Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2015.04.12. 07:20 futotuz

Bukott angyalok.

Címkék: bukott angyalok

Bukott angyalok.

Az elektromos szerkezetű anyagi világ objektív valóságát, a mágneses valóság működteti. Mégpedig, induktív módon. Ezért, az anyagi létezés minden megnyilvánulása, rezgésnek minősül. A primer mágneses alaprezgésre visszavezethető, szekunder másodrezgéseknek.

Mert a mágneses alaphalmaz számára, az anyagi minőségek olyanok, mint a szivacsok.  A mágneses alaphalmaz pedig, egy olyan szubjektív alapközeg, amely minden anyagi tényezőt tökéletesen körülölel kívülről, belül pedig, teljesen kitölti azok strukturális szerkezeteit. Így a mágneses alaphalmaz, és az anyagi részhalmazok között, az induktív viszony állandónak mondható.

Ebben a mágneses alaphalmazban alakulnak ki, tárolódtak el, és közlődnek az anyagi minőségek felé, a mágneses hullámok. Ezért a mágneses alaphalmaz, az Univerzum abszolút Elméjét valósítja meg. Amelyben a mágneses hullámoknak, két alapvető összetevője van. A hullámhossz és a frekvencia. A hullámhossz minőségi különbséget jelent a mágneses hullámok között. Így az képviseli, a mágneses hullámok információs értékét. Míg a frekvencia, az energia terjedését teszi lehetővé, a hullámban haladó diszkrét impulzussorozatok által. Amely mágneses impulzussorozatokat, „kvantumoknak” nevez ma a tudomány. Így szerintem a kvantum valójában, nem önállóan száguldozó részecske, hanem a mágneses hullámokban rezgő részecskék által közölt egyetlen impulzussorozat.

Ezért az Univerzum abszolút intelligenciája, a mágneses hullámok által közli, az Ő Isteni szintű teremtői akaratát. Mégpedig, azok informatív értékei által irányított energiái közvetítésével. Így a mágneses hullámokat Isten küldötteinek vagyis, azaz angyalainak is nevezhetjük. Akik a hullámhosszaik eltérései alapján, különböző specifikus feladatokra képesek csupán.

Így a teremtés kezdetén, a mágneses hullámok kialakultak, és felépültek a mágneses térben. Majd a terjedésük közben, szükségképpen konfrontálódtak, rezonáltak egymással. Ezért, a mágneses hullámok konfrontációja során alakultak ki az összetett szerkezetű elektromos anyagi minőségek. Így az anyagba zárt információ és energia specializálódott, és a strukturális szerkezetkialakítás lehetősége által, azóta is hűséges módon tükrözi vissza számunkra, azt a mágneses hatást, ami őt induktív módon létrehozta és fenntartja. Így születtek meg az Univerzum „atomjai”. Amelyeket ma csillagok, bolygók, és holdak égitesteinek ismertünk meg.

Ezek bomlástermékei képezik, az egyéb megismerhető anyagi tényezőket. Így az általunk ismert anyagok atomi szinten, fizikai úton bomlanak le az ólomig. Kémiai úton a hidrogénig. Majd a hidrogén, biológiai módon bomlik le, a különböző életformák működése során. Mert az én véleményem szerint, az élő szervezetek, nem a szenet hasznosítják az emésztési folyamataikban, hanem a szénnél sokkal jobb égéshővel rendelkező hidrogént. Ráadásul, a hidrogén égése a sejtekben, vizet eredményez, ami egyből segít kiöblögetni a sejtjeinket.

Az oszthatatlan alaptömegekből álló mágneses alaphalmaz tehát, olyan primer alapközege az Univerzumnak, amely végtelen teret biztosít, a benne megnyilvánult végesnek minősülő elektromos anyagi halmazok számára. Méghozzá, mágneses erőteret. Ez az alaphalmaz azonban, az elektronok körül kialakuló elektromos erőtereket is képes felépíteni. Éppen ez, a mágneses és elektromos erőterek állandó induktív viszonyának az alapja. Vagyis, hogy ugyanaz az alaphalmaz közvetíti, a lineáris tulajdonságú mágneses erőhatásokat, mint amelyik, a centrális mozgásállapotú elektromos erőhatásokat. Így a kétféle ellentétes mozgású rezgéstípus közötti dinamikus érdekellentét biztosítja, ugyanazon az alaphalmazon belül, az induktív viszonyt.

Amennyiben pedig, a mágneses hullámok által felépített mágneses erőtereket, specifikus angyalokként értelmezzük, akkor az elektromos erőtereket kialakító és fenntartó mágneses hullámok, nem mások, mint a „bukottként” értelmezett angyalok. Akik így, az anyagi minőségek elektronjaihoz kötődve, a centrális irányú rezgési kényszerük miatt, fizikai ellenhatásokként érvényesülnek a mágneses alaphalmazban. Angyalokként tehát, nem az a feladatuk, hogy ellenünk munkálkodjanak, hanem csupán az, hogy mindig az anyagi minőségű érdekeinket képviseljék, a szellemi szinten meghozható döntéseinkben.

Az anyagi szerkezetekbe záródott mágneses információ és energia képviseli tehát, a vesztesnek értékelt „bukott” angyalokat bennünk.  Gyakorlatilag minden létező anyagi testben. Így az emberben is. Ezért Isten, szigorúan számon tartja őket, még bennünk is.  Mint a mi szellemi szintű relatív intelligenciánkat. Amely közvetve ugyan, de éppúgy Isteni eredettel bír, mint a közvetlenként értelmezhető lelki intelligenciánk. Ezért Isten, nem ellenkezik bennünk a szellemi minőségünkkel. Hanem éppen ellenkezőleg, a szellemiségünk döntéseit, a mi szabad akaratunkként könyveli el. Vagyis, az elménkben kialakult hiteinkként. Így biztosítja számunkra Isten azt, hogy szabad akaratunkból, csak olyan hiteket formálhatunk az elménkben, amilyenekre szellemi szinten, már valóban érettek vagyunk.

Ezért a szellemiségünk hátsó gondolatai és sugalmazásai, olyan kísértéseknek minősülnek, amelyek képesek arra, hogy meghiúsítsák az elménkben, a lelki vágyaink által ideálisnak mondható, természetes teremtési folyamatainkat. Mert számunkra az a természetes, ha a szellemi gondolatainkkal, éppen a vágyainkat fejezzük ki értelmes módon. Mégpedig, a szellemi indíttatású szemléletünk megoldás-centrikus gondolkodásmódjának a tudatos kialakításával.

Az értelmes szellemi intelligenciánkban ezért, éppen a bukott angyalok kaptak Istentől lehetőséget arra, hogy visszataláljanak általunk a teremtőjükhöz. Ezért az emberi élet akkor nevezhető sikeresnek, ha az egyén végigjárja azt az ezoterikus utat, amelyben a spirituális képességeit már, csak az abszolút szeretet érvényesülésének az érdekében használja. Azaz, Istenné válik, még a földi életében. Akkor valósulhat meg az egységgel való egyesülése. Akkor a szellemisége megvilágosodik, és Istentudatossá válik.

Amíg nem az abszolút szeretet érdekeit szolgáljuk a szellemi gondolatainkkal, addig minden esetben különbözünk Istentől, és így, nem tudunk vele szellemben azonosulni. Addig arra kényszerítjük magunkat, hogy újra születve, ismét végigjárjuk a spirituális fejlődésünk keskenynek mondható ezoterikus útját.

Félreértés ne essék, ezek a bennünk munkálkodó, anyagi minőségekhez kötött angyalok sem akarnak nekünk rosszat. Csupán az a feladatuk, hogy maximális módon vegyék figyelembe a szellemi szintű döntéseink során, az anyagi eseményekhez fűződő személyes viszonyainkat. Vagyis az érdekeinket. Mert szabad akaratú döntéseink, csak ilyen módon születhetnek meg az elménkben. Szabad akaratú döntésekre pedig, azért van szükségünk mert Isten, még bennünk sem korlátozhatja önmagát.

A szellemiségünkként szolgáló, anyagi szinten létező angyalok tehát, egyáltalán nem a mi ellenfeleink. Így a Luciferre és az angyalaira vonatkozó „ellenfél” kifejezés, egyáltalán nem jelenti azt, hogy Ő maga, vagy bármelyik angyaltársa a seregéből, a mi személyes ellenségünk lenne. Ők ugyanis, mindig az anyagi eseményektől függő személyes érdekeinket szolgálják csupán bennünk.

Az anyagi minőségekhez való ragaszkodásunk ezért, a szellemiségünk által bennünk létező aktív anyagi minőségekhez kötött angyaloknak köszönhető. Akik az elektromos erőtereket tartják fenn az atomok körül. Így az ő mentális munkájuk, az elektromos tulajdonságú szellemiségünkben csúcsosodik ki. Ettől relatív az elménk, mert a folyton változó elektromos szellemi gondolataink irányítása alatt áll.

Az abszolút tudás hiányában azonban, bármilyen okos dolgot is mondjon ki egy értelmes ember, az csupán a relatív szellemiségének egy gondolata. Így a kornak megfelelő felvilágosultságunkat, éppen annak köszönhetjük, hogy a Fényhozó angyalai irányítják, az értelmünket sugárzó szellemiségünket. Így az ember, mint duális lény, olyan módon szerezhet tapasztalatokat az élete során, hogy közben a lélek által Isteni minőség élteti, míg a szellemisége révén, az anyagi minőségekhez kötött Fényhozó angyalai irányítják.

Ezért készít az agyunk mágneses hullámokat, az elménkben kialakult hiteinkből. Mert az agyunk, egy olyan biológiai demodulátor szerepét tölti be, amely képes az elménk elektromos hullámaiból mágneses hullámokat formálni, és fordítva, az Univerzum alaphalmazában terjedő mágneses hullámokból elektromos hullámot formálni az elménk számára. Így valósul meg az Univerzum abszolút Elméje, és a mi relatív elméink között, a természetes mentális viszony.

Porból lettünk és porrá leszünk. Írja a Biblia. Vagyis, az anyagi szintű mivoltunk, ugyanazokból az anyagi minőségekből tevődik össze, mint amiből, maga a Föld bioszférája is. Így a Földhöz tartozó mágneses hullámokat, a Föld anyagából származó testünk is tartalmazza. Mint bukottként megismert angyalokat. Ebből kifolyólag, az ember egoista módon ragaszkodik a megszerzett anyagi minőségekhez. Amely egoista tulajdonságát, minden esetben, az anyaghoz kötött angyalok által irányított szellemisége közvetíti. 

Ezért aztán, téves az olyan elképzelés, miszerint az angyali seregek egy része, Lucifer vezetésével, azért fordult a központinak nevezhető Isteni akarat ellen, mert nem voltak hajlandóak, az ember lelkiségében megnyilvánult Istent szolgálni. Hiszen, még jóval az ember teremtése előtt elkezdődött az anyagi minőségek teremtése. Így az anyagi minőségekhez kötött angyalok feladata, már jóval az ember teremtése előtt kezdődött el. Mert az ember teremtése maradt legutoljára. Ezt tényként írja a Biblia.

Egészen más Sátánnak, a fenevadnak a helyzete. Őt minden esetben olyan negatív személyek testesítik meg a társadalmi életünkben, akik abszolút módon egoisták, és a lelküket e miatt, hatalmi vágy fűti. Ezt a szerepet vállalják fel azok az emberek, akik valamilyen szintű társadalmi vezetőkként, a diktátor szerepében tetszelegnek. Szeretet nélkül irányítanak. A saját érdekeik megvalósulásai céljából. Ők az ezoterikus fejlődésben teljesen elmaradottak. Mert a spirituális képességeiket, csak az önös érdekeket képviselő relatív szeretet érdekében hajlandók használni. Az elméjükben, az Isteni vágyaik lelki minőségének az akaratait teljesen elnyomják, a bukott angyalok által irányított szellemi szintű döntéseik.

Matécz Zoltán

2015.04.12.

matecz.zoltan@gmail.com

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr287359674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása