Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2020.04.16. 07:16 futotuz

Biologika.

Címkék: biologika

Biologika.

Ez a fogalom, abból a tudományosnak vélt felismerésből nyeri az értelmét, hogy a biológiai szintű anyagi testünk egészsége, mindig attól függ, hogy a logikus szellemi gondolatainkkal, milyen lelki érzéseket aktivizálunk éppen, a tudatos elménkben.

Ez már, egy ősi idők óta közvetített alapvető ezoterikus tanítás, amit a pszichológia is felkarolt mostanában. Csak most, biologika címen terjeszti az ismereteket. Amely szerint, az elménkben felmerülő szellemi gondolataink, lelki érzéseket aktivizálnak, az életünk sorsszerű eseményeinek az alakítása érdekében. A kellemes, szeretettel teljes szellemi gondolataink, magas frekvenciával vagyis, pozitív polaritással aktivizálják a lelki érzéseinket. Míg a szeretet nélküli, kellemetlen szellemi gondolataink mentális hatására, alacsony frekvenciával azaz, negatív polaritással hozhatjuk működésbe a lelki érzéseinket.

A lelki érzéseink szerintem, az életünk mágneses alapú kozmikus szintű energiájából származtatható, elektromos életerő impulzusaink a testünkben. Így erőhatásokként, mindig elvégzik azt a mentális feladatot, amire az elménkben tudatos szellemi gondolatainkkal irányítottuk őket. Úgy is mondhatnám, hogy mindig a tudatos elménkben tervezzük meg szellemi szinten azt, hogy a lelki érzéseink erőhatásai, milyen mértékű mentális munkát végezzenek, az anyagi világunk megtapasztalható valóságát befolyásolva.

Ezért, a lelki érzéseink, éppúgy hatást gyakorolnak az egészségi állapotunkra, mint az egyéb más életkörülményeinkre. Úgy anyagi, mint társadalmi szinten. A pszichológia tudománya pedig, egyszerűen a pesszimizmus vagy az optimizmus megnyilvánulásának értékeli ezt a mentális eseményt. Hiszen a pesszimista beállítottságú értelmes ember, kellemetlen szellemi gondolatokkal irányítja az életét. Míg az optimista beállítottságú értelmes ember, többnyire a kellemes szellemi gondolataira támaszkodik az élete során. 

Másképpen fogalmazva, a pesszimista beállítottságú ember, probléma-centrikus módon gondolkodik. Felismeri a problémát, és mindig azon töpreng, hogy milyen bajt okozhat még neki ez a konfliktusa. Továbbá, a probléma okait és elviselhetetlen feltételeit elemezgeti a szellemi gondolatai segítségével. Amíg azonban, a problémás szellemi gondolataira tudatos az elméje, addig csak alacsony frekvenciával, azaz negatív polaritással képes aktivizálni a teremtésre alkalmas lelki érzéseit.

Ezzel szemben, az optimista beállítottságú ember, egy probléma ismeretében, mielőbb a számára helyes megoldás elvi lehetőségére fókuszál a szellemi gondolataival. Ilyen módon, megoldás-centrikus jelleggel használja az elméjét. De a lehetséges megoldásoknak, már az elvi lehetősége is, csak kellemes szellemi gondolatokkal képzelhető el. Így az optimista beállítottságú ember elméjét, általában kellemes szellemi gondolatok uralják. Amelyik gondolatok, pozitív polaritású lelki érzések aktivitását teszik számára lehetővé.

A mindenkori mentális beállítottságunkat, az életünk során megtapasztalt életeseményeink emlékei határozzák meg. Valamint, az a szellemi szintű fejlettségi szintünk, ami eljuttat bennünket arra a felismerésre, hogy a felmerült problémáinkon, már nem tudunk változtatni. Mert azok, már eleve megtörtént események. Ezért, csak a megoldás lehet értelmes módon választható ideális alternatíva számunkra.  Így a problémákat, csupán elfogadnunk kell. Éppen azért, hogy mielőbb a számunkra helyes megoldásokra tudjunk koncentrálni az elménkben, a szellemi gondolataink segítségével.

Na, már most, biológiai szintű ártó hatást, csak a negatív lelki érzéseink képesek kifejteni a testünkre. Mert a rezgési szintjük olyan alacsony, hogy a testünk alapvető rezgési szintjét is lerontják. Vagyis, azt az alapvető rezgési szintünket, amit a lelkünk vegetatív módon biztosít a sejtjeink számára ahhoz, hogy ideális formában tudjunk élni. Amit a szellemi gondolatainkra aktivizált lelki érzéseink még nem befolyásolnak. Mint például, öntudatlan alvó állapotunkban, amikor az elménk nem tudatos.

Abból kell kiindulnunk, hogy az anyagi létezés minden lehetséges megnyilvánulása rezgésnek minősül. Az Univerzum mágneses alaphalmazában megnyilvánult, mágneses alapú hullámok által előidézett, elektromos szintű másodrezgéseknek. Méghozzá, az atomok összetett szerkezetformáló működésére visszavezethető elektromos másodrezgéseknek minősülnek. Így az anyagi szintű emberi élet is rezgéseken alapszik. Az atomi részecskéink, olyan szerves szénhidrogén alapú sejteket képeznek, amelyek belsejében a sejtmag, egy bezárt sejtkristálynak minősül.

Ezek a sejtmagba zárt sejtkristályok, a szervezetünk természetes baktériumtörzsei által nyernek kiszolgálást ahhoz, hogy a folyamatos kristályosodási folyamataikat elvégezhessék. A baktériumaink, interferonnal korlátozzák a sejtjeink belső kristályosodási folyamatait. Amely interferonban, olyan antitestek vannak kódolva, amelyek az ilyen kristályosodási módon létrejövő sejtszaporulatot, csupán a szervezet számára biztonságos, sejtes alapú kettéosztódással oldhatják meg. 

Ezért, a kozmikus szintű mágneses hullámok frekvenciája által biztosított életenergiánk, olyan mértékű alaprezgést biztosít a sejtjeink számára, amelyben a sejtosztódást biztosítani képes kristályosodási folyamataink, zavartalanul végbemehetnek. Egészséges szinten tartva a szervezetünk sejtjeinek az összehangolt működését.

Ha azonban, az elménkben aktivizált lelki érzéseinkkel, megváltoztatjuk ezeket az alapvető rezgési szinteket, akkor azok, képesek befolyásolni a sejtosztódásunk minőségét. Mégpedig olyan formában, hogy az alacsony rezgésszámú negatív lelki érzéseink, lerontják az alapvető természetes rezgési szintünket. Így a testünkben kialakuló idegi feszültségek, csak korlátozott mértékű működést biztosíthatnak, a biológiai szintű szervezetünk számára. A korlátozott rezgési szinten működő sejtjeink pedig, túl azon, hogy gyengébb minőségű anyagi kiszolgálásban részesülnek, a természetes baktériumaink részéről, még a kristályosodási periódusukban is hiányt szenvednek. Mivel a természetesnél visszafogottabb, alacsonyabb rezgési szinten a sejtosztódást megvalósító sejtjeink, sokkal több kristálytorzulást és kristályosodási hibát vétenek, a természetesnek megismert sejtszaporulatuk következtében.

Ha pedig, magas rezgésszámú pozitív lelki érzések fokozzák az alapvető természetes rezgési szintünket, akkor a testünkben, nem alakulnak ki idegi feszültségek és a szervezetünk, még ideálisabb módon képes együttműködni. Ennek következtében, az így felfokozott rezgési szinten működő sejtjeink, sokkal ideálisabb anyagellátásban részesülhetnek, a szervezetünk természetes baktériumtörzseitől elvárható szorgos munkának köszönhetően. Ezért a sejtjeink, a sejtosztódásukat megvalósító kristályosodási folyamataik, sokkal tökéletesebb biológiai folyamattal valósulhatnak meg. Sokkal ideálisabb, egészségesebb utódsejteket produkálva számunkra.

Mivel a természetes sejtosztódásunk sejtkristályosodási folyamatai, pozitív rezgésmódosulásra javulnak, ezért határozottan állítható az, hogy a tudatos módon való előidézése, az egészségesebb testi állapot felé irányul. Vagyis, a kellemes szellemi gondolatainkkal irányított pozitív lelki érzéseink, nem csupán fokozzák az egészség felé irányuló sejtes alapú testi működésünket, hanem a lehetséges betegségeink felszámolását is elvégzik.

Ezért a betegségeink, szinte mindig a szeretet nélküli kételkedések, bizonytalanságok, aggályok okozta indulatos zavarodottságunk neheztelése, haragja, dühe, és gyűlölete eredményeként alakulnak ki.  Vagyis, az elménk hibás használatával, éppen mi magunk adunk lehetőséget arra, hogy betegek legyünk. Egy tisztességesen felvállalt haragból táplálkozó gyűlölet például, egy féléven belül képes elvinni egy egészséges embert. De hogyan?

Amikor valamilyen rosszindulatú konfliktus gondja ér el bennünket, akkor a problémánkra fókuszálva, kellemetlen szellemi gondolatok tudatosodnak az elménkben. Ezek, azonnal feszültségeket idéznek elő a szervezetünkben. Mert negatív lelki érzéseket generálva, felspanolt idegállapotba kerülünk. Így a szervezetünk összehangolt munkája erősen torzul. Csakhogy, amikor az elménkben már negatív lelki érzések aktivizálódtak, akkor az már, a mi negatív hitünkké alakult emlékké válik. A memóriánkba kerülve pedig, tovább dolgozik az elménk mentális háttértárolójában. A nélkül, hogy arra éppen tudatosak maradnánk az elménkben. Tartós feszültségben tartva a testünket, vagy annak bizonyos részeit.

Így a szeretet nélküli félelmeink, amit a harag bármelyik fokozata idéz elő, olyan negatív hiteinknek minősülnek, amelyek a memóriánkba ágyazódva, tovább dolgoznak a sorsunk alakításán. Vagyis, nem az elménkben éppen megvalósuló, hirtelen felindulásunk okozza a tartós betegségeket előidézni képes egészségügyi problémáinkat, hanem a memóriánkba kerülő negatív hiteink. Ahol egy rendes harag vagy gyűlölet, akár évekig is uralni képes az elménk mindenkori tudatossági szintjét. Ezért, a haragos ember nem felejt. Tovább cipeli azt a mentális terhet, amit a kellemetlen szellemi gondolatai hatására generált negatív lelki érzéseivel alakított ki magának. Mert megbocsátásra képtelen.

Pedig, Jézus azt tanította, már kétezer évvel ezelőtt, hogy bocsáss meg a te ellenségeidnek. Nem egyszer, nem hétszer, hanem legalább hetvenhétszer. Mert a tudatos megbocsátás lehetősége alkalmas csak arra, hogy a memóriánkból végleg kitörlődjön a harag. Mégpedig azért, mert a megbocsátás alkalmával, tudatosan elvonjuk a negatív hitünktől, a negatív lelki érzéseinket. Ilyen módon, mint szellemi szintű információ megmarad ugyan örökké, de már nem aktivizálhat lelki érzéseket.

Szerintem, van még egy mód arra, hogy a haragból táplálkozó félelmeinket közömbösíthessük a memóriánkban. Mégpedig az, ha egy jóízűt nevetünk az általa okozott problémánkon. Mert a nevetés során, éppen az, az ironikus felismerés tudatosodik bennünk, hogy milyen ostobán alakítottuk a sorsunk formálására alkalmas negatív hitünket. Vagyis, a negatív hitünket megértve, komikussá válik az számunkra. Ezért nevetünk a saját hibáinkon. Ilyen módon, a memóriánkban tárolt negatív emlék informatív értékét töröljük véglegesen. Így a hozzá tartozó negatív lelki érzés, egyszerűen felszabadul a mentális kötöttségéből, és nem terhel bennünket tovább. Szerintem, ez a nevetésnek az egyetlen igazi oka.

Így a biologika tanítása azt magyarázza, hogy a pozitív lelki érzéseinkkel, képesek vagyunk biztosítani magunknak bármikor, az egészséges testi állapotot. Míg a negatív lelki rézéseinkkel, mentális kaput nyitunk magunknak, a bennünk kialakulni képes betegségek számára. Vagyis, a tévhiteinket biztosító hiedelmeink, nyugtalanságaink, gátlásaink, szorongásaink, aggódásaink, félelmeink, rettegéseink, és a belőlük táplálkozó haragjaink és gyűlölködéseink, olyan negatív lelki érzéseket tartanak fenn a memóriánkban, amelyek alkalmasak arra, hogy félelmetes módon eltorzítsák az egészséges testi állapotainkat.

Ez persze, egyenesen utal arra, hogyha a szellemi gondolatainkat rosszul használjuk az elménkben, mert félünk a bennünket támadni képes ismeretlen veszélyektől, akkor az, negatív lelki érzésekkel táplálkozva, betegség kialakulásához vezethet önmagában is. Továbbá, olyan fertőzőképes betegségeket engedélyez számunkra, amelyektől éppen félünk. Mert a félelem, negatív érzésekkel táplált hit az elménkben. Ezért a memóriánkba épülve, éppúgy a megvalósulása felé törekszik, mint a pozitív hiteink. Csak a megvalósulása, ártalmas lesz reánk nézve.

Ezért minden körülmények között, a tökéletes egészségben kell hinnünk. Rendíthetetlen módon. Vagyis, minden lehetséges szellemi gondolatunkat, tudatosan az egészség tudatának a szolgálatába kell állítanunk. Mert az ilyen kellemes szellemi gondolatok által aktivizált lelki érzések, fenntartják számunkra az elvárt egészséges testi állapotot. Minden körülmények között. Nincsen kivétel. Ez az egészségtudatosság alapja. Így megfertőzhetetlenekké válunk. Ez a biologika lényege.

Mert a pozitív lelki érzéseink, a legideálisabb immunerősítő lehetőségeink. Mivel a sejtjeink számára, olyan magas rezgési szintet biztosítanak, amelyek alkalmasak arra, hogy a bennünket folyton támadni próbáló egyéb víruskristályok ellen is megvédjenek. Így a vírusfertőzések, nem jöhetnek létre a szervezetünkben.  Vagy, csak igen enyhe lefolyásúak lehetnek. Mert a szervezetünk sejtjeit kiszolgáló természetes baktériumtörzseink, hamar felismerik a jóval alacsonyabb rezgési szintű idegen víruskristályokat.

Amíg azonban, a félelemnek engedelmeskedve, alacsony rezgésszámú a sejtjeink működése, addig a vírusrezgésekkel közel azonos a frekvenciájuk a sejtjeinknek is. Így, szinte tökéletesen kompatibilisek a sejtjeink rezgéseivel. Vagyis, könnyebben egyesülhetnek azokkal. Megvalósítva számunkra, az oly annyira rettegett vírusfertőzést.

Más szóval, az embert megfertőzni képes humán vírusokat, tisztelni kell. Higiénikus módon érdemes védekezni ellenük. De főképpen azért, hogy akaratlan hordozóként, nehogy megfertőzzünk másokat. Viszont azzal a biztos egészségtudattal kell élnünk, hogy a humán vírus, csupán próbálkozik nálunk. De a kristályszerkezetének a természetes rezgésszáma, jóval alacsonyabb, mint a mi egészségbe vetett rendíthetetlen hitünk, mentális módon magasan tartott rezgési szintje. Ami egy behatolhatatlan „páncélt” képez a sejtjeink számára. Így a humánvírusoknak, esélyük sem lehet velünk szemben.

Egyébként pedig, amúgy is állandó vírustámadásokban özönében élünk. De a legtöbb vírus, olyan növényi vagy állati sejtekből származik, amelyiknek a rezgési szintje, alapvetően eltér az emberétől. Így a táplálkozásunk során a szervezetünkben jutó vírusok, az emésztőrendszerünkben egyszerűen elbomlanak.  A legtöbb humánvírus is így jár. Csak azok képesek megfertőzni bennünket, amelyek a tápcsatornánkat megkerülve kerülnek a szervezetünkbe. Az életnedveinken keresztül, vagy a légzési utjainkat használva. De, ha a rezgési szintűnk, magasabb az ő rezgéseiknél, akkor esélytelenek velünk szemben.

Ezt pedig, a pozitív lelki érzéseken alapuló egészségtudatosságunk garantálja. Amikor minden szellemi gondolatunkat, a tökéletes egészség reális elképzelésére koncentráljuk. Az esetleges betegségeknek pedig, még az elvi lehetőségét is tudatosan elvetjük. Ez az egészségtudatosság alapja. Így az egészségre irányuló mentálhigiéniánk, lehetővé tesz számunkra azt, hogy egészségesek is maradjunk. Minden körülmények között. Szerintem, erről szól a biologika tanítása is.

 

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2020.04.16.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3815616046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása