Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2014.05.25. 07:03 futotuz

Küldött.

Címkék: küldött

Küldött.

A Bibliában, a „küldött” szó angyalt jelent, akit Isten bízott meg, egy speciális feladattal. Isten segítői, közreműködői az angyalok. Ennél fogva, küldöttként minden angyal más, és megint más funkciót tölt be a létezésben. Az ember teremtésekor azonban, amikor Isten birtokba vette az élettelen emberi testet, azt a feladatot kapták, hogy szolgálják Isten intelligens teremtményét. Mert azt, Isteni minőség élteti.

Az ember tehát, éppen azért lett élettelennek teremtve, hogy közvetlenül Isten éltesse őt. Ahogyan azt, kívánni szoktuk egymásnak, a születésnapjaink alkalmával. Folyamatosan visszaemlékezve arra az alapvető időpillanatra, amikor az emberi életet megkezdte bennünk Isten. Így az ember Isteni minősége, se nem jobb, se nem rosszabb, mint a teremtő Istené. Így mi emberek, lelki szinten relatívak, azaz rokonok vagyunk Isten egységében. Ezért mondják az azonos hit alapján élő emberek egymásnak azt, hogy testvér. Mert Isten mágneses egységében, akkor is egyek vagyunk, ha az elektromos anyagi minőségünket illetően, abszolút módon különbözünk is egymástól. Éppen ez a relatív különbözőségünk képes a teljességet, abszolút módon kifejezésre juttatni általunk. Ettől olyan Isteni minden újszülött gyermek. Valamint, ezért bír minden értelmes ember, Isteni adottságokkal, amikor felnövekszik.

Mivel az emberben, a lélek által Isteni minőség él, ezért az értelmes ember is képes arra, hogy speciális feladatok elvégzésére, angyalokat irányítson, akik a mi sajátságos küldötteikként, megvalósítják számunkra az ideális módon kifejezésre juttatott vágyainkat. Ezt a speciális módot hozzák felszínre, az elménkben tudatosan kialakított hiteink. Amelyek már olyan szellemi gondolataink, amelyek a vágyainkat alakítják ki az elménkben. Mégpedig olyan módon, hogy a szellemiségünk informatív értékei alapján, valós képi formát szerkesztenek az elménkben. Ez a képzeletünk által megvalósult képi forma telítődik lelki érzelmekkel, ha az elménk, valóságosnak képes elfogadni azt.

Az érzelmeink, a mi lelki impulzusaink, amelyek megelevenítik, azaz animálják számunkra azt a valós képet, amit a szellemi gondolataink által készítettünk az elménkben, mint reális képzeletet. Amennyiben az „Ámen” kifejezéssel, megfelelő módon projektáljuk, azaz kivetítjük a mágneses térbe. Vagy más szóval fogalmazva, tudatosan kiküldjük az elménkből. Ezek a kivetített hiteink, a mi speciális feladattal megbízott küldötteink, amelyek az Isteni teremtés speciális angyalait, a hitünkben megfogalmazott vágyaink megteremtésére ösztönzik.

Az elektromos tulajdonságokkal rendelkező anyagi halmazok számára mozgási teret, a mágneses alaphalmaz biztosít. A mágneses térben felépülő mágneses hullámok, az úgynevezett küldöttek, amelyeket Isten arra rendelt, hogy induktív módon szolgálják az értelmes anyagi szintű emberi életet. Ezek a szolgálatra kész mágneses hullámok, Isten gondolatai vagyis, az Ő személyes küldöttei, azaz angyalai.

Mivel Isten abszolútum, ezért minden lehetséges teremtő gondolat az övé. Ezek lehetnek számunkra jó és rossz gondolatok is, a szerint, hogy hasznosak azok nekünk, vagy éppen ártalmasak. Ezt az alapvető mentális problémát, Isten is nagyon jól tudta, amikor a szellemi gondolatait képviselő angyalai összekülönböztek, az értelmes ember szolgálatát kifejezésre juttató Isteni utasítás hallatán. Így az értelmes ember szolgálatát megtagadó angyali sereg, ki lett taszítva Isten mágneses alapú abszolút Elméjéből. Ide, a Földön megvalósult elektromos tulajdonságú anyagi valóságba. Ezért csak, a mi relatív elméinket uralhatják azok, mégpedig a jelen pillanatától elrugaszkodó szellemi gondolataink révén. Amelyek mint hátsó gondolatok és sugalmazások, állandóan kísértésben tartják, a jelen pillanataink teremtési lehetőségeit.

A hiteink tudatos kialakításai során az elménk, mentális képi formát készít a vágyainkról. Ezeket pozitív lelki érzésekkel tölti fel az elménk. Majd az agyunk, mágneses hullámokat alakít ki, az elménk elektromos módon kezelt, szellemi információkat képviselő hiteinkből. Ezek a mágnesessé vált agyi hullámaink, valójában vezérlőhullámok csupán, és megkeresik az Univerzum mágneses terében az azonos hullámhosszúságú, de jóval nagyobb frekvenciájú mágneses hullámokat, és azokkal rezonálnak. Vagyis, a sajátságos módon formált vezérlő angyalaink, mint agyi mágneses hullámok, rezonálnak a jóval nagyobb energiájú, de azonos információs minőségű Isteni eredetű teremtő angyalokkal tehát, a teremtő erejű mágneses hullámokkal. Azokkal rezonálva, és így azokat vezérelve, induktív elektromos változásra késztetik őket, az anyagi világunk elektromos valóságában. Ilyen formában, a nagyobb energiájú mágneses hullámokat arra késztetik, hogy induktív befolyásra, alakítsák ki azt a megkívánt elektromos anyagi változásokat a hétköznapi valóságunkban, amelyek a vágyaink megtapasztalhatóságát lehetővé teszik.

Isten abszolút módon egoista. Csakhogy, az általunk megismert relatív egoizmussal szemben, az abszolút egoizmust, nem a birtoklási vágy jellemzi, hanem a teremtési vágy. Mert ami létezik, azt Isten eleve birtokolja is egyben. Ezért nem alakul ki azokkal szemben a birtoklási vágya. Hiszen az elektromos anyagi létezések is, a saját mágneses létezéséből alakultak ki. Így a teremtési vágya, folyamatosan fenntartja az anyagi létezések folyamatosan változó eseményszerűségeit. Ezért az elektromos anyagi valóság létezésével, gyakorlati szintű tapasztalatot szerez Isten, az önnön szellemi létezése valós, elméleti szintű mivoltáról. Így a teremtési vágya által, önmagát igazolja vissza, a megtapasztalható anyagi valóságból. Éppen a mi Isteni minőségünk intelligens közvetítései révén.

Amikor a relatív elménket, szellemi síkon uralni képes szellemi gondolataink, a spirituális fejlődésünk eredményeként, már csak a jelenünk teremtési igényét fejezik ki az elménkben, akkor szelídítjük meg véglegesen, az égből kitaszított angyalokat. Így a teljesen megszelídült szellemi gondolataink, mint az Isten kitaszított angyalaiknak az értelmes anyagi minőségekre vetített valósága, visszatérhet végre a teremtő Istenhez. Ahol már tudatos módon kezelt, és elfogadott szellemi gondolatokként, éppúgy a teremtés igényét szolgálhatják végre, mint a győztes angyalok. Akik mindvégig a teremtő hűséges küldöttei maradtak. Ennél fogva, az Isteni minőség által éltetett értelmes anyagi lényekként élve, az a spirituális feladatunk, hogy a birtoklási vággyal terhelt relatív egonkat, a teremtési vággyal teljes abszolút egová formáljuk tudatosan. Az egonkat tehát, nem legyőznünk kell, ahogy azt oly sok ezoterikus tan állítja, hanem megreformálni. Ilyen módon, fel kell nőnünk végre, az Isteni minőségünk teremtői életét gyakorolni képes spirituális feladathoz.

Isten, a Genezis időszakában, megteremtette az elektromos anyagi létezések alapjait. Azóta a teremtés kezdeményezése reánk, értelmes emberekre van bízva. Hiszen ahány Isteni nézőpontot képviselünk ebben az elektromos anyagi világban, annyiféle teremtés kezdeményezését indítványozhatjuk, az elménkben formált, valóságosként értelmezett hiteinkkel.

A bukott angyalok is, Isten szellemi gondolatai, ezért külön-külön, egy-egy specifikus teremtési aktusra képesek. Így például, az Isteni világosság tökéletes fényével szemben, ők teremtették meg számukra azt, ami nem a világossághoz tarozó fényjelenség. Vagyis, a sötétséggel együtt, a sokszínűséget. Vagy például, a meditatív szintű csenddel ellentétben a zajokat, a zeneiként értelmezhető hangokkal együtt. Ők teremtették meg, az íz nélküli világ sokszínű zamatát. Még akkor is, ha az, a rossz ízek velejárója számunkra. Vagy például, a kellemes illatokkal szemben, a kellemetlen szagokat. Vagyis mindazt megteremtették számunkra, ami a relatív anyagi valóság szépségét és csúfságát képes kifejezésre juttatni, az értékelésre képes értelmes ember számára. Ezért a vezérük Lucifer vagyis, a Fényhozó. Mert a relatív ellentmondások felszínre hozásával, lehetőséget biztosít számunkra ahhoz, hogy az intelligens elménkkel, tisztábban lássuk az anyagi valóságunk lehetséges összefüggéseit.

A bukott angyalok is, sajátságos programokat biztosító mágneses hullámok. Így az elménkbe fészkelődve, éppen nekünk kell eldöntenünk azt, hogy az általuk kialakítható hiteink, kellemes vagy kellemetlen valóság kialakítását teszik-e számunkra lehetővé. Hiszen mindig rajtunk múlik az, hogy milyen szellemi gondolatokhoz biztosítunk lelki érzéseket. De a kellemetlen szellemi gondolatokhoz, ritkán csatlakoznak pozitív lelki érzések az elménkben. A kellemes szellemi gondolataink pedig, nem telítődnek negatív lelki érzésekkel. Így a tudatos gondolataink, állandóan polarizálják a lelki érzéseinket. Ezért, hol számunkra hasznos, hol pedig, számunkra károsnak mondható hiteket formálunk az elménkben. Össze-vissza polarizálgatva azokat a lelki eredetű mentális erőhatásokat, amelyek által, a megtapasztalható valóságunkat formálhatjuk.

Így a bukott angyalok, önerőből megváltozni képtelenek. Mert Isten sajátságos gondolataiként, konkrét programokra lettek teremtve. De éppen reánk van bízva az, hogy az Isten adta teremtői képességeiket, milyen minőségben használjuk. Ezért a spirituális módon fejlett ember, mindig elfogadja a létezés bármilyen anyagi eseményét kritika nélkül. Legfeljebb átképzeli azokat, és a tudatos teremtés mentális lehetősége által, a rosszat is, a saját javára fordítja. De sohasem bosszankodik a megtapasztalt eseményeken. Mindig tudomásul veszi azokat, mint megtörtént eseményeket. Hiszen a múlton változtatni képtelenek vagyunk. De a jelent arra használhatjuk, hogy a tudatos teremtési képességünk által, sokkal hasznosabb anyagi eseményekké formáljuk azokat, a valóságos képzeletünkben. Hogy a jövőben már, mint tudatosan átformált anyagi eseményeket tapasztalhassunk meg.

Attól a pillanattól kezdve, ahogy az Isteni minőségű lélekkel rendelkező értelmes emberek, tudatosan jóra használják a letaszított angyalok teremtői képességeit is, akkortól a mi elméink által, automatikusan visszakerülhetnek az Isten teremtői hatáskörébe. A letaszítottságuk feloldódik, mert a tudatos teremtésben megvalósult hasznos mivoltuk, Isten előtt is bizonyítást nyer. Akkor már, teljesen felhagynak a tudatos teremtésünk ellen irányuló, szellemi szintű sugalmazásokkal és kísértésekkel, amit a hátsó szellemi gondolataink képviselnek. Mert éppen a mi mentális céljainkkal válnak azonos minőségűvé, a sajátságos mágneses programjaik. 

Mivel Isten angyalai, specifikus mágneses hullámok, ezért fénylényekként is megjelenhetnek olykor, az anyagi világunk elektromos valóságában. Olyan fénylényekként, amelyek hanghatásokat is képesek közvetíteni. Éppen olyan módon, mint a ma már divatossá vált hologramok. Ebből ered, az ő küldöttként értelmezett mivoltuk. Hiszen az elektronikus technika hiányában, a küldöttként megjelenő angyalok, kommunikáltak az értelmes emberekkel, és Isten üzeneteit közvetítették számukra. Erről a Biblia, több helyen is beszámol. Csakhogy ma már, egy elektromos szmoggal terhelt anyagi világban élünk, ahol az angyalok által küldött Isteni üzenetek, már nem képesek, jól értelmezhető vizuális alakot ölteni.

Az Isten teremtő angyalai tehát, mint küldöttek, nagyon erőteljes specifikus mágneses hullámokként arra várnak, hogy a mi Isteni minőségünk által meghatározható hiteink alapján formálják számunkra, a megtapasztalható anyagi eseményeink várható alakulásait. Így a folyton változó hiteinkkel, mi „teremtjük meg” számukra a teremtenivalót. Az értelmes elménkkel, szellemi gondolatokat animálunk, azaz működtetünk azért, hogy azok révén, Isten teremtő küldöttei, az anyagi minőségeket animálhassák, formálhassák számunkra, induktív módon. Ezért ma már, nem képzelhető el az Isteni teremtés folyamata, az emberi intelligencia nélkül. Mert az emberi intelligencia és az Univerzum intelligenciája, ilyen módon él lelki közösségben. Egy közös energetikai egységben.

Angyalokként a küldöttek tehát, olyan mágneses hullámok, amelyeknek a kialakult hullámhosszaik révén, informatív értékei vannak, és a frekvenciájuk által pedig, energiát közvetítenek. A mi, kis energiájú agyi mágneses hullámaink, vezérlő funkciót látnak el. De Isten nagy energiájú mágneses hullámai már, a teremtés aktusát képesek ellátni, a köztük kialakuló mágneses rezonáns hatásukra. Mert a vezérlő szintű mágneses agyi hullámaink, mindig a hasonló hullámhosszúságú, de nagy energiaértékű teremtő mágneses hullámokkal rezonálnak az Univerzumban. Így induktív módon formálják, a megtapasztalható anyagi valóságunkat, mint Isten küldöttei.

Matécz Zoltán

2014.05.25.

matecz.zoltan@gmail.com

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr326204687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása