Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2021.05.09. 08:15 futotuz

Ölősejtek.

Címkék: ölősejtek

Ölősejtek.

Az ölősejtek, olyan limfociták, a csontvelőben termelődő olyan fehérvérsejtek, amelyek az érésük után, a nyirokrendszerben várakoznak arra, hogy a szervezetben megfertőződött sejteket, szükség esetén elpusztítsák. Immunsejtekként felügyelik a szervezet biztonságát. Azért, hogy a vírus által fertőzött sejtekben, ne tudjon ártalmas „vírusszaporulat” kialakulni.  Mert a vírus magyar neve az, hogy méreg. Így a vírus által megfertőződött sejt gyakorlatilag, mérgezett sejtnek minősül.

Alapvetően, háromféle limfocita sejt létezik. B-sejt, T-sejt, és NK-sejt. Esetünkben a harmadik sejt a lényeges. Az NK-sejt. Mert ennek a sejtnek a neve, „natural killer” sejt. Vagyis, „természetes ölősejt”. Ezek az ölősejtek, teljesen önálló módon, képesek elkülöníteni és megölni azokat a mérgezett sejteket, amelyeket vírus fertőzött meg, illetve amelyik tumoros jellegűvé vált. Vagyis, felismerik a fertőzött sejteket, és szükség esetén elpusztítják azokat, hogy megvédjék ez által a teljes szervezetet.

Az én véleményem szerint, minden sejtünk folyadékkristályos szerkezetű. Amelyben az anyagcsere jellegű folyamatok, ami a vér által biztosított, a sejt természetes kristályosodási tevékenységeit tartják fenn. Amely kristályosodási folyamat előfeltételei, a DNS-ben vannak kódolva. A kromoszómák által. Vagyis, a DNS tárolja az adott sejt saját kristályinformációs kódját. Amely szerint, a sejt természetes kristályosodási folyamatai létrejönnek. Amit a szervezet, interferonnal szabályoz. Így az interferon, olyan kristályosodási lehetőséget biztosít a sejteknek, ami a számunkra természetes kettéosztódás lehetőségét írja elő.

Ahogy az interferon azt szabályozza, hogy a sejtkristályosodás során egyre csak növekvő sejt kettéosztódjon, úgy a limfociták éppen azt ellenőrzik, hogy a sejten belül a kristályosodási folyamat természetes módon megy-e végbe. Ha a genetikai ellenőrzés során rendellenességet tapasztal, elszigeteli vagy akár meg is öli az érintett sejtet. Mert a kettőnél többfelé osztódás lehetősége, már fertőzöttségre utal. Így, éppen a többi sejt érdekében pusztítja el a fertőzött sejteket. Ami ennél fogva, erős gyulladással járhat.

Ahogy egy sejt, az anyagcsere jellegű folyamatok által táplálékhoz jut, úgy fog kristályosodás által hízni az anyagi mennyisége. Amint elér egy kritikus értéket, a sejt osztódni fog. Mégpedig olyan módon, hogy a sejt folyadékkristályos anyagát testvériesen megfelezik. Így két teljesen egyenrangú új sejtté válik. Amelyek tovább képesek, az interferon által szabályozott természetes kristályosodási folyamattal növekedni. Ez a természetes sejtszaporulat lényege.

A vírus, egy élettelen mikrokristály. Így a genetikai szintű kristályinformációját, bármennyi ideig képes megőrizni. Állandóan megtalálható a légterünkben. Ilyen módon, a légárammal terjed az élőlények között. Az illatanyagok mikrokristályaihoz hasonlóan, a vírus is az orrüreg nyálkahártyáján tapad meg. Így működik, a mostani pandémiás világjárványt okozó fertőzőképes koronavírus is. Influenzavírusként megtapad az orrüregünk nyálkahártyáján, és ott zavartalanul kristályosodik. Ahogy lélegzünk, úgy kilégzéssel kifelé, és belégzés által befelé is, a tüdőbe kerül a víruskristály. Az orrüregben, 5-10 nap lappangási ideje van. Vagyis, 5-10 napig, nem jut annyi vírus a tüdőbe, ami komoly veszélyt jelenthetne ott. Viszont a kilégzés révén, már a vírus hordozójaként fertőzőképesek vagyunk. Hiszen víruskristályokat fújunk, köhögünk, vagy tüsszentünk a légtérbe.

A régi influenzavírusok nedvesek voltak. Vagyis, az orrüregbe tapadva, úgy kristályosodtak ott, hogy közben erős nyákképző hatásuk is volt. Így a kényszerű orrfújás lehetőségével, az olyan ember is meggyógyult 4-5 nap alatt, aki nem ment el az orvoshoz. Mert az orrüregében kristályosodó vírus, a sűrű orrfújás kényszere miatt, hamar kitisztult a szervezetéből. A lappangási időn belül. Ez a most fertőző koronavírus azonban, száraz jellegű. Vagyis, az orrüregbe tapadva, nem jár erős nyákképződéssel. Ennél fogva, szabadon kristályosodhat a nyálkahártyán. Ahhoz, hogy ezt megakadályozzuk, nedvessé kell tenni az orrüregben zajló kristályosodási folyamatát.

Ha tehát, valaki pozitív koronatesztet kapott, vagy csak feltételezi azt, hogy vírusfertőzött lett, annak alapvetően három lehetőség kínálkozik arra, hogy nedvessé tegye az orrüregében megtapadt vírus kristályosodási folyamatát.  Az első lehetőség, a forró kamillateás inhalálás. Mert a vírus szilárd kristályszerkezete 56 fokon megolvad. Így folyadékkristállyá alakul, és a közben képződő nyákkal keveredve, az orrfújás kényszere miatt, kitisztul az orrüregből. Naponta legalább két alkalommal érdemes inhalálni.

A második lehetőség, az erős élelmiszerek fogyasztása. Hagyma, paprika, vagy például torma. Mert az erős étel hatására, igen aktív nyákképzés indul be. Ami leoldja az orrüregben megtapadt vírust is. Ilyen módon, a nyákkal keveredő vírus, az orrüregből könnyedén kitisztulhat. Az orrfújás kényszerének köszönhetően. Naponta legalább két alkalommal használjuk ezt a lehetőséget is.

Harmadik lehetőség a tüsszentőpor. Lúgos kémhatású por, például reszelt szappan. Amiből egy csipetnyi mennyiségűt kell felszippantani az orrunkkal. Így apró porként, szintén az orrüreg nyálkahártyáján tapad meg. Ott azonban, a lúgos kémhatása miatt, feloldja a savas kémhatású víruskristály szerkezetét. Ilyen módon, a hirtelen képződő nyákkal keveredve, a gyors tüsszentés és az orrfújás kényszerével, könnyen kitisztul az orrüregből. Naponta legalább kétszer érdemes használni ezt a lehetőséget is.

Aki ilyen módon, állandóan ki tudja fújni az orrát, megszabadulhat a víruskristályoktól és a fertőzőképessége legyengül. Ahogy a saját tüdejét kevésbé képes megfertőzni, úgy a kifújt, kiköhögött, kitüsszentett használt levegője sem lesz olyan fertőzőképes. Nagyon fontos az, hogy csak akkor viseljen védőmaszkot, ha emberek közé kell mennie. Éppen azért, hogy a tüdeje, normális módon szellőzzön. Nyílt terepen, közterületen, ahol az emberek közötti távolság megtartható, nem szabad maszkot hordani.

Az indokolatlan maszkhordás során ugyanis, éppen a tüdő természetes szellőztetését korlátozzuk. Így a fertőzött beteg ember, azt a víruskristályt is a tüdejébe szívja, amit amúgy, ki tudna szellőztetni. Következésképpen, sokkal hamarabb alakul ki nála a vírusfertőzés által okozható tüdőgyulladás. Valamint, sokkal aktívabb lesz a kialakuló tüdőgyulladása is. Az egészséges ember pedig, azért ne hordjon maszkot, ha lehet, hogy az egyre nedvesedő maszkban felszaporodó saját baktériumokat, ne szívja le a tüdejébe. Mert az, bakteriális eredetű tüdőbetegségek kialakulását eredményezheti.

Amikor a tüdőben kialakul, a vírusfertőzöttség sejtes alapú mérgező hatása, akkor kezdenek el támadni a limfociták. Az ölősejtek. Érzékelik a sejt mérgezett állapotát. Gyakorlatilag megölik azokat a tüdősejteket, amelyek érintettek a mérgezésben. Hogy a sejtekben kristályosodott vírusok, ne tudjanak elterjedni a szervezet többi sejtjébe. Ez a biológiai szinten szervezett kémiai harc idézi elő a tüdőgyulladást. De a sejtekben oltókristályként mérgezni, csak akkor képesek a vírusok, ha a sejtek folyadékkristályos anyaga túltelített oldatnak minősül. Vagyis, túlzottan savas kémhatásúak azok.

Ha a sejtjeink csak enyhén savas kémhatásúak, akkor a belekerült vírusok teljesen hatástalanok ott. Vagyis oltókristályként, nem képesek átírni a DNS-ben kódolt sejtes alapú genetikai szintű kristályinformációt. Így az érintett sejtből, könnyedén ki is tisztul. A nélkül, hogy bármilyen mérgezést okozott volna. A sejtek ilyen enyhén savas kémhatású összetételét, a hasnyálmirigyünk szabályozza.

A hasnyálmirigy ugyanis, biológiai szintű szódabikarbónát termel. Így az étkezés során bevitt táplálék pH értékét, éppen a hasnyálmirigy állítja be a sejtjeink számára. Az általa termelt biológiai szintű szódabikarbóna segítségével. Így a vérbe jutó tápanyag pH egyensúlya enyhén savas állagú. Ezért, a belőlük kristályosodó sejtjeink pH értéke is normális marad. Amelyben a fertőzőképes vírus teljesen hatástalan.

Ha azonban, valakinek a hasnyálmirigye alul-működik, vagy túlságosan savasító jellegű ételeket és italokat fogyaszt, annak a sejtjei sajnos, nagyon elsavasodnak. Vagyis, a sejtek folyadékkristályos szerkezetű plazmaanyaga, túltelített oldatnak minősül. Amelyben a vírusfertőzés átkristályosító lehetősége könnyedén megvalósulhat. Ezért érdemes napi szinten éhgyomorra meginni, egy pohárnyi vizet, amibe egy fél citrom levét és egy csapott kávéskanálnyi szódabikarbónát is belekevertünk. Hogy az által, külső forrásból származó szódabikarbónával segítsünk a hasnyálmirigyünknek. Minden nap, amíg a járvány tart. Éppen a fertőzés tudatos megelőzése érdekében.

A kormányunk politikája által irányított egészségügy, a virológusok szakmai tanácsai alapján, védőoltást kínálnak azok számára, akik ilyen módon szeretnének immunisabbakká válni a vírusfertőzésekkel szemben. Ez természetesen, elvileg jó megoldásnak is látszik. Oltsunk be minél több embert, és akkor egyfajta nyájimmunitás kialakításával, meg lehet fékezni a nagyobb mértékű járványt. Csakhogy, az oltásoknak komoly mellékhatásaik is lehetnek. Mert, szinte minden oltás, valamilyen minőségű vírusszármazékot tartalmaz. Ami az egészséges ember számára, természetesen méreg.

Ezért, amíg a vírusfertőzés az orron keresztül alakul ki a tüdőben, addig csak a tüdő sejtjeit érinti. Amit az aktív limfociták, a maguk módján, többnyire képesek legyőzni. Az oltás esetén azonban, közvetlenül a véráramba kerül a vírust tartalmazó vakcina folyékony anyaga. Több milliárd vírussal terhelve a szervezetünk összes sejtjét egy időben. Amelyik sejtünkben a limfocitáink mérgezést észlelnek, azokat azonnal ellenségekként is kezelik. Így komoly gyulladások alakulhatnak ki a beoltott ember szervezetében. Főképpen az oltás helyén, de a szervezet bármelyik megfertőződött pontján kialakulhat.

Így a sok idős beoltott emberben, olyan belső gyulladások képződtek, amelyek már, mint egyéb gyulladásos „szövődmények” jelentkeztek. Ezért az oltás, átmenetileg megvédhette volna őket ugyan a vírusfertőzés veszélyétől, de a saját limfocitái, mint természetes ölősejtek, a teljesen legyengült szervezet ellen fordultak. Ezt a biológiai terhelést azonban, nagyon sokan nem élhették túl. Már 26 ezernél tart hazánkban, a felesleges vírus-fertőzöttek halálozási száma. Akiknél a halálos „szövődményt”, a védőoltásukra aktivizálódott saját limfocita ölősejtjeik váltották ki. Tulajdonképpen, a saját immunrendszerük ölte meg őket. Látszólagos egyéb szövődményeknek álcázva a haláluk okát.

Ha tehát, a védőoltást egészséges embernek adják be, hogy megelőző jellegű védőhatást váltson ki benne, a nemkívánatos mellékhatások akkor is jelentkezhetnek. Mint „szövődmények”. Amelyek egy gyengébb egészségű betegekben vagy idősebb emberekben, akár végzetessé is válhatnak. Ha pedig, eleve fertőzött emberbe oltanak, akkor a vakcina és a vírus együtt, egy időben fogja befolyásolni a megfertőzött sejteket. Amelynek a hatására, mutálódni fog a sejtben kristályosodó vírus. Vagyis, a védőoltástól függően, változni fog a vírus genetikai szintű kristályinformációja. Azokra a mutánsokra azonban, a kikísérletezett vakcina már többnyire hatástalan.

Így tulajdonképpen, annyiféle mutáns vírus alakulhat ki, ahányféle oltóanyagot használnak, a már fertőzőképessé vált emberek beoltására. Vagyis, míg az egészséges ember esetében, némi védettséget biztosíthatnak az oltások, addig a fertőzött emberek esetében mutációt idézhetnek elő. Több ilyen mutáns vírus jelent már meg a világunkban. Mert koronatesztek nélkül oltják az embereket. Csupán a beoltottak mennyiségére utaznak. Mert az egészségügy, politikai nyomás alatt, csak erre képes.

Mivel az egészségügy, teljesen tehetetlen a vírus okozta járvánnyal szemben. Ezt igazolja, a sok halálos áldozat. Mert a virológusok ugyanazt szajkózzák. Akkor is, ha már nyilván nem működik a dolog. Mert, az élettelen víruskristályt akarják megölni a szervezetben. Azt a víruskristályt, amit az egyszerű szappanos kézmosás képes közömbösíteni. Észre sem veszik azt, hogy a vírusfertőzés valójában, sejtes alapú mérgezés csupán. Amelyik sejtes alapú mérgezés más, kristályosodást befolyásoló módszerekkel, könnyedén szabályozható lenne. Vagyis, gyógyítható lenne.

Tulajdonképpen, nem fertőződik meg minden ember. Illetve, vannak olyanok is, akiknél a fertőzés lefolyása, csak enyhébb tünetekkel jár. Mert, ideálisabbak a természetes immun-feltételeik. Ennek az okát kellene az egészségügynek kutatniuk. Hogy a beteg emberekben is, az alapján idealizálhassák a szükséges immun-feltételeket. Ezen alapszik a gyógyulási lehetőségünk. De, ha a politikai szinten szorgalmazott nyájimmunitás érdekében, mindenkit beoltanak, akkor nem marad olyan ember, akiben a természetes immunitás fellelhető lenne. Ami az egészségünk alapja.

Ha tehát a vírusfertőzést, olyan sejtes alapú mérgezésnek tekintjük, amely megváltoztatja a sejtek genetikai módon kódolt saját kristályosodási folyamatait, akkor a kristályosodási szabályok figyelembevételével, befolyásolható az egészségtelen folyamat. Mert a sejtek mérgezésén alapuló vírusfertőzése, csak túltelített oldatban valósulhat meg. Vagyis, ha a szervezet sejtjei, túl savas kémhatásúak. Ami böjttel, diétával, lúgosító jellegű ételek és italok fogyasztásával könnyen lúgosítható.

Aki a politikai erőszak hatására, már beoltatta magát, az se csüggedjen. Mert a napi szinten fogyasztott szódabikarbónás ital, alkalmas arra is, hogy az oltással megfertőzött sejtjeit kifertőtlenítse. Mert a szódabikarbóna, éppúgy fertőtlenítő hatású a sejtjeinkre nézve a szervezetünkön belül, mint ahogyan bármit képes fertőtleníteni a mindennapi életünkben is. Így a fertőtlenítő hatású mosószereink alapját képezi. De a szervezetünkbe juttatva napi szinten, éppúgy tisztíthatja, fertőtlenítheti a sejtjeinket is.

Tudomásul kellene már vennünk végre azt, hogy a szilárd anyagi minőségek többnyire, rács vagy kristályrács alapú szerkezetek. Halmaz szintű állapotváltásuk után, elveszítik ugyan a szilárd jellegüket, de a kristályos tulajdonságuk megmarad. Gyakorlatilag folyadékkristályokká alakulnak. A további halmazállapot változásuk során pedig, mikro-méretű kristályokká alakulnak. Ezek képezik a levegőben, a gőz vagy gázkristályokat és az egyéb illatkristályokat. Vagy éppen, a vírusok mikrokristály méretű szerkezeteit is.

Mivel, szinte mindenféle vírus így hat a sejtjeinkre, ezért a vírusfertőzések ellen, a lúgosító jellegű ételek és italok fogyasztása jelenti az egyetlen gasztronómiai jellegű védelmet. Amellyel, éppen a fertőzőképes vírusok sejten belüli kristályosodási folyamatait gátolhatjuk meg. Tulajdonképpen azt, hogy a vírus, oltókristályként megfertőzve a sejtet, átírja az önmaga genetikai kódja alapján, a sejt saját természetes kristályosodási kódját. Mert ez az egészségtelen folyamat, csak túltelített oldatban vagyis, a túl savas sejtek plazmaanyagában valósulhat meg.

Ezt a folyamatot, elemezgethetik genetikai módon a virológus szakemberek, de amíg nem tekintik kristályosodás által okozott sejtes alapú mérgezésnek, addig nem is képesek ellene hatásosan fellépni. Addig az egészségügy, tehetetlen marad a vírusfertőzésekkel szemben. Épp úgy, mint több ezer évvel ez előtt. Csak most, sokkal sterilebb környezetben. Ilyen módon, csak a szerencsére bízhatják a betegek gyógyulását.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2021.05.09.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8616526852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása