Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2020.06.12. 04:58 futotuz

Áldás és átok.

Címkék: áldás és átok

Áldás és átok.

A szellemi szinten kifejezett gondolatainkkal, lelki érzéseket aktivizálhatunk. Így a kellemes szellemi gondolataink révén kifejezett áldásainkban a felfokozott, magasabb frekvenciás, pozitív polaritást nyert lelki érzéseink kapnak létezési jogosultságot. Míg az átok kellemetlen szellemi gondolatai révén, éppen ellentétes módon, teljesen lehangolt, alacsony frekvenciás, negatív polaritással aktivizáljuk, a sorsunk változtatására alkalmas lelki érzéseinket.

Ennél fogva, az áldás és az átok szavunk gyöke, ugyanarról az ősi tőről származik. Mert mindkettő, a lelki érzéseink, ellentétes módon rezgő mentális állapotát fejezi ki. Miközben valamilyen dologért vagy eseményért a felelőst keressük. Mert mi magunk, nem tudunk valamilyen oknál fogva felelősséget vállalni. Így az áldással, elismerjük mások szellemi szintű felsőbbrendűségét. Míg az átokkal, éppen teljesen ellentétes módon, a saját szellemi szintű felsőbbrendűségünket fitogtatjuk. Megalázva, meggyalázva azt, akit megátkozunk. Csupán fitogtatjuk a szellemi szintű felsőbbrendűségünket, mert ha valóban felsőbbrendűek lennénk szellemben, akkor nem süllyednénk, az átok nagyon alacsony rezgésű mentális szintjére.

A lélek által, minden embert Isten éltet. Ezért, bármit gondolunk, mondunk, vagy teszünk, a lélek érzelmei által bennünket éltető Isteni minőségek kommunikálnak egymással. Így tulajdonképpen arról van szó, hogy amíg az áldással megszenteljük másokban az Isteni minőségű lelket, addig az átok által, éppen megszentségtelenítjük azt. Mert megvonjuk tőle az Isteni eredetű lelkének járó tiszteletet. Vagyis ilyen módon, a másokban rejlő Isten ellen fordulunk.

Ami azt jelenti, hogy az áldással, pozitív lelki érzéseket irányítunk mások felé, míg az átokkal, negatív lelki érzéseket. Márpedig az érzéseink a lelkünkből, az életünk energiájából származtatható, mentális módon irányítható erőhatásaink. Amelyek, kizárólag bennünk és a mi életkörülményeinkben munkálkodnak.

Szerintem az „átok” szó jelentése az, hogy a felelőst keresve, az okokat átruházzuk arra, akit felelősnek tartunk. Így az átok végül is, átirányított okot jelent. Át-ok. Ilyen módon, éppen azt fejezzük ki, hogy mi magunk, nem vállalunk felelősséget, a másik lélek által okozott dologért vagy eseményért. Ennek az okozati átruházásnak következtében, a nekünk előidézett kár vagy sérelem miatt, a kellemetlen szellemi gondolataink nyernek kifejeződést. Ezért a szellemi szinten formált kellemetlen gondolatainkkal, negatív lelki érzéseket generálva az elménkben, mentális módon meg akarjuk büntetni azt, aki az általunk felismert jogsértést elkövette ellenünk.

Ezzel szemben az áldás, éppen annak a szellemi szintű elismerése, hogy valaki jót tett nekünk. Amikor felismerjük azt, hogy a mi jótevőnk, nálunk sokkal magasabb szellemi nívón van, mert képes volt segíteni rajtunk. Az áldásunkkal pedig, elismerjük annak a jogszerűségét, hogy az általunk megáldott, magasabb mentális szinten van nálunk. Mivel az áldásunkat, kellemes szellemi gondolatokkal fejezzük ki, ezért a közben aktivizálódó lelki érzéseink, pozitív polaritást nyernek az elménktől.

Ahogy az áldás következtében, pozitív lelki érzésekkel illetjük mások lelkének az Isteni minőségét, úgy a szeretet jegyében, összehangoljuk a lelkeinket. Így az áldás kellemes szellemi gondolataival, magasabb rezgési szintre fokozzuk az elménket ahhoz, hogy a lelki érzéseink, pozitív polaritást nyerjenek. Ezért az örömérzéseink, lehetőséget biztosítanak arra, hogy a szeretet kialakuljon, és tartós módon fennmaradjon az érintett lelkek között. Ezért az áldás, a szeretet összetartó eleme.

Mivel a lélek energetikai szintű végtelensége miatt, egymás spirituális visszatükröződései vagyunk, ezért az áldással, további pozitív élményeket szerezhetünk magunknak. Mert amit megáldunk és pozitív lelki érzésekkel illetünk, azt mentális módon magunkhoz csatoljuk. Ezzel a mentális kötődésünkkel igazoljuk azt, hogy szükségünk van a további segítségére is. Bármikor hajlandóak vagyunk azt elfogadni, ha felénk irányul. Éppúgy hálásak leszünk, és újra az áldásunkban fogjuk részesíteni.

Az átok következtében azonban, negatív lelki érzéseket aktivizálunk az elménkben. Mert, csak kellemetlen szellemi gondolatokkal tudjuk azokat kifejezésre juttatni. Így a bosszúsággal terhelt negatív lelki érzéseink, éppen a mi saját szeretetünk ellen fognak munkálkodni. Vagyis, el sem érik a megátkozott személy lelkét, hanem bennünk váltanak ki negatív ártó hatásokat. Tartós egészségi és egyéb életkörülmény béli károsodást okozva számunkra.

Ami azt jelenti, hogy amit negatív lelki érzésekkel megátkozunk, ahhoz éppen saját magunkat kötjük hozzá, mentális módon. Ezért, amit megátkoztunk, attól nem is tudunk mentális módon elszabadulni. Mert ahányszor csak gondolunk rá szellemi szinten, annyiszor ébrednek fel bennünk újra azok a negatív lelki érzések, amelyeket az emlékeinkben eltároltunk. Esetleg, még tovább fokozva ezt a romboló negatív lelki hatást.

Ezért, amikor azt érzed, hogy elképzelhető az, hogy átok van rajtad, az tulajdonképpen azt jelenti, hogy a saját magad által kifejezésre juttatott átkaid negatív lelki érzései tombolnak benned. Mert az emlékeidben, az átkaid negatív lelki érzései munkálkodnak, a tudatalatti lényed memória részében. Ezért, minden átok, amit másokra kifejezel, eltérít téged a szeretet útjáról. Csak a megbocsátás révén juthatsz lelki békére. Ezért, bocsáss meg az ellened vétkezőnek, nem egyszer, nem hétszer, hanem hetvenhétszer. Akkor bocsátottál meg a neked ártó lénynek igazán, ha reá gondolva, már egyáltalán nem ébrednek benned többé negatív lelki érzések.

De a leghatásosabb megbocsátás akkor következhet be az életedben, ha már áldásban részesíted azt, akit akarva vagy akaratlanul megátkoztál. Mert az átoknak, nagyon sokféle finomhangolt árnyalata létezik. Mivel átokként érvényesül az életedben ugyanis, minden olyan kritika, bírálat, ellenvélemény, szidalmazás, káromlás, becsmérlés, becsületsértés, rágalmazás, vagy egyéb rosszindulatú megnyilvánulás, amelyikhez negatív lelki érzések párosulnak az elmédben. Ezért az átkot, nem csupán az „átok” szóval lehet kifejezni. Ettől olyan veszélyes. Mert minden kellemetlen gondolat átkos, ami neheztelést, haragot, gyűlöletet tart fenn az elmédben. Éppen a hozzájuk rendelt negatív lelki érzéseid miatt.

Az átok során, tulajdonképpen észre sem vesszük azt, hogy a felfokozott, indulatos idegállapotunk miatt, teljesen érdemtelen módon, éppen önmagunkat alacsonyítjuk le arra a mélyebb mentális szintre, mint amin az tartózkodik, akit megátkozunk. E miatt, mivel azonos mentális szintre kerültünk, akaratlanul is hozzákapcsoltuk a lelkünket. EA közös mentális rezgés egységbe forrtunk vele. Valójában, így a szolgálatába álltunk. Mert mi magunk kötődtünk hozzá.

Az erő, még ha mentális eredetű lelki erő is, csak bennünk munkálkodik, és ilyen módon, rajtunk keresztül befolyásolja az életkörülményeinket. Az elménkből kivetítve már, mint energia terjed. Amelynek már nincsen polaritása. Ezért, aki felé irányul, mint energiahatást fogja érzékelni. Amit arra használ, amire csak ő akarja. Erre nekünk, nem lehet befolyásunk.

Ezért van az a tapasztalat, hogy akit elátkoztak, általában sokkal jobb életet él, mint annak előtte. Ahogy a mi egészségünk és életkörülményeink romlanak, úgy javul az általunk megátkozott személy egészsége és minden egyéb életkörülménye. Éppen a hatásmegmaradás törvényét igazolva ez által, mentális módon is.

Ezért, ha bánt valaki, vagy egyéb módon árt neked, ne átkozd meg. Ne kösd hozzá a lelkedet. Mert energetikai szinten, éppen őt fogod szolgálni. Éppen ellenkezőleg. Álld meg. Kösd magadhoz. Hogy ő szolgáljon téged. Ha akarja, ha nem. Ilyen módon, te szeretetben maradsz, és őt is arra „kényszeríted”, hogy a szeretet útját járja veled szemben. Mert a szeretet útját, éppen az átkaink teszik rögössé. Az áldásaink, kisimítják azt.

Ezért, amikor áldást osztasz, sohasem egy vágyott végcélt határozol meg. Hanem éppen azt biztosítod önmagad számára, hogy a végcélhoz vezető mentális utadon, ne legyenek rögök, akadályok, és kikerülhetetlen problémák. Ilyen módon, szeretetben járva, bármilyen cél könnyebben elérhető. Mert a szeretet útján, nem jelentkeznek számodra buktatók. Mivel, mindenki segíteni fog az utadon, akit megáldottál.

Lehet, hogy eleinte, lesznek olyanok, akik baleknak néznek és kihasználnak. Mert sokkal alacsonyabb mentális nívón élnek nálad. De, ahogy emelkedik a szellemiséged színvonala, úgy rezeg az elméd egyre magasabb szinten. Ennek következtében, egyre pozitívabb lelki érzésekkel élheted az életedet. Azt veheted majd észre, hogy akik nem a szeretet útját járják veled együtt, azok elmaradoznak az életedből. Olyan emberek veszik át a helyüket, akik hozzád hasonlóan, az elméjük magasabb rezgési szintjén élnek.

Ezért, sohase átkozz meg senkit és semmit. Áldj meg mindent, amit csak lehet. Mert amit megáldasz, érted fog munkálkodni, nem ellened. Mert amit megáldasz, magadhoz kötöd. A szolgálatodba állítva. A te szabadságodat szolgálja. Ezért, minden este úgy zárd a napot, és minden reggel úgy nyisd a napodat, hogy minden embert megáldasz a Földön. Éppen azért, hogy egy se legyen közöttük az ellenséged. Éppen azért, hogy egyiket se kelljen mentális kényszerből szolgálnod. Csak így élhetsz szabadon. A végtelen szeretet útját járva. Amely örömökkel teljes, boldogsággal van kikövezve számodra.

Mivel a lélek által, Isten munkálkodik minden emberben, és teremtésre alkalmas lelki érzéseket biztosít számunkra az élethez, ezért egyáltalán nem árt, ha Istent is megáldod. Mert akkor, Istent is önmagadhoz kötöd, mentális módon. Vagyis, önmagad szolgálatába állítod. Ez nem sértő Isten számára, mert ha már benned él és éltet téged, akkor neki is éppen az a célja, hogy veled éljen.

Ezért, ha megáldod napi szinten Istent a teremtőt, és az embereket, a bennük megnyilvánult Isteni minőségükkel együtt, akkor minden spirituális szintű lelki erő, a te szeretettel teljes életedet fogja szolgálni. Ezért te, áldást ossz ott is, ahol mások átkokat szórnak. Hogy mások átkozódása, ne befolyásolja a te mentális életviteledet. Mert hidd el, az életed végén, csak önmagadért lehetsz felelős. Mert szeretetben a halál, nem kín és fájdalom, hanem békés hazatérés. A végtelen Isteni szeretethez való csatlakozás.

Ezért, mindig álld meg az embertársaidat, és törekedj arra, hogy te magad is, áldás legyél mások életében. Vedd észre a segítségnyújtás lehetőségét, a szükséget, a rászorultságot, és ha mást nem is tehetsz, imádkozz mindig azért, hogy az a helyzet megváltozzon. Így a valóság körülötted, folyamatosan szebbé és jobbá alakítható. Mert a spirituális szintű lelki erőiddel, mentális segítséget nyújthatsz bárkinek. Csak képzeld el azt az állapotot, ami helyes és jó lenne az adott helyen és helyzetben.

Mert a lehető legtökéletesebb ima nem más, mint a vágyott jó dolgok és események reális elképzelése. Még akkor is, ha mások számára képzeled el az ideálisabb állapotokat. Mert, amikor a vágyott dolog vagy esemény valóságát látod az elmédben, akkor pozitív érzéseket ültetsz ebbe a mentális képzeletedbe. Valójában, feltöltöd lelki szintű hatóképességgel. Mert a pozitív lelki érzéseidben, mentális módon irányított erők vannak. Amelyek, a vágyad elképzelt megvalósulása felé fognak irányulni. Ez a dolguk.

Ezért lelki érzést, soha ne használj mások vagy önmagad ellen. Mert minden esetben, csak benned fognak munkálkodni. Átkozottá téve az életedet. Ezért, előbb-utóbb, választanod kell az átok és az áldás között. Nem járhatod büntetlenül egyszerre mindkét utat. Mert káosz teremtesz magadnak az életviteled folyamatában. Csak az áldás szolgálja az életedet. Épp úgy, mint mások életét is. Mert a lélek által, Isten éltet bennünket. A végtelen szeretet forrása. Akihez, kizárólag áldással vezet az út.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2020.06.12.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6015805266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása