Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2021.03.10. 06:36 futotuz

Pozitív koronateszt.

Címkék: pozitív koronateszt

Pozitív koronateszt.

Sajnos, ebben a járvány által sújtott időszakban, könnyen előfordulhat az, hogy valakinek az egészségügyi vírustesztje pozitív értéket mutat. Mert a fertőzőképes vírus, mint mikrokristály, a légáramlatokban terjed, és így, szinte mindenhol ott lehet a légterünkben. Ahol pedig, több fertőzött ember tartózkodik egy időben, ott a légtérbe kerülő vírusok is koncentráltabb mértékben fordulhatnak elő. Mert a víruskristályok, az emberi szervezetben „szaporodnak”, kristályosodás útján. Ezért járvány idején, szinte bárki megfertőződhet.

Az általunk megszokott nedves influenza típusú vírusfertőzések, magas lázzal és erős el-taknyosodással járnak. Miközben a csontok és az ízületek fájnak. Erős kimerültséggel, fáradtsággal párosulva. Ezért azokat, ágyban fekve és kiizzadva lehet a leghamarabb letudni. Amikor az ember gyakorlatilag, kiizzadja a vírusfertőzés által okozott betegséget. Erős nyákképződés mellett. A rengeteg orrfújás kényszere során pedig, a víruskristályok kitisztulnak a szervezetből.

Egészen más a helyzet most, ebben a száraznak nevezhető Influenzás időszakban. Mert a koronavírus, nem jár erős nyákképzéssel. Ezért, az orrüregekbe kerülő vírusok, egyszerűen megtapadnak ott, és kristályosodás útján „szaporodnak”. Mivel nem történik nyákképződés, ezért ez a kristályosodási alapon történő vírusszaporulat zavartalan. Majd a szükségszerű légzési folyamat során, tovább juthat a tüdőbe, ahol már, sokkal nagyobb kárt tud okozni.

Ha azonban, az orrüregekben kristályosodó vírusok, össze tudnának keveredni a nyákkal, akkor az orrfújás lehetőségével, folyamatosan megszabadulhatnánk a vírusoktól. Ezért, olyan házi-praktikát érdemes gyakorolni, amelyiknek erős nyákképző hatása van. Mert a nyákban feloldódó és nyákkal keveredő vírusok, a kényszerű orrfújás alkalmával, a nyákkal együtt, egyszerűen kitisztulnak az orrüregeinkből.

Ilyen házi praktikának minősül, az inhaláció. Amikor forró, kamillateás gőzt szívunk be, és azzal telítjük az orrüregeinket. A magas hőfok, megolvasztja a víruskristályokat, míg a kamillatea a természetes nyákképződést indítja be. Így az orrüregekben kristályosodó vírusok, könnyen elkeverednek a nyákkal, és az orrfújás segítségével, egy hét alatt kitisztul a szervezetünkből.

Vagyis, ennek a száraz vírusfertőzésnek köszönhetően, nem alakul ki magas lázzal járó testi ellenreakció, mint a nedves vírusfertőzések esetében, ezért az inhaláció magas hőfokával pótolható ez a természetes igény. Mert a vírusok, már körülbelül 40 Celsius-fok körül megolvadnak. A megolvadt vírus pedig, elveszíti a tapadó képességét. Folyadékkristállyá alakul, és a nyákkal keveredve, kitisztul az orrüregből. Minden orrfújás alkalmával.

Ezért, egy koronás betegségben diagnosztizált fertőzött embert, mielőbb inhalációs kezelésnek kell alávetni.  Mert az orrüregekben, egy hétig is kristályosodhat a bele került vírus addig, amíg olyan mennyiségűre „szaporodik’ hogy a tüdőbe juthasson. Ezért, ezt az egyhetes, orrüregekben való kristályosodási ciklust érdemes arra használni, hogy az inhaláció nyákképző képességével, kitisztítsuk a szervezetünkből.

A nyákképzés akkor is beindul, ha a szigorúan vett inhalációt, egyszerűen csak a beteg tartózkodási helyiségében elhelyezett, forrásban lévő kamillateás gőzöléssel pótoljuk. Mert akkor, az egész helyiség telítetté és forróvá válik. Mint a szauna. Ez főképpen kisgyerekeknél, vagy idős, magatehetetlen embereknél lehet célszerű megoldás. Mert a meleg kamillateás gőz, a levegővel együtt az orrüregekbe juthat, és ott elkezdi a szükséges nyákképzést. Ami a víruskristályok kiürítésének a természetes lehetőségét biztosítja.

Ha pedig, valaki nem bírja az erős gőzöléssel járó forró levegőt, annak a csípős hagymát vagy a hasonló módon csípős paprikát ajánlom, esetleg az őrölt borsot. Mert a csípős élelmiszerek fogyasztása során, az ember taknya-nyála összefolyik, és ebben az erős nyákképződésben, az orrüregben kristályosodó vírusok is folyadékkristályos állagúvá válnak és a szükségszerű orrfújással, kiürülhetnek az orrüregeinkből.

Aki pedig, nem bírja a gőzkezeléssel járó megpróbáltatásokat, és az erős élelmiszereket sem, annak már csak a tüsszentőpor marad. Ami egy olyan szappanos, lúgos por, ami az orrüregbe kerülve, olyan tüsszentési ingerrel járó nyákirritációt indít be, amelyikben a víruskristályok is távozhatnak. Ez a lúgos kémhatású tüsszentőpor, éppen olyan hatással van az orrüregeinkben kristályosodó vírusokra, mint amikor a kezünket mossuk meg szappanos vízzel. A lúgos kémhatású vizes szappan ugyanis, az orrüregeinkben is feloldja, közömbösíti a vírusok savasító jellegű kristályszerkezetét.

Ezért, a mostani járványos időszakban, valóban az állandó tesztelés jelenti a tervszerű védekezés egyetlen reális módját. Mert, akiben hamarabb kimutatható a vírusok jelenléte, annak számára, hamarabb lehet elkezdeni, az orrüregekből kihajtani képes nyákképző technikákat. Mert ez a mostani száraz vírusfertőzés, csak ilyen tudatos nyákképző technikákkal állítható meg. Tervszerűen megakadályozva azt, hogy az orrüregekben elszaporodó vírusok, nagyobb mennyiségben a tüdőbe juthassanak.

A tüdőbe jutott vírusok pedig, csak akkor képesek aktívak lenni, ha a tüdőnk sejtjei túl savas kémhatásúak. Vagyis, savas szempontból véve túltelítettek. Mert a vírus, csak túltelített oldatban képes oltókristályként funkcionálni. Ezért egy fertőzött embernek, szinte csak lúgosító kémhatású ételeket és italokat érdemes fogyasztania. Éppen azért, hogy a sejtjeinek a pH értéke, elveszítse a túlzottan savas kémhatását.

Ezt teszi a hasnyálmirigy is. Amikor biológiai szintű szódabikarbónát termel számunkra. A szervezetünkbe vitt táplálékaink kémhatását állítja be számunkra, enyhén savasra. Majd, ezt a kémiai módon előkészített táplálékot fogják a baktériumaink szétbontani, és a sejtjeink számára, a vérbe juttatva feltálalni. Hogy azok sejten belül fennálló, állandó kristályosodási folyamataik, zavartalanul megtörténjenek. Mert minden sejtünk folyadékkristályos szerkezet, amelyiknek a kristályosodási információját, a DNS láncunk kódolja. 

Ha azonban, a hasnyálmirigy túl kevés biológiai szintű szódabikarbónát termel, mert már idős vagy beteg az ember, vagy éppen, erősen savasító kémhatású ételeket és italokat fogyasztunk, akkor a szervezetünk sejtjei túlzottan elsavasodnak. Ami azt jelenti, hogy a túlzott módon elsavasodott sejtjeinkbe kerülő vírusok, mint oltókristályok funkcionálnak, és képesek arra, hogy átírják a sejt DNS láncában kódolt kristályosodási programját.

Jó hatásfokkal segíthet az, ha minden nap megiszunk éhgyomorra egy pohár vizet, amibe egy fél citrom levét és egy csapott kávéskanálnyi szódabikarbónát kevertünk el. Ilyen módon, külső forrásból származó szódabikarbónával fertőtlenítjük a sejtjeinket. Mert a szódabikarbóna enyhén lúgosító hatása, képes megszüntetni a sejtjeink túlzottan savas kémhatását. Mivel a vírus, mint mikrokristály, csak túltelített oldatban képes oltókristályként funkcionálni. Túlzottan savas sejtkörnyezetben.

Amikor az ember sejtjeinek a pH értéke normális, azaz csak enyhén savas, akkor a vírus, nem alkalmas arra, hogy a sejtbe kerülve fertőzést okozzon benne. Ilyen módon, egyszerűen kiürül a szervezetből. Mint oda nem való, sejtidegen mikrokristályt. Gyakorlatilag, így éljük a mindennapjainkat természetes módon. Hiszen a levegő, amit beszívunk, állandóan tartalmaz vírusokat. Járvány idején pedig, mindig nagyobb koncentrációban.

Ezért a vírusok tulajdonképpen, nem az ellenségeink. Ha felkészítjük a szervezetünket a fogadásukra, akkor rezisztenssé válunk ellenük, és nem képesek megfertőzni bennünket. Mert a „vírus” kifejezés, „mérget” jelent. Így a vírusfertőzés, mérgezésként jut érvényre a sejtjeinkben. Azért a sejtjeinkben, mert a vírus mikrokristály, és a sejtjeink pedig, folyadékkristályos alapú biológiai szerkezetek. Ezért képesek egymásra hatást gyakorolni. Kristályos jellegű informatív hatást. Ami a sejtjeinkre nézve, mérgező hatásnak minősül.

Mivel az egészségügy, nem így tekint a vírusokra és a sejtekre, ezért a vírusfertőzésekkel szemben éppúgy tehetetlenek, mit több ezer évvel ezelőtt. Érdemi változás csak abban nyilvánul meg, hogy most az egészséges embereket is be szeretnék oltatni, hogy megállítsák a járványszerű vírusfertőzés lehetőségét. Sajnos azonban, a vírus ellen beoltott emberek is lehetnek fertőzöttek. Így ez az egészségügyi út, zsákutcának minősül.

Ha azonban, tudomásul veszik végre azt, hogy a vírus élettelen mikrokristály, és a sejtekbe kerülve képes átírni a sejtek folyadékkristályos információját, akkor a gyógyítást, egészen új alapokra lehet helyezni. Mivel, kezdetben csak arra van szükség, hogy a száraz influenzahatás miatt, fel kell ébreszteni a szervezetünk nyákképző rendszerét. Ilyen módon gyakorlatilag, nedvessé kell alakítani a fertőzést. Ha ezt megtesszük, az orrfújás lehetőségével, a vírusoktól is megszabadulhatunk. Épp úgy, mint a nedves vírusfertőzések esetében. Körülbelül, egy hét alatt teljesen kitisztulva.

A túl sok fekvés, szintén nem ajánlott. Mert akkor a probléma, hamarabb a tüdőre húzódik. Ezért a nyákképzés és a fertőtlenítés mellett, inkább a sok friss levegő hatása a szerencsés. Ami alkalmas arra, hogy a tüdőben kristályosodó vírusokat, mielőbb kiszellőztesse. Így a maszk viselése, csak olyan helyeken indokolt, ahol sok ember van egymáshoz túlságosan közel. Esetleg, gyengébben szellőztetett zárt közösségi területeken.

Amikor ugyanis, az ember természetes módon kiszellőzteti a lakását, vagy egész nap szellőztet a jó idő miatt, akkor ugyanazt a minőségű levegőt szívja be, mint ami a külső térben van. Ezért, az indokolatlan maszkviselés, káros lehet az egészségre. Mert megfosztja az embert az egészséges levegőtől. Ráadásul, az órákig hordott maszk alatt, olyan baktériumok telepedhetnek meg, amelyek a saját szervezetünkből származnak ugyan, de a levegőben közlekedő vírusokkal találkozva, könnyebben fertőzöttekké válhatnak. Megbetegítve a maszk viselőjét.

Külső téren pedig, akkor indokolt a maszk viselése, ha az emberek túl közel kényszerülnek tartózkodni egymáshoz. Vagy, ha a levegő túlzottan erős szmog szennyezettséggel terhelt. Esetleg akkor, ha erős a köd. Mert a szmog és a köd, alkalmas arra, hogy maga alá kényszerítse a levegő felhalmozódott víruskoncentrációját. Fokozva ez által, a vírusfertőzés esélyét.

Ezzel szemben az eső, éppen ellentétes hatású, mert képes arra, hogy a levegőben szálló víruskristályokat, kimossa a légtérből. Megtisztítva ez által a légterünket. Viszont a vízközeg, ami a talajon kialakul, túlzottan vírus-fertőzötté válhat. Így a jó idő erős párolgása hatására, újra a légtérbe kerülhet. Ez a termikus kőrforgás azonban, teljesen elhígítja a légtér víruskoncentrációját. Erősen lecsökkentve ez által, a vírusfertőzés lehetséges veszélyét.

Ezért bármikor, de főképpen járványos időszakban, bárki hasznosíthatja az itt szerzett ismereteket, saját maga és a szerettei védelmében. Mert, aki felismeri azt, hogy a vírus, mint mikrokristály, hogyan képes megmérgezni a sejtjeinket, annak számára, a vírusok elleni védekezés sem jár félelmekkel. Mivel az itt felvázolt egészségügyi praktikák, bármilyen vírusfertőzés ellen hatásosak lehetnek.

A vírust ugyanis, nem lehet megölni. Hiszen a vírus, élettelen mérget jelent. Ezért a vírusfertőzést, csak méregteleníteni lehetséges. Hasonló módon, mint ahogyan azt leírtam. A hozzáértő orvostudomány pedig, majd bővítheti még, az általam javasolt egészségügyi praktikákat. De az alapok, mindig ugyanazok maradnak. Így a pozitív koronateszt eredménye, éppen azt jelenti, hogy onnantól kezdve, nem csupán szerencsés dolog odafigyelni a vírusok ellen javasolt egészségügyi praktikákra, hanem minél előbb alkalmazni is kell azokat.

Mivel, csak arra van szükség, hogy a száraz influenzát, tudatos módon nedvessé alakítsuk. Hogy a víruskristályok, mielőbb kikerüljenek az orrüregeinkből. Így fertőzés esetén az a jó, ha a taknyunk-nyálunk egybefolyik, és nedves vírussá alakítva, mielőbb kitisztul az orrüregeinkből. Megakadályozva azt, hogy az orrüregeinkben kristályosodva elszaporodjon, és a szervezetünkbe kerüljön.

Minden kedves Olvasómnak, jó egészséget kívánok, és azt kérem, hogy ezeket a házi praktikákat, mielőbb osszák meg a rokonaikkal és ismerőseikkel. Azért, hogy mielőbb megszűnjön ez a vírusfertőzéssel járó járvány. Mert, ha a szervezetünkben, már nem képes a vírus szaporodni, akkor a légtérben kialakult koncentrációja is, sokkal alacsonyabb értékű lesz. Így a vírusfertőzés lehetősége, szép lassan megszűnik. Ahogy a vírusfertőzés esélye csökken, úgy veheti vissza a válságkezelést az egészségügy, a politikai hatalomtól. Üdv mindenkinek.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2021.03.10.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1316456054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása