Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2013.10.18. 18:11 futotuz

Háttérsugárzás.

Címkék: háttérsugárzás

Háttérsugárzás.

Amit ma a tudomány kozmikus mikrohullámú háttérsugárzásnak nevez, az nem más, mint az Univerzum mágneses alaphalmazának a szükségszerű alaprezgése. Az oszthatatlan alaptömegek abszolút közegének szervezetlen alaprezgése, amely mozgási és változási teret biztosít, a benne kialakuló mágneses hullámok részére, és a benne megnyilvánult összetett elektromos anyagi minőségek viszonyítható rezgései számára.

A kozmikusak értelmezett mikrohullámú háttérsugárzásnak ennél fogva, semmi köze sincsen a sugárzási jelenségekhez, mert az észlelhető mágneses hullámok adnak hírt csupán a mikrohullámon viszonyítható létezéséről. A sugárzási jelenségek előfeltétele ugyanis az, hogy a továbbításra kerülő erőhatásokat, a határozott helyváltoztatást végző tömegek, saját maguk közvetítsék száguldva, áthatolva közben valamilyen vivőközegen. Ezzel szemben, a háttérsugárzást biztosító szubjektív alaphalmaz oszthatatlan alaptömegei, csupán szervezetlen alaprezgést végeznek, amelynek során, az egyensúlyi helyzetük számottevően nem változik.

Az Univerzum szubjektív alaphalmazának teljes alapközegében ugyanis, az oszthatatlan alaptömegeknek sem fix alátámasztásuk, sem pedig, stabil felfüggesztésük nincsen. Ezért nyugalmi helyzetük nem létezhet. Mivel teljesen egyenrangú alaptömegek, ezért egymást félretolni vagy félrelökni képtelenek önerőből. Így csupán szervezetlenül rezegnek, amíg keresik a nyugalmi helyzetüket. Ennél fogva, az egyensúlyi helyzetük, számottevően nem változik. Ezért bármelyik pillanatban, szervezett együttrezgésre képesek, amit már, célirányos mágneses hullámnak nevezhetünk. Ezeknek a mágneses hullámoknak nincsen semmiféle elektromos vonzata, mert az őket felépítő oszthatatlan alaptömegek, nem összetett szerkezetű részecskék, ezért az elektrosztatikus töltés hordozására és a töltésmegosztás jelenségére képtelenek. Kizárólagos mágneses alaphalmazként, mozgási teret biztosít, a benne szükségszerűen kialakuló és folyton változó összetett elektromos anyagi minőségek számára.

A longitudinális mágneses hullámokban, a hullámot felépítő alaptömegek egyensúlyi helyzete továbbra sem változik számottevően, csupán az információnak köszönhetően, célirányossá alakul a részerőik hatásközvetítésének a rendezetlen folyamata. Így az egymás felé továbbadott rezgési erőimpulzusaikat, egyenes vonalban, egymás után továbbítják. Így az információ, mint mágneses hullámhossz határozza meg azt, hogy milyen ütemben haladhatnak egyenes irányban a mágneses erőimpulzus sorozatok, mint a felépült mágneses hullám frekvenciája. Ez a mágneses frekvencia érvényesül energiahatásként, a kölcsönhatási pontokban. Ahol folyamatosnak nevezhető diszkrétnek értelmezett erőimpulzus sorozatokban közvetítik az alaphalmaz alaprezgéséből származó részerőket.

Így a kozmikus háttérsugárzásnak megismert alapjelenséget, nem a mágneses hullámok biztosítják, hanem az őket felépítő szubjektív alaphalmaz, még szervezetlen alaprezgése.  Az persze valószínű, hogy ahogy felépítik az anyagi minőségeket és fenntartják azok rezgési eseményszerűségeit, olyan módon le is bontják azokat, ha már megszűnik a fenntartásukhoz rendelt információs hullámhosszuk. Ez az anyagelbomlási folyamat pedig, az anyagi minőség annihilációjával jár, azaz egy szétsugárzási folyamat. Amelynek során, az adott anyagi halmaz objektív alkotóelemei, mint nagyon apró résztömegek, nagy sebességgel beleszáguldanak az alaphalmazba, majd a közegellenállás miatt megszelídülnek ott, és közeghonos alkotóelemekké válnak benne.

Tehát, ez a közeges szintű szervezetlen alaprezgés biztosít lehetőséget arra, hogy az oszthatatlan alaptömegek, az állandó rezgésük közben, bármikor szervezettnek minősülő mágneses hullámot alakítsanak ki. Ezek a mágneses hullámok, információ hatására jönnek létre, és így, megfelelő hullámhosszúságot biztosítanak, a kialakuló longitudinális mágneses hullámok részére. Így a hullámhossz által kódolt információ szervezi, határozza meg azt, hogy az energia hatását közvetíteni képes frekvencia, milyen ütemben közvetítse a kölcsönhatási pontokba, az egymás után érkező mágneses erőimpulzus sorozatokat.

Minél sűrűbb anyagi halmazt érint a mágneses hullám, annál jobban lelassul a terjedési sebességét meghatározni képes hullámhossza. Annak ellenére, hogy ugyanaz a háttérsugárzási frekvencia alakította ki és terjed benne, irányított módon. Mert a sűrűbb anyagi minőség, több energiát hasznosít a mágneses hullámtól.

Az emberi életforma, mint megnyilvánult, összetett önszervezésre képes anyagi minőség is, ennek a háttérsugárzásnak köszönheti a létezését. Így minden sejtünk, és sejtek által felépített szervünk más, és más hullámhosszúságú információ megvalósulását képviseli a testünkben. Így minden sejtünknek, és a sejtjeink által összetett szervünknek különálló, speciális hullámhosszúságú mágneses mezője van. Ezeket a specifikus sejtmezőket együttesen, testmezőként lehet értelmezni.

A szívünk az a központi szervünk, amelyik a legérzékenyebb, legrezonánsabb a mágneses háttérsugárzásra. Amíg zavartalanul észleli a mágneses háttérsugárzás teljesnek minősíthető alaprezgéseit, addig egészségesek vagyunk. Mert a szív, ebben az összetett mágneses alaprezgésben, minden olyan információt megtalál, amelyre a szervezetünk sejtjeinek szüksége van. Így modulálja, átalakítja elektromos jelekké, a sejtjeink és szerveink részére, amit az idegrendszerünk és az érrendszerünk közvetít az agyba és a többi testrészünkbe. Ez által alakulnak ki a sejtjeink és szerveink speciális mágneses mezői. Amely mezőket a szív érzékel, és biztosítja számukra, a szükségszerű együttműködésüket olyan módon, hogy szinkronizálja a különböző fázisú információs sejtmezőink működési harmóniáját.

A saját szellemi gondolataink képesek arra, hogy befolyásolják, elhangolják ezt a fennálló, szívünk által szinkronizált alapállapotot, mégpedig annak révén, hogy a szellemi gondolataink, lelki érzelmek kiváltására alkalmasak. A lelki érzelmekkel bíró szellemi gondolataink pedig, olyan mágneses hullámaink, amelyek a hitünket, a mi szabad akaratunkat fejezik ki. Így a kiváltott érzelmeink miatt, közvetlenül befolyásolják a szívünk rezgési ütemét, ez által befolyásolva, a háttérsugárzás mágneses alaprezgéséhez fűződő rezonáns érzékenységét. Ahogy elhangolódik a szívünk rezgési hullámhosszúsága, az Univerzum mágneses háttérsugárzásától, annak arányában torzul el az egészségünket biztosítani képes szívverésünk, a kívánatos alapritmusától. Az állandónak mondható koherens szívműködés egyenletesen sima ritmusa inkoherenssé, azaz egyeletlenné változik, amelyben a rendezetlen hullámok miatt, nem képes a szív, a test sejtjeinek és sejtek által kialakult szerveinek a működését szinkronban tartani. Ezzel szemben, a rendezett koherens állapot, képes a testünk regeneratív folyamatait beindítani.

Ezért amikor meditatív módon, a szellemi gondolataink kiiktatásával, ismét az Univerzum mágneses alaprezgését biztosító háttérsugárzásra hangolódunk az elménkkel, akkor tudatosan is újra az egészségünket biztosítani képes Univerzális alaprezgésre bízzuk magunkat, és energetikai szempontból tekintve feltöltődünk. Mert helyreáll a testmező, szívünk által szabályozott, szinkronban történő együttes rezgése, amely megszünteti a megváltozott inkoherens rendezetlenségünket. Ennél fogva, aki ebben a rendezett alaprezgést biztosítani képes koherenciában van éppen, abból az emberből sugárzik az egészség és a szeretet.

A szív fogadja, az anyagi testben, a kívülről érkező mágneses információkat. Majd küldi az agyba, ahol az, az elménkben tudatosodik, végül annak függvényében vezérli a testünket. Ezért, többnyire az első megérzésünk az, ami abszolút módon igaz számunkra. Bár arra ritkán hallgatunk, mert ritkán érezzük elég racionálisnak, eléggé ésszerűnek. Pedig, mint intuitív információs üzenet, a szívünk közvetítése által modulált, így közvetlenül az Univerzum információs adatbázisából származik. Mert a szívünk, olyan központi szervünk, amely közvetlenül az Univerzum mágneses adatbázisához csatlakozik, és annak mágneses mezőiből, modulálja a számunkra szükséges információkat, és azokat a testmezőnkbe irányítja, így az elménkbe is. Ez a személyes intuíció képessége. Amikor az ember nem szellemi szinten jut egy önálló gondolat birtokába, hanem az kívülről, az Univerzum felől érkezik számára.

A gondolat, mint a mágneses hullámhosszban kódolt céltudatos információ, tökéletesen uralja az Univerzum mágneses alaphalmazát, mert az, abszolút Memóriaként érvényesül a világmindenségben. Mivel a mágneses hullámok kialakítási képessége révén, információ formálására, fogadására, tárolására és közvetítésére is alkalmas. Ezért a gondolatnak nincsen szüksége arra, hogy terjedjen a mágneses alaphalmaz terében, hanem éppen az a feladata, hogy az általa kialakuló mágneses hullám frekvenciájaként érvényesülő energiaáramlás, szükségszerű hullámhosszát határozza meg.  Azt a nyilvánvaló hullámhosszt, amely minőségi különbséget képes tenni a mágneses hullámok között még akkor is, ha azoknak, azonos a frekvenciája. Mert a különböző hullámhosszúságú mágneses hullámok, eltérő módon fejtenek ki induktív hatásokat az anyagi halmazokra.

Szigorúan induktív módon hatnak az anyagokra, közvetlenül az összetett szerkezetű anyagi halmazminőségek elektronjaira. Így a mágneses hullámhosszban kódolt információ határozza meg azt, hogy a mágneses hullámban irányított frekvencia által közölt energia, milyen minőségűre formálja az anyagi halmazt. Így az információk, mint mágneses minőségek határozzák meg, az adatok által viszonyítható anyagi minőségeket. A gondolat tehát, minőséghatározó mentális tényező, mert a mágneses informatív értéke miatt, induktív módon visszahat az elektromos anyagi minőségekre.

Ezért a szellemi gondolataink, lelki indíttatású érzelmi erőimpulzusokkal társulva az elménkben, teremtőképességgel bírnak. Amikor a szellemi gondolatok, az általuk kiváltott lelki érzelmek erőhatásainak a segítségével, megvalósítják az informatív értékük anyagi tárgyát, az a mentális folyamat minősül teremtésnek. Az ember pedig, azért képes a teremtési folyamatok révén, az anyagi valóság tudatos formálására, mert a személyes relatív elméje, a mágneses tulajdonságú abszolút Elme összetett, elektromos módon megnyilvánult anyagi része csupán.

Amikor a fogantatás után elkezdődik az embrionális fejlődésünk, először az agy fejlődik ki. Mint az emberi relatív elme, szükségszerű anyagi szintű kiterjedése. A szerveink, a testünk, és a végtagjaink pedig, az agyunk szükségszerű kiterjesztései. Hogy az általuk biztosítható érzékszervi lehetőségek által, alkalmazkodni tudjunk abban az anyagi világban, amelybe beleszületünk. Ezért az anyagi testünk, csak az agyunk teljes kifejlődése után kezd el kialakulni az anyaméhben.

A relatív emberi elme tehát, az abszolút Elmében valósult meg, attól nem különült el, így az elme számára közösen használható mágneses hullámok informatív értékeit is, egyformán képesek teremtési céllal hasznosítani. Mert amennyiben, a mágneses alaphalmaz abszolút Elméje, Isten fogalmát valósítja meg számunkra, akkor a relatív emberi elme, az anyagi világban megnyilvánult Istent képviselheti csak az Univerzumban.

A tudatos elme, mindig Istent képviseli az Univerzumban. A relatív emberi elme, a tapasztalatok által megismert információkra van utalva, míg az abszolút Elme anyagi minőségekre kivetíthető lehetőségei, gyakorlatilag korlátlanok. Ezért az értelmes emberi elmét mindig az, az ezoterikus cél vezérli, hogy spirituális szinten addig fejlődjön, míg a relatív tudatot képviselő elméje, azonosulni nem képes az abszolút Elmével. Hogy a teljesség, a határtalanság, a korlátlanság mentális élményét megtapasztalhassa. Az Isteni minőség által éltetett értelmes ember számára tehát, Istenné válni nem dicsőség, hanem reális cél. Ez a spirituális fejlődés követhető nyomon az emberi történelemben. A lelki ember, Istenhez közeledve, megnemesíti önmaga Isteni minőségét. Míg a szellemi ember, mindig eltávolodik Istentől, sokszor bizony, még önmaga Isteni minőségétől is. Erre utalnak a lelkiismeret-furdalás érzései.

Ma még, egy olyan „értelmes” emberiség „uralja” az anyagi világunkat, amelynek a szellemi értelme kizárólag arra szorítkozik, hogy egymás fölött uralkodjunk.  Uralhatnánk a természetet, ahogy azt Isten elrendelte az ember teremtésekor, de mi abban gyönyörködünk, hogy egymáson uralkodunk. Úgy családi szinten, mint társadalmi színvonalon is. Továbbá, a társadalmaink is egyfajta uralom alatt állnak, egy bizonyos szűk körű háttérhatalom gazdasági és pénzügyi irányítása alatt állva. Az uralkodó háttérhatalom, épp olyan módon megbújik, mint ahogyan a politikai vezéreink sem vállalják nyíltak azt, hogy uralkodnak felettünk, vagy például, a családfők sem vállalják nyíltan a társadalom előtt, hogy uralkodnak a családtagjaikon. Pedig, az értelmes embernek, kizárólag csak önmagán kell uralkodnia. Az emberiségnek pedig, együtt kell uralkodnia a természeten, és értelmes módon gazdálkodni a természet kínálta anyagi lehetőségekkel.

Az Istennel való önazonosságunk mentális élménye, már csak egy spirituális karnyújtásnyira van tőlünk. Mert rengetek ezoterikus elmélet, és vallási tan létezik, amelyik megpróbál bennünket Istenhez vezetni. De csak kevés olyan létezik, amelyik elmagyarázza számunkra azt, hogy a bennünket éltető Isteni minőség, Isteni lehetőségekkel bír, és Isteni önazonosságot ígér számunkra. Ha spirituális szinten, felnövünk végre ehhez az ezoterikus feladathoz.

Így a mágneses háttér-”sugárzás” állandó szervezetlen rezgésében, csak olyan mágneses hullámok alakulhatnak ki, amelyek valamilyen mentális gondolati információnak köszönhetően, hullámhosszúságot biztosítanak, az általuk felépülő mágneses hullámok számára. Hogy a közöttük fennálló erőimpulzusok szervezett egyirányú terjedése valósulhasson meg, a sorba rendeződő mágneses frekvencia révén. Így a mágneses hullámok, induktív módon alakítják ki és befolyásolják, az összetett elektromos anyagi minőségek részhalmazait. Ezért, az anyagi megnyilvánulások minden fajtája rezgésnek minősül, amelynek a rezonátora nem más, mint a „kozmikus háttérsugárzásnak” minősülő, rendezetlen mágneses alaprezgés, az Univerzum mágneses alapú szubjektív alaphalmazában.

Az a tény, hogy ezt a kozmikusnak megismert jelenséget, sugárzásként emlegeti a tudomány, abból fakad, hogy a korabeli tudós szakemberek, még felületesen ismerhették csak meg. A mai tudósok pedig, egyáltalán nem gondoltak még utána a dolognak, hanem elfogadták azt kész tényként. Vagyis, dogmatizálják még ma is. Pedig, a tudomány egyik alapszabálya éppen az, hogy a régi ismereteket mindig ellenőrizni kell, az új ismeretek fényében is. Éppen azért, hogy egy tudományos állítást ne fogadjunk el dogmaként, vagyis emberi okoskodással abszolutizált relatív igazságként. Pedig, a másodlagos sugárzást okozni képes kozmikus „háttérsugárzás”, olyan szubjektív rezonátorként funkcionál az Univerzumban, amelyben az információk által létrehozott mágneses hullámoknak köszönhetően, az összetett elektromos anyagi halmazok objektív rezgései valósulnak meg. Induktív módon fenntartva, az anyagi minőségek folyton viszonyítható eseményszerűségeit. Így az összetett elektromos anyagi minőségek már, olyan objektív események, amelyek mindegyike rezgésnek minősül, és a szubjektív alaphalmaz kényszeres alaprezgésére vezethető vissza. Ami mikrohullámú alaptulajdonságokat képvisel, sugárzás nélkül is.

Matécz Zoltán

2013.10.18.

matecz.zoltan@gmail.com

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr325584612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása