Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2020.12.05. 12:42 futotuz

Megnyilvánulás.

Címkék: megnyilvánulás

Megnyilvánulás.

Ahhoz, hogy ezt a fogalmat tisztán megértsük, arra van szükségünk, hogy az objektív anyagi valóság, összetett szerkezetű elektromos részhalmazait, elméletben teljesen szétszedjük. Egészen, a tovább már oszthatatlan alaptömegek szintjéig. Nem az atomokig, hanem az elektronoktól is tízezerszer kisebb, tovább már valóban oszthatatlan pontokig.

Nos, ha elméletben teljesen szétszedtünk mindent, akkor egy olyan egységes alaphalmazhoz jutottunk, amelyiknek a közegét, az oszthatatlan alaptömegek építik fel. Mivel az oszthatatlan alaptömegek, nem összetett szerkezetek, ezért az elektromos megosztás lehetőségével nem rendelkezhetnek, így elektromos tulajdonságuk, eleve nem is lehetséges. Ennél fogva, csak mágneses adottságai lehetnek, az oszthatatlan alaptömegek teljes közege által biztosított alaphalmaznak. Ami az Univerzum létezésének a terét biztosítja.

Mivel az oszthatatlan alaptömegek teljesen egyenrangúak, ezért önerőből félretolni vagy félrelökni egymást képtelenek. Ezért, a nyugalmi helyzetüket állandóan keresve, folyamatosan csak rezegnek. Egy folyton rezgő mátrix rendszert alkotva. A szervezett együtt-rezgésük pedig, mágneses hullámok kialakítását teszi lehetővé. Mint szubjektív mágneses események kialakulását. Ez az általunk viszonyítható idő alapja, a mágneses térben.

Ezekben a kozmikus szintű mágneses hullámokban, a hullámhossz informatív értékének a vektoriális jellege határozza meg, a frekvencia energiaértékének a terjedési irányát. Amelyben az oszthatatlan alaptömegek rezgési impulzusai, szervezett módon, egy irányba képesek terjedni, mint az energia hatásai. A fény megismert terjedési sebességével. Mert a mágneses hullámokban, ez a szubjektív hatássebesség. A szubjektív események sebessége.

Ezért, a kozmikus szintű mágneses hullámokban, a hullámhossz informatív értékei határozzák meg azt, hogy a frekvenciájuk által közvetített energia, milyen mértékű induktív munkát végezhet. Mivel a mágneses hullámokban, az egy helyben való egyenletes rezgés ellenére, az energia terjed, vagyis a hatás. Ez a hatásterjedés, a kozmikus szintű mágneses erőtér kialakulásához vezet. Amit egy almához hasonlító, gigantikus méretű tórusz szerkezet biztosít. Egy makró méretű tórusz.

Így a mágneses alaphalmaz tórusz szerkezete, önmagába záródó pályát biztosít a mágneses erőtérben terjedő energia számára. Ami miatt a mágneses alaphalmaz, zárt rendszernek minősül. Zárt rendszer, mert rajta kívül nem létezik semmi sem. Zárt rendszer, mert energetikai szempontból véve, önmagába záródó tórusz szerkezetet biztosít.

Ebből, és ebben a mágneses rendszerben alakultak ki, az összetett szerkezetű elektromos anyagi megnyilvánulások. Mégpedig, valószínűleg ott, ahol a mágneses hullámok konfrontálódtak az Univerzum terében, ütköztek egymással. Miközben a mágneses tér makró méretű tórusza felépült. Mert megnyilvánulni, csak a meg nem nyilvánult alaphalmazból tudtak. Amely megnyilvánulások, az összetett szerkezetünknek köszönhetően, már elektromos töltésmegosztásra is alkalmasak lettek.

Az összetett anyagi szerkezeteket, belül is ugyanaz a mágneses alaphalmaz tölti ki, mint amelyik körülöleli azokat. Ezért energetikai szempontból véve, az összetett szerkezetű elektromos anyagi részhalmazok mindegyike, nyílt rendszereknek minősül. Vagyis, mágneses szempontból tekintve, nyílt rendszerek azok. Az objektív valóság minden részhalmaza.

Így alakultak ki, nyilvánultak meg, az Univerzum gigantikus atomjai. Amelyeket csillagoknak, bolygóknak, holdaknak, és égitesteknek hívunk. Az objektív anyagi valóság, összetett szerkezetű elektromos megnyilvánulásai. Amelyek körül, ugyanolyan tórusz szerkezet alakult ki, mint amilyenben megnyilvánultak. De ezeket, elektromos erőtereknek nevezzük. Mert az elektromos erőterek, ugyanannak a mágneses alaphalmaznak az oszthatatlan alaptömegeiből alakulnak ki, az anyagi szintű objektumaik körül.

Így az égitestek körül, olyan méretű elektromos erőtérnek értelmezett tórusz szerkezet van, ami az ő rezgési hullámhosszukra és frekvenciájukra jellemző. Így, minden égitest elektromos működését, az a tórusz határozza meg, ami körülöttük kialakult. Ez az égitestekre jellemző tórusz, az ő sajátságos elektromos erőterük. Amely induktív viszonyban áll, az Univerzum mágneses terében kialakult, kozmikus szintű mágneses hullámokkal.

Majd az anyagi elbomlás lehetőségének köszönhetően, egyre többféle anyagi atom fajtája jelent meg a bolygókon. Amit a periódusos rendszerbe foglaltak a tudósok. Az ólomig, fizikai szintű anyagelbomlás folyik, a rádióaktivitásnak köszönhetően. Az ólomtól a hidrogénig, kémiai szintű anyagelbomlásról beszélhetünk. Amelynek keretében, nagyon sokféle vegyület alakult ki. Beleértve, a szerves anyagok vegyületeit is. Ami az élet kialakulásához vezetett.

A hidrogént, ma már azonban, szinte csak a biológiai szintű élet képes elbontani természetes módon. Ezért fogyasztunk, rengeteg hidrogént tartalmazó szerves vegyületeket. Szénhidrogén alapú élelmiszereket. Minél kevesebb egy szénhidrogén alapú vegyületben a hidrogén, annál mérgezőbb az számunkra. Ezért a hosszú órákon át történő főzéssel, egyre mérgezőbbé válik az étel számunkra. Mert a főzés közben kialakuló finom vegyülés során, mindig vitaminok és hidrogén szabadul fel. Ezért olyan nehéz, sok magyaros étel. Mert nehéz megemészteni, és már kevés benne a hidrogén alapú tápérték.

A hidrogént azonban, a sejtjeink égetik el. Ami vízzé égve, a legcsodálatosabb oldószert képezi a sejtjeinken belül. Ezért az állandóan zajló oxidáció folyamatával a sejt, annyi vegytiszta vizet gyárt magának, amennyivel tisztán tudja tartani a saját belső biológiai szerkezetét. De minden atomot, ami az anyagelbomlás során kialakult az évmilliók alatt, a bolygónkhoz hasonló tórusz szerkezetet tart fenn. Mint az atomokra jellemző elektromos erőteret. Ezeket az atomi szintű, mikró méretű erőtereket pedig, az atomokhoz tartozó elektronok tartják működésben. Csak a saját hullámhosszukon és frekvenciájukon létező mágneses hullámaik befolyásolhatják a működésüket.

Az atomokból felépült anyagi testeknek pedig, az atomi mennyiségüktől függően, saját hullámhossz és frekvencia szerint alakult ki, az egységesnek mondható elektromos erőteret biztosító tórusz szerkezetük. Így az embernek is. A mi sajátságos módon alakult tórusz szerkezetünket, amit aurának is hívnak, éppúgy a kozmikus szintű mágneses hullámok befolyásolják induktív módon, mint az atomi méretű, mikró szintű tóruszokat.

Ebből kifolyólag, minden egyes anyagi megnyilvánulást, a kialakult méretű szerkezetétől függően, sajátságos méretű elektromos erőtér övez. Ami az adott testre jellemző, fix tórusz szerkezet. Elektromos erőtérként pedig, ezen keresztül jut a mágneses hullámokban terjedő energia induktív hatásaihoz. Mert a mágneses hullámok induktív hatása, az anyagi részhalmazok együttes elektromos erőtereire fejti ki a hatását. Azon belül pedig, az adott anyagi részhalmazt alkotó atomok elektronjainak az elektromos erőtereire együttesen. Térfogati jelleget kölcsönözve ez által, az energia induktív kölcsönhatási módjának.

Így az elektronok elektromos erőterein keresztül, minden anyagi részhalmaz, a saját hullámhossza és frekvenciája függvényében jut ahhoz az energiához, ami induktív módon létezési állapotban tartja. Ha ezt a P- létezési állapotot, meg szeretnénk változtatni, akkor W- munkát kell végeznünk az adott anyagi halmazon. Amit valamilyen objektív erő, vagy szubjektív energia hatásával tudunk megtenni.

W = F*s  = Erő által végzett objektív munka.

W = E/t   = Energiával végzett szubjektív munka.

Az elvégzett munka tehát, változtat az anyagi szintű objektum P- létezési állapotán. Akár erő, akár energia hatását vetjük is be. Így az elvégzett változás W- munkaértéke, tökéletesen alkalmas arra, hogy a változáshoz szükséges erő vagy energia számértékét kifejezésre juttassa számunkra.

Objektív hatás ------- F*s = W = E/t ------- Szubjektív hatás

W = F*s = P*t = (P*t*t) / t = (P*t2)/t = (W*t) / t = W = E/t

Ilyen értelemben véve, a szubjektív energia, az elvégzett munka ismeretében, épp olyan könnyen kiszámítható, mint az objektív erő mértéke. Oly annyira, hogy az elvégzett W- munkán keresztül, mindkét hatás egymásba számolható. Az objektív erő hatása, szubjektív energia értékeként határozható meg, és fordítva. A szubjektív hatás energiaértéke, objektív erő hatásaként számolható ki.

E = W*t = P*t2

Mert az energia, nem az anyagi testek munkavégző képességét jelenti, ahogyan azt ma tanítják. Mivel, azt a feladatot, az erő már régen betöltötte. Mint objektív munkavégző képesség. Így az energia, szubjektív munkavégző képességet jelent, és a mágneses hullámokban terjedve, induktív módon tartja fenn, az anyagi szintű részhalmazok megnyilvánult objektumainak a létezési jogosultságát.

A megnyilvánulások tehát, olyan objektív anyagi minőségek, amelyek a szubjektív mágneses valóságból alakultak ki és, mint elektromos tulajdonságú részhalmazok, folyamatos induktív viszonyban állnak azzal. Amely induktivitás, a mágneses erőtér, és az elektromos erőterek között áll fenn. Amely erőterek, mindig tórusz szerkezetet alkotnak. Az aktuális hullámhosszúságuknak és a frekvenciájuknak megfelelő méretű tórusz szerkezetet.

Ezért az induktív viszony végül is, a tórusz szerkezetek által biztosított erőterek között áll fenn. Az egyetlen célja pedig, a hatáskiegyenlítődés. Ezért a mágneses hullámokban terjedő energia, az elektromos erőterekre hatást gyakorolva, számunkra térfogatinak értelmezhető módon befolyásolja, azok rezgéseken alapuló működését. Természetes körülmények között, mindig a nyugalom elérésén munkálkodik. Még akkor is, ha azt, csak relatív formában képes megoldani.

Az objektív erő tehát, a közvetlen felületi érintkezésen alapuló kölcsönhatások által közlődik, míg a szubjektív energia, az erőterek között funkcionál induktív módon. Ezért, a megnyilvánulások létezési jogosultságát, a szubjektív energia tartja fenn. Nyugalomra kényszerítve az érintett anyagi halmazokat. Míg az objektív erő, éppen a nyugalom megzavarása érdekében munkálkodik. Ezért az erő és az energia, mint ellenhatások érvényesülnek egymással szemben. Az objektív anyagi részhalmazok viszonylatában. Az anyagi részhalmazok elektromos megnyilvánulásaiért tehát, a szubjektív energia a felelős. Míg az objektív erő, azok változási lehetőségeit biztosítja.

Az atomi szerkezeteket biztosító protonok, neutronok, és elektronok együttes térfogata, a teljes atom-térfogatnak, csak az egy tízezred részét teszik ki. Így egy atomban az objektivitás mértéke, csak egy tízezred mértékű, a teljes atom-térfogathoz képest. Ezért, a mágneses alapú szubjektív alaphalmazban kialakult atom, olyan elektromos anyagi részhalmaz, ami erősen homeopátiás hígítása csupán a mágneses alaphalmaznak.

Ezért, ezekből a mágneses szempontból szemlélve szellősnek mondható, laza szerkezetű atomokból, olyan elektromos anyagi részhalmazok épülhetnek csak fel, amelyek holografikus módon képesek megvalósítani, a kozmikus szintű mágneses hullámok által közölt energiával, azok informatív értékeit. Mégpedig a rács és kristályrács szerkezeteiket kialakítva. Így a kozmikus szintű mágneses hullámhossz informatív értéke, az objektív anyagi részhalmazok rács vagy kristályrács szerkezeteit felépítve, mint stabilizálódott forma jelenik meg.

Így a kozmikus szintű mágneses hullámok hullámhossza és frekvenciája által biztosított szubjektív rezgések, mindenféle formájú térszerkezet kialakítását lehetővé teszik, az elektromos anyagi világ objektív valóságában. Ilyen módon, holografikus jelleget kölcsönözve az objektív valóság számára.

Ilyen értelemben véve, az egész objektív anyagi valóság, csupán a kozmikus szintű mágneses hullámok holografikus kivetülése. Mert az objektív, anyagi szintű elektromos részhalmazokat, mindig a kozmikus szintű mágneses hullámok tartják rezgési szintű viszonyítható, létezési állapotban. Így minden objektív anyagi megnyilvánulás, mint szekunder másodrezgés, a primer alapú, kozmikus szintű mágneses alaprezgésekre vezethető vissza. Kivétel nélkül. Még az értelemmel bíró ember is anyagi minősége is.

Ha tehát, egy átlagember anyagi szintű megnyilvánulásából, elvileg kivonjuk azt a szubjektív mágneses teret, ami az atomjait kitölti belülről, akkor az objektív része, csupán egy tízezrede maradna, a teljes testtömegének. Vagyis, az objektív alkotóelemei körül-belül, egy evőkanálnyi méretű lenne csak. Mert a térfogatunk többi részét, éppen az a mágneses alaphalmaz tölti ki, amelyikben megnyilvánultunk mi magunk is.

Ezért, az elektromos anyagi minőségű testünkben, bőven van elég hely, a lelki és a szellemi adottságaink megnyilvánulásainak. Mert tulajdonképpen, olyan lelki megnyilvánulások vagyunk, akik szellemi szinten képesek irányítani a testi mivoltukat. Így a kozmikus szintű mágneses hullámunk frekvenciája, a mi lelkünket biztosítja. Az életünk energiáját. Ezért a lelkinek nevezett érzéseink már, olyan induktív elektromos hatások, ami az auránkat képviselő elektromos erőterünk méretét befolyásolja.

Minél erősebb lelki életet élünk, annál több pozitív lelki érzést aktivizálunk az elménkben, és annál nagyobbá válik az auránkat képviselő elektromos erőterünk. Az, az elektromos módon fenntartott tórusz szerkezetünk, ami befolyásolható erőteret képvisel a mágneses hullámunkkal szemben. Minél határozottabb, minél nagyobb méretű ez a személyes elektromos erőterünk, annál több energiát tudunk hasznosítani, a kozmikus szintű mágneses hullámunk frekvenciájából.

Sajnos, ma még az átlagemberek nagy része, erősen szellemi szintű életvitellel korlátozza a saját lelki aktivitását. Ezért egy átlagember is, aki amúgy, jó embernek mondható, körülbelül fél méteres, egy méteres aurával rendelkezik. Ezzel szemben, egy szeretet nélküli gonosz embernek, csupán tíz-húsz centis aura jut. Mert, szinte teljesen elnyomja a szellemi aktivitásával, a pozitív lelki érzéseinek a lehetőségét. Míg egy spirituálisan fejlett ezoterikus vezetőnek, akár több méternyi is lehet, az auráját biztosítani képes elektromos erőtere.

Ezért, az emberi élet célja az, hogy olyan mentális fejlődésen menjünk keresztül, amelynek keretén belül, szellemi szinten teljesen megvilágosodjunk. Szellemi szinten megértsük azt, hogy az Univerzum teljességének a szerves részei vagyunk. A mindenkori tudatosságunkat képviselő lelki életünk minősége pedig, az életminőségünket határozza meg. Ezért, minden szellemi szintű értelmes törekvésünknek, éppen a lelkünk felszabadításán kell fáradoznia. Amelynek során, minél nagyobb átmérőjű elektromos erőteret kell képeznünk önmagunk körül. Éppen azért, hogy a létünket fenntartó mágneses hullámunk frekvenciájából, minél több energiát tudjuk kinyerni, hasznosítani az életünk során.

Mert a lelki aktivitásunk hatására, minél nagyobb lesz az auránkat biztosító személyes elektromos erőterünk, annál határozottabb módon tudunk egységben élni, a mágneses alaphalmaz kozmikus alaprezgéseivel. Bár az életünk energiáját, a mágneses alaphalmazban kialakult, kozmikus szintű mágneses hullámunk frekvenciája biztosítja számunkra, de az életminőségünk mégis attól függ, hogy a mágneses alaphalmaz szubjektív létezésében, milyen mértékben tudunk részt vállalni.

Vagyis, objektív elektromos anyagi megnyilvánulások vagyunk ugyan, a szubjektív mágneses valóságban, de a mentális módon irányított tudatos szellemi létezésünk, mégis mindig a szubjektív alaphalmazban valósul meg. Mert agyi mágneses hullámként, minden hitünk, csak a mágneses valóságban lehet aktív. Induktív mágneses hatást gyakorolva, az objektív elektromos anyagi minőségünkre.

Ezért, az életünk minden lehetséges aspektusa, a hitünkön múlik. Mert a hit, tudatos cselekedetvezérlő gondolatként, már lelki érzésekkel feltöltött szándékot jelent. Amit a jelenben terveztünk meg, és a jövő elvárható eseményeire utal. Így a hit, olyan előre elképzelt valóságot vetít elénk, ami még nem is létezik a jelenben megtapasztalható valóságunkban. Mivel az elménkben már látjuk a megtervezett valóságát, ezért a hitünk, már olyan szilárd meggyőződésünk lehet, ami a tudatos cselekedeteinknek az irányát határozza meg. Mégpedig, a szükségszerű megvalósulás érdekében.

Ezért, az elménkben formált hiteink, mindig a megvalósulásuk felé fognak törekedni. Mert agyi mágneses hullámokként, tökéletesen alkalmasak arra, hogy az életünk megtapasztalható objektív eseményei elé haladva, induktív módon befolyásolják, azok elektromos alapon zajló folyamatait. Mert agyi mágneses hullámokként, a hiteink nincsenek alárendelve, a tér és az idő hatályos mivoltának. Annak a térnek és időnek, ami az elektromos anyagi minőségek eseményszerűségeit, folytonos jelleggel határozza meg.

Mert a mágneses alaphalmaz, az a kozmikus tér, amiben az elektromos anyagi részhalmazok megnyilvánulhattak. Valamint, a mágneses alaphalmaz mágneses hullámainak a frekvenciái, azok a szubjektív események, amelyek kozmikus alaphatásokként, alapját képezik az időnek. Így a tér és az idő alapját, a mágneses alaphalmaz biztosítja, az elektromos anyagi részhalmazok objektív megnyilvánulásai számára. Ezért a szubjektív alaphalmazban, az objektív elektromos anyagi megnyilvánulások, a térnek és időnek hatálya alá tartoznak.

Amikor azonban, az ezoterikus szintű szellemi ismeretek hatására, megvilágosodik az emberi elme, akkor a spirituális szintű lelki képességei megnőnek. Mert a saját elektromos erőterét képviselő aurája több méteresre fokozódik. Amelyben, egyre több energiát képes felvenni, a saját kozmikus szintű mágneses hullámának a frekvenciájából. Ami a lelkét biztosítja. Végül pedig, amikor már minden szellemi szintű korlát lehull, ez a kiteljesedett aura, eggyé válik a mágneses alaphalmazzal. Feloldva minden térbeli és időbeli korlátot, önmaga objektuma számára. Az Univerzummal való tökéletes egység érzetét biztosítva.

Tulajdonképpen, ez az igazi megnyilvánulás. A kozmikus szintű mágneses adottságok által, induktív módon megnyilvánulni, az Univerzum akarata alapján lehet. De az Univerzum mágneses alapú részeként megnyilvánulni már, csak a saját szabad akaratunk alapján lehetünk képesek. Mégpedig olyan módon, hogy a saját elektromos erőterünket, a mágneses alaphalmaz mágneses erőterébe tágítjuk, és hagyjuk azt, hogy abban az ellentétes hatások, minél jobban kiegyenlítődjenek.

Mert az auránkat biztosító elektromos erőterünk, centrális jelleget ölt. Minél nagyobb azonban a kiterjedése, annál kevésbé képes a centrális jellegét megőrizni a mágneses alaphalmazban. Így a megvilágosodott ember aurájának a nagy része, felveszi a mágneses alaphalmaz lineáris tulajdonságát. Amelyben, éppúgy tudatos a megvilágosodott emberi elme. Ezért, ez a kétféle tudatosság egy időben, a mentális egység biztos érzetét garantálja.

Aki tehát, képes arra, hogy megnyilvánult elektromos anyagi részhalmazként, tudatosan is megnyilvánuljon a mágneses alaphalmazban, az olyan ember, az Univerzum kozmikus szintű mágneses öntudatával azonosulhat. Amit Istennek nevez a vallásfilozófia, és Forrásnak az ezoterikus tanítások.

Mert, az a mágneses alaphalmaz, amelyikben a mágneses hullámokban kódolva, információ alakulhat ki, tárolódhat el, és közlődhet induktív módon, az elektromos anyagi részhalmazok felé, elmének és memóriának minősül. Abszolút Elmének és szintén abszolút Memóriának. Aminek saját, abszolút értékű és kozmikus szintű Öntudata van. Ezt a kozmikus szintű abszolút Öntudatot nevezzük Istennek, vagy Forrásnak.

Az elektromos anyagi megnyilvánulásokra gyakorolt induktív hatásával azonban Isten, csak a mi saját anyagi mivoltunkat képes meghatározni. Mint önmaga, anyagi szintű elektromos kiterjesztéseit. Holografikus megnyilvánulását. Nekünk, magunknak kell szabad akaratból, olyan tudatossági szintre emelkednünk az életünk során, amellyel az elménk, mentális módon tudatossá válhat, a mágneses valóság szubjektív eseményeire is. Egyfajta folyamatos, meditatív elmeállapotban stabilizálódva.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2020.12.25.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9816319370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása