Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2020.01.20. 08:20 futotuz

Bioinformáció.

Címkék: bioinformáció

Bioinformáció.

A bioinformatika, a tudománynak olyan sokrétű informatikai ágazata, amely a biológiai szintű egységek felépítéséről, azok működéséről, és a környezetre gyakorolt kölcsönhatásaikról szól. Vagyis, másképpen fogalmazva, az a tudományos ágazat, amely informatikai eszközökkel és módszerekkel oldja meg a biológiai szintű folyamatok lehetséges megismerését, működésének a modellezését, és szükségszerű befolyásolását. Ezért a bioinformáció, olyan informatikai szinten kezelhető útmutatásokat jelent, amelyek tájékoztatnak bennünket az élet minőségeiről, vagy befolyásolni igyekeznek azokat.

Felmerült bennem a kérdés, hogy milyen módon képes az információ, hatást gyakorolni bármire, ha nincsen neki valamilyen energiából származtatható erőértéke? Ha, csak informatív értéket képvisel? Mert maga az információ, hatás nélküli tényező. Ha csak tudok az energiáról vagy az erőről, akkor az még nem munkavégző képesség számomra. De, amint rendelkezek is az erővel vagy az energiával, mint munkavégző képességekkel, akkor már hatást tudok gyakorolni bármire. De akkor, mi az információ?

Az én véleményem szerint, az abszolút Létezés, eleve kétféle valóságra épül. Az oszthatatlan alaptömegek által felépített mágneses valóságra. Valamint, az abból kifejlődött, összetett szerkezetű elektromos anyagi valóság részelemeire. Amit az objektív valóságnak értelmez a tudomány. Ezért a mágneses valóságot én, szubjektív valóságnak neveztem el. Mert, éppúgy képviseli az Univerzum belső sajátságos adottságait, mint az összetett szerkezetű elektromos anyagi minőségeken belül meghatározható szubjektív adottságokat.

Mivel, az összetett szerkezetű elektromos anyagi részhalmazok, a mágneses alaphalmazból alakultak ki, nyilvánultak meg, ezért a mágneses alaphalmaz, éppúgy körülöleli azokat, mint ahogy kitölti a belső térfogatukat. Mert a mágneses alaphalmaz létezési, mozgási teret biztosít, a benne megnyilvánult, összetett szerkezetű elektromos anyagi részhalmazok számára.

Ezért a mágneses alaphalmaz, induktív módon fejti ki a hatását, az elektromos anyagi részhalmazokra. Mégpedig a mágneses alaphalmazban kialakult, kozmikus szintű mágneses hullámoknak köszönhetően. Így az összetett szerkezetű elektromos anyagi részhalmazok legkisebb egységeit befolyásolva, a mágneses alapú induktív hatás, az elektronok mozgásállapotait határozza meg.

Ahhoz azonban, hogy induktív módon befolyásolni tudja a mágneses hullám, az anyagi minőségek apró elektronjait, éppúgy szükség van energiára, mint az energiát irányítani képes információra. Amelyek, a mágneses hullámokban határozhatók meg. Mert a mágneses hullámok hullámhossza képviseli szerintem, a kozmikus szintű informatív értéket, míg az energiát, a mágneses alapú frekvencia közvetíti. Mégpedig, a longitudinális felépítésű mágneses hullámok, egymás után terjedő erőimpulzus sorozatai révén.

Mivel pedig, minden kozmikus szintű mágneses hullámban, más és más a bennük terjedni képes energia erőimpulzus sorozatainak a mértéke, ezért azok egyéni szintű diszkrét jellegét, mindig az adott mágneses hullám aktuális hullámhossza határozza meg. Így a tudományos ismeretekben emlegetett kvantum, nem önálló részecskét jelent, mint az energia jól meghatározható egységnyi mennyiségét, hanem mindig egyetlen erőimpulzus sorozatot képvisel. Amely minden mágneses hullámhosszon, egészen más értéket vehet fel. Ezért, egy konkrét mágneses hullámra vetítve, diszkrét jelleget ölt. Ahol a diszkrét szó fogalmi jelentése, éppen arra utal, hogy az energiát közvetítő mágneses hullámok erőimpulzus sorozatai, hullámhossz szerint változhatnak.

Ilyen módon, a mágneses hullámok frekvenciáiban terjedő energia hatásának, a kvantális módon viszonyítható adagjait, mindig a bennük terjedő erőimpulzus sorozatok mértéke határozza meg. Ami pedig, éppen a hullámhossztól függ. Ilyen módon, minden mágneses hullámban, éppen a hullámhossz informatív értéke határozza meg azt, hogy a frekvencia energiaértéke, milyen mértékű induktív munkát végezhet, az általa érintett elektromos anyagi részhalmazokon.

Ezért, minden anyagi megnyilvánulás rezgésnek minősül. Mégpedig, a mágneses alaphalmazban kialakult, mágneses hullámok által induktív módon megvalósult és fennálló, elektromos másodrezgéseknek. Úgy is mondhatnám, hogy a primer alapú mágneses alaprezgések, szekunder jellegű elektromos másodrezgéseket okoznak. Miközben rezgési szinten, fenntartják az elektromos anyagi minőségek alapvető rezgési viszonyait, és egymáshoz való relatív viszonyíthatóságát.

Mert az induktív hatás kétirányú.  Ahol az induktív hatás, éppen azt jelenti, hogy az alapvetően kétféle halmaztípus között, aktív információcsere és energiaátadás történik. Ami lehetővé teszi, a mágneses energia, folyamatos impulzussorozatok által végrehajtott induktív munkavégző esélyét is. Ezért a mágneses hullámokban, mindig a hullámhossz informatív értéke határozza meg azt, hogy a frekvencia energiaértéke, milyen mértékű induktív munkát végezhet.

Az a halmaz pedig, amelyikben információ alakulhat ki, tárolódhat el, és közlődhet, elmének minősül. Ezért a mágneses alaphalmaz, az Univerzum abszolút Elméjeként fogható fel. Mert ebben a teljes Elmében, minden olyan információ megtalálható bizonyosságként, a kozmikus szintű mágneses hullámokban kódolva, amelyik az elektromos anyagi részhalmazok rezgési szintű létezési jogosultságát fenntartja. Továbbá, minden olyan információt tartalmaz, ami az összetett szerkezetű elektromos anyagi megnyilvánulások állapotváltozásairól informálhatnak.

Így az anyagi minőségek biológiai szintű megnyilvánulásainak az alaprezgéseit is, a kozmikus szintű mágneses hullámok határozzák meg. Kivétel nélkül. Beleértve, az értelmes ember, anyagi minőségének a személyes rezgésit is. Viszont, a biológiai létformákkal szemben, az értelmes embernek az elméje, olyan egyéni szinten elkülönült mágneses szerkezet az agyában, amellyel EEG agyi mágneses hullámok kialakítására képes.

Ezek a személyes mágneses hullámaink, a mi hiteinket képviselik. Amelyekkel a sorsunkat formáljuk. Vagyis, az anyagi minőségünket éppúgy, mint ahogyan az anyagi körülményeinket. Mert a mi relatív elménk, tudatosan képes összekapcsolni a szellemi gondolatainkat, az általa kiváltott lelki érzéseinkkel. Amely közösített mentális egységünk, a személyes hitünket fogja képviselni. Amelyben a szellemi gondolataink informatív értékeit, tudatosan társítottuk a közben jelentkező lelki érzéseinkkel. Mégpedig, a vágyott céljaink elérése érdekében.

A mi relatív elméink tehát, éppen a szellemi gondolatainknak köszönhetően, sajátságos bioinformatív értékeket kezelnek. Amely bioinformatív értékek, a hiteinkben megnyilvánult EEG agyi mágneses hullámainkban realizálódnak. Mégpedig, olyan módon, hogy a mi relatív emberi elméink, az Univerzum abszolút Elméjében valósultak meg. Vagyis, a mágneses alaphalmazban. Ennél fogva, a mi személyes relatív elméink, nem szakadtak el az Univerzum mágneses alaphalmazától, hanem csupán elkülönültek attól, az agyunk mágneses adottságait képviselve.  De valójában, abban működnek.

Ezért, mágneses szempontból véve, az Univerzum abszolút Elméje, egy és oszthatatlan. Amelynek elkülönült relatív részét képezik, a mi emberi elméink. De azok, csak egymáshoz képest relatívak. Mert külön, egyéni szintű öntudatot biztosítanak számunkra. Viszont, az Univerzum abszolút Elméje számára, az ő mágneses egységét képezzük mi magunk is, mentális szinten. Ezért minden szellemi gondolatunk, a mágneses alaphalmaz által biztosított abszolút Elmébe kerül. Mint informatív érték.

Az Univerzum abszolút Elméjébe tehát, kétféle módon juthat emberi elme által formált szellemi szintű információ. Mint önálló szellemi gondolat és, mint a hiteinkbe ágyazott szellemi gondolat. Míg az önálló szellemi gondolataink, csupán informatív értékeket képviselő elvi lehetőségek az Elmében is, addig a hiteinkbe ágyazott szellemi gondolataink, már erőhatásokat is képviselnek. Mert a hiteinkbe, a lelki érzéseink mentális erőhatásait is beleintegráltuk. Miközben, a szellemi gondolataink által elképzelt vágyainkat, feltöltöttük lelki érzésekkel.

Ezért a hiteinkbe ágyazott lelki érzéseink mentális erőértékei, alkalmasak arra az abszolút Elmében, hogy megkeressék a hullámhosszúságuknak megfelelő, de jóval nagyobb energiájú kozmikus mágneses hullámokat, és a vágyunk által kívánt valóság induktív megvalósítására ösztökéljék azokat. Vagyis, a hiteinkkel, képesek vagyunk arra, hogy a kozmikus szintű mágneses hullámokat irányítsuk. Csupán, hitre van szükségünk. Olyan szellemi gondolatokkal elképzelt valóságra, amelyeket a lelki érzéseinkkel töltünk fel.

Ennél fogva, a szellemi gondolatainknak, mint információs értékeknek, nincsen önálló teremtő ereje a lelki rézéseink nélkül.  Mert a lelki érzéseink, az életünk energiájából, a lelkünkből származtatható mentális erőhatások. Amelyek a szellemi gondolatainkhoz társulva, hiteket képezhetnek az elménkben. Olyan hiteket, amelyeket a memóriánkban, az elménk mentális háttértárolójába irányíthatunk. Ahol a végrehajtást képviselő mentális kivetítés, projekció megtörténik. Vagyis, az abszolút Elmében való tudatosodás.

A lelki érzéseink nélküli szellemi gondolataink pedig, ahogy hamar feledésbe merülnek az elménkben, nem is lehetnek aktívak, az abszolút Elme hatáskörébe kerülve sem. Mert nem ágyazódhattak be a memóriánkba. Több ezer ilyen szellemi gondolata van egy átlagembernek naponta. De estére, csak azokra emlékszik vissza, amelyek igazán fontosak voltak számára. Amelyekhez lelki érzéseket társított az elméjében. Vagyis, hitté alakultak ott.

Így az elménkben formált bioinformációink, a hiteinkbe ágyazódva, az univerzális teremtés hatáskörébe kerülnek. Megvalósulási képességük attól függ, hogy mennyi lelki érzéseken alapuló mentális erőhatást biztosítunk számukra az elménkben. De nekünk hasznosak, csak a kellemes szellemi gondolatainkra aktivizált, pozitív lelki érzéseink lehetnek.

Így a szellemi gondolatainkat képviselő bioinformációink, csak a hiteinkbe ágyazódva formálhatják a sorsunkat. Mert abban az esetben már, mint EEG agyi mágneses hullámok, tökéletesen kompatibilisek, az Univerzum kozmikus szintű mágneses hullámaival. Amelyek az összetett szerkezetű elektromos anyagi valóság viszonyítható részeseményeit szabályozzák.

Lehet tehát, a szellemi gondolataink révén, bármilyen minőségű biológiai szintű információnk, de a sorsunkat képviselő anyagi minőségünket és anyagi eseményeinket, csak akkor fogják befolyásolni azok, ha lelki érzésekkel társítva az elménkben, hitekké formáljuk őket. Vagyis, az elménkben tudatosan összekapcsoljuk, a mentális információinkat a mentális erőhatásainkkal.

A bioinformatika tudománya tehát, előbb-utóbb eljut oda, hogy határozottan felismerje azt, hogy az értelmes emberek szellemi gondolatainak, sajátságos bioinformatív értékei vannak. Amelyek a lelki érzéseinkkel társítva, hitekként érvényesülnek az életünkben. Mégpedig, a megtapasztalható sorsunkat formálva. Ezért a hiteinken keresztül, a valóságunk alakítható. Mégpedig, a reális elképzeléseink alapján. Ilyen módon a hiteink, mint a biológiai információink hordozói, tudományos értékeket képviselnek.  

Mert a hit és a tudomány, tulajdonképpen nem voltak ellenségek sohasem. Hiszen a tudomány, nem más, mint a tudós szakemberek kollektív egyezségen alapuló hite csupán. Mivel, a tudós szakemberek elméje sincs közvetlen kapcsolatban a valósággal. Csupán az érzékszerveiken és a műszereik által megvalósult kiterjesztéseiken keresztül szemlélhetik ők is a valóságot. Ennél fogva, a közvetlen bizonyosság hiányában, nekik is hinniük kell az érzékszerveik által közvetített információk igazságértékeiben. Így a tudomány, csak azt a nézőpontot képviselheti a valóságról, amit a tudós szakemberek hisznek.

Visszatérve azonban a bioinformáció témájához, határozottan kijelenthető az, hogy a szellemi gondolataink informatív értékei, sokkal komolyabban is hasznosíthatók számunkra. Csupán arra van szükségünk, hogy a tudatos elménkben, reális módon képzeljük el a vágyott valóságot. Vagyis, olyannak képzeljük el, amelyik tökéletesen képes illeszkedni, a már eddig is megtapasztalt valóságunkkal. Majd ezt a mentális képet, töltsük fel pozitív lelki érzésekkel.

Mégpedig, olyan módon, hogy a lelki érzéseink segítségével animáljuk, éltessük azt. Vagyis, a szellemi szintű elképzeléseinket, lássuk az elménkben működőképesnek. Akkor ugyanis elméletben, még tökéletesebb módon fog illeszkedni a valóságunkhoz. Ilyen módon a reális elképzeléseink, a realitásunk részeivé válhatnak az által, hogy realizálódnak az életünkben. Mert a hiteinket képviselve, induktív hatást válthatnak ki az Univerzum mágneses alaphalmazában. Ahol az anyagi világunk elektromos rezgéseken alapuló működtetése zajlik.

Ilyen módon, bármit elképzelhetünk magunknak vagy másoknak. Autót, házat, szerelmet, fiatalságot, egészséget, békességet, hosszú életet, vagy bármi mást. Nincsenek korlátok. Mert a hiteinkbe ágyazott feltételes bioinformációink, induktív módon átkonvertálódnak az abszolút Elmébe, ahol megkezdődik a feltétel nélküli megvalósítás. Így a megvalósulás tényszerűségét, mindenki a hite szerint tapasztalhatja meg. Vagyis, éppen az alapján, hogy mennyi pozitív lelki érzést invesztált, a vágyáról alkotott reális elképzelésébe.

A hit tehát, a személyes módon kialakítható bioinformációink természetes közvetítési lehetősége. Ami ősidők óta a rendelkezésünkre áll. Csupán eddig, még nem értettük meg tökéletesen a működési mechanizmusát. Mert a tudatosságunkat befolyásoló tudománytól, távol áll a hit mibenléte. Mert ők, a mottójuk szerint, nem „hisznek”, hanem „mérnek”. Majd utána, mereven hisznek a mérési eredményeikben.

Ettől függetlenül azonban, a bioinformatika tudománya, visszanyeri a hitünk létezési jogosultságát a tudományos tanításokba. Hogy a ma még irracionálisnak értékelt hiteink, racionális értéket képviselhessenek számunkra.

Erről tanítanak bennünket Grigorij Grabovoj, orosz matematikus és fizikus, valamint Dr. Akragyij Petrov, szintén orosz származású pszichológus, mint tudományos szakemberek. Akik az Univerzum teremtő erőit, nyíltan az emberben megnyilvánult pszichikus képességeknek tekintik. Amely mentális erőhatásokkal, akár az eltorzult egészségünk testi hibáit és hiányosságait is regenerálhatjuk. Tanításaikat, az interneten közölték, általunk fellehető formában.

Ezért a valóságunk formálására alkalmas emberi hit, már vagy tizenöt éve, a tudományos érdeklődés középpontjába került. Így a tudomány és az ezoterikus tanítások, szép lassan összemosódnak. Mert az eddig irracionálisként kezelt ezoterikus tanítások nagy része, racionális értelmet nyer a pszichológia tudományának köszönhetően. De erről írok én magam is, már vagy húsz éve. Tudatosan összekapcsolva a tudományt, az ezoterikus tanításokkal.

A tudományos szintű bioinformációs vizsgálatokat tehát, érdemes kiterjeszteni az értelmes emberi elmében formálható EEG agyi mágneses hullámokra is. Mint a személyes hiteink mentális eredőire. Amelyek a lelki érzéseinknek köszönhetően, már mentális erőhatásokat is képviselnek. Vagyis, mentális módon irányított munkavégző képességeket. Amelyek a személyes sorsunkat formálhatják.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2020.01.20.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7415417488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása