Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2022.03.15. 06:13 futotuz

In-formáció.

Címkék: in - formáció

In-formáció.

Az „in” előtag, latin és angol jelentése többek között az, hogy ba-be, ban-ben. Vagyis, egy ragot képvisel a „formáció” szó előtt. Miközben a „formáció” jelentése valamilyen alakzat, kialakulás, képződés, kifejlődés, megnyilvánulás folyamatára utal. Ebből kifolyólag szerintem, „információként” egybe írva a szót, olyan hírről értesít bennünket, amely a megnyilvánulásról, a kifejlődésről, a képződésről, a kialakulásról, az alakzatba rendeződésről értesít bennünket. Akár, még a megnyilvánulási folyamat megkezdése előtt.

Vagyis, az elképzelt terveink is információkat hordoznak. Méghozzá, a szellemi gondolataink informatív értékeit. Mert képzeletbeli mentális formákat, csak a szellemi gondolatainkkal tudunk kialakítani a tudatos elméinkben. Így a szellemi gondolataink informatív értékei, nem elektromos tulajdonságú anyagi tényezők. Hanem mentálisként értelmezett, mágneses adottságok az elménkben és a memóriánkban.

Ennél fogva, az elménk természetes alapfeladata az, hogy a lelki vágyainkról, olyan reális elképzeléseket alkossunk a kellemes szellemi gondolataink informatív értékeinek a segítségével, amelyekhez pozitív lelki érzéseket tud csatolni. Mert a lelki érzéseink, a lelkünkből származtathatók, az életünk energiájából. Ennél fogva, a szellemi gondolataink informatív értékei által irányítható mentális erőhatások azok. A képzeletünkbe ágyazódva pedig, hitté alakulnak az elménkben. Amely hitünk, EEG agyi mágneses hullámként jelenik meg, az elektromos tulajdonságú, anyagi szintű agyunkban.

Ezeknek a hitté vált agyi mágneses hullámainknak, a hullámhosszát képezik a szellemi gondolataink informatív értékei, míg a frekvenciáját, a pozitív lelki érzéseink. Amikor pedig, az ÁMEN szó segítségével kivetítjük, azaz projektáljuk az elménkből a hiteinket, akkor azok, aktivizálódnak az anyagot körülvevő és kitöltő mágneses alapközegben. Mert az elektromos anyagi minőségek atomjait és az atomok által megnyilvánult alakzatait, struktúráit, ugyanaz a mágneses alaphalmaz tölti ki belül, mint amelyik körül öleli azokat. Így az objektív valóságban, a mágneses alaphalmaz biztosít létezési, mozgási teret, az összetett szerkezetű anyagi részhalmazok megnyilvánulásai számára.

Mert, ha az atomot felépítő protonok, neutronok és elektronok térfogategységeit összeadjuk, akkor azok együttesen számolható térfogata, csak egy tízezred része lesz a teljes atomtérfogatnak. Ebből kifolyólag, a mágneses alaphalmazt felépítő egységnyi oszthatatlan alaptömegek vélhető kiterjedése, egy tízezred részét képezi csak az elektronoknak.

Így az objektívként megismert elektromos anyagi valóság, a mágneses valóságból nyilvánult meg, és abban is létezik, rezgési szinten. Ezért, az anyagot vizsgáló tudósok előtt, az elektromos és a mágneses tulajdonságok, mindig együtt mutatkoznak meg. Így lett, Maxwell óta együttesen értelmezve, „elektromágneses” a jelenség. De az indukció jelensége, mégis egyértelműen utal arra, hogy azért az „elektromágneses” jelenségek, elektromos és mágneses összetevőkkel rendelkeznek.

Oly annyira, hogyha elhagyjuk a bioszféránk légterét, és a kozmikus szintű bolygó és csillagközi térbe hatolunk, ahol már nincsen elektromos anyagi minőség, akkor ott viszont, csak mágneses adottságok létezhetnek. Vagyis, az Univerzumnak, csak az elenyésző része anyagi minőség. Ahogy az elektromos anyagi részhalmazok összetett szerkezetekkel rendelkeznek, úgy a mágneses alaphalmazt, az egységnyi oszthatatlan alaptömegek egységes közege építi fel. Ezek az egységnyi kiterjedésű oszthatatlan alaptömegek, elektrosztatikus töltést felvenni képtelenek. Mert az oszthatatlan jellegüknél fogva, az elektromos megosztás képességével nem rendelkezhetnek. Ezért kizárólag, csak a mágneses tulajdonságok kialakítására és közvetítésére alkalmasak.

Az alaptömegek teljes halmazában, az egységnyi oszthatatlanoknak, nincsen sem stabil felfüggesztése, sem pedig, fix alátámasztása. Így egymás relatív alátámasztását biztosítják csupán. Ezért, a stabil helyzetüket állandóan keresve, egy folyton rezgő egységes mátrix rendszer közegét alkotják. Mivel, egymást félretolni vagy félrelökni önerőből képtelenek, így a szervezett együttes rezgéseik folytán, mágneses hullámokat alakítanak ki.

Így, az Univerzum mágneses alaphalmazában alakulnak ki, a longitudinális felépítésű, kozmikus szintű mágneses hullámok. Amelyeknek a hullámhosszai szerintem, informatív értékeket képviselnek. Míg a frekvenciájuk révén, az energia terjed, erőimpulzus sorozatok egymás után felépült rezgéseiben. Így a mágneses hullámokban szervezett együttes rezgéseik során, az oszthatatlan alaptömegek egyensúlyi helyzete, számottevően nem változik. Mert így, a rezgésük miatt, csak az energia hatása terjed a fény sebességével. Vagyis, az oszthatatlan alaptömegek rezgési szintű erőimpulzusai haladnak folytonos jelleggel. Mágneses erőtérré alakítva ez által, a mágneses alaphalmazt.  

Az a mágneses alaphalmaz pedig, amelyikben a mágneses hullámhossz révén, információ alakulhat ki, tárolódhat el, és induktív módon közlődhet az elektromos anyagi részhalmazok felé, elmének és memóriának minősül egyben. Mégpedig, az Univerzum abszolút Elméjének és Memóriájának. Amelyek segítségével biztosít az Intelligens Univerzum Öntudatos módon, mágneses alapú kozmológiai állandókat, az elektromos anyagi részhalmazok rezgéseken alapuló működéséhez. Így a primer alapú mágneses alaprezgések, szekunder másodrezgéseket idéznek elő induktív módon, az elektromos anyagi részhalmazokban.

Az anyagi minőségek elektronjai, az elektrosztatikus erőtereiket, ugyanazokból az oszthatatlan alaptömegekből építik fel, mint amelyik a mágneses erőteret képviseli. Mert az Univerzum rezgési szintű alaphatását közvetíteni alapfokon, csak az oszthatatlan alaptömegek képesek. Csakhogy, az elektronok körül kialakult elektrosztatikus erőterek, folyamatosan követik az elektronjaik megszerzett keringő és forgó mozgásformáit. Vagyis, az elektrosztatikus erőtereknek, az elektronjaikat követő centrális mozgásuk van. Ilyen formában, a lineáris felépítésű mágneses alaphalmazban, mindenképpen egymás ellen fejt ki hatást a kétféle erőtér. Ez az induktív viszony alapja.

Mert az induktivitás nem más, mint a mágneses erőtér, és az elektronok elektrosztatikus erőtereinek a folyamatos egymásra gyakorolt fizikai hatása. Amelyben az indukció jelensége modulálja, alakítja át, a mágneses hullámhossz által biztosított információt és a frekvenciában terjedő energiát. Amelynek keretében, a mágneses hullámhossz informatív értéke határozza meg azt, hogy az induktív viszonyban résztvevő elektromos anyagi részhalmaz, milyen struktúrát vehet fel. Míg a mágneses frekvencia által közölt energia, felépíti és fenntartja azt.

Úgy is mondhatnám, hogy mindig a kozmikus szintű mágneses hullámok hullámhosszainak az informatív értékei határozzák meg azt, hogy a frekvenciájuk által terjedő energia, milyen mértékű induktív munkát végezzen, az elektromos tulajdonságú anyagi részhalmazokon. De ez az indultív viszony, mindig a mágneses erőtér, és az elektronok elektrosztatikus erőterei között valósul meg. Ilyen módon, a mágneses erőtér, közvetett módon hat az elektronokra. Az ő elektrosztatikus erőterein keresztül. Így az anyagi szintű elektromos részhalmazokon belül, mindig térfogati jelleget ölt számunkra az induktív kölcsönhatás. Mert a mágneses jelenségeket nem láthatjuk.

Ebből kifolyólag, a mágneses hullámhossz által képviselt információ, az induktív viszonynak köszönhetően vesz fel, formációt biztosító strukturális alakzatot az energia hatására. Így az információ abszolút értékű alapját, a kozmikus szintű mágneses hullámhossz képviseli. Az Induktív viszonynak köszönhetően kialakult elektromos anyagi részhalmazok strukturális szerkezeteit méricskélve pedig, különböző mért adatok alapján jutunk viszonylagosnak értelmezett, relatív információkhoz.

Ez röviden azt jelenti, hogy a kozmikus szintű, abszolút értékű mágneses hullámhossz informatív értékéből, csak annyit érthetünk meg relatív módon, amennyi viszonyított adatot képesek vagyunk megállapítani, az induktív módon kialakított elektromos anyagi részhalmaz strukturális szerkezetét mérés által viszonyítva. Így az anyagi részhalmazon mért adatok, csupán relatív részletei lehetnek, a teljes mágneses információnak. Ezért, az anyagi részhalmazon mért adatok, együtt képesek relatív módon informálni bennünket, a mágneses hullámhossz abszolút értékű informatív értékéről.

A kozmikus szintű mágneses hullámhossz felépül a mágneses térben. Lehetőséget biztosítva ez által arra, hogy a hullámhossz mentén, a frekvenciát képviselő erőimpulzus sorozatok felsorakozzanak. Ha tehát, a mágneses frekvenciában az energia terjedési sebessége, a fény sebességével valósul meg, mint szubjektív sebességérték, akkor az információ terjedése, sokkal gyorsabb a mágneses térben. Mert az Univerzum mágneses tere, kozmikus szintű elmének minősül. Amelyben a mágneses hullámok hullámhosszai képviselik az abszolút Intelligencia szellemi gondolatait.

Így a hullámhossz kialakulása pillanatában, tudatos információt képvisel az, az egész Univerzumban. Vagyis, a kozmikus szintű mágneses hullámokban kódolt információnak, nincsen szüksége terjedési sebességre. Így, minden kozmikus szintű mágneses hullámhossz, olyan informatív értéket képvisel az Univerzumban, amelyik azonnal uralja a szubjektív alaphalmaz által biztosított abszolút Elmét és Memóriát. A teljes kozmikus szintű mágneses teret.

A kozmikus szintű mágneses hullámhossz mentén kialakult frekvencia pedig, azt az energiát közvetíti a fény sebességével, amely az Intelligens Univerzum akaratát képes közvetíteni. Így lett a léleknek, mint az életünk energiájának a közvetítője, a reánk irányuló kozmikus szintű mágneses hullámunk frekvenciája. Az Univerzum Intelligens akarata alapján. Ha pedig, az Univerzum abszolút Intelligenciájának a kozmikus szintű Öntudatát, idealista módon Istennek nevezzük, akkor Isten akarata alapján.

Így Isten az akaratát, az Ő kozmikus szintű mágneses hullámhosszaiban juttatja kifejezésre, mint az abszolút értékű Szent Szellem kozmikus szintű gondolataiban, amit a frekvencia által meg is valósít induktív módon. Így a kozmikus szintű mágneses hullámok frekvenciái révén, az Isteni akarat abszolút értékű Szent Lelkének az érzései terjednek, mint az energia hatása. Ezért lett az energia térfogati jellegű induktív hatása bűvös cselekedet, Isteni tett. Ennél fogva, az induktivitás által, a teremtés folyamata valósul meg. Az anyagi minőségek megnyilvánulása, kozmikus szintű mágneses hatásra.

Ha tehát, a kozmikus szintű mágneses hullámhossznak informatív értéke van, akkor az általa kialakított elektromos anyagi minőségek struktúráit, in-formatív értékek jellemzik. Vagyis, az anyagi részhalmazok viszonyítható adatai arra utalnak a mérések által, hogy az anyagi struktúra formációjában stabilizálódott a mágneses információ. Ebből adódik, hogy információ nem vész el, csak induktív módon átalakul, és elektromos anyagi formációt vesz fel az energia hatására. Ezért képes, az elektromos tulajdonságú anyagok minden lehetséges formációja, a róluk szerzett adatok alapján, relatív értékű in-formációval ellátni bennünket. A mért adatok által utalva arra, hogy a lehetséges információ, az anyagi formációban van kódolva. Induktív módon kialakított, in-formatív módon.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2022.03.15.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4717780502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása