Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2023.12.23. 15:19 futotuz

Égi GPS.

Címkék: égi GPS

Égi GPS.

Amikor elindulunk otthonról, nagyon sok esetben ismerjük az utat, amit meg kell tennünk a kitűzött célunk eléréséhez. Mert az elménkben, a szellemi szinten megismert környezetünk mentális képi formája jelenik meg a lelkünk számára. Mint egy képzeletbeli térkép. Ha azonban távolabbra kell mennünk, amit még nem ismerünk eléggé szellemi szinten, akkor valós térképet kell használnunk. Ilyen módon, az elérni kívánt célunkat, a térképről könnyen leolvashatjuk. Ezt a lehetőséget bővíti ki ma már a GPS. Ami a Földünket átfedő műholdas jellegű egységes térképrendszerként működik, a mi haladási tempónkat és helyzetünket is folyamatosan figyelembe véve. Okostelefonnal is jól használható.

Az egyre modernebb GPS-ek, már a járműveinkbe vannak beépítve, és sok egyéb funkcióval is rendelkeznek. Így például, folyamatosan figyelik a szabályos sebeséghatárokat. Vagy éppen azt, hogy egy hatósági radar ellenőrzi az úton a járművek sebességét. Illetve, hogy van-e valamilyen torlódás az úton. Folyamatosan vigyázva ez által, a közúton való közlekedésünk biztonságára. Így a GPS, nem riogat bennünket, hanem folyamatosan olyan nyilvánvaló tényeket közöl velünk, amelyek a biztonságos közlekedésünket segíthetik. Éppen azért, hogy a közúton való közlekedésünk, állandóan örömöt okozzon számunkra.

Mondhatnánk azt is, hogy ez a találmány, egy igazán Isteni eszköz. Ami persze, általános értelemben véve igaz is. Hiszen, aki megismeri, az szeretni fogja. Mert a tájékoztatási rendszere egyre kifinomultabb. Így ma már, a közúti közlekedés elengedhetetlen részévé vált. Segítve ez által, a rövidebb utak, valamint az esetleges kerülőutak kiválasztási lehetőségeit. A forgalmi akadályok előre jelzését. Folyamatosan fenntartva a közúton megvalósítható biztonságos közlekedés lehetőségét.

Ehhez hasonló égi GPS-t használtak a régi korok emberei is. Azt a GPS-t azonban, Istennek hívták. Az elektronikus szmogtól teljesen mentes légtérben ugyanis, egyfajta könnyed meditatív elmeállapotban éltek, és hozzá voltak szokva ahhoz, hogy amit Istentől kértek, az megadatott számukra. Úgy is mondhatnám, hogy a természetes életútjukat, Isteni vezetéssel élték. Mintha együtt éltek volna Istennel.

Ahhoz, hogy ezt megértse valaki, Isten fogalmát érdemes előbb tisztáznunk. A mi bioszféránkban megszoktuk azt, hogy minden rezgéseken alapuló anyagi jelenség elektromágneses. Ha azonban, a légterünkben felfelé haladva, elhagyjuk az egyre csak ritkuló bioszféránk anyagi határát, akkor a bolygó és csillagközi térbe kerülhetünk. Amelyiknek már nincsen elektromos anyagi vonzata. Vagyis az már, az Univerzum tisztán mágneses tere.

Ezt a mágneses teret, az Univerzum oszthatatlan alaptömegei töltik ki. Oszthatatlan jellegüknél fogva, az elektromos megosztás lehetőségével nem rendelkeznek. Így az elektronoktól is sokkal kisebb kiterjedésű egységnyi alaptömegek egy egységesnek mondható mágneses alapközeget alkotnak. Amelyben a közeget alkotó egységnyi kiterjedésű oszthatatlan alaptömegeknek, nincsen fix alátámasztása, sem pedig, stabil felfüggesztése. Így relatív módon egymásra támaszkodva, folyamatosan csak rezegnek. A stabil nyugalmi helyzetüket állandóan keresve. Egy folyton rezgőmozgásban lévő mátrix rendszer stabilis közegét alkotják. A szervezettnek mondható kényszerű együttes rezgéseik miatt pedig, longitudinális jellegű mágneses hullámok kialakítására képesek. Amelyek éppen úgy működnek, mint Newton soros ingája.

Ezeknek a kozmikus szintű mágneses hullámoknak, két alapvető tulajdonsága van. A hullámhossz és a frekvencia. A hullámhossznak szerintem, informatív értéke van. Mert az határozza meg, az egyenes irányú mágneses hullám irányát és célját. Míg a hullámhossz mentén felépült frekvencia révén, az oszthatatlan alaptömegek rezgési szintű részerő hatásai terjednek egyenes irányba. Mágneses torlónyomással terhelve bármit, amivel induktív viszonyba kerülnek.

Ezek a kozmikus szintű mágneses hullámok, amelyekben a rezgési szintű részerő hatások folytonossága halad, vagyis bennük az energia terjed. Ezért a mágneses hullámok, mágneses erőtérré alakították az Univerzum mágneses terét. Így ezt a számunkra teljesen láthatatlan kozmikus szintű mágneses erőteret, elvileg két részre lehet bontani. A benne lévő mágneses hullámhosszok teljes eredője, a bennük rejlő informatív értékek miatt, az Univerzum abszolút Elméjének nevezhető. Míg a mágneses erőtérben aktív mágneses hullámok frekvenciái, olyan hatóképességgel rendelkeznek, amelyek az elektromos anyagi minőségeket befolyásolják induktív módon. Így az indukció jelensége arra utal, hogy a számunkra láthatatlan mágneses hullámok, elektromos aktivitást okoznak az anyagi világunkban.

Ha pedig, a maréknyi kiterjedésű, emberi agyunkban funkcionáló relatív elménket, tudatosnak fogadjuk el, akkor az Univerzum abszolút Elméje is abszolút értékű Tudatossággal rendelkezik. Akinek, szintén abszolút értékű Öntudata van. Az Univerzum abszolút Elmével rendelkező Öntudatát és Tudatosságát nevezi a vallásos ideológia Istennek.

Isten tehát, az Univerzum mágneses alaphalmazának az Öntudataként, minden összetett szerkezetű elektromos anyagi részhalmazt Önmagából alakított ki, nyilvánított meg, vagy teremtett. Ahogy tetszik. Ezért, teljes bizonyosság jellemzi azt az Öntudatot, amelyben az elektromos anyagi valóság létezhet. Mint az Univerzumban elkülönült, de elválaszthatatlan objektív része. Így azok elektromos rezgéseken alapuló működését, Önmaga mágneses valóságából irányítja, induktív jelleggel. Ezért, az összetett szerkezetű elektromos anyagi minőségek minden lehetséges formája, az Univerzum mágneses alaphalmazának az Öntudatára van utalva. Beleértve az értelmes embert is.

Az összetett szerkezetű elektromos anyagi részhalmazok pedig, a mágneses alaphalmazból szerveződtek egybe. Ezért az atomokból felépült anyagi minőségeket belül, ugyanaz a mágneses alaphalmaz tölti ki, mint amelyik körülöleli azokat. Mintha az elektromos anyagi létezés, egy végtelenül nagy mágneses „óceánban” nyilvánult volna meg. Amelyben minden megnyilvánult anyagi minőség, mágneses szempontból tekintve, egy nagyon laza szerkezetű „szivacsnak” minősülne. Majd a teljes anyagi elbomlás során, ugyanabba a mágneses alaphalmazba sugárzódik szét, mint amelyikből valamikor kialakult.

Az atomok belsejében és azok környezetében az elektronok, elektrosztatikus erőtérré alakítják azt a mágneses erőteret, ami kitölti és közvetlen módon körül veszi őket. A kétféle erőtér között pedig, az a különbség, hogy amíg a mágneses erőtérben mindig lineáris, azaz egyenes irányú a hatásterjedés módja, addig az elektronok elektrosztatikus erőtereiben, mindig centrális alakot fesz fel. Éppen ebben rejlik a kétféle erőtér között fennálló induktív viszony lényege. Ami így, közvetett módon fejti ki a hatását az elektronokra. Távolba ható képességként értelmezve. Mert ugyanazon a mágneses alaphalmazon belül, mindenképpen egymás ellenhatásaiként funkcionál a kétféle erőtér.

Mert az induktív folyamat, úgy működik a kétféle erőtér között, hogy a mágneses erőtér, mágneses torlónyomással terheli az elektronok elektrosztatikus erőtereit, miközben átadja nekik a rezgési szintű energikus hatásait. Az elektronok elektrosztatikus erőterei pedig, átveszik ezeket a rezgési szintű energiahatásokat, és a hozzájuk tartozó elektronok mozgási ütemét befolyásolják ez által. Közvetett módon. Ha viszont, egy anyagi részhalmaz elektronjainak a mozgásállapota megváltozik, akkor az, az induktív viszonyban érintett anyagi részhalmaz teljes állapotát fogja befolyásolni. Amit fázisátalakulásnak neveznek.

Az összetett szerkezetű elektromos anyagi részhalmazokat tehát, mágneses hullámok működtetik induktív módon. Bele értve az embert is. Csakhogy az ember esetében egy kicsit, egészen más a helyzet, mint a többi elektromos anyagi minőség vonatkozásában. Mert Isten, mint az Univerzum abszolút Tudatossága, az embert a saját „képére és hasonlatosságára”, tudatosnak teremtette. Méghozzá, lokális jelleggel, relatív módon tudatosnak. Ezért élteti az embert a lélek által. Mert az emberekben, Önmaga relatív módon tudatos mivoltát értékeli abszolút jelleggel.  

Relatív módon tudatos jellegénél fogva az ember elméje, Istennel eltérő módon, nincsen közvetlen viszonyban azzal az anyagi valósággal, amiben élnie kell. Ennél fogva, hinnie kell az érzékszervei által biztosított információkban. Ami az anyagi testén kívüli objektív anyagi valóságról ad szükségszerű módon híreket számára. A hit tehát, az értelmes emberi élet alapvető sajátossága. Ami nyilván arról szól, hogy alapvetően megbízunk a korlátozott képességű érzékszerveink informatív értékű üzeneteiben.

Ez a bizalom azt jelenti, hogy az elménk folyamatosan feldolgozza az érzékszerveink által kapott információkat és kétféle információs adatbázis felé irányítja azokat. Analóg jelleggel, folyamatosan reális elképzeléseket formál a lelkünk számára. Mert a lelkünk, az analóg jellegű mentális képi információkat érti meg. Miközben a memóriánkban működő szellemiségünk számára, digitális formát biztosít az információknak. Olyan digitális formákat, amelyekből a fogalmainkat alakíthatjuk ki. A fogalmak egymáshoz csatolásával pedig, a mondanivalónk válik értelmessé mások számára. De ahogy a beszédünket a szellemi gondolataink határozzák meg, úgy a tetteinket is éppen azok irányítják.

De a szellemi gondolataink alapfeladata mégis mindig az marad, hogy a lelki érzéseinket fejezzék ki értelmes módon a beszédünk és a cselekedeteink során. Ha olyan beszédbe vagy cselekedetbe bonyolódunk, ami ellenkezik a lelki érzéseinkkel, akkor érezzük a lelkiismeret-furdalás kínos hatását. Az abszolút intelligenciát képviselő lelkünk ugyanis, addig nem hagy békén bennünket, amíg rendbe nem tesszük az egyéb szellemi gondolatok által irányított tudatos cselekedetünket. Amit a szeretet ellen vétettünk. Mert Isten egységében létezve, minden lélek által éltetett élőlényt szeretnünk kell. Ez egy kozmikus jellegű Isteni igazság. Ha elfogadjuk azt, ha nem.

A hit tehát, olyan tudatos cselekedetvezérlő szellemi gondolat az elménkben, amelyikhez a lelki érzéseinket is hozzáadta az elménk. Így a hit, az már a szellemi és a lelki egyensúlyunkat határozza meg. Történetesen azt, hogy a szellemi gondolataink, a lelki érzéseinket fejezi ki. Ilyen módon, a lelkünk és a szellemiségünk, egy hittel kifejezett közös akaraton van.

A szellemiségünk nem más, mint a memóriánk mentális „raktárkezelője”. Jó raktárosként, mindig a rendelkezésére álló mentális adatbázisát ellenőrzi a memóriánkban. Vagyis, szinte mindig a múltban vagy a jövőben kalandozik. Felszínre hozva ez által az idő mentális mibenlétét. Miközben a lelki életünk, mindig a jelen pillanatában zajlik. A lelki jelenlétünkben. Hiszen vitális életerőt, csak a jelen pillanatában tudunk aktivizálni. Itt és most. Így a szellemi szinten értékelhető múltra vagy a jövőre pocsékolt lelki erőhatásaink, rendre elvesznek számunkra.

A mentális erővel rendelkező lelki jelenlétet tehát, szellemi szinten arra érdemes használni, hogy a múlt tapasztalatai alapján, a lehetséges jövőt kell elképzeli valóságosnak. Azt a jövőt, amit a lelki vágyaink alapján szeretnénk megtapasztalni. Ezért, a szellemi gondolataink segítségével, elképzeljük valóságosnak a lelki vágyainkat és azokat, mint értelmes módon kifejezésre juttatott hiteinket, EEG-agyi mágneses hullámokként, kivetítjük a mágneses térbe. Abba a mágneses térbe, amelyikben az elektromos anyagi minőségek létezhetnek induktív módon.

Így az elménk úgy működik, mint egy mágneses jellegű adó-vevő készülék. Amellyel a hiteinkben meghatározott szándékainkat közöljük Istennel. Az abszolút Elmével. Valamint, a reánk irányuló Isteni üzeneteket, szándékokat fogadjuk. Mint lelki vágyakat. Mert Isten, ha probléma elé állít bennünket az élet, akkor minden esetben küld számunkra egy reánk irányuló lelki vágyat, amelyben a nekünk legideálisabb megoldás lehetősége van kódolva. Ahhoz, hogy a lelki vágyunk megvalósuljon az életünkben, el kell képzelnünk azt valóságosnak. Így a reális képzelet lehetősége az elménkben, Isten teremtői funkciója bennünk. Ezért kell minden lelki vágyunkat, valóságosnak elképzelni az elménkben.

A mágneses valóságba vetített hiteink, mint gyengécske EEG-agyi mágneses hullámaink, teljesen alkalmatlanok arra, hogy az objektív anyagi valóság induktív feltételeit közvetlen módon megváltoztassák. Viszont arra alkalmasak, hogy a hitünk által kivetített agyi mágneses hullámaink, megkeressék a hozzájuk hasonló hullámhosszúságú, de jóval nagyobb energiájú kozmikus szintű mágneses hullámokat és azokat, az általunk vágyott valóság kialakítása érdekében aktivizálják, vezéreljék.

Isten tehát, sohasem hagy minket magunkra teljesen. A lélek által állandóan éltet bennünket, amíg élünk. Ha probléma elé állít bennünket az élet, mindig küld számunkra egy lelki vágyat. Ami már a problémánk legideálisabb megoldására utal. Valamint, megadja a relatív emberi elméink számára a hit lehetőségét. Amelynek segítségével elképzelhetjük azt, aminek a valóságát a vágyaink szerint szeretnénk megtapasztalni. Így a relatív elménk, a hiteink kivetítései alkalmával, adó funkcióban van, míg a lelki vágyaink fogadásakor vevő funkciót valósít meg. Vagyis Istennel, állandóan kommunikálhatunk. Amikor csak akarunk.

A vallások, a meditatív jellegű imát javasolják arra, hogy Istennel közvetlen módon kommunikáljunk. Amikor az értelmes ember a lelki érzéseit, Istennek fejezi ki a szellemi gondolatai segítségével. De Isten, nem csupán a Szent Szellem, hanem a Szent Lélek is. Ezért, nem csupán a szellemi szintű digitális információt fogadja, hanem a lelki szintű analóg információinkat is. Ami azt jelenti, hogy Isten számára célszerű, valóságosnak elképzelni a lelki vágyainkat. Majd éppen úgy projektálni, azaz kivetíteni a mágneses valóságba, mint az egyéb elképzeléseinken alapuló hiteinket.

Így a reális elképzeléseink által hitté alakított imáink, mindenképpen meghallgatásra kerülnek Istennél. Mert kivetített agyi mágneses hullámokként, éppúgy megkeresik a hullámhosszuknak megfelelő, de jóval nagyobb energiájú kozmikus szintű mágneses hullámokat. Amelyeket az imáinkban kódolt vágyaink megvalósítása érdekében fognak aktivizálni számunkra. Ilyen módon a teremtés folyamatát, mi magunk hajtjuk végre Istenben. Vagyis a mágneses valóságban. Amit úgy is értelmezhetünk, hogy Isten megvalósítja az imánkban kért vágyainkat.

Ezért kedves Olvasóm, Te nyugodtan használd ezt a kozmikus szintű égi GPS-t. Mert, amikor a valóságosnak elképzelt vágyaidat kivetíted az ÁMEN kifejezéssel a kozmikus szintű mágneses valóságba, akkor már nyugodtan Istenre bízod a megvalósulás lehetőségét. Amit Ő induktív módon meg is valósít számodra. Ezért az életutadon, mindig használd ezt az égi GPS-t, a saját boldogulásod érdekében.

Ezért én azt ajánlom minden kedves Olvasómnak, hogy minden este lefekvés után, de még elalvás előtt, amikor már megnyugodott a teste és a szellemi csend enyhe meditatív állapotában van az elméje, képzeljen el másnapra néhány olyan dolgot és eseményt, amit a lelki vágyai szerint szeretne megtapasztalni. Majd az ÁMEN kifejezéssel, vetítse ki ezeket az elképzeléseket a mágneses valóságba. Végül pedig, térjen nyugovóra azzal a biztos tudattal, hogy Isten számára, mindent jól eltervezett előre. Ha ezt a mentális programot szokásává tette, akkor már nem szükséges csupán esténként kivetíteni a hiteit. Nappal is bármikor megteheti. Csak enyhe meditatív állapotba kell kerülnie. Amikor az egyéb irányú szellemi aktivitást k tudja iktatni az elméjében.

Minden eseménynek van átfutási, megvalósulási ideje. Viszont, a mágneses erőtérben a hatásterjedés tempója fénysebességű. Míg az elektromos anyagi valóságban, legfeljebb egyharmad fénysebességet érhet csak el. Így amíg az ember pihen és békésen alszik, addig bőven van idő arra, hogy az elképzeléseiben kódolt vágyainak az agyi mágneses hullámai, megkeressék és beállítsák számára azokat a kozmikus szintű mágneses hullámokat, amelyek a vágyait képesek megvalósítani, induktív módon. Aki ezt teszi az, az égi GPS befolyása szerint él, boldog életet. 

Ebbe az Isten által biztosított égi GPS-be tehát, a reális képzeletünk által tudjuk beírni azokat az imával meghatározott paramétereket, amelyeket a lelki vágyainkból kialakított hiteink képviselnek. Azért, hogy az életünk útján, tapasztalatot szerezzünk róluk. Boldoggá téve ez által azt a sorsot, amit meg kell tapasztalnunk. Az esetleges boldogtalanságunk, éppen abból adódik, hogy ez idáig nem használtuk megfelelő módon ezt a mentális lehetőséget. Mert a sorsunk, nincsen előre megírva. Mi magunk írjuk azt a hiteinkkel. Amit ezek után, az égi GPS-be vetítve, olyanná formálhatunk, amilyenné csak akarjuk. Isten bizony.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2023.12.23.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr318287263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása