Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2016.05.15. 08:47 futotuz

Biológiai de-modulátor.

Címkék: biológiai de - modulátor

Biológiai de-modulátor.

Szerintem, az elektromos anyagi világ objektív valósága, az Univerzum szubjektív valóságát képező mágneses térben történik, általunk viszonyítható rezgési események szintjén. Így az Univerzum mágneses szempontból véve végtelen számunkra, míg benne az elektromos anyagi megnyilvánulások végesek. Ezért, a mágneses hullámok alakítják ki és tartják fenn az elektromos anyagi megnyilvánulások induktív rezgési eseményeit.

Azt az elektromos berendezést, amelyik az anyagi rezgések elektromos hullámaiból, mágneses hullámokat képes kialakítani, egyfajta hullám-transzformáció által, modulátornak hívják az elektronikában. Amelyik pedig, a mágneses hullámokat, vissza is képes alakítani elektromos hullámok rezgéseivé, annak de-modulátor a neve.

Az a tény pedig, hogy az EEG műszer segítségével, az emberi agy mágneses hullámait képes mérni az orvostudomány, annak ellenére, hogy az elménk egy elektromos anyagi szintű biológiai szerkezet, számomra azt jelenti, hogy az agyunk tulajdonképpen, egy biológiai szintű de-modulátor szerepét tölti be. Már csak az a kérdés, hogy milyen célt szolgál a fejünkben, ez a biológiai szintű de-modulátorunk?

Az által, hogy az Univerzum mágneses alaphalmaza, mint az elektromos anyagi létezések mozgási tere, mágneses hullámok kialakítására, tárolására, és induktív módon való közvetítésére is alkalmas, az abszolút Elmét valósítja meg a világmindenségben. Mert szerintem, a mágneses hullámok két összetevője közül, a hullámhossz képviseli az információt, míg a frekvencia, az energia közvetítését teszi lehetővé. Így a mágneses hullámokban, mindig a mágneses hullámhossz informatív értéke határozza meg azt, hogy a mágneses frekvencia energiaértéke, milyen mértékű induktív munkát végezzen, az elektromos anyagi részhalmazokon. Mégpedig, az Univerzum végtelen intelligenciájának az utasítására.

Isten tehát, nem a mágneses energia, és nem is a mágneses információ, hanem az Univerzum abszolút Elméjű intelligenciájának a személyes öntudata. Így Isten, minden összetett elektromos anyagi megnyilvánulást, önmaga mágneses valóságából teremtett meg. Ezért az elektromos anyagi megnyilvánulások objektív valósága, Isten anyagi testét valósítják meg. Beleértve persze, az értelmes embert is.

Az értelmes emberben tehát, az abszolút intelligencia, relatív módon nyilvánult meg. Ezért a lélek által, minden értelmes emberben, Isteni minőségű intelligencia él. Ezért van olyan nagy szükségünk, az agyunk által megvalósult biológiai szintű de-modulátorunkra. Hogy elektromos anyagi lényekként, kommunikálni tudjunk Istennel, a mágneses alapú teremtőnkkel. Akinek ilyen módon, a „gyermekei” vagyunk.

Isten azonban, csak a szeretet nyelvét érti, mert az Univerzumban, minden kiterjedés az ő létezését képviseli. Így mi magunk is. Ezért Isten szemében, mi mindannyian egyek vagyunk. Az Isteni egység biológiai szinten integrált részei. Akik éppúgy részt vehetnek a teremtés folyamatában, mint ahogyan, a meg nem nyilvánult Isteni öntudat, megteremtette az összetett elektromos anyagi valóság objektív világát. Önmaga szubjektív valóságából. Csak mi, lokális módon, helyi szinten vehetünk részt a teremtésben ott, ahol éppen élünk. Mégpedig, a hitünk alapján.

De Istent képviselni, és részt vállalni a tudatos teremtésben, csak az abszolút szeretet gyakorlásával lehetünk képesek. Mert a relatív szellemi szintű érdekek nélküli abszolút szeretettel, azonos hullámhosszra kerülünk Isten univerzális öntudatával. Így mindent szeretnünk kell, amit Isten szeret. De Ő azért szeret mindent, ami létezik, mert minden létező az Ő személyes megnyilvánulása. Így mi gyakorlatilag, az Ő anyagi sejtjei vagyunk. Akik lelki szinten, ugyanolyan spirituális képességekkel rendelkezhetnek, mint maga Isten. Ezt a célt szolgálná az agyunk, mint a mi személyes biológiai de-modulátorunk.

A relatív szeretetünkkel sajnos, még modulátorként sem használjuk tudatosan az agyunkat. Így a relatív szeretet aktív gyakorlása, spirituális szintű korlátozottságként érvényesül az életünkben. Mert ameddig, szellemi szintű relatív feltételek korlátaihoz kötjük a szeretetünket, addig mindig lesznek olyan dolgok az életünkben, amit nem szeretünk. Annak ellenére, hogy azok is, az abszolút létezés szerves részét képezik. Vagyis, Isten részét alkotják. De mi, a szeretet hiányával fordulunk feléjük. Bűnösként értékelhető negatív lelki érzéseket aktivizálva az elménkben, azokkal szemben.

A teremtés során, a mágneses alaphalmazból, annak oszthatatlan alaptömegeiből alakult ki, minden összetett szerkezetű elektromos anyagi megnyilvánulás. A magyar nyelv, mint ősnyelv, most is sokat segít a teremtési folyamat megértésében. A „megnyilvánulás” szó fogalmi jelentése ugyanis, éppen arra utal, hogy van valamilyen meg nem nyilvánult alaphalmaz, amelyből kifejlődhettek, megnyilvánulhattak, az elektromos tulajdonsággal rendelkező összetett anyagi részhalmazok. Így az elektromos anyagi részhalmazok, a mágneses alaphalmazból nyilvánultak meg, és abban rezegnek, általunk viszonyítható események szintjén.

A teremtés által megvalósult anyagi szintű megnyilvánulás tehát, kettős jelleget mutat az Univerzumban. Míg a mágneses alaphalmaz szubjektív valóságának arányos csökkenésével jár az összetett szerkezetű anyaggá szerveződés induktív folyamata, addig a már megnyilvánult objektív anyagi valóságban, a folyamatos tágulás látszatát kelti a tudományos szemlélőben. Így valójában, nem az Univerzum tágul, hanem csupán, benne az elektromos anyagi létezés objektív valósága. Míg a szubjektív mágneses valóság, azzal arányos mértékű zsugorodást szenved. Fenntartva ez által, az Univerzum zárt rendszerében uralkodó energetikai viszonyokat.

Az informatika megismert szabályai alapján, az információ exponenciális módon szaporodik. Ez szerintem, alapvetően annak tudható be, hogy az Univerzumban fennálló, ellentétes expanzív hatás uralkodik az anyagi megnyilvánulások által. Így az expanzív hatásoknak köszönhetően, a megnövekedett energiafelhasználás érdekében, egyre több mágneses hullám kialakulása válik lehetővé. Amelyek, a hullámhosszuknak megfelelő informatív értékeket képviselnek. Miközben, a mágneses hullámhosszukban kódolt információs értéküknek megfelelően, energiát közvetítenek a mágneses frekvencia által, az összetett elektromos anyagi valóság felé. Amely induktív módon hasznosul az elektromos szerkezetű anyagi részhalmazokon. Fenntartva azok, alapvető rezgési állapotait.

Így a teremtési folyamat részeseként, olyan biológiai szintű elektromos és mágneses átalakító van a birtokunkban, amelynek a segítségével, hasznosíthatjuk az Univerzum abszolút intelligens Elméjének, a teljes információs adatbázisát. Persze, nem egyedi módon, hanem mindenki olyan információt nyerhet belőle, amilyenre szüksége van. Ha hitet formál a dolog vagy esemény lehetséges létezésében, máris ráhangolta az elméjét. Így a róla szóló abszolút információ fogadására tette alkalmassá. Ez olykor, egyfajta „heuréka” élményben nyilvánul meg. Így az agyunk, a mi biológiai de-modulátorunk. Amelynek segítségével, azonos hullámhosszra kerülhetünk Istennel. Ha spirituális szinten, képesek vagyunk fejlődni.

Az ember, egy spirituális lény. Számomra, ez az ezoterikus kijelentés azt jelenti, hogy a szellemi gondolataink segítségével, lelki érzéseken alapuló mentális erőket tudunk aktivizálni az elménkben. Így a spirituális fejlődésünk, éppen arra utal, hogy szellemi szinten megértjük azt, hogy a negatív lelki érzéseink aktivizálásával, Isten szeretetérdekei ellen élünk. Isten szeretetérdekeit, csak a pozitív lelki érzéseinkkel tudjuk képviselni. Ezért a spirituális fejlődés, azt jelenti számunkra, hogy tudatosan mellőzzük a negatív lelki érzéseinket aktivizálni képes kellemetlen szellemi gondolatainkat. Így az Isteni szintű abszolút szeretethez egyre közelebb kerülve, a teremtőnket éltethetjük önmagunk elméjén keresztül.

Így a biológiai de-modulátorunk, nem csupán arra lesz alkalmas, hogy olykor áttranszformálja a mágneses és elektromos hullámokat a fejünkben, hanem arra is, hogy ezt a mentális transzformációt, folyamatosan fenntartsa bennünk. Mégpedig, a biológiai de-modulátorunk segítségével. Amit az agyunk képvisel a fejünkben. Mert Isteni eredetű élőlényekként, Isteni szintű életvitelre vagyunk képesek, ha tudatosan felvállaljuk az Istennel való teljes önazonosságunkat.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2016.05.15.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr18717698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása