Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2020.05.19. 07:05 futotuz

Egészséges gondolatminták.

Címkék: egészséges gondolatminták

Egészséges gondolatminták.

Az életünk sorsszerű eseményeit, az elménkben tudatosodó és formálódó szellemi szintű gondolatmintáink határozzák meg. Akkor nevezhetők ezek az általunk megtervezett személyes gondolatmintáink egészségeseknek, ha a mi egyéni érdekünket úgy szolgálják, hogy közben elvileg, nem ártanak senki másnak sem.

Szerintem a szellemiségünk, a tudatalattinkban honos memóriánk mentális „raktárkezelője”. Jó raktárosként, egy abszolút értékű, teljesen hiánytalan mentális adatbázisra törekszik. Ezért a memóriánkban, az idő szerint lineárisan eltárolt emlékeink adatbázisát folyamatosan szemlélve, állandóan leltároz. Logikai hibát vagy hiányosságot keres. Amint talál egyet, máris felküldi az elménkbe, tudatosodás céljából.

Napi szinten, több ezer ilyen szellemi szintű gondolatunk támad. De estére már, csak azokra emlékszünk vissza, amelyekhez lelki érzéseket is csatolt az elménk. Mert a lelki érzéseinkkel társított szellemi gondolataink már, a mi személyes hiteinkké alakultak. Amelyek alkalmasak arra, hogy a memóriánkba beépülve, az emlékeink mentális adatbázisát bővítsék.

Amelyik szellemi gondolatunkhoz, nem csatol az elménk lelki érzéseket, azok nem fontosak számunkra, és hamar feledésbe is merülnek. Akár egy perc, vagy akár néhány másodperc leforgása alatt is. Ilyen módon tehermentesíti a memóriánk mentális adatbázisát az elménk, a számunkra feleslegesnek ítélt szellemi gondolatainktól.

Így a memóriánkban tárolt szellemi szintű emlékeink segítségével, olyan előre megtervezett gondolatmintákat hozhatunk létre, amelyek még több lelki érzést képesek aktivizálni az elménkben. Ezek az előre jól megtervezetett szellemi szintű gondolatmintáink, az elménkben formált tudatos elképzeléseink. Vagyis, amikor az emlékeink mentális igénybevételével, valamilyen új reális elképzelést formálunk a tudatos elménkben, akkor gyakorlatilag, a felhasználható emlékeinkhez csatolt lelki érzéseket összegyűjtjük, és beleintegráljuk ebbe a közössé vált képzeletünkbe.

De mivel, most egy egészen új hitet formálunk a tudatos elménkben, ezért nem csupán összetereljük a régi emlékeinkben tárolt lelki érzéseinket, egy közös cél érdekében, hanem egészen új lelki érzések is aktivizálódnak az elménkben. Mégpedig, attól függően, hogy az elképzelésünket képviselő reális tervünk, milyen mértékben illeszkedik, a már eddig megtapasztalt valóságunkhoz. Ennél fogva, minél jobban elfogadható valóságosnak, az új tervünk mentálisan kialakított képzeletbeli gondolatmintája, annál több új lelki érzést aktivizál az elménkben.

A lelkünk, az életünk energiája. Vagyis szerintem, egy kozmikus szintű mágneses hullám frekvenciája, amely az anyagi minőségű elektromos szerkezetünket, egy konkrét biológiai egységben stabilizálja. Ezért az érzéseink, már olyan bioelektromos jelenségek az elménkben, amelyeknek a biológiai hatóképessége, a lelkünkből nyeri a mentális erőértékét. Ebből kifolyólag, a tudatos elménk feladata éppen az, hogy a szellemi gondolataink informatív értékeit összekapcsolja, a lelki érzéseink mentális erőhatásaival. Ezért, az ilyen módon formált hiteink, már olyan szellemi gondolatmintáink, amelyekhez lelki érzéseket is csatolt az elménk.

A hiteink tehát, agyi elektromos hullámokként, olyan szellemi gondolatokat jelentenek a hullámhosszukat illetően, amelyeknek lelki érzések biztosítják a frekvenciájukat. Ebből adódik az is, hogy a szervezetünk sejtjeinek aktuális rezgési szintje kizárólag, mindig attól függ, hogy milyen minőségű gondolatminták uralják a tudatos elménket. Mert, bár a léleknek, mint az életünk kozmikus szintű mágneses energiájának, nincsen polaritása, de a belőle származtatható elektromos tulajdonságú lelki érzéseinknek, már a szellemi gondolataink minőségei határozzák meg az aktuális polaritásait.

Ami azt jelenti, hogy a mágneses alapokon működő lelkünk, elektromos lelki érzéseket biztosít számunkra azért, hogy azok, mentális módon irányítható erőhatásokként alakítsák, formálják, teremtsék a sorsunkat. De azt tudnunk kell, hogy a kellemetlen szellemi gondolataink hatására, ezek a lelki érzéseink, alacsony frekvencián lehetnek csak aktívak az életünkben. Negatív jelleget öltve. Míg a kellemes szellemi gondolataink hatására, magasabb frekvenciás, pozitív jelleget nyerhetnek csak az elménktől.

Számunkra konstruktív módon hasznosak azonban, csak a pozitív lelki érzéseink lehetnek. A negatív lelki érzéseink, destruktív módon rombolják az életünk anyagiságának és körülményeinek a megtapasztalható minőségét. Ezért, a mi személyes felelősségünk az, hogy a teremtésre, az életünk formálására, alakítására alkalmas lelki rézéseink mentális erőhatásait, milyen polaritással aktivizáljuk az elménkben, a szellemi gondolataink segítségével.

Ezért az elménkben, tudatos módon, mentális higiéniát kell alkalmaznunk. Ami éppen azt jelenti, hogy a lelki rézéseinket negatív módon aktivizálni képes kellemetlen szellemi gondolatainkat, szándékosan ki kell iktatnunk, az elménk tudatosságának a mentális színhelyéről. Ilyenkor tulajdonképpen, kitakarítjuk az elménkből a kellemetlen szellemi gondolatainkat. Vagyis, ilyen módon, a lelki érzéseink mentális erőhatásait, csak kellemes szellemi gondolatokkal aktivizálhatjuk az elménkben.

Így, a felelős módon formált hiteink, már olyan tudatosan válogatott mentális gondolatmintákat képviselnek az életünkben, amelyek egészséges módon, pozitív lelki érzések aktivitását teszik csak lehetővé számunkra. Az általuk megtapasztalható sorsunkban megjelenő dolgoknak és eseményeknek, hasznos jelleget kölcsönözve. Így az elménkben kialakított pozitív hiteinkkel, pozitív sorsot teremthetünk magunknak. Úgy a saját anyagi minőségünk vonatkozásában, mint az egyéb életkörülményeinkben.

De ezek a hiteink, akármilyen szépek és jók legyenek is, csak relatív gondolatminták maradhatnak. Amelyek bármikor változhatnak. Mégpedig, a bennünket ért külső ingerek alapján. Amelyik külső ingerek, mindig megpróbálják fokozni vagy korlátozni, a mentális higiéniánk alapján tudatosan kontrollált egyéni gondolatmintáink minőségeit. Így a pillanatnyi örömeink és indulataink, állandóan tesztelik, az elménkben honos egészséges gondolatmintáink stabilitását.

Vannak azonban az Univerzumban, olyan abszolút értékű gondolatminták is, amelyek állandóan változatlanok. Az Univerzumot felépítő mágneses térben ugyanis, olyan kozmikus szintű mágneses hullámok vannak, amelyeknek az állandósága biztosítja induktív módon, az elektromos anyagi világunk valóságának a létezését. Éppen olyan módon, mint ahogyan a lelkünk, mint a mi kozmikus szintű mágneses hullámunk, induktív módon éltet bennünket, mint elektromos szintű anyagi megnyilvánulásokat.

Ezért az elektromos tulajdonságokkal rendelkező anyagi világunk minden megnyilvánulása, olyan másodrezgésnek minősülnek, amit a kozmikus szintű mágneses hullámok alaprezgései tartanak működésben. De vajon, mik is ezek a kozmikus szintű mágneses hullámok, amelyek alaprezgésekként, fenntartják az objektív anyagi világunk létezési jogosultságát?

A mágneses hullámoknak két alapvető összetevője van. A hullámhossz és a frekvencia. A hullámhossz képviseli, a kozmikus szintű informatív értéket. Míg a hullámhossz mentén kialakult frekvencia révén, az energia terjed. Mégpedig, a fény sebességével. Ennél fogva, a mágneses hullámokban, mindig a mágneses hullámhossz informatív értéke határozza meg azt, hogy a mágneses frekvencia energiaértéke, milyen mértékű induktív munkát végezzen, az objektív elektromos anyagi minőségeken. Fenntartva ez által, a mágneses alapú szubjektív valóságban, az elektromos alapú objektív valóság anyagi változatosságának a létezését.

A kozmikus szintű mágneses hullámok, a mágneses alaphalmazban alakulnak ki. Ennél fogva, az a mágneses alapközeg, amelyikben információ alakulhat ki, tárolódhat el, és közlődhet induktív módon az anyagi valóság felé, memóriának minősül. Mégpedig, az Univerzum abszolút értékű Memóriájának. Mivel azonban, kozmikus szintű információk kezelésére is alkalmas, ezért elmének is minősül egyben. Az Univerzum abszolút Elméjének.

A mi folyton változó relatív emberi elménkkel és memóriánkkal szemben, az abszolút Elmében és Memóriában, alig van változékonyság. Ezért, az állandó jellegének köszönhetően, stabilitást biztosít az általa működtetett elektromos anyagi másodrezgések számára. Amit az objektív anyagi világ létezése bizonyít. Így az objektív anyagi világ valóságának a határtalan változékonysága, éppen arra utal, hogy a kozmikus szintű mágneses hullámok, végtelenül sokrétűek. Vagyis az Univerzum, a mágneses alapú információinak köszönhetően intelligens.

Kérdés az, hogy az Univerzum kozmikus szintű intelligenciáját, minek nevezzük? A régi ezoterikus és vallásos tanítások alapján, Istenként tisztelik ezt a kozmikus szintű intelligenciát. Mint az Univerzum saját öntudatát. De a kvantumpszichológia tanítása alapján, a tudományban bizonyított tényként könyvelik el azt, hogy a kozmológiai állandók révén, amelyek a mágneses hullámokban vannak kódolva, az Univerzum intelligens módon irányítja az elektromos anyagi világ létezését. Vagyis, határozott formában, intelligens Univerzumról beszélnek.

A kozmikus szintű mágneses hullámok hullámhosszai tehát, az Univerzum olyan abszolút módon egészséges gondolatmintái, amelyek az anyagi valóság minden lehetséges formáját fenntartják, a mágneses frekvencia energiaértékével. Teljesen mindegy tehát az, hogy azokat az anyagi megnyilvánulásokat mi fizikai, kémiai, vagy biológiai szinten elemezzük éppen. Mert az anyagok elektromos létezése, mágneses alapú okokra vezethetők vissza.

A lehető legösszetettebb anyagi megnyilvánulás is, atomokból épül fel. Amely atomoknak a belsejét is, a mágneses tér tölti ki. Így az atomokban, az objektív alkotóelemek aránya, csupán egy tízezred résznyi. Ez tudományosan igazolt tény. Ami egyszerűen azt jelenti, hogy az atomokat felépítő protonok, neutronok, és elektronok együttes térfogata, az adott atom teljes térfogatának, csak az egy tízezred részét teszik ki. Ha pedig, arra gondolok, hogy a szilárd anyagok rács és kristályrács alapon stabilizált mechanikus struktúrákat alkotnak, akkor bennük ez az arány, az atomok távolságtartása miatt, jóval nagyobb számértékkel jellemezhető. Akár több milliomodrésznyi is lehet bennük csupán, az objektív alkotóelemek aránya.  Így az objektívnek megismert elektromos anyagi világ, tulajdonképpen nem más, mint az Univerzum abszolút Elméjének a virtualitása.

Ez a fizikailag bizonyított tény arra utal, hogy az anyagi szintű elektromos másodrezgések, a kozmikus szintű mágneses hullámok alaprezgéseinek a hatására jöhetnek csak létre, és maradhatnak fenn. Ennél fogva, az Univerzum abszolút Öntudatának, a már megvalósult egészséges gondolatmintái vagyunk. Vagyis, a kozmikus szintű öntudat egészséges szeretetrezgései. Az abszolút Intelligenciájának köszönhetően, ezek a mentális módon elképzelt, kozmikus szintű mágneses hullámokon alapuló gondolatminták, anyagi formát öltöttek. Ez az állítás természetesen, a teremtés elméletének kedvez.

A mágneses alaphalmaz egységes közegét, az Univerzum oszthatatlan alaptömegeinek a teljes halmaza alkotja. Így a teremtés során, ezekből az oszthatatlan alaptömegekből alakultak ki, nyilvánultak meg, az összetett szerkezetű elektromos anyagi minőségek. Mint megnyilvánulások. Amikor pedig, megszűnik a létezésüket fenntartani képes mágneses hullámuk, akkor éppen ebbe az oszthatatlanokból álló mágneses alaphalmazba bomlanak le.

Az őket alkotó oszthatatlan alaptömegekre hullanak szét, és az annihiláció jelenségét produkálva, egyszerűen szétsugárzódnak a mágneses tér alaphalmazába. Ahol a közegellenállásnak köszönhetően megszelídülve, beleolvadnak a saját alapközegükbe. Ebből az következik, hogy az Univerzum Öntudata, minden anyagi megnyilvánulást, önmaga mágneses valóságából teremtett meg, és az anyagi szintű elmúlás után, ugyanannak a mágneses valóságnak a részét fogja képezni továbbra is. Ezért az Univerzumban a tömeg, szintén megmaradó tényező.

Vagyis, az Univerzum mágneses alapú Öntudata, mindent önmagából teremtett. Ezért, minden teremtett anyagi megnyilvánulást, mint az objektív anyagi világban kialakult sajátságosan egészséges gondolatmintáját, egyformán értékeli. Vagyis, abszolút módon szereti. Mert önmaga anyagi megnyilvánulását értékeli bennünk. A mágneses alapú egészséges gondolatmintáinak, az elektromos anyagi megvalósulását érzékeli bennünk. Éppen olyan módon, mint ahogyan az ember, egyformán szereti minden egyes sejtjét.

Miközben az Ő mágneses valósága, folyamatosan átjárja az atomjaink révén biztosított anyagi szerkezetünket. Ennél fogva, minden gondolatunkra, érzésünkre, és életeseményünkre azonnal tudatos. Értékeli a születésünket, az életünket, de a halálunk, csupán egy „game over” jelenség számára. Vagyis, egy elindított program végét jelenti csupán neki. Ahol az anyagi szintű elmúlásunkkal, visszanyeri a megnyilvánulásunk alkalmával biztosított oszthatatlan alaptömegeit.

Miközben, a lelkünk és a szellemiségünk, mint sajátságossá vált mágneses hullámunk, az Ő mágneses alaphalmazának a kozmikus trébe kerül. A szellemiségünk, egyéni hullámhosszt biztosít „számunkra”, míg lelkünk, a mágneses hullámunk frekvenciát tartja fenn továbbra is. Mégpedig, éppen az energia megmaradási törvénye alapján. Ennél fogva, a halálunk megszünteti ugyan az elektromos anyagi szintű másodrezgésünk kötöttségének a létezési jogosultságát, miközben továbbra is fenntartja a kozmikus szintű mágneses rezgésünk univerzális feltételeit.

Problémát, csak az jelent számunkra, hogy az Univerzum kozmikus szintű öntudatának a szerves részét, csak akkor tapasztalhatjuk meg a mágneses alapú „túlvilágon”, ha a halálunk pillanatában, a kozmikus szintű abszolút szeretet uralta az elménk tudatosságát. Mert a teremtő, mindent a saját részének tekint. Ezért, minden anyagi létezést, egyformán szeret. Abszolút jelleggel. Ennél fogva a teremtőt, abszolút szeretet jellemzi. Amelyhez, csak akkor csatlakozhatunk, ha már mi magunk is az abszolút szeretetet mentális szintű hullámhosszát képviseljük tudatosságban. Mert a személyes hullámhosszunk, csak akkor lehet kompatibilis Isten hullámhosszával. Így Isten, csak akkor képes rezonálni a mi felszabadult mágneses hullámunkra.

De mentális módon változni is, csak a relatív életünkben vagyunk képesek. A halálunk után, a kozmikus szintű mágneses hullámunkban, stabilizálódik minden addig megszerzett szellemi ismeretünk. A mágneses hullámunk hullámhosszát biztosítva. Vagyis, a mentális fejlődésünk nem fejeződött be az életünk során. Ez a tény biztosít lehetőséget, a reinkarnáció elvére. Amelynek keretében, egy új testet nyerve, ismét újrakezdhetjük a mentális fejlődésünk életútját. Teljesen elölről. Mert, mindenki lenullázott szellemiséggel születik, és az emberiség addig kialakult kultúrájából meríthet magának, szellemi szintű ismereteket a mentális fejlődéséhez.

Ennél fogva, előbb-utóbb kialakul egy olyan egységes elmélet, amely lehetőséget biztosít az emberiség számára ahhoz, hogy a szeretetbe születő gyermekek, szeretetben való nevelése után, szeretetben is fognak végre élni. Mert, csak az ilyen módon, szeretetben fejlődött szellemiségű emberek alkalmasak arra, hogy még életükben megtapasztalják önmaguk Isteni minőségét. Mert a lélek által, minden embert az Isten élteti. A teremtő. Így a teremtői képesség elvi lehetősége is bennünk van.

Ezért a tudatos teremtés, éppen arról szól, hogy egy lelki vágyunkat, a szellemi gondolataink segítségével elképzeljük valóságosnak. Megvalósulásra méltó, egészséges gondolatmintákat formálunk belőlük. Minél reálisabb, minél valóságosabb számunkra ez a mentális képünk, annál több pozitív lelki érzés társul hozzá az elménkben. Amikor pedig, már határozottan érezzük a közben generálódó pozitív örömérzéseink élményét, akkor kell azt mondanunk, hogy ÁMEN. Azaz LEGYEN.

Olyankor ugyanis, a lelkünk által bennünket éltető Isteni minőségünk szemléli, a szellemi gondolataink által formált reális elképzelésünket az elménkben. Tökéletesen egyetért a látottakkal, mert az általa sugallt lelki vágyunk elvi megvalósulását látja benne. Ezért biztosít számunkra, pozitív polaritású örömérzéseket. Majd, éppen Ő maga mondatja velünk azt, hogy ÁMEN. Ilyen módon, tudatosan hozzájárul ahhoz, hogy a vágyunk elképzelt tárgya vagy eseménye, az anyagi megvalósulás szintjére kerüljön.

Hasonlóan működik a hatásos ima is. Amikor imádkozol, akkor a saját gondolataid segítségével fogalmazd meg pontosan azt, hogy mit szeretnél megtapasztalni az anyagi valóságodban. Hogy mi a személyes vágyad. Amikor elmondod, és közben elképzeled valóságosnak, akkor pozitív lelki érzések öröme hatja át az elmédet. Mert a vágyott valóságnak, már a képzete is örömélményekkel jár. Az ÁMEN kifejezés segítségével pedig, nem csupán befejezed az imádat, hanem a tudatos teremtés hatáskörébe rendeled az imád elképzelt tárgyát vagy eseményét.

Félreértés ne essék, ez nem szívesség Istentől. Mivel Isten a teremtő. Éppen arra vár, hogy legyen teremtésre méltó hitünk. Amit a reális képzelettel kifejezésre juttatott hiteinken keresztül üzenünk meg számára. A hiteink nélkül, „munkanélküli” az életünkben. Vagyis, hit nélkül, teljesen feleslegesek vagyunk Isten számára. Hiába vagyunk vele állandó mentális tudatkapcsolatban, ha nem biztosítunk számára újra meg újra teremtenivalót.

Akinek van reális jövőképe, annak mindig vannak olyan vágyai, amelyeket érdemes elképzelnie valóságosnak. Amelyeket érdemes a tudatos teremtés hatáskörébe rendelni. Így van jövője is. Éppen az a gond az emberekkel, hogy a nyugdíjba vonulásuk után, már inkább csak vegetálnak. Napról napra élnek, ahogy éppen sikerül. A helyett, hogy előre tudatosan megterveznének minden egyes másnapi eseményüket. A következő hét vagy hónap, esetleg év eseményeivel együtt. A reális képzeletük segítségével. Mert realizálható jövőképet formálva alakulhat csak ki ideális jövő.

Annak a teremtő Istennek, aki az Univerzumban megteremtette az anyagi szintű világmindenséget, nem jelent problémát megteremteni a „toronyórát lánccal”. Ami azt jelenti, hogy a teremtésre szorítkozó vágyainknak, csak a képzeletünk szabhat határt. Vagyis, bármit elképzelhetünk, korlátok nélkül. Mert ami a képzeletünkben realizálható, az bármikor megjelenhet a valóságunk realitásaként is. Mivel, ami a valóságunkban megjelent használati tárgy már létezik, azt valaki elképzelte egyszer előttünk valóságosnak. Csak azután lett a valóságunk része.

Ezért a reális képzeletünkhöz, olyan egészséges gondolatmintákat érdemes felhasználni, amelyek pozitív lelki érzésekkel társulva az elménkben, hasznos és szeretetre méltó valóságot teremtenek számunkra. De a szeretet, alkalmas arra is, hogy mások egészségét, sikerét, és jólétét képzeljük el valóságosnak. Ha örülni tudunk egy ilyen nagyszerű elképzelésnek, akkor már biztosan a tudatos teremtés hatáskörébe is rendeltük. Jobbá téve ezzel mások életét is.

Ezért érdemes elképzelni reális módon azt, hogy a gyermekeink, milyen nagyszerű emberek lesznek majd, amikor felnőnek. Mert addig, mindig erőt biztosítunk az elképzelt megvalósuláshoz. Így a gyermek, a vágyaink és elképzeléseink alapján fog felnőni. Ezzel ellentétben, a kritikus módon nevelt gyermekek, az állandó szidásaink és lesújtó véleményünk miatt, nem képesek kellőképpen kibontakozni az életük során. Mert mentális elnyomásban élnek.

Ahogy mi magunk is, a kozmikus teremtés részeként, Isten tudatosan megvalósult gondolatmintái vagyunk, úgy a mi egészséges gondolatmintáink is, a személyes hiteinket kialakítva, a teremtés részévé válhatnak. Mert az állandóan zajló teremtés folyamatának, teljesen mindegy az, hogy Isten abszolút hiteit valósítja meg, vagy a mi folyton változó relatív hiteinket. Mert a mi szellemi gondolataink által irányított lelki rézéseink, a hiteinket alkotva, éppúgy mágneses hullámokként szerepelnek az Univerzum mágneses alaphalmazában, mint ahogyan az Isten abszolút hiteit képviselő kozmikus szintű mágneses hullámai.

Mert az EEG műszerrel mérhető agyi mágneses hullámaink, nem mások, mint a mi személyes hiteink mágneses megnyilvánulásai. Mert a hiteinket képviselő agyi elektromos hullámaink, induktív módon jelenik meg a mágneses valóságban. Amelyek EEG mágneses agyi hullámokként, már az Univerzum mágneses alaphalmazában aktívak. Ahol megkeresik a hullámhosszúságuknak megfelelő, de jóval nagyobb energiájú kozmikus szintű mágneses hullámokat, és a vágyunk által kívánt valóság megnyilvánítására késztetik azokat. Ilyen módon tudunk, az Isteni eredetű lélek segítségével, részt vállalni a teremtés folyamatában. Az egészséges gondolatmintáinkkal formált reális hiteink közreműködésével.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2020.05.19.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2015706656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása