Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2013.11.30. 05:58 futotuz

Teleportáció.

Címkék: teleportáció

Teleportáció.

A teleportáció elvi lehetőségét ma, olyan módon képzelik el, hogy az átirányításra váró anyagi halmazt, szétbontják apró tömegértékekre, azokat energiává alakítják, majd a tér egy másik pontjába átirányított energiát, újra tömegértékekké formálják, hogy azokat ott, ismét a szétbontott anyagi testté egyesítsék.

Az én gondolatmenetemben, a tömeg éppúgy megmaradó tényező az Univerzumban, mint az energia. Így szerintem, egymásba alakítani képtelenség. Az energia ugyanis, nem vész el, csak átalakul, és mindig új, és megint újabb megjelenési formát ölt. Csakhogy, sohasem az energia jelenik meg előttünk. Az energia, valóban nem vész el, csak a hatásával szemben tökéletesen tehetetlen tömegértékek aktivizálása által, mindig új, és megint újabb megjelenési formát ölt. Ebből kifolyólag, a tömeg is megmaradó tényező az Univerzumban. Majd így válik, az energia által aktivizált tömegértékek lendülete és impulzusa is, megmaradó tényezővé.

Én ezt, gyakorlatilag úgy képzelem el, hogy az elektromágneses jelenségeket, amelyeket James Clark Maxwell egyesített valamikor, gondolatban újra szétbontom, mégpedig éppen a logikai összetevőire. Mégpedig az elektromos és a mágneses tulajdonságokra, amelyek között, folyamatos induktív viszony áll fenn. Így szerintem, az Univerzum primer, azaz elsődleges mágneses óceánjában nyilvánultak meg, a szekunder, azaz másodlagos elektromos anyagi halmazok. Ezek szivacsos szerkezeteknek minősülnek a mágneses alaphalmaz óceánja számára, így az, kívül éppúgy körülöleli az elektromos anyagi halmazokat, mint ahogyan belül kitölti azok atomos szerkezetét.

Így az anyagi halmazok létezése, abban a mágneses alaphalmazban gyökerezik, amelyikben az energia és az információ, mint a mágneses hullámok elemi összetevői közlődnek. Mert szerintem, a mágneses hullámok frekvenciái, az energiákat közvetítik, míg a hullámhosszaik, az információkat. A mágneses információ határozza meg azt, egy mágneses hullámban, hogy a mágneses energia, milyen mértékű induktív munkát végezzen, az elektromos anyagi halmazokon. Így vesznek fel az anyagi halmazok, adatok által viszonyítható, stabil szerkezeti struktúrákat.

Az indukció jelensége pedig, éppen azért állandó a mágneses alaphalmazban, mert a mágneses hullámok által keltett mágneses erőterek, éppúgy abban alakulnak ki, mint az elektronok elektromos erőterei. Így a két különböző mozgásérdeket képviselő erőtér, akaratlanul is egymás ellen dolgozik a közös alaphalmazban. A mágneses erőtér ugyanis, lineáris, azaz egyenes vonalban fejti ki a hatását, míg az elektromos erőterek centrálisak, hiszen az állandóan forgó és keringő elektronokat követik. Viszont a mágneses alaphalmazban, a mágneses erőterek a dominánsak. Így az elektromos erőtereknek, alárendelt szerep jut.

Az anyagi létezés tehát, a mágneses alaphalmazban kialakuló mágneses hullámok induktív hatásain alapuló, elektromos esemény. Vagyis, olyan elektromos rezgéseken alapuló esemény, minden anyagi megnyilvánulás, amelyek az Univerzum oszthatatlan alaptömegeinek a teljes halmazában, vagyis a szubjektív alaphalmazban valósulnak meg. Abból az alaphalmazból épülnek fel az összetett szerkezetű anyagi halmazok, és végül, ugyanabba bomlanak le. Így egyfajta expanzív hatást mutat a viszonyító ember számára, amely a tágulás és a zsugorodás látszatát keltheti bennünk. Holott az Univerzum, alapvetően kettős jellegű.

Mágneses szinten zárt rendszer, ezt igazolják benne, az állandóan megmaradó tényezők. Elektromos szinten azonban, nyílt rendszernek minősül, amelyben egyetlen állandóság valósult meg, mégpedig az állandó változás. Azért, mert a mágneses alapú szubjektív alaphalmaz, primer halmaz, amelyből a szekundernek minősülő összetett elektromos halmazok kialakulhattak. Az elektromos anyagi halmazok összetettek, mert a szubjektív alaphalmaz oszthatatlan alaptömegei, az elemi összetevőik. Így amikor az anyagi halmazok elbomlanak, akkor annihilálódnak vagyis, oszthatatlan alaptömegekre esnek, és szétsugárzódnak a saját alaphalmazukban. Majd ott megszelídülve, beleolvadnak az alaphalmaz közegébe, és közeghonossá válva, felveszik újra azt a mágneses alaprezgési funkciót, amit az anyaggá alakulásukkor elveszítettek, hogy összetett elektromos jelleget mutathassanak.

A teleportációval kapcsolatban tehát, annyi a megjegyezni valóm, hogy az nem jöhet létre más módon, mint úgy, hogy az teleportálni szánt anyagi halmaz mágneses információit, át kell irányítani, a tér egy másik adott pontjába. Ha ez megtörténik, akkor a mágneses információkhoz tartozó energiaértékek, automatikusan az új pozícióba fognak hatást gyakorolni, és kialakítják ott, az anyagi testet. Így minden anyagi testnek, sajátságos mágneses genetikai kódja van, amelyik rejtjeles módon, gyakorlatilag meghatározza az anyagi testek információs értékeit. Aki megismeri az anyagi testek specifikus rejtjelkulcsait, képes lehet arra, hogy azokat az anyagi test helyszínéről, a mágneses tér egy másik helyszínre irányítsa.

Az energia áramlásához időre van szükség. Mégpedig, az objektív anyagi testek sebességeihez viszonyított, szubjektív fénysebességi értékre. Az információ azonban, uralja az egész Univerzumot, mert számára, a mágneses alapú szubjektív alaphalmaz, abszolút Elmének minősül. Így az információ, az abszolút Elmén belül, bárhol jelen lehet. Így a mágneses alapú teret, csak az energiának kell leküzdenie. Amíg a mágneses információ, a mágneses energia által, kialakítja az összetett anyagi halmazokat, addig az időnek rendeli alá azokat. Annak az időnek, ami a mágneses energia terjedéséhez szükséges. Így az információ határozza meg azt, hogy melyik anyagi minőség, milyen periódusidő szerint lehet elektromos esemény.

Mi pedig, az összetett anyagi eseményeket viszonyítani képes értelmes emberek, ezeket a periódusok szerinti eltéréseket viszonyítgatjuk egymáshoz, és azok alapján határozzuk meg az időt. Így a mi, sajátságos időalapunkat, a Napnak és Holdnak, a Földünkön viszonyítható periódus időértékeihez igazítottuk. Mert azok voltak számunkra a legtermészetesebb anyagi rezgések, amelyeket a mágneses alaphalmaz alaprezgésében kialakult információk határoztak meg számunkra. Azok a mágneses információk, amelyek a mágneses hullámok hullámhosszait képviselik. Mégpedig az Univerzum állandóan rezgő szubjektív alaphalmazán belül, az abszolút Elmében. Ahol az elektromos anyagi minőségek minden létezési állapotáról, megtalálható mindenféle mágneses információ.

A teleportációhoz tehát, a mágneses információkat szabályozni képes, mágneses genetikai kódot kell megismerni. Amely kód alapján, a mágneses hullámhosszok, irányítják a mágneses energiákat. Azok nélkül ugyanis, nem jöhet létre összetett elektromos anyagi esemény. Illetve, azok hiányában, összeomlik minden elektromos anyagi minőség. Mert a mágneses információ hiányában, a mágneses energiák elveszítik a célirányos jellegüket. Úgy is fogalmazhatjuk, hogy a mágneses állóhullámok által stabilizált anyagi minőségek, rögtön labilissá válnak, ha a mágneses hullámaikból eltűnik minden mágneses hullámhossz, ami az információs értékeket képviseli. Így a mágneses energia, amit a mágneses frekvencia jelent, elveszíti az induktív módon anyagra vetített célját. A céltalansága pedig, éppen abban nyilvánul meg, hogy mágneses állóhullám helyett, legfeljebb mágneses haladóhullám. Ami az anyagi minőségek kialakítására és fenntartására alkalmatlan. Mert csak az állandó változásokért felelősek.

Éppen ebben rejlik a teleportáció lényege. Az elektromos anyagi minőségek számára, a mágneses alaphalmaz biztosít létezési, azaz mozgási teret. Mégpedig, mágneses teret. Az anyagi test létezéséhez szükséges mágneses állóhullámokat tehát, a tér egy másik kijelölt pontjára kell irányítani. Amint ez megtörténik, létrejön a teleportáció jelensége, és a kijelölt új térpozícióban, az átirányított mágneses állóhullámok, azonnal felépítik a genetikai kódjukban meghatározott összetett elektromos anyagi struktúrát.

A kvantumelmélet egy újabb irányzata szerint, amit a kvantumpszichológia képvisel, az Univerzum intelligens. Vagyis, nem véletlenek sorozata az anyagi létezés, ahogyan azt elképzelte a tudomány a relativitáselméletek idején, hanem tudatos teremtés történt benne. Ez a teremtési folyamat, ma is zajlik. Mégpedig induktív módon. A teremtőképesség benne pedig az, az abszolút intelligencia, amelyik a mágneses alapú genetikai kódokat meghatározza, és irányítja. Vagyis, az idealista filozófia Istene.

Így a teleportáció olyan teremtési folyamat, amelyik az anyagi minőségek genetikai kódjainak az egyidejű átirányítása által valósulhat meg. Vagyis, közvetlen Isteni hatáskört jelent. Így alapvetően olyan ismereteken alapuló tudást igényel, amelyik az anyagi minőségek genetikai kódja mellett, azok átirányítási lehetőségeit is meg tudja oldani. Hogy az anyagi minőségek létezését biztosítani képes mágneses állóhullámok, ott omoljanak össze, és mindig ott alakuljanak ki, ahol mi éppen akarjuk. E nélkül, nincsen teleportáció.

Az emberi lélek, az életünk energiája, amely egy és oszthatatlan az Univerzumban. Így akarva-akaratlanul, Isteni minőség él bennünk is. Ezt az Isteni minőséget nyomja el bennünk, a szellemi életvitelünk. Az a „jól” bevált gyakorlat, hogy mindenki megy a saját feje után. Csakhogy, a szellemiségünk tele van hamis ismeretekkel, féligazságokkal, így az azok között fennálló logikai hibákkal és hiányosságokkal. Ezért olyan bonyolult a mi racionális világunk. Közben a lelki érzelmeinket tisztességesen elnyomjuk. A férfiak nagy része, de már sajnos a nők is szép számmal, szégyellik az érzelmeiket. Pedig az érzelmeink, a mi lelki akaratunk, vagyis az Isteni minőségünk üzenetei. Ezért hiába imádkozza azt bárki, akár napjában többször is, hogy” Legyen meg a Te akaratod.”, ha közben nem fordít figyelmet az érzelmeire.  A testét és a szellemiségét éltető lelki adottságaira. Amelyek nem mások, mint a sajátságos Isteni minőségünk közvetlen akaratai.

Ráadásul, a szellemi gondolatainknak, csupán informatív értékei vannak. Ezért erőhatást nem képviselnek. Ezzel szemben, a lelki érzelmeink, a mi sajátságos életerő impulzusaink. A szellemi gondolataink által polarizálódnak. Így a kellemetlen gondolatok, negatív értéseket váltanak ki belőlünk, míg a szeretetteljes gondolatok, pozitív érzéseket. Ezek a lelki érzések képesek arra, hogy befolyásolják az Univerzum mágneses hullámait. A pozitív érzések által, önmagunk érdekében szabályozhatjuk őket, míg a negatív érzésekkel, éppen önmagunk ellen. Amikor az érzéseinkkel szabályozzuk az Univerzum energiáit, akkor a bennünk élő Isteni minőségünk teremt nekünk, megtapasztalható anyagi valóságot.

Istenben hinni tehát, éppen azt jelenti, hogy önmagunk Isteni minőségének, vagyis a saját lelkünknek engedelmeskedni. Figyelmet fordítani a lelki érzéseinkre, és azokkal összhangba hozni, a szellemi gondolatainkat. Mégpedig, mindig a szeretet jegyében.  Mert Istent képviselni az anyagi világban, csak olyan módon lehet, hogy közben mindent elfogadunk, jogosan létezőnek az anyagi világban, mert tudjuk azt, hogy minden ugyanabból az Isteni minőségből lett teremtve. Így kritika nélkül, mindent szeretnünk kell, mert Isten létezésében egyek vagyunk. Ha valami mégsem tetszik nekünk, azt ítélkezés nélkül képzeljük szebbé és jobbá, a pillanatnyi ismereteink tudása alapján. Ez egy csodálatos társasjáték, ha együtt játsszuk. De amennyiben valaki, csak önmaga játssza egyedül, a többiek gyönyörűségére, akkor is felemelő dolog.

A spirituális élet ezt jelenti, Hogy egyre több lehetőséget biztosítunk az elménkben, a lelki érzéseink számára. A szellemi adottságainkat, csak arra használjuk, hogy azok intelligens gondolatai által, meghatározzuk az értelmes célt az érzéseink számára. Bennünk a spiritusz ugyanis, nem más, mint az a sok csodálatosan aktivizálható életerő, amit az életenergiánkból nyerünk. Mindaddig, ameddig a bennünk élő Isteni minőségünk akaratát követjük.

A spirituális ember elméje, előbb-utóbb megvilágosodik. Ami azt jelenti, hogy betekintést nyer az Univerzum mágneses alaphalmaza által biztosított abszolút Elmébe. Akkor az emberi szellem megigazul, mert ráeszmél arra, hogy az ő relatív ismereteivel szemben, létezik az abszolút ismeretek lehetősége. Azután már, tudatosan is azt fogja szolgálni. Így az ember Isteni minősége, és az Isten, tudatosan is eggyé válik az Univerzum egységében. Amikor ez megtörténik, az ember tökéletes Isteni önazonossággal élhet. Vagyis, minden olyan teremtői funkciót közvetlenül is képes lesz alkalmazni, amit ma még, Isteni csodaként élhetünk meg.

A tökéletes Isteni adottságokkal élő ember, képes lesz arra, hogy a mágneses genetikai kódok ismeretében, bármikor átirányítson egy anyagi testet, a tér egy másik meghatározott helyére, ha azt szükségesnek látja. Akár önmagát is. Pusztán, a szeretettel teljes szabad akaratával. Mindenféle mágneses befolyást előállító hókusz-pókusz nélkül. Mert az Isteni szabad akaratot, nem korlátozhatja semmi.  Abszolút lehetőségeket élvez.

Azt sajnos nem tudom, hogy valaha is képes lesz-e az emberiség olyan anyagi szerkezetet gyártani, amelyik a teleportációt elvi lehetőségeit megvalósítja számunkra. Abban viszont biztos vagyok, hogy az emberi elme spirituális fejlődése éppen arról szól, hogy elérjük az Isteni önazonosság szintjét. Amikor az Isteni minőségünket képviselő lelkünk, tudatkapcsolatba kerül az Istennel, vagyis a mágneses alapú szubjektív alaphalmaz által megvalósuló abszolút Elmével. Akkor pedig, a teleportáció természetes mentális lehetőség lesz, az értelmes ember számára.

Matécz Zoltán

2013.11.30.

matecz.zoltan@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr885668298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása