Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2018.06.10. 07:22 futotuz

Veled az erő.

Címkék: veled az erő

Veled az erő.

A lélek, az életünk energiája. Így a lelki érzéseink, a mi személyes életerő impulzusaink, amelyeket mentális erőként aktivizálhatunk az elménkben. Mégpedig, a szellemi gondolataink segítségével.

A mentális csapda ott van, hogy a szellemi gondolataink eleve háromfélék lehetnek. Kellemesek, közömbösek, és kellemetlenek. A kellemes szellemi gondolatainkhoz, pozitív polaritással csatol lelki érzéseket az elménk. A közömbös szellemi gondolataikhoz, nem társít lelki érzéseket az elménk. Míg a kellemetlen szellemi gondolatainkhoz, negatív értéket vesznek fel, az elménkben hozzájuk csatolható lelki érzéseink.

Vagyis, a valóságunk formálására, azaz teremtésre szánt lelki érzéseink, a szellemi gondolataink minőségei alapján vesznek fel pozitív vagy negatív polaritást. Ezért, a mentális csapda jellege abban nyilvánul meg, hogy a valóságunkat formálni képes lelki érzéseink, csak pozitív esetben hasznos számunkra. Negatív jelleggel, mindig károsak reánk nézve.

Ahogy a negatív lelki érzéseink, idegessé, feszültté tesznek bennünket a jelen pillanatában, úgy a hiteinkbe ágyazódva, pszichoszomatikus eredetű betegségek okozója, a memóriánkban eltárolva.

Szinte mindenki tapasztalta már azt, hogy szellemi szinten tudta azt, hogy valamit meg kellene tennie, de nem volt hozzá lelki ereje. Ha pedig, erőszak hatására kellett megtennie a dolgot, akkor negatív érzésekkel csinálta azt. Idegesen. Olyankor a lelki erőhatásaink, csak reánk nézve hatnak destruktív módon ártó jelleggel. Mert negatív lelki érzésekkel, nem lehetnek konstruktívak, azaz építő jellegűek.

A mentális erő tehát, mindig velünk van, amíg élünk. Csak azt kell tudnunk, hogy hogyan használjuk értelmesen. Mindig pozitív jelleggel. Mivel a problémáink jelentkezése során, amikor tudatosodnak azok az elménkben, nehéz kerülni a kellemetlen szellemi gondolatokat. Azokhoz a szellemi gondolatokhoz pedig, csak negatív lelki érzéseket társíthat az elménk.

Egyetlen lehetőség nyílik csak arra, hogy mégis pozitív lelki érzéseket aktivizáljunk, ha megoldás-centrikus módon használjuk az elménket. Vagyis, a problémák ismeretében, mielőbb a számunkra jó megoldásokra kell gondolnunk. Hogy pozitív lelki érzéseket aktivizálhasson az elménk. Számunkra hasznos módon. Még a probléma ismeretében is.

A lélek olyan, mint egy mentális köldökzsinór. Azzal vagyunk az Univerzum energiahálózatára csatlakoztatva, amíg élünk. Ezért, nem kell attól félnünk, hogy elfogynak a lelki erőink. Mert a lélek közvetítésével, annyi lelki erőt használhatunk az Univerzum energiájából, amennyit csak akarunk.

Csupán az a kérdés, hogy merjük-e használni a lelki érzéseinket, vagy szégyelljük azokat? Pedig, semmi szégyellni való nincsen abban, hogy valaki kimutatja azt, ami szerint él, ami szerint használja a szellemi gondolatait. Az ilyen ember őszinte, mint egy ártatlan kisgyermek. Aki, mindig a lelki érzéseit követi. Még akkor is, ha negatívak azok, és haragos, dühös rohamokban fejeződnek ki.

A szellemi szinten irányított lelki érzéseink tehát olyanok, mint a kétélű kard. Amelyiknek az egyik éle pozitív, míg a másik éle negatív. Ezzel „vágunk” utat magunknak az élet eseményei között. De az életünket építeni, csak a lelkünk pozitív élével tudjuk. A negatív éle, lebontja mindazt, amit szeretettel felépítettünk magunknak.

A lelki érzéseknek köszönhetően, a mentális erő mindig veled van. Csak arra van szükséged, hogy mindig a pozitív élét használd, a szeretetet szolgálni képes kellemes szellemi gondolataid irányításával. Ha pedig tudod azt, hogy az erő veled van, és már jól használni is képes vagy, akkor erős lehetsz ebben a világban. Akkor is, ha az anyagi szintű természet, gyenge fizikai adottsággal ruházott fel. Mert az igazi erőd, mentális eredetű. A pozitív lelki érzéseidre alapozott. Amellyel a lélek által benned élő Isteni minőséget szolgálod. A világmindenség kozmikus szintű szeretetérdekeit követve.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2018.06.10.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1214036118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása