Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2021.04.10. 06:03 futotuz

Kristálygenetika.

Címkék: kristálygenetika

Kristálygenetika.

A szilárd anyagi minőségek, többnyire rács vagy kristályrács alapú stabil szerkezetek. Amikor fizikai hatásra elveszítik a szilárd jellegüket, akkor folyadékokká válnak. De a kristályos jellegük nem változik. Gyakorlatilag, folyadékkristályokká alakulnak. Hasonló a helyzet akkor, amikor további fizikai hatásra, légneművé válnak. Mert akkor, apró méretű, porszerű stabil mikrokristályokká szerveződnek, amelyek a légtér áramlataiban könnyedén közlekedhetnek. Ilyen módon az atomokból felépült anyag, mindig valamilyen minőségű kristályszerkezetet alkot.

Nem kivétel ez alól, az emberi szervezet sem. Ahol az anyagi minőségű sejtjeink, önmagukban véve, teljesen életképtelenek. Ez azt jelenti, hogyha a testünkről leválik egy darab, akkor annak a sejtes alapú szövetszerkezete, hamar elhal. Mert, kikerül abból a vérkeringésből, ami a teljes testünket szervezett egységgé alakította. Ennél fogva, az életünk elemi feltétele, a vérünkben található. Csakhogy a vérünket, a szervezetünkben természetes módon élő baktériumtörzseink látják el olyan alapvető anyagelbomlási termékekkel, amelyeket az anyagcsere szintű folyamataink során biztosítunk számukra.

Ez azt jelenti, hogy a többsejtű életformák biológiai szintű létezése, el sem képzelhető, az őket kiszolgálni képes sajátságos bakteriális flórájuk nélkül. Amelyik baktériumflóra, a biológiai szintű anyagelbontás folyamatát, a bevitt táplálék függvényében végzi el számukra. Folyamatosan fenntartva ez által, a sejtjeink biológiai szintű ellátottságát, a vérünk közvetítő képességével. Na, már most, ha a sejtjeink önmagukban véve nem életképesek, az őket vér által kiszolgálni képes baktériumaink nélkül, akkor jogosan merül fel a kérdés, hogy mit is takar valójában a sejtes alapú „élet”?

Mivel minden sejtek anyagi minőségek, ezért kristályos szerkezetek azok. Víz alapú sejtekként pedig, természetesen folyadékkristályok. Ezért a sejtjeink természetes szaporulata, nem más, mint biológiai szinten szabályozott kristályosodási folyamat. Mégpedig, interferonnal szabályozott módon létrejövő kristályosodási folyamat. Ami azt jelenti, hogy a sejtes szintű szaporulat, csak akkor jöhet létre, amikor a sejt kristályosodási folyamata elér egy kritikus értéket, és gyakorlatilag kétfelé osztódik. Testvériesen megfelezve, minden kristályos részecskét a sejten belül.

A genetika tudománya már felfedezte azt, hogy a sejtosztódás folyamata során megvalósuló öröklődés, a DNS láncban van meghatározott módon kódolva, rögzítve a sejt számára, speciális nukleinsavak formájában, Ahol a kromoszómák láncszerű szerkezetet alkotnak. De ezek a láncszerű képződmények valósítják meg gyakorlati szinten, a sejtjeink képlékeny, folyadékkristályos szerkezetét. Ami azután osztódni képes. Miközben az osztódás során, a DNS lánc is éppen megfeleződik. Ilyen módon, egymással teljesen egyenlő értékű új sejt keletkezik. Vagyis, a természetes sejtosztódás során, „öröklődik” minden olyan sejttulajdonság, amelyik az új sejtek folyadékkristályos plazmaszerkezetének a kristályinformációját képesek hordozni.

A sejtszaporulattól eltérően, az egyedszaporulat egészen más módon jön létre. Az egyedszaporulathoz ugyanis, alapvetően kétféle sejtre van szükség. Az anyától származó petesejtre, és az apától eredeztethető ivarsejtre. Ahol a petesejt, egy óriási méretű sejtnek minősül, a hozzá képest parányi ivarsejthez képest. Így a beérett petesejt, már-már tökéletesen alkalmas az osztódásra, míg az ivarsejt apró mérete, csupán arra képes, hogy a hím sejtállományának a genetikai információit közvetítse a petesejt számára.

Így az ivarsejt csak, mint oltókristály jut érvényre a petesejtben. Ilyen értelemben véve az ivarsejt, csak a hím sejtállományának a genetikai szintű kristályinformációival rendelkezik. Mint, a petesejtbe jutott oltókristály, kiegészíti a petesejt fajra jellemző genetikai hiányosságait, amely szerint a petesejt, osztódásra válik alkalmassá. Vagyis a fogantatás, csak akkor jöhet létre, ha a petesejt eléggé savas kémhatású. Hogy az ivarsejt, oltókristályként funkcionálhasson benne. Majd elkezdődik a magzat kifejlődése. Ami már éppolyan sejtosztódáshoz vezető kristályosodási folyamat, mint az egyéb sejtjeink esetében.

Azt már igazolta a biológia, hogy a sejtjeink valamilyen szinten kommunikálnak egymással. Ezt a sejtes alapú kommunikációt, a sejtjeink kristályszerkezetével lehet csak magyarázni. Mert a specifikus sejtjeink kristályszerkezetei, sajátságos kristályinformációval rendelkeznek. Vagyis, meghatározott frekvenciákon rezegnek. Így a rezgésbéli különbözőségeik informálják egymást a másik sejt jelenlétéről. Valamint arról, hogy az a másik sejt, jogszerűen tartózkodik a rezgését érzékelni képes alapsejt mellett.

Ezért a kristálygenetika alapfeladata az, hogy egyértelműen meghatározza azt, hogy az egészséges sejtjeinknek, milyen sajátságos rezgési frekvencia felel meg. Vagyis, amíg a genetika tudománya, a sejt DNS szerkezetének az összetételével és felépítésével foglalkozik, addig a kristálygenetika tudománya, a sejtjeink kristályrezgési tartományait határozza meg. Mert, ha a sejtjeink, eltérnek a számukra természetes rezgési frekvenciától, akkor az már valamilyen betegségre utal. Mert egy teljesen idegen rezgési kényszer, már nem lehet egészséges, a sejtek folyadékkristályos szerkezetei számára. Mégpedig azért, mert befolyásolja a sejt saját, interferonnal szabályozott természetes kristályosodási folyamatait.

Erre utal, Petrovics Garjajev Orosz professzor munkája is, aki a hullámgenetika létezési jogosultságával azt állította, hogy a mágneses hullámok, hasznos és káros hatást fejthetnek ki, a zárt biológiai szervezetekre. Ezeknek a hasznos és káros hatásoknak a rendjét, olyan mágneses alapú hullámtáblázatban fejezte ki, amit aktívan használni is lehet gyógyításra vagy pusztításra. Sajnos, ez a felismerése lett a veszte. Mert akiknek nem tetszett, hogy nyilvánosságra hozta, azok véget is vetettek az életének. Mert a mágneses rezgéseken alapuló egészségügyi hatások, Garjajev professzor munkássága előtt, rejtve voltak a tudományos élet képviselői előtt.

Ahhoz, hogy Garjajev professzor munkája, igazán hasznos legyen számunkra, fel kell térképeznünk a sejtjeink egészséges kristályinformáció szerinti rezgéseit. Mert betegség esetén, éppen arra a rezgési szintre kell visszaállítani a betegséggel érintett sejtcsoportot, aminek a rezgési szintje megfeleltethető, a táblázatban meghatározott egészséges sejt rezgési állapotával. Ilyen módon, a test felbontása nélkül, irányított mágneses rezgésekkel, helyreállítható az egészség. Röviden, erről szól a hullámgenetika tudománya.

Nagy hátránya ennek a kristálygenetikai felismerésnek az, hogy tudatosan képes korlátozni, azokat az ipari módon használatos elektromágneses rezgési szinteket, amelyek károsak lehetnek az emberi szervezetre nézve. Mert, ahogy az emberi egészségre káros egyéb hatásokat korlátozzuk, úgy ezután, az egészségünkre káros rezgések korlátozása is szükségessé fog válni. Amire a hullámgenetika tudománya csak utal, de amit a kristálygenetikai ismeretek fokozódása, egyértelműen ki is tud majd mutatni.

Nagy előnye viszont, hogy a rezgéseken alapuló egészségügyi kockázatok folyamatosan csökkenthetők. Mert a károsnak ítélhető ipari rezgéseket, más frekvenciákon is meg lehet majd valósítani. Olyan rezgési frekvenciák tartományaiban, amelyek már nem károsíthatják az emberi szervezet egészséges működését.

Mert, ha tudomásul vesszük végre azt, hogy a többsejtű életformákban kialakult sejtes élet, kristályosodási alapon működik, akkor az is nyilvánvalóvá válik számunkra, hogy a különböző mágneses rezgések, komolyan befolyásolhatják a sejtjeink alapvetően egészséges kristályrezgéseit. Amit a hullámgenetikai ismereteink, már előre jeleztek nekünk. De a kristálygenetika fogja egyértelmű módon kikristályosítani azt számunkra.

A szervezetünk, 70%-ban vízalapú. Így a víz képviseli azt az alapvető kristályszerkezetet, ami a sejtjeinkben aktív rezgéssel rendelkezhet. Erről szól Masaru Emoto munkássága is, amelyben a víz reakcióját mutatja be, a felé irányított szóbeli vagy írásbeli rezgéseink hatására. Így a megfagyó víz, olyan stabil jégkristály szerkezetet vesz fel, amilyen hatás érte a folyékony állapotú vizet. Nagy valószínűséggel, a víz felforralása során is, a vizet ért hatásoknak megfelelő minőségű gőzkristályok alakulhatnak csak ki.

Az anyagi minőségek középső fázisában, a folyékony anyagok szerepelnek. Azoknak a közepét pedig, a savas és a lúgos kémhatás között, éppen a tiszta víz képviseli. Ezért, a víz a legegyensúlyosabb anyag. Vagyis, a legalkalmasabb arra, hogy a mágneses hullámokra, megfelelő frekvenciájú elektromos anyagi rezgésekkel reagáljon. Ezért használják a biológiai szintű sejtes egységek, a saját anyagi minőségük kialakítására a vizet. Így a sejtek folyadékalapú szerkezetei, alapjában véve víz alapú folyadékkristályok. Amelyekben egyéb szerves anyagok kristályszerkezetei vannak vegyítve. Ilyen módon, egy közös plazmaanyagot biztosítanak a sejtek számára. Méghozzá, folyadékkristályos szerkezetű plazmaanyagot. Amelyben a szerves nukleinsavak, képlékeny állagúak lehetnek. Amely a mágneses hullámok rezgéseire, igen fogékony. Erre utal a kristálygenetika elve.

Illik szót ejtenem még a vírusokról. Mint a sejtjeinket megfertőzni képes mikrokristályokról. A vírus szó, mérget jelent. Így a vírusos fertőzés, sejtes alapú mérgezésnek minősül. Mert a vírus, mikrokristályként alkalmas arra, hogy a sejtjeinkbe jutva, oltókristályként beépüljenek a sejt DNS szerkezetébe, és átírják annak rezgéseken alapuló kristályinformációját. Ez által pedig, módosítják a megfertőzött sejt kristályosodási és osztódási feltételeit.

Ha tehát, a sejt túltelített oldat folyadékkristályát képviseli vagyis, túlságosan savas kémhatású, akkor a belehatoló vírus, oltókristályként funkcionál, és átveszi az irányítást, a sejt természetes kristályosodási folyamatában. Így a vírus kristályinformációjára érzéketlen interferon, nem képes megakadályozni a megfertőzött sejtben kialakuló „vírusszaporulatot.” Azt a kristályosodási folyamatot, ami által a sejt anyagi minősége, fertőzésre képes vírusokká alakul.  Ami 20-25 perc alatt végbemegy, és 200-250 darab fertőzőképes víruskristályt eredményez. Mégpedig úgy, hogy a folyamatot szemlélő virológus számára, a sejt természetes működésűnek látszik. Mert, éppúgy kristályosodási folyamat, mint a sejtosztódáshoz vezető természetes sejtkristályosodás.

Ha azonban, a sejtjeink kevésbé savas kémhatásúak, akkor a vírus nem képes benne oltókristályként fertőzést okozni. Mert a vírusfertőzés, csak túl savas azaz, túltelített oldatban valósulhat meg. Ha azonban, a hasnyálmirigy elegendő biológiai szintű szódabikarbónát termel, és enyhén savasra állítja be a gyomortartalmat, akkor a sejtjeinkbe kerülő tápértékek sem fogják elsavasítani a sejtjeinket. Alapvetően, ez az oka annak, hogy mindenkire másképpen hat a vírusfertőzés.

Egy olyan embernél például, akinek jól működik a hasnyálmirigye, és nem fogyaszt túlságosan savasító ételeket és italokat, sokkal kisebb mértékű fertőzést tud csak előidézni a vírus. Esetleg, észre sem veszi azt, hogy valamikor megfertőződött. Vagy, ha észleli is, sokkal kellemesebb lefolyású nála a fertőzöttség mértéke. A kialakult tünetek, kevésbé terhelik meg a szervezetét. Ezért, a vírusfertőzés idején, célszerű olyan diétát tartani, ami által nem fogyasztunk erősen savasító jellegű ételeket és italokat.

Akinél azonban, ez a természetes védettség nem alakul ki, vagy korlátozott mértékű, annak sincs minden veszve. Mert ha minden nap megiszik éhgyomorra egy pohár vizet, amibe egy fél citrom levét és egy csapott kávéskanálnyi szódabikarbónát kevert el, akkor a napi védettsége biztosított lehet akkor is, ha nem változtat sokat az étkezési szokásain. Mert, ez a külső forrásból származó szódabikarbóna, enyhén ellúgosítja az anyagcsere folytán bekerült táplálékainkat. Megakadályozva ez által, a sejtjeink túlzott elsavasodását.

Ha pedig, valaki esetleg védőoltást kap, akkor ez napi szinten fogyasztott szódabikarbónás ital alkalmas arra is, hogy fertőtlenítse a szervezetét alkotó sejtjeit. Megvédve őt, a védőoltás káros hatásaitól. Mert az egészséges ember számára, a védőoltás méregnek számít. Éppúgy képes fertőzni, mint a vírus. Ezért a vírushordozó és beoltott ember, minél kevesebbet feküdjön. Mert a sok fekvés által, sokkal hamarabb alakulhat ki a végzetesnek megismert tüdőgyulladás.

A régebben ismert influenzavírusok, nedves fertőzést idéztek elő. Ami erős taknyosodással járt. Ezért egy hét alatt, azok is meggyógyultak, akik nem is mentek vele orvoshoz. Mert a szükségszerű állandó orrfújás kényszerének köszönhetően, az orrüregeinkben megtapadt és kristályosodó vírus, kitisztult a szervezetünkből. Ezért, csak ritkán okozott tüdőgyulladást.

Ez a mai koronavírus azonban, száraz fertőzést idéz elő. Ami azt jelenti, hogy az orrüregeinkbe megtapadva, miközben kristályosodik, nem okoz taknyosodást. Így az orrfújás hiánya nélkül, a megtapadt vírus, akadálytalanul kristályosodik. Miközben a légzés során, ki a légtérbe és be a tüdőbe is, fertőzőképes víruskristályok kerülnek.  Ezért, a vírus zavartalan kristályosodását kell megakadályozni az orrüregeinkben. Erre, alapvetően három lehetőség kínálkozik.

Első lehetőség az, ha forró kamillateás gőzölést, inhalálást végzünk, legalább negyedórányi időtartamig. Mert az orrüregbe tapadt víruskristályok, 56 fok körül feloldódnak, folyadékkristályossá válnak, és a közben keletkező nyákkal keveredve, az orrfújás lehetőségével, könnyen kitisztulnak a szervezetből. Sajnos, ezt naponta több esetben érdemes alkalmazni.

Második lehetőség a csípős, erős ételek fogyasztása. Aminek a hatására, az ember taknya-nyála összefolyik, és abban a víruskristályok is feloldódnak. Majd a kényszerű orrfújás lehetőségével, a vírusok is kitisztulnak az orrüregeinkből. Naponta, legalább kétszer ajánlott ezt is megtenni. Ilyen ételek lehetnek a hagyma, a paprika, vagy például a torma.

Harmadik lehetőség pedig, ha lúgos kémhatású tüsszentőport szívunk az orrüregeinkbe. Például, reszelt szappan porát. Ebben a lúgos porban, a vírus savas kémhatású kristályszerkezete, éppúgy feloldódik az orrüregeinkben, mint a kézmosás alkalmával. Így a kényszerű tüsszentések hatására, nagy erővel távozik a közben keletkező nyákkal együtt.  Ezért a tüsszentőport, csak úgy érdemes alkalmazni, hogy a zsebkendő már eleve a kezünkben is van. Mert a tüsszentés kényszere, igen hamar beindul. Ezt is naponta többször érdemes alkalmazni.

Ha egy fertőzött beteg, mégis lélegeztető gépre kerül, akkor lúgos kémhatású párlattal érdemes a tüdejét alaposan „kimosni”, naponta több alkalommal. Miközben a kényszerű lélegeztetése zajlik. Éppen, a lélegeztető gép segítségével. Ilyen módon, sokkal hamarabb lekerülhet a lélegeztető gépről. Miközben a betegek gyógyszerigénye, megközelítőleg ugyanaz maradhat, mint a régebbi, nedves influenzavírusok esetében. Majd a lábadozás időszakában, számukra is nagyon fontos a belső, sejtes alapú fertőtlenítést előidézni képes szódabikarbónás ital napi fogyasztása.

Ennek a sejtes alapú kristályelméletnek az a nagy előnye, hogy szinte mindenféle vírusfertőzés korlátozható vagy megakadályozható általa. Mert, szinte minden vírus, ugyanilyen módon támadja meg a sejtjeinket. Oltókristályként fertőznek. Ezért, amíg ez a sejtes alapú kristályelmélet, nem épül be az egészségügyi rendszerünk járványfelszámoló protokolljába, addig éppúgy veszélyesek maradnak számunkra a vírusok, mint 2000 évvel ezelőtt. Csak addig, sokkal tudományosabb szinten maradunk tehetetlenek, a vírus által előidézett járvánnyal szemben.

Mivel a kristályok, meghatározott frekvenciákon rezegnek, ezért a sejtjeink folyadékkristályos szerkezetei is, sajátságos rezgési képességekkel rendelkeznek. Ezért van nagy szükség arra, hogy a kristálygenetika tudománya, minél előbb kialakuljon. Hogy a hullámgenetika tudományával karöltve, egészen új egészségügyi irányzatot képviseljenek. Mégpedig, a biológiai szintű kristálygyógyászatot. Amit, az irányított mágneses hullámok specifikus frekvenciái által hasznosíthatunk.

Érdemes megemlíteni még a kristályterápiát. Amely arról szól, hogy a földben található kristályos kőzetek, olyan speciális kényszerrezgésekkel rendelkeznek, amelyek jótékony hatással lehetnek a sejtjeink rezgési szintű működésére. Ilyen értelemben véve, a kristályterápiás tanácsokat, érdemes egyre komolyabban venni. Mert olyan emberi tapasztalatokon alapulnak, amelyek valóban az egészségünket szolgálhatják. Arról nem is beszélve, hogy a kristálygenetika frekvenciális szintű rezgési értékeit is, segíthetnek mielőbb meghatározni számunkra.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2021.04.10.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4716496290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása