Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2015.06.26. 10:30 futotuz

Józan ész.

Címkék: józan ész

Józan ész.

 

Az Isteni eredetű lelki minőséged által, bármikor támogathatod az én hiteim megvalósulásait. De a hitemmel sokszor teljesen ellentétes értelmű szellemiségeddel, sugalmazásokat is irányíthatsz felém. Olyan kísértő módon is, hogy a sugalmazásaiddal a terveim megvalósulásai ellen szólj. Azt minden esetben Te döntöd el, hogy az elmédben kialakuló józan eszedre hagyatkozva, Isten vagy a Sátán üzenetét közvetíted-e felém.

 

Éppen ugyanilyen módon hoz döntést mindenki más is az elméjében, a saját vágyai felől is. Amelyek megvalósulásait szeretné megtapasztalni. A hátsó szellemi gondolatok sugalmazásai révén ugyanis, olyan ellenérveket állítunk a lelki vágyaink megvalósulásai ellen, hogy azok által, eleve meghiúsítjuk, a megvalósuláshoz szükséges valós cselekedeteinket. Amelyekkel a vágyaink megtapasztalhatósága érdekében tevékenykedhetnénk. Mert a szellemi szinten irányított kishitűségünk ezt diktálja számunkra.

 

Amíg az életünkben jelentkező problémáinkat, csupán a szellemi látásmódunkkal szemléljük, addig a relatív mentális korlátaink, nem minden esetben kínálnak reális megoldásokat. Amint azonban, a feltételek nélküli tiszta lelkünkre hallgatva, már előre látjuk a realizálható megoldások elvi ehetőségeit az elménkben, máris lebomlanak a szellemi korlátaink, és a pozitív lelki érzéseinkkel, rendre meg is teremthetjük a vágyainkat. Ha az ilyen módon elképzelt valóságunkról alkotott hiteinket, nem tántorítjuk meg, a hátsó gondolataink szellemi szintű sugalmazásainak a kísértéseivel, vagy a mások által diktált ellentétes értelmű sugalmazásokkal, akkor azok rendre meg is valósulnak.

 

Ahogy a tudatos teremtés, Isten terveit valósítja meg az életünkben, úgy a saját kísértéseink, és a mások által diktált kísértések, mint sugalmazások, éppen arról szólnak, hogy eltérítsenek bennünket a megtervezett vágyainktól. Mert a bizalmatlanságon nyugvó kellemetlen szellemi gondolatokhoz, csak negatív lelki érzéseket képes csatolni az elménk. Amikor ugyanis, a teremtés nem jön létre az életünkben, mert a sugalmazásokra és a kísértésekre hallgatva, megvonjuk a remény bizalmát a vágyunktól, akkor a Sátáni minősítésű ellenerők győzedelmeskednek felettünk. Mégpedig olyan módon, hogy a kellemetlenné vált szellemi gondolataink miatt, ellentétes polaritású lelki érzéseket aktivizálunk az elménkben, a vágyott dologgal szemben.

 

Így a reményünk, mint a hitünkbe vetett mentális bizalmunk megrendül, mert a kétféle ellentétes polaritású lelki érzéseink életereje, egymással ütközik, és teljesen kioltja bennünk, a tudatos teremtés hatását. Így a külső kísértésekre és a belső sugalmazásainkra hallgatva, olyan Sátáni ellenerőket szolgálunk, amelyek a tudatos teremtés ellen irányulnak.

 

A Sátáni erők tehát, nem akkor érvényesülnek az életedben, amikor társadalmi szinten rossznak vagy minősíthető, hanem akkor, amikor a vágyaid szerint meghatározott szellemi gondolataid ellen, olyan ellentétes gondolatokat dédelgetsz az elmédben, amelyekhez csak ellentétes polaritású lelki érzések társulhatnak. Mert Sátán, nem ellened munkálkodik, hanem csak a hiteid megvalósulásai ellen. Isten, erre adott neki lehetőséget.

 

Mert a lélek által, Isteni minőség éltet bennünket. Így a lelkünket, nem bánthatja. A lelkünk által éltetett testünkhöz sem nyúlhat. Csak a szellemiségünkön keresztül befolyásolhatja az életünk menetét. Ezért, csak a hátsó szellemi gondolatainkon keresztül képes ártani nekünk. Vagy más emberek hátsó szellemi gondolatainkon keresztül, amit éppen sugalmaznak felénk. Lebeszélve bennünket a vágyaink szerint kialakított terveinkről. Azokról a csodálatos terveinkről, amelyek reális elképzelése által, már pozitív lelki érzéseket indítottunk útjára, a remélt megvalósulás érdekében.

 

A tudatos teremtés ugyanis, úgy jön létre az életünkben, hogy egy jelentkező probléma esetén, már a lehetséges megoldásokra koncentrálunk a szellemi gondolatainkkal. Ezt a folyamatot én, megoldás-centrikus gondolkodásmódnak neveztem el. Mert amikor a megoldást látjuk az elménk képzeletében, akkor ahhoz csak pozitív, azaz teremtő erőket tudunk a lelkünkből csatolni az elménkkel. Majd az „Ámen”kifejezéssel, az Isteni minőségű lelkünk úgy határoz, hogy „Legyen”. Vagyis, a pozitív lelki érzéseinkkel feltöltött valós szellemi szintű elképzeléseinket, a teremtés hatáskörébe rendeljük.

 

Isten pedig, mint az Univerzum intelligenciája, megvalósítja számunkra mindazt, amit ilyen módon hitté formáltunk az elménkben. Csakhogy, Isten a negatív hiteinket is megteremti számunkra. Erre alapoz Sátán. Amikor a hátsó szellemi gondolatok és sugalmazások által, olyan kellemetlen mentális tartalmakkal terheli az elménket, amelyekhez csak negatív lelki érzések társulhatnak ott. Amennyiben negatív lelki érzések csatlakoznak az elménkben egy-egy ilyen kellemetlen szellemi gondolatunkhoz, abban az esetben, negatív hiteket formálunk. Amelyeknek éppúgy teremtőképes életerőt biztosítunk, mint a pozitív, vágyainkat kifejezni képes hiteinknek.

 

Az elménk ugyanis, durva hasonlattal élve, éppen úgy működik, mint például, egy fúrógép. A fúrógép a konnektorba van dugva. Így bármikor használható. Mi magunk döntjük el azt, hogy jobbra vagy balra forogva hasznosítjuk, az elektromos áram induktív munkája által előállított mechanikai forgómozgást. Mi pedig, a lelkünk által, az Univerzum energiahálózatára vagyunk csatlakozva. A szellemi gondolataink segítségével, eldönthetjük azt, hogy pozitív vagy negatív életerő impulzusokat használunk-e az elménkben.

 

A kellemes szellemi gondolatainkhoz, pozitív lelki érzések társulnak az elménkben. Míg a kellemetlen szellemi gondolatainkhoz, csak negatív lelki érzések csatlakozhatnak. Ennél fogva, a szellemi gondolataink minősége az, ami polarizálja számunkra a lelki érzéseink által hasznosítható életerő impulzusainkat. Meghatározva ez által, a mentális életerőink hatási irányát. Ez a mentális képesség tesz minket felelőssé, a hiteinket képező döntéseinket illetően.

 

Így a józan ész azt diktálja számunkra, hogy az elménkben, csak kellemes szellemi gondolatokat engedjünk érvényesülni. Vagyis, csak a kellemes szellemi gondolatokhoz társítsunk lelki érzéseket. Mert azok által megteremtett valóság fog csak örömöt okozni nekünk. A kellemetlen szellemi gondolatokkal párosuló lelki érzéseink, negatív polaritással vesznek részt a teremtés folyamatában, ezért csak ártanak nekünk. Rövid távon feszültté, idegessé, dühössé tesznek bennünket, hosszútávon pedig, a pszichoszomatikus betegségeink előidézői. Azok lesznek a felelőtlen mentális akcióink eredményei.

 

Amikor az elménkben a mások által okozott problémák szellemi gondolataival foglalkozunk, akkor mentális képességeinket, a problémák szolgálatába állítjuk. De azokhoz a problémás szellemi gondolatokhoz, csak negatív hatásirányba polarizált lelki érzéseket biztosít az elménk. A szellemi gondolataink minőségének megfelelően. Amikor azonban, a lehetséges megoldásokon gondolkozunk a szellemi képességeinkkel, akkor azok már, a vágyainkat fejezik ki. Így kellemes szellemi gondolatok uralják az elménket, és ezért, pozitív polaritású lelki érzések aktivizálódhatnak ott.

 

Vagyis, a lelki érzéseink hatásiránya, az érdekünkben fog munkálkodni, mert a szellemi gondolataink minőségéhez igazodva, pozitív jelleget ölthetnek az elménkben. Aki tehát, a pozitív lelki érzéseivel vesz részt a tudatos teremtés folyamatában, az Úr az elméjében. Mert a lelki vágyait követve, az Isteni minősége akaratát elégíti ki. Mindenféle hátsó gondolat és sugalmazás nélkül. Mert számára, az elméjét uralni képes józan ész, ezt diktálja.

 

A problémák ismeretében tehát, akkor használjuk helyesen az elménket, ha minél előbb kezdünk el megoldás-centrikus módon gondolkodni. Mégpedig azért, hogy a lehetséges megoldások reális elképzelései által, pozitív lelki érzéseket tudjon az elménk aktivizálni az életünkben.

 

Arra kell csupán figyelmet fordítanunk, hogy a probléma észlelésekor felmerülő szellemi gondolatainkhoz, ne rendeljünk lelki érzéseket. Továbbá, amíg probléma-centrikus módon gondolkozunk, azt lelki érzések nélkül tegyük. Mert amíg a problémáink gondolatai uralják az tudatos elménket addig, csak negatív lelki érzések aktivizálására van lehetőségünk.

 

Ezért, csak akkor józan az eszünk, ha a tudatosan csak a kellemes szellemi gondolatainkhoz rendelünk lelki érzéseket az elménkben. Mert azok, csak pozitívak lehetnek, amelyek az érdekünkben végzik el a teremtési feladataikat. Mert Isteni minőség által éltetett értelmes élőlényekként, éppen az a feladatunk, hogy a tudatos teremtés által, boldoggá tegyük magunkat. Ezt diktálja számunkra a józan ész.

 

Matécz Zoltán

2015.06.26.

matecz.zoltan@gmail.com

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr217574452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása