Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2013.11.12. 06:51 futotuz

Formarezonancia.

Címkék: formarezonancia

Formarezonancia.

Egy legújabb világkép hírnöke, a formarezonancia tudománya. A formarezonancia elmélet alapja az, hogy a teremtő üzenet, a végtelen vándorlása folyamán, találkozik egy olyan tökéletes formával, amelyben alakot ölthet. A formának e miatt, nagyon fontos, tökéletesen felvennie a teremtői üzenetet, mert csak így jöhet létre a teremtés aktusa. Arra az esetre, hogy a teremtés létrejöjjön, nagyon kicsi az esély, mivel a teremtői üzenet, egy speciális geometriai alakzat felvételét teszi szükségessé a térben. A tér az a tökéletes egység, amelyben az egy és oszthatatlan teremtő képes megnyilvánulni, és ez által megosztottá válik. (Ez egy sajátságos módon összeállított, és kiválogatott részlet az elméletből. Hogy a formarezonancia tudományának, az alapvető mondanivalóját tükrözze.)

Dienes István által népszerűsített elméletnek egyelőre, csak annyi a tudományos alapja, hogy az előadó személye, mérnöki végzettséggel rendelkezik. Így tudományos szakemberként, olyan elmélettel foglalkozik, amelyik valószínűleg, a saját személye miatt, már egy megelőlegezett tudományos értéket képvisel. De a tudomány nem így készül. A tudomány, sok tudós szakember egybehangzó véleményét, közös nevezőre hozott kollektív hitét tükrözi. Ezért ma még, tudománynak nevezni a formarezonancia elméletét, szerintem kissé korai, és így, ebben a formában, erősen diktatórikus is. Az elmélet természetesen, elérhető az interneten.

http://www.merkur.mantraszabadegyetem.hu/index.sqn?&&md=main&nd=31&id=62

https://www.youtube.com/watch?v=ybGO6Clk-ao

Elolvastam Jakab István írását, és meghallgattam a riportszerű előadást is. Nagyon sok érdekes meglátást fedeztem fel benne. Dienes ezoterikus ismeretei, merészen ötvözik korunk tudományosan elfogadott alapjait. Ezért Dienes Istvánban, nem egy megrögzött tudóst ismerhettem meg, és nem is egy ezoterikus ismeretekkel rendelkező „szak-”embert, hanem inkább, egy szabad gondolkodót. Aki mindkét általa megismert, ellentétes értelmű kulturális alapterületből megpróbálja, a véleménye szerint használható elemeket kiragadni, és egy közösített valóságképet formál belőlük. Merész vállalkozás ez, egy tudományos minősítéssel rendelkező szakembertől. Viszont, amennyiben nem teszi meg, éppen az ezoterikus képesítéseit tagadja meg. Ami az ő igazi önvalója. Ebben a magasan szárnyaló vívódásában, mindkét ellentétes felfogáshoz, megpróbál rugalmasan igazodni.

Szerintem jó úton jár Jakab és Dienes. Bár én merészebb vagyok kissé, mert sem tudományos, sem pedig, ezoterikus képesítésem nincsen. Ennél fogva, sokkal kevesebb a veszítenivalóm is. Így bátran megpróbálom lehámozni a tudományról is, és az ezoterikus ismeretekről is a hibákat, és a hiányosságokat pótolom, a saját belátásaim szerint. Ezért az írásaim, mind egy szálig, az én korlátolt felelősségű gondolataimat fejezik ki. Tudományos értéket csak akkor képezhetnek, ha a tudósok elfogadják azokat. Addig csupán, vitaindító gondolatok lehetnek. Mert én magam is, csak egy szabad gondolkodó vagyok. A gondolataim szabadságra törekvő igényei pedig, intelligens módon arra késztetnek engem jelen esetben, hogy a megismert formarezonancia fogalmát kifordítsam, és rezonanciaformaként is értelmezzem. Számomra csak így nyerhet értelmet, a megismert gondolatsor.

Szerintem, mivel a formarezonancia összetett szó, így a fogalma azt tükrözi számomra, hogy a kész forma már eleve létezik, és érzékeny, azaz rezonáns a teremtői üzenet értelmes fogadására, amely őt létrehozta. A kifordított értelmű rezonanciaforma fogalma pedig, éppen arra utal, hogy az energia, mint értelmesen irányított szubjektív hatás, rezonáns befolyásra ugyan, de létrehozza a maga megfelelő formájú anyagi alakzatát. Amely anyagi forma, azok után már, természetesen visszahat az őt létrehozó értelmes alaphatásra, és a sajátságos formarezonanciája által igazolja vissza, önnön létezését. Mert a teremtői üzenet, csak ilyen módon képes alakot ölteni, egy konkrét rezonanciaérték által meghatározott alakzatú szimbolikus forma révén. Így a formarezonancia valójában, a teremtmény üzenete a teremtője felé. Amennyiben a dolgot ilyen módon képzelem el, akkor máris értelmet nyer előttem az, hogy a létezés, ellentétes értelmű, kétféle valóságot alkot. Az általunk megismert összetett objektív anyagi valóságot, amelyet elektromosság jellemez. Vele ellentétben pedig, az oszthatatlan alaptömegekből álló szubjektív valóságot, amely mágneses alaptulajdonságú.

James Clark Maxwell munkássága óta tudjuk, hogy a mágneses és az elektromos tulajdonságok, annak ellenére, hogy induktív módon befolyásolják egymást, együtt jellemzik az anyagi minőségeket, mint egyesített elektromágneses hullámok. Véleményem szerint, ez igaz is, de csak az anyagi minőségeken belül. Az anyagi minőségek elektromos terein kívül ugyanis már, csak mágneses tulajdonságok létezhetnek. Az anyagi elektronok hiányában ugyanis, a mágneses hullámokat nem kísérik elektromos hullámok. Így az égitestek között, a bolygó és galaxis szintű közegben, már nem beszélhetünk összetett elektromágneses hullámokról, hanem kizárólag csak mágnesesekről eshet szó. Ez a mágnesességet hordozó közeg, az Univerzum, oszthatatlan alaptömegekből álló szubjektív alaphalmaza, mert rajta kívül semmi más nincsen a világmindenségben. Ezért kizárólag belső, azaz szubjektív módon valósítja meg, a világegyetem oszthatatlan alaptömegekből álló teljes alapközegének az egységét. Vagyis, az oszthatatlanságot.

Ebben a mágneses alapközegben nyilvánultak meg az összetett elektromos anyagi minőségek, amelyek olyanok a szubjektív alaphalmaz számára, mint a szivacsok. Vagyis, éppúgy körülöleli kívülről az anyagi minőségeket, mint ahogyan kitölti azok atomos szintű belső szerkezetét. Úgy is fogalmazhatnám, hogy az elektromos anyagi szintű változások számára, a szubjektív alaphalmaz mágneses alapközege biztosít, egy folyton rezgő mozgási teret. Ebben a térben alakulnak ki a mágneses hullámok. Amelyek hullámhossza az információt, és a frekvenciája pedig, az energiát közvetíti.

Ez a folyton rezgő mágneses tér, a térrezonátor szerepét tölti be, amely nem hűlt le egy óriási szinguláris ősrobbanás után, hanem éppen ellenkezőleg, nem képes felmelegedni. Így, a 2.7 kelvin fokos háttérsugárzásával, igazolja a folytonosan rezgő létezését. Ebben a rezonanciatérben, minden olyan információ megtalálható intelligens módon, amely mágneses hullámhosszt alkotva kialakulhat, mint teremtői üzenet. Ezt hívják a keleti filozófiában akasának. A fizikusok szinguláris pontjának lehetne nevezni, ahol a lehető legtöbb információ jelen van. Ahová pedig, a teremtői üzenetek mágneses információi kivetülnek, az nem más, mint az elképzelhető eseményhorizont, ahol az összetett elektromos anyagi forma strukturális alakot ölt, induktív hatásra.

Így ebben a mágneses térben alakulnak ki a mágneses hullámok, amelyek információ hatására, képesek energiát közvetíteni. Ahol az Univerzum terében, több ilyen mágneses hullám találkozik, ott rezonálnak egymásra, azaz érzékelik egymást. Amennyiben a terjedésük megtorpan, akkor állóhullámokká alakulnak, és a térnek, abban a szingulárisnak nevezhető pontjában, összetett anyagi formát alakítanak ki, az oszthatatlan alaptömegeikből, és tartanak stabil strukturális alakzatú szerkezetben. Így az egyidejűleg kialakuló mágneses állóhullámok, megvalósítják a kívánt elméleti szintű szimbolikus formát. Ez az eseményhorizont. Majd a kialakult anyagi formán belül, stabilizálódnak az anyagi szerkezetkialakításban résztvevő mágneses állóhullámok. Ilyen módon, hosszú távon fenntartják, annak strukturális anyagi létezését.

Mert az állóhullámokban az információ megreked, és az általuk irányított energiával együtt stabilizálódik. Így válik a tér, azzá a tökéletesen mágneses tulajdonságú egységgé, amelyben az egy és oszthatatlan mágneses minőség képes megnyilvánulni, és összetett elektromos anyagi alakzatok által, megosztott formákat ölteni. Ezért, nem a szubjektív alaphalmazzal szemben válik megosztottá, a sokféle kialakult elektromos anyagi minőség, hanem a megosztottság relációi, csupán az elkülönült anyagi halmazok között állnak fenn.

A szubjektív alaphalmaz, az Univerzum abszolút Elméjeként fogható fel, mert benne alakul ki, benne tárolódik, és általa közlődik minden mágneses információ, amit a mágneses hullámok hullámhosszai képviselhetnek.  Ezek az információk határozzák meg azt, hogy a mágneses hullámok energiája, amit a frekvenciájuk képvisel, milyen mértékű induktív munkát végezzen, az elektromos tulajdonságú anyagi minőségeken. Így az Univerzum szubjektív alaphalmaza, abszolút Elmeként mindenről tud, ami az anyagi halmazokban történik, és mindenre képes hatást gyakorolni az anyagi halmazokban. Szigorúan induktív módon.

Így máris eljutottunk Isten fogalmához, a mindentudóhoz és a mindenhatóhoz. Aki mágneses alapú teremtői üzeneteket képes küldeni. Mert a teremtői üzenet már egy olyan intelligens, és ilyen értelemben véve értelmes információ, amely céltudatos hatóképességgel rendelkezik. Vagyis, a mágneses hullámokban kódolt hullámhossz által irányított frekvenciával biztosít energiát, a szükséges anyagi állapotváltozások érdekében. Ezért a kvantumpszichológia tudománya, ma már, nyíltan értelmes Univerzumról beszél. Ami burkoltan ugyan, de Isten fogalmát jelenti számomra. Vagyis, az abszolút intelligenciát. A megteremtett anyagi minőség pedig, mint a mágneses intelligencia által létrehozott anyagi forma, az elektronok mozgása révén, állandóan hírt ad önmagáról. Ezért, az anyagi formából kiinduló rezonancia, a teremtett tényező visszajelzése, a teremtője felé.

Az indukció jelensége azt jelenti röviden, hogy a mágneses és az elektromos hullámok erőterei is, a szubjektív alaphalmazban alakulnak ki. Így a közösen használt szubjektív alaphalmazon belül, akaratlanul is, egymás ellenhatásai. Mivel a mágneses hullámok egyenesen terjednek, míg az elektromos hullámok, az anyagi elektronokat követve, centrikusak. Így a terjedési erőérdekeik, éppen ellentétesek. Ezért az elektromos és mágneses mezők, egymásra merőleges erőtereiket valósítják meg, a közösen használt alaphalmazon belül. Így a teljes alaphalmazban domináns mágneses erők határozzák meg, a benne alárendeltnek minősülő, lokális szintű elektromos anyagi eseményszerűségeket.

Másképpen fogalmazva, a mágneses hullámok, induktív módon befolyásolják, a megnyilvánult összetett elektromos anyagi minőségeket. Az indukció tehát, átkonvertálja a mágneses információk által közvetített teremtői üzeneteket, viszonyítható adatokká, az elektromos anyagi valóságba. Az anyagi valóság elektromos változásairól pedig, mágneses információt alakít ki az indukció, éppen a teremtő számára. Mert az intelligens teremtő, az információkat kezeli. Mint egy szimbolikus valóságot. Amely alapot biztosít, az összetett elektromos anyagi valóság számára.

Amikor tehát, a formarezonancia elmélete, a teremtő üzenetről beszél, akkor szerintem, éppen arról tesz említést, hogy az anyagi valóság viszonyítható formális, azaz szimbolikus alapját, a forma nélküli szubjektív alaphalmaz, egyenes irányban terjedő mágneses hullámai biztosítják. Mágneses hullámok által közlik a teremtői üzenetek mágneses alapú informatív értékeit, és a hozzájuk tartozó teremtői képességeket, mint energiahatásokat. Így mágneses állóhullámokban stabilizálódva, megalkotják és fenntartják, az összetett anyagi minőségek létezését, induktív módon. Ezért az Isten által irányított szimbolikus szellemi rezonanciaforma, induktív módon hat az anyagi minőségekre, és szintén induktív módon hat vissza, a már kialakult összetett anyagi forma, mint kész, megvalósult formarezonancia. Hogy induktív módon visszaigazolja a teremtője részére, az objektív módon megnyilvánult létezését.

A mágneses információ tehát, az indukció közreműködésével határozza meg a formát, és alakítja ki az anyagi minőség, adatok által viszonyítható strukturális alakzatát. Így az általunk viszonyított adatok, éppen arra a mágneses intelligenciára utalnak, amelyik induktív módon létrehozta és fenntartja, a vizsgált elektromos anyagi halmaz stabil viszonyíthatóságát. Vagyis, a teremtői üzenet intelligens küldőjére utal, így közvetlenül Istenre. Aki önmaga szubjektív valóságából teremt objektív anyagi valóságot, önmaga számára. Éppen azért, hogy a mágneses hullámok által kialakuló információs értékei által szerzett elméleti ismeretei, gyakorlati szempontból megtapasztalt tudássá alakuljanak, az objektív tapasztalati valóságban. Így a tapasztalat nélküli szubjektív valóság, tapasztalatot szerezni, csak az objektív tapasztalati valóság által képes.

Ezért a rezonanciaforma fogalma arra utal, hogy az abszolút szubjektív Isteni ismeretek, mint teremtői üzenetek, létrehozzák a szellemiségében meghatározott szimbolikus, képzeletbeli formákat. A formarezonancia fogalma pedig, már megtapasztalt tudásként, visszaigazolja Isten számára, a szellemi forma anyagi létezésének megvalósultságát. Nagyon sok estben, éppen az értelmes emberek révén nyer visszaigazolás értékű formarezonanciát. Mert a hiteinkbe ágyazódva, a valósághoz való természetes igazodó képességeink nyilvánulnak meg, mint a mi szabad akarataink. Így a mi értelmes emberi életünk, nem más, mint a szubjektív Isten, objektív gyakorlati tapasztalatszerző képessége. Amely mentális folyamatokban, az elméleti ismeretek nyernek tapasztalati tudásértékeket. Így az elméleti ismereteink, tapasztalati tudássá formálódnak az elménkben, az életvitelünk gyakorlataiban.

Amint a megnyilvánult anyagi forma, elveszíti az objektív létezéséhez szükséges mágneses állóhullámok támogatottságát, abban a pillanatban elkezdődik az anyagi elbomlás. Az anyagi minőség, mágneses állóhullámokban stabilizált energiái és informatív értékei felszabadulnak a kötöttségeikből. A rezonanciaforma Isteni üzenetei elhalványulnak. Visszanyerik a szubjektív alaphalmazban biztosított szabad helyzetüket. Így a létezésből nem tűnnek el. Csak az objektív valóság létezéséből, a szubjektív valóság létezésébe minősülnek vissza. Ezért állítom én határozottan azt, hogy számomra a létezés, objektív és szubjektív egy időben.

Szomorúan vettem tudomásul azonban, hogy a formarezonancia elmélet előadója, olyan fizikai állításokra támaszkodott, amelyek szerintem, nem is létezhetnek. Történetesen a Nagy Bumm elméletre, és a fekete lyukak tételére gondolok. Az én írásaim ugyanis, szigorúan mentesek a tömegvonzástól, és az arra visszavezethető részelméletektől. A Newton által kidolgozott tömegvonzási elmélettől éppúgy, mint az Einstein által elképzelt, térgörbületen alapuló gravitációtól. Az pedig, végképp visszataszító számomra, hogy miközben az Einsteini térgörbületen alapuló relativitáselméletből kiindulva, eljutnak a Nagy Bumm-tól a fekete lyukakig, addig folyamatosan a Newtoni vonzóhatást értik a gravitáció alatt. Hiszen szerintük, mindkét említett végső fázist, éppen a gigantikus vonzóerő jellemzi.  Így az aktív gravitációs vonzóerőt, tetszés szerint összevegyítik a térgeometrián alapuló, vonzási érték nélküli, geometriai szintű gravitációval. Fújj. Nem szégyellik magukat. Így megvezetni a gyanútlan érdeklődőket.

További észrevételem kissé ezoterikus minőségű. A lényege ugyan az, hogy az energia nem vész el, csak a hatásával szemben tökéletesen tehetetlen tömegeket aktivizálva, mindig új alakot ölt. Amennyiben ugyanis, az energia egy és oszthatatlan az Univerzumban, amit sem megteremteni, sem pedig, elpusztítani nem lehet, akkor a rezonanciaforma által kialakult anyagi minőségekben, ugyanaz az értelmes energia foglal helyet, mint amelyik létrehozta azt. Így az anyagi minőségekben, a belső teret jellemző, informatív értékekkel irányított energia, térfogatot biztosít az objektív megnyilvánulásokhoz.  Vagyis, ugyanaz a szubjektív minőség uralja az anyagi minőségek belső viszonyait, mint amelyik létrehozta azokat, és egyben tartja az összetett objektív anyagi halmazokat. Ezért, amelyik összetett anyagi halmazban értelem ébred, képes felfogni azt az intelligens minőséget is, amelyik létrehozta őt. Ezért a lélek által, bennünk ugyanaz az intelligens értelem uralkodik, mint az Univerzumban. Úgy is fogalmazhatnám, hogy a lélek által, az emberben Isteni minőség él. Ez idézi elő minden spirituális törekvésünket, amelyik az ezoterikus, azaz belső szellemi életünket jellemzi.

Az energia megmaradásával párhuzamosan, az információ sem vész el. Sőt, mi több, nem elég az, hogy nem vész el, hanem még szaporodik is. Mert az információ mennyisége, exponenciális növekedést mutat. Márpedig, ha növekedést képes mutatni, a mágneses alapot biztosító zárt rendszerű Univerzumon belül, akkor csökkennie is kellene valahogy.  Így véleményem szerint, ez vezet az világmindenségen belül, a pulzálás jelenségéhez. Így mi most éppen, tágulni látjuk az Univerzumot. Ebben a valóságban alakult ki, a tudományos és ezoterikus megismerésünk igénye, vagyis az intelligenciánk.

Szerintem, az ezoterikus szellemi képességeink arra irányulnak, hogy minél tökéletesebb megértésünk legyen a létezésről. A szellemi gondolataink azért kerülnek felszínre az elménkben, hogy tudatosodjanak ott, és ez által, teljesebb legyen a memóriánkban tárolt ismereteink összessége. Minél teljesebb a memóriánk informatív adatbázisa, annál kevesebb relatív szellemi gondolat merül fel az elménkben. Amelyek a múltra és a jövőre irányulnak. Mert a szellemiségünk, a memóriánk informatív adatbázisának az intelligens raktárkezelője. Így teljes értékű, azaz abszolút tudásra törekszik bennünk.

Ahogy az intelligenciánk erősödésével, fogyatkoznak az elménkbe törekvő szellemi gondolataink, annak arányában növekszik az a mentális képességünk, hogy az elménkkel, a lelki érzéseinkre fordíthassunk több figyelmet. Ennek az a nyilvánvaló következménye, hogy aktívabb, életerősebb, spirituálisabb életet élhetünk. Mert a szellemi gondolataink nem képviselnek erőt, de a lelki érzéseink igen. Mivel az érzéseink, az életenergiánk aktív erőimpulzusai. Így a spirituális fejlődésünk, éppen azt jelenti, hogy sokkal több lehetőséget biztosítunk a lelki érzéseinknek az elménkben, mint a szellemi gondolatainknak. Mert spirituszt, azaz szellemi szinten irányítható életerőt, csak a lelki érzéseink képviselhetnek. A lelki intelligenciánk annál tudatosabb, annál tisztább, minél kevesebb relatív szellemi gondolatunk információs zavara homályosítja el.

Az ébredés, a megvilágosodás előszobája. Az ébredés azt jelenti, hogy az emberi tudat relatív intelligenciája, igényt tart az abszolút Tudat intelligenciájával történő mentális azonosulásra. Így a megvilágosodás már azt jelenti, hogy az emberi relatív elme, belelát az abszolút Elme örökkévalóságába. Így a megvilágosodás mentális pillanata, olyan megértést eredményez, amelyhez az emberi elme, örökké ragaszkodni fog. Ezért önként távolodik el, a szellemi síkon értelmezhető múlt és jövő relációitól. Mert örökké a lelki jelenlétben tartózkodni annyit jelent, mint az örökkévalóságban élni. Vagyis, Isten országában.

A szellemi gondolataink alapvető szerepe pedig, éppen arra kell, hogy szorítkozzon, hogy az elménk felszínére törő pozitív lelki érzéseinknek, meghatározzák az értelmes célját. Vagyis, a szellemi gondolataink informatív értékei alapján, képesek arra, hogy a reális képzeletalkotás képessége által, meghatározzák azt az új mentális formát, amelynek a megvalósulását szeretnénk elérni, a lelki energiánk aktivizálásával. Így az intelligens hitalkotási képességünk által, tudatos formarezonanciát valósítunk meg, amelyet Isten, a hitünk teremtője, mágneses hullámként érzékel, mert induktív módon rezonál rá. Ezek a kialakult értelmes hiteink, a mi anyagi formánk értelmes rezonanciái. Vagyis a hiteink, a mi tudatosan irányított sajátságos formarezonanciáink.

Szó sem lehet azonban, a teremtői üzenet végtelen vándorlásáról. Amennyiben ugyanis, az Univerzum mágneses alaphalmaza képviseli az abszolút Elmét, akkor a benne kialakuló mágneses hullámok informatív értékei, olyan teremtői üzenetek, amelyek uralják az egész szubjektív alaphalmazt. Ez az intelligens Szellemi jelenlét jellemzi az egész Univerzumot. Csupán a hozzá rendelt mágneses energiának van szüksége a terjedésre. Az pedig, 300 000 km/s viszonyított sebességgel halad. Sohasem vándorol, hanem céltudatosan terjed. Mert a mágneses információ irányítja. Ami nem más, mint a kialakult mágneses hullámok hullámhossza. A tudatos teremtői információ ugyanis, uralja a teljes Elmét. Így a teremtő számára, csak a jelen pillanata létezik. Ez a pillanat, számára az, amit mi örökkévalóságnak nevezünk. Isten állandó tudatos szellemi jelenléte. A világmindenség mágneses terének minden pontján. Úgy az anyagi minőségeken kívül, mint azokon belül. 

Az Isteni teremtés tehát, objektivizálódott rezonanciaformákat valósít meg, míg az emberi teremtés a formarezonancián alapuló hitet. Vagyis, teremtési javaslatokat teszünk Isten számára, a hitalkotási képességünk révén. A formarezonancia által tehát, a teremtett intelligencia mágneses üzenete közlődik vissza, Isten felé. A rezonanciaforma pedig, éppen az Isteni teremtést valósítja meg az által, hogy teremtői üzeneteket hordoz, a mágneses információval irányított energia révén.

Belőlem, körülbelül ennyit hozott ki, a formarezonancia tudományáról szóló rövid írás és filmriport. Így köszönettel tartozok Jakab Istvánnak, és persze, Dienes Istvánnak is.

Matécz Zoltán

2013.11.12.

matecz.zoltan@gmail.com

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr755628628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása