Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2020.09.07. 07:34 futotuz

Kérdések.

Címkék: kérdések

Kérdések.

Már kora gyermekkorunk óta, amikor a szellemi szintű mentális képességeink elkezdenek kibontakozni, és a „miért” korszakba kerülünk, olyan kérdések merülnek fel bennünk, amelyek a valóságunk megértésére irányulnak. Ezek a kérdéseink, az egész életünk végéig elkísérnek. Mert az elménk relatív tudatossággal rendelkezik, és ezért, mindig marad benne olyan kérdés, amire nem ismerjük még az elfogadható választ.

Ezért, mindig olyan „fórumokhoz” fordulunk a kérdéseinkkel, amelyikről azt képzeljük, hogy esetleg ismerhetik a választ. Így először a szüleinktől, a rokonainktól, az ismerőseinktől érdeklődünk. Majd a tanárainktól, a kollégáinktól, és a barátainktól. Végül, olyan tanfolyamokon veszünk részt, amelyek esetleg választ adhatnak a még fennmaradt kérdéseinkre. De ezek, többnyire éppúgy emberi okoskodások, mint a mi józan paraszti eszünk válaszai. Ezért, vagy igazak azok, vagy nem.

Van azonban, egy olyan abszolút értékű mentális adatbázis, amelyikben minden lehetséges információ megtalálható. Mégpedig, az Univerzum mágneses alaphalmaza. Amelyikben mágneses hullámok alakulhatnak ki, tárolódhatnak el, és közlődhetnek induktív módon, az elektromos anyagi valóság felé. Ezeknek a mágneses hullámoknak a hullámhossza pedig, szerintem informatív értékeket képvisel. Ezért a mágneses alaphalmaz, az Univerzum abszolút értékű Elméjét és Memóriáját valósítja meg.

Nos tehát, ha a mágneses alaphalmaz, egy abszolút értékű mentális adatbázis, akkor a tudatalattinkkal, mint egy adó-vevő berendezéssel, kapcsolatot tarthatunk fenn vele. Csupán arra van szükségünk, hogy tudatos meditatív elmeállapotba hozzuk az elménket. Amelyben a szellemi gondolataink aktivitása nélkül, a lelki tudatosságunkra fogékony az elménk. A lelki tudatosságunk pedig, azonosítható az Univerzum mágneses adatbázisával. Mert, meditatív elmeállapotban, bármilyen információt letölthetünk, az ő abszolút értékű adatbázisából.

Ennél fogva, nincsen más dolgunk, mint a meditatív elmeállapot kialakulása előtt, olyan kérdéseket meghatározni, amelyekre választ szeretnénk kapni. Vagy hangfelvételként visszajátszva, feltenni az előre felvett kérdést akkor, amikor már meditatív elmeállapotba került az elménk. Mert a tudatalattink, mindent megtesz számunkra, ami az ő memóriájába került. Így biztos választ fog adni nekünk, éppen a kérdéseink szerint.

Alapjába véve, a tudatalattink úgy működik, hogy elvégzi a vegetatív testműködésünk alapfunkcióit. Továbbá, a gyermekkorunk óta beírt hiteink alapján, kialakítja az identitásunkat jelentő személyiségünket. Így a személyiségünk, azokat a személyessé vált tulajdonságokat jelenti, amit a „vagyok” szóhoz rendeltünk az életünk során. Mert azok, a mi hiteinkként, a memóriánkba kerültek, ahonnan folyamatosan irányítják az életünk menetét. Ha tehát, nem tetszik az a megtapasztalt életvitel, ami a sorsunkat alkotja, nincsen más dolgunk, mint új parancsot adni a tudatalattink számára. Mégpedig, olyan új jellemvonást felvéve, amit a „vagyok” szóhoz tudunk tudatosan rendelni. De az, csak akkor valósulhat meg az életünkben, ha a régi ellentétes értelmű tulajdonságunktól, tudatosan elfordulunk. Gyakorlatilag, ha tudatosan megtagadjuk a régit.

Amikor identitást váltunk, akkor gyakorlatilag, a régóta megtapasztalható valóságunkat váltjuk le. A tudatalattink memóriájában tárolt személyiségi jegyünket cseréljük le. Egy ellentétes értelmű, új tulajdonságra. Amely, mint tudatosan megváltoztatott új feltétel, új lehetőségeket fog jelenteni számunkra.

De az identitásunkba berögzült személyes feltételrendszerünk, a tudatalattinknak feltett tudatos kérdéseink megválaszolása közben is, automatikus módon átíródik. Ha megfelelően tesszük fel neki a kérdéseinket. Mégpedig, a „miért” korszakunknak megfelelő módon. Ezt állítja Vishen Lakhiani. Szerinte ugyanis, a tudatalattinkra általános jellegű kérdésekkel tudunk, gyors eredményt kiváltó mentális hatást gyakorolni. Hiszen azokkal tulajdonképpen, „meghekkeljük” azt a személyiségi programunkat, amit a személyes identitásunk képvisel.

Mert a tudatalattink, az ő abszolút lehetőségei miatt, a lehető legtökéletesebb választ fogja nekünk megadni. Miközben azonban, megválaszolja nekünk a kérdésünket, éppen a válasza alapján, átrendezi számunkra a memóriánk tudati tartalmát. Mégpedig oly módon, hogy ő maga építi be számunkra a memóriánkba, a kérdésünkbe rejtett új tulajdonságunkat. Miközben a régi elavult tulajdonságunkat automatikus módon törli.

https://www.youtube.com/watch?v=g2MD7LSklTI

Mert, a tudatalattink, nem azt valósítja meg számunkra, amit szellemi szinten akarunk, hanem azt, amit lelki szinten hiszünk magunkról. Vagyis, azokat a feltételeket valósítja meg számunkra, amit a személyiségjegyeinkként tudatosan beírtunk megvalósítandó mentális programként a memóriánkba. Ezért azok megváltoztatásához Lakhiani, alapvető identitásváltó kérdéseket dolgozott ki. Amelyek példaértékűek lehetnek a mi életünkben is.

1-Miért vagyok körülvéve örömmel és boldogsággal, bármi történik is?

Erre a kérdésre, az öröm és boldogság feltételei épülnek be a tudatalattinkba.

2-Miért tudok olyan sok mindent megcsinálni, olyan rövid idő alatt?

Erre a kérdésre, az ügyességünk feltételei íródnak be.

3-Miért vagyok mindig szeretettel és nagyszerű emberekkel körülvéve, akikkel elmélyült, inspiráló kapcsolatom van?

Erre a kérdésre, a társadalmi kapcsolataink javulása fog beíródni.

4-Miért vagyok olyan briliáns géniusz lángelme, és miért vagyok képes azonnal csatlakozni a forrásra rögtön inspirációért, útmutatásért, és fantasztikus ötletekért?

Erre a kérdésre, az önbecsülésünk fog beíródni.

5-Miért vagyok olyan jó a pénzcsinálásban, a pénz menedzselésében, a pénz megtartásában, és a pénz többszörözésében?

Erre a kérdésre, a gazdasági helyzetünk javulása fog beíródni.

6-Miért támogat mindig az Univerzum?

Erre a kérdésre, a forrással való viszonyom javulása fog beíródni.

7-Miért jönnek a céljaim és az álmaim hozzám mindig ilyen könnyen, gyorsan, és örömteli módokon?

Erre a kérdésre pedig, a kreativitás javulása fog beíródni a memóriánkba.

Amikor identitást váltunk, akkor tulajdonképpen frekvenciát váltunk. Azt a frekvenciát módosítjuk, amelyik a megtapasztalható személyiségünket biztosítja. Vagyis, olyankor gyakorlatilag, valóságot váltunk. A valóságunknak azt a részét módosítjuk, amelyikkel nem vagyunk teljesen megelégedve.

A tudatalattinkból érkező válasz szerint, a megtapasztalható valóságunk, elkezdi megmutatni nekünk, a megfelelő embereket, a megfelelő kapcsolatokat, a megfelelő módszereket, hogy eljuttasson bennünket oda, ahová a kérdéseink szerint vágyunk.

A tudatos elménknek talán, csak az öt-tíz százalékát használjuk. Az agykapacitásunk többi része, a tudatalattinkban rejtőzködik. De azt, csak kérdésekkel tudjuk felébreszteni. Amikor ugyanis, kérdéseket teszünk fel, akkor kielégítjük a tudatalattink azon vágyát, hogy az életünkben fennálló problémákat oldhasson meg az érdekünkben. Azaz, rákényszerítjük arra, hogy olyan mentális munkát végezzen, amelyik tökéletes válaszként, tudatosodhat az elménkben. Az már, csak hab a tortán, hogy közben, a válasz minőségének megfelelően, átrendezi az identitásunk mentális információs rendszerét a memóriánkban.

Ha tehát, csak arra lenne alkalmas ez a mentális módszer, hogy tökéletes válaszokat kapjunk a kérdéseinkre, akkor is már, nagyon hasznos lenne számunkra. Ha pedig, valóban alkalmas arra, hogy az identitásváltó kérdésekkel, befolyásolni tudjuk a személyiségünk bevésett tudati tartalmait, akkor pedig, az életünk megtapasztalható minősége, gyökeresen megváltoztatható. Mert a személyiségváltás, valóságváltást eredményez az életünkben. Amelyben, a megtapasztalható sorsunk fog módosulni.

Mert, minden értelmes ember, egy önálló világ. Hiszen a valóságból, csak annyit tapasztalhat meg, amennyit az identitása engedélyez. Amennyit a memóriájában tárolt hiteinek az eredője engedélyez. Semmi többet. Ahhoz, hogy a természet valóságából többet tapasztaljunk meg személyiségváltásra, szemléletváltásra, identitásváltásra van szükségünk. Amelyben a személyiségi jegyeink programjai módosulhatnak.

Ezért, a tudatalattinkat, elalvás előtt, olyan kérdésekkel érdemes bombázni, amelyek választ adhatnak minden vágyunkra. Amelyek például, az egészségünkre, a jólétünkre, a kreativitásunkra, a sikereinkre, a szerencsénkre, a bőségünkre, vagy éppen a szeretetünkre irányulnak. Tulajdonképpen, bármilyen kérdést feltehetünk. Amelyre a kapott válasz szerint, ideálisabb helyzetbe kerülhet az életünk.

Ezt a gondolatot, én magam is favorizálom, mert az eddigi munkám során, és is sokszor tettem fel kérdéseket a forrás számára. Valamint nagyon sokszor kértem a forrást arra, hogy vezesse a szellemi gondolataimat, a választott téma minél tökéletesebb kifejezése érdekében. Így nekem szinte, csak írni kellett. A munkám pedig, az olvasói visszajelzések alapján, áldásos lett. Bár, akadtak néha ellenvélemények. De azok nem számítanak. Mert én tulajdonképpen, azoknak írok, akik örömüket lelik az olvasásában. Ennyi.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2020.09.07.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1116192884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása