Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2019.05.07. 07:05 futotuz

Mélyponton.

Címkék: mélyponton

Mélyponton.

Szinte mindenki járt már úgy, hogy feltorlódtak a problémái, és a sok gond összegyülemlett az elméjében. Így a felszaporodott kellemetlen szellemi gondolat hatására, csak negatív lelki érzések aktivizálódhattak a fejében. Ami egy olyan mentális mélypontnak minősül, amelyből igen nehéz ésszerű kiutat találni. Mert már nagyon megszoktuk azt, hogy a problémák nem oldódnak meg maguktól.

A zaklatott elme, folyamatosan dolgozik, zakatol ugyan szellemi szinten, de nem talál megfelelő megoldást az aktuális problémáira. Ez a szellemi szintű tehetetlenség, igen sok lelki érzésnek nyújt negatív polaritást. Akkor is, ha nem akarjuk. Mert lássuk be, bosszantó dolog az, ha nem tudjuk előre megtervezni a jövőnket. Mert a problémánktól, nem látjuk a számunkra helyes megoldást.

De, a lélek által Isten, a teremtő éltet bennünket. Viszont amikor, a teremtésre alkalmas lelki érzéseinket, negatív polaritással hozzuk működésbe az elménkben, akkor gyakorlatilag, a lehető legtávolabb kerülünk az Isteni minőségünktől, a bennünket éltető teremtőtől. Mert az általa biztosított lelki érzéseinket negatív polaritással, azaz destruktív módon aktivizáljuk az elménkben. Ilyen módon, a teremtés helyett rombolásra, pusztításra használjuk a lelki érzéseinket. 

Így a teremtőnk helyett, a pusztítót valósítjuk meg. Vagyis, a teremtő Isten helyett Sátánt, a pusztítót testesítjük meg. Isten ellenfelét a teremtésben. Mivel a destruktív tulajdonságú pusztítás, éppen ellentéte a konstruktív jellegű teremtésnek. Így a teremtésre alkalmas lelki érzéseink mentális erőhatásait, nem konstruktív módon, hanem destruktív jelleggel hozzuk működésbe, a kellemetlen szellemi gondolatainkkal.

A megváltás a Golgotán, a koponyáink hegyén vagyis, az elméinkben valósulhat csak meg. Ahol Jézus személye, a problémáiktól megváltani képes vágyunk szellemi gondolatait és lelki érzéseit képviseli. Vagyis, azt az egyetlen Isteni megoldást, amelyik megválthat bennünket a problémáinktól. Ilyen módon, minden a fejünkben dől el.

Aki mentális mélypontra kerülve, mindig a problémáin rágódik, vívódik, sopánkodik szellemi szinten, az a megváltását biztosítani képes megoldásra, még csak nem is gondol. Vagyis, keresztre feszíti az elméjében Isteni minőségének a küldöttét, a lelki vágyában rejlő megváltóját. Mert a megváltó, mindig eljön hozzánk lelki vágy formájában, amikor problémába ütközünk. Ez a lelki vágy, nem más, mint a lélek által bennünket éltető Isteni minőségünk küldötte. A vágy, mindig arra utal, hogy milyen módon juthatunk túl az aktuális problémánkon. Vagyis, a vágyunk teljesülése, megválthat bennünket az aktuális problémánktól. Bármi legyen is az.

A vágy, nem a szellemi szinten meghatározható nyilvánvaló utat határozza meg számunkra, hanem a lelki szinten kívánatos végeredményt. Ami boldoggá tehet bennünket az adott helyzetben. Ezért, nincs is más dolgunk, mint a vágyunk tárgyát valóságosnak elképzelni az elménkben. A kellemes szellemi gondolataink segítségével. Ha ez sikerül, máris pozitív lelki érzéseket tudunk aktivizálni az elménkben. Konstruktív jellegű teremtő érzéseket. Mert az elménk oltárán, a számunkra helyes megoldásra nyitott kellemes szellemi gondolataink informatív értékeivel, pozitív lelki érzéseket hozunk működésbe. Így a teremtés, a vágyott megoldást jelentő megváltónk segítségével, Isteni rendben létrejöhet.

Amikor tehát, kedves olvasóm, mentális mélypont felé irányulnak a kellemetlen szellemi gondolataid, mert a problémáidon sopánkodsz, akkor nyugodtan mondd ki azt, hogy „Távozz tőlem Sátán!”. Mert a problémáidat taglaló kellemetlen szellemi gondolataiddal, csak őt szolgálhatod. Hiszen a teremtésre alkalmas lelki érzéseidet destruktív módon, rombolásra használhatod csak általuk. Mert, amíg a problémád okait kutatod szellemi szinten, addig azok, mindig kellemetlen gondolatok lesznek.

Jobban teszed tehát, ha egy adott probléma ismeretében, mielőbb a számodra helyes megoldásra gondolsz. Amire a közben ébredő lelki vágyad irányul. Képzeld el bátran a vágyaidban megjelenő helyes megoldást, a kellemes szellemi gondolataid segítségével valóságosnak. Minél tökéletesebb részletességgel. Mert, amit az elméd valóságosnak érzékel, még ha az elképzelésed szintjén is, ahhoz lelki érzéseket csatol. A vágy reális elképzeléséhez pedig, építő jellegű konstruktív, azaz pozitív lelki érzéseket társít az elméd.

Ennél fogva, amíg az ember elméje mentális mélyponton van, addig Sátán birodalmát, a poklot tapasztalhatja csak meg. A sikertelenség, a szerencsétlenség, az elhagyatottság, és a kudarc kellemetlen élményeivel. A siker, a szerencse, és a teljesség mennyei élményei, csak Isten birodalmában tapasztalhatók meg. A mennyeknek országában. A koponyáink hegyén, ahol az Istent szolgálni képes, szeretettel teljes szellemi gondolataink informatív értékei stimulálják a tudatos elméinket. Mégpedig, a teremtésre alkalmas pozitív lelki érzéseinket aktivizálva.

Ezért, valóban minden az elménkben dől el. Ott emelhetjük a tudatosságunk centrumába a vágyunkat, a reális elképzeléseinkkel. Vagy ott feszíthetjük keresztre, a folyamatos sopánkodásainkkal, a siránkozásainkkal, a panaszkodásainkkal, vagy a kritikáinkkal. Kizárólag, rajtunk áll a dolog. Így élhetünk a mennyeknek országában, az Isteni teremtést szolgálva, vagy maradhatunk a pokolban, a kilátástalanság és a mentális tehetetlenség tudatosságának a birodalmában. Ahol minden lelki érzésünk csak destruktív, azaz romboló hatású lehet.

Mert az elménk, csak a problémáinkra maradt nyitott. A megoldásoknak, még az elvi lehetőségét is kerüli. Sajnos, ez a depresszió élménye. A negatív lelki érzéseink mentális mélynyomása az elménkre vetítve. Ami a mentális mélypontunkra kényszerít bennünket.

Pusztán az Istentudat, Isten szellemi szintű elvi elfogadása, senkit sem köt Istenhez. Kizárólag, csak a tudatos teremtés révén maradhatunk az Isteni minőségünk szolgálatában. A pozitív lelki érzések aktivizálásával. Azok nélkül, „farizeus” minden hívő ember. A Biblia szövegét szellemi szinten elég jól ismerő és betartó ember, aki a pozitív lelki érzéseit, mégis erősen korlátozva használja.

Jézus azt állította, hogy megváltóként, Ő maga a feltámadás és az élet. Csak általa juthatunk el Istenhez. Vagyis, a megváltónk által. Amit az Isteni minőségünk által biztosított lelki vágy szimbolizál számunkra, a mindennapi életünkben. Ami röviden azt jelenti, hogyha az elmédben, valóságosnak képzeled magadnak a problémádra érkező lelki vágyadat, az megválthat téged a problémád mentális terheitől. Mert a közben aktivizálódó pozitív lelki érzéseid, megteremtik számodra a vágyad valóságát. Bármi legyen is a problémád.

Amíg a tudatos elméddel a teremtés aktusát szolgálod, addig minden esetben a lelked által téged éltető Isten akaratát követed. Mert, mi más lehet Isten akarata, mint a teremtés. Hiszen ő maga a teremtő. Valójában, ennek a tudatos teremtői folyamatnak a hiányából származik minden bűnünk. Mert teremthetnénk ugyan bármikor, de nem ismerjük megfelelő módon a tudatos teremtés mentális technikáját. Vagy egyéb gyarló okból, nem tesszük azt meg. Így minél kevesebbet gyakoroljuk a tudatos teremtés mentális folyamatát, annál távolabb kerülünk a bennünket éltető Isteni minőségünktől.

Mert, nem az Ő személyes küldöttével foglalkozunk a tudatos elménkben. Amit a problémáinkra ébredő vágyaink jelentenek. Amikor mindig és mindenkivel szemben, a tudatos teremtés lehetőségével élsz, akkor már Isten él rajtad keresztül. A bűntelen. Ilyen módon a tudatos elmédben, megtapasztalhatod Isten birodalmát. A mennyeknek országát. Amely tapasztalat, minden anyagi és egészségügyi problémát felold számodra. Boldogságban tart.

Mert az igazi ima, amellyel a lelked által benned élő Istenhez fohászkodsz, a tudatos teremtésben rejlik. Amikor egy lelki vágyadat, elképzeled a kellemes szellemi gondolataid segítségével valóságosnak. Ezt a mentális képet vagy filmet, a lelked által benned élő Isteni minőséged szemléli, és az Ő személyes üzenetét látja benne valóságosnak. Ezért biztosít hozzá pozitív lelki érzéseket akkor is, ha azt mi, még nem is tapasztaljuk meg a valóságunkban. Mert a pozitív lelki érzéseinkkel, hozzájárul ahhoz, hogy a vágyott dolog vagy esemény megvalósuljon az életünkben. Mert, tökéletesen egyetért a látottakkal.

Az életben megtapasztalható események, folyamatosan változnak. Vagy mi magunk, vagy pedig, más emberek által kezdeményezett folyamatok révén. Olykor, megoldásra váró problémákat okozva számunkra. De Isten, minden esetben elküldi számunkra a problémáinktól megváltani képes lelki vágyunkat. Mint a mi személyes megváltónkat. Azt az Isteni minőségünk által küldött akaratot, amely boldoggá tehetne bennünket.

Csak követnünk kell az elménkben, a probléma megoldásáról szóló vágyainkat. Mert, ha a probléma megoldását képező vágyat elképzeljük magunknak, megvált bennünket a problémánk terheitől. Mivel a lelki érzéseinket konstruktív módon fogja hasznosítani számunkra, az elménkben formált valóságos elképzelésünk. Dióhéjban, ennyi a keresztény tanítás esszenciája.

Mert a boldogságot nem kergetni kell szellemi szinten, mint egy csodálatosan szép kék madarat, hanem a feltételeit, tudatosan meg lehet teremteni. Ezért éltet bennünket Isten, a lélek által. Így az életünkben jelentkező problémáink, nem az ellenségeink igazán. Hanem éppen ellenkezőleg. Mindig új lehetőségeket biztosítanak számunkra, a tudatos teremtés gyakorlására. Hogy az Isteni minőségünk személyes akaratát éltethessük ez által.

Mert, miből is gondolja akárki, valaki, vagy bárki azt, hogyha Isten éltet bennünket a lélek által, a teremtő, akkor a teremtőképességgel nem rendelkezünk? Csak meg kell végre tanulnunk, a tudatos teremtés mentális technikáját.

Ezért, sohase aggodalmaskodj, ne sopánkodj, ne panaszkodj egy problémád miatt. A teremtői képességed biztos tudatában, mindig bizakodj. Bíz abban, hogy az Isteni minőséged, elküldi neked a megoldásról szóló lelki vágyat. A vágyadra utaló kellemes szellemi gondolataiddal, és a hozzá társulni képes pozitív lelki érzéseiddel, mindig az Isteni szeretetet szolgáld, a valóságra tudatos elmédben. Bárkivel és bármivel szemben. Mert ilyen módon a valóság, sokkal jobbá és szebbé képzelhető. Mert, ha a valóság bármely eseményének a részéhez pozitív lelki érzéseket biztosítasz, meg fog változni. Számodra hasznos módon.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2019.05.07.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8114811998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása