Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2013.12.07. 06:20 futotuz

Betiltott egészség.

Címkék: betiltott egészség

Betiltott egészség.

Amikor az elmúlásnak, a halálnak az okát megérti az ember, azonnal rájön arra, hogy a hosszú életnek, milyen elemi feltételek szabnak lehetőséget. Mert a Biblia tanúsága alapján, több száz évig is élhetne az ember. Most pedig, férfiaknál az átlagéletkor 55 év, míg a nőknél, 65 esztendő körülbelül. Ez nagyon távol áll, a múltban lejegyzett természetes életkoroktól.

A rövid élet okát keresve, hamar eljut az ember, a biológiai szennyezettség elvéhez, amit a helytelen anyagcsere folyamataink jelentenek. Az a tény, hogy egyre több méreganyag jut a szervezetünkbe. Olyan anyagi formációk, amelyeknek a természetes emésztésen alapuló lebomlása, szinte lehetetlen a szervezetünkben. A környezetszennyező folyamataink, elérték a táplálékaink ipari előkészítési szekcióit is. Így nem csupán a környezetünk szennyezett hatásai fejtenek ki reánk ártó hatást, hanem az ipari szinten előállított „egészséges” táplálékaink is.

Majd a stressz következik, az a mentális alaphatás, amely ideges, feszült állapotot biztosít a szervezetünk számára. Holott a természetes biológiai folyamataink, csak a nyugodt, kiegyensúlyozott idegi állapotunkban képesek, százszázalékosan működni. Olyan szinten, amelyben az egészség fenntartható. Így egymás idegeire megyünk, mert nem tudjuk elfogadni a másságot. Azt a tényt, hogy mások is a szabad akartuk szerint tevékenykedhetnek, amíg tiszteletben tarják a mi nyugalomra irányuló igényeinket. Csakhogy mi már, nagyon ingerlékenyekké váltunk.

Végül, de nem utolsó sorban, meg kell említenem az elektroszmogot is. Az elektroszmog olyan elektromos vagy mágneses hatás, amely már nagyon távol áll a természetesnek minősülő elektromos és mágneses alaphatásoktól. Ezek oka, a megnövekedett elektromos hálózatok jelenléte, és a róluk üzemeltetett gépeink káros kisugárzásai. Főképpen a lakásban tartott, állandó üzemben lévő elektromos berendezéseink terjesztik, mint például, a televízió, videó, DVD, és számítógép, amely az időt mutatva, állandó üzemi állapotban van mellettünk.  Továbbá a személyre tervezett elektromos készülékeink, amelyektől nem tudunk szabadulni sem. Ilyenek például, az elektromos óráink, a mobiltelefonjaink, MP-sok készülékeink, játékgépeink, és egyéb internetes lehetőséget biztosító személyes készülékeink. Hatásuk mérvadó, hiszen az emberi test is anyagi minőség, ezért elektromos események halmazaként írható le. Olyan elektromos eseményekként, amelyek induktív módon ugyan, de mágneses hullámok által befolyásolhatók.

A hosszú élet titka az, hogy nem szabad korán meghalni. Így az életkor, elvileg növelhető az által, hogy tudatosan kerüljük, a külső és belső biológiai szennyezettséget, az idegi feszültségeket okozó stresszhelyzeteket, és az elektromos anyagi minőségünk megváltozását befolyásolni képes elektroszmog hatásait. Így az életünk, valószínűleg megnyújtható az időben, de nem lesz örök érvényű. Mert továbbra is beárnyékolja, a biológiai elmúlást szimbolizáló halál lehetősége.

A hosszú élet azt jelenti, hogy az életünket biztosítani képes sejtes életünk megújulási folyamatai, állandónak mondható. Az elmúlásunk oka, az öregedés folyamata. Ez azt jelenti, hogy a sejtjeink, mindig egyre gyengébb minőségű utódsejteket hoznak létre, amelyekből gyengébb minőségű, azaz öregebb testet tudnak csak formálni. Így az anyagi minőségünk körülbelül hét évente kicserélődik, és megváltozik. Ez egy végtelen biológiai folyamat, így nem venni észre a parányi sejttorzulásokat előidéző biológiai változásokat. Ennek a biológiai folyamatnak, csak a halál vet véget. Akkor valósul meg a természetes halál, amikor már nem képes a szervezetünk olyan sejteket reprodukálni számunkra, amelyek még egységben képesek működni.

A halál akkor áll be, amikor már, olyan mértékben torzulnak a szervezetünket megváltoztatni kénytelen új sejtjeink, amelyek már képtelenek arra, hogy közös egységben működjenek, mint egy összefüggésben lévő biológiai szervezet. A halál pillanatában, az élet energiája, felszabadul az Univerzum információi által biztosított anyagi formáció kötöttségéből. Így a lélek, az élettapasztalatok szellemi információival mágneses hullámot alakít ki, és szabadon távozik a testből, hogy a számunkra más világnak tekinthető létezési formában, birtokba vegye az egész Univerzumot. Viszont addig, a sejtes élet a mérvadó.

Ennél fogva, a sejtjeink megújuló képességében látom a hibát. Annak a természetes biológiai jelenségnek a működésében, hogy az újszülött gyermek sejtjei, tökéletesen egészséges új sejteket reprodukálnak. Egészen a felnőtt korig. Majd a felnőtté vált szervezet sejtjei már, egyre jobban korcsosult új sejteket reprodukálva eltorzítják, megöregítik az emberi szervezetet. Vagyis, egyre alkalmatlanabbá teszik, a természetes életvitelre. Az ok tehát, a sejtjeink megújulási képességében keresendő.

Az én biológiai elméleteimben, a vírusok és a baktériumok természetes harca során alakultak ki, a többsejtű életformák. Így az emberi élet is. Ezért, az emberi élet, mint nagyon soksejtű életforma, rengeteg bakteriális életformának biztosít, biztonságosnak mondható környezetet, az életfeltételek fenntartásához. Így azon felül, hogy rengeteg másodlagos baktérium tevékenykedik a szervezetünkben azon, hogy a természetes anyagcsere folyamatainkat elvégezze, minden sejtünkön belül is élnek, általam úgynevezett sejtbaktériumok is. Ezek az elsődleges baktériumaink, amelyek a sejtosztódásért, és ilyen módon, az öröklődésért felelősek.

Ők az úgynevezett mitokondriumok, amelyek a sejtek energiaállapotaiért felelősek. Ezek a sejtbaktériumok úgy működnek, mint kémiai módon szabályozható fizikai áramfejlesztők. Amelyek a nátrium és a kálium szétválasztásával termelik az elektromos energiát. Mégpedig olyan módon, hogy feszültségkülönbséget teremtenek a sejt belső citoplazmája és külső sejthártya között. A nátrium alapú só behatol a sejtfal membránján, a kálium pedig, kiszorul onnan. Így létrejön a töltéskülönbség a sejtplazma, és a sejthártya között. A mitokondriális sejtbaktériumok pedig, ezt a töltéskülönbözőséget idézik elő, és tartják szinten. Minden sejtünkben található belőle néhány, de az izomsejtjeinkben akár több száz is fellelhető. A szívünk izomsejtjeiben, akár ezer mitokondrium is élhet természetes életet.

A mitokondriumoknak alapvetően kettős szerep jut. A vérből nyert szénhidrát alapú táplálékaink hidrogénjét, szerintem vízzé égetik el.  Így jut a sejt, a lehető legnagyobb aktivitásra képes energiához. A vízzé égetett hidrogén pedig, mint a lehető legtermészetesebb oldószer szállítja a sejtmagba, a DNS kódot képviselő genetikai információt azért, hogy a sejt osztódása során, amikor a mitokondriumok testvériesen megfelezik a sejtmagot és a sejtplazmát, mindkét új sejt rendelkezzen az élethez szükséges alapvető információs háttérrel. Továbbá, a vízben oldott mitokondriális DNS-t szállítja a vér, a petesejtbe és az ivarsejtekbe, a szervezet minden egyes sejtfajtájából egybegyűjtve. Éppen azért, hogy a test természetes osztódása során, amikor a megtermékenyítés megtörténik, az újonnan kialakuló magzati test, ugyanazoknak a biológiai információs kódoknak engedelmeskedve alakulhasson ki.

Ennél fogva, a sejtes mitokondriumok pillanatnyi energiaállapota határozza meg azt, hogy az öröklésre szánt biológiai információk, milyen új sejteket alakítsanak ki.  A sejtmagban tárolt DNS, a közvetlen specifikus sejtosztódásért felelős, míg a petesejtbe és az ivarsejtekbe közvetített DNS molekulák kódjai, a szervezet összes sejtes információit tartalmazzák. Éppen azért, hogy az anyaméhben fejlődő új testben, minden olyan sejt megtalálható legyen, amelyik képes átörökíteni az emberi faj tisztaságát. Azt a biológiai tisztaságot amelyben, a sejtjeinkben kialakult bakteriális élet, tovább folytatódhat. Amit a gyermekeink hordoznak, mint genetikai örökséget. A gyermekek sejtjeiben ezért, alapvetően több mitokondrium található, mint az ugyanolyan típusú idős, öregemberek sejtjeiben.

Az emberi test is, egy elektromos tulajdonságokkal rendelkező anyagi megnyilvánulás. Így a sejtjeink mitokondriumai, éppen az alapján mutatnak természetes aktivitást, hogy éppen milyen elektromos állapotú plazmaközegben vannak. Ennél fogva, amint lecsökkent elektromos állapotba kerülnek, sokkal kevésbé tudják ellátni az anyagcserén alapuló genetikai funkciójukat. Így alapvetően két dolgot tehetünk az érdekükben. Először is, egyre több természetes, szénhidrát alapú táplálék bevitelével, növeljük a hidrogén mennyiségét. Hogy a sejtekbe jutó hidrogénatomok elégetése által, egyre jobb elektromos energiaállapotba kerüljenek a sejtes mitokondriumjaink. Másodszor pedig, van egy olyan lehetőségünk, amelyik a sejten belül képes megnövelni a mitokondriumok energiaszintjét, így ez által fokozni, a lecsökkent elektromos állapotukat. Azt pedig, például, a klórdioxid bevitele valósítja meg.

Találtam egy ismeretterjesztő filmet az interneten, Andreas Kalcer közreműködésével, aki szkeptikus kutatónak vallja önmagát, és értelmesen elmagyarázza a szervezetünk elektromos egységként értelmezhető működését. Az előadó, a „Betiltott egészség”-ről beszél. Szerinte az egészségügyi igazsághoz úgy juthatunk el a legkönnyebben, hogy elhagyjuk mindazt, ami biztosan nem igaz. Ami csupán megvezeti az emberiséget. Akár egyszerű tévedésből, akár gazdasági érdekekből történik a megvezetés.

https://www.youtube.com/watch?v=23kywJmk3-g

www.medicasalud.com

Rövid vázlatot írok a filmből, éppen csak a lényeget kiragadva, hogy aki nem tudja megtekinteni valamilyen oknál fogva, ízelítőt kapjon az új egészségjavító elméletből.

Az MMS hatását, Jim Humble mérnök fedezte fel.  A nátrium-klorithoz, azonos mennyiségű citromsavat adagolva, klór-dioxidot kapunk. Ez a klór-dioxid ma, a legkedveltebb egészségügyi és vízfertőtlenítő szer. Mert olyan előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, amelyekkel messze túlszárnyal minden egyéb klórtartalmú fertőtlenítőszert. Így az élő szervezet vízalapú sejtes összetevőit is képes fertőtleníteni. A feltételezett placebo hatása, teljesen mellékes, mert az állatgyógyászatban is sikeres fertőtlenítő szernek bizonyult. A nátrium-kloritot tehát, víz fertőtlenítéséhez használják. Víztisztítás és medencetisztítás, ma már elképzelhetetlen, a szelíd hatású klór-dioxid nélkül. Az emberi szervezet sejtjei pedig, nagy mennyiségű vizet tartalmaznak.

Az MMS, azaz a klór-dioxid nem gyógyszer, de előidézheti a szervezetünk sejtes szennyeződésen alapuló spontán gyógyulását. Jim Humble szerint, ami használ, azt használni is kell. Minden gyógymód másképpen hat, így az előadó Andreas, megkereste a különböző gyógymódok közösnek látszó kapcsolódási pontjait. Így az MMS képes arra, hogy a sót képző képességével, megemelje a szervezet sejtjeinek, a legyengült elektromos potenciálját.

Elsődlegesen működik a szervezetünkben a bioelektromosság, mint fizikai alaphatás. Majd csak az után, éppen az ideális elektromos állapot teszi lehetővé, az ideálisan működő biokémiai folyamatainkat. Így kémiai úton, nem orvosolható egyetlen olyan betegség sem, amelyiknek fizikai, vagyis elektromos okai vannak. A testünk egy nagy elektronhálóként fogható fel. Így minden sejtünk kommunikál a többi sejttel, és az aggyal is. Ez a skalárisnak nevezett életenergia. Ha egy sejt nem képes fogadni és továbbítani energiát, mert legyengült az elektromos potenciálja, akkor az a sejt információt sem tud közvetíteni. Ezt hívják rákos sejtnek. Amelyiknek nincsen elegendő életenergiája. A skaláris testenergia, nem csupán energia, hanem egyben az információt is közvetíti. Mert ez a skaláris energia, szerintem mágneses térhullámként tart, folyamatos induktív kapcsolatot a sejtek és az agy között.

A klór-dioxid oxidációs potenciálja- 0,92 V

Az oxigén oxidációs potenciálja- 1,3 V (természetes oxidációs szint)

Az Ózon oxidációs potenciálja- 2,7 V  (eloxidálja a szervezet sejtjeit)

A klór-dioxidtól, a természetes antibiotikumok elkezdenek újból működni a sejtjeinkben. Ez által, az ellenálló képességünk megnő.

DCA- diklór-acetát, vagy klórecet, (a klór-dioxid testvére)

Az oxidáció, azonos az égéssel. A klór-dioxid, az oxidációs hatást erősíti a sejtjeinkben. Amikor oxidálunk, akkor szerintem, a hidrogént elégetve, az életenergiánkat izomerővé alakítjuk a sejtjeinkben. Az oxidáció képes arra, hogy lehámozza az eredésben lévő rákos sejtekről az elektronokat, és így elpusztítja a rákot. Az egyetlen dolog, ami az elektronokat fel tudja venni a szervezetünkben sejtkárosodás nélkül, az a klór-dioxid.

Az oxidánsok vonzzák az elektronokat, míg az antioxidánsok taszítják azokat. Lecsökkentve ez által a szervezetünkben, az oxidáción alapuló élet lehetőségét. Így az antioxidáns alapú gyógyhatású készítmények, oxigént vonnak el a szervezetünktől. Az élelmiszereken található nagy E betű utáni számok 100-200-ig, színezőanyagokat jelentenek. Az E 200-300 között, a tartósítószerek tartalmát fejezik ki. Míg az E 300-400 közötti tartomány pedig, az élelmiszerbe kevert antioxidánsokra utal. Amelyek oxidáció ellenes szerek. Így életellenes szerek. Az antibiotikumok pedig, szintén életellenes szerek, mert behatolnak a sejtes baktériumokba, és megmérgezik azokat. Így az anti-biotikum, anti-életet jelent.

Egy pohárnyi sós víz, vezeti az áramot, míg egy kanál cukrot hozzáadva, vezetésképtelenné válik. Méghozzá különösebb kevergetés nélkül. Bár a cukor, a legjobb energiaforrás a szervezet számára, de akkor azt, azonnal fel is kell dolgozni az izomsejtekben, mert különben, nagyon lecsökkenti a sejtjeink oxidációs szintjét vagyis, az elektromos potenciálját. A szükséges 1.3 V-ról leesik, körülbelül 1 voltra. A sejtjeink ilyenkor elfáradnak, mert oxidációs folyamatra gyakorlatilag képtelenné válnak. Mivel a cukor által beindult kémiai folyamatok, befolyásolják a sejtek fizikai, azaz elektromos vezetőképességét. Így a cukor, a magas széntartalma miatt, elektromos ellenállást jelent a sejt citoplazmájában, és lecsökkenti a sejt citoplazmájának az elektromos vezetőképességét. Így a sejt, egyéb módon, az oxidáció hiányában, erjedéssel oldja meg az energiatermelést. Vagyis, rothadással.

A tengervíz, hasznos a szervezet számára, mert a sejtjeink citoplazmája, a tengervízhez hasonlóan, só-alapúak. Így a tengervízben minden olyan ásványi anyag megtalálható, amire a szervezetünknek szüksége lehet. 30 százalékos tengervizes hígítás ajánlott. A cukor azonban, közömbösíti a sót. Még a szervezetünk sejtjeiben is. A hasnyálmirigy inzulint termel, ami képes arra, hogy a vérből kivonja a felesleges cukrot, hogy az által, mint koleszterin alapú zsírszövetet, eltárolja a szervezetben. Mint az antioxidánsok által bevitt méreganyagokat. Fogyókúra esetén, ezek a zsírszövetek, elkezdenek lebomlani, és a méreganyag tartalmuk, újra terhelni kezdi a szervezetet. Így újra cukorra, majd inzulinra van szükség a vérben ahhoz, hogy a pillanatnyi egyensúly fennmaradhasson.

A zsírszövetek vezetőképessége csekély, és nagyon jól ellenállnak a kémiai hatásoknak is. Így szinte tökéletesen elszigetelődnek a szervezeten belül. Mint ahogyan a genny, elszigeteli a testidegen anyagokat a szervezetünkben. Ezért a nagy cukortartalmú ételek, nagyon elsavasítják a szervezetet, mert a cukrok a legnagyobb hidrogénhordozók. Ez ellen, csak a jól működő oxidációs folyamataink léphetnek fel hatékonyan. Mert a természetes oxidáció, lúgosítja a szervezetet.

A pH. érték, a hidrogén elektromos potenciálértékét jelenti. Ha a pH. érték alacsony, akkor a szervezet nagyon savas, mert nincsen elegendő hidrogén a szervezetben. Olyankor fermentál a szervezet, vagyis oxidáció nélkül termel alkoholtartalmú energiát, erjedéssel. Minden rákos sejt képes a fermentációra. Amelynek sokkal alacsonyabb az oxidációs potenciálja. Mert a savas anyagcsere oxidációs hatásával szemben, a lúgos fermentáció által alkoholt termel. Mint ahogyan a savas akkumulátorokkal szemben, lúgos akkumulátorok is képesek elektromos áramot biztosítani. A víz alapú szervezetünk természetes pH értéke, 7,3. Viszont, minden ételünk savas kémhatású. Így ami a szervezetünket képes természetes módon lúgosítani, az nem más, mint a tökéletes energiaszinten működő oxidáció. Amint elégetünk valamilyen savas kémhatású anyagot oxidációval, természetes módon lúgosodik a szervezetünk.

A gombák, a fermentációval előállított alkohollal táplálják a rákos sejteket. A rákos sejteknél, a mitokondriumok nem működnek, le vannak tiltva. Mert, mint elektromos áramforrások, ki vannak kapcsolva. Így a rákos sejt, az alkoholból nyeri az energiáját, amit az erjesztő hatású fermentáció tart fenn. Mert a fermentáció, alacsonyabb potenciálú, 1 voltos kémiai folyamat. A rákos sejt pedig, metabolizálja az alkoholt, azaz felhasználja, és kiüríti a sejtből. Így a vizeletből, könnyen kimutatható a sejtek rákos állapota. Ennél fogva, ha a klórdioxid által bekapcsolhatók a rákos sejtekben a mitokondriumok, vagyis 1,3 V feszültségre fokozható az elektromos potenciáljuk, akkor képesek elpusztítani, megszüntetni a rákot a sejtben.

A vírusok, fehérjék. Így a láz, a denaturáló képességével, vagyis a hőfokozó oxidációs folyamatával, gyakorlatilag megsüti és kiürül a szervezetből a vírusokat. A láz által tehát, a szervezet megsüti, ez által hatástalanítja a számára káros vírusokat. Majd ez után, könnyebben üríti ki a szervezetből.

Szerintem, az MMS alapú klór-dioxid és a DCA diklór-acetát, vagyis klórecet, olyan nem természetes fertőtlenítőszerek, amelyek gyógyszerként nem funkcionálnak ugyan, de a paraziták által fertőzött sejtek fertőtlenítésére is alkalmasnak bizonyultak. Ennél fogva, bárhol és bármikor forgalmazhatók, orvosi engedélyezés nélkül is. Csupán annyi kikötés lehet velük szemben, hogy a belsőleg javasolható adagolási mennyiséget, éppúgy rá kell vezetni az adatlapjukra, mint ahogyan a külső adagolását is. Úgy a medence vagy fürdővíz fertőtlenítése esetére, mint az orvosi használati eszközeink fertőtlenítésére alkalmas mennyiséget. Továbbá, a test sejtjeinek belső fertőtlenítésére javasolható adagok mennyiségét is. Értem ez alatt, az egészséges emberi szervezet fertőtlenítésére használható mennyiséget, a kezdődő betegségek esetén javasolható fertőtlenítő mennyiségeket, továbbá az előrehaladott betegségek fertőtlenítésére használható adagolás mennyiségét. Ezek a javasolt mennyiségek persze, csak tájékoztató jellegűek lehetnek, mert fertőtlenítésre, mindenki annyit használ belőle, amennyit csak jónak lát.

Így természetesen, gyógyszerként forgalmazni, szigorúan tilos. Mert nem gyógyszer, hanem fertőtlenítőszer. Mivel csupán, jótékony hatása van a szervezetre, mint a friss zöldségféléknek vagy a nyers gyümölcsöknek. Az orvosi társadalom, csak feltételezi azt, hogy az MMS-nek, vagy a DCA-nak, esetleg lehet valamiféle káros mellékhatása is. Az ipari szinten előre gyártott mindennapi élelmiszereink, bizonyítottan sokkal több káros hatást fejtenek ki a szervezetünkre. Mégsem javasolják az orvosok azt, hogy melyiket ne fogyasszuk. Legfeljebb akkor, amikor már nagy bajban vagyunk. Pedig, azok káros adalékanyagai, az egészséges sejtjeinkbe beépülve, felborítják a sejtjeink természetes biológiai egyensúlyát az által, hogy folyamatosan megmérgezik. Ezek a nem ellenőrzött táplálkozási szokásaink okozzák a betegségeinket. Amit a fent említett természetbarát fertőtlenítőszerek, sikeresen képesek korrigálni.

Ráadásul, a vírus és baktériumölő mosó, mosogató, öblítő, és szájtisztító szerek, a szervezetünk természetes bakteriális egyensúlyát is felborítják az által, hogy megtizedelik őket az emésztőrendszerünkben. Holott, a természetes immunreakcióinkat, éppen a baktériumaink kezdeményezik és tartják fenn. Mert olyan, hogy immunrendszer, nincs is a szervezetünkben. Van vérrendszer, érrendszer, emésztési rendszer, vagy például, légzési rendszer, de immunrendszer az nincsen. Az egész szervezet egy egységes immunrendszerként fogható fel, amelyben az egészséges baktériumaink hivatottak arra, hogy immunválasszal reagáljanak a külső támadások ellen. A testünkben meggyengült természetes bakteriális élet pedig, képtelen a valós immunválaszra. Az orvosainktól pedig, még soha nem hallottam azt, hogy kerüljük a vírus és baktériumölő tisztító és testápoló szereket, mert a szervezetbe kerülve, nagyon károsak lehetnek.

A gyomron keresztül, a véráramba kerülve, éppúgy fertőtlenítik a sejtjeink víz alapú citoplazmáját, mint a medencéket. Elpusztítják a sejtjeinkbe került parazitákat, kórokozókat, és a sejtes erjedési folyamatokat szolgáló gombákat. Ezért, mivel nem gyógyszer, a sorsukról dönteni kívánó orvosi vita olyan, mintha azt kellene eldönteniük, hogy jogosan eszünk-e friss gyümölcsöt és zöldségfélét nyersen, hogy az egészségünk megmaradhasson. Holott az, szigorúan az én egyéni döntésem lehet csak. Éppen úgy, mint a kézmosás és a tisztálkodás bármilyen formája, amivel a testünket külsőleg tartjuk rendben. Ahogy jogom van kívülről fertőtleníteni és ápolni a testemet, úgy jogom van belülről is.

Viszont, az orvosaink, olyan gyógyszereket írnak fel nekünk betegség esetén, amelyeknek, minden esetben káros mellékhatásaik vannak. Az orvosok, jól ismerik a gyógyszereik mellékhatásait is, és annak vállalt kockázatával írják fel a betegeiknek. Oly annyira, hogy sok esetben, csak a káros mellékhatás mutatható ki a beteg állapotán, a feltételezett gyógyhatás nem. Így ilyenkor gyakran, másik gyógyszerrel próbálkozik a rutinos kezelőorvos. További mellékhatásokat terhelve tudatosan a betegre.

Állítólag, a belső fertőtlenítésre használt néhány cseppnyi adag is, vízzel erősen felhígítva, nagyon kellemetlen ízű. Édesítőszerrel együtt használva pedig, szinte teljesen hatástalan. Ezért a fertőtlenítőszerek fogyasztását, a kellemetlen ízük is erősen korlátozni fogja.

Teljesen mindegy azonban az, hogy meddig él az ember, mert valójában nem az élet mennyisége, hanem az élet minősége az, ami számít. Minőség nélkül ugyanis, a mennyiség értéktelen. Ha most akárki, valaki, vagy bárki az olvasóim közül, visszaemlékszik egy kedves vagy kellemetlen emlékére, akkor az elméjében, ugyanazok a lelki érzések indukálódnak, mint amikor az elméje, elraktározta azokat a memóriájába. Mégpedig azért, mert a lelki érzéseink által válnak, az elménkben tudatosodott szellemi ismereteink emlékekké. Lelki érzések által biztosított, minőségi szinten meghatározható szellemi információvá. A lelki érzések révén, tudatosodnak az elménkben. Lelki érzések nélkül, nem fordítunk rájuk figyelmet, és szinte azonnal feledésbe merülnek a szellemi gondolataink. Mert azoknak, csak informatív értékeik vannak. Így az emlékeink szellemi mennyiségének, a lelki érzéseink biztosítanak értékelhető minőséget.

Az ilyen irányú minőségi változásra próbálnak bennünket rávezetni az ezoterikus tanok, hogy általuk spirituálisan, azaz lelkileg fejlődjünk. Mert ma még, nagyon szellemi emberekként élünk. Kerülve a lelki érzéseinket. Józannak látszó paraszti eszünkkel, megyünk a saját fejünk után. Erre Jézus azt mondta, hogy...

„Menjetek be a szoros kapun. Mert tágas az a kapu és széles az az út, amely a veszedelemre visz, és sokan vannak, akik azon járnak. Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, amely az életre visz és kevesen vannak, akik megtalálják azt. Őrizkedjetek pedig a hamis prófétáktól, akik juhoknak ruhájában jönnek, de belől ragadozó farkasok.”

Máté evangéliuma 7.13-15.

Szerintem, a szellemi út széles, mert magába foglalja a múltat és a jövőt. Ezért, az időérzetünknek van alárendelve minden szellemi gondolatunk. Így lelki érzések nélkül élünk az időben, mert az érzéseink, csak a jelenben aktivizálható életerő impulzusaink. Ezért a legtöbb esetben, aktív életerő nélküli az életvitelünk. Mert a szellemi gondolataink, csak a formát határozhatják meg, az in-formációs értékeik alapján. A hatóképességet jelentő motivációt, a lelki érzéseink biztosítanak számunkra.

A lelki út keskeny, mert kizárólag a jelenre korlátozódik. Arra a jelen pillanatra, amelyben a lelki érzéseink hasznosíthatóak. Így a lelki élet arról szól, hogy a szellemi gondolataink segítségével, meghatározzuk most a képzelet szintjén, a vágyunk által kívánt formát, amelyhez a lelki érzéseinket biztosítjuk. Mert elképzelést formálni az elménkben, csak itt és most, a jelenben tudunk, amikor a lelki érzéseink is aktivizálhatóak. Majd az „ÁMEN”, vagy az „ÍGY AKAROM” kijelentésekkel, gyakorlatilag hozzájárulunk ahhoz, hogy a szabad akaratunk, a megvalósulás keskeny útjára térjen.

Viszont Jézus szerint, őrizkednünk kell a hamis prófétáktól, akik szelíd papi gúnyákban tetszelegnek, és közben azt a kereszténységet képviselik, amelyiknek a vezetője, fordított keresztet hord a palástján és a trónusán. A fordított kereszt árnyékában, éppen a ragadozó farkasokat képviselik itt a Földön.

Ha a keresztény papság, Istent szolgálná valóban, akkor nem lenne szükség arra, hogy felesküdjenek a vallási felekezetüknek. A felesketett pap ugyanis, nem térhet el a vallása által diktált dogmatikus tematikától, amely alapján hirdethetik az igét. Amelynek értelmében, bűnben születtünk, bűnben élünk, és a bűneink miatt halunk meg. Így tudatosan bűnben tartott szellemi emberekként, esélyünk sincsen megtapasztalni, a saját Isteni önvalónkat. Amelyik pap, drasztikusan eltér a vallása tematikájától, azt kiátkozza a vallása. Csak nem értem azt, hogy Isten képviseletében, hogy átkozódhat egy szentnek nevezett szervezet. Megfélemlítve ez által a papságot. Egyfajta vallási kényszerpályára ítélve őket. Pedig, Isten az emberi testben él. Az a valódi temploma. Így a lélek által, Isteni minőség éltet bennünket. Erre utal a Bibliában, a Zsoltárok könyvének 82. fejezetében a 6. bekezdés. Ahol Isten, azt mondja a népnek:

„Én mondottam: Istenek vagytok ti és a Fenségesnek fiai ti mindnyájan:”

Vagy ahogy Jézus hivatkozik, ugyanerre az Ószövetségi igerészletre:

„Felele nékik Jézus: Nincs-é megírva a ti törvényetekben: Én mondám: Istenek vagytok?”

János evangéliuma. 10.34.

Márpedig, ha Isten, a lelkünk által bennünk él, akkor alapvetően nem lehetünk bűnösök. Az Isteni minőségünk éppen arra vár, hogy Isteni önazonosságra ébredjünk végre. Ennek a célnak veti alá magát, szinte minden ezoterikus tan. Éppen az által, hogy a spirituális evolúciónkat szolgálják. Vagyis azt, hogy tudatosan lelki életvitelre váltsunk, a ma még megszokott szellemi életvitelünk helyett.

A szellemi élet lényege az, hogy a lelki érzéseinket, csak a meghittnek nevezhető alkalmakkor használjuk. Minden más estben, szinte teljesen nélkülözzük. Mert különben, nem lehetünk elég racionálisak, azaz ésszerűek.

Ezzel szemben, a lelki élet éppen ellentétes. Az állandó lelki boldogság jellemzi, amelyben a szellemi gondolataink feladata csupán annyi, hogy a lelki vágyaink új formáját és célját meghatározva, reális képzeletet alkossunk velük az elmékben. Itt és most, a jelenben, amikor a lelki érzéseink is aktívak lehetnek. Az ilyen formában kialakított vágy reális képzelete, életerővel dúsított, a felszabaduló lelki érzelmeink hatása alatt. Ezért a megvalósulás felé fognak törekedni. Ha az „ÁMEN” által kijelentjük szabad akaratunkként azt, hogy „ÚGY LEGYEN”. Így a bennünk rejlő Isteni minőségünk teremtőképessége által, a világ megtapasztalható anyagi valósága, sokkal jobbá képzelhető.

Az Univerzumban, az energia egy és oszthatatlan. Így, amelyik reális szellemi gondolatunkhoz, lelki érzelmeket csatolunk az életenergiánkból, azt az Univerzum nagyobb szintű energiái, megvalósítják számunkra. Csak az abszolút szeretet pozitív érzéseire van szükségünk, amelyek segítségével, egyre több észlelt hibát és hiányosságot képzelhetünk teljesebbé és tökéletesebbé. Ez a kritika nélküli Isteni vágy, irányítsa tudatosan a szellemiségünket a jelenben, amikor észleljük a valóság éppen zajló eseményeit. Amikor viszonyítunk. Kritika és ítélkezés nélkül fogadhatunk el bármit, azzal a biztos tudattal, hogy akármit jobbá és teljesebbé képzelhetünk. Mert Isteni minőség él bennünk, aki teremteni képes.

E miatt, ha jól belegondolok, nem csupán a testi egészség van betiltva, a legnagyobb profitot eredményező, gyógyszeripart szolgáló egészségügy által, hanem az egészséges hit is, a keresztény papság révén. Hiszen a keresztény hit, a pápaságnak van alávetve, a fordított kereszt árnyékában működő ragadozó farkasoknak, akik szelíd juhok ruhájába vannak bújva. A pápaság, így uralja, a felesketett keresztény papságot. Akik sokszor öntudatlanul is, folyamatos bűntudatban tartják a hivő embertársaikat. Egy egészségtelen, Istentől távol álló hitet fenntartva bennük. Pedig, a lélek által, Isteni minőség éltet bennünket.

Matécz Zoltán

2013.12.07.

matecz.zoltan@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr265679542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása