Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2018.04.27. 06:14 futotuz

Életerő.

Címkék: életerő

Életerő.

Szerintem, az Univerzum oszthatatlan alaptömegei, egy olyan egységes mágneses alapközeget alkotnak, amely tökéletesen kitölti az elektromos anyagi minőségek között tátongó űrt. Miközben, mozgási teret biztosít, az összetett szerkezetű elektromos anyagi részhalmazok számára. Oly annyira kitölt minden helyet, hogy az anyagok atomjait képező alkotóelemek, a protonok, a neutronok, és az elektronok közötti, üresnek vélt teret is, ugyanennek a mágneses alaphalmaznak a közege tölti ki.

Ez a mágneses alapközeg, egy nyugalomban lévő összenyomhatatlan és állandóan rezgő alaphalmaz, amelyben az oszthatatlan alaptömegek szervezett egyirányú együttrezgései, mágneses hullámokat alakítanak ki és tartanak fenn. Szerintem, ezekben a kozmikus szintű mágneses hullámokban terjed az energia. Mégpedig, a mágneses hullámok frekvenciái által. Míg a mágneses hullámok hullámhossza képviseli, a kozmikus szintű mágneses információt.

Ahhoz, hogy a mágneses hullámok kozmikus hatása, maradéktalanul közlődhessen az összetett szerkezetű elektromos anyagi valóságban, olyan anyagi közegekre van szüksége, amely a mágneses alapközeghez hasonlóan, szintén összenyomhatatlan. Ezek az anyagi közegek pedig, a folyadékok. Mert a szilárd és gáz halmazállapotú anyagokkal szemben, a folyadékok összenyomhatatlan anyagi közegeket alkotnak. A gázok és a szilárd anyagok, éppen az összenyomhatóságuk miatt, erősen torzítják az induktív módon reájuk ható, kozmikus eredetű információs jeleket.

Az anyagi szintű testünkben pedig, amely hetven százalékban víz alapú, a vérnek jutott az a szerep, hogy a kozmikus energia maradéktalan hasznosításával, fenntartsa bennünk az életjelenségeket. Így a vér, az összenyomhatatlan alaptulajdonságú folyadékjellegének köszönhetően, az életünk kozmikus energiájának a közvetítője. Vagyis, a léleké.

Így a szívünk szívó és nyomó hatására, folyamatosan kering a vér, a zártnak minősülő érhálózatunkban. Ezért, a szívben manifesztálódott nyomásértékek, mint biológiai szintű nyomásinformációk, a vérrel aktivizált érrendszeren keresztül, azonnal eljutnak a testünk bármelyik pontjába. Így a vérbőséget élvező agyunkba is. Ahol, mint a testünkben aktív legerősebb információk, képesek felülírni bármilyen egyéb agyi információt.

A kozmikus energia és információ pedig, mágneses hatásként, induktív módon tartja fenn a szív rezgési ütemét. Majd a szívünk, az érrendszeren keresztül áramló vérrel juttatja az izomsejtjeinket, a mozgásukhoz szükséges életerőkhöz. De azt tudnunk kell, hogy szinte minden sejtünk, valamilyen szintű izomsejtnek minősül.

Ez a lélek dolog, hasonlóan működik, mint például, egy fúrógép. Amelynél, nem az elektromos áramot hasznosítjuk közvetlenül, hanem az általa induktív módon előállított mechanikai forgómozgást. Amíg a fúrógép az elektromos hálózatra van csatlakoztatva, addig annyi forgási erőt hasznosítunk belőle, amennyire csak szükségünk van.

Mi pedig, a lélek által vagyunk, az Univerzum energiahálózatára csatlakoztatva. Amíg csak élünk. Így annyi életerő impulzust hasznosítunk a kozmikus energiából, amennyire csak szükségünk lehet. Mert biológiai szinten zajló induktív módon, meg van rá a lehetőségünk, a lelki szintű folyamatos energiakapcsolatnak köszönhetően. Ezért a lelkünk, nem fogy el soha. Mert nem anyagi minőség bennünk. Hanem mágneses jellegű alaptulajdonságunk. Amely az elektromos tulajdonságú anyagi testünk működését, induktív módon tartja fenn bennünk.

A tudomány mai állítása szerint: A testünk egységesnek mondható mágneses mezője, tulajdonképpen egy információmintákkal telített energiamező. Amelyben minden sejtünknek és a sejtek által felépült szerveinknek saját, speciális részmezőit alakítja ki. Amelyben a szív rezgési jeleinek, alapvető szabályzó szerepe van a szervezetünkben. Így a szív nem csupán a vérünk nyomását biztosítja, hanem hang, fény, hő, elektromos és mágneses jeleket is ont magából. Amíg ver.  Miközben az érfal pulzusértékén érzékelhető nyomáshullámok informatív értékei, végigfutnak a testen és az agyba is azonnal elérkeznek.

Így a szív sajátságos, abszolút intelligenciát képvisel a szervezetünkben. Mert olyan kozmikus információkat képes közvetíteni, amely teljesen független az agyunkban funkcionáló elménktől. Mert először, a szívünk jut hozzá a kozmikus jellegű információhoz majd, csak az után kerül az agyon keresztül az elménkbe. Így a szív olyan információkhoz is hozzájut, amelyek nincsenek az anyagi szintű tér és idő hatálya alá rendelve. Mint az elménk relatív, szellemi szintű intelligenciája.

Vagyis a szív, az elmétől eltérően, egy abszolút intelligenciamező információs adatbázisát érzékeli. Így a testünk holografikusnak mondható testmezejét a szívverésünk nyomáshullámai, folyamatos kozmikus szintű információkkal látják el. Amelyeknek hatására változik az anyagi testünk. Mert a sejtjeink és szerveink, éppen ezeket a kozmikus információkat dolgozzák fel.

Így a testünk mágneses mezejében, a szív által generált mágneses vivőhullámok alakulnak ki, amelyek a szívritmus aktuális ütemének informatív értékeivel vannak modulálva. Vagyis, ez által, érzelmi töltéssel bírnak. Így a szív rendezett, azaz koherens hullámai, főképpen pozitív lelki érzelmeket képviselnek. Míg az inkoherens, azaz rendezetlen hullámai, általában a negatív lelki érzéseinkre utalnak. Így a mágneses alapú lelki érzelmeink, elektromos testi érzetekben nyilvánulnak meg. Illetve fordítva, a testi érzeteink, lelki érzelmeket idézhetnek elő.

A rendezett, azaz koherens szívritmus hullámai hangolják be az idegrendszer és az agy rezgési ritmusát. Tulajdonképpen a szívünk ritmusjele, szinkronizálja azokat. Az így létrejövő agyi vezérlés hatására, a testünk szervei és sejtjei, harmonikus módon működnek együtt, a szív koherens, rendezett rezgési ritmusával. Pozitív lelki érzéseket generálva bennünk.

A negatív lelki érzelmeink pedig inkoherens, azaz rendezetlen szívműködést eredményeznek. Amelyben a szervezetünk sejtjei és szervei, aszinkron módon képesek csak működni. Vagyis, egymástól merőben eltérő rezgési szinteken. Feszültséggel zaklatott, nyugtalan, ideges állapotban tartva bennünket.

https://www.youtube.com/watch?v=pJlhR4cczw0

A szív, az érrendszer, és benne a vér tehát, a lélek „hordozója” bennünk. Egy átlagembernek, körülbelül öt-hat liter vére van. Amelyből félliternyi a tartalék. Ezért egy véradótól, legfeljebb háromnegyed liternyi vért vesznek le csupán egy alkalommal. Amit a szervezet, néhány nap alatt képes pótolni. Nagyobb vérveszteség, károsíthatja a szervezet egészséges működését.

A vér fogyasztásának tilalma pedig, így szól a Biblia szerint, Mózes I.9/4 alapján, „Csak a húst az őt elevenítő vérrel meg ne egyétek.” Ami arra utal, hogy a véres hús fogyasztását tiltotta meg Isten, amikor engedélyezte az állatok eledelként való fogyasztását. Éppen azért, mert a még folyékony vér, a lélek hordozója.

Sokat vitatott kérdés az is, hogy például, a véres hurka fogyasztása engedélyezve van-e a Biblia alapján. Nos, szerintem a folyékony vér fogyasztása van csupán szigorúan tiltva. Akár magában, akár a nyers hússal együtt. De a főtt vagy sült vér már, nem alkalmas a mágneses alapú lelki hatások közvetítésére. Ezért a vér hő által kezelt fogyasztása, szerintem már nem minősülhet bűnös cselekedetnek. Mert a sült vagy főtt vér, már teljesen elveszítette a folyékony jellegét. De ez természetesen, csupán az én személyes véleményem.

A cselekedeteinkhez szükséges életerőinket tehát, a vér pumpálja az izmainkba ahhoz, hogy a testünk, az akaratunk szerint tudjon működni. Ezért, a vegetatív, azaz az akaratunktól független testvezérlésünk mellett, szándékos cselekedeteket tudunk végrehajtani. Ezek a cselekedeteink, a szellemi gondolataink tudatos hatására aktivizált lelki érzéseink alapján jönnek létre. Amelyek lehetnek pozitív és negatív lelki érzésekkel vezéreltek is. Attól függően, hogy kellemes vagy kellemetlen szellemi gondolatok irányítják őket az elménkben.

Ezzel szemben, a vegetatív testvezérlésünk, kizárólag lelki vezérlést kap. Így a szellemi gondolatainktól függetlenül is működnek azok. Akkor is, ha nem vagyunk szellemi szinten tudatosak az elméinkben. Így a vegetatív testvezérlésünk, a kozmikus eredetű mágneses hullámok hatására fenntartott, alapvető testi funkcióinkat látja el. Amit a szívverés, a légzés, vagy például, az emésztés képviselnek.  Mint alapvető életfunkciók. Ezek a lelki szintű testvezérlések, mindenkinél azonos módon működnek. Igazolva azt, hogy energetikai szempontból véve, egyek vagyunk. Vagyis lélekben. Azaz, a kozmikus szintű energia Istenének a gyermekei.

Így a lelki szintű, érzelmi alapú testvezérlésünk, sokszor merőben eltér a szellemi szintű gondolataink által irányított, szándékos testvezérlésünktől. Ha a szellemi gondolataink és a lelki érzéseink, nincsenek szinkronban az elménkben. Ezt a viszonyítható különbséget vizsgálják a hazugságvizsgáló készülékek. Amelyek a szellemi szinten adott válaszaink mellett, a sokkal hamarabb megjelenő lelki reakcióinkat figyeli.

Így a lélek, és a szellem, két teljesen különböző minőségünk. Az adottságaik, az elménkben tudatosodnak. Ahol összeadódva, hiteket formál belőlük a reájuk tudatos elménk. Ha pedig, az elménk nem társítja őket, akkor hamar feledésbe merülnek azok. Mint nem kívánatos mentális adottságok. Éppen azért, hogy ne terheljék a memóriánkat. Az elménk mentális háttértárolóját.

Az életerő tehát, az izmainkban manifesztálódik ugyan, de az életünk energiájából, a lelkünkből származik. De az energia megmaradási törvénye alapján, egy az energia és oszthatatlan. Csak minden összetett szerkezetű elektromos anyagi minőségben, más és más megnyilvánulási formát ölt. Így bennünk is. Szabadon hasznosítható életerőt biztosítva számunkra.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2018.04.27.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6513873100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása