Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2020.02.26. 06:50 futotuz

Erőd ott van, a hitedben.

Címkék: erőd ott van

Erőd ott van, a hitedben.

A hit, olyan szellemi gondolat az elmédben, amelyikhez a lelki érzéseidet társítod. Ami azt jelenti, hogy a szellemi gondolataid mentális informatív értékeihez csatolod az elmédben, a lelki érzéseid mentális erőhatásait. Mert a lelki érzéseid, olyan mentális erőhatások számodra, amelyek az életed energiájából származtathatóak. A lelkedből.

Az anyagi tested funkcionális működését és mozgatását, a lelked végzi. Éppen ilyen módon, amikor az értelmes szellemi gondolataiddal kifejezed magad, akkor valójában, a lelki érzéseidet öntöd szavakba. Mindig ettől szubjektív a véleményed.

Nagyon sokan, megpróbálnak objektívek lenni, a véleményalkotásukat illetően. Vagyis, a racionális észérveikre támaszkodva formálnak véleményt a tárgyalt eseményekről. De, akármilyen racionálisak is legyenek azok az észérvek, mindig a lelki érzéseinket fogják kifejezésre jutatni. Csak, egyre értelmesebbnek látszó módon. Mert ahhoz, hogy az egyre racionálisabb észérvekkel el tudjuk mondani a véleményünket, hinnünk kell azok igazságértékeiben is.

Ebből egyenesen következik az is, hogy az anyagi testünknek és a szellemiségünknek, mint folyton változó relatív tényezőknek, mindig a lelkünket kell kifejezésre juttatniuk. Ez a természetes feladatuk. Ennél fogva a lelkünk, abszolút tényezőnek számít, a testünkhöz és a szellemiségünkhöz viszonyítva. Ezért érdemes a kiegyensúlyozott, nyugodt állapotára vigyáznunk.

A lélek tehát, az életünk energiája. Energiaként azonban, az Univerzum kozmikus szintű mágneses hullámainak az elválaszthatatlan részét képezi. Mert az energia szerintem, a mágneses hullámok frekvenciái révén terjed. Méghozzá, a longitudinális módon kialakult erőimpulzus sorozatok által. Amelyek a mágneses hullámhossz alapján épülnek fel, egymás utáni sorrendben. Majd együtt rezegve, frekvenciát képező impulzussorozatokat közvetítenek folytonos jelleggel.

Energiának azért hívhatjuk, mert Newton közvetlen érintkezésen alapuló egyszeri kölcsönhatásra alapozott objektív erőhatásaival szemben, sokkal kisebb erőhatások sorozatait közvetíti folyamatosan a mágneses hullámokban. Amelyek állandó jelleggel közlődhetnek, a mágneses hullámokban megvalósult együttrezgésekben. Majd az elektronok elektromos erőtereire hatást gyakorolva, közvetett módon befolyásolják az anyagi minőségek pillanatnyi állapotait. Mégpedig induktív jelleggel.

Így az energia induktív hatása, a mágneses tér, és az elektronok elektromos terei között jön létre. Mivel, nem közvetlenül az elektronok tömegeire gyakorol hatást az energia, ezért közvetett jellegű szubjektív hatásnak minősül. Ráadásul, nem egyszeri hatás ez, hanem folytonos. Mindaddig tart, amíg a kérdéses mágneses hullám fennáll. Mert szerintem, a mágneses hullámok frekvenciái, energiát közvetítenek.

Míg a mágneses hullámok hullámhosszai képviselik, a kozmikus szintű informatív értékeket. Ezért, a kozmikus szintű mágneses hullámok hullámhosszai mentén alakulnak ki lineáris módon, a frekvenciát felépíteni képes longitudinális rezgési impulzussorozatok. Amelyek ennél fogva, a hullámhossz alapján meghatározott, diszkrét módon képesek közvetíteni az energia hatását.

Ezért, amíg az erő, egyszeri érintkezésen alapuló közvetlen objektív munkavégző képességet jelent, addig az energia, folytonos jellegű, állandó közvetett szubjektív munkavégző képességként jut érvényre. Ennél fogva, a fizikai értelemben vett munkával, mindkettőnek viszonya van.

Munka = W = F * s  (Az erő, mint objektív munkavégző képesség.)

Munka = W = E/t     (Az energia, mint szubjektív munkavégző képesség.)

Mivel a munkával, az erő éppúgy kifejezhető, mint az energia, ezért a kettőjük lehetséges viszonyát is, éppen a munkavégzés lehetőségén keresztül érthetjük meg.

F*s = W = E/t = (I*s)/t = (F*t)*(s/t) = F*s

Ebből egyenesen adódik, hogy a mágneses hullámok által közvetített energia közvetett szubjektív hatása, közvetlen erőhatások közvetítésére alkalmas objektív állapototokat képes produkálni, az elektromos anyagi világ valóságában. De fordítva is igaz a helyzet. Mégpedig olyan módon, hogy az objektív elektromos állapotváltozások, mágneses hullámok kialakítását teszik lehetővé. Ezért, az indukció hatása, amely a kétféle térerő között fennáll, kétirányú folyamat.

Tulajdonképpen az indukció jelensége alakítja át, modulálja és demodulálja, a mágneses és az elektromos erőterek között a hatásokat. Amely induktív viszonyban, az energia és az erő hatásainak a magmaradási tétele érvényesül. Ezért az elvégzett munkájukkal, mindkettő tökéletesen kifejezhető, és végül is, maradéktalanul egymásba számolható.

F-Erő = Objektív hatás = Szubjektív hatás = E-Energia

Ez az Univerzum hatás-megmaradási tétele.

Ezért a lelkünket, mint az életünk energiáját, az Univerzum kozmikus szintű mágneses hullámai tartják fenn. Ez az életenergia biztosít számunkra lehetőséget arra, hogy az ő szubjektív hatásából merítve, annyi objektív életerőt hasznosítsunk, amennyire csak szükségünk lehet. Mert ez a kozmikus hatás számunkra, egy kiapadhatatlan hatásforrásként működik.

Az életed eseményeit, mindig a hited szerint hajtod végre. Kivétel nélkül. Még akkor is, ha azt valamilyen kényszerű cselekvésnek tartod. Mert eleve hiszel abban, hogy ha megcselekszed elmúlik, vagy legalább gyengül a téged terhelő kényszerítő hatás. Ezért, a lélek által biztosított aktuális életerőidet, mindig a hitedben kódolod. Ezek a hiteid képezik, a te EEG agyi mágneses hullámaidat.

A hit nem más, mint olyan szellemi gondolat, amelyikhez a tudatos elmédben, a lelki érzéseidet adtad. Ezért a lelki érzéseid, már olyan mentális erőimpulzusok, amelyek az életedben aktivizálható életerőidként, szellemi szinten irányíthatóak. Ebből adódik, hogy az erőd, mindig az elmédben formált hiteidben rejlik. Ezért a sorsod tudatos formálására alkalmas lelki erőhatásaidat, szinte mindig a szellemi gondolataid által formált hiteiddel hozod működésbe.

Az Univerzum tehát, életenergiát biztosít számodra a lélek által. De azt, te magad döntöd el, hogy az életenergiádból származtatható életerő impulzusaidat, milyen minőséggel hasznosítod. Mert a szellemi gondolataid minősége határozza meg azt, hogy a lelki érzéseidnek, milyen polaritást biztosítasz ahhoz, hogy a megtapasztalható valóságodat formálhassa.

Így a kellemetlen szellemi gondolataid, alacsony rezgésszámú, úgynevezett negatív lelki érzéseket aktivizálnak az elmédben. A közömbös szellemi gondolataid pedig, passzívak a lelki érzéseidre nézve. Míg a magasabb frekvenciájú, pozitív lelki érzéseidet, csak a kellemes szellemi gondolataid hozhatják működésbe az életedben, a tudatos elméden keresztül.

Ezért, mindig a te tudatos döntéseidre van bízva az, hogy a sorsod és életkörülményeid formálására alkalmas lelki érzéseidet, milyen polaritással hozod működésbe. De azt tudnod kell, hogy ahogy a pozitív lelki érzéseid téged szolgálnak az életedben, úgy a negatív lelki érzéseid, csak neked ártanak. Míg a lelki passzivitásodat okozó közömbös szellemi gondolataid hatására, csak te fogsz tehetetlenül sodródni az életed társadalmi viharaiban.

Mert az életed hasznosítható erői, a hiteidben kódolt lelki érzéseidben vannak. Ahogy a pozitív lelki érzéseid, konstruktív módon felépítik a körülményeidet és az életedet, úgy a negatívak lerombolják azokat. Társadalmi szintű, gazdasági és egészségügyi problémákat okozva számodra. Amit neked, magadnak kell elszenvedned. Ezért az életedben jelentkező problémáid, nem az ellenségeid. Hanem konkrét módon megtapasztalt útmutatások arra nézve, hogy mentális módon, rossz úton jársz. Mert az életedet, rosszul formált hitek alapján éled.

Ha pozitív értelemben véve, változtatni szeretnél az életed minőségén és körülményein, akkor a hiteidben kell elkezdened a változást. Mégpedig olyan módon, hogy minden problémádra irányuló negatív hitedet, megoldás-centrikus pozitív hitre kell cserélned. Amelyekben a kellemes szellemi gondolataiddal, kizárólag pozitív lelki érzéseket tudsz aktivizálni az elméddel.

Ennek legjobb módja a reális képzelet. Mert képzeletet alkotni, csak a tudatos elmédben vagy képes. Itt és most, a jelen pillanatában. Miközben a szellemi gondolataid informatív értékeivel, olyan mentális képet alkothatsz az elmédben, amilyenre csak lelki szinten vágyakozol. Így a lelki vágyaidról alkotott mentális elképzeléseid sorra megvalósulhatnak, ha pozitív lelki érzéseket biztosítasz hozzájuk az elmédben.

Mert a lelki érzéseid, az életed energiájából származtatható életerő impulzusok, amelyek mentális módon irányítható munkavégző képességgel rendelkeznek. Ennél fogva, mindig elvégzik azt a munkát, amire a szellemi gondolataid révén irányítottad őket. Vagyis, mindig a hiteidben vannak kódolva, az életed tudatos formálására, alakítására, teremtésére alkalmas lelki erőimpulzusaid. Amelyeknek az eredményét, te magad fogod élvezni vagy elszenvedni. Kizárólag rajtad múlik.

Az életed problémái azt jelentik, hogy még mindig van min változtatnod. Ezért, vedd elő gondolatban a problémáidat, és képzeld el őket szép sorban, mint már megoldott élethelyzeteket. Amelyek éppen boldoggá tesznek téged. Ilyen módon, a tudatos teremtés hatáskörébe rendeled, a problémáid képzeletbeli megoldásait. Éppen azért, hogy azok, boldoggá tegyenek téged. Mert a boldogsághoz mindaddig jogod van, amíg a sorsod teremtésére alkalmas lelki érzéseidet, pozitív polaritást biztosító, magasabb frekvencián aktivizálod az elmédben. A szeretet jegyében.

Mert, csak a szeretet alkalmas arra, hogy a szellemi gondolatainkat olyan kellemessé tegye számunkra, hogy azok magas frekvenciájú pozitív érzéseket hozzanak működésbe az életünkben. Persze, nem a már megszokott, személyes érdekekhez fűződő relatív szeretetre gondolok, hanem az érdekektől mentes, abszolút szeretetre. Mert az abszolút szeretettel, mások problémáira is figyelmesek maradhatunk.

De nem az a lényeg, hogy mi magunk oldjunk meg mások problémáit. Mert az, túl sok felesleges és elviselhetetlen fizikai terhet jelentene számunkra. Hanem csupán arról van szó, hogy a tudatos teremtés gyakorlásával, mások problémáira is elképzelhetünk az elménkben olyan helyes megoldásokat, amelyek boldoggá tehetik őket. Így a tudatos teremtés hatáskörébe rendelve a reális elképzeléseinket, másoknak is jót tehetünk. Kivétel nélkül.

Csak el kell tudnunk képzelni valóságosnak mások jólétét akkor is, ha sanyarú még a sorsuk. Mások egészségét akkor is, ha még most betegek. Mások sikerét akkor is, ha ma még sikertelenek. Mások szerencséjét akkor is, ha ma még szerencsétlenek. Mások bőségét akkor is, ha ma még szegények. Még sorolhatnám tovább a szükségszerű jócselekedetekről szóló elképzeléseink lehetőségeit.

De az tény, hogy a világunk valósága, sokkal szebbé és jobbá képzelhető. Csak annyit kellene tenni, hogy a kritikusan hangzó szidások és becsmérlések helyett, olyan reális elképzeléseket kellene formálni az elménkben, amelyekben mások megítélhető élethelyzetei tökéletesedhetnek. Vagyis, az ítélkezésre használható lelki érzéseinket, egy tökéletesebb megoldás reális elképzelésével, olyannak képzeljük el, amit csak áldani tudunk. Így a negatív lelki érzéseink helyett, pozitív érzésekkel éltethetjük azokat, akik a környezetünkben erre rászorulnak.

Nem az a lényeg tehát, hogy egy kőkemény kritikával, bárkit lehúzzunk az ő saját önbecsülési szintje alá, mélyen megalázva, hanem éppen ellenkezőleg. Fel kell emelni bárkit az önbecsülési szintjére, hogy alkalmas legyen ő is, a tudatos teremtés gyakorlásával, megváltoztatni a saját életét és az életkörülményeit egyaránt. Mert az én saját reális elképzeléseimmel, segíthetek bárkinek. De azt, hogy mi lenne az igazán a jó megoldás, mindenki saját maga érzi és döntheti el.

Mert boldogságra születtünk. Tökéletes megoldásokon alapuló boldogságra. Amelyben a megtapasztalható örömök folytonossága nem szűnik meg. De aki, mindig csak a problémákkal konfrontálódik, nem lehet igazán boldog. Mert a megtapasztalható örömök, megszakadoznak az életében. Nem folytonosak azok. Az örömök hiánya pedig, szenvedést eredményez.

Így a boldogság és a szenvedés, nem fér meg egy helyen az elménkben. Mert a boldogság azt jelenti, hogy a szeretet útját járjuk. Míg a szenvedés, éppen arra utal, hogy valamiért letértünk a szeretet útjáról. Eltávolodtunk a szeretet által biztosítható kellemes megtapasztalásoktól. Ahogy a boldog ember életerős, mert a pozitív lelki érzései éltetik, úgy a boldogtalan szenvedő ember gyenge, mert a negatív lelki érzései, nem képesek örömöt okozó megtapasztalásokkal szembesíteni őt.

Pedig, a recept nem bonyolult. Most bárkinek szívesen „felírom”. Este lefekvéskor és reggel felébredés után, minden embertársadat álld meg. Napi szinten. Mert, akit az áldásodban részesítesz, azzal szemben mindig kedves leszel. Továbbá, aki az áldásodban részesül, szinte mindig kedves lesz veled szemben. De, mindenképpen elviselhetőbbé és kedvesebbé válva viszonyul hozzád. Ha akarja, ha nem. Mert ez, az Univerzum törvénye. Egy olyan mentális szabály, amelyben a teremtésre alkalmas szeretet funkcionál. De honnan van ez az abszolút szeretet?

Az Univerzum energiája, egy és oszthatatlan. Erre utal az energia megmaradási tétele. Amely energia, a kozmikus szintű mágneses hullámok frekvenciái révén terjed. Ezek a kozmikus mágneses hullámok, a mágneses alaphalmazban alakulnak ki, tárolódnak el, és közlődnek induktív módon, az összetett szerkezetű anyagi megnyilvánulások elektronjainak az elektromos erőterei felé. Ezért, mivel a mágneses alaphalmaz, a mágneses hullámok hullámhosszaiban kódolt kozmikus információ kialakítására, tárolására, és közvetítésére alkalmas, az Univerzum abszolút Elméjét és Memóriáját valósítja meg.

Ennek a kozmikus Elmének az öntudata határozza meg a kozmológiai állandókat. Amelyek alapján, a mágneses hullámok alaprezgéseinek köszönhetően működik, minden objektív anyagi részhalmaz, mint elektromos másodrezgés. Mert a fizika azt tanítja, hogy minden anyagi megnyilvánulás, rezgésnek minősül. Szerintem, mágneses okokra visszavezethető elektromos másodrezgéseknek.

Az abszolút Elme öntudatának a szellemi gondolatai tehát, a kozmikus mágneses hullámok hullámhosszaiban vannak kódolva. Míg az elektronok elektromos tereire gyakorolható akaratát, a mágneses hullámok frekvenciái révén foganatosítja. Így az Univerzum öntudata, olyan mágneses információkkal és energiával rendelkezik, amelyik induktív módon gyakorol hatást az elektromos anyagi minőségekre.

Ennél fogva, a kozmikus öntudat úgy is meghatározható, mint minden elektromos anyagi részhalmazra ható, és minden elektromos anyagi részhalmaz állapotváltozásáról tudó mágneses képességnek. Vagyis röviden, a mindenható és mindentudó képességnek.

Ez a kozmikus energia biztosít számunkra életerőt, a léleknek köszönhetően. Így a lélek nem más, mint egy kozmikus szintű mágneses hullám frekvenciája, amely egy mágneses „köldökzsinór” formájában, folyamatosan összeköt bennünket az Univerzum mágneses alaphalmaza által megvalósult abszolút Elméjével. Így annak öntudatából származó információ tartja fenn mágneses hullámhosszkén, azt a kozmikus szintű informatív értéket, amely mentén az életünk energiája, lelki szinten éltethet bennünket.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2020.02.26.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4315492078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása