Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2023.02.27. 10:34 futotuz

Életkristály.

Címkék: életkristály

Életkristály.

Fogamzás után, az embrionális fejlődésünk kezdeti szakaszában, először az agyunk fejlődik ki. Ezt állítja a biológia tudománya. Majd az agyunk kiterjesztéseként, a törzsünk alakul ki, benne az életünkhöz szükséges létfontosságú szerveinkkel. Végül pedig, a törzsünk kiterjesztései, a végtagjainkat képviselő kezeink és a lábaink. Így felmerült bennem a kérdés, hogy ha az agy fejlődik ki először, akkor annak, ugyan melyik részével kezdődik az embrionális jellegű biológiai folyamat? Amit a fogamzás indít el.

Az én logikámban, az objektív anyagi valóság elektromos tulajdonságú. Az atommagok körül keringő elektronokra, logikusan visszavezethető módon. Így az elektromos tulajdonság, az atomokból összetett szerkezetű anyagi minőségek sajátságos adottsága. Amit a mágneses tulajdonságok irányítanak, induktív módon. De az elektromos és a mágneses adottságok, mindig együtt mutatkoznak meg a bioszféránkban. Mert az erőtereik folyamatos, induktív viszonyban állnak egymással.

Ha azonban, a légterünkben felfelé haladva, elhagyjuk a bioszféránk egyre csak ritkuló anyagi közegét, akkor a világűrbe kerülünk. A bolygó és csillagközi térbe. Ami az Univerzum tisztán mágneses erőtere. Amelyben már nincsen elektromos anyagi minőség. Ez azt jelenti, hogy az anyagi minőségek, a mágneses valóságból alakultak ki, és abban is működnek rezgési szinten. Vagyis, az atomokat éppúgy kitölti a mágneses erőtér belül, mint ahogyan körül öleli azokat kívülről. Illetve azok anyagi szintű részhalmazait.

Ebből kifolyólag, az anyagi minőségek minden lehetséges formája, olyan elektromos tulajdonságú szekunder másodrezgésnek minősül, amit a kozmikus szintű mágneses hullámok primer alaprezgései idéznek elő. A mágneses hullámok frekvenciáiban terjedő energia hatására. Ami az állandó induktív viszonynak köszönhetően, elektromos erőként jelenik meg az anyagi világunkban. Ezek az elektromos erőhatások határozzák meg, az általunk viszonyítható anyagi részhalmazok különböző halmazszintű állapotait.

Így a kozmikus szintű mágneses hullámok hullámhosszai, olyan informatív értéket képviselnek, ami a folyamatos induktív hatása miatt, strukturális formáció kialakítására és fenntartására készteti, az elektromos anyagi részhalmazokat. Azok viszonyítható halmazállapotától függetlenül is. Erről szól a „pánformáció” című írásom is. Vagyis, minden anyagi részhalmaz elektromos rezgéseken alapuló működését, a mágneses hullámok idézik elő kozmikus szinten és tartják fenn.

Ezért, ha a fogamzás után, a petesejt és az ivarsejt egyesül, akkor beindul az embrionális fejlődés biológiai szakasza. Ami az agy kifejlődését eredményezi először. Mert az élet szerintem, olyan biológiai szintű kristályosodási folyamat, ami a sejtjeinkben megy végbe. De az agyon belül, egy olyan biológiai egységnek kell elsősorban kifejlődnie, ami az őt induktív módon befolyásolni képes kozmikus szintű mágneses hullámra, a lehető legérzékenyebb. Az pedig szerintem, nem más, mint a tobozmirigy. Mert a tobozmirigy, egy olyan borsónyi méretű biológiai szintű önálló kristályszerkezet, ami a kozmikus szintű mágneses hullámunk alaprezgéseit képes közvetlen módon érzékelni. A tobozmirigy nélkül ugyanis, teljesen élettelen a testünk. Akármilyen picike embriónyi is a mérete.

A tobozmirigy nevű agyi kristályunknak ugyanis, van egy alapvető piezzó-elektromos tulajdonsága. Ami abban nyilvánul meg, hogy a kozmikus szintű mágneses hullámunk primer rezgéseiből adódó torlónyomásának a hatására, folyamatosan összehúzódik és kitágul. Miközben szekunder jellegű bioelektromos aktivitást produkál. Mégpedig, a kozmikus szintű mágneses hullámunk rezgései alapján kialakítható bioelektromos hatásokat. Ilyen módon, éppen úgy működik, mint egy biológiai szintű „generátor” az agyunkban.

Kristályos jellegénél fogva, a tobozmirigyünk állandó rezgési szintet biztosít számunkra. Biológiai szintű elektromos hatásokat. Ezt a bioelektromos rezgési szintet vetíti a tobozmirigyünk, a testünket alkotó összes sejtünk felé. Amit a sejtjeink egyészséges osztódásáért felelős DNS lánca vesz fel. Mert a sejtjeink is folyadékkristályos szerkezetek. Ilyen módon, a tobozmirigyünkön keresztül, a teljes szervezetünk bioelektromos feltételek szerint működik, kozmikus szintű mágneses utasításra.

Az embrionális fejlődés során, kialakul a magzati állapot, amelynek során, a gyermek megszülethet. Az ő biológiai fejlődését a továbbiakban, már csak a reá ható kozmikus szintű mágneses hulláma irányítja. Teljesen természetes módon. Amit léleknek nevezhetünk. Így a lélek nem más, mint a reánk irányuló kozmikus szintű mágneses hullámunk frekvenciájában terjedő energia hatása. Ebből kifolyólag, a lelki érzéseink már, olyan bioelektromos hatások, amelyeket az elménk, mentális képi formában képes tudatos jelleggel érzékelni.

A megszületett gyermek tehát, a reá ható mágneses alapú lélek által, egészséges módon, zavartalanul fejlődik. Tökéletes bioelektromos jelleggel. De, amikor a szellemi képességei bontakoznak, akkor már az elméjének a befolyása is közreműködik abban, hogy a saját tobozmirigye, milyen ütemben rezegjen. Így az általa megismert valóságról alkotott hitei és hiedelmei, komolyan megváltoztathatják az agyi rezgési szintjét. Amit a sejtjei természetesen, azonnal át is vesznek. Módosítva ez által, a szervezete természetes fejlődési minőségét.

Hasonló a helyzet a mi egyedi felnőtt esetünkben is. Mert a tobozmirigyünk, a két agyfélteke között helyezkedik el, az agyunktól látszólag teljesen elkülönült módon. De ez, csupán azért van, mert a tobozmirigyünk, a valóságban is egy kálcit nevű kristályos anyagot tartalmaz. Ilyen módon, tökéletesen alkalmas arra, hogy a mágneses hatásokra, bioelektromos változásokkal reagáljon. Viszont az elménk, EEG agyi mágneses hullámokat formál a hiteinkből és hiedelmeinkből. Ezek az általunk termelt agyi mágneses hullámok, éppúgy befolyásolhatják a tobozmirigyünk rezgési ütemét, mint a kozmikus szintű mágneses hullámunkat képviselő lelkünk.

Ha tehát, valakinek félelmekkel teljes torz elképzelése van a valóságról, amiben él, akkor torz hiteket formál róla az elméjében. Ezek pedig, agyi mágneses hullámokként, elhangolhatják a tobozmirigye természetes módon beállított kozmikus szintű rezgési szintjét. Amelyik alapján, tökéletesen egészséges volt a biológiai szintű fejlődése. Így az torz hiteink által elhangolt agyi rezgési szintünk, amit a tobozmirigyünk vetít a testünk sejtjeire megváltozott, eltorzult rezgésre késztetik azokat. Amelynek hatására egészségtelen sejtek alakulhatnak csak ki. Ettől válik minden betegségünk, pszichoszomatikus eredetű testi elváltozássá.

A pszichoszomatikus jelző ugyanis, arra utal, hogy a pszichénket képviselő elménket rosszul használjuk és akkor az szomatikus, azaz testi elváltozásokat okoz, az addig jól működő szervezetünkben. De a tudatos elménket, csak akkor használhatjuk rosszul, ha a boldogságot biztosítani képes szeretet ellen irányuló kellemetlen szellemi gondolataink hatására, negatív lelki érzések mentális erőhatásainak biztosítunk, a valóságunk formálására alkalmas lehetőséget. A bizonytalanság, a félelem lelki érzéseit. Mert az elménk természetes alapfeladata, ezzel éppen ellentétes. Azaz, a szeretet kellemes szellemi gondolatainkhoz kell társítania, teremtésre méltó pozitív lelki érzéseket.

Mert a bennünket éltető kozmikus szintű mágneses hullámunkban, nincsen semennyi rosszindulat sem. Vagyis, az Isteni eredetű abszolút Szeretet irányítja. Ezért a mi relatív emberi elméinknek is az abszolút Szeretet, számunkra természetes rezgéseihez kell igazodnia ahhoz, hogy az egészségünket szolgálja. Rosszindulatok nélkül. Mert akkor, az agyi rezgési szintünk, szinkronban marad a kozmikus szintű rezgési szintünkkel és így nem torzulhat el. Ha azonban, a szeretet ellen gondolkozunk szellemben, akkor a lelki érzéseinket is alacsonyabb frekvencián, negatív polaritással használhatjuk csak.

A lelki érzéseink pedig, kizárólag bennünk munkálkodnak. Mégpedig úgy, hogy a tobozmirigyünk rezgési szintjét befolyásolják. A pozitív hiteink pozitív lelki érzései, tovább erősítik a kozmikus alapú agyi rezgésünket. Boldogságban tartva bennünket. Míg a negatív hiteinkbe ágyazott negatív lelki érzéseink, elhangolják azt. Erősen eltorzított agyi rezgéssé alakítva. Félelmeket generálva bennünk. Amit a sejtjeink azonnal át is vesznek, mint az agyi rezgéseinket érzékelni képes biológiai szintű folyadékkristályok. Ilyen módon, lerombolva az egyészséges sejtes élet természetes lehetőségét.

A tobozmirigyünk azonban, más funkciókkal is bír. Mert a fordított irányú induktív hatásnak köszönhetően, olyan elektromos hatásokra is érzékeny, amelyek merőben eltérnek a természetes biológiai rezgésszintünktől. Így hatodiknak értelmezett érzékként, olyan elektromos jeleket is képes érzékelni, amire a többi öt, korlátozott képességű érzékszervünk egyáltalán nem alkalmas. Így ezek az érzeteink is, az elménkben tudatosodhatnak.

A tobozmirigyünk, a képzeletünk biológiai szintű „vetítővászna”. Mert az elménk, csupán a szellemi szintű adatok, és a lelki eredetű információk kezelésére alkalmas. Ezért, az információk által formált képzeletünket alkotó mentális képi formáink, a tobozmirigyünkben jelennek meg. Amit az elménkkel, mentális kép vagy filmszerű formában érzékelhetünk. De éppen ilyen formában érzékeli az elménk, a tobozmirigyünk által felénk vetített álmainkat is. Vagy éppen a lelki vágyainkat. Amelyek a kozmikus szintű mágneses hullámunk hullámhosszán érkező, reánk irányuló Isteni szándékokat képviselik az életünkben.

Így, ez a tobozmirigy lett az ember harmadiknak értékelhető „szeme” is. Amelynek a segítségével, függőleges irányban, azaz főképpen vertikális módon szemlélődhetünk. A két valós szemünkkel ellentétben, amelyekkel vízszintes ódon, horizontális jelleggel látunk. Mert bioelektromos vagy mágneses eredetű mentális képeket és filmeket láthatunk a tobozmirigyünkön keresztül az elménkkel. Így a lelki jelenlétünkre tudatos meditatív elmeállapotunkban, éppen a tobozmirigyünkön keresztül „tekinthetünk”, a bennünket éltető kozmikus szintű mágneses hullámunk hullámhosszára. Ami az Univerzum abszolút Elméjének az elválaszthatatlan része. Így azon keresztül, az Isteni eredetű abszolút Elmébe nézhetünk. A minden lehetséges és tévedhetetlen információk kozmikus forrásába. Az Akasa krónikába. A forrásmezőként emlegetett Isteni tudatosságba. Mert a kozmikus szintű mágneses hullámok hullámhosszaiban van kódolva minden információ. Így a mágneses alaphalmaz, maga az Isteni eredetű forráskód.

Mert az a mágneses alaphalmaz, amelyikben a mágneses hullámok hullámhosszai által, információ alakulhat ki, tárolódhat el és közlődhet induktív módon az elektromos anyagi részhalmazok felé, elmének és memóriának minősül egyben. Az Univerzum abszolút Elméjének és Memóriájának. Amelyiknek ennél fogva sajátságos, szintén abszolút értékű Intelligenciával rendelkező Tudatossága és Öntudata van. Ezt a kozmikus szintű Öntudatot nevezi az idealista filozófia Istennek.

Így a kozmikus szintű mágneses hullámok hullámhosszainak az összessége, a Szent Szellemet képviseli az Univerzumban. Míg a kozmikus szintű mágneses hullámok frekvenciái együtt, a Szent Lélek energikus képességét biztosítják. Amit a Szent Szellem irányít, Isteni rendben. Így az Univerzumban, minden lehetséges anyagi minőség, olyan elektromos formáció, amelynek az informatív értékei, a kozmikus szintű mágneses hullámokban vannak kódolva. Azok hullámhosszaiban. Míg a frekvenciájuk energia értéke valósítja meg azokat, induktív hatásra.

Isten tehát, a kozmikus szintű mágneses hullámok által működteti induktív módon, az elektromos anyagi világunkat. Amit bennünk, a tobozmirigyünk érzékel. Az a tobozmirigyünk, amelyik a szerotonin nevű boldogsághormont is termeli számunkra. Mindaddig, amíg az agyi rezgési szintünk, a kozmikus szintű mágneses hullámunkkal összhangban, a számunkra természetes, lelkinek értelmezett rezgési szintünkön működik.

Egy beteg ember gyógyulása tehát, azon múlik, hogy az agyában honos tobozmirigye, mikor veszi fel, a számára természetes, kozmikus jellegű rezgési szintet újra. Amit, vagy a kozmikus szintű mágneses hulláma biztosíthat, vagy az elméjében kialakult egészségtudatossága. Ezért van az, hogy egy beteg embert addig altatnak, amíg az egészégre tudatos elmeállapota ki nem alakul. Mert az alvás állapotában, nem képes szellemi szinten tovább torzítani, a kozmikus szintű lelki rezgéseinek a természetes ütemét. Így az alvó vagy kómában lévő ember testi állapota, sokkal intenzívebben gyógyul. Mert szellemi szinten, nem képes a természetes gyógyulási folyamatait korlátozni.

Az elménkben formálható egészségtudatosság tehát, tökéletes szinkronban van a lelkünk által diktált kozmikus rezgésünkkel. De, hiába él az ember tudatosan egészséges életet, ha az egészségre való tudatossága nem alakult ki. Ez azt jelenti, hogy hiába fogyasztunk egészséges ételeket és italokat, hiába mozgunk sokat, és hiába kerüljük a károsnak minősülő szokásokat, ha az elménket nem uralja, az egészségre való tudatosságunk bizonyosságának a lelki érzete.

Mert az egészségtudatosság azt jelenti, hogy még gondolatban sem foglalkozunk a betegségek elvi lehetőségével. Akkor ugyanis az ember, sokkal nehezebben betegedhet meg. Mert a betegség szellemi gondolataihoz, csak negatív lelki érzéseket társíthat az elménk. Ami továbbra is fenntarthatja a beteges testi állapotot. Ezzel éppen ellenkezőleg, akkor gyógyulhatunk csak, ha még a fizikai szinten gyenge testi állapotunkban is, az egészség biztos tudatában vagyunk. Ráadásul, ha egy beteg ember, már nem a nyavalyájával foglalkozik szellemben, hanem a tökéletes egészéggel, akkor az egészség gondolatához társítható pozitív lelki érzései, hamar meg is gyógyítják őt.

Ezért az orvosok véleménye szerint, az a jó beteg, aki nem az egészségügyi problémájával foglalkozik szellemben. Mert ő, hallgat az orvosa utasításaira, és az egészségre való tudatosság állapotában, sokkal hamarabb gyógyulhat. Ezzel szemben, azok a betegek, akik a betegségükről mindet tudnak, mert igen tájékozottak egészségügyi szempontból véve, folyamatosan a gyógyulásuk esélyeit latolgatják. Ilyen módon, nem is képesek a tökéletes egészség tudatosságában lenni. Őket nevezik nehéz betegeknek. Mert, még az orvosuknál is jobban tudják azt, hogy a kiszolgáltatott helyzetükben, mit kell tenni ahhoz, hogy a meglévő betegségükben ápolhassák magukat. Addig azonban, nem képesek a tökéletes egészségre tudatosak lenni.

Ha egy intelligens ember, megérti azt, hogy a lélek által, Isten élteti őt, a kozmikus szintű mágneses hullámok révén, akkor azzal is tisztában lehet, hogy Istennel, közvetlen mentális viszonyban áll. Hiszen a teste anyagi minőségét, a mágneses alaphalmaz éppúgy kitölti, mint ahogyan körülöleli azt. Ezért lehetük Istennel, közvetlen mentális viszonyban. Ami azt jelenti, hogy Isten a lélek által éltet bennünket. A reánk irányuló kozmikus szintű mágneses hullámunk révén, állandó jelleggel. Ezen, csak akkor változtat, ha azt mi magunk, szabad akaratból kérjük tőle. Az elménkben formálható hiteink által.

Így a hiteink, már olyan agyi mágneses hullámaink, amelyekben a szellemi gondolataink és a lelki érzéseink is párosulnak. Mivel valóságosnak elképzelni csak azt tudjuk, amiben igazán hiszünk. Ezért az igazi, teremtésre méltó hiteinket, a reális elképzeléseink képviselik. Amit a tobozmirigyünkön keresztül, Isten is azonnal érzékel. Így a hiteink, Isten közreműködése által, mindig a megvalósulásuk felé fognak törekedni. Mert beléjük, olyan lelki érzéseink vannak integrálva, amelyek mentális erőhatásokként, mindig elvégzik azt az induktív munkát, amire a szellemi gondolatainkkal irányítottuk.

Így a képzelet által formált hiteink, mint EEG-agyi mágneses hullámok jelennek meg a fejünkben. Mágneses hullámoként azonban, a hiteinkben a hatásterjedés tempója fénysebességű. Míg az elektromos anyagi minőségekben, legfeljebb egyharmad fénysebességet érhetnek el. Mert ekkora az elektronok keringési sebessége az atommagok körül. Így a hitünket képviselő, agyi mágneses hullámainkban kódolt vágyaink, az elektromos anyagi eseményeink elé képesek hatolni, és átállítják számunkra azokat a kozmikus szintű induktív paramétereket, amelyek azok folyamatos eseményszerű működéseit meghatározták. Így az elektromos anyagi szintű eseményeink, a vágyaink által meghatározott agyi mágneses hullámaink szerint fognak alakulni. Isteni rendben.

A látszat az lehet, hogy ez a mentális dolog, Isten nélkül is elég jól megvalósítható. De valójában, Isten éltet bennünket a lélek által. Így a mi saját mentális képességeink, olyan agyi mágneses események, amelyek a mágneses valóságban aktívak csupán. Vagyis Istenben. Ennél fogva, bármit gondolunk vagy érzünk, az olyan mentális folyamat, ami a mágneses valóság állandóságában megvalósuló változást jelenti. Ezért képes induktív módon visszahatni, a mi saját elektromos anyagi életeseményeinkre.

Ezért kedves Olvasóm, neked azt ajánlom, hogy minden este lefekvés után, de még elalvás előtt, amikor a tested már ellazult, képzelj el néhány olyan dolgot és eseményt valóságosnak, amit a lelki vágyaid szerint szeretnél megtapasztalni másnap. Majd térj nyugovóra azzal a biztos tudattal, hogy másnapra mindent tökéletesen elterveztél magadnak előre. Amíg békésen alszol, addig a hited agyi mágneses hullámai, beállítják számodra azokat az induktív feltételeket, amelyek alapján, a megtapasztalható elektromos anyagi eseményeidnek történnie kell. Ezt jelenti, az igazán hatásos esti ima.

Ha a megtapasztalható jövődet, nem tervezed meg ilyen módon esténként, akkor arra kényszerülsz, hogy mások elképzelései szerint éld az életedet. Ami nem biztos, hogy tetszeni fog neked. Mert az életünkben, mindig a képzelet formálja a valóságunkat. Hiszen semmi, de igazán semmi sem alakult ki emberi alkotásként a természetben, amit előtte valaki, nem képzelt volna el valóságosnak. Mert a tervszerű életvitel, a reális elképzeléseinken alapszik. Amelyekben a hiteink jutnak értelmes módon kifejeződésre. Így a hittel élő értelmes ember valójában, tervszerű módon él. Mert az esti imáiban, mindig elképzeli magának előre, a jövőre irányuló vágyai valóságát.

Így a hiteink, mint elektromos anyagi vonatkozású mentális visszacsatolások jutnak érvényre, a mágneses valóságban. Mint EEG-agyi mágneses hullámok. Ilyen módon, finoman hangolják a reánk irányuló kozmikus szintű mágneses hullámok eseményszerűségeit. Míg a lelki vágyaink, éppen ellenkezőleg, olyan mágneses visszacsatolások, amelyek az elektromos tulajdonságú elménkben tudatosodnak. Mint reánk irányuló Isteni szándékok. Mert Isten, sohasem hagy magunkra. A lélek által folyamatosan éltet bennünket. A lelki vágyaink alapján, folyamatosan megüzeni számunkra azt, hogy szerinte, mi lenne nekünk a lehető legüdvösebb tapasztalat. Amit a tudatos elménkkel, teljesen szabad akaratunkból, el is képzelhetünk magunknak valóságosnak. Ilyen módon, az anyagi szintű megvalósulás, vagyis a teremtés hatáskörébe rendelhetjük, a lelki vágyainkat. Az EEG agyi mágneses hullámaink által képviselt hiteinkben kódolva.

Az Istennel kapcsolatos mentális viszonyunkat, a tobozmirigyünkön keresztül valósíthatjuk meg. Az életünk alapvető agyi kristályán keresztül. Amely nélkül, teljesen életképtelen lenne az emberi test. Így azt is mondhatjuk, hogy minden értelmes ember, aki hittel éli az életét, Isten mágneses „zsinórral” működtetett „marionett” figurája. Vagyis, a mágneses alapú Isten, értelmes elektromos anyagi szintű kiterjesztései vagyunk. Mind egy szálig. De, aki Istenhittel él, az tudatosan is felvállalja ezt a mentális helyzetet. Ilyen módon, mentális szimbiózisban élhet Istennel. Így tulajdonképpen, Istenné válhat már most, az elektromos anyagi szintű életében is. Ha az elméje által formálható tudatossága segítségével, eléri végre a lelke kozmikus szintű rezgési szintjét. Erre irányul, minden ezoterikus jellegű szellemi lehetőségünk. Amivel a spirituális jellegű lelki képességeiket szabályozhatjuk.

Akkor ugyanis, a tobozmirigyünk kozmikus rezgési szintje, és az elménk által diktált tudatossági szintünk, azonos rezgési szintet képviselve, egyfajta kristályos jellegű lebegő állapotba kerül. Mert a rezgését befolyásolni képes mágneses és bioelektromos hatások teljesen azonosak. Ebben a teljesen súlytalan, lebegő kristályállapotban, a tobozmirigy szerotonin nevű boldogsághormon termelése állandósul. Ami egyfajta, tökéletes meditatív elmeállapotot biztosít számunkra. Amelyben a mágneses alapú Istennel való azonosságunk, elektromos anyagi szinten is megtapasztalható. Ebben a tudati állapotban, az értelmes ember elérheti azt a célt, amire valójában született. Az Istennel való tökéletes azonosság gyakorlati megtapasztalását. Amelyen belül, Isten is gyakorlati tapasztalatot szerez általunk, önmaga anyagi valóságáról. Így Isten és ember, eggyé válhat a gyakorlati tapasztalat szintjén. Megtapasztalva ez által, a tökéletes boldogságnak, a mennyeknek az Isteni birodalmát.

Mert az Isten által formált anyagi valóságban, Isten nélkül élni ostobaság. Hiszen, minden értelmes ember, egy spirituális lény. De Isten, mindig a tudatosan felé irányított lelki érzéseink alapján formálja számunkra a megtapasztalható anyagi valóságunkat. Az pedig, a mi személyes felelősségünk, hogy mindig pozitív lelki érzések alapján késztessük Őt, az elektromos anyagi szintű életeseményeink megvalósítására. Mert Isten, a felé irányuló negatív érzéseinket is megvalósítja számunkra. Hiszen Ő az abszolútum. Nem érzékeli a relatív lelki különbözőséget. Így a negatív lelki érzéseink, további negatív élettapasztalatokkal terhelnek bennünket. Pokollá téve az életünket.

Ezért a jónak értékelhető sorsát, mindenki saját maga írhatja a lelki érzéseivel. Ha tudomásul veszed azt, hogy a negatív módon aktivizált lelki érzéseid téged tesznek tönkre, akkor már tudatosan is kerülni fogod azok aktivizálási lehetőségét. Tudatosan kerülve, a kellemetlen szellemi gondolatokat az elmédben. Ezt a Te szabad akaratoddal befolyásolhatod. Mert a szabad akarat, nem azt jelenti, hogy bármit megtehetsz büntetlenül. Hanem csupán arra utal, hogy bármit elképzelhetsz szabadon. Külső befolyás nélkül. De a felelősség, így is téged terhel. Ezért nem érdemes olyan elképzeléseket formálnod az elmédben, amelyek negatív lelki érzéseket hozhatnak működésbe.

Mert a Te személyes életkristályod, amit a tobozmirigyed képvisel, teremtési utasításként közvetíti azt Isten felé. Könyörtelen módon. Ha alacsony frekvenciás, negatív benne a lelki érzés vagy, ha pozitív, magas frekvenciás, akkor is. Ezért szükséges Neked, ezoterikus módon fejlődnöd szellemi szinten, hogy tökéletesen pozitív lelki rezgések alapján élhesd, a sorsod által formálódó spirituális életedet.

Természetesen, nagyon sokat lehetne még írni a tobozmirigyről. Mint a két agyféltekénk közé ékelődött életkristályunkról. De arról mások, már nagyon sok mindent elmeséltek. Így ebben az írásomban már, csak felesleges szószaporítás lenne. De remélem, hogy a lényeget, bárki könnyedén megértheti ebből is. Mert a tobozmirigyünkre testálható egyéb tulajdonságok, ezeken az alapvető képességeken, semmit sem változtatnak. Így az életünk agyi kristályának a működése, teljesebb értelmet nyerhet végre számunkra.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2023.02.27.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7118059414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása