Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2022.01.16. 07:18 futotuz

Nyálkahártya immunitás.

Címkék: nyálkahártya immunitás

Nyálkahártya immunitás.

Az interneten, volt szerencsém megnézni és meghallgatni Dr. Rusvai és Dr. Gödény beszélgetését néhány orvossal a koronavírusról. Ahol Rusvai tanár úr értelmesen elmagyarázta azt, hogy mikor és hogyan van értelme a védőoltásoknak. Továbbá, rámutatott arra, hogy valójában háromféle immunitás alakulhat ki egy emberi szervezetben. De csak akkor, ha a vírusfertőzést oltás nélkül, természetes úton győzte le valaki. Így juthat sejtes immunitáshoz, antitestes immunitáshoz és nyálkahártya immunitáshoz is a kigyógyult szervezet. Amelyik szervezetnek innentől kezdve, már nincsen szüksége semmiféle védőoltásra. Mert a szervezet immunvédelmét, önmaga látta el. Természetes úton.

https://www.facebook.com/DoktorGodeny/videos/1640941082911275

A kormánypropaganda által szervezett Rusvai nyilatkozatokkal szemben, ebben a filmben, öröm hallgatni a tanár úr következetes logikai okfejtéseit. Bárki könnyedén átláthatja a vírusfertőzés elleni védekezés lehetőségeit, és úgy tud dönteni a saját sorsát illetően. Mert az már nyilvánvaló dolog, hogy ez a vírus az emberiségre szabadított átok, és az ellene irányuló védőoltások egyáltalán nincsenek kellőképpen letesztelve. Ilyen módon, felelősséget sem vállal érte senki. Oly annyira, hogy nagyon sok emberben, éppen a védőoltások mellékhatásai verik ki a biztosítékot. Főképpen az idős és gyenge szervezetű beteg egyéneknél.

Viszont, azokat az embereket, akik bármilyen kapcsolatba kerültek a koronavírust kezelő egészségügyi alkalmazottakkal és meghaltak, a korona áldozataiként kezelik. Így boncolás nélkül kerülnek a temetőbe, még akkor is, ha nem is voltak koronavírus által fertőzöttek.

https://www.facebook.com/imre.albert.161/videos/657423982085365

Ilyen módon, nem szükséges a halál okának a patológiás szintű igazságügyi ellenőrzése. Mert a politikai szinten elfogadott egészségügyi „igazság”, már az elhalt ember kórlapján van. Koronában halt meg és kész. Amit senkinek sincsen joga vitatni. Így a felelőtlen politikai döntések, nagyon sok ember egészségügyi katasztrófáját okozzák. Azzal együtt persze, a hozzátartozó családok katasztrófáját is.

A vírusfertőzés ellen adott oltások, a véráramba kerülve, a sejtes immunitásunk kialakulását célozzák meg. Mégpedig olyan formában, hogy antitesteket termelnek, az oltásban kódolt vírusfertőzés ellen. Így az oltások, csak a sejtes alapú vírusfertőzések ellen nyújthatnak védelmet. Illetve, a véráramon keresztül, ahol az antitestek is funkcionálnak, védik a teljes szervezetet. De, az orr, a mell és a tüdő nyálkahártyáinak a felületei, csak részben vesznek részt ebben a véráramban. Csupán érintőlegesen. Így az oltás, a nyálkahártya immunitását, nem oldhatja meg teljes mértékben. Ezért képes az oltott ember is, a nyálkahártyáin megfertőződni, és a fertőzést továbbítani mások felé.

Mivel az oltás, mindig specifikus, azaz egy adott vírusfertőzés ellen biztosíthat csak védelmet, mégpedig au adott vírus ellen termelt specifikus antitestek által, ezért az egyéb mutáns vírusfertőzések ellen, szinte teljesen védtelenné válik a beoltott szervezet. Mert a sejtes alapú immunválaszt, csak a specifikus módon termelt antitestek alapján képes kialakítani. Ilyen értelemben véve, az oltás teljesen lebutítja az ember immunitását. Mert a specifikus antitestek miatt, csak egyfajta vírusfertőzés ellen válik immunissá. Míg a többi, mutáns vírus fertőzésével szemben, szinte teljesen kiszolgáltatottá teszi a szervezetet.

Így a sejt és az antitest immunitást, kizárólag az a védőoltás irányítja, amelyik egy meghatározott vírusfertőzés ellen lett beadva. Miközben, a nyálkahártya immunitás megoldatlan maradt. Mert a szükségszerű légzés kényszere miatt, bármikor vírus kerülhet az orrunk nyálkahártyájára. Mint a levegőben terjedő vírus mikrokristálya elkezd ott kristályosodni, és olyan stabilis nyákot képez, ami szinte teljesen elzárja a szaglás és az ízérzékelés lehetőségét. Ez a folyamatos légzés során, a mellhártyára és a tüdő hártyájára is rákerül, és ott szintén tovább kristályosodva, stabilis nyákkal fedi el a nyálkahártyák felszínét. Egyre jobban gátolva ez által, a légzés természetes folyamatát.

Ezen még a gépi módon megvalósított mesterséges lélegeztetés sem segít. Mert, látszólag megoldja ugyan az elgyengült szervezetű beteg ember légzési problémáját, de nem szünteti meg a tüdő nyálkahártyáján képződő nyák folyamatos kristályosodását. Ezért, a gépi módon lélegeztetett betegek nagy része elhal. Az ilyen halálnak, nem sok köze van a sejtes alapú vírusfertőzéshez, vagy az antitestekhez. Mert az ilyen halál, mindig fulladásos jellegű. Pedig, ez így elég morbid, hogy a lélegeztető gépen fullad meg a beteg ember.

Pedig, a vírusfertőzés elleni küzdelem ellenszere, kézenfekvő módon, mindig a rendelkezésükre állt eddig is. Mert már a vírusjárványok kezdete óta harsogja a média, hogy az alapos kézmosással lehet a legjobban fertőtleníteni a kezeinket. Amely kézmosás alkalmával, a lúgos kémhatású szappan vagy egyéb mosószer, egyszerűen feloldja a lúgos kémhatású vírusok stabilis kristályszerkezetét és ilyen módon, fertőtlenítik a kezeinket. Ebből azonnal adódik az is, hogy a nyálkahártyáinkon megtelepedő vírusokat is, a lúgos kémhatású mosószereink képesek a legkönnyebben fertőtleníteni.

Ha a nyálkahártyákon képződő kristályos nyák stabilis szerkezetét el lehetne távolítani, akkor a gépi lélegeztetőn szenvedő betegek is túlélhetnék a vírusfertőzést. Ehhez azonban, egy endoszkópra szerelhető kétfunkciós mosó és szívó lehetőségre van szükség. Ahogyan a modern, száraz-nedves szőnyegtisztítók is működnek. Mert, ha olyan mosószert adagolnak a tisztítófolyamatba, ami a kezünkről is képes leoldani a vírusokat, akkor a szívófunkció hatására, a feloldódott és labilissá vált nyákszerkezet nagy része eltávolítható lenne. Így egy ilyen nyáktisztító egészségügyi ellátás után, a szakszerűen kezelt beteg, már önerőből is meggyógyulhat. Mert a nyákmosó adalék által fellazított nyákmaradékot, egyszerűen ki tudná köhögni a tüdejéből.

A gépi lélegeztetés nélküli betegeknek pedig, lúgos kémhatású levegőt kellene biztosítani abban a helyiségben, amelyikben tartózkodnak. Éppen azért, hogy a nyálkahártyáikon képződő kristályos szerkezetű stabil nyákot, a légzés által bevitt lúgos levegő feloldja. Esetleg, lúgos kémhatású tüsszentőport kell alkalmazni, akár 2-3 óránként. Amit a betegek, az orrukon át beszívnak a tüdejükig. Így a nyálkahártyán megtapadó lúgos kémhatású por, feloldja a savas kémhatású víruskristályok nyákszerkezetének a stabilis szerkezetét. Ilyen módon, lehetőség nyílik arra, hogy a betegek könnyebben kiköhögjék azt a vírusos nyákot, ami megbetegítette őket.

Mert a természetes légzéshez hasonlóan, ahol a kilégzés ugyanazon az útvonalon történik, mint a belégzés, a nyálkahártyákra került víruskristályoknak is ugyanott kell távozniuk, mint ahol bekerültek a légzési rendszerünkbe. Vagyis, az orron és a szájon keresztül. De ahhoz, hogy ez könnyebben megtörténhessen, a stabilis szerkezetű nyákot, fel kell kissé lazítani. Folyékonyabbá, labilissá kell alakítani. Erre alkalmasak a lúgos kémhatású tüsszentőporok. Esetleg, valamilyen szappanmaradék apró porrá lereszelve. Mert ahogyan a szappan lúgos kémhatása, képes a kezünkről közömbösíteni és leoldani a savas kémhatású vírusszerkezeteket, úgy a nyálkahártyáinkra kerülve is megtehetik azt. Amit ilyen módon, már sokkal könnyebb kiköhögni a szervezetünkből.

Mert ez a vírusos betegség, egy száraz influenzavírus fertőzésnek minősül. Ami azt jelenti, hogy a legtöbb embernél, nem jár az orr állandó folyásával. Hanem éppen ellenkezőleg, stabilis módon megtapad és zavartalanul kristályosodik a nyálkahártyákon. Mindaddig, amig lúgos kémhatású tüsszentőporral nem közömbösítjük és oldjuk fel a stabilis szerkezetét.

Ha tehát, a közmédiáknak a közreműködésével, közhírré teszik azt, hogy a korona jellegű szárazabb influenzavírusok ellen, a lehető leghatásosabb egyéni védekezési mód, a lúgos kémhatású tüsszentőpor rendszeres használata, akkor nagyon sokan, el sem jutnának oda, hogy egészégügyi ellátásra szoruljanak. Mert a légúti rendszerükben kristályosodó vírusokat, folyamatosan kiüríthetik a nyálkahártyáikról. Így a nyálkahártya immunitását, a lúgos kémhatású tüsszentőporral lehet a legegyszerűbb módon megoldani. Úgy otthon önerőből, mint a szervezett egészségügyi ellátás keretében.

Mert a védőoltás, nem fog sohasem nyálkahártya immunitást előidézni. Erről tanúskodik az a sok fertőzött beteg, akik már többszörösen lettek beoltva, és mégis koronavírus fertőzést kaptak. Mert a nyálkahártyájukon, éppúgy képes a vírus fertőzni, mint az oltatlanok esetében. Így a vírusfertőzött oltott ember is képes tovább fertőzni. Ilyen módon, a 100%-os átoltottsággal járó nyájimmunitás csupán egy politikai álom, ami egészségügyi módon sohasem valósítható meg. Mert az oltott ember nyálkahártyái, továbbra is folyamatosan ki vannak téve a vírusfertőzés lehetőségének. Mert nyálkahártyaimmunitás nem létezik.

Hiszen az orr nyálkahártyájának a feladata éppen az, hogy a levegőben terjedő illat és egyéb mikrokristályokat folyamatosan befogja, és ilyen módon, illat és ízinformációt biztosítson számunkra, a légtérben terjengő gőzök és gázok világából. De sajnos, ilyen mikrokristályok a vírusok is. A légterünk, állandóan tele van vírusokkal. De szerencsére, nem mindegyik olyan vírus, ami ártalmas számunkra. Így, könnyen kiürülnek azok a légúti rendszerünkből.

Ez a mostani koronavírus azonban, olyan influenzavírus, ami ártalmas számunkra. Mert olyan influenzás megbetegedést idézhet elő a légúti rendszerünkben, amelyik akár halálos kimenetelű is lehet. Ha nem kezelik megfelelő módon. De, ha már tudjuk azt, hogy az egyszerű lúgos kémhatású szappanos kézmosással, közömbösíteni lehet a kezünkre tapadt savas kémhatású vírusokat, akkor a lúgos kémhatású tüsszentőpor, a légúti rendszerünk rendszeres tisztítására is alkalmas. Akár orvosi felügyelet nélkül is.

Így a koronavírussal megfertőzött betegek számára, az egészségügyi protokoll alapját, a lúgos kémhatású tüsszentőporok mielőbbi alkalmazása jelentheti. Az orron át felszippantva, a betegek által használt helyiség légterében elporlasztva, vagy a lélegeztető gépek által bevitt levegőbe kevert módon. Ilyen módon, könnyen elbánhatunk a koronavírus fertőzését jelentő járványokkal.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2022.01.16.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3416814556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása