Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2020.09.29. 18:34 futotuz

Kristályinformáció.

Címkék: kristályinformáció

Kristályinformáció.

A különböző kristályok, teljesen különböző kristályinformációval rendelkeznek. Mégpedig attól függően, hogy milyen rezgési frekvenciát képviselnek. Éppen olyan formában, mint ahogyan a kvarckristályok, az elektromos áramkörökben funkcionálnak. Így az óraáramkörök alkotóelemeként használják, mert a rezgésük állandó. Kvarcórákban, és az egyéb elektromos időmérő eszközökben.

A kristályok tehát, mindig olyan informatív értéket képviselnek, amit az egyedi rezgésük határoz meg. Így, szinte minden szilárd anyagi minőség, stabil rács vagy kristályrács szerkezetet képvisel. Ezért a szervetlen anyagok, többnyire kristályrács szerkezetekben vannak stabilizálódva. De a kőzetek közül több százat, egymástól eltérő tulajdonságú kristályokként ismer az emberiség. Amelyek kristályinformációs értékei állítólag, hasznosak lehetnek az ember számára. Mert a szervezetünket, vagy annak egy részét, a saját kristályinformációs szintű ideális rezgéseikre készteti. Erről szól az ezoterikus kristályterápia.

De a kristályok, a folyadékokban is megtalálhatók. Így a folyadékkristályok által működtetett televíziók és monitorok, valamint a telefon és órakijelzők, ma már természetes részei az életünknek. De az ételeink és italaink ízeit is, az ő kristálytartalmuk alapján tudjuk megkülönböztetni. Amelyek az ízlelőbimbóinkon feloldódva, kémiai szintű információkká alakulnak számunkra. A légzés során pedig, az orrunk nyálkahártyáján megtapadó illatkristályok informálnak bennünket a légnemű anyagok kristály alapú összetételéről, kémiai szinten. 

Vagyis a kristályok, teljesen kitöltik a bioszféránkat. Elkülönülni tőlük nem tudunk. Oly annyira, hogy a szervezetünk nagy részét is, a kristályok alkotják. Mivel a sejtjeink is, folyadékkristályos szerkezetű biológiai alapegységek. Amelyek a környezetünkben lévő kristályinformációkra képesek reagálni. Vagyis, azok rezgési ütemét átvenni.

Ez az írás ezért, alapvetően a vírusokról szól. Mint olyan mikrokristályokról. amelyek a sejtjeinkbe jutva oltókristályokként, teljesen átkristályosíthatják a sejtjeink folyadékkristályos szerkezetű plazmaanyagát. A vírusok tehát, mint mikrokristályok jutnak a szervezetünkbe, és oltókristályokként érvényesülnek a sejtjeinkbe jutva. Oltókristályként pedig, az érintett sejtbe jutva, a saját rezgési információját fogja érvényre jutatni. Ha a sejt kristályos alapú plazmaanyaga, túltelített oldatnak minősül.

A sejtjeink ideális pH értékét, a hasnyálmirigyünk szabályozza. Biológiai szintű szódabikarbónát termelve, megvéd bennünket a túlságosan nagy mértékű elsavasodástól. Ha azonban, a hasnyálmirigyünk nem termel elegendő szódabikarbónát a pH egyensúlyunk kiegyenlítéshez, vagy az anyagcsere folyamatunk erősen savképző, akkor a sejtjeink plazma-összetétele elsavasodik. Vagyis, túlságosan telítetté válnak a sejtjeink. Amelyekben már a vírus, mint oltókristály juthat érvényre.

Ha enyhén lúgosak a sejtjeink, akkor nem jöhet létre benne a vírusfertőzést jelentő átkristályosítási folyamat. Mert a lúgosabb plazmaközeg, elbontja a vírus kristályszerkezetét, és kiüríti a sejtből. Ezért érdemes járvány idején, külső forrásból származó szódabikarbónával, kissé lúgosítani a szervezetünket. Minden étkezés után, egy kávéskanálnyi szódabikarbóna elkeverésével az italunkban.

A vírusfertőzés tehát, nem más, mint amikor a vírus mikrokristályának a kristályinformációja, átveszi az kristályosodási irányítást, a sejt plazmaanyaga felett. Így annak folyadékkristályos szerkezetét, a saját kristályszerkezete szerint fogja befolyásolni. Vagyis, olyan domináns rezgési információval látja el a sejt folyadékkristályos oldatát, amit az átvesz, és ilyen módon, az oltóvírussal egyenértékű mikrokristályokká alakítja azt. Ez egy aránylag gyors lefolyású átkristályosítási folyamat. Mert körülbelül húsz, huszonöt perc alatt, mintegy 250 darab fertőzőképes vírussá esik szét a gazdasejt.

A sejt természetes állapotában, osztódással szaporodik. Mert szerintem a sejtmagban, egy speciális módon „bezárt” sejtvírus lapul. Amelynek az interferonnal szabályozott saját kristályosodási folyamata, csak olyan mértéket ölthet, hogy a sejt kettéosztódásra válik alkalmassá. Amelyben először a sejtmag válik ketté, és így, testvériesen megfelezik a sejt plazmaanyagát is. Két teljesen egyenértékű sejtre osztódva.

A vírus által fertőzött sejtben azonban, teljesen inaktív az oltókristályra nézve, a sejtmag sejtvírusának az osztódását, azaz kristályosodását szabályzó interferon minősége. Ezért az idegen vírus, mint oltókristály, teljesen felülírja az általa megfertőzött sejtben a kristályosodás mértékét. Így az átkristályosodás, biológiai szintű szabályzás nélkül megy végbe, és teljesen felhasználja a sejt plazmaanyagát.

Ezért szerintem, a többsejtű életformák bármelyike, nem más, mint egy olyan biológiai szinten zárt bakteriális társadalom, amelyik a sejtekben aktív sejtvírus kristályosodását, interferonnal szabályozza.  Így a specifikus sejtvírus rezgési szintű kristályinformációját, az interferon képes befolyásolni. Amit a szervezetünk saját természetes specifikus baktériumai termelnek.

Ezért az emberi sejtek például, önmagukban teljesen életképtelenek. A szervezetünk természetes baktériumtörzseire van szüksége ahhoz, hogy életben maradjanak. Több ezer fajta baktériumtörzs él bennünk természetes életet. Egy nagyon gazdag baktériumflórát alkotva. Éppen ugyanolyan formában, mint ahogyan a bolygónkat is benépesítik a különböző fajú többsejtű életformák. Így a Föld, élőnek minősül. Ugyanilyen formában, a többsejtű életformákat pedig, éppen a bennük honos baktériumflórájuk teszi élő egységekké. Az embert is beleértve.  Mert, a kívül-belül steril többsejtű élőlény, teljesen életképtelen.

Amíg a természetes baktériumaink, fenn tudják tartani bennünk, az élet sejtes alapú önkristályosodási előfeltételeit, addig élhetünk. Az újszülött csecsemő ugyan, steril körülmények között nevelkedik az anyaméhben, de a szülőcsatornán áthaladva, rengeteg olyan baktériumot vesz fel, amelyek elengedhetetlenek számára az egészséges fejlődéséhez, amit az anyjától elválasztva kezd el. Mint újszülött gyermek. Majd a külső környezet vírusai és baktériumai veszik birtokukba az újszülött gyermeket. Amelyek természetes módon épülnek be a kicsi szervezetébe. Amelyek nélkül, életképtelen lenne.

A szülőcsatornán keresztül szerzett anyai baktériumai pedig, alapvetően megvédik a kisgyermeket attól, hogy olyan külső forrásból származó vírus és baktérium épüljön be a szervezetébe, amelyek károsak számára. Úgy is mondhatnám, hogy a gyermek kezdetleges immunitását, éppen az anyától szerzett baktériumai fogják ellátni, amelyeket a szülőcsatornában vett fel. A császármetszéssel születő gyermekek természetes immunreakciója pedig sokkal gyengébb, mert ők, kikerülik a születés alkalmával, a számunkra természetes anyai szülőcsatornát.

Ebből adódik azt is, hogy az ember elsődlegesen természetes immunitását, éppen az anyjától szerzett baktériumtörzsek látják el, egy életen keresztül.  A többi, külső forrásból származó baktériumok, csak támogathatják ezeket az alapvető immunfeltételeket. Ezért, az embernek, mint többsejtű életformának, nincsen különálló „immunrendszere”. Mert a szükségszerű immunválaszt, mindig a bennünk természetes módon élő baktériumaink kezdeményezik. Megfelelő módon stimulálva a mirigyeinket.

Az egyre fokozódó immungyengeség alapja tehát az, hogy nagyon sok gyermek születik modern módon, császármetszéssel. Ilyen módon, már a császármetszéssel született anyák szervezetéből is hiányzik az a természetes bakteriális alaptörzs, amelyikre az újszülöttjének szüksége lehetne. Ráadásul, ha még ő is császármetszéssel születik, akkor éppen kikerüli annak a lehetőségét, hogy az anyja szülőcsatornájában eleve kialakulhatott bakteriális törzzsel találkozzon, és átvegye azt. Ilyen módon, egy alapvetően immun-gyenge anya, eleve még immungyengébb gyermeket hozhat csak a világra.

Ezért kezdik bevezetni azt a szokást, hogy egy császármetszéssel született gyermeket, a megszületése után, azonnal bekennek az anyja szülőcsatornájából származó természetes váladékkal. Hogy a kisgyermek, mielőbb hozzájusson, a számára immunitást biztosítani képes, és teljesen nélkülözhetetlen anyai baktériumtörzsekhez. Mert a nélkül a gyermeke, szinte teljesen védtelen.

Szerintem, a túl gyors öregedés jelensége, éppen annak tudható be, hogy a sejtszaporulatot befolyásoló baktériumok, vagy túl kevesen vannak, vagy pedig, túl kevés interferont termelnek. Esetleg, az eltorzult táplálkozás miatt, nagyon rossz minőségű interferont termelnek. Így az érintett sejtek, túl gyorsan osztódhatnak. Ennél fogva, az érintett személy, sokkal hamarabb öregszik. Szerencsére, ez igen ritka betegség. De, ha azt vesszük figyelembe, hogy az átlagéletkor egyre kevesebb, akkor már mi magunk is érintettek vagyunk ebben a jelenségben. Amit az egészségtelen táplálkozásnak tudhatunk be. Mert olyan ételeket és italokat fogyasztunk, amelyek indokolatlanul túlsavasítják a szervezetünket. De ezt, egészséges anyagcserével, korrigálni lehet. Amiről már, több esetben is írtam.

A baktériumoknak azonban, mint egysejtű élőlényeknek, saját specifikus sejtvírusuk van, amelyiknek a kristályosodási folyamatát befolyásoló interferonját is, saját maguk termelik. Így a saját kristályosodás által megvalósult osztódásukat is, önmaguk szabályozzák. Ennél fogva, egysejtű létükre is, önálló életet élnek. Ilyen módon, ők az igazi élőlények a bioszféránkban. Míg az ember, a természetes baktériumai nélkül, teljesen életképtelen.

Ezért, minden többsejtű élőlény biológiai működését, az ő természetessé vált specifikus bakteriális társadalma tartja fenn. Így, amikor az anyagcsere folyamataink során, szerves táplálékot fogyasztunk, akkor olyan élőlények sejtjei és baktériumai képezik az ételünket, amelyeket hozzánk hasonlóan, valamilyen specifikus baktériumtársadalom tartott életben. Mert az ő sejtjeik is életképtelenek, a saját bakteriális közösségük nélkül.

A természetes baktériumaink tehát, előteremtik a sejtvírusaink számára, az ő kristályosodásukat szabályozni képes interferont. Ilyen módon szabályozva a sejtosztódás folyamatát, amíg élünk. A halál után azonban, amikor már megszűnik minden anyagcsere folyamat, akkor éppen a saját természetes baktériumtörzseink élik fel, a sejtjeink és szöveteink anyagi minőségét. Majd végül, ők maguk is elpusztulnak.

Az agyunk tobozmirigy sejtjeinek a kristály-informatív rezgési értéke azonban fokozható. Mégpedig, a mindenkori tudatossági szintünk emelésével. Amelynek a frekvenciája, a tanulás során kialakuló megértéssel arányos mértékben képes emelkedni. Mégpedig az szerint, hogy a szellemi szintű megértés során, milyen arányban fokozódik a szeretet a tudatosságunkban. Vagyis, milyen arányban tudjuk a szellemi gondolatainkat, folyamatosan szinkronba hozni, a pozitív lelki érzéseinkkel.

Dr. Hawkins, több évtizedes munkája során, nagyon sok kineziológiai izomtesztet végzett el az embereken. Amely egyszerűen azon alapszik, hogy az értelmes ember, az igaznak vélt igazságokra, ösztönösen pozitív izomválasszal reagál, míg a hamis állításokra negatív izomreakcióval felel. Ezen alapszik, a hazugságvizsgálati módszer is. Mert a kérdésekre adott izomválaszok olyan automatikus reflextevékenységek, amelyek teljesen függetlenek attól, hogy szellemi szinten mit gondolunk, vagy mi a véleményünk a dologról. Ezért a jól mérhető izomreakció, a szellemi szintű hazugságainktól teljesen mentes lelkünk ösztönös válaszai.

Ezeket a mért tapasztalatait, egy tudatossági táblázatba foglalva, 0-1000-ig vetített skálán jelenítette meg. Ahol legalul, a negatív lelki érzéseink szerepelnek. Így a 200-as szint alatt, csak a negatív lelki érzéseink dominálnak. A szégyen, a bűntudat, a fásultság, a bánat, a félelem, a sóvárgás, a harag, és a büszkeség. 200-500-ig már, pozitív polaritást nyerhetnek az érzéseink. Itt kapott helyet a pártatlanság, a hajlandóság, az elfogadás, az ésszerűség, és a szeretet. 500 fölött pedig, a szeretet további, emeltebb szintű fokozatai kaptak helyet. Így az öröm, a béke, és a megvilágosodás pozitív szintjei tetőzik az emberi tudatossági skálát.

Ezek a lelki érzéseink tehát, olyan mentális módon irányítható életerő impulzusokat képviselnek, amelyek valamilyen polaritással jelennek meg a társas életünk során. A polaritásukat és a hatásuk intenzitását azonban, a szellemi gondolataink határozzák meg. Így a kellemetlen szellemi gondolatainkhoz, alacsony frekvenciájú, negatív lelki érzéseket társít az elménk. Míg a kellemes szellemi gondolatainkhoz, magasabb frekvenciájú, pozitív lelki érzéseket csatol.

Így a mindenkori tudatosságunkat, az emlékekként őrzött hiteink eredője képviseli, a tudatalattinkban honos memóriánkban. Amely tudatosságunk, mentális visszacsatolásként, közvetlen módon befolyásolja a pillanatnyi gondolkodásmódunkat az elménkben. Ezért egy tanulatlan, primitív embernek, sokkal kevesebb olyan emlékhalmaza van a memóriájában, amelyekből önálló szellemi gondolatokat formálhat, egy felmerülő problémája megoldása érdekében. Mert a felgyorsult emberi fejlődés során, egyre bonyolultabb problémák elé állíthat bennünket az élet.

Ha pedig, a hit által biztosított emlékeiben, negatív lelki érzéseket tárol valaki a memóriájában, akkor a belőlük származtatható kellemetlen szellemi gondolatokkal, csak negatív lelki érzések fogják uralni a pillanatnyi feladatmegoldó helyzetét. Ilyen módon a pillanatnyi tudatossága, amely a tudatalattijában honos memóriájának a mentális visszacsatolása, csak alacsony rezgésszámú, negatív lelki érzések aktivizálását teszik számára lehetővé az elméjében.

Ha azonban, az emlékeiben pozitív lelki érzéseket tárol a tanulatlan ember, akkor a szellemi gondolatai kellemesek lesznek, és nyilván pozitív lelki érzések aktivitását teszi számára lehetővé a tudatos elméje. Mert a memóriájában honos tudatossága, olyan rezgési szintet képvisel, amelyből csak kellemes szellemi gondolatok ébredhetnek. Pozitív lelki érzéseket aktivizálva az elméjében.

Egy tanult, művelt embernek azonban, megvan a mentális lehetősége arra, hogy magasabb rezgésszámú, pozitív lelki érzéseket aktivizáljon az elméjében. Mivel, egyre több olyan emléke lehet, amelyikben pozitív lelki érzéseket őriz. Így a tudatossági szintje, jóval magasabb rezgési fokozaton befolyásolhatja, a pillanatnyi szellemi gondolatainak a kialakulását. Ilyen módon, egy probléma elvi megoldását, sokkal kellemesebb szellemi gondolatokkal képes elképzelni magának. Amely szellemi gondolatokkal, pozitív lelki érzéseket képes működésbe hozni az életében.

Sajnos az általános műveltség, egyáltalán nem garancia arra, hogy valakinek a tudatossági szintje, magasabb rezgési szinten képes befolyásolni, az éppen formálódó szellemi gondolatait. Mert az, mindig attól függ, hogy a hittel formált emlékeiben, mennyi pozitív vagy negatív lelki érzést tárolt el az életében. Akinek az emlékei, negatív lelki érzésekkel vannak terhelve, nem képes magas rezgésszámú tudatossággal rendelkezni. Akinek az emlékeiben, pozitív lelki érzések vannak eltárolva, annak a szellemi gondolatait befolyásolni képes pillanatnyi tudatossága, jóval magasabb rezgésszámon aktív.

Alapjában véve, mindig az a fontos, hogy mennyit értettünk meg a világból. Főképpen, a társadalmi szintű alapvető összefüggésekből. Hogy milyennek látjuk önmagunkat, és ebből a sajátságos nézőpontból tekintve, milyennek látjuk azokat az embertársainkat, akikkel társadalmi életet kell élnünk. Akiktől függünk. Akiknek a segítségével éppen éljük az életünket. Akik nélkül magányosak, nagyon valószínű módon, sokkal életképtelenebbek lennénk.

Ezért, sokkal szerencsésebbek azok az emberek, akik közösségben élve, mindig egymásra is számíthatnak. Ebben a nyilvánvalóan felismert egymásra utaltságukban rejlik, minden pozitív emberi érzelmünk. Tulajdonképpen az a lelki és szellemi aktivitásunk, hogy másokat éppolyan fontosnak tartunk, mint önmagunkat. Mert, a lelki szintű alapvető életerőnk, egymás önzetlen odaadásában, szolgálatában rejlik.

Ahogy veszekedni, marakodni sem tudunk egyedül, úgy az egymás felé irányuló jóindulatunkra, azért van olyan nagy szükségünk, mert egymásra utaló módon éljük a társadalmi életünket. Ezért, egy jóindulatú tanult ember, elég művelt lehet már ahhoz, hogy a mindenkori tudatosságát, ennek a társadalmi szintű alapelvnek vesse alá, és a szellemi gondolatait, ennek megfelelő módon alakítsa ki állandóan. Ezért, aktív szeretetben élve, egyre több pozitív élmény emlékeit őrizheti az memóriájában. Amelynek következtében, a mindenkori tudatossági szintje, folyamatosan emelkedni fog.

Rövidebben fogalmazva, a szeretet tudatos gyakorlása, a mindenkori tudatossági szintünk emelkedését teszi lehetővé számunkra. Mert, amit szeretettel teszünk, az mindig olyan, mint egy ölelés. Mindenképpen emeli az emberek között fennálló lelki érzelmek rezgési szintjét. Amelynek következtében, a tudatossági szint fog emelkedni. Tulajdonképpen, a tobozmirigy rezgése fokozódik.

A lélek által, Isten éltet minden embert. Ahogy engemet, úgy másokat is. Lélekben tehát, egyek vagyunk, Az Isteni egység bennünk elkülönült részei. Csak szellemben és testben különbözünk. Ezért, csak szellemi szinten kell odáig fejlődnünk a megértésben, hogy ezt az alapigazságot felismerjük. Amint ez a felismert alapigazság, beépül a hitünk által a memóriánk emlékei közé, az képes pozitív jelleget kölcsönözni, az összes ott tárolt emlékünk számára. Ilyen módon, képes pozitív értelemben véve, felülírni a tudatossági szintünket.

Istentudatossággal élve tehát, a tudatossági szintünk egyre fokozódhat. Mert a szeretet, amellyel élünk, egyre jobban közeledik, az abszolút szeretet Isteni nívójához. Hiszen Isten, a teremtő, mindent és mindenkit egyformán szeret. Abszolút módon. Mert minden elektromos anyagi megnyilvánulást, önmaga mágneses valóságából teremtett. Ezért, minden lehetséges anyagi megnyilvánulást, önmaga objektív megtestesülésének tekinti.

Mivel sokak számára Isten általános fogalma eleve elfogadhatatlan, ezért itt és most, röviden leírom Isten konkrét meghatározását. A mágneses alaphalmaz, amelyben mágneses hullámok alakulhatnak ki, tárolódhatnak el, és közlődhetnek az elektromos anyagi minőségek felé, abszolút Elmének és Memóriának fogható fel. Mert a mágneses hullámoknak a hullámhossza, informatív értéket képvisel. Ennél fogva, ennek a mágneses alaphalmaznak az Elméje és Memóriája sajátságos, kozmikus szintű öntudattal rendelkezik. Ezt a kozmikus szintű öntudatot nevezik Istennek, a vallásos tanítások. Míg az ezoterikus tanítások, forrásként értelmezik.

Ezért, a kozmikus szintű mágneses hullámokban vannak kódolva, azok a kozmológiai állandók, amelyek abszolút értékű fizikai mennyiségekként, meghatározzák az elektromos anyagi rezgések előfeltételeit. Másképpen fogalmazva, minden elektromos anyagi rezgés, szekunder rezgésnek minősül, ami a mágneses alapú primer alaprezgésekre vezethető vissza. Ennél fogva, a mágneses hullámok alaprezgései, mint domináns kozmikus rezgések, az Univerzum öntudatának az akaratát közvetíti, az elektromos anyagi részhalmazok felé. Amit az objektív valóság képvisel.

Szellemi szinten tudatos értelmes élőlényekként pedig, az embernek jutott az a mentális feladat, hogy felismerje a kauzális szintű ok-okozati viszonyok között, önmaga mentális viszonyát Istennel, a teremtőjével. Ilyen módon, önmagunk tudatosságának a fejlődése, éppen azt eredményezheti, hogy bennünk, Isteni tudatosság alakuljon ki. Az Isteni, abszolút szeretet megnyilvánulásával.

Az élőlényekben, eleve megvan az abszolút szeretetre való törekvés. Így a háziállataink, szellemi szintű feltételek nélkül szeretnek bennünket. Mi azonban, ma még, feltételekkel szeretünk. Mert a hiányos szellemiségünk, erősen korlátozza a szeretetünket. Ezért kell tanulnunk, hogy a megértés által, kevesebb korlátozottsággal tudjunk szeretni. A tudatosan kialakított reális Istentudatosságunk pedig, mentális lehetőséget biztosít számunkra arra, hogy abszolút módon szeressünk.

Feltételek nélkül szeretni úgy lehet, hogy este és reggel, minden embertársunk felé, a lelkünk által bennünket éltető Isteni minőségünk áldását küldjük. Mert az embertársaink, Isten áldásában megtisztulva, egyre kedvesebben fognak velünk szemben viselkedni. Akik pedig, nem tisztulnak meg az Isteni minőségünk áldásában, azok pedig, mesze elkerülnek bennünket. Mert, egészen más tudatossági szinten fog rezegni az elméjük.

Mi pedig, szintén egyre kedvesebbek leszünk másokhoz. Mert az ember, mindig kedves azokhoz, akiket jóindulatú módon megáldott. Így a kritizálással, a bírálgatással, és az ítélkezésekkel szemben, az áldással egységbe fonódhatnak a lelkeink. Éppen úgy, mint családon belül. Isteni rendben.

Ahogy emelkedik a tudatossági szintünk rezgése, úgy múlik el belőlünk minden kétség és félelem. Amelyek ma még, erősen korlátozzák a testünk sejtjeinek a rezgési szintjét. Szeretetben pedig, a kétségeink és félelmeink hiányában, minden sejtünk kiegyensúlyozott rezgési szintre kerülhet. Amit a sejtmagba zárt sejtvírus-kristályok rezgési szintje képvisel. Mert, ebben a feszültségmentes testi állapotban, a legideálisabb a szervezetünk együttes saját-rezgési szintű működése.

Így a sejtvírusaink rezgési szintjén rezeghetnek, a sejtplazmáink anyagi minőségei is. Olyan sajátságosan egyedi rezgési szintet képviselve, amelytől teljesen idegen, minden egyéb humán vírus rezgési szintje. Következésképpen a sejtjeink, nem lehetnek fogékonyak a vírusfertőzésekre. Mert a vírusok kristály-informatív értékei, teljesen különbözni fognak, a sejtjeink szeretettel vezérelt kristályrezgéseinek az informatív értékeitől.

Ma még a humán vírusok, azért képesek fertőzést előidézni a sejtjeinkben, mert a sejtjeink magjában lévő sejtvírusaink kristályrezgése, erősen le van tompítva. Hiszen a szellemi szintű gondolatainkat, alacsony rezgésű tudatosság irányítja. Ilyen formában, nagyon sok esetben, negatív lelki érzéseknek biztosítunk lehetőséget arra, hogy a sorsunkat formálja, alakítsa, teremtse.

Mert a lélek által bennünk élő Isteni minőségű lelkünk, a lelki érzéseink által biztosít számunkra mentális módon irányítható erőhatásokat, a sorsunk alakítására. Amit a kellemetlen szellemi gondolatainkkal, alacsony frekvencián, negatív jelleggel hozunk működésbe. A kellemes szellemi gondolatainkkal pedig, magasabb frekvencián, pozitív polaritással. Ezért a felelősség, a miénk marad. Így a mindenkori tudatossági szintünket kell fokozni ahhoz, hogy a szellemi gondolataink, mindig kellemesek legyenek.

Az emberi sejtek sejtvírusainak a kristályinformációja tehát fokozható. De tulajdonképpen, nem fokozzuk azok rezgési szintjeit, hanem a szellemi szintű fejlettségünk növekedésével arányosan, már egyre kevésbé korlátozzuk azok rezgéseit. Így azok rezgési szintjét, a mindenkori tudatosságunk növekedésének az arányában, a kozmikus tudatosság Isteni szintű rezgéseihez igazítjuk.

Mert, minden elektromos anyagi részhalmazt, amely a mágneses alaphalmazban nyilvánult meg, valamilyen szintű kristályinformációs rezgése jellemez. A mi anyagi szintű testünket is. Aminek a rezgése, a mágneses hullámokban közölt alaprezgésekre vezethető vissza. Ideális esetben pedig, akadálytalanul felveszi, a kozmikus szintű mágneses alaprezgések rezgési ütemét. De a képzetlen, műveletlen tudatosságunk, erős korlátot szab a sejtes alapú rezgéseink számára. Ezért, a miatta kialakuló testi betegségeink mindegyike, pszichoszomatikus eredetű. Mert a pszichénket képviselő elménket rosszul használjuk, és kellemetlen szellemi gondolatok mentális hatására, negatív lelki érzéseket generálunk benne. Így a sorsunk eseményei, a lelki vágyaink elvárásai ellen irányulnak.

Így a betegségeink, olyan kristályinformációs visszajelzéseink, amelyek éppen arra utalnak, hogy milyen távol vagyunk, a számunkra egészséges mondható, kozmikus alaprezgések szintjétől. Mert a mindenkori tudatosságunk, hibás szellemi irányítással, ma még alacsony rezgési szintre kényszerít bennünket.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2020.09.29.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1416221412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása