Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2022.09.27. 06:28 futotuz

Vízprogramozás.

Címkék: vízprogramozás

Vízprogramozás.

Keletkezése alapján, a víz égéstermék. Mégpedig a hidrogén égése során keletkező olyan égéstermék, ami az oxigénnel egyesülve válik kristály tiszta vízzé. Így két hidrogénatom és egy oxigénatom egyesüléséből, fúziójából keletkezik a víz. Ez a fúzió megy végbe szerintem, a sejtjeinkben is. Ahol a sejtjeink, a váráramon keresztül megkapják a biológiai szintű kristályosodási folyamataikhoz szükséges tápanyagot, ami hidrogénben és oxigénben gazdag. Majd a hidrogént elégetik a sejtjeinken belül vízzé. Így jutnak az élethez szükséges energiához. Az így keletkezett vegytiszta vizet pedig, arra használják, mint tökéletes oldószert, hogy a sejtekben keletkezett szerves alapú hulladékot feloldja és kiürítse a sejtjeinkből.

A víz tehát, nem pusztán az élet alapja, mert a sejtjeink 70 %-a víz, hanem a mindennapi életfolyamataink működésének az alapja is. Ezért fogyasztunk állandóan hidrogénben gazdag táplálékokat. Valamint, ezért lélegzünk oxigéndús levegőt folyamatosan. A tudomány azt állítja, hogy a sejtjeink úgy működnek, mint egy kazán. De szerintem, nem a szenet égetik el, hanem a hidrogént. A szenet egyszerűen kilélegezzük, mint széndioxidot. Mivel, ez is a folyamatos légzési ciklusaink része. Ha a szenet égetnék el a szervezetünk sejtjei, akkor az salakanyagot képezne. Szilárd halmazállapotú égéstermék anyagát. Amivel nem is tudna mit kezdeni. De a hidrogén égése során keletkező vizet, azonnal hasznosítani is tudja.

Ezért a szervezetünk sejtjei, nem pusztán úgy működnek, mint egy biológiai szintű „kazán”, amelyben a hidrogén ég el vízzé, hanem úgy is, mint egy biológiai szintű „mosógép”, amely a mosáshoz szükséges tiszta vizet, saját maga állítja elő, mint „kazán”. Így a sejtben keletkező vizet, úgy hasznosítja a szervezetünk, hogy a vizeletünkön keresztül, kiüríti a sejtjeinkből a felesleges szerves hulladékokat.

A víz tehát, mint a hidrogén égésterméke, az anyagi minőségek széles skálájának a közepén helyezkedik el. Mert a folyadékok, a gáz és a szilárd halmazállapotú anyagok között vannak. Ahol a víz, a folyadékok középpontjában helyezkedik el. Mert, amelyik folyadék a szilárd anyagok felé közelít, az savas kémhatású. Amelyik pedig, a gázhalmazállapot felé irányul, az lúgos kémhatást mutat. A tiszta víz ennél fogva, a savas és a lúgos kémhatású folyadékok között helyezkedik el. Éppen az anyagi spektrum kellős közepén.

Mivel a tiszta víz, az anyagi minőségek skálájának a közepén helyezkedik el, ezért ő az, az alapvető anyagi minőség, amelyik a legideálisabb módon reagál a rezgési szintű változásokra. Mert a szilárd és a savas folyékony anyagok felől érkező rezgési információkat, éppúgy képes felvenni és továbbítani, mint a gáz és a lúgos folyékony jellegű anyagok rezgéseinek az informatív értékeit. Mert a víz, a lehető legegyensúlyosabb anyagi minőség. Ezért használja a bioszféránk, az élő sejtek kialakítására.

A víz tehát, mindenféle rezgést képes átvenni és közvetíteni. Teljesen tehetetlen és kiszolgáltatott módon. Ez persze, azt is jelenti egyben, hogy a víz olyan semlegesként értelmezhető anyagi minőség, ami a legideálisabb módon programozható. Mert, ha a rezgések által biztosított információk szerint képes rezegni, és azokat a rezgési szintű információkat továbbítani, akkor a különböző szintű rezgések, az informatív értékük fogadására és továbbítására is programozzák a víz molekuláris szerkezetét. Egyszerűbben fogalmazva, a különböző szintű rezgések alkalmasak arra, hogy a vizet beprogramozzák. Ugyanolyan rezgési szintre hozzák, mint a rezonátor rezgési szintje. A víz pedig, a rezonátortól felvett rezgési szintet fogja tehetetlen módon továbbítani, más szerkezetű anyagi minőségek felé. Mert a víz semleges szerkezete, tehetetlen módon közvetíti, a reá irányuló rezgési információkat.

Itt kell megemlítenem, Masaru Emoto munkásságát, aki felfedezte a víznek, ezt az információ felvevői és közvetítői képességét. Különböző helyekről hozott vízmintákat fagyasztott és fotózott le, amelyek teljesen különböző szerkezetű kristályokká fagytak meg. Attól függően, hogy éppen milyen rezgési szintű információt képviselt a víz, a lefagyasztása előtt. Ilyen módon, a vízben tárolt rezgési szintű információ, a megfagyott jégkristályaiban, jól látható szilárd alakot öltött. Ez a szenzációs felfedezés, még merészebb ötletet adott Masaru Emoto számára. Ami a víz tudatos programozásához vezetett.

Ilyen módon, tejesen egyforma minőségű vizet helyeztek el két különböző üvegbe. Amit egymástól távolabb, más és más helyiségekben tároltak. Olyan módon, hogy bárki könnyen hozzáférhessen. Így a kísérletben résztvevő emberek feladata az lett, hogy az egyik vizet folyamatosan dicsérjék, míg a másik vizet, állandóan csak szidalmazni lehetett. Majd a fagyasztás után derült ki, hogy a víz tökéletesen felvette a felé irányított érzelmi rezgéseket. Mert az a víz, amelyiket folyamatosan csak dicsérték, csodálatos jégkristályokká dermedt. Megtartva a víz pozitív rezgési szintű informatív értékét. Míg az a víz, amelyiket állandóan csak szidalmaztak torz, szinte már felismerhetetlen jégkristályokká fagyott meg. Mert a fagyasztásra szánt víz, eleve kellemetlen, negatív információs rezgéseket képviselt.

Azt is felfedezték, hogy a kimondott szavak rezgési szintű informatív értékeit, éppúgy képes felvenni a víz, mint a leírt szavak fogalmi jelentésének a mentális rezgési szintjét. Mert így, a leírt szavaink fogalmi jelentéseinek a mentális rezgési szintjei, éppúgy alkalmasak a víz programozására. Ilyen módon, a vizet tároló üvegre címkét ragasztottak, amire egyszerűen ráírták azokat a szavakat, amelyek fogalmi jelentése alapján kívánták a vizet programozni. A fagyasztás után bebizonyosodott, hogy a víz, az üveg címkéjére írt fogalmak alapján is programozható. Mert az ilyen módon kialakult jégkristályok, ugyanazt a rezgési mintázatot képviselték, mint a szóban kifejezett fogalmak esetében.

Mivel a városi vízhálózat vizei, klórral és egyéb anyagokkal szennyezettek, ezért a víz ideális programozására, inkább a jóval tisztább forrásvizeket és kútvizeket érdemes használni. Így, Masaru Emoto szerint, ha egy üvegbe tiszta vizet teszünk, akkor annak a rezgési szintű információs tartalmát, mi magunk is beállíthatjuk. Ideális módon olyanra, amilyen információs rezgési értékre csak szükségünk van. Ennél fogva, ha egy vizet tároló üveg címkéjére, a szeretet fogalma van ráírva, akkor a szeretet magas frekvenciájú pozitív rezgéseit veszi fel számunkra a víz. Ezt a vizet fogyasztva az ember, a szeretet rezgéseivel töltődik fel. Mert a szeretet rezgéseit képviselő víz fogyasztása, a szeretet rezgéseinek az informatív értékeire hangolja, a sejtjeink belső vízszerkezetét is. Hasonló a helyzet, egészen más fogalmakkal is.

Masaru Emoto állítása szerint, az emberi szervezetben a betegségek, főképpen azért alakulnak ki, mert a sejtjeink víztartalma, káros rezgéseket vesz fel, és így, a sejtjeink folyadék jellegű kristályszerkezete eltorzul. Ennél fogva, ha a beteg sejtjeinkből egyetlen cseppet lefagyasztanánk, akkor az aktuális betegség kristályszerkezete válna láthatóvá a kísérlet során. Amit a beteg sejt rezgési szintű informatív értéke képvisel. Ha pedig, egy teljesen egészséges és kiegyensúlyozott ember sejtjéből egy cseppet fagyasztanánk le, akkor az a kristályszerkezet, azonnal megmutatná számunkra az egészség rezgésének a kristályos mintázatát.

Így a betegségek, a beteg ember által fogyasztásra szánt víz előre megtervezett programozásával befolyásolhatók. Mert az egészségre hangolt ivóvíz, az egészség rezgési üzeneteit fogja hordozni akkor is, ha beteg ember issza meg azt. Így a szervezetébe kerülve, a betegséget manifesztált torz sejtek víztartalmának a negatív rezgési szintjét fogja befolyásolni, az egészség pozitív rezgési szintje felé fokozni. Ha folyamatosan ilyen egészségre programozott vizet fogyaszt a beteg ember, akkor a betegsége jóval hamarabb fog eltűnni. Mert a sejtjeinek a belső víztartalma, kénytelen lesz felvenni, az egészségre hangolt ivóvíz rezgési szintjének az informatív értékeit. Így a sejt folyadékkristályos szerkezete átrendeződik, az új információ rezgési szintjének megfelelően.

Az én véleményem szerint pedig, a zárt rendszerű emberi test is, éppen úgy működik, mint egy üveg víz.  Legfeljebb, sokkal nagyobb üveget kell elképzelnünk hozzá. Ezért, amikor kommunikatív módon beszélgetünk vagy írásos üzeneteket küldünk egymásnak, akkor gyakorlatilag olyan fogalmakat használunk, amelyek a saját lelkünk pillanatnyi rezgési szintjét fejezik ki. Ezért, aki azt hallgatja vagy olvassa, akaratlan módon is felveszi az áltaunk diktált rezgési szintű információinkat. Annak mértékében, hogy mennyire érintette meg őt a dolog, amit hallott vagy olvasott tőlünk. Mert a szavainkban kifejezett fogalmaink, magukban hordozzák a rezgéseik informatív értékeit.

Így egy beszélgetés vagy olvasás során, teljesen megváltozhat a hangulatunk. Attól függően, hogy milyen rezgési szintre került éppen a sejtjeink belső víztartalma. A pozitív, kellemes rezgési szintű élményeket, örömként éljük meg. Míg a negatív, kellemetlen rezgési szint informatív értékeit képviselő élményeket, bosszúságokként tapasztalhatjuk csak meg. Ezért, ha valakit sokkal több kellemetlen negatív rezgés ér, akkor a sejtjeinek a rezgési szintje olyan alacsony lesz, ami már eltorzítja a belső folyadékkristályos szerkezetének a felépítését. Az ilyen eltorzult folyadékkristályos sejtszerkezet tartós esetben, már betegségek kialakulását eredményezheti. Mert, ha a szervezetet többször éri ugyanolyan kellemetlen negatív rezgési szintű információ, akkor nem képesek a sejtjei regenerálódni, és a betegség stabil módon manifesztálódik a testében.

Ha a szervezetet, főképpen csak kellemes, pozitív rezgési szintű információk érik, akkor a sejtjeinek a víztartalma, a pozitív rezgési információk alapján fog rezegni és biológiai szinten kristályosodni. Az egészég alapvető, természetes biológiai követelményei szerint. Így a betegségek, éppen úgy győzhetők le a leghamarabb, ha mindig kellemes rezgési szintű információk érik a beteg embert. Amikor ugyanis, az ember elméjében tudatosodik egy fogalom informatív értéke, akkor az, a sejtjeinek a rezgési szintjét is képes azonnal befolyásolni. A neuronok által biztosított hírvivők segítségével. Amely neuronok, azonnal eljuttatják az elme aktuális rezgési szintű informatív értékét, a szervezet összes sejtéhez. Teljesen áthangolva azok folyadékkristályos víztartalmának a rezgési szintjét.

Hasonló dolog történik az elménkben akkor is, ha csak látunk egy társadalmi szintű eseményt. Esetleg egy színdarabot vagy egy filmet nézünk. Mert a szimpátia azt jelenti, hogy szellemi szinten azonosulunk az eseményben szereplő személyek valamelyikével. Olyankor, teljesen elvonatkoztat az elménk a saját személyiségünktől, és egészen átérezzük a látott eseményben szereplő valamelyik személy lelki érzéseit. Gyakorlatilag, beleéljük magunkat az ő helyzetébe. Akár pozitív, akár negatív élmény nyújt is az számunkra. Ezért nevet vagy sír a néző, ilyen esetekben. Mert az indulatok felszínre törnek. Mert az eseményre illő szellemi szintű fogalmak, lelki érzéseket váltanak ki bennünk.

Amikor tehát, szellemi szinten megértjük egy esemény rezgési szintű üzenetét, akkor az elménk által működtetett neuronok segítségével, eljuttatjuk ezt a rezgési szintű információt, a testünk összes sejtjéhez. Így a sejtjeinkben manifesztálódó lelki érzéseinket, a neuronok rezgési szintje, közvetlen módon befolyásolja. Ebből kifolyólag, egyáltalán nem mindegy az, hogy milyen minőségű információkhoz juttatjuk az elménket. Mert a tudatos elménk olyan, mint az üvegre ragasztott címke. Amire tudatosan ráírtunk egy meghatározott rezgési szintű információt képviselő fogalmat.

A biológiai szintű testünk számára tehát, az elménk olyan, mint egy címke. Amelyben tudatosodva, bármilyen fogalom mentális szintű rezgési értéke, képes megváltoztatni a sejtjeink víztartalmának a rezgési szintjét.  Így egy beteg ember például, akkor gyógyul igazán, ha kizárólag pozitív rezgési értékű információk tudatosodnak az elméjében. Mert a pozitív értékű kellemes információk, magasabb rezgési értéket képviselve, hamarabb képesek arra, hogy az egészséges rezgési szint felé fokozzák a sejtjeinek az alacsonyabb, negatív beteges rezgési értékét.

Orvosi vélemény szerint, egy beteg addig marad beteg, amíg a betegségével foglalkozik szellemben. Mert addig, nyilván olyan kellemetlen fogalmakat használ az elméjében, amelyeknek a mentális rezgési szintje igen alacsony. Amikor az egészség lehetősége felé fordul szellemben, máris gyógyulni kezd. Mert az egészség szellemi gondolata, mindig jóval magasabb rezgési szint informatív értékét képviseli, mint a betegségé. Mert olyan fogalmakkal fejezhető ki, amelyeknek a mentális rezgési szintje, jóval magasabb értéket képvisel. Így az egészségre fókuszált figyelem, meg is hozza a kívánt egészség testi állapotát. Mert az elmében tudatosodó egészség fogalmához pozitív, sokkal magasabb rezgési szint tartozik. Amit a neuronok, el is visznek a beteg sejtekhez is. Megváltoztatva azok mechanikus rezgési szintjét. Az egészség rezgései szintjére hangolva, azok folyadékkristályos szerkezetét is.

Ahogy az üvegbe zárt víz programozható, úgy az ember sejtjeinek a víztartalma is, az elménkben tudatosodó fogalmak mentális rezgései révén. Mert a betegségeink éppen úgy alakultak ki, hogy a sejtjeink víztartalma negatív, káros rezgések mentális programjainak engedelmeskedett. Mert, káros rezgési szint információit képviselő fogalmak tudatosodtak az elménkben. A kívánatos sejtrezgés túl alacsony lett, eltorzítva ez által, az érintett sejtjeink folyadékkristályos szerkezetét. Így a gyógyulás érdekében, fokozni kell a sejtjeinket terhelő alacsony rezgési szintet. A tudatos elménken keresztül. Ahol, csak olyan kellemes, pozitív rezgésinformációt képviselő fogalmakat érdemes tudatosítani, amelyeknek az információs szintű alaprezgése, jóval magasabb értéket képvisel.

Így egy beteg ember, akinek már nyilvánvaló módon gyógyulási szándéka van, csak vidám és kellemes dolgokkal és eseményekkel kösse le az elméje figyelmét. Olyan újságokkal, könyvekkel, képekkel, színdarabokkal, filmekkel, amelyek fokozzák a jókedvét. Mert a tudatosan megemelt mentális rezgési szint, szinte bármilyen betegséget képes legyőzni. Hiszen, minden olyan betegségre hatással van, amelyik az alacsony sejtrezgési szint miatt alakult ki.

Hasonló a helyzet a mantrákkal. A mentális szintű megerősítésekkel. Mert, aki a tökéletes egészség mantráját ismételgeti mentális módon, annak az elméjében, az egészség fogalom pozitív rezgésének az informatív értéke tudatosodik. Amit a neuronok, el is juttatnak a beteg sejtekhez is. Fokozva ez által, a beteg sejtek víztartalmának az alacsony rezgési szintjét.

Olyan ez, mint amikor egy szomorú ember fel akarja dobni a hangulatát, és azt mondogatja magában, hogy „vidám vagyok”. Addig ismételgeti mantra szerűen, amig a vidám állapotot el nem éri. A lehető legrosszabb esetben is, addig ismételgeti, amíg előbb utóbb rá nem döbben arra, hogy ez teljesen felesleges számára. Majd akkor, nevetni kezd a saját vélt ostobaságán. Észre sem véve azt, hogy máris sokkal jobb lett a kedve.

De ugyanezt a feladatot végezték el az otthonainkban régen, a házi áldások is. A konyhaasztal fölé kifeszített vászondarabon.  „Hol hit, ott áldás, Hol áldás, ott Isten, Hol Isten, ott szükség nincsen.” A nappali élet ugyanis, a konyhában zajlott. Így bárki, bármikor elolvashatta ösztönösen is. Az olvasás közben tudatosodó fogalmak révén, az ember elméjének a rezgési szintje, automatikus módon emelkedett.

Az elménk által megvalósítható sejtes alapú vízprogramozásunkat, elősegítheti még az ima is. Mert az értelmes ember, azokat a szellemi szinten kezelhető magas rezgésszintű mentális fogalmakat foglalja imába, amelyeket lelki vágyai alapján szeretne megtapasztalni. Ennél fogva az imáinkba, általában az egészség, a szeretet, és a bőség fogalmait sűrítjük bele. A probléma ott kezdődik, hogy általában, valamilyen relatív előfeltételhez kötjük ezeket a fogalmakat. Még az imáinkban is. Pedig, a mentális módon meghatározott feltételekhez kötöttség azt jelenti, hogy éppen mi magunk korlátozzuk a megvalósulási lehetőségüket. Hiszen, a fogalom megtapasztalhatósága előtt, előbb az általunk meghatározott feltételeknek kell teljesülniük. Ami ritkán következik be.

Ezért, a hatásos ima érdekében, ne a betegség eltűnését kérd az imáidban, hanem a tökéletes egészséget. Ne a rosszindulat eltűnését kérd az imáidban, hanem a szeretet fogalmát erősítsd meg benne. Ne a szegénységet megtapasztalni képes hiányok ellen küzdj mentális módon, hanem a bőséget kérd az imáidban. Akkor az egészség, a szeretet, és a bőség pozitív rezgési szintjei fognak előtérbe kerülni az elmédben. Azok mentális rezgési szintű információs értékét fogja közvetíteni a tudatos elméd, a neuronjaid segítségével, a sejtjeid felé. Egészséggel, szeretettel, és a bőséget képviselő rezgések informatív értékeivel feltöltve az egész testedet. Annak minden egyes sejtjét.

Ahogy az ima, képes a sejtjeink víztartalmát programozni, úgy a reális képzelet, a lehető leghatásosabb imának minősül. Mert valóságosnak elképzelni, csak azt vagyunk képesek, amiben igazán hiszünk. Így a valóságos képzeletünkben, már a vágyott dologba vagy eseménybe vetett rendíthetetlen hitünk fejeződik ki. Mivel, a tudatos elménk mentális képi formájában, már láttuk a hitünk tárgyát vagy eseményét valóságosnak, ezért szinte, már tökéletes bizonyosságunk lehet a felől, hogy az megvalósulhat számunkra.

Amikor tehát, egy valóságos elképzelést formálunk az elménkben, akkor olyan dolog vagy esemény képviseli a képzeletünk tárgyát, aminek a megvalósulását, a lelki vágyaink szerint kívánjuk megtapasztalni. Annál reálisabb egy ilyen elképzelésünk, minél jobban bele tudjuk magunkat is képzelni, annak a mentális valóságába. Ezt úgy is lehet mondani, hogy minél jobban beleéljük magunkat a lelki vágyaink szerint elképzelt valóságba. Mivel ezeknek a lelki vágyainknak a megvalósulásai örömöt okoznának nekünk, ezért a róluk formál elképzeléseink is mentális szintű örömélményekkel töltenek fel bennünket. Mert a benne meghatározott fogalmak, magas rezgést biztosító mentális informatív értékei, fokozottabb rezgési értékeket is biztosítanak. Amit az elménk, azonnal továbbít is a sejtjeinkhez. Fokozva ez által, azok rezgési szintű életfolyamatait. Amit a sejtjeink, víz alapú folyadékkristályos szerkezete tart fenn.

Ezért, minden este lefekvés után, de még elalvás előtt, foglalj az imaszerű reális képzeletedbe néhány olyan dolgot és eseményt, amit a lelki vágyaid szerint szeretnél másnap megtapasztalni. Képzeld el és éld bele magad teljesen. Majd, amikor már a képzeleted láttán, érzed a lelki öröm kellemes élményét, akkor aludj el azzal a biztos nyugalommal, hogy a sejtjeidet is beállítottad, a várt dolgok vagy események természetes elfogadására.

Társadalmi kapcsolataink úgy működnek, hogy mindig egymás lelki rezonanciáira vagyunk fogékonyak. Így egy kellemes hangulatban lévő embertársunk, kellemessé teheti a mi napunkat is, amikor találkozunk vele. Mert az elménk, automatikus módon átveszi, az ő mentális rezgési szintjét képviselő hangulatát. Így az ő hangulatát képviselő fogalmak mentális rezgési szintjei tudatosodnak a mi elménkben is. Felfokozva, jó hangulatba hozva ez által, a mi közérzetünket is. Amit az egész testünkben érezhetünk, A testünk minden egyes sejtjében. Mert az elménkben tudatosodó mentális rezgéseinket, a neuronjaink azonnal továbbítják a sejtjeinkhez is. Ilyen módon, a lelki érzéseinket fokozva bennük.

Amikor jó a hangulatod, akkor a „sors” olyan emberekkel hoz össze, akiknek szintén azonos a rezgési állapota. Mert ők, éppen a te mentális rezgési szintedre fogékonyak. Rezonánsak arra. Olyan ez, mint a szerelem. Amikor szerelmes az ember, akkor egész nap sok másik embert lát, de igazán, csak az a személy dobogtatja meg a szívét, akibe éppen szerelmes. Mert a felfokozott szeretet szerelmi érzése, csak őbenne talál viszonzásra képes rezonáns társat. Mert csak a szeretett társ mentális rezgése olyan magas, mint a miénk.

Így, a mindennapi emberi kapcsolataink során, mindig olyan mentális rezgési szintű emberek leszek fontosak számunkra, mint amilyen a mi saját mentális rezgési szintünk. Az eltérő rezgési szintű embereket, egyszerűen nem vesszük figyelembe. Vagyis, nem vesszük át a rezgéseiket. Nem azonosulunk velük.

Ahogy egy ember mentalitása, magas rezgési szintű jó hangulatban van, és felfokozhatja a mi kedvünket is, úgy egy rossz hangulatban lévő, alacsony mentális rezgésű ember, felbosszanthat bennünket is. Ez a gyors változás, akkor következik be, ha a mi magasabb mentális rezgési szintűnk hirtelen lezuhan, az ő alacsony mentális rezgési szintjére. Amikor az ő alacsony mentális rezgési szintjét biztosító fogalmakat tudatosítjuk az elménkben, azokkal azonosulunk, vagyis a sejtjeink is átveszik azt az alacsony rezgési információt.  Olyankor leszünk idegesek. Mert az elménkben generált idegi működésünket, a sejtjeink is átvették. Ilyenkor a szervezet feszültté válik. Mert nem természetes számára, a sejtjeink ilyen passzív, alacsony rezgési állapota.

A feszültség által kialakult idegesség tehát, olyan visszajelzés az elménk számára, amitől szabadulni szeretne a testünk. De azt, nem teheti meg, amíg a testünket képviselő sejtjeink, alacsony rezgési állapotban vannak. Ezért az elménket arra kényszeríti, hogy a további egészségünk megóvása érdekében, változtasson a pillanatnyi tudatossági állapotán, Mégpedig olyan módon, hogy magasabb mentális rezgési szintű fogalmakkal foglalkozzon. Vagyis, sokkal kellemesebb fogalmakkal. Ilyen módon, minden az elménkben dől el. Az alapján, hogy milyen minőségű fogalmakat tudatosítunk benne. Vagy másképpen fogalmazva, milyen fogalmakat írunk az elménk tudatosságának a mentális „címkéjére”.

Masaru Emoto tehát, megállapította azt, hogy a víz programozható. Mivel az élő szervezet erősen vízalapú, ezért a programozott víz által befolyásolható. Az én észrevételem csupán annyiban tér el Emoto munkásságától, hogy én, az embert is egy közvetlen módon programozható, sejtes alapú „víztartálynak” tekintem. Ennél fogva, az ember sejtes alapú vízkészlete, közvetlen módon is programozható. Mert, ezt tesszük napi szinten, amikor egymást vigasztaljuk vagy éppen felbosszantjuk. Befolyásoljuk, átvesszük egymás rezgési szintjét.

Ahogy a saját rezgési szintünket fokozhatjuk, a számunkra kellemes fogalmak mentális rezgési információival programozott vízzel, úgy a szervezetünket alkotó sejtjeink víztartalmát is befolyásolhatjuk ilyen fogalmakkal, közvetlen módon is. Külön, erre programozott víz nélkül is. Bőven elég olyan pólókat hordani, amelyekre az egészség, a szeretet, vagy a bőség fogalmainak a magas rezgési értékű mentális informatív értékeit írtuk fel magunknak. Esetleg, este lefekvés előtt, tegyél a lepedőd alá egy fehér vászondarabot, amire ezeket a számodra hasznos, magas mentális rezgésű fogalmakat írtad. Amíg alszol, átveszi a tested minden sejtje a fogalmak számodra hasznos rezgési szintű informatív értékét. Így, jóval nyugodtabban alhatsz éjszaka, és sokkal kiegyensúlyozottabb módon ébredhetsz reggel. Egy próbát mindenképpen megér.

Illik szólnom még a táplálékainkról is. Mert a táplálékaink is erősen magas víztartalmú ételeink. Amikor elkészülnek, automatikus módon átveszik az előkészítőik és a szakácsok hangulatát. Az ő mentális rezgéseik szintjére állnak be. Ha tehát, az előkészítő vagy a szakács, alacsony mentális rezgési állapotban volt amikor az étel elkészült, akkor az étel is alacsony rezgési szintet képvisel a fogyasztás pillanatában. Elfogyasztva pedig, károsnak minősülhet, akármilyen finomra is sikerült. Ezt az esetleges negatív rezgési szintet oldja fel az asztali áldás. Amelynek során, olyan mentális fogalmakat használunk, amelyek pozitív rezgési szintet biztosítanak az ételünk számára. Így az asztali áldásunkban részesült ételeink, már jóval kevesebb alacsony frekvenciás negatív rezgést képviselnek.

Ez azért van, mert a verbálisan használható fogalmainknak, eleve mentális rezgési szintű informatív értékeik vannak. Az átkokat kifejezni képes fogalmainkkal, alacsony mentális rezgési szintű információkat közlünk. Míg az áldásaink, csak magas frekvenciájú, pozitívnak minősülő mentális fogalmakkal vagyunk képesek kifejezni. Ezért az áldás, mindig hasznos számunkra. Ha teheted, mindig áldj meg mindent és mindenkit, aki vagy ami hasznos neked. Mert amit vagy akit megáldottál, az hasznos is marad számodra.

Hiszen az áldás azt jelenti, hogy pozitív mentális töltést biztosítasz annak, amit megáldasz. Mivel, olyan fogalmakat használsz vele szemben, amelyeknek igen magas a mentális rezgési szintje. Úgy is mondhatjuk, hogy az áldásod, felmagasztalja azt, amire irányul. Ráadásul, amit vagy akit megáldottál, azzal szemben, te magad is, mindig szeretettel teljesebb leszel. Így a kapcsolatotok, mindig erősödni fog. Mert, mindig azt a helyzetet fogja megismételni számodra, amit személyesen értékelve megáldottál. Másképpen fogalmazva, csak a te személyes áldásoddal lehet áldásos az életed, mások számára is.

Amikor egy fogalom tudatosodik az elménkben, akkor annak, mentális szintű rezgési értéke van. Így az elménk tudatosságának az aktuális rezgési szintje, mindig attól függ, hogy éppen milyen fogalmakat tudatosítottunk benne. Így a „szer-etet” szó fogalma, „etet”, „éltet” bennünket. Éppen a magas mentális rezgési szintjének köszönhetően. Míg a „gyűl-ölet” szó fogalmi jelentése „ölet”, megbetegít és elpusztít bennünket. Ezt a gyűlöletet szolgálja, minden más alacsony rezgésszintű mentális fogalom is. Mint például, az ellenségeskedés, a háborgás, a viszály fogalmai. Amelyekben a harag valamilyen szinonim formája nyilvánul meg. Mert, azokat is, mind egy szálig, csak alacsony mentális rezgésű fogalmakkal fejezhetjük ki.

Míg a szeretet fogalma, igen magas mentális rezgésű fogalomnak minősül. Mert amikor kimondjuk a szeretet fogalmát, akkor a legtöbb esteben, azt a lelki érzést fejezzük ki, amit éppen érzünk. Ezért a szeretet fogalma, az általunk kifejezett lelki érzésünktől nyer pozitív rezgési szintű töltetet. Mert a szeretetnek, mint egyszerű szellemi szintű fogalomnak, csak informatív értéke van. Amit szellemi szinten tudunk kezelni. Da a verbális módon kifejezett szeretet szó fogalmának, már lelki erejű töltete is van. Mert, eleve ki sem tudjuk mondani, a lelki érzéseink nélkül.

Hiszen, eleve kétféle hangzót használunk, a beszédünk során. A velünk született lelki eredetű hangzókat, a magánhangzókat. Amelyek, dinamikus lelki erőt biztosítanak a mondanivalónknak. Hiszen a magánhangzókat, az újszülött csecsemő is könnyen ki tudja mondani tisztán, a nyilvánvaló szellemi fejlettlensége ellenére is. Mert azok, a lélek hangzói. Majd ahogy cseperedik a gyermek, megtanulja a szellem hangzóit is. A mássalhangzókat. Amelyek, szellemi szintű értelmet is adnak a mondanivalójának. Így a kommunikáció során használt fogalmainkat, eleve ki sem tudjuk mondani, a lelki és a szellemi szintű, közös mentális hozzáállásunk nélkül.

Mivel pedig, a lélek élteti, a relatív szellemi szintű értelemmel bíró embert, ezért a szellemiségünk feladata éppen az, hogy a lelki érzéseinket fejezzük ki értelmes módon, a szellemi gondolataink által. De, ahogy a lélek és a szellem hangzói, nyilván együtt nyilvánulnak meg a beszédünk során, ezért a szavainkban használt fogalmainknak, lelki töltésű telítettsége van. Ami az általunk használt fogalom mentális rezgési szintjét képviseli. Azt a mentális rezgés szintet, ami az elménkben tudatosodás pillanatában, beállítja az elménk rezgési szintjét is. Így a szavaink által használt fogalmainknak, nem csupán szellemi szintű jelentéstartalma van, hanem lelki szintű rezgési értéke is. Amire az elménk válik fogékonnyá, amikor tudatosodik benne az általunk használt fogalom. Ilyen módon, amikor megértjük a használt fogalom jelentéstartalmát, akkor az elménk, azonnal átveszi annak a mentális rezgési szintjét is.

Természetesen, számunkra egészen más a mentális rezgési értéke van egy olyan fogalomnak, amit csak úgy mellesleg olvasunk vagy hallunk mások beszélgetéseiben, mint amit éppen nekünk mondanak. Vagy éppen mi fejezünk ki. Mert a nekünk mondott fogalom rezgési szintje is, a mi saját elméknek van címezve. Így a lelki telítettsége, bennünk fog tudatosodni. Éppen úgy, ahogy a fogalom szóbeli jelentéstartalma. Az olvasott vagy másoknak mondott fogalmak mentális rezgési szintű értékei, csak akkor vonatkozhatnak igazán reánk, ha átérezzük a szóban forgó fogalom mentális rezgési értékét is. Vagyis, ha mentális módon, lélekben azonosulunk azzal, akinek eleve szólt.

A szavaink által használt fogalmainknak tehát, csak akkor vannak számunkra mentális rezgési értékei, ha önmagunkra nézve, igaznak fogadjuk el. Ha az elménkben csupán, mint kiejtett szót értelmezzük, akkor az többnyire, teljesen hatástalan számunkra. A fogalom lelki telítettsége nélkül. Vagyis, kevésbé hangolja át az elménk rezgési szintjét. De ha egy szó fogalmi jelentésével együtt, annak a lelki telítettségét is nekünk címezik, akkor az, együtt fog érthetővé válni az elménkben, amíg tudatosodik. Ilyen módon, a lelki telítettségének a mértékében, azonnal felveszi az elménk, a szóban forgó fogalom mentális rezgési szintjét.

Így a szellemi szintű megértés, a lelki érzéseink rezgési szintjét szabályozzák. Pozitív és negatív irányba. Attól függően, hogy éppen milyen fogalmak szóbeli használatával fejezzük ki, a mi saját lelki érzéseiket. Mert, akármilyen szépet vagy csúnyát mondjon is valaki szellemi szinten, mindig a lelki érzéseit fejezi ki a szavaival. Így a beszélgetésünk során, mindig a lelkeink kommunikálnak egymással, értelmes szellemi szinten. A szavainkban használt fogalmak mentális szintű rezgési informatív értékeit képviselve. Ami a testünk sejtjeiben lévő víztartalom, mechanikus rezgéseken alapuló programozására alkalmas.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2022.09.27.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3317940878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása