Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2016.11.01. 07:15 futotuz

Letaszítva.

Címkék: letaszítva

Letaszítva.

Az inkarnáció azt jelenti, egy Istenség testet öltése. Így az ember teremtése, Isten inkarnációjának minősül. Míg a reinkarnáció jelentése, egy Istenség újra, és újra testet öltése. Ezért az ember teremtése óta, a reinkarnáció révén szaporodik, az Isteni eredetű lélek által éltetett emberi faj. Mégpedig olyan módon, hogy a Földre taszított bukott angyalok veszik birtokba, a népszaporulat által születő gyermekeket. Mégpedig, teljesen lenullázott szellemiséggel.

Azért taszított le bennünket Isten a mennyeknek birodalmából, hogy itt, a Földön tanuljuk meg, azt a szeretettel teljes mentális utat, a tudatos teremtés képességével, amely visszavezethet bennünket a teremtőnkhöz. Mert szellemben fejlődni, csak az anyagi szintű megtapasztalás révén lehet. Így a földi élet, egy olyan mentális kiképzőtábor számunkra az emberi testben, amelyben az ezoterikus fejlődésünk zajlik. De igazán hatásos eredményt, csak a kollektív fejlődés hozhat számunkra. Amelynek keretében, sok ember adja át magát, az Isteni eredetű szeretetrezgésnek. Egy időben. Szerintem, ez az emberi teremtés egyetlen oka.

Az anyagi valóság eseményeit megtapasztalva pedig, akkor történik rossznak értékelhető dolog velünk, amikor azok észlelése során, mindig a szellemi szintű mélypontjaikon vagyunk. Tulajdonképpen azért történnek ezek a kellemetlen események velünk, hogy azok által, lelki vágyak ébredjenek bennünk. Valamilyen, számunkra helyesnek tartott megoldás érdekében. Mert, csak a vágyaink ismeretében vehetünk részt, a tudatos teremtés Isteni aktusában.

Így, az elménkben kialakuló hiteink aktív alkalmazása során van lehetőségünk arra, hogy felfedezzük önnön Isteni minőségünk teremtői képességeit. Mert az elménkben jól formált hitünk, az Isteni eredetű teremtői képesség bennünk. Amelynek segítségével egy vágyat, a mentális szellemi szintünkről, az anyagi megnyilvánulás hatáskörébe rendelhetünk. A pozitív lelki érzéseink teremtő ereje által feltöltött képzeletünkkel. Amit a szellemi gondolataink segítségével formálunk az elménkben.

A hitünk egyetlen célja az, hogy az Isteni eredetű lelki vágyunkat, a jelenre tudatos elménkben, a folyton zajló anyagi események sorsformáló részleteiként határozzuk meg. Amely a nyilvánvaló megvalósulása során, már tudatos teremtésnek minősül. 

Ezért, sohasem a soron következő részleteket kell elképzelnünk, hanem a vágyunk lehetséges végkifejletét. Azt a tökéletesen megvalósult anyagi állapotot, amely már bizonyosan boldoggá tenne bennünket. Az előttünk rejtett részleteket, lépéseket, fokozatokat, Istenre bízva.

A szellemi szinten megvalósuló szabad akaratunk gyakorlása közben, amikor a kellemetlen szellemi gondolatainkhoz csatol az elménk negatív lelki érzéseket, akkor minden esetben, az Isteni szintű teremtés ellen élünk. Mert az Isteni teremtéssel szinkronban, csak a pozitív lelki szeretetérzéseinkkel élhetünk. Amelyek örömélményekben részesíthetnek bennünket. De, ha a szabad akaratunk által biztosított józan eszünkre hagyatkozunk, akkor nagyon sok esetben, a pozitív lelki érzéseink nélkül tevékenykedünk.

Amíg a szellemi szintű szabad akaratunkkal, nem az Isteni teremtésérdekeket szolgáljuk, addig nem lehetünk boldogok. Mert mindaddig, éppen Isten ellen munkálkodva élünk. Mivel, olyan teremtési programokkal foglalkozunk az elménkben, amelyek szembehelyezkednek Isten teremtői akaratával. Ezek a negatív teremtési programjaink, a kellemetlen szellemi gondolatainkhoz csatolt negatív lelki érzéseink közvetítésével valósulnak meg.

De ezeket a negatív teremtési programjainkat, nem vagyunk képesek kivetíteni az elménkből, mert azok, éppen szembehelyezkednek, a nagy energiájú Isteni teremtéssel. Így azok, kizárólag bennünk végzik el a mentális munkájukat. Pszichoszomatikus eredetű testi elváltozások betegségtüneteit okozva bennünk.

Az Isteni ellenfél szerepét pedig, Sátán tölti be. Akit Isten letaszított a mennyek birodalmából, ide a Földre. A bukott angyalokkal együtt. Ahogy azonban, a pozitív lelki érzéseinket aktivizálva az elménkben, Isten szolgálatába állhatunk, úgy a kellemetlen szellemi gondolatainkkal aktivizált negatív lelki érzéseinkkel, a Sátáni szintű ellenprogramot követjük. Az Isten ellenfelének a programját. Így mi magunk vagy Istent, vagy pedig, Sátánt szolgáljuk a lelki érzéseinkkel.

Sátán jelentése „Fényhozó”. Vagyis magyarul, a „felvilágosító”. A szellemi szintű értelem hordozója. Így elkerülhetetlen dolog az, hogy a Sátáni szintű szellemi információk özönében, olyan tudásra tehetünk szert, amellyel már, Isten mibenléte is tökéletesen megérthető. Történetesen az a tény, hogy a lélek által, Isten éltet bennünket. Az Ő teremtőképességével.

Az emberben tehát, Isten és Sátán örökös duális harca folyik mindaddig, ameddig tudatosan nem döntünk Isten mellett. De Isten mellett, csak olyan ember dönthet szabad akarattal, aki felismeri végre, a saját Isteni eredetű mivoltát.

Míg Isten a lélek által éltet bennünket, addig Sátán, a szellemi gondolatainkon keresztül képes befolyást gyakorolni reánk. Mégpedig, a külső forrásból származó sugalmazások által, vagy a saját hátsó gondolatainkon keresztül. A sugalmazások és hátsó gondolatok lényege az, hogy az elménkben tudatosodva, eltérítsenek bennünket, a teremtésre irányuló vágyaink terveitől.

Vagyis, megakadályozzák azt, hogy az értelmes ember, önmaga Isteni mivoltára találjon. Így Isten ellenfele, csak a szellemi szinten művelt emberben képes ellenfél lenni. Ezért az emberi lélek, és az emberi szellem harmóniáját kell megtalálnunk. Mégpedig, az abszolút szeretet jegyében. Ez a személyes életprogramunk. Azzal együtt pedig, a teljes emberiség életprogramja is. Mert a bukott angyalok, csak bennünk képesek szellemi szinten fejlődve, Istentudatra ébredni. Hogy a testi halálunk után, ugyanazzal a szeretetrezgéssel távozzunk ebből az árnyékvilágból, mint amelyik az Isteni rezgés szintje. Gyakorlatilag, ezért lettünk letaszítva.

Így az ezoterikus utat járó értelmes ember, megtanulhatja a kellemes szellemi gondolatai által, a pozitív lelki érzéseit tudatosan irányítani, egy-egy vágyott cél érdekében. Ez a lelki, azaz a spirituális fejlődésünk lényege. Amikor szándékosan kerüljük a kellemetlen szellemi gondolatokat, mert tudjuk azt, hogy azok, csak a romboló hatású Sátáni erőinket, azaz a negatív lelki érzéseinket képesek aktivizálni az elménkben.

Ahogy Isten, a sorsunk teremtéséhez, csak tőlünk nyerhet pozitív lelki erőt, úgy Sátán is erőtlen számunkra, a negatív lelki érzéseink nélkül. Ezért manipulál bennünket szellemi szinten. Mert azt akarja elérni, hogy az elménket, kellemetlen szellemi gondolatokkal töltsük fel. Mert azokhoz, csak negatív lelki érzések társulhatnak ott.

Ma még, két utat próbál járni az emberiség. Az Isten által tervezett lelki utat, és a Sátán kísértéseinek a rögös útját. Míg Istent, az abszolút szeretet rezgéseivel követhetjük, addig Sátán, relatív szeretetrezgésekre késztet bennünket. Becsapva, megtévesztve, rászedve, félrevezetve, csapdába ejtve, tévútra vezetve bennünket. Még a szellemi szinten műveltebb embereket is. Akik az ezoterikus utat nem ismerve, nem képesek pozitív érzésekkel, spirituális élőlények lenni. Pozitív értelemben véve, spirituális egyének, azaz tudatosan teremtőképes emberek.

Más néven, Istentudattal élő ember. Akiknek a szellemi szintű rezgésszintje, azonos a lelki szintű szeretetrezgéseivel. Mert, csak ilyen rezgéssel képes ember, Istennel azonosulni. Ahol a Szent-lélek és a Szent-szellem azonossága valósul meg, az abszolút szeretet rezgéseiben. Vagyis, Istenben.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2016.11.01.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8111920603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása