Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2019.07.25. 07:54 futotuz

Rezgési szint.

Címkék: rezgési szint

Rezgési szint.

Az elménk mindenkori tudatossági állapota, az agyunknak azt a rezgési szintjét képviseli, amely alapján, az Univerzum szubjektív alapú mágneses valósága, megteremti számunkra az objektív elektromos anyagi valóságunk megtapasztalható részeseményeit.

Akkor vagyunk az elménkben tudatosak, amikor a szellemi gondolataink és a teremtésre alkalmas lelki érzéseink, közös nevezőre kerülnek. De, a teremtésre méltó pozitív lelki érzéseink, csak a kellemes, szeretettel teljes szellemi gondolatainkkal képesek harmonizálni. A kellemetlen szellemi gondolataink, csak negatív lelki érzések aktivitását teszik számunkra lehetővé.

Így a magasabb frekvenciájú pozitív lelki érzéseink, az Isteni eredetű teremtést szolgálják bennünk. Míg az alacsony frekvenciájú negatív lelki érzéseink, éppen ellentétes módon a pusztítást, a rombolást hajtják végre az életünkben. Szegényes, és beteges állapotokat biztosítva számunkra. Vagyis, mindent lebontanak, tönkretesznek, amit szeretettel felépítettünk magunknak.

Az elménk tudatosságának a rezgési szintje tehát, éppúgy fokozható szeretettel, mint ahogyan lecsökkenthető a szeretet nélkül. De alapvető módon, a mindenkori tudatosságunk az, az ezoterikus módon értelmezett rezgési szintünk, amelyik spirituális jelleggel megteremti számunkra azt a valóságot, amire irányul.

A lelki érzéseinkkel társított szellemi gondolataink hitével megalapozott tudatos döntéseink, mindig a megvalósulásuk felé törekednek. Ez azt jelenti, hogy az elménkben kialakult gyenge agyi mágneses hullámokként, fizikai kölcsönhatásba kerülnek az Univerzum mágneses alaphalmazában lévő, de jóval nagyobb frekvenciájú kozmikus szintű mágneses hullámokkal. Azokat aktivizálják, majd azok induktív hatására, a vágyunk tárgya vagy eseménye, megnyilvánul az elektromos anyagi világunk rezgési szintű részeseményeiben.

Ami röviden azt jelenti, hogy minden hitünk, a kozmikus szintű mágneses hullámok aktivizálásával, az indukció jelenségének köszönhetően, az anyagi szintű megnyilvánulás felé törekszik.

Ezért, az elménk tudatosságának a rezgési szintjén, rá kell hangolódnunk arra a dologra vagy eseményre, amire vágyunk. Úgy a kellemes szellemi gondolatainkkal, mint a hozzájuk társuló pozitív lelki érzéseinkkel. Mert minden teremtési folyamat, a pozitív lelki telítettségünk érzéséből fakad. Hiába gondol valaki szellemi szinten a vágyaira, ha lelki szinten csupán a hiányát érzékeli. Az ilyen módon fennálló lelki szintű hiányszemlélettel, éppen a tudatos teremtés ellen hatunk. Mert, minden elszegényedési és megbetegedési folyamat, éppen a hiányszemléletünkből fakad. A negatív lelki érzések hatására.

Így a negatív lelki érzéseinken alapuló alacsony frekvenciájú hiteink, kellemetlen események kialakulását és megtapasztalását teszik számunkra lehetővé. Míg a pozitív lelki érzésekkel biztosított, jóval magasabb frekvenciájú hiteinkkel, kellemes eseményeket teremtünk magunknak.

Az elektromos anyagi világunk valóságában, az a megszokott és természetes tapasztalat, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Míg az azonosságok taszítják egymást. Ez az elemi észrevétel, a mágnesekre alapozódik. Mert, a mágnesek anyagi szintű tulajdonságai úgy passzolnak egymással, hogy a különböző pólusok vonzzák egymást. Egymással közvetlen érintkezésen alapuló fizikai kapcsolatba kerülve pedig, egy közös mágnest alkotnak. Így sokkal erősebb mágneses vonzó és taszító hatást képviselve, más egyéb mágnesekkel szemben.

Ezért, az induktív viszonyokkal irányított, objektív elektromos anyagi rezgések, a fizikai egyensúly elérése felé irányulnak. Így a relatív ellentétpárok, addig produkálnak aktív eseményeket számunkra, amíg egyensúlyba nem kerülnek.  Az egyensúly nyugalma pedig, már harmóniát jelent.

Ezzel szemben, az Univerzum mágneses valóságában, az ilyen irányú egyensúlyra való törekvés, teljesen értelmetlen. Mert ott, a mágneses hullámok érzékenyen rezonálnak egymásra. Ami röviden azt jelenti, hogy a hasonló hullámhosszúságú mágneses hullámok, a hasonló hullámhosszúságú mágneses hullámokra érzékenyek, fizikai síkon.

Ezért, egy gyengécske agyi mágneses hullám kivetítésekor, az megkeresi a mágneses valóságban a hullámhosszúságának megfelelő, hozzá hasonló, de jóval nagyobb frekvenciájú kozmikus mágneses hullámokat, és a vágyunk szerint kívánt valóság induktív megvalósítása felé fogják azokat vezérelni. Mert, ilyen módon maradhat csak mentális egységben az Univerzum mágneses alaphalmaza, a belé vetített, hit alapú reális elképzeléseinkkel.

A negatív lelki érzéseink, a kellemetlen szellemi gondolataink eredményei. Nem tagadni kell őket vagy titokban tartva elrejteni, hanem következetes módon tudatosan megváltoztatni. Mégpedig úgy, hogy a kellemes szellemi gondolatok segítségével, fel lehet emelni a lelki érzéseink frekvenciájának a rezgési szintjét. Mégpedig olyan módon, hogy egy probléma megfelelő ismeretében, mielőbb a számunkra tökéletes megoldásra gondolunk szellemi szinten. Mert a nekünk tetsző megoldásokra, már csak kellemes szellemi gondolatokkal tudunk fókuszálni az elménkben. Amelyek már, pozitív lelki érzések aktivitását teszik számunkra lehetővé az elménkben.

Ezért, ne a megoldás logikusan lehetséges folyamatát képzeljük el magunknak, következetes módon, hanem a számunkra lehető legtökéletesebb kifejletét biztosítani képes végkimenetelét. A nekünk megfelelő végkifejlethez vezető utat, amit a megvalósuláshoz szükséges részfolyamatok jelentenek, majd a mágneses alaphalmaz kozmikus szintű mágneses hullámai elvégzik helyettünk, induktív módon. Mert, éppen az a feladatuk.

A tudatos teremtést aktívan használó értelmes ember mentális jelleme, optimistává válik. Mert a teremtői képességének a többszörösen visszaigazolt biztos tudata miatt, minden pesszimista jellegű mentalitása, teljesen feleslegessé válva, egyszerűen megszűnik.

Egy probléma felismert tényszerűségének a fényében értheti meg igazán az ember azt, hogy milyen ideális megoldás lenne számára a lehető legmegfelelőbb. Aminek a tudata, optimista módon, a tudatos teremtés bevált gyakorlatára ösztönzi őt. Ilyen módon, nem tagadjuk le a problémát, hanem megoldjuk azt. Ez a mi tudatos elménk használatának a lehető legértelmesebb módja. Mindig arra kell fókuszálni az elménk figyelmét, amit szeretnénk megtapasztalni. Éppen azért, hogy a szeretet magasabb frekvenciájú rezgési szintjén tartsuk az agyunkat.

Amikor egységes hitté formáltuk az elménkben, a szellemi gondolatainkat és a lelki érzéseinket, olyan módon, hogy közös mentális nevezőre hoztuk őket, akkor jön létre az értelmes cselekvés lehetősége. Amelynek egy lehetséges alternatívája, a tudatos teremtés lehetősége is. Mert a cselekvéseink, a szellemi gondolataink vagy a lelki érzéseink nélkül, nem mindig értelmesek. Sőt, mi több, nagyon sok esetben még ártalmasak is.

A problémákkal pedig, csak addig foglalkozzunk szellemben, amíg meg nem ismertük a mibenlétüket. Azok reánk irányuló káros hatásait. Majd mielőbb a helyes megoldásra fókuszáljunk a tudatos elménkkel. Hogy az ott kialakuló hiteinket már, a megoldásokról szóló kellemes szellemi gondolataink, és azok által aktivizált pozitív lelki érzéseink tökéletesen letisztult harmóniája alkothassa. Tökéletesen tisztán előrevetítve számunkra azt az ideálisnak vélt megoldást, amit szeretnénk megélni, megtapasztalni az életünkben.

Az intuíció, a lélek értelmes üzenete. Ezért, minden vágyunk, egy olyan lelki érzésünk, amely intuitív módon arra irányítja az elménk figyelmét, amit szeretnénk megtapasztalni. Vagyis, eltereli a már megismert problémáról az elménk figyelmét, és a helyes megoldás felé irányítja azt. Éppen azért, hogy ne a problémára legyünk a továbbiakban tudatosak, hanem a számunkra tökéletes megoldásra. Mert egyáltalán nem mindegy az, hogy a teremtésre alkalmas lelki érzéseiket, milyen rezgési szinten aktivizáljuk az elménkben.

Mivel minden, ami az objektívnek megismert elektromos anyagi világunk valóságában történhet, a mágneses alapú kozmikus törvényeknek van alárendelve. Amelyek abszolút létezése, induktív módon tartja fenn az anyagi szintű rezgéseken alapuló relatív történéseket és eseményeket. Ezért érdemes a kozmikus szintű mágneses rezonanciatörvényeket megismerni, és azok alapján élni tudatosan.

Így az anyagi világunk objektív valóságában, az egoista módon követett birtoklási vágyunkkal, sohasem juthatunk a boldogságunkat előidézni képes mentális egyensúlyra. Ha az egész világ a miénk, az egónk más új, meghódítható világok felé fog tekinteni. Kielégíthetetlen éhséggel.

Ezzel szemben, ha nincsen semmink, de harmóniában élünk az Univerzum mágneses alaphalmazában uralkodó kozmikus törvénnyel, ami a rezonanciáról szól, máris egyensúlyban élhetünk. Ami a boldogság maga.

Ezért a teremtés törvénye, a mágneses rezonanciáról szól. Hogy milyen hullámhosszúságú agyi mágneses hullámokba tudjuk ágyazni, az elménkben kialakult hiteinket. Mert azok alapján válnak érzékenyekké számukra, a teremtést végrehajtani képes kozmikus mágneses hullámok. Ezért a mágneses hullámok között kialakulni képes rezonancia, mentális érzékenységet jelent számunkra. Ami azt biztosítja, hogy a kozmikus mágneses hullámok, mindig a hiteinkből kialakult agyi mágneses hullámaira érzékenyek. Mert azokra rezonálnak. Ilyen módon, mindig a hiteink alapján formálják számunkra a megtapasztalható valóságunkat.

Ezért nem mindegy az, hogy a tudatos elménkben, milyen minőségű szellemi gondolatok váltják ki, a lelki érzéseink aktivitását. Mert, csak a szeretettel teljes, kellemes szellemi gondolataink alkalmasak arra, hogy a teremtés kezdeményezését végrehajtani képes lelki érzéseinknek, pozitív rezgési szintet biztosítsanak.

Számunkra hasznos változás, csak a tudatos döntéseink alapján jöhet létre az életünkben. Amikor tudatos döntést hozunk, akkor minden esetben választunk egyet, a racionális módon fennálló lehetőségekből. De a tudatos teremtés is, egy ilyen szabadon válaszható lehetőség számunkra. Még akkor is, ha a működési mechanizmusa, eddig teljesen ismeretlen és irracionális volt is számunkra.

A kimondott szavaink, már verbális cselekedeteknek minősülnek. Épp úgy, mint a végrehajtott tetteink. Ezért a kimondott szavaink vagy a cselekedeteink, éppen abból nyerik a hatóképes erejüket, hogy az elménkben formált hiteink közvetlen kifejeződései. Vagyis, a lelkünk érzéseinek a mentális erőértékeivel rendelkeznek azok. Ezért a beszédünkbe foglalt ima, már olyan lelki erőhatásokat képvisel, amelyeket a szavaink által kifejezhető hiteinkből származtathatunk. A cselekedeteink pedig, a hiteink közvetlen gyakorlati megvalósulásai.

Ezért az ima, már egy olyan irányított meditációnak minősül, amelyben a vágyaink mentális kifejeződései és a pozitív lelki érzéseink integrálódnak azért, hogy a megvalósulás felé törekedve, boldogabbá tegyék az életünket. Teljesen függetlenül attól, hogy a gyakorlati megvalósulást, a kozmikus mágneses hullámok hajtják végre számunkra, induktív módon.

Ezért, a lelki érzések nélkül elmormolt, már kívülről ismert imákkal az a probléma, hogy csupán szellemi akciókat képviselnek. Valószínű az, hogy megnyugtatják az imádkozó ember lelkét, de egyéb mentális hatás kiváltására teljesen alkalmatlanok. Ezért fontos az, hogy amikor imádkozik valaki, akkor az imába foglalt szavaival, a hite szerint kifejezhető vágyait közölje. Mert a vágyaink szellemi szinten irányított verbális kifejeződésekor, már pozitív lelki érzések aktivizálódnak az elménkben. Amelyek az agyi rezgéseinket, magasabb frekvencián képesek tartani.

Ezért, amikor imádkozik valaki, akkor a lelki vágyainak a szellemi szintű kifejezése közben, pozitív lelki erőket biztosít ahhoz, hogy megvalósuljon a vágyott kívánsága. Vagyis, ilyenkor törődik igazán a saját sorsával. Hiszen ő maga alakítja azt. A tudatos teremtés lehetősége által. Az agyunkban működő tudatos elménk tehát, valóban sokkal többre képes, mint az egyszerűnek hitt szellemi szintű gondolkodás. Mert az értelmes ember mentális teremtési lehetőségei, egyszerűen kimeríthetetlenek.

Az Univerzumban az energia, egy és oszthatatlan. Erről szól az energia megmaradási törvénye. Ha ezt a mágneses hullámok frekvenciáiban közölhető hatóképességet, kozmikus szinten Isteni eredetűnek tekintjük, akkor a lélek által, Isten éltet minden embert. Mert a lélek, az életünk energiája. De, ha a lélek bennünk van, és aktív módon éltet minket, akkor a hatóképesség is bennünk rejlik. Ez a hatóképességet pedig, a tudatos teremtés lehetősége képviseli bennünk.

De, senki sem kerülhet közelebb a transzcendensnek felfogható Istenhez addig, amíg el nem fogadja azt a nyilvánvaló állítást, hogy őt magát is, Isteni eredetű lélek élteti. Aki ezt az alapigazságot megérti, és teljesen tisztán látja, könnyebben fog alkalmazkodni, a kozmikus szintű mágneses rezonancia törvényéhez. Amely nem az objektív ellentéteken alapszik, hanem a szubjektív hasonlóságon.

Történetesen azon, hogy a hasonló hullámhosszúságú agyi mágneses hullámaink rezgési szintjei, mindig hasonló hullámhosszúságú kozmikus mágneses hullámokat fognak aktivizálni azért, hogy a bennük közölhető frekvencia energiaértékei, induktív módon kialakítsák számunkra, az elektromos anyagi valóságunkban vágyott megtapasztalható részeseményeket.

Ezért érdemes figyelmet fordítani arra, hogy a mindenkori agyi rezgéseink szintjét, mindig a szeretet kellemes szellemi gondolatai hassák át, és a pozitív lelki érzések tartsák teremtésre méltó mentális állapotban. Tudatosan kerülve, minden szeretet nélküli kellemetlen szellemi gondolatot. Ezért a boldog élet alapja az, hogy mindig szeretetet ruházzunk be, mert a szeretet magvai, mindig áldást fognak teremni számunkra. Akkor is, ha a materialista elvű másképpen gondolkodók, könnyen kihasználható baleknak néznek is néha bennünket.

Mert őket, az objektív birtoklási vágy egoista kényszere hajtja, míg bennünket, a szubjektív mágneses rezonancián alapuló harmónia lehetősége. Mert ebben a tökéletes szubjektív harmóniában, bármit birtokolhatsz, amire szükséged lehet. Mert, nem szükséges mindent birtokolnod ahhoz, hogy bármit is használhass. Mert az objektív módon megszerzett tulajdon, magához köti az embert. Mivel a szellemi szinten élő egoista ember, mindig ragaszkodik az értékeihez.

Ezzel szemben, a szubjektív gondolkodású, lelki szinten élő hívő ember, mivel bármit megteremthet magának amire csak szüksége lehet, nem ragaszkodik mereven semmiféle anyagi dologhoz egoista módon. Ezért, mindent képes uralni egyidejűleg. Mert, mindent a sajátjának tekint a nélkül, hogy gyakorlati módon birtokolnia kellene. Mert számára az értéket, nem az anyagi javak képviselik, hanem a megvalósult lelki békéje. Amit az agyában működő elméjének a szeretetrezgéseivel képes folyamatosan fenntartani.

Mégpedig olyan módon, hogy nem a megszerzett javakat szereti csupán egoista módon, hanem mindent egyformán, ami az anyagi létezést alkotja. Mert, amit nem birtokolsz, az nem köt magához. De, az életedben megtapasztalható jelenlétét éppúgy élvezheted. Amire pedig, személyes módon szükséged lehet, azt mind megteremtheted magadnak. Ha az agyad rezgési szintjét megfelelő módon fenntartod az elmédben. A szeretet rezgési szintjét.

Mert a szeretet, nem azonos a birtoklással. Amit birtokolsz, az téged is birtokol. Amit szeretsz, azt szabadon engeded. Épp úgy, mint ahogyan te magad is, csak szabadon vagy igazán szeretve. Akit szeretnek, az mindig visszatér. Akit birtokolni akarnak csupán, az mindig a menekülési útvonalat fogja keresni. Mert a szabadság iránti vágya, erre készteti őt. Amely szabadság, az elménk által biztosított agyunk rezgési szintje alapján, megjár a lelkünknek.

Tulajdonképpen arról van szó, hogy a lelkünk, a testünkben van elkülönülve. Önkéntes alapon bezárkózva. Ezért a lélek szabadságvágya csillapíthatatlan. Ezt a lelki szintű szabadságvágyunkat, a szellemiségünk úgy szolgálhatja csak, ha a racionális gondolataival, folyamatosan kielégíti a lélek vágyait. Ezért a lelki nyugalmunkat biztosítani képes boldogságunk alapja éppen az, hogy a szellemi gondolatainkkal, mindig a lelki vágyunkat kell kifejezésre juttatni ahhoz, hogy azok, a megtapasztalható valóságunk részeivé válhassanak. Éppen azért, hogy az agyi rezgési szintünk, mindig a tudatos teremtés lehetőségét tartsák fenn az életünkben.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2019.07.25.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4614979602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása