Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2012.12.07. 08:54 futotuz

Geomágneses sugárzások.

Címkék: geomágneses sugárzások

Geomágneses sugárzások.

A Föld mágneses terében kialakult olyan térrács szerkezetek, amelyek az egész bolygónkat körbeveszik, hálószerű felépítésükkel. A sávok ingersávokat, míg a kereszteződési pontjaik, ingerzónákat képeznek, amelyek az élő szervezetekre képesek hatást gyakorolni. Sokféle betegség, főképpen gyulladásos rendellenességek okozója lehet az életünkben. Ilyenek például, a Hartmann háló, Curry háló, Tigris háló, Szent György vonalak, Ley vonalak, vízerek, törésvonalak, talajrétegződések, érctellérek, és más egyéb sugárzást keltő természetes ártalmak.

Amennyiben ezeket, az ingerkeltő sávokat és zónákat, együttesen képzelem el, akkor úgy tűnik számomra, hogy nem létezik a Föld felszínén egyetlen olyan pont sem, ahol biztonságban érezhetnénk magunkat. Sem a Föld alatt, sem pedig, a légterében. A bioszféránk tele van geomágneses csapdákkal. Pedig, Isten az embert ide, a Földre teremtette. Nem tudta azt, hogy ez milyen veszélyes hely számunkra?

Ezekhez, a természetes sugárzásokhoz társulnak még, a civilizációs ártalmaink is. Ilyenek az épületszerkezetekből származó káros sugárzások, az egyre szaporodó elektroszmog, és a társadalmi együttélésünkből adódó stressz helyzetek. Ezért az egyre szaporodó radiesztéziai szolgáltatások, ma már, olyan precíz lehetőségeket kínálnak, az ő pálcás embereik közreműködésével, amelyek által, elvileg kikerülhetőek, az egészségre olyan nagyon veszélyes sugárzási sávok és zónák. Sajátságos tértisztítási technológiáikkal, olyan lakóteret varázsolnak számunkra, amelyben a lakhelyünk átrendezése nélkül élhetünk, sokkal egészségesebb életet. Köszönettel tarozunk nekik?

A lélek által, Isten él bennünk. Ezért, a bioszféránkat képviselő lakóhelyünket, éppen a saját emberi mivoltában megnyilvánult céljainkra alakította ki. Így már a teremtés időszakában, tökéletesen tisztában volt a geomágneses sugárzásokkal. Tudta azt, hogy számottevő módon nem befolyásolják az életünket. Csak abban az esetben gyakorolnak reánk károsnak mondható hatást ezek a sugárzások, ha hiszünk azok ártalmas mivoltában. Ha a bűnt képviselő félelem negatív érzéseit tanúsítjuk velük szemben. De ez, így van minden egyéb dologgal kapcsolatban is. Mert minden esetben, a hitünk valósul meg.

Amennyiben a tökéletes egészségben hiszünk, a geomágneses sugárzások nem befolyásolják károsan az életünket. Mert a pozitív, szeretetteljes lelki érzéseinket követve, a tökéletes egészség Isteni adottságaira hangolódik a testünk. Ilyen módon, minden betegségből könnyedén ki lehet lábalni. Mert a gyógyulás folyamata, csak akkor valósulhat meg, ha a beteg embert, már az egészség gondolata foglalkoztatja. Alapvetően ezt szorgalmazza minden kezelőorvos is. Amíg a betegségével foglalkozik valaki az elméjében, addig az egészségtelen állapota tovább bonyolódik. Mert a betegség nem más, mint az egészség tudatának a hiánya. A testünk ugyanis, tökéletesen követi az elménk tudati viszonyait.

Egészen más a helyzet, a civilizációs ártalmakkal. Azokat ki lehet kerülni, vagy ki lehet javítani. Nem muszáj együtt élnünk velük. Hasonló a helyzet a stresszel kapcsolatban is. Amelyik zavaró körülményre nem fordítunk figyelmet, vagy nem csatolunk hozzá negatív érzéseket, akkor azok nem érvényesülhetnek számunkra stresszként. Ami stresszt okozhat számunkra, az bizony nem más, mint a mi személyes életfeladatunk. Azokat az eseményeket ugyanis, sokkal jobbá képzelhetjük. Szebbé, értékesebbé téve ez által azt a valóságot, amelyben élünk. Feloldva ezzel azt a negatív hatást, amit stresszként értékelhetnénk. Olyankor az ember, nem tesz mást, mint azt az életerőt, ami a kellemetlen érzésekkel megtapasztalt életeseményhez járna, egy jobb lehetőség elképzelésébe invesztálja. Így negatív érzések helyett, pozitív érzésekkel foglalkozik az elméjével.

Stresszként ugyanis, csak akkor képes hatni reánk bármi, ha negatív érzésekkel társítjuk. Mivel az érzéseink erőt képviselnek, aktivizált életerőt, így a stressz hatásaként érvényesülő esemény létjogosultságát erősítjük csupán. Erőt biztosítunk annak, ami bosszant bennünket.  Továbbá a testünk, az éppen kialakult tudattartalmaink alapján reagál. Negatív érzések esetén, feszültté válik minden idegi sejtünk, általuk minden izomsejtünk, és minden egyéb sejtünk is. Így az olyan ember, aki sokáig él a stressz hatása alatt, olyan testi és szervi elváltozásokat szenved el, amelyek az ő saját feszült mentális tudati állapotából eredeztethetőek. Mert stresszé tette magának, a megtapasztalt életeseményt az által, hogy nem azzal foglalkozott az elméjében szeretettel, hogy milyen módon lenne az, az esemény elviselhető bárki számára.

Ezzel szemben, a szeretet érzésének minden aspektusa pozitív számunkra, mert képes ellazítani a testünkben, minden feszültséget. Így szeretetteljes érzésekkel szemlélve a valóságot, csak olyan eseményekkel szembesülhetünk, amelyek örömöt képesek okozni számunkra, vagy legfeljebb, jobbá képzelhetőek. Ha pedig, az elménkben már azon elmélkedünk, hogy mi módon lenne sokkal jobb az észlelt esemény, akkor nem a felelőst keresve idegeskedünk, hanem a megoldásra koncentrálva, felelős teremtésben veszünk részt. A felelősség tehát, minden esetben érvényre jut. Negatív érzések esetén, felelősek vagyunk azért, amilyen egészségtelen probléma a testünkben kialakul, pozitív érzések esetében pedig, az általunk indítványozott új teremtésért. Csakhogy, a szeretetteljes érzésekkel kezdeményezett új teremtésünk, mindig új örömélményeket is biztosít számunkra.

Ezért, soha ne a felelőst keressük. Mert az életemben a felelős, mindig én vagy-ok. Így a vagyok szó jelentése, valójában mindig a felelősre irányul, vagyis a saját személyemre. Mert nem hagytam magamban érvényre jutni az Isteni mivoltomat. Aki a pozitív szeretetteljes lelki érzéseim által képes csak, érvényesülni az életemben. A személyes szellemi okoskodásaim miatt, elnyomtam magamban a lelki vonatkozásomat, vagyis a saját Isteni mivoltomat. Ez a bűn mibenléte, és így, egyben meghatározza a személyes felelősségemet is.

Aki képes arra, hogy tiszta lelki életet éljen, az mindig a szeretetteljes pozitív érzéseit figyelembe véve alakíthatja ki, a valóságról alkotható mentális elképzeléseit, és ez által, Isteni lényként formálhatja azt a valóságot, amelyben élünk. A pozitív lelki érzések által vezérelt elméjű ember élete olyan stabil, hogy sem a stressz, sem a civilizációs ártalmak, sem az elektroszmog, de még a geomágneses sugárzások sem árthatnak neki. Mert az Isteni adottságait éltető lelki ember, nem elszenvedője, hanem ura az anyagi hatásoknak. Mert a pozitív lelki érzései állandó lehetőségeivel, sokkal erősebb hatásokkal vesz részt a valóság eseményeiben, mint amilyen mértékű hatást gyakorolhatnának az események őreá. Vagyis, a teremtésre fordított lelki erőkkel, tökéletesen letarol, minden olyan negatív erőhatást, ami a szellemi vezérlésű emberre nézve károsnak mondható. Mert élet-erős lelki életet él.

A pusztán szellemi szintű elmevezérlés, nem képvisel lelki erőt, csak a szellemi információink által biztosítható formációkkal van elfoglalva. Ennél fogva, szinte tökéletesen mellőzik a lelki érzéseinket. Ez a bűnös élet magva. Hiszen a lelki érzések sarokba szorítása által, éppen azt az Isteni mivoltunkat hagyjuk cserben, aki erőt, életerőt képes biztosítani az elképzeléseink megvalósulásainak. Az Isteni mivoltunk lelki érzései nélkül is tehetünk néha jót, de az elménk pozitív lelki vezérlésének a hatása alatt, csak jót tehetünk. Azt viszont határozott életerőkkel. Mert az életenergiánkat biztosítani képes Isteni mivoltunk él, az elménk tudatán keresztül. A nélkül, zombik vagyunk csupán, élő halottak. Aki nem él abszolút módon lelki életet, amelyben az ő Isteni mivolta érvényesülhet a szeretet érzéseivel, az olyan szellemi ember, lelki erő nélkül, a halál felé él.

„ Lőn pedig, mikor menének, valaki monda néki az úton: Követlek téged Uram, valahová mégy! És monda néki Jézus: A rókáknak barlangjuk van, és az égi madaraknak fészkük; de az ember Fiának nincs fejét hová lehajtania. Monda pedig másnak: Kövess engem. Az pedig monda: Uram, engedd meg nékem, hogy előbb elmenjek és eltemessem az én atyámat. Monda pedig neki Jézus: Hadd temessék el a halottak az ő halottaikat: te pedig elmenvén, hirdesd az Isten országát.”          

                                                                     Lukács evangéliuma 8. /57.-60.

Jézus, a szellemileg vezérelt elméjű ember életét halálnak nevezte, mert nem az evangéliumot megtestesítő Isten országát valósította meg, mint a lelkileg vezérelt elméjű ember. Sőt, éppen azt mondta, hogy „hirdesd az Isten országát”. Ami nem más, mint ami a legcsodálatosabb örömhír lehet nekünk. A lélek pozitív szeretetérzéseit követve, eljuthatunk Isten országába, abba a boldogságtól teljes mentális birodalomba, amit a lelkünk által bennünk élő Isteni mivoltunk valósíthat meg számunkra, ha hagyjuk érvényre jutni az életünkben, a mindenki felé irányuló szeretetérzéseinket.

Az Isteni mivoltunkat képviselő szeretetérzéseink segítségével tehát, minden geomágneses sugárzást képesek vagyunk hatástalanítani az életünkben.  Az általuk fennálló ingersávok és ingerzónák, hatástalanok a nagyobb erőhatásokkal szemben. Mert olyankor, olyan életerő árad belőlünk, a világ valósága felé, amely teremtésre képes, vagy a meglévő anyagi események szándékos átalakítására. De ehhez, lelki vezérlésű elmével kell rendelkeznünk, aki állandóan a pozitív lelki érzéseire fókuszálja a figyelmét. Vagyis, életerőben él. Mert erőt kell közvetítenünk ahhoz, hogy más erőket hatástalanítani tudjunk. Ez az erő pedig, a lelkünkben van. A mi saját Isteni mivoltunkban.

Matécz Zoltán

2012.12.07.

matecz.zoltan@gmail.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr584952479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása