Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2016.11.08. 15:23 futotuz

Lelki béke.

Címkék: lelki béke

Lelki béke.

Tisztán tartható a lélek addig, amíg belőle származtatható érzéseinket, mint mentális módon irányítható életerő impulzusainkat, kizárólag pozitív minőségben tudjuk használni.

Életünk során, a szabad akarat, addig dominálhat csak az elménkben, amíg mi magunk irányítjuk a szellemi gondolataink segítségével, a pozitív lelki érzéseinket. Mert, amíg a pozitív lelki érzéseinknek biztosítunk lehetőséget, a sorsunk tudatos teremtésére, addig szolgáljuk a lelkünk által bennünk élő Isteni minőségünk akaratát.

A lelki béke azt jelenti, hogy a lélek által bennünk élő Isten, jól érzi magát, miközben éltet minket. Mert a kellemes szellemi gondolataink segítségével, a szeretet teremtési érdekeit szolgáljuk tudatosan. Ezért, hasznosak vagyunk Isten számára. Így valósulhat meg az írás számunkra, amely szerint, mi magunk vagyunk személyesen, Isten templomai. Anyagi szintű felépítményei.

A negatív lelki érzéseink, nem szolgálják bennünk a teremtő érdekeit. A negatív érzéseinkkel, Istent börtönbe kényszerítjük magunkban. Ezért az Istentelenné vált világot, mi magunk is börtönnek éljük meg. Ahol a bérrabszolgaság jogszerűvé tett gyakorlatával valósulhat meg csak a „szabadság”. Ahol a társadalmi rendet szabályozni képes demokráciát, politikai szintű „börtönőrök” valósítják meg számunkra, diktatórikus módon. Egy ilyen hamis demokratikus társadalmi rendszerben, lelki nyugalmat jelentő béke, nincsen.

Ahogy a lélek által Isten éltet bennünket személyesen, úgy a társadalmi szintű közös életvitelünkben is, Istennek kell megnyilvánulnia. Mert, ha többen vagyunk egy akaraton, a teremtőképes erőink is összeadódnak. Ma még sajnos, egymás ellen küszködve, többnyire kioltjuk egymás teremtő erőit is.

De mit tehetünk ezért személyesen? A dolog nem bonyolult. A negatív hitrendszerünk megszokott logikáját, teljesen ki kell fordítanunk. A múltunk kellemetlen hibái helyett, a jövőnk kellemes elvárásaira kell fókuszálnunk a szellemi gondolatainkat. Mert a kudarcaink szellemi szintű emlékeiből, nem képes az elménk, pozitív lelki érzéseket meríteni. Arra, csak a kellemes elvárásainkon alapuló szellemi gondolataink képesek.

Az elvárásainkba ágyazott reményeinkkel pedig, fenntartjuk magunknak azokat a pozitív lelki érzéseket, amelyek a vágyunk tudatos elképzelésekor jelentkeztek az elménkben. Így a reményeink, arra ösztönöznek bennünket, hogy optimista módon, továbbra is bízzunk a pozitív lelki érzéseinken alapuló hiteinkben, mert mindenképpen megvalósulnak azok. Szebbé és jobbá formálva, a megélhető sorsunkat.

Ez a feltételek nélküli bizalom élteti, az elménkben formált hitünket az által, hogy a remény örömökkel teljes várakozási ideje alatt, még jobban felerősíti bennünk, a pozitív lelki érzéseinket. Tovább fokozva, annak valóságformáló hatását. Így hálával telt szívvel fogadhatjuk, a sorsunk alakulását. Azzal a biztos tudattal, hogy csak jó dolgok történhetnek velünk. Mert Isteni lélek által cselekedve, egy Isteni szintű mágneses alapközegben történve, az elektromos anyagi események szintjén, Isten alapvető szeretetérdekei szerint vehetünk részt a létezésben.

Aki megérti végre a teste, a lelke, és a szellemisége között fennálló mentális viszonyokat, és helyesen tudja használni az alapvető adottságait, annak nincs szüksége pszichológusra. Mert a mentális tisztánlátás nem más, mint a megértés. Amit tisztán látunk mentális módon, ahhoz nincs szükségünk olyan szakemberre, aki megmagyarázza azt. Mert a dolog nem is olyan bonyolult.

Az elménkben tudatosodó szellemi gondolataink, lelki érzéseket aktivizálnak. Minden esetben, a szellemi gondolataink minőségei alapján. Így a kellemes szellemi gondolatainkhoz, pozitív lelki érzéseket csatol az elménk. Míg a kellemetlen szellemi gondolatainkhoz, negatív lelki érzések társulhatnak csak. De a negatív lelki érzéseink, mindig ellenünk dolgoznak. Mint mentális életerő impulzusok. Mert ellentétes a polaritásuk, az Univerzumban működő teremtőképes pozitív hatásokkal.

Csak a pozitív lelki érzéseink képesek arra, hogy a sorsunkat, számunkra hasznos módon formálják. Mint mentális módon irányított munkavégző képességek. Amíg a pozitív szeretetérzéseink alakítják a sorsunkat, addig boldogok lehetünk. Elégedettek az élettel. Mert aki, a pozitív lelki érzései miatt, a tudatos teremtés lehetőségével él, nem kiszolgáltatottja többé az anyagi minőségeknek, hanem ura azoknak. A teremtője.

A lélek által, Isteni minőség éltet bennünket. A pozitív lelki érzéseinkkel, szinkronban lehetünk az Univerzumban zajló teremtői folyamatokkal. Mert Isten, mint teremtő, teljesen független a mi szellemi síkon értékelhető időnktől. Ő a jelen pillanatában létezik. Az összes, számunkra értékelhető jelen pillanatban. Ezért, rezgési folyamatokon alapuló anyagi eseményeket tart fenn, amíg teremt. Így az Isteni szintű teremtés, állandóan zajlik.

Bennünk pedig, mint az Isteni szintű intelligens lelki energiával élő emberekben, éppúgy megvan a teremtés lehetősége. Így szellemi szinten irányított szabad akarattal, mi magunk irányíthatjuk a sorsunk alakulását. Mégpedig olyan módon, hogy az elménkben tudatosodó szellemi gondolataink, lelki érzéseket irányítanak a vágyott célok elérése érdekében. Az pedig, kizárólag a mi személyes felelősségünk, hogy pozitív vagy negatív lelki érzésekkel veszünk részt a teremtésben. De a lelki békénk, csak a kellemes szellemi gondolatokra támaszkodó, pozitív lelki érzéseink hatására tartható fenn.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2016.11.08.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4611943049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása