Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2019.07.25. 07:57 futotuz

Szép az élet.

Címkék: szép az élet

Szép az élet.

Túl sokszor hallani azt, hogy az emberek szidják a rendszert, a munkahelyeiket, az ismerőseiket, a rokonaikat, és még gyakran önmaguk egészségi vagy gazdasági állapotát is. De az elégedetlenségük, nem pusztán a személyekre korlátozódik, hanem az eseményekre is kiterjed. Így szidják a túlságosan meleg időszakot, a túl hideget, az esőt, a havat, vagy például, csak a szelet. Vagy a TV műsort. Mert a kialakult negatív hitrendszerüknek köszönhetően, lesújtó véleményt formálnak szinte mindenről. 

Ezzel, csupán az a baj, hogy amikor az ember kimondja az elméjében formált személyes véleményét a mondatokba formált szavaival, akkor gyakorlatilag, a személlyel vagy eseménnyel szemben kialakult hitét fejezi ki. Azzal pedig, éppen az elméje által meghatározott agyi rezgéseinek a szintjét állítja jóval alacsonyabb frekvenciára. Mert az agyi rezgési szintünk, az alapmentalitásunk mellett, mindig a szellemi gondolatainkra aktivizált lelki érzéseinktől függ. Kivétel nélkül.

Mert a lelki érzéseink, a mi mentális erőhatásaink. Amelyek a mindenkori agyi rezgéseinket képesek kiváltani számunkra. Így a kellemetlen szellemi gondolataink, alacsonyként értékelhető negatív lelki érzései biztosítanak valós értéket az agyi rezgéseink számára. Míg a kellemes szellemi gondolatainkkal, sokkal magasabb rezgésszámú, pozitív lelki érzések értékeivel állítjuk be az agyi rezgéseinket.

Az agyi rezgéseink, a mi személyes hiteink mágneses hullámai. Amelyek hullámhosszát a szellemi gondolataink biztosítják, míg a rezgési frekvenciáját a lelki érzéseink. Ezeket az elménkben formálható agyi mágneses hullámainkat, EEG orvosi műszerrel lehet mérni. Mint az elektromos tulajdonságokkal rendelkező anyagi szintű agyunk, mágneses hullámokban mérhető mentális eredményét.

Szerintem, az elektromos anyagi megnyilvánulások, az Univerzum mágneses alaphalmaza által biztosított térben valósultak meg, és működnek rezgési szinten. Így a mi saját anyagi mivoltunk is. Az agyunkban létrejövő mágneses hullámainkkal pedig, amelyek az elménkben formált hiteink alapján alakulhatnak ki, részt veszünk az Univerzum mágneses valóságának az aktivitásában.

Ami röviden azt jelenti, hogyha az Univerzum mágneses valósága, induktív módon befolyásolja az elektromos anyagi megnyilvánulások rezgési szintű objektív eseményeit, akkor a mi személyesen formált agyi mágneses hullámaink, komolyan részt vállalhatnak ebben a kozmikus szintről irányított objektív szervezettségben.

Mégpedig olyan módon, hogy a mi gyengécske frekvenciájú agyi mágneses hullámainkat, az Univerzum mágneses tere közvetlen módon érzékeli. Majd a hullámhosszúságának megfelelő, de sokkal erősebb frekvenciájú kozmikus mágneses hullámokat arra készteti, hogy az ember hitében kívánt valóságát, teremtse meg számára, induktív módon. Aki ezt a mentális folyamatot szellemi szinten átlátja és megérti, tudatos teremtővé válhat.

Mert, bármit megteremthet magának, amire csak szüksége lehet. Hiszen, csak arra van szüksége, hogy amire vágyik, annak a létezését el tudja képzelni valóságosnak, és a közben jelentkező örömérzéseket, fenn tudja tartani az elméjében. Hogy az agyi rezgésszintje kiváltsa, kiprovokálja az Univerzum folyamatos induktív aktivitásából, a vágya szerint kívánt valóság kialakítását.

Tudomásul kell venni végre azt, hogy eddig is ezt tettük. Mert a negatív hitrendszerrel élve, olyan alacsony rezgési szintet biztosítottunk az agyunk számára, hogy a mágneses alaphalmazban annak megfelelően, csak alacsony rezgésszámú dolgok és események alakulhattak ki számunkra. Amelyek nem okozhattak örömöt nekünk. Vagyis, fenntartották és tovább fokozták nekünk azt a sűrűn megtapasztalható állapotot, amit amúgy is annyira lehet szidalmazni.

Ha valakinek nem felel meg az, az egyszerű életforma, amit eddig kialakított magának, akkor csak arra van szüksége, hogy tudatosan változtasson az agyi rezgési szintjén. Gyakorlatilag, emelnie kell annak a személyes rezgési szintnek a frekvenciáját. Vagyis, le kell szoknia a kritikáról és annak a kifejezéseiről. De hogyan?

A régi magyar mondás szerint, „Minden rosszban, van valami jó is.”. Nos, hát a mentális feladatunk éppen az, hogy mielőbb észrevegyük, a számunkra rossznak minősíthető dolgokban és eseményekben a jót is. Éppen azért, hogy az elménkben kialakítható személyes véleményünk, ne legyen lesújtó. Hanem éppen ellenkezőleg, pozitív értéken maradhasson.

Ez a mentális gyakorlat, egyfajta önbecsapásnak tűnik, de nem így van. Mert, minden rossz dolog vagy esemény, problémát jelent számunkra. De nekünk megfelelő megoldásra gondolni, csak a probléma ismeretében van lehetőségünk. Így az életünkben megtapasztalt problémáink, nem az ellenségeink, hanem éppen a szövetségeseink, a további fejlődésünk érdekében. Csupán arra van szükségünk, hogy a probléma ismeretében, még mielőtt negatív lelki érzésekkel terhelnénk az elménket, mielőbb a számunkra helyes megoldásra koncentráljunk. Mert a megoldásra tudatos elménk, már pozitív örömérzésekkel fogja fokozni, az agyi rezgéseink gyakorlati kialakulását.

Ilyen módon, a tudatos teremtés hatáskörébe lehet rendelni, a megtapasztalt problémáink számunkra tökéletesen megfelelő megoldásait. Vagyis, a negatív véleményt formálni képes kritika helyett, a tudatos teremtés lehetőségét válasszuk. Így az elménket, pozitív lelki érzések fogják uralni. Magasabb rezgési szintet biztosítva az agyunk számára.

Mert az elektromos tulajdonságokkal rendelkező agyunk, úgy működik az Univerzum mágneses alaphalmazában, mint egy adó-vevő berendezés. Amely mágneses hullámokat képes fogadni és küldeni. Mágneses módon kódolva a hiteinket, és dekódolva az Univerzum kozmikus szintű mágneses hullámhosszaiban tárolt üzeneteit. Amelyeket, a szellemi gondolatainktól mentes meditatív elmeállapotunkban tudunk fogadni az Univerzum felől. Vagy néha, a tudatos elmeállapotunkban is fogadhatjuk, számunkra intuitív módon. Mert az intuíció, a lelkünk értelmes üzenete.

Az ember mentalitása, az addig kialakult hiteinek az eredője a memóriájában, amely a szellemi gondolatainak az irányultságát meghatározza. Ennél fogva, a mentalitásunk minősége, egyfajta alaprezgést biztosít az agyunk számára akkor is, amikor nem vagyunk tudatosak az elménkben. Ezért nem lehet, senki cselekvését alakítani képes mentalitását erőszakkal megváltoztatni. Mert a memóriánkban tárolt hiteink eredőjeként, a mentalitásunk irányításával formáljuk a további tudatos szellemi gondolatainkat. Amelyek, az új hiteink kialakulásához vezethetnek.

Ezért, a mentalitásunkat úgy formálhatjuk tudatosan, hogy az elménkben összegyűjtjük mindazokat a tulajdonságokat, amelyeket szeretünk. Tudatosan lecserélve, mellőzve mindazt, amit nem szeretünk. Ilyen formán, a mentalitásunk alaprezgése fokozható. Mert a tudatos elménkkel, mindig a számunkra szeretett dolgokra és eseményekre válunk fogékonyakká. A nem kívánt dolgok és események pedig, egyszerűen elkerülnek bennünket. Mert nem lesznek kompatibilisek, a mentalitásunkban előre meghatározott és benne tárolt, szeretett alapvető tulajdonságokkal.

Azok az emberek tehát, akik nem képviselik az elménken keresztül a memóriánkba vésett jó tulajdonságokat, eltávoznak az életünk megszokott komfortzónáiból. Helyet biztosítva olyan embereknek, akik rendelkeznek az általunk meghatározott, és a memóriánkba vésett jó tulajdonságokkal. Így az életünk minősége, gyökeresen megváltozik. Mert a számunkra kellemetlen emberekkel, még csak nem is konfrontálódhatunk.

Ezért, ha kitartóan keressük az emberekben, azt a sok szépet és jót, amit a mentalitásunkban már tudatosan elültettünk, akkor szép lassan, már csak a jót és a szépet fogjuk látni az emberekben. Mivel fokozatosan ehhez az élményhez igazítottuk az elménk rezgési szintjét. Ilyen módon azt vehetjük majd észre, hogy a vágyott emberi kapcsolatok, szép lassan reánk találnak, míg a nem vágyott kapcsolatok, egyszerűen lemorzsolódnak rólunk.

Mert a vágyainkat, a szellemi szinten kialakítható, reális elképzeléseinkbe integrálódó lelki érzéseinkkel éltetjük. Ezért a lelkünk, már az elképzelés szintjén megtapasztalja a vágyott valóságot. Ezt azzal bizonyítja, hogy közben, örömérzéseket közöl az elménkkel. Mert a lelkünk, nem tesz különbséget a valóságos tapasztalatunk, és az elménken látott elképzelésünk között. Így, ennek a megelőlegezett lelki örömnek a pozitív érzéseit kell fenntartanunk ahhoz, hogy az általa felfokozott agyi rezgési szintünk, kiválthassa az Univerzumban az anyagi megvalósulás vágyott eseményét. Mert az Univerzum mágneses alaphalmaza, mindig a lelki érzéseinkre rezonál, azokra érzékeny.

A hiányszemléletet, a szellemi szinten kiprovokált birtoklási vágyunk tartja életben. Így negatív módon, alacsony rezgési szinten tartva az agyunkat. Míg a tudatos teremtés, a vágyaink szellemi szintű elképzelésével felfokozott pozitív lelki érzéseink eredménye lehet csupán.

A vágyainknak tehát, csak addig van létezési jogosultsága az elménkben, amíg el nem képzeljük azokat szellemi szinten valóságosnak. Azzal ugyanis, már realitássá tettük a lelkünk számára, a vágyunk tárgyát vagy eseményét. Ezért biztosít pozitív örömérzéseket a lelkünk, már az elképzelésünk szellemi szintű kialakítása közben. Ez a felfokozott lelki állapotunk lesz a tudatos teremtésünk alapja.

Amit, a továbbra is csökönyösen fenntartott vágy érzése, teljesen tönkretehet. Mert a vágy azután már, szellemi szinten irányított hiányszemléletté alakulhat. Amely képes arra, hogy lefokozza a lelki érzéseink pozitív aktivitását. Ha tehát, az örömérzést fenn tudjuk tartani az elménkben, akkor megérdemeljük a vágyunk realizálódását, mert továbbra is azzal rezonálunk az agyunkban.

A tudatos teremtés tehát, úgy működik hatásosan az életünkben, hogy ne szellemi szinten akarjuk birtokolni a vágyott dolgokat és eseményeket, egyre erősödő sóvárgással, hanem lelki szinten rezonáljunk azokkal. Vagyis, már előre örüljünk a lehetséges megtapasztalásnak. Éppen olyan módon, mint ahogyan a képzelet mentális módján, már meg is tettük azt.

Ha tartósan jólétben tudjuk látni és érezni magunkat, akkor jólétben fogunk élni. Ha egészségesnek tudjuk látni és érezni magunkat, akkor a betegségeink eltűnnek. Ha sikeresnek tudjuk látni és érezni magunkat, akkor sikeresek leszünk. Ha szeretettnek tudjuk látni és érezni magunkat, akkor szeretve leszünk. Mert, amilyen agyi mágneses hullámainkra rezonál az Univerzum mágneses alaphalmaza, olyan dolgokat és eseményeket tapasztalhatunk meg az életünk során. Ez a teremtés törvénye.

Az abszolút értékű mágneses valóságban, nem létezik olyan, hogy igen vagy nem. Mert az, relatív fogalompár. A mágneses alaphalmazban, csak a rezonancia törvénye érvényesül. Ilyen módon, amit nem kívánsz, azt is megteremted, mert szellemi gondolatokkal irányított lelki érzéseket biztosítasz hozzá. Vagyis, akaratlanul is, mentális erőt adsz neki. Ezért érdemes minden esetben, csak a vágy szerint kívánt dolgokra és eseményekre koncentrálni az elménk figyelmét.

Mert, mindig az aktuális lelki érzéseink határozzák meg azt, hogy merre haladhatunk tovább az életünk útján. Így a negatív lelki érzéseink, éppen azt jelzik vissza számunkra, hogy letértünk a helyes útról. Ezzel ellentétben, a pozitív lelki érzéseink, mindig azt jelentik, hogy jó úton haladunk. Ezért, minél inkább jól érezzük magunkat az életünk megtapasztalható valóságában, annál több olyan dolgot és eseményt fogunk megtapasztalni azután is, amelyek miatt, még jobban fogjuk érezni magunkat. Mert ez, az Univerzum alapvető szeretettörvénye. Amely alól, nincs kivétel.

Ezért, ne könyörögj, ne sóhajtozz, ne rimánkodj. Ne kunyerálj, ne kuncsorogj, ne kéregess és főképpen, ne sóvárogj. Hanem szellemi szinten, egyszerűen határozd meg a vágyaidat, és lelki szinten érezd azok valóságát. Mert a lélek által, Isten éltet bennünket, a teremtő. Ha pedig, a teremtő bennünk van, akkor a teremtőképességgel is rendelkezünk.

Ezért, az Univerzum mágneses valósága számára, az elménkben kialakított hiteink, olyan agyi mágneses hullámokat generálnak, amelyek közvetlen teremtői parancsokként funkcionálnak. Ezért, amit az elménk képzeletével kivetítünk a mágneses valóságba, az valósul meg számunkra. Ha továbbra is úgy tudunk örülni a megvalósulásig, mint ahogyan örültünk a vágyaink reális elképzelése láttán.

Mert a képzelőerő fogalma, éppen abban rejlik, hogy a szellemi gondolataink informatív értékeivel elképzelt mentális formákhoz, lelki érzések mentális erőhatásait adjuk. Vagyis, közös nevezőre hozzuk a szellemi és a lelki adottságainkat. Egy közös cél elérése érdekében. Így a hitünkben integrálódó lelki erő, az Univerzum mágneses alaphalmaza számára, teremtési utasításként fog érvényesülni. Ilyen módon, már előre láthatjuk a képzeletünkben azt, ami az elkövetkezendő jövőnkben fog csak megtörténni. Mivel ebben teljesen biztosak lehetünk, ezért az örömérzésünk, huzamosan fenntartható.

Aki ilyen módon tud élni, annak számára szép és jó lesz a világ, és benne minden dolog és esemény. Mert a rosszra, nem lesz már fogékony. Illetve, minden olyan dolog vagy esemény, ami rossznak minősíthető, problémaként jelentkezik az életünkben, amit szebbé és jobbá lehet képzelni. Majd a tudatos teremtés hatáskörébe lehet rendelni. Éppen azért, hogy az élet továbbra is szép és jó legyen.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2019.07.25.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1014979606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása