Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • Mesterséges Geci: OMFG... azt hittem a "Bölcs Árnyék" és még millió meg egy nicken író futóbolond egyedül van. Miért... (2024.08.29. 00:23) Fehér lyuk.
  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2022.03.17. 05:29 futotuz

Isteni részecskék közege.

Isteni részecskék közege.

Valamikor a fizikusok, 2012-ben, az akkor felfedezett Higgs bozont vélték Isteni részecskének. Aminek a tömegét, 125 GeV/c2, 133 protontömegűnek képzelték. Vagyis, jóval nagyobb, mint a proton tömege. Ilyen módon, egy összetett szerkezetű anyagi részecskét fedeztek fel. Aminek elektromos töltése van.

Ahhoz, hogy a valós Isteni részecskét, legalább elméletben megértsük, arra van szükségünk, hogy az „elektromágnesesnek” ismert tulajdonságokat, elméletben az összetevőire bontsuk. Elektromos és mágneses tulajdonságokra, amit az induktivitás jelensége köt össze az anyagi világunkban. Így az objektívként megismert anyagi világunkban, ez a kétféle jelenség, mindig együtt mutatkozik meg a tudósok számára. De, ha elhagyjuk a légterünk határát, és a csillag és bolygóközi kozmikus térbe hatolunk, ahol már szinte egyáltalán nincsen anyagi minőség, akkor a mágneses világ birodalmába kerülünk. Az Univerzum oszthatatlan alaptömegei által felépített mágneses alaphalmaz, teljes közegének a szubjektív valóságába.

Az Univerzum oszthatatlan alaptömegei, elektrosztatikus töltést felvenni képtelenek. Mert az elektrosztatikus megosztás képességével, csak összetett szerkezetű anyagi részecskék rendelkezhetnek. Ezért, az oszthatatlan alaptömegek teljes közege, az Univerzum szubjektív alaphalmazaként, kizárólag a mágneses hatások közvetítője. Azért szubjektív ez az alaphalmaz az Univerzumban, mert rajta kívül más nem létezik. Másképpen fogalmazva minden, ami létezik, benne van és belőle alakult ki. Így az egységnyi oszthatatlan alaptömegek, amelyeknek csak objektív tulajdonságaik vannak, olyan egységes alapközeget alkotnak, amelyiket viszont, csak belső, szubjektív tulajdonág jellemez.

Az oszthatatlan alaptömegek teljes közege, egy folyamatosan együtt rezgő mátrix halmazt alkot. Mert a teljesen egyenrangú oszthatatlan alaptömegeknek, sem stabil felfüggesztése, sem pedig, fix alátámasztása nincsen. Így egymás relatív alátámasztását biztosítva, folyamatosan csak rezegnek. Mert a nyugalmi helyzetüket állandóan keresik. A kényszerű együttrezgésük során pedig, longitudinális szerkezetű mágneses hullámokat alakítanak ki.

Ezeknek a kozmikus szintű mágneses hullámoknak, két alapvető összetevője van. A hullámhossz és a frekvencia. Az én véleményem szerint, a hullámhossz informatív értékkel rendelkezik. Mert egyértelmű módon különbséget képes tenni a mágneses hullámok között. Míg a frekvencia révén, az energia terjed. Egymást periodikus módon felépült, így elég jól „kvantálható”, erőimpulzus sorozatok formájában. Lineáris felépítésű erőtérré alakítva ez által, a mágneses tulajdonságokkal rendelkező szubjektív alaphalmazt.

Az a mágneses alaphalmaz pedig, amelyikben a mágneses hullámok révén, információ alakulhat ki, tárolódhat el, és közlődhet induktív módon az elektromos tulajdonságú anyagi részhalmazok felé, elmének és memóriának minősül. Az Univerzum abszolút Elméjének és egyben, szintén abszolút értékű Memóriájának. Amelynek ennél fogva sajátságos, szintén abszolút értékű Tudatossága és Intelligens Öntudata van. Az Univerzumnak ezt az abszolút értékű Öntudatát hívja az idealista filozófia Istennek.

Ha tehát, az Univerzum szubjektív alaphalmaza, mágneses adottságokkal rendelkezve, információ kezelésére alkalmas, akkor az egységnyi méretű oszthatatlan alaptömegek képviselik azt a parányi részecskét, ami az Isteni részecskék teljes alapközegét felépíti. Az a kérdés, hogy mekkora lehet kvantitatív kiterjedésben, ez az egységnyi méretű részecske? Ha az Isteniként értelmezett Higgs bozon, 133-szor nagyobb, mint a protonok.

Az anyagi világunkban, az elektromos és a mágneses jelenségek, mindig együtt mutatkoznak meg. Így az atomok és az atomok által felépített anyagi szerkezetek belső tereit, ugyanaz a mágneses alaphalmaz tölti ki, mint amelyik körül öleli azokat. Mozgási, létezési teret biztosítva ez által, az összetett szerkezetű elektromos anyagi részhalmazok számára. Ha pedig, figyelembe vesszük azt a tudományos módon meghatározott tényt, hogy az atomokat felépítő alkotóelemek, a protonok, a neutronok, és az elektronok együttes térfogata, csak egy tízezred részét teszi ki a teljes atomtérfogatnak, akkor szerintem az oszthatatlan alaptömegek egységnyi kiterjedése, az elektronok egy tízezred részét képezhetik csupán.

Ha tehát, Isteni részecskéről beszélünk, akkor az oszthatatlan alaptömeg lehet az a legkisebb kiterjedésű egységnyi részecske, ami felépítheti a mágneses alaphalmaz teljes közegét. Amelyben az Isten által meghatározott információ és energia terjedhet, a mágneses hullámok révén. Mint kozmikus szintű Isteni akarat. Így építik fel az oszthatatlan alaptömegek, annak a szubjektív alaphalmaznak a közegét, amelyikben Istent meg lehet határozni. Mint az Univerzum Öntudatát. Aki önmaga mágneses valóságából, induktív módon közvetíti az akaratát, az elektromos anyagi világ objektív valóságára. Amit teremtésnek neveznek az idealisták.

Ebből adódóan, mindig a kozmikus szintű mágneses hullámok hullámhosszainak az informatív értékei határozzák meg azt, hogy a frekvenciájuk energiaértéke, milyen mértékű induktív munkát végezzen, az elektromos tulajdonságú anyagi részhalmazokon. Az indukció során pedig, a mágneses alapú Isteni akarat szerint vesznek fel strukturális szerkezeteket, az összetett szerkezetű elektromos anyagi részhalmazok. Ez már, a kvantumelmélet kutatási területe.

Az indukció lényege pedig az, hogy az elektronok, mint az anyagi minőségek legkisebb töltéssel rendelkező alkotóelemei, az elektrosztatikus erőtereiket, ugyanazokból az oszthatatlan alaptömegekből építik fel, mint amelyik a mágneses alaphalmazt alkotja. De csak a lehető legközelebb álló oszthatatlan alaptömegekből. Így az elektronok elektrosztatikus erőterei már centrális mozgást nyernek az elektronjaik körül. Mert hűségesen követik az elektronjaik megszerzett forgó és keringő mozgásait.

Ebből kifolyólag, az elektronok elektrosztatikus erőtereinek a centrális mozgásformái, mindig ellentétesek, a mágneses erőtér lineáris szerkezetével. Így az indukció lényege éppen az, hogy ugyanabban a mágneses alaphalmazban az oszthatatlan alaptömegeknek, azonos módon egységes legyen a mozgási kényszere. Ezért, a mágneses erőtér és az elektronok elektrosztatikus erőterei, mindig egymás ellen dolgoznak. Így a kozmikus szintű mágneses hullámhossz informatív értéke, meghatározza a kialakítható háromdimenziós elektromos anyagi szerkezet lehetséges formáját, míg a mágneses frekvencia energiaértéke, felépíti és fenntartja azt a struktúrát.

Mivel az indukció jelensége két irányú, ezért a mágneses hullám határozza meg az elektronok elektrosztatikus erőtereinek a mozgási ütemét. Miközben, az elektronok mozgási ütemének egyéb okokra visszavezethető változásai, mágneses hullámok kialakítását teszi szükségessé. Amely interferenciába lép, az anyagi rezgést előidéző kozmikus szintű mágneses hullámmal. Ilyen módon, térfogati jelleggel befolyásolva az érintett elektronok mozgásformáit, az elektrosztatikus erőtereiken keresztül. Ezért hívták az energia hatását bűvös cselekedetnek, vagy más néven, Isteni tettnek.

A régi Görög filozófusoknál, már felmerült az oszthatatlan alaptömeg fogalma. Amit „atomként” határoztak meg. De a ma ismert atomok vizsgálata közben, a tudósok fel tudták bontani azokat protonokra, neutronokra és elektronokra. Így az oszthatatlanság fogalmát „értelmetlenné” téve. Az fel sem merült az elméjükben, hogy ha az atom felosztható, akkor a valós atom, ami az oszthatatlan alaptömeget képviseli, még rejtve van előttük. Ami ebben az írásomban nyilvánvalóvá válik.

Mert az egységnyi kiterjedésű oszthatatlan alaptömegek teljes közege az, az Isteni alaphalmaz, amelyben az Isteni akarat, kozmikus szintű mágneses hullámok által kialakul, eltárolódik, és induktív módon közlődik, az elektromos anyagi részhalmazok felé. Állandó, fix mágneses paramétereket meghatározva. Ezek egy részét a tudomány már fel is ismerte. Most kozmológiai állandókként emlegetik. Amelyek, olyan fix mágneses paraméterek, melyek fizikai szintű állandókként határozzák meg, az elektromos anyagi részhalmazok rezgési szintű működését. Úgy a kozmikus csillag és bolygószinten, mint a mi földi bioszféránk viszonylatában.

Így az Isteni oszthatatlan egységnyi részecskék, egy egységes közeget alkotva építik fel, az Univerzum mágneses tulajdonságú szubjektív alaphalmazát. Amelyben az Isteni akarat, a mágneses hullámok által közlődik induktív módon, az összetett szerkezetű elektromos anyagi részhalmazok felé. Induktív módon kialakítva és formálva, azok rezgési szintű működését. Így lett Isten a teremtő. Aki önmaga mágneses valóságából, induktív módon nyilvánította meg, az anyagi szintű világ objektív elektromos valóságát. Amelyben az értelemmel bíró ember, felfoghatja a teremtőjéhez fűződő mentális induktív viszonyát. Amely logikus felismerés szerint, ha Isten a teremtő az Univerzumban, és mi emberek is képesek vagyunk agyi mágneses hullámokat alkotni a hiteink alapján, akkor Isten induktív munkája révén, a hittel kifejezett vágyaink, a megvalósulásuk felé fognak törekedni. 

Ehhez nem kell mást tennünk, mint lefekvés után elképzelni néhány olyan dolgot vagy eseményt valóságosnak, amit másnap, a vágyaink szerint szeretnénk megtapasztalni. Majd azzal a biztos nyugalommal elaludni, hogy előre megterveztük magunknak a vágyaink várható eseményszerűségeit. Mert, ez az igazi esti ima. Amelynek keretében, agyi mágneses hullámokat formálunk az elménkben, a lelki vágyaink reális elképzeléseiből. Ezekkel az agyi mágneses hullámainkkal lehetünk mentális kapcsolatban, az Univerzum mágneses alapú teremtőjével, Istennel. Akár napközben is, bármikor.

Imádkozhatsz te, bármilyen előre megszövegezett imát. Ha csak szellemi szinten eldarálod, mint ahogyan a „Mi Atyánk” című keresztény vezérimát szokták, lelki érzések nélkül, az teljesen hatástalan. Mert éppen az, az ima valós célja, hogy minél több pozitív lelki érzést invesztálj az esti imáidba. A lelki érzéseidet pedig, csak akkor tudod fokozni, ha a másnapra szóló lelki vágyaidat képzeled el valóságosnak. Akkor már, az értelmes tervezés öröme tölti fel az elmédet, pozitív lelki érzésekkel.

A reális képzelet, Isten teremtő terve az elmédben. Ha a lélek által Isten éltet téged, akkor a lelki vágyat, éppen Isten ébreszti benned. Neked nincsen más dolgod, mint az értelmes szellemi gondolataid informatív értékeinek a segítségével, értelmes mentális formát biztosítani a lelki vágyaid számára. Az elmédben ezek, agyi mágneses hullámokká alakulva, az Isteni teremtés érdekeit fogják képviselni. Mert Isten a teremtő. A hitünk teremtője. Ezért kell a lelki vágyainkat hittel kifejezésre juttatnunk. Ilyen módon, az Isteni teremtés hatáskörébe rendelnünk.

A lélek által, Isten éltet minden embert. Az elménk pedig, éppen arra való, hogy minden lelki vágyunkat, képzeljük el benne valóságosnak. Ez az Isten által elvárt természetes faladata az elménknek. Így minden olyan szellemi gondlatunk, amelyikhez lelki érzéseket csatol az elménk, hitnek minősül, és agyi mágneses hullámként jelenik meg, a mentálisként értelmezhető mágneses valóságban. Isten valóságában. Így Isten, mindig a lelki érzéseink szerint alakítja számunkra a megtapasztalható anyagi valóságunkat. Az kizárólag a mi felelősségünk, hogy milyen polaritású lelki érzéseket biztosítunk a hiteinkhez.

Mert az igen rövid hullámhosszúságú kellemetlen szellemi gondolatainkhoz, negatív lelki érzéseket csatol az elménk. Amelyek megvalósulása, nem fog örömöt okozni számunkra. Ez a sanyarú emberi sors alapja. Számunkra, csak a hosszabb hullámhosszúságú, kellemes szellemi gondolatainkra aktivizált pozitív lelki érzéseink lehetnek hasznosak. Amit szeretettel formáltunk az elménkben. Mert Isten, joggal feltételezi azt, hogy az elménket természetes módon, mindig a vágyaink szeretettel való elképzelésére használjuk.

Ha a szeretettel ellentétes módon használjuk az elménket, akkor számunkra káros lelki érzések szerint fogja a valóságunkat alakítani. Mert Isten nem tesz különbséget pozitív és negatív lelki érzések között. Számára, csak a lelki érzések számítanak. Polaritásoktól függetlenül. Így ez, a mi személyes felelősségünk marad. Mert Isten abszolút értékű tényező, a relatív értékű polaritásokat nem értékeli, figyelmen kívül hagyja. Ezért kell minél pontosabban, a szeretet pozitív lelki érzéseivel közölni vele azt, hogy a vágyaink szerint mit szeretnénk megtapasztalni.

Amikor probléma elé állít bennünket az élet, akkor Isten minden esetben küld nekünk egy lelki vágyat, ami már a problémamentes állapotra utal. Ezt a lelki vágyat kell a szellemi gondolatainkkal értelmes módon kifejezésre juttatnunk ahhoz, hogy hitként jelenjen meg az agyi mágneses hullámaink között. Mint általunk formált egyéni, szubjektív teremtési utasítás.

Így a szubjektív alaphalmaz, mint az Isteni akarat teljes közege, mágneses erőtérként, azt az utasítást közvetíti induktív módon, az elektromos tulajdonságú anyagi szintű dolgokra és eseményekre, amit a lelki vágyaidban meghatároztál számára. Ilyen módon élhetsz Istennel, a teremtővel, folyamatos mentális viszonyban. Az egységnyi méretű oszthatatlan alaptömegeknek köszönhetően. Amelyek, mint Isteni részecskék jutnak érvényre, ezekben a teremtésnek nevezett induktív folyamatokban.

Minden embert Isteni minőségű lélek éltet. Így az inkarnáció fogalma azt jelenti, hogy az Istenség anyagi szintű megnyilvánulása. A reinkarnáció fogalma pedig azt, hogy az Istenség újra és újra megnyilvánuló testet öltése. Így az emberi szaporulat által, Isten reinkarnálódik az utódainkban. Ezért, amikor a gyermek megszületik, akkor az, valóban Isten ajándéka a szülei számára. Mert ajándékként Isten, a legszebbet és a legjobbat adja számunkra, önmagát. Így biztosítva azt, hogy a gyermekeinkben is, Isten éljen tovább a lélek által.

Mert a lélek, nem más, mint a reánk irányuló kozmikus szintű mágneses hullámunk frekvenciája. Amely ilyen módon, energiát közvetít felénk, amíg élünk. Életenergiát. Ebből az életenergiából nyerhetünk olyan vitálisként értelmezett életerő impulzusokat, amelyek lelki érzésekként, szükségesek a tudatos cselekedeteink végrehajtásához. De ezek a lelki érzéseink, csak mentális módon irányítható erőértékeket képviselnek. Ezért van szükségünk arra, hogy a szellemi gondolataink értelmes elképzelései alapján, meghatározzuk a lelki érzéseink mentális erőhatásainak azt a formát, amit majd induktív módon ki kell alakítaniuk.

Persze, nem a mi gyengécske energiájú agyi mágneses hullámaink fogják azt megteremteni számunkra. Azok csupán, arra alkalmasak, hogy az elménkből az ÁMEN kifejezéssel kivetítve, a mágneses térben megkeressék, a náluk sokkal nagyobb energiájú kozmikus szintű mágneses hullámokat. Amelyeknek ugyanolyan a hullámhossza és azzal interferálva, kölcsönhatásba lépve, a vágyaink szerint meghatározott valóság induktív kialakítására késztessék azokat. Így a lelki érzéseink mentálisan irányított erőhatásai, csak vezérelni képesek a náluk nagyobb energiájú, de azonos hullámhosszúságú kozmikus szintű mágneses hullámokat a mágneses térben.

Ezért, a reális elképzelés szintjén, gondolhatsz te bármire. Mert az Univerzum abszolút terében, mindenféle mágneses hullámhosszúságú hullám fellelhető. Abszolút jelleggel. Ez persze, eddig is így történt. Mert a Genezis óta kialakult természetben, semmi sem alakult ki emberi alkotásként, amit valaki el nem képzelt volna előtte valóságosnak. Vagyis röviden, mindig a reális képzelet formálja, teremti, alakítja a megtapasztalható valóságunkat. Kivétel nélkül.

Így léteznek rövid, közép és hosszútávú elképzeléseink is. A rövidtávú elképzeléseink, néhány másodpercre vetítik előre a vágyainkat. Ezek a mi spontánnak látszó mindennapi tevékenységeink. Amelyek annyira természetesek számunkra, hogy észre sem vesszük azt, hogy tervszerűek. A középtávú elképzeléseink, néhány másodperctől néhány percig tartanak. Amikor a mindennapi spontánnak látszó tevékenységeink közben eltervezünk valamilyen következő egyéb elfoglaltságot magunknak. A hosszútávú elképzeléseink pedig, néhány perctől, akár évekkel előre eltervezett lelki vágyakat vetítenek. Mint például azt, amikor karácsonykor megtervezzük azt, hogy hol fogunk majd nyaralni.

Így a tudatosságunk azt jelenti, hogy a lelki vágyainknak reális elképzelések szintjén, értelmes formát biztosítunk az elménkben, a szellemi gondolataink segítségével. Vagyis röviden, hitet formálunk az elképzeléseink segítségével. Amelyek agyi mágneses hullámokként, a megvalósulás felé fognak törekedni. Erre alkalmas, az Univerzum oszthatatlan Isteni részecskéiből felépült mágneses alapközege. Mint az Univerzum mágneses alaphalmaza.

A tudomány pedig, már teljesen nyíltan intelligens Univerzumról beszél, a kvantumpszichológiai tanításaiban. Ebből kifolyólag, már nem az a tudományos kérdés, hogy van-e Isten, hanem az, hogy hogyan érthetjük meg a szubjektív mágneses lényét, és hogyan élhetünk vele értelmes és számunkra hasznos életet. Mert a léleknek köszönhetően, bennünket is Isten éltet. Kivétel nélkül. Valamint, minden lélekkel bíró élőlényt. Ezért kell szeretnünk a növényeket és az állatokat is. Akkor is, ha a lélek, csak bennünk képes szellemi szinten kifejezni önmagát.

Az Isteni részecskék teljes közegében élve tehát, agyi mágneses hullámokat formálunk az elméinkben, hogy azok által, teremtési utasításokat határozzunk meg Isten, a teremtő számára. De meditatív elmeállapotban, közvetlen mentális viszonyba is kerülhetünk Istennel. Mert meditáció alkalmával, a lelkünk mágneses frekvenciáján keresztül, a saját kozmikus szintű mágneses hullámhosszunkra válunk tudatosokká. Amely a kozmikus szintű Öntudat elválaszthatatlan részét képezi. Így, bármilyen valóságos információt letölthetünk magunknak az Univerzum abszolút Elméjéből és Memóriájából, igény szerint.

Másképpen fogalmazva, az elménkben formált tudatos hiteinkkel, feltöltünk saját információkat a kozmikus szintű adatbázisba, míg a meditáció segítségével, letölthetünk onnan kozmikus szintű információkat. Ilyen módon, mentális formában irányított induktív viszonyban állunk, a kozmikus szintű Isteni Öntudattal. Amikor éber tudati állapotban vagyunk. De az elménk, akkor sem pihen, amikor alszunk. Olyankor azonban, a kozmikus szintű mentális adatbázisból nyerünk olyan információkat, amelyeket nem is mi magunk kértünk. Ezért azok, a legtöbb esetben, össze-vissza érkeznek az elménkbe. Ezért, a legtöbb álmunk, értelmetlen marad számunkra.

De, ha egy probléma elvi megoldását keresve, úgy alszol el, hogy az elalvásod pillanatáig feszegeted a kérdést, akkor az álomperiódusba mentheted át azt a témakört, ami addig foglalkoztatta az elmédet. Ilyen módon, amíg alszol, megálmodhatod a számodra ideális megoldás lehetőségét. Amire legtöbbször, azonnal fel is ébred az ember, még az éjszaka kellős közepén. Amikor éppen tudatosodik az elméjében az, hogy mi a jó megoldás. Ezért, érdemes tollat és papírt tartani az éjjeliszekrényen, hogy néhány ábrával vagy szóval, felvázoljuk magunknak azt, amiről éppen álmodtunk. Mert különben, reggelre feledésbe is merülhet az.

Ez, azért működik így, mert az elménk számára, minden mentális állapot meditatívnak minősül, amit a jelenben tudatosítunk. Így az álom is. De meditatív állapot, az egyszerű gondolkodás folyamata is, ha a jelen pillanatára koncentrálódik. Ha nem csapong, a szellemi szintű múlt és jövő lehetőségei felé. Hanem éppen ellenkezőleg, a lelki jelenlétben képes tartani az elménket.

Ahogy az Isteni részecskék, egységnyi kiterjedésű oszthatatlan alaptömegeinek a teljes közege építi fel, az Univerzum kozmikus szintű mágneses terét, úgy az anyagi minőségek strukturális szerkezeteit is kitöltve, az objektívként megismert valóságot is feltölti szubjektív tartalommal. Ez az anyagi minőségünkön belül aktivizálható mágneses adottság képviseli bennünk a tudatosságunkat. Azt a mentális szintű mágneses adottságunkat, amelyikkel induktív viszonyban állhatunk, a kozmikus szintű Tudatossággal. Gyakorlatilag Istennel. A teremtővel. Mert a lélek által, éppen ezért éltet bennünket. Hogy az Isteni részecskék által felépült egységes mágneses alapközeg, bennünk is aktivizálható legyen. Az induktivitás két irányú fizikai lehetősége miatt.

Nevezheted ezt az induktív teremtési mentális folyamatot, a „vonzás törvényének” is. De a vonzás fogalma, mentális módon távol tart téged Istentől. Tudatosan arra utalva, hogy Istentől te csak bevonzhatod azt, amit szeretnél megtapasztalni. Így én, inkább a „tudatos teremtés” névvel illetem a folyamatot, mert akkor, nyilvánvalóvá válhat bárkiben, hogy a lélek által bennünket éltető Isteni minőségünk van tökéletes módon szinkronban a teremtő Istennel. A mi szubjektív relatív elméinken keresztül, az Univerzum abszolút Tudatosságával. Az egységnyi oszthatatlan alaptömegek Isteni részecskéi által felépített, Isteni tulajdonságokat közvetíteni képes, mágneses alapú közegben.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2022.03.22.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6917782148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása