Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2021.03.30. 08:55 futotuz

Vírushaszon.

Címkék: vírushaszon

Vírushaszon.

Természetesen, nem arról a felmérhetetlen haszonról szeretnék írni, amit a gazdasági szinten irányított politikai elit élvezhet, a vírusfertőzés elleni védekezés közben. Nem a drágán vett maszkokról, lélegeztető gépekről, és vakcinákról beszélek. Nem az egyéb légtisztító berendezésekről, amelyek az otthonainkban kiszűrik a vírusokat. Hanem éppen arról szeretnék írni, ami valóban hasznos lehet a teljes emberiség számára, ebből a pandémiás szintű vírusfertőzésből.

Mert a sok megbetegedett ember, és a nagyszámú halálos áldozat arra utal, hogy a vírus, nem gyerekjáték. Viszont, azt is tükrözi egyben, hogy ma még az egészségügy, ugyanannyit ért a vírusfertőzésekhez, mint kétezer éve. Még akkor is, ha az egészségügyi protokollt, a látszólag fejlett politika irányítja. Míg régen, szigorúan elkülönítették a betegeket az egészségesektől, addig ma, az egészségeseket kényszerítik arra, hogy a betegek között élve védekezzenek a betegség ellen, ahogy tudnak. Oltassák be magukat, ha nem akarnak betegek lenni. De ez, nem logikus egészségügyi döntés, hanem kizárólag politikai. Mert ilyen fonák helyzetet, ép ésszel gondolkodó egészségügyi szakember, szándékosan nem teremt.

Sajnos, ez a mostani koronavírus, egy száraz influenzavírus mikrokristálya, ami a levegőben terjedve fertőz. Így az orrüregeinkben megtapadva képes kristályosodni. Amikor a kristályosodása folytán, elér egy kritikus értéket, akkor már a légutainkon keresztül, a tüdőbe kerülhet. Ahol a további kristályosodása folytán fertőzést okoz.

A régebbi, nedvesként ismert természetes influenzás vírusfertőzéseink úgy történtek, hogy amíg az influenza víruskristálya megtapadt és kristályosodott az orrüregünkben, addig folyamatosan összekeveredett a közben képződő nyákkal, és a kényszerű orrfújás lehetőségével, négy-öt nap alatt kitisztult a szervezetünkből. Ezzel szemben, ez a mostani, laboratóriumi kísérlettel megteremtett influenzavírus, száraz módon fertőz. Vagyis, amíg az orrüregeinkben megtapadva folyamatosan kristályosodik, addig nem képződik közben nyák, így a szervezetből nem képes természetes módon kitisztulni. Viszont ezért, csak a teszt során mutatható ki a vírus jelenléte. Ilyenkor lesz az ember igazoltan pozitív.

Amíg az orrüregeinkben tenyészik az odatapadt víruskristály, addig az ember gyakorlatilag még tünetmentes. Viszont, már vírushordozó. Vagyis azzal, hogy természetes módon kilégzést is végez, fertőzésre alkalmas víruskristályokat fúj kifelé. Amelyek már, az orrüregeiben kristályosodva halmozódtak fel. Ilyen módon a vírus, könnyen fertőz az emberek között. Főképpen zárt helyiségekben. Szabadtéren azonban, valamivel nehezebben terjed, mert a légáram, könnyebben magával ragadja a víruskristály por alakú szerkezetét.

Ahhoz, hogy az orrüregeinkből kitisztuljon az ott kristályosodó koronavírus, arra van szükségünk, hogy nedvessé tegyük a helyzetét. Erre szerintem, alapvetően három lehetőség kínálkozik. Az első az, amikor forró kamillateás inhalálást végzünk. Mert a vírus kristályos szerkezete, 56 fok körül meglágyul, folyékonnyá válik, és az inhalálás közben keletkező nyákkal keveredve, az orrfújás során kitisztulhat a szervezetből. Körülbelül egy hét alatt, ha naponta többször inhalálunk, legalább negyed órát.

A második lehetőséget, a csípős és erős élelmiszereink kínálják. Amelyek fogyasztásakor az ember taknya-nyála azonnal összefolyik, és a kényszerű orrfújás révén, kitisztul a víruskristály is az orrüregeinkből. Mert a hirtelen keletkező nyákban, a víruskristályok is feloldódnak. Ennek az erős ételnek a fogyasztását is, naponta legalább kétszer érdemes folytatni, egy héten keresztül. Ez lehet paprika, hagyma, vagy például torma. 

Harmadik lehetőség pedig, a lúgos kémhatású tüsszentőpor használata. Apró szemű mosópor vagy lereszelt szappan formájában. Amikor ezt felszippantja az ember, akkor az, a savas kémhatású víruskristályokat feloldja az orrüregeinkben. A közben képződő nyákkal keveredve pedig, könnyen kitisztul az orrüregünkből. Ráadásul ez a tüsszentőpor, többszöri tüsszentésre készteti az embert, ezért érdemes a zsebkendőt készenlétben tartani.  Mert a tüsszentések fúvóereje, jóval nagyobb is lehet, mint a sima orrfújásé. De, ha naponta legalább két alkalommal használjuk, egy egész héten át, akkor a víruskristályok szintén teljesen kitisztulhatnak az orrüregeinkből.

A vírusfertőzés kialakulása előtt pedig, napi szinten ihatunk éhgyomorra egy pohár vizet, amibe egy fél citrom levét és egy csapott kávéskanálnyi szódabikarbónát kevertünk el. Mivel a hasnyálmirigyünk is, biológiai szintű szódabikarbónát termel számunkra, hasonló okokból. Mert a szódabikarbóna, megakadályozza azt, hogy a sejtjeink túlságosan elsavasodjanak. Mivel, a sejtjeinkbe kerülő vírusok, csak túltelített azaz, túl savas kémhatású sejtekben képesek oltókristályként funkcionálni. Amíg a sejtjeink csak enyhén savas kémhatásúak, addig a vírus nem képes benne oltókristályként változást előidézni.

Ha azonban a sejtjeink, túl savas kémhatásúak, akkor a bele kerülő víruskristály, átírja a sejt saját kristályosodási programját. Ami a DNS láncban van kódolva. Ami természetes módon, csupán a kettéosztódás lehetőségét biztosítja a sejt számára. De, ha a vírus, beoltja a sejt folyadékkristályos szerkezetét, akkor már, egészen más a helyzet. Mert a vírus, átírja a sejt saját kristályosodási programját, és önmagához hasonló kristályok előállítására készteti az érintett sejtet. Így körülbelül 20-25 perc múlva, 200-250 fertőzőképes vírussá esik szét az amúgy, mindvégig egészségesnek látszó sejt.

Mert a vírus sejteken belüli kristályosodási folyamata, éppúgy kristályosodási folyamat, mint a sejtszaporulat természetes folyamata. Azzal a különbséggel, hogy a természetes sejtszaporulat, kétfelé történő osztódással járhat csupán. Amit megfelelő minőségű interferon szabályoz. Míg a sejten belül megvalósuló vírusszaporulathoz, nem rendelt a szervezet megfelelő minőségű interferont. Kristályosodást szabályzó kémiai anyagot. Így a vírus által megfertőzött sejt gyakorlatilag, fertőzőképes vírusokká kristályosodik.

A külső forrásból bevitt szódabikarbóna pedig, alacsony savas szinten tartja a sejtjeink kémhatását. Így eleve megakadályozza azt, hogy a vírus aktív lehessen a sejtjeinkben. Mert a szükségszerű modern anyagcsere folyamataink, túlzottan savasító jellegűek. A dohányzás savasít. Az italaink többsége szintén savasít. Valamint az ételeink nagy része, úgyszintén savasító jellegű. Ezért van szüksége a hasnyálmirigyünknek arra, hogy külső forrásból származó szódabikarbónával segítsük a munkáját. Legalább akkor, amikor járvány van.

Sokan, eleve meg sem fertőződnek, vagy a fertőzés, enyhe tünetekkel vonul át a szervezetükön. Ez alapvetően annak köszönhető, hogy a hasnyálmirigyük igen jól működik, és kevesebb savasító anyagokat fogyasztanak. De a könnyen megbetegedők vagy az idősebb korosztályúak valószínűleg, már gyengébb hasnyálmiriggyel rendelkeznek. Amelyik már, nem képes elvégezni teljesen a feladatát. Ezért az ő esetükben, legalább a járvány idejére, mindenképpen szükségszerű a szódabikarbónás napi folyadék bevitele.

Azok a betegek pedig, akik már lélegeztető-gépre kerültek, teljesen kiszolgáltatottak lettek. De, ha a kényszerű lélegeztetésük során, lúgos kémhatású párlattal kimossák a tüdejüket, majd kiszellőztetik azt, naponta több alkalommal, hamarabb lekerülhetnek a berendezésről. Majd a további gyógyulásuk már, a normál légzéssel is bekövetkezik. Csak friss levegőt kell számukra biztosítani. Kevés fekvés mellett. Mert a sok fekvéssel járó lassabb légzés, a tüdőgyulladás kialakulásához vezethet újra.

A védőoltás pedig, valójában nem véd meg a vírustól. Viszont, ugyanolyan fertőzöttséget eredményezhet. Vagy, még rosszabbat is. Mert a védőoltás, azokban az emberekben is azonnal aktív lehet, akiknek a szervezete, a vírussal szemben ellenálló lenne oltás nélkül. Mert a védőoltást, közvetlenül a testnedvekbe fecskendezik. Így, minden sejtbe hamar bekerül a várárammal. Szinte azonnal.

Így a jelenlegi harmadik hullám betegeit főképpen, a már beoltott emberek képviselik. Mert a szervezetükben művi úton kialakított betegség ellen, már nem képesek védekezni. Mivel az oltószer a véráramba került, ezért rögösödést okoz a vérerekben. Így nagyon sok beteg, nem a fertőzés miatt hal el, hanem a vérrögösödés áldozata lesz. Így a nyájimmunitás helyett, a nyájfertőzés valósul meg. A vírus-mutáció lehetőségével.

Mert, a beoltott emberek szervezetében, mutálódik is a vírus. Mivel az oltóanyag arra kényszeríti a vírus kristályszerkezetét, hogy módosult kristályprogrammal irányítsa a sejt átkristályosodási folyamatát. Így a beteg által kilélegzett levegőben már, mutáns vírusok találhatók. Amelyek ellen, az addig használt oltóanyag már alkalmatlan. Anglia volt a legaktívabb nemzet, az önkéntes oltásvállalás terén. Mert, nagyon jó volt a politikai szinten irányított egészségügyi propagandájuk. Ezért a legtöbb mutáns vírus, éppen Angliából származik.

Ezért, ha valaki, a fogalakozásánál fogva, mégis kénytelen beoltatni magát, hogy ne veszítse el az állását, annak szintén a szódabikarbónás italt tudom ajánlani. Mert, csak az képes kifertőtleníteni a szervezetét alkotó sejtjeiből, az oltóanyag által bevitt mérgeket. Mert az oltóanyag, vagy „legyengített” vírus, vagy pedig, valamilyen RmNS vegyület. Amely a sejt DNS szerkezetébe jutva fejti ki a védő vagy ártó hatását. Mivel gyógyszer, ezért az egészségeseket, nem is lehetne velük beoltani. Mert az egészségesek számára, minden gyógyszer méregnek minősül. Ez egy alapvető egészségügyi szabály.

Az persze, egy másik kérdés, hogyha a klónozást azért nem engedélyezik, mert a sejtek DNS szekvenciáit befolyásolhatja, akkor az influenza elleni oltások, miért engedélyezettek. Hiszen azok, éppen a sejtek DNS szerkezeteibe épülnek be. Amelynek a káros hatása lehet, hogy csak évek múlva fog jelentkezni. Mert az oltóanyag tesztek, erősen megkérdőjelezhető kísérleti műveletek lehettek csak. Az idő hiányában. De az biztos, hogy évekig nem tarthatott. Ezért, ez a sok „jóindulattal” beadott védőoltás, még sok meglepetést okozhat az emberiség életében.

Ezért, ma már, egyre több egészségügyi alkalmazott, a politikai propagandával szöges ellentétben, képes elmondani a valóságot, amit a munkahelyén tapasztal. Egyre siralmasabb, kilátástalanabb állapotokról számolnak be. Ehhez persze, hozzájárul az is, hogy hazánkban igen sok egészségügyi dolgozó hagyta el a megszokott munkahelyét, a politikai szinten irányított, munkajogi szerződésmódosítás kényszere miatt. Éppen azért, mert a tanult hivatásukat, nem voltak hajlandóak, az értelmetlen politikai érdekeknek alárendelni.

Ezért, ma már, a rezidensek után, a maszek orvosokat és egészségügyi képesítéssel rendelkező alkalmazottaikat is be szeretné rendelni a politikai elit, az állami szintre emelt egészségügy szolgálatába. Már az egészségügyi képesítéssel nem rendelkezőknek is 3-4 órás tanfolyamot tartanak, ha önkéntesként jelentkeznek a betegek szükségszerű ápolására. Azt nem tudom, hogy hová fog még süllyedni az egészségügy, a mai torz állami vezetésünk politikai szintű hatálya alatt?

Ennek a vírusjárványnak a társadalmi hasznát mégis, abban látom, hogy az általam javasolt vírusvédekezési módszerekkel, több ezer éves, vírusoktól való félelem oldódhat fel az emberiség történelmében. Ha a vírusokat, nem élőlénynek tekintik végre az emberi sejtekben, hanem folyadékkristályokká alakult oltókristályokként kezelik. Így a kristályosodási feltételeik korlátozásával, a vírusfertőzés megelőzhető. Ez tehát, egy olyan kristályelmélet, amelyben a vírusok fertőzőképes mikrokristályai, és a sejtjeink folyadékkristályai játsszák a fő szerepet.

Mert a „vírus” magyar neve az, hogy „méreg”. Így a vírusfertőzés, nem más, mint a sejtjeinkben kialakult mérgezés. Ami a víruskristály esetleges „életét”, még csak nem is feltételezi a sejteken belül. Hanem éppen ellentétes módon, folyadékkristállyá alakult mikrokristályként kezeli továbbra is a vírusokat. Így a vírusok sejteken belüli aktivitása, csak kristályosodási folyamattal értelmezhető.

Nagy előnye ennek az elméletnek az, hogy bármilyen vírus ellen bevethető. Illetve, bármilyen vírusfertőzés ellen alkalmazható. Akár emberben, akár állatokban, vagy akár, valamilyen növényi faj védelme érdekében. Mert a folyadékba kevert szódabikarbóna, más élőlények sejtjeinek a fertőtlenítését is elvégzi. Hiszen a sejtek kristályosodáson alapuló hatásmechanizmusa, minden többsejtű életformában közel azonos.

A vírusfertőzésről szóló ismereteink tehát, akkor hasznosulnak az emberiség életében, ha minél előbb a köztudatba kerülnek.  A vírusok elleni védekezés lehetőségével együtt. Ha ez megvalósul, akkor a kialakult pandémia leülepszik végre, és soha többé nem képes ilyen kiterjedt járvánnyá alakulni. Valamint, nem képes félelmet generálni az emberekben. Mert, természetessé válik mindenki számára, a vírusok elleni védekezés, aránylag egyszerű, de eddig nem ismert lehetősége.

Az egészségügyi szakemberek pedig, még tovább fejleszthetik ezt az elméletet, a saját tanult ismereteik függvényében. Hogy azok az emberek, akik esetleg, mégis megfertőződnek, ne kerülhessenek a halál visszafordíthatatlan állapotába. Mert egészségügyi rutinná válhat végre a vírus-fertőzöttek sterilebb körülmények között megvalósuló gyógyítása. Egészen új egészségügyi protokollt követve. Nem politikai előírás alapján. Mert, a suszter, maradjon a kaptafánál. Vagyis a politikus, maradjon a politikánál. Ha egyáltalán ért hozzá.

Bár, én magam sem vagyok egészségügyi képzettséggel rendelkező személy, így a kaptafám engem is visszavár. Ezért, nem is kívánok okoskodni tovább, csak az elméletemet teszem közzé. Ha hasznosítható, akkor az egész világ egészségére ajánlom. Mivel, az én életemben működik. Mert, használom a leírt praktikákat napi szinten, és egyáltalán nem félek a fertőzés lehetőségétől. Sőt, mi több, nagyon valószínű az, hogy már át is ment rajtam a koronás fertőzés. A nélkül, hogy lelkileg megtört volna.

Itt jön képbe a félelem kérdése. Mert a lelki szinten megtört emberek, akiket a hamis politikai tájékoztatás félemlített meg, rettegésben élnek. Vagyis a szervezetük, folyamatos stressznek van kitéve. Ebben az állandósult feszült testi állapotban, a szervezet harmonikus működése erősen korlátozott. Vagyis, még fogékonyabbá válik a vírusfertőzésre. Ezért, a vírustól való félelem nélkül, sokkal kevesebb ember fertőződhetne csak meg. Így a vírusfertőzés ellen használható egyszerű védekezés lehetősége pedig, teljesen képes megszüntetni a félelem elvi lehetőségét is.

Eljött tehát, az ideje annak, hogy társadalmi szinten hasznosítsuk, azokat az észrevételeket, amelyek segítségével a járvány teljesen megszüntethető. Mert ezzel a kristályosodásról szóló módszerrel, úgy az emberek, mint az állatok és a növények vírusos megbetegedései is orvosolhatók.  Szinte, minden fajta vírusos problémára használható. Mert a vírus mikrokristály, és a kristályosodási folyamatait tudatosan befolyásolva, megakadályozható a vírusfertőzés. Illetve, az esetleg mégis kialakult vírusfertőzés, sokkal könnyebben gyógyítható. Jó egészséget kívánok mindenkinek.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2021.03.30.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2516484820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása