Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2023.06.24. 17:52 futotuz

Őrangyal.

Címkék: őrangyal

Őrangyal.

A vallásos és az ezoterikus tanítások alapján, minden élő embernek van őrangyala. Nemi, faji és vallási hovatartozástól függetlenül. Ez a védőangyal, tökéletesen alkalmas arra, hogy megóvjon bennünket, a reánk leselkedő veszélyektől. Mégpedig olyan módon, hogy az életünkben meghatározott szellemi döntéseinkbe nem szól bele sohasem. Vagyis, szellemi szinten nem befolyásolhatja az életünk folyamatait. Ami arra utal, hogy csak lelki szinten gyakorolhat reánk hatást.

Ahhoz, hogy az őrangyal fogalmát megértsük, először is az angyalok fogalmával kell tisztába kerülnünk. Mik is azok az angyalok tulajdonképpen? Mert elektromos tulajdonságokkal rendelkező objektív anyagi lények, nyilván nem lehetnek. Az angyalokat, Istennél alacsonyabb rangú, de az embernél magasabb rendű természetfeletti lényeknek tartják.  Tulajdonképpen, Isten küldötteinek tartják őket. Ha természetfeletti lények, akkor azonban, elektromos tulajdonságú anyagi vonatkozásuk nyilván nem lehet. Akkor pedig, csak mágneses módon érthető meg a létezésük.

Mivel az angyalok értelmezése érdekében, felmerült Isten neve is, ezért Isten fogalmát is értelmeznünk kell ahhoz, hogy az alárendelt angyalok esetleges létezése értelmet nyerjen számunkra. Isten fogalmának értelmezése azonban, szükségessé teszi azt, hogy tökéletesen elvonatkoztassunk, az objektívnek ismert elektromos anyagi valóságtól. Mert Isten, ha a természetfeletti angyalok „főnöke”, akkor Ő maga is természetfelletti szubjektív lény lehet csupán. Így az angyalok valójában, az Isteni szintű hatóképesség és tudás különböző szintű megjelenési formái.

Már megszoktuk azt, hogy a mi bioszferikusnak értelmezett anyagi valóságunk, elektromos és mágneses tulajdonságú egy időben. Ebben élünk, és ettől elszakadni természetes módon nem tudunk. Ha azonban, egy űrhajóval felfelé haladva, elhagyjuk a bioszféránk anyagi szintű határát, akkor a bolygó és csillagközi térbe kerülünk. Ahol már nincsen elektromos tulajdonságú anyagi vonatkozás. Az már, egy egészen más világ számunkra. A tisztán mágneses tér birodalma. Ahol a kozmikus szintű mágneses hullámok kialakulhatnak.

Ennél fogva, az abszolút Létezést elméletileg, kétféle valóságra lehet osztani. A mágnesesként értelmezhető szubjektív valóságra, és a belőle és benne megnyilvánult, objektívként elfogadott elektromos anyagi valóságra. Mivel azonban, az objektív valóság a szubjektív valóságból alakult ki és abban is működik rezgési szinten, ezért az objektív valóság valójában, elektromos és mágneses egy időben. Azaz, objektív és szubjektív egyszerre.

A kozmikus szintű mágneses hullámokat, két alapvető tulajdonság jellemzi. A hullámhossz és a frekvencia. A hullámhossznak szerintem, informatív értéke van. Mert az határozza meg, a mágneses hullámok irányát és célját. Míg a frekvencia által, az energia terjed. A hullámhossz mentén egymás után felsorakozott rezgési szintű erőimpulzus sorozatok által. Így az egyenes irányú longitudinális felépítésű mágneses hullámokban, nem a hullámot felépítő homogén részecskék végeznek haladó mozgást, mert azok csak, egyhelyben rezegnek. Ezért, a mágneses hullámokban, csak a rezgési szintű erőhatások terjednek folyamatos jelleggel. Aminek a folytonosságát már, energiaként értelmezünk. Így a mágneses hullámok frekvenciái által közölt energia, mindig a mágneses hullámhossz informatív értékeinek megfelelő módon terjed és végez induktív munkát, valamilyen elektromos anyagi minőségen. Így tartják fenn az objektív, elektromos anyagi létezést, a kozmikus szintű mágneses hullámok. A mágneses, azaz szubjektív valóság intelligens hatóképességét alkotva a mágneses valóságban.

Ez a kozmikus szintű mágneses valóság az Univerzumban, teljesen egységes. Tökéletesen zárt rendszernek minősül. Mert rajta kívül, más nem is létezhet az Univerzumban. Így, minden lehetséges objektív anyagi létezés, a szubjektívnek értékelhető mágneses térben zajlik, rezgési jellegű esemény szinten. Mivel a mágneses térben kialakult kozmikus szintű mágneses hullámok frekvenciái által, az energia terjed bennük, ezért a mágneses hullámok a teret valójában, mágneses erőtérré alakították. A mágneses hullámhosszoknak pedig, informatív értékeik vannak, ezért a mágneses erőtér már, az Univerzum abszolút Elméjét valósítja meg. Az Univerzum sajátságos, abszolút Intelligenciával rendelkező, és szintén abszolút Öntudattal bíró Elméjét. Ezt a mágneses alapú abszolút Tudatosságot nevezi a vallásos filozófia Istennek. 

Isten tehát, az Univerzum kozmikus szintű mágneses erőterének, az abszolút Intelligenciával rendelkező, szintén abszolút Tudatossága.  Aki Induktív módon működteti, a benne kialakult elektromos anyagi valóságot. Mint az objektív valóság elektromos anyagi szintű megnyilvánulásait. Isten tehát, az összes mágneses hullámot uralja szubjektív módon. Azok hullámhosszait éppen úgy, mit a frekvenciáit.  Így a sok kozmikus szintű mágneses hullámhossz együttesen, Isten mindent tudó Szent-Szellemét valósítja meg, a mágneses alapú szubjektív valóságban. Míg a sok mágneses frekvencia együttesen, nem más, mint Isten minden anyagi minőségre ható képessége, azaz Szent-Lelke.

Istennek tehát, minden szubjektív alapú mágneses tulajdonsága, abszolút értékű. Így Ő maga, az abszolútum. Aki abszolút Tudatosságként, mindenek felett áll. Transzcendensnek mondható, mert önmagáért létezik, mindent önmagából teremtett és így minden létező dolgot, önmaga elválaszthatatlan részének is tart. Beleértve természetesen, a benne kialakult elektromos anyagi valóságot is. Az értelemmel bíró, relatív módon öntudatos emberrel együtt.

Így az emberi lélek nem más, mint a reánk irányuló kozmikus szintű mágneses hullámunk frekvenciája. Amelyben a bennünket induktív módon éltetni képes Isteni szintű energia terjed felénk. Amíg élünk. Így a lélek, mint a reánk irányuló kozmikus szintű mágneses hullámunk frekvenciája, az életünk energiáját biztosítja számunkra. Folyamatos induktív hatást gyakorolva, az elektromos tulajdonságú anyagi testünkre. Amelynek hatására, bioelektromos tulajdonságú lelki érzések vitális erőhatásai éltethetnek bennünket.

Vagyis a lélek, mindig kozmikus szintű mágneses adottságunk. Míg a lelki érzéseink, már a lélek által indukált bioelektromos erők okozatai. Amelyek az elménkben képesek tudatosodni. Ugyanott, ahol a szellemi gondolataink informatív értékeit is kezeli az elménk. Mert az elménknek, éppen az a természetes alapfeladata, hogy a lelki érzéseink mentális erőhatásait és a szellemi gondolataink informatív értékeit, egy közös mentális egységgé alakítsa. Amit már hitnek nevezünk. Így az elménben formált hiteink, már olyan szellemi gondolataink, amelyek lelki érzésekkel párosultak, telítődtek.

A szellemi gondolataink informatív értékeivel ugyanis, elképzeljük valóságosnak a számunkra ideális módon vágyott mentális formáinkat, míg a lelki érzéseinkkel, feltöltjük ezeket a valós elképzeléseinket, mentális erőt biztosítani képes tartalommal. Ilyen módon, az elménkben formált hiteink, mindig a megvalósulásuk felé fognak törekedni. Mert a bele integrált lelki érzéseink mentális erőértékei, mindig elvégzik azt a mágneses alapú szubjektív munkát, amire a szellemi gondolataink informatív értékeivel irányítottuk. Ezek a szubjektív munkák pedig, induktív hatást gyakorolnak az elektromos tulajdonságú anyagi valóságunkra. Így a megtapasztalható valóságunkat, a hiteinkben meghatározott módon alakítják. Vagyis, a szubjektív módon formált hiteink, objektív változásokat idéznek elő az elektromos anyagi valóságunkban.

Mégpedig olyan módon, hogy az elménkben formált hiteink, EEG agyi mágneses hullámokká alakulnak a fejünkben. Agyi mágneses hullámokként pedig, a mágneses térben képesek átírni azokat az általános értékű induktív paramétereket, amelyek alapján az anyagi szintű események, Isten által előírt módon kialakulhatnak. Így, a reális módon elképzelt hiteink szerint formálva számunkra, a megtapasztalható anyagi valóságunkat. Vagyis, szubjektív módon, az agyi mágneses hullámaink szerint módosíthatjuk, a kozmikus szinten meghatározott induktív anyagi eseményeinket.

Nincsen ebben semmiféle ellentmondás Istent illetően. Hiszen a kozmikus szintű mágneses hullámok segítségével, Isten meghatározta az elektromos anyagi minőségek általános jellegű induktív előfeltételeit. Mint kozmológiai állandókat. A mi lelkünk segítségével pedig, Isten lehetőséget biztosított számunkra lokális jelleggel arra, hogy ezeket a folyamatosan zajló anyagi eseményeket, a saját szabad akarataink szerint formáljuk magunknak. Az elménkben formálható reális elképzeléseink által kifejezésre juttatott hiteink szerint.

Úgy is mondhatnám, hogy Isten induktív visszacsatolással határozta meg az elektromos anyagi események általános jellegű kozmikus folyamatait. Amit a kozmológiai állandókban határozott meg. A tudomány, már sok ilyen kozmológiai állandót ismer. De az induktív visszacsatolás lokális lehetőségét számunkra is megadta. Ha már Ő éltet bennünket a lélek által. Ezt hívjuk szabad akaratnak. Így a megtapasztalható valóságát formálni képes hiteit, minden értelmes ember, saját maga határozhatja meg a reális elképzelései alapján. Az Isten által biztosított, teljesen szabad akaratából.

Isten tehát, a mindenek felett álló transzcendens lény. Az abszolútum. Akinek minden általunk meghatározható tulajdonsága abszolút értékű. Viszont az angyalok, már az ő intelligens szellemi szintű gondolatai, képviselői, küldöttei. A kozmikus szintű mágneses hullámok hullámhosszainak az informatív értékei. Ilyen módon, a mágneses valóságban, az elképzelhető ideák világát valósítva meg számunkra. Amelyek, kozmikus szintű informatív értékekként, szubjektív mentális formákat ölthetnek, az arra tudatossá vált elméinkben. Az ideák mágneses valóságából. Így az anyagi valóságban nem, de az arra fogékony elméinkben, éppúgy „láthatjuk” őket, mint akármilyen más valóságos elképzelésünket.

Mert az ideák világát képviselő mágneses valóságban biztosított informatív értékeik miatt, bármilyen mentális forma elképzelhető általuk. Másképpen fogalmazva, amikor reális elképzeléseket formálunk az elménkben, akkor a szellemi gondolataink és a lelki érzéseink, értelmes módon kifejezésre juttatott hitté alakulnak a képzeletünkben. Amelyek, agyi mágneses hullámokat alakítanak ki a fejünkben. Ezek az agyi mágneses hullámaink, aktivizálják azokat a kozmikus szintű mágneses hullámokat, amelyek a megtapasztalható anyagi valóságunk megváltoztatására alkalmasak.

Megint másképpen értelmezve, a hitünkként kifejezésre juttatott agyi mágneses hullámaink, a kozmikus hullámok hullámhosszaiban meghatározott angyalokat arra késztetik, hogy az általuk irányított frekvencia energiaértékét, az általunk vágyott valóság kialakítása érdekében használják. Ilyen módon, a kifejezésre juttatott hiteinkben meghatározott vágyaink szerint alakítsák számunkra, a megtapasztalható sorsunk elektromos anyagi eseményeit.

Az angyalok tehát, a kozmikus szintű mágneses hullámok hullámhosszainak az egyedi, sajátságos informatív értékeit képviselik. Ilyen módon, minden angyal, csak egyetlen kozmikus feladat ellátására alkalmas. Amit a saját informatív értéke határoz meg. Egy Isten által meghatározott hullámhossz alapján. Azt azonban, mindig végre is hajtja, mert a hozzá rendelt mágneses frekvencia energiaértékével, mint szubjektív munkavégző képességgel, tökéletesen alkalmas a mágneses feladat elvégzésére. Amit induktív befolyással valósítanak meg az angyalok, az elektromos anyagi valóságunkban.

Isten tehát, mint az Univerzum abszolút Tudatossága, tökéletesen uralja a saját szellemi gondolatait képviselő angyalokat. Mint a kozmikus szintű mágneses hullámainak a hullámhosszait. Amelyek az aktivitásukhoz szükséges mágneses frekvencia energiaértékével rendelkeznek. De csak akkor válnak aktívvá a mi személyes életünkben, ha a hiteink segítségével aktivizáljuk őket. Mégpedig olyan formában, hogy a vágyainkról alkotott reális elképzeléseinkkel, tökéletesen meghatározzuk azokat a mentális formákat, amelyek agyi mágneses hullámokként, vezérelni képesek a hullámhosszuknak megfelelő kozmikus szintű mágneses frekvenciákat. Vagyis, a hullámhosszuknak tökéletesen megfelelő angyalok, induktív munkát végezhetnek az anyagi valóságunkon.

Az angyalok pedig, a hullámhosszuk által irányítható frekvencia energiaértékét, az általunk kívánatos anyagi valóság kialakítása érdekében hozzák működésbe. Így a Szent-Szellemből, mindig a számunkra fontos hullámhosszúságú angyalokat választhatjuk ki, a megtapasztalható valóságunk formálása érdekében. Amelyek a Szent-Lélekből, éppen annyi energiát fonnak aktivizálni a mi érdekünkben, amennyi a hullámhosszukhoz van rendelve Isten által. Se többet, se kevesebbet. Isteni rendben. Mert Isten mágneses küldöttéként, minden egyes angyal, csak a hullámhossz alapján irányítható frekvencia reá bízott energiaértékével gazdálkodhat. Ami a mágneses hullámhossza által biztosított frekvenciájában képes terjedni.

Ilyen módon, amikor a reális képzeletünkben kifejezett hiteink alapján, angyalokat aktivizálunk, akkor Isten küldöttei, a hozzájuk tartozó mágneses hullámhossz és frekvencia függvényében végezhetnek csak induktív munkát, az elektromos anyagi életünkben. Így minden változás, a mi saját fejünkben dől el. De hasznosak, csak akkor lehetnek számunkra igazán ezek a változások, ha a reális elképzeléseink segítségével, szép és jó dolgokba és eseményekbe vetett hiteink jutnak kifejeződésre. Mert a hiteinket, csak a reális elképzeléseink juttathatják kifejeződésre értelmes módon.

Ennél fogva, mindig a lelki vágyainkat érdemes valóságosnak elképzelve hitként kifejezésre juttatni Isten számára. Mert a lelki vágyaink, Isten reánk irányuló szándékai. Olyan értelmes lelki érzések, amelyeknek az esetleges megvalósulásai, boldoggá tehetnek bennünket. Mert Isten, mindig tudja azt, hogy mi lenne számunkra a legideálisabb megoldás a problémáinkra. Ezért küldi számunkra a lelki vágyainkat. Így, aki a lelki vágyai szerint él és képzeli el valóságosnak a hiteit az, az Isteni akarat szerint él. Boldogan. Így válik Isten, a boldogságunk forrásává, a lelki vágyaink szerint elképzelt élet mentális lehetőségével. Így a leghatásosabb ima, a lelki vágyainkról alkotott reális képzelet.

Ezért, minden este lefekvés után, de még elalvás előtt, képzelj el magadnak néhány olyan dolgot vagy eseményt valóságosnak, amit a lelki vágyaid szerint szeretnél másnap megtapasztalni. Ilyen módon, előre megtervezett módon határozd meg azt, hogy a másnapra elvárható dolgaid és életeseményeid hogyan alakuljanak. Így, aki a reális képzelet által kifejezésre juttatott hittel él, az tervszerű életet él. Mert teljesen szabad akaratából, önmaga választhatja meg azt az életutat, amit járni szeretne. Ha az megvalósul, akkor boldog az ember. De természetesen, a nap bármelyik szakaszában alkothatunk valós elképzeléseket a lelki vágyainkról.

Olyan ez, mint egy mentális „LEGO”. Ahol a mágneses hullámhossz szerinti különböző angyalokat egymással társítva, olyan mágneses hullámokat aktivizálhatunk az ideák valóságában, amelyek a lelki vágyaink által elképzelt valóságot fogják kialakítani számunkra. Így minden angyal, az ő hullámhosszának köszönhetően, más és más kozmikus feladat ellátására irányul. Mint Isten szellemi lényei, az Isten által reájuk ruházott hatóképes energiával rendelkeznek, a saját kozmikus szintű mágneses hullámukon belül. Ezért hívták a régi tudósok az energiát, bűvös cselekedetnek, Isteni hatásnak. Mert nem közvetlenül hat az energia az anyagokra, hanem induktív módon, közvetett formában. Így az energia, valóban nem teremthető és nem is pusztítható el általunk. Mert a létezését, a mágneses jellegű örök megmaradás szubjektív törvénye szabályozza.

Így minden angyal, Isten egy-egy konkrét akaratát képviseli. Ha a reális képzeletünk által, azokat ideális módon válogatjuk ki az ideák mágneses valóságból, akkor olyan anyagi valóságot élhetünk meg, amilyenre csak vágyunk. Mert a képzeletünk által kiválasztott angyalok, a számukra biztosított energiát arra fogják használni, hogy az általunk elképzelt valóságot alakítsák ki nekünk. A hiteinkben kifejezésre jutatott lelki vágyaink alapján.

Nagyon valószínű az, hogy az angyalok is valamilyen Isteni rend szerint vannak a kozmikus rendszerbe sorolva. Így az angyali rendeket, különböző szintű hierarchikus fokozatok határozzák meg. Ahol a mágneses rendszeren belüli fokozatok között, különböző rezgési erősségű, frekvenciális energiahatások állnak fenn. Így az angyali rendek első hierarchiáját, az Istenhez legközelebb álló szeráfok, kerubok és trónusok alkotják. Második hierarchiát az uralmak, az erősségek és a hatalmasságok képezik. A harmadik hierarchiát pedig, a fejedelemségek, az arkangyalok és az őrzőangyalok képviselik. Ezeket az angyali rendeket nem én határoztam meg. Erről szóló, mások írásaiból másoltam ki. A teljesség igénye nélkül. Amit mások írásaiból lehet megismerni.

De az valószínű, hogy a mi őrangyalunkat, a reánk irányuló kozmikus szintű mágneses hullámunk hullámhossza képviseli. Az ő egyedi jellegű informatív értékével. Ami, csak arra biztosít számára lehetőséget, hogy éltessen bennünket. Így a frekvenciája által biztosított életenergiát irányítja felénk folyamatos jelleggel. Ezért, az Istent képviselő természeténél fogva, a biztonságunk is fontos számára. Így közvetlen vészhelyzetben, aktív segítséget képes nyújtani számunkra.

Az életünket rövid, közép és hosszútávú tervek alapján irányítjuk, a szellemi gondolataink segítségével. A rövidtávú terveink, néhány másodpercre vetítik csak előre a hiteinket. Ezért, nem is tudatosodik igazán az elménkben az, hogy az ilyen folyamatos cselekedeteinket is tervszerű módon hajtjuk végre. A középtávú terveink segítségével, néhány másodperctől, akár néhány órára is előre tudjuk vetíteni a hiteinket. Míg a hosszútávú terveink révén, néhány órától, akár néhány évre is előre vetíthetjük az elképzeléseink által formált hiteinket.

Ha azonban, a hiteinket nem vagyunk képesek előre vetíteni tervszerű módon, mert a rendelkezésünkre álló idő, rövidebb néhány másodpercnél, akkor kénytelenek vagyunk spontán módon cselekedni. Vagyis, mivel nincsen időnk szellemi szinten tudatosan átgondolni azt, hogy mit is kellene tennünk egy adott helyzetben, ezért a lelki jelenlétünk aktivizálódik azonnal. Éppen a biztonságunk érdekében. Ilyen esetekben, a spontán lelki aktivitásunkat tulajdonképpen, az őrangyalunk irányítja. Az Istentől reá ruházott intelligenciájának köszönhetően, energiát biztosít számunkra, a közvetlen veszély elhárítása érdekében.

Vagyis, az életünket biztosító kozmikus szintű mágneses hullámunk intelligens hullámhossza, mint őrző angyal, azonnali segítséget nyújt számunkra a veszély elhárítása érdekében, a lelkünket biztosító frekvenciánkon keresztül. Ezért az őrangyalunk szubjektív hatása, mindig lelki formában aktivizálódik az életünkben. Mint spontán cselekedet.

Majd, csak a veszély elhárítása után tudatosodik az elménkben az, hogy mi is történhetett volna akkor, ha a lélekjelenlétünk nem aktív. De arra nem is gondolunk, hogy a lélekjelenlétünk, a mágneses hullámhosszunk által biztosított őrangyalunk Isteni parancsának engedelmeskedik. Teljesen spontán módon.

Ha kételkedünk abban, hogy a védőangyalunk képes segíteni bennünket, akkor tulajdonképpen szellemi szinten megszakítjuk vele a mentális kapcsolatunkat. Sajnos, ehhez jogunk van. Mert a szabad akaratunkat tartja tiszteletben minden túlvilági lény. Ha pediglen, félünk tőle vagy egyszerűen nem hiszünk benne, akkor az olyan, mintha egy mentális falat építenénk önmagunk és az őrzőangyalunk közé. Akkor, még spontán módon sem képes segíteni rajtunk.

Ezért, sokkal kifizetődőbb számunkra az, ha hiszünk az őrangyalunkban. Ha elhisszük azt, hogy képesek segítséget nyújtani számunkra. Akár spontán módon is, ha veszélybe kerül az életünk. Mert az Isteni gondviselés, csak rajtuk keresztül jut érvényre az életünkben. Amikor imádkozol, akkor az őrangyalodhoz beszélj. Mert ő, az abszolút Intelligenciájú Isteni Elmének, egy reánk irányuló személyes gondolata.  Ilyen módon, közvetlenül Istenhez szólhatunk rajta keresztül. Mert az Őrangyalunk, mindig figyel reánk. Ez az Istentől reá ruházott szubjektív dolga. Aminek mindig eleget is tesz, ha nem zárjuk ki az életünkből. Ha esetleg, már régebben kizártuk őt, akkor sincsen semmi baj, mert ha újra szólítjuk őt, akkor a felé irányuló szubjektív kapcsolatunk újra felépül. Mert a felé irányuló szabad akaratunk megváltozott. Ezt ő azonnal tudomásul is veszi.

Amikor pedig meditálunk, azaz tudatosan kiiktatjuk a szellemi gondolataink aktivitását, akkor az elménk, a lelkünkre lesz fogékony. Így a lelkünk segítségével, ami a kozmikus szintű mágneses hullámunk frekvenciája, tudatosak lehetünk az ő hullámhosszára is. A védőangyalunkra. Aki Isteni gondolatként, az abszolút Elme elválaszthatatlan részét képviseli. Így a mi relatív emberi elménk meditatív állapotban, bármilyen információra nyitott lehet az abszolút Elmén belül, amire rá tud hangolódni. Mert az abszolút Elme információs adatbázisából, bármilyen kozmikus szintű információ lekérhető meditatív elmeállapotban.

Nagyon sok ember elméje volt már meditatív elmeállapotban az emberiség történelmében. Így olyan Isteni igazságokhoz jutottak, amelyek segítségével, kialakították a vallásaikat vagy egyéb ezoterikus tanításaikat. Mint próféták. Így lettek ezek a tanítások is, az emberi kultúra részei. Amely vallások papjai, mint tanult emberek, a tudományt is elkezdték művelni. Isteni rendben. Míg a gyorsan fejlődő tudomány, a racionális gondolkodás kedvéért, elvált a számára értelmezhetetlen, irracionálisnak tartott vallásoktól és szembe helyezkedett azokkal. Ilyen módon pedig, éppen Istennel került ellentétbe.

Mert a tudomány számára minden irracionális, amit nem ért meg. Amit nem képes a korlátolt racionalitásával felfogni. Mert a racionalitás, mentális korlátoltságot jelent. De ha a tudomány, a mágneses valóságot külön kezeli egyszer, mint az elektromos tulajdonságú objektív anyagi létezés alapját, akkor egészen új alapokra helyezkedhet végre. Ahová, a ma még irracionálisnak látszó dolgok és események is beleillenek. Mint például, a vallás és az ezotéria alapjai.

Mert az ember lélek nélkül, elképzelhetetlen. De a lélek, nem elektromos anyagi tényező. Hanem a reánk irányuló kozmikus szintű mágneses hullámunk frekvenciája. Ami az életünk szubjektív energiáját közvetíti felénk. Az őrangyalunkként meghatározható, kozmikus szintű mágneses hullámunk hullámhosszán. Amelynek az informatív értéke határozta meg azt a formát, amit az elektromos anyagi minőségünk felvett, a lélek energiájának az induktív hatására. Ezen az anyagi formán pedig, a hiteink alapján változtatni tudunk. Ha az őrangyalunkat aktivizálva, kifejezésre juttatjuk a lelki vágyainkról formált hiteinket, a reális elképzeléseink szintjén.

Tulajdonképpen, a mágneses valóság úgy képzelhető el, mint egy végtelen „óceán”. Amelyben az elektromos tulajdonságú objektív anyagi minőségek kialakulhattak és működnek induktív feltételek alapján. Így, az objektív anyagi minőségek atomi szintű szerkezeteit, azok rács és kristályrács alapú felépítményeit, éppúgy a mágneses „óceán” egységes közege tölti ki, mint ahogyan kozmikus szintű mágneses erőtérként körülöleli azokat.  

Így a mi személyes bioelektromos jellegű anyagi minőségünket működtetni képes kozmikus szintű mágneses hullámunk frekvenciája, induktív módon éltet bennünket. Mint lélek. A reánk irányuló kozmikus szintű mágneses hullámunk hullámhosszának az informatív értéke alapján. Így mi magunk, azt a biológiai formát vesszük fel általános Isteni hatásra, amit a kozmikus szintű mágneses hullámunk hullámhosszának az informatív értéke határoz meg számunkra. Ezen változtatni, csak mi magunk vagyunk képesek, lokális jelleggel. A képzeletünk által kifejezésre jutatott hiteink segítségével.

Mert, amikor a reális képzeletünk segítségével, a lelki vágyaink szerint meghatározható ideális valóságot képzelünk el magunknak, akkor az ideák valóságából válogatjuk ki azokat az információs értékeket, amelyek a mentális képi formánkat képezhetik. Az ilyen módon kifejezésre juttatott hiteinkben tehát, a számunkra fontos információk határozzák meg azt a mentális formát, amire lelki szinten vágyunk. Így a mágneses valóságba vetített hitünk, a benne meghatározott mentális információk hullámhosszai szerint válogatják ki azokat a kozmikus szintű mágneses hullámokat, amelyek alkalmasak a kívánt forma induktív kialakítására.

Így a reális képzelet által megvalósult szabad akaratunk szerint, mi magunk is irányíthatjuk, a megtapasztalható sorsunk anyagi szintű folyamatait. Tulajdonképpen, erről szól a hit. Mert az értelmes ember, csak abban hisz igazán, amit el is tud képzelni magának valóságos módon. Ezt a logikát kifordítva, amiben nem hiszünk, az eleve elképzelhetetlen számunkra. Vagyis a hit, a reális képzelet által jut értelmes módon kifejeződésre az elménkben. Ami agyi mágneses hullámként jelenik meg a fejünkben. Így lehetünk állandó mentális viszonyban a mágneses valósággal.

Ez az állandó jellegű mentális viszony azonban, nem csupán a mi életünket határozza meg, hanem a hiteinket kifejezésre juttatva, mi magunk is rendelkezhetünk a saját sorsunk felett, teljesen szabad akaratunkból. Mert Isten, a mágneses valóság mindenek felett álló transzcendens ura, általános érvénnyel meghatározta a mi személyes létezésünket is. De lokális jelleggel, mi magunk is befolyásolhatjuk azt, az elménkben formált hiteink segítségével. Szabad akaratunkból. Mert a lélek által, éppen Ő éltet bennünket. Így bennünk sem korlátozza Önmagát. Ez a szabad akaratunk lényege.

Ezért, kedves Olvasóm, Te fogadd el bátran azt, hogy Isten által éltetett értelmes anyagi lény vagy. A lélek által élsz és saját szellemi képességekkel rendelkezve, önálló embernek tarthatod magadat. De az ember fogalma, anyagi szinten megnyilvánult Istent jelent. Erre utal az inkarnáció és a reinkarnáció fogalma. Az inkarnáció ugyanis azt jelenti, egy Istenség anyagi szintű testet öltése. Míg a reinkarnáció fogalma, egy Istenség újra és újra testet öltésére utal.  Így a reinkarnációs Isteni szintű testet öltés, az emberiség által fennálló népszaporulatban valósul meg. Ahol a gyermekeinkben és az unokáinkban, az általunk biztosított Isteni minőség jelenik meg újra és újra az anyagi világban.

Vagyis, a gyermekeinkben és az unokáinkban reinkarnálódik az Istenségünk. Ezért olyan csodálatosan Isteni lény, minden újszülött gyermek. Akit a szüleinek, értelmes emberré kell nevelniük ahhoz, hogy megérthessék önmaguk Isteni mivoltát. Mert az emberi élet célja nem más, mint tapasztalatot szerezni az Isten által teremtett anyagi valóságról. Transzcendens lényként Isten, ezt nem teheti meg közvetlen módon. Ezért éltet bennünket a lélek által. Ezért van velünk a teljes életünk során.

Hiszen, amíg élünk, éltet minket a lélek által. Ha probléma elé állít bennünket az élet, mindig küld egy lelki vágyat számunkra, a nekünk legideálisabb megoldás sugalmazásával. Mint a reánk irányuló kozmikus szándékát. A reális képzelet segítségével pedig, biztosítja számunkra a szabad akarat lehetőségét, amivel a sorsunkat megtapasztalni képes életfolyamatainkat szabályozhatjuk, a kifejezésre juttatott hiteink segítségével. Ami már a tudatos teremtés lehetőségét biztosítja számunkra. Vagyis, igazolja számunkra azt, hogy Isteni eredetű értelmes lények vagyunk.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2023.06.24.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2718152766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása