Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2020.08.02. 17:34 futotuz

Fájdalomtest.

Címkék: fájdalomtest

Fájdalomtest.

Természetes tudatos elmeállapotban az értelmes ember önmagát, az anyagi testével azonosítja. Amelyben a szellem és a lélek azon munkálkodik, hogy jól érezzük magunkat. Így a kellemes szellemi gondolatainkra, teremtésre méltó pozitív lelki érzéseket aktivizálunk. Amelyek a megtapasztalható sorsunkat, olyanná varázsolják számunkra, amelyek szerint boldogok lehetünk.

Vannak azonban, olyan életeseményeink, amelyekben megsérülhetünk vagy megbetegedhetünk. Ilyenkor átmenetileg, a fájdalom lehet úrrá rajtunk. De a lehetséges egészséges állapotukra fókuszálva az elménk figyelmét, olyan pozitív hiteket formálhatunk, amelyek mielőbb meggyógyítják számunkra, a sérült vagy beteg testi állapotunkat. Így a fájdalom, a helyesen használt tudatos elme hatására, hamar elmúlik.

Amikor azonban, a szellemi gondolatainkat egy lelki trauma feltorlódott negatív érzései irányítják, akkor az, egy negatív mentális visszacsatolásként, a tudatosságunkra veti az árnyékát. Ezért a trauma miatt tapasztalt boldogtalanság érzése, a fájdalomtestünk kialakulását teszi lehetővé. Így a tudatosságunk, befogadja a negatív lelki érzéseink következtében aktivizált további kellemetlen szellemi gondolatainkat. Újabb negatív lelki érzéseket generálva az elménkben. Így a traumaként megélt negatív lelki érzések, további negatív lelki érzéseket aktivizálnak. Amelyek, teljesen átitatják a teljes testünket. Mert amelyik kellemetlen szellemi gondolataink, még több fájdalmat képesek okozni számunkra, azok erősítik bennünk a fájdalomtest érzésének a hatását. Ez a depresszió jelensége.

Így a lavinaként reánk torlódó negatív lelki érzéseink depresszív hangulatában, olyan kellemetlen szellemi gondolatok ébrednek az emberben, amelyek először a feleslegesség érzését ébresztik fel bennünk, majd ezt tovább fokozva, az önpusztítás lehetőségeit feszegetik. Egészen az öngyilkosságig erősödve. Így a negatív lelki érzéseink hatására, a testünk először csak elnehezül, majd egy egységesnek értékelhető fájdalommá módosul, amitől megszabadulni kívánunk. Tulajdonképpen, ez a mentális módon értelmezett fájdalomtest logikai értelme.

Az önveszélyes negatív hatása mellet, a közveszélyesség lehetősége is kialakulhat. Mert, ha a trauma okát másokban gondoljuk, akkor az önpusztító jelleg, mások ellen fog irányulni. Mert önkívületi őrjöngő elmeállapotba kerülhetünk. Ahol már az aktuális tudatosságunkat, a felhalmozódott negatív lelki érzéseink uralják. Mert minden kifejezett harag mögött, valamilyen fájdalom húzódik meg.

Amikor az értelmes ember, tudatosan a mielőbbi önpusztítás irányába fordul. Éppen azért, hogy mielőbb megszabaduljon a lelki fájdalom mentális terhétől. Ami az egész testét uralni képes. Így a fájdalomtest, egy olyan kellemetlen pusztító, romboló érzés, amely éppen ellentétes a boldogság euforikus mámorával. Amelyben a test szinte lebeg, olyan könnyed. Éppen a kellemes szellemi gondolatainkra aktív pozitív lelki érzéseink miatt.

A fájdalomtest negatív csapdájának az élményétől, nagyon sok esetben, csak külső segítséggel lehet megszabadulni. Mert olyankor a tudatos elménket, a traumánkat okozó negatív lelki érzéseink uralják. Amelyek eleve fájdalmat okoztak nekünk. Így, önmagukhoz hasonló kellemetlen szellemi gondolatok és negatív lelki érzések aktivitását teszik csak lehetővé az elménkben.

Ez a mentális hatás, arra vezethető vissza, hogy az elménk mindenkori tudatosságát, eleve kétféle állapot uralhatja. A teremtés és a pusztítás állapota. Attól függően, hogy a tudatos elménkben, milyen minőségű szellemi gondolatokkal irányítjuk a teremtésre képes lelki érzéseinket. Mert a kellemes szellemi gondolatainkra, a magas frekvenciájú pozitív lelki érzések lesznek aktívak, míg a kellemetlen szellemi gondolataink, az alacsony frekvenciás negatív lelki érzéseket generálják.

Ami azt jelenti, hogy a sorsunk formálására alkalmas lelki érzéseink, csak a szellemi gondolataink hatására aktivizálhatók. A kellemetlen szellemi gondolataikkal, a destruktív rombolást, a pusztítást szolgáljuk. Alacsony frekvenciás módon aktivizálva a lelki érzéseinket. Míg a kellemes szellemi gondolatainkkal, a számunkra hasznos, konstruktív teremtést. Magas frekvencián működésbe hozva a lelki érzéseinket. Így a lelki érzéseink, nem szolgálhatják egy időben a jót és a rosszat is. Nekünk kell tudatosan döntenünk felőle. Ezért, mindig van választási lehetőségünk.

Aki ezt az alapvető mentális szabályt tudja, megérti, és alkalmazza, ritkán juthat el odáig, hogy egy trauma depresszív állapotú fájdalomtestet formáljon a tudatosságából. Ami önpusztító jelleggel bír. Mert pozitív lelki érzésekkel, nem szolgálhatjuk a rombolás és a pusztítás destruktív jellegét. Pozitív lelki érzésekkel, mindig a számunkra hasznos teremtés szolgálói lehetünk csak.

Ezért, egyáltalán nem mindegy az, hogy az éppen aktuális tudatosságunkat, milyen szellemi gondolatok és lelki érzések uralják. Mert a szeretet tudatosságának a fényében, feloldódnak a fájdalomtestünket létrehozó sötét félelem mentális árnyékai.

Ebből kifolyólag, nyugodtan elmondható az, hogy a Biblia tanítása értelmében, az Istennel kapcsolatos szeretet tiszta fénye, teljesen képes eltünteti a tudatosságunkból, a fájdalomtest minden lehetséges félelméből táplálkozó árnyékokat. Míg az Istentudatosságunk hiánya, éppen olyan félelmeket enged az elménkbe, amelyek beárnyékolják a tudatosságunkat. Ezekben a félelem szülte árnyékokban valósulhat meg a félelemtest. Amit az egyre sötétülő tudatosságunkkal akarunk elpusztítani.

Ezért Sátán, a pusztító, a negatív lelki érzéseinken és az általuk kiváltott kellemetlen szellemi gondolatainkon keresztül képes csak mentális hatást gyakorolva, uralkodni felettünk. Ezek a kellemetlen szellemi gondolataink, olyan ördögi kísértések, amelyek az általuk aktivizált negatív lelki érzéseknek engedelmeskedve, szétzúznak mindent, amit szeretettel felépítettünk. Vagy a mások által sugalmazott kellemetlen szellemi gondolatok hatására aktivizált negatív érzéseknek engedelmeskedünk. Ezért a kísértések és a sugalmazások, valóban az ördög mentális eszközei, hogy negatívvá alakítsák bennünk, a teremtésre alkalmas lelki érzéseinket. Sátáni pusztító erőket szolgálva.

Ettől válik Sátán, Isten ellenfelévé. Mert a mindenkori tudatosságunkat, csak az egyikük uralhatja egyszerre. Az értelmes ember, a teremtő Isten végtelen szeretetét választja tudatosan, mert a szeretet kellemes szellemi gondolataira, csak pozitív lelki érzések formálhatják az életünk menetét. A kísértő és sugalmazó Sátánt legyőzni, csak Isten szeretetének a tiszta fényével lehet.  Ezért, minden az elménkben dől el. Attól függően, hogy melyik urat válasszuk tudatosságunkban. A félelemmel terhelt sötétség rombolás urát, vagy a szeretet fényében ragyogó teremtés urát.

Ez a mentális küzdelem, állandóan zajlik a fejünkben. Ezért, minden szellemi gondolatunk tudatosodása során, meg kell hoznunk a felelős döntésünket. De az esetleges fájdalomtest kialakulása ellen, a traumatikusnak értékelhető negatív érzéseinket is felül kell bírálnunk. Nehogy kellemetlen szellemi gondolatok kísértéseit és sugalmazásait zúdítsa a tudatosságunkra. Félelemmel beárnyékolva mindent, ami az elménkben szeretetből van. 

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2020.08.02.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7016100650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása