Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2021.04.10. 05:59 futotuz

Aktív tobozmirigy.

Címkék: aktív tobozmirigy

Aktív tobozmirigy.

A tobozmirigy, olyan mogyoró méretű belső elválasztású mirigy az agyunk mértani közepében, amelyik megfelelő minőségű hormonokat választ ki számunkra. Ami a boldogsági és boldogtalansági érzeteinket biztosítja, szükség szerint. Ezért, a lelkünk anyagi minőségű központjának is tekintik. Ahonnan a boldogságunkhoz társítható lelki érzéseink származtathatóak. Ezt nevezik a hatodik csakrának, illetve a spirituális vagy harmadik szemnek is.

Ezért, nagyon sokan fáradoznak azon, hogy ezt az alvónak látszó tobozmirigyüket felébresszék, és a határtalan boldogságot folyamatosan megtapasztalhassák. Ami különböző meditációs gyakorlatokkal, némi sikerrel ugyan, de létre is jöhet néha. De a meditációs gyakorlat befejeztével, visszaáll a régi megszokott állapot. Viszont nekem, van egy jó hírem számukra. Ez a tobozmirigy, sohasem alszik. Csupán a kristályos szerkezetének a következtében, még igen alacsony frekvencián rezeg.

Ha ez a tobozmirigyünk valóban „aludna” passzív módon, akkor sohasem érezhetnénk semmiféle boldogságot kiváltani képes örömöt, vagy boldogtalanságra utaló bánatot. Tulajdonképpen, alapjáraton rezeg. A rezgési szintjét pedig, a tudatalattinkban honos, mindenkori tudatosságunk képes fokozni. Az a mindenkori tudatossági szintünk, amelyiknek a rezgési szintjét, a tudatos elménkben meghatározott alapvető tulajdonságainkkal változtatjuk állandóan.

Amikor egy gyermek megszületik, az élettapasztalatok hiányában, lenullázott szellemiséggel rendelkezik. A lélek élteti ugyan, de a tobozmirigye még csupán, alapjáraton képes rezegni. Majd, amikor már az elméjében tudatossá válik, és saját szellemi gondolatai alakulnak ki, akkor az önmaga megismerési folyamataként, egyre több sajátságos tulajdonsággal azonosítja be önmagát. Gyakorlatilag olyan személyes tulajdonságokkal, amit a „vagyok” szóhoz társít a tudatos elméjében.

Ilyen módon, a mindenkori tudatossága alapján aktív lelke, mindig a saját jellemét fogja a valóságra vetíteni. Azt a jellemet, azt a szuverén egyéniséget, amit a szellemi gondolatai segítségével, a mindenkori tudatossága által vállal fel az életminőségét működtető lelke. Így a lélek, éppen azzá a jellemmé válik az ember mindenkori tudatosságában, amit az elméjében tudatosan felvállal. Se többre nem képes, se kevesebbre.

Na, már most, ennek a szellemi tudatosságunk által bármikor módosítható, mindenkori lelki tudatossági szintünknek a rezgési szintje fogja meghatározni, a tobozmirigyünk rezgési frekvenciáját. Úgy is mondhatnám, hogy a mindenkori tudatosságunk, mindig azt a lelki jellemet, egyéniséget vetíti a tobozmirigyünkre, amit addig a pillanatig kialakítottunk magunknak szellemi szinten. Ezért, minden szellemi aktivitásunk, amelyik az elménkben tudatosodik, a lelki jellemünket biztosító mindenkori tudatosságunkon keresztül, a tobozmirigyünkre gyakorol hatást. Ami ennél fogva, „harmadik szemként” vetíti elénk azt a valóságot, amit tudatosan elképzelünk.

Mert minden álom és minden képzelet, a tobozmirigyben alkot mentális képi formát. Amit ennél fogva, a homlokunk közepén vélünk észlelni csukott szemmel. Majd ezeknek a képeknek az alapján válik ki az a hormon, ami a boldogságérzetünkért felelős. Így a tobozmirigyünk alvónak látszó rezgési állapota, éppen abban nyilvánul meg, hogy nagyon kevés képzeletet alkotunk számára. Mert a materialista neveltetésünknek köszönhetően, éppen arra kondicionáltak bennünket, hogy ne ábrándozzunk feleslegesen. Mert az, teljesen hiábavaló időtöltés.

Pedig, semmi sem alakult ki ebben a folyamatosan változó anyagi valóságban, amit valaki előtte, el nem képzelt már valóságosnak. Ilyen módon, minden reális változás alapja, éppen a reális képzelet. Ami a tobozmirigy aktivitása nélkül, nem is jöhetne létre. Mivel álmodhatsz, álmodozhatsz, vagy képzeleghetsz, de azok, nem fognak a valóságod részévé válni. Mert szellemi gondolatok információs értékei alapján alakultak ki ugyan, de lelki erőhatásokat nem képviselnek.

Amikor ugyanis, szellemi szinten használsz egy fogalmat az elmédben, akkor annak a mentális képe, megjelenik a tobozmirigyed közvetítő képessége által a homlokodon, ha be van csukva a szemed. Így például, egy szék fogalmát tudatosítva, egy szék képi formája jelenik meg belül a homlokodon. Vagyis, a szék szellemi szintű ideája, lelki rezgéseken alapuló képi formát ölt. Ha pedig, sokkal több szellemi szintű fogalmat használunk, akkor teljesebb lelki szintű képzeteket kapunk. Ezt hívjuk elképzelésnek. Ami, csak csukott szemmel létható.

Na, már most, amiben nem hiszünk, ez eleve elképzelhetetlen számunkra. Mert nincsenek olyan szellemi szintű ideáink, amelyekkel el tudnánk képzelni azt a formát, amiben nem hiszünk. Ennél fogva, csak olyan dologban és eseményekben hiszünk igazán, amelyiknek a valóságát, el is tudjuk képzelni valóságosnak. Vagyis, a szellemi gondolataink informatív értékei, olyan ideákat képviselnek, amelyeknek a lelki szintű képzetei, képesek kialakítani számunkra a lelki szinten vágyott elképzeléseinket.

Ezért, a vágyainkról alkotott reális elképzeléseink, állandóan aktivizálják számunkra a tobozmirigyünket. Ezért látjuk az elképzeléseinket valóságosnak. Ilyen módon, már a látottak alapján, képes arra a tobozmirigyünk, hogy máris boldogsághormonokat biztosítson számunkra. Még akkor is, ha az a képzeletbeli látvány, csak az elménkben létezik. Mert az elménk számára, teljesen mindegy az, hogy a valóságot látjuk-e, vagy annak csupán a képzetét.

Ezért képesek a reális terveink, olyan elképzeléseket kialakítani az elménkben, amelyek már a tervezés alkalmával, boldogságot okozhatnak számunkra. Így lehetnek évekre, hónapokra, hetekre, vagy napokra szóló terveink. De pár órás vagy pár perces terveink is kialakulhatnak. Mert minden tervszerű cselekvésünk, előre megtervezett elképzelések alapján jöhet csak létre az életünkben. Ezért nagyon fontos az, hogy reális elképzeléseket gyártsunk az elménkben, a lelki vágyainkról.

Mert a vágy, egy lelki érzés rezgése. A lelkünk által bennünket éltető Isteni minőségünk, reánk vetített közvetlen akarata. Olyan mentális utasítás, amit ha szellemi szinten követünk a reális elképzeléseinkkel, akkor boldogok lehetünk. Isteni rendben. De sajnos, a legtöbb esetben, a lelki vágyaink nem jutnak el az elképzelés szintjére sem. Mert az önbizalom hiánya miatta, nem tartjuk magunkat méltónak arra, hogy megtapasztaljuk a vágyunk tárgyát vagy eseményét. Gyakorlatilag, átsiklunk a legtöbb vágyunk felett.

Pedig a vágy, éppen azért tudatosodott az elménkben, hogy annak a kívánt dolognak vagy eseménynek a lelki rezgését, a szellemi gondolataink informatív értékeinek a segítségével, elképzeljük magunk számára valóságosnak. Ha ezt tesszük, akkor tulajdonképpen, hitet formálunk az elménkben, a vágyunk valóságos elképzeléséből. Mert a hitünk, már olyan EEG agyi mágneses hullámunk, amelyiknek a szellemi gondolataink képezik a hullámhosszát, míg a hozzá csatolt lelki érzéseink a frekvenciáját. Vagyis a hiteink, már lelki erővel rendelkező olyan elképzeléseink, amelyek e miatt, mindig a megvalósulásuk felé fognak törekedni.

Mégpedig olyan módon, hogy éppen a tobozmirigyünk vetíti ki azaz, projektálja az elménkből, a képzeletünk által kifejezésre juttatott hiteinket. Mint sajátságos módon formált agyi mágneses hullámainkat. Így a tobozmirigy, nem csupán egy mentális kép megjelenését teszi számunkra lehetővé, hanem a lélek által biztosított mentális erőhatások kivetítését is elvégzi számunkra. A kifejezésre juttatott hiteinkbe ágazva. A szellemi szinten meghatározott mentális forma megvalósítása érdekében.

Ezért egy hatásos ima, valójában a vágyunkról alkotott olyan reális elképzelés az elménkben, amihez a pozitív lelki érzéseinket biztosítjuk. Ilyen módon, az elektromos tulajdonságú agyunk, mágneses hullámot formál a vágyainkból. Éppen azért, hogy kivetíthessük azt, a szintén elektromos adottságú anyagi valóságunkba. Ahol a hatásterjedés sebessége, legfeljebb a fénysebesség egy harmada lehet. Mivel az elektronok, legfeljebb egyharmad fénysebességgel mozognak.

Így az elménkből kivetített reális elképzelésünk, mint egy agyi mágneses hullám frekvenciája, éppen fénysebességgel terjed a térben. A hullámhossza által meghatározott célja felé. Ezért, az anyagi szintű eseményeink elé hatol, és beállítja azokat az induktív feltételeket, amelyek szerint az, megvalósítja számunkra a kívánt dolog vagy esemény elektromos anyagi megnyilvánulását. Ezért, én azt javaslom, hogy minden este elalvás előtt, képzelj el magadnak legalább egy olyan dolgot vagy eseményt, amit szeretnél megtapasztalni a másnapi valóságod részeként. Így a vágyott dolgok és események, csodálatos módon fognak megvalósulni számodra.

A tudatalattidban honos tudatosságod pedig, éppen azért mindenkori, mert a tudatos szellemi gondolataid segítségével, bármikor megváltoztathatod az elmédben. Mégpedig olyan módon, hogy olyan új tulajdonságokat tulajdonítasz magadnak, amelyek kielégítik a megváltozott egyéni igényeidet. Miközben, a régi tulajdonságtól, ami az újat korlátozhatja, tudatosan elfordulsz. Mert, ha például, a gazdagság tudatosságát építed be az elméd segítségével a mindenkori tudatosságodba, akkor a szegénység minden képzetétől el kell fordulnod. Mert nem lehetsz egyszerre gazdag is, meg szegény is. A vágyott cél érdekében, a szegénység minden lehetséges képzetétől le kell mondanod.

Minél több, szeretettel teljes tulajdonságot építesz be a tudatos elméddel, a mindenkori tudatosságodba, annál magasabb rezgésre készteted a tobozmirigyedet. Azt a tobozmirigyedet, amelyiken keresztül a valóságod dolgait és eseményeit, a lelki vágyaid szerint megteremtheted magadnak. Mivel a lelki vágyaid, az Isteni minőséged reád irányuló akaratát képviselik, ezért a tobozmirigyen keresztül történő megvalósulásuk, éppen az Isteni akarat dicsőségét jelenti számodra. Mert a teremtő, a teremtés által dicsőülhet csak meg számodra.

Ezért, amíg a vágyad szerint tudatosodó lelki érzéseidet, nem képzeled el valóságosnak az elmédben, addig éppen Istent fosztod meg attól a lehetőségtől, hogy megdicsőüljön az életedben. Így önmagadat szellemi szinten becsapva, olyan lelki életre kényszerülsz, ami esetleg emberhez méltatlan. Mert lássuk be őszintén, ha csak annyit érsz el az életedben, hogy van mit enned és innod, hogy van fedél a fejed felett, esetleg párosodhatsz és utódokat nevelhetsz, akkor az még, csupán állati szintet képvisel. Az Isteni lélek által éltetett értelmes ember, ettől sokkal többre hivatott.

Ezért, érdemes alaposan megtanulni azt, hogy a reális képzeletünkben rejlik a jövőnk. Azokban a reális terveinkben, amelyeket a vágyaink szerint tudunk elképzelni magunknak. Mert az aktív tobozmirigyünk, elegendő lelki erőt biztosít a valóságos elképzeléseinkhez.  Ezért, mindig figyelj a vágyaidra, és ha csak szórakozásból is, de képzeld el őket valóságosnak. Bátran játssz a gondolattal, hogy amit elképzelsz magadnak, az fog megvalósulni az életed eseményei között. Ezért, mindig a vágyaidat tedd, a lehetséges elképzeléseid első helyére. Egyetlen vágyadat se hagyd ki.

A dolog úgy működik, hogy amikor probléma elé állít az élet, akkor mindig ébred benned egy lelki vágy, ami már a problémád megoldott állapotára utal. Ezért, nincs is más dolgod, mint az, hogy a probléma ismeretében, mielőbb a lelki vágy valóságára fókuszálni az elméd figyelmét. Ami a problémád kellemetlen hatásával szemben, már örömöt lenne képes okozni számodra. Ezért, mielőbb képzeld el valóságosnak a vágyad tárgyát vagy eseményét.

Amikor pedig, már a vágyad által előre jelzett, számodra örömteli megoldásra gondolsz, akkor tulajdonképpen felmagasztalod a vágyadat. Amíg a vágyadat, felmagasztalod az elmédben a reális elképzelés által, addig a problémád mentális hatása, összezsugorodik számodra. Mert az észlelt probléma helyett, a számodra ideális megoldásra fókuszálsz a tudatos elméddel. De hasonló a helyzet akkor is, ha az elmédet fordítva, a már megszokott módon használod.

Amikor ugyanis, egy probléma ismeretében, a probléma okait és hatásait vitatod meg az elmédben, addig éppen a problémádat magasztalod fel. Vagyis, olyan reális elképzeléseket formálsz az elmédben, amelyek a problémád lehetséges okait és hatásait fogják előre vetíteni számodra. Újabb problémák megvalósulási esélyeit meghatározva az anyagi világodban.

Ráadásul, amíg az észlelt problémáiddal foglalkozol az elmédben, addig azokat felmagasztalva, a lehetséges megoldásuk vágy szerint előrevetíthető lehetősége, teljesen összezsugorodik számodra. Így röviden fogalmazva, a vágy lelki érzése, tulajdonképpen elhal számodra. Mert a vágyadban rejlő Isteni szintű teremtő erőt, nem vetted igénybe. Hiszen, nem emelted a vágyadat, a tudatos elképzelés szintjére az elmédben. Ezért, olyan valóságot kell elszenvedned, amit a problémáiddal vetítettél önmagad elé.

Mert az elméd olyan, mint egy mérleghinta. Így, ha felemeled, felmagasztalod a vágyaidat, a problémáid lesüllyednek és elhalnak számodra. Mert, a képzeleted segítségével, nem szolgálhatod egyszerre a megoldásra irányuló vágyadat is, és a problémádat is. Vagy az egyiket képzeled el valóságosnak, vagy a másikat. Így a kétféle elképzelés elvi lehetősége, gyakorlatilag kizárja egymást a megvalósulás lehetőségéből. Ezért, mindig a vágyat érdemes az elképzelés szintjén felmagasztalni az elménkben. Mert azzal, mindig Isten dicsősége valósul meg számunkra. Ezt teszi a tobozmirigy.

Mert, a tobozmirigy az, az elektromos tulajdonságú anyagi szervünk, amelyiken keresztül, az elménkben tudatosodott lelki vágyainkat el tudjuk képzelni valóságosnak, és EEG mágneses agyi hullámban kódolt hitként, ki tudjuk vetíteni az elektromos tulajdonságú elménkből. Ilyen módon, szándékosan használva a tudatos teremtés elvi lehetőségét. Olyan valóságos események kialakítására, amit a lelki vágyaink ébresztenek bennünk. Így a lelki vágyaink, éppen arról szólnak, hogy milyen valóság megtapasztalására lehetnénk érdemesek ahhoz, hogy emberhez méltó boldog életet élhessünk.

Így az alvónak látszó tobozmirigyünk, mindig a reális elképzeléseink segítségével aktivizálható. Amely mindig kivetíti a reális elképzeléseinket, és a bennük meghatározott hiteinket. Amikor azonban, az agyi mágneses hullámokban kódolt hiteinket vetíti ki, akkor már projektál. Vagyis, olyan spirituális erőhatásokat közvetít az elektromos anyagi világunkba, amelyek a valóság formálására, alakítására, teremtésére alkalmasak. Induktív módon. Mert, mindig a mágneses hullámok határozzák meg, az elektromos anyagi események sorsszerű alakulásait.

Ezért a reális képzeletben, az a lelki vágy tükröződik vissza szellemi szinten, ami a vágy rezgésében már tudatosodott az elménkben. Így minden szellemi szinten formált elképzelés, egy olyan előre kigondolt feltételezés, amiben a lelki vágyunk nyer valóságos értéket. Ezért az emberi módon meghatározott képzeteinkben, egy örökkévalóságon át formálhatja Isten a valóságot.

Ezért egy hatásos ima, a lélek belső változékonyságát, mozgásállapotát valósítja meg. Mégpedig, a reális képzelet segítségével. Ami egy probléma ismeretében, a vágyott megoldás felé való, szellemi és lelki törekvésünket egyesíti, a közben kialakuló agyi mágneses hullámunkban. Ezért, minél jobban beleéled magad a vágyad elképzelt állapotába, annál biztosabb az, hogy a valóságod részévé fog alakulni. Mert, annál több lelki érzést tudsz, a beleélés következtében beleinvesztálni.

Ezért, amikor már nem imádkozol, akkor is, a már beteljesült vágyad képzetéből gondolkozz és érezz tovább. Abból a személyes sikerélményből, amit az elképzelés formálása és beleélése közben éreztél. Vagyis, előre örülj a lehetséges megvalósulásnak. Mert, már képzeletben láttad. Az ilyen módon fenntartott pozitív lelki érzéseid, mindenképpen megvalósítják számodra, a vágyad szerint kívánatos valóságot.

Legyél mindig intelligens. Ami azt jelenti, hogy a szellemi gondolataid informatív értékeivel, értelmes módon fejezd ki, a lelki érzéseid rezgéseit. Mert, teljesen hiábavaló, a sok felhalmozott szellemi szintű ismeret, ha a lelki érzéseinket nem tudjuk kifejezni általuk. Mivel az élet, lelki eredetű. Hiszen, mindenki a lelki érzéseit juttatja kifejezésre a szellemi gondolatai, a kimondott vagy leírt szavai, és a cselekedetei által. Ezért, lehet valaki többdiplomás tanult ember, akkor sem nevezhető intelligensnek, ha a vágy szerinti lelki érzéseit nem képes kifejezésre juttatni a hiteiben.

Ezért a tobozmirigy, mindig az intelligenciánk mértéke alapján fog magasabb rezgési szinten működni. Mert, minél intelligensebb valaki, annál jobban képes a pozitív lelki érzéseit kifejezésre juttatni, a szellemi gondolatai segítségével. Így a lelki élete, annál aktívabb lehet. A tobozmirigyünk pedig, éppen a lelki aktivitásunk mértéke szerint fog magasabb rezgési szinten működni. Úgy is mondhatnám, hogy a tobozmirigyünk, az a spirituális csatornánk, amelyen keresztül a lélek, előre vetítheti számunkra a megtapasztalni vágyott jövőnket.

Csak a valóságos képzelet segítségével, meg kell tanulnunk használni ezt a spirituális lehetőséget. Mert a „spirit” szó, azt jelenti lélek. Ezért a „spirituális” szó arra utal, hogy valami lelki eredetű.  A lélek pedig, az életünk energiája. Amelyből minden lelki érzésünk eredeztethető. Azok a lelki érzéseink, amelyek mentális módon irányítható erőhatásokként, alkalmasak arra, hogy a valóságunk eseményeit, a vágyaink szerint formálják. Mert az erő, munkavégző képességet jelent. Akkor is, ha lelki eredetű erőhatásról van szó. Amit a lelki érzéseink biztosítanak számunkra.

Biztosan volt már úgy minden kedves olvasóm, hogy szellemi szinten jól tudta azt, hogy valamit meg kellene cselekednie, de nem volt hozzá lelki ereje. Tulajdonképpen, erről a lelki erőhatásról beszélek. Amit a lustaságunk miatt, elódázunk olykor, ha meg kellene tenni valamit. De ezek a cselekvéseinket megvalósítani képes lelki erőhatásaink, nem csak erre alkalmasak. Hanem arra is, hogy a hiteinkbe ágyazva, a vágyainkat valósítsák meg számunkra, a folyton változó elektromos anyagi valóságunkban.

Ezért, nagyon szegényes valóságot élhet csak meg az olyan ember, aki nem a lelki érzéseit követi a szellemi gondolatai segítségével. Akkor is, ha egyedül él. Ha pedig, társas kapcsolatot tart fenn, akkor pokollá teheti az élettársa mindennapjait is. Sajnos, nagyon sok ilyen család él ma a Földön. Ahol a felcseperedő gyermekek, a primitív családi mintákat követik akkor is, ha elmenekülnek otthonról. Mert, csak ez a szellemi szintű minta áll rendelkezésre számunkra. Akkor is, ha több diplomát szereznek közben az életükben.

Mert, nem a szellemi ismereteink fokozzák a tobozmirigyünk rezgési szintjét, hanem a pozitív lelki érzéseink. Erről szól a meditáció is. Amikor a szellemi gondolataink passzívak, és a lelki aktivitásunkra vagyunk tudatosak. Olyankor, a lelki jelenlétet tapasztaljuk meg. Mivel azonban, meditáció közben nem erősítik számottevően a lelki érzéseink a tobozmirigyünket, ezért az csupán, gyengébben fog rezgési szintemelkedésben részesülni. De mindenképpen jó érzéseket biztosít így is. Mert a meditatív alapú lelki jelenlét, Isten jelenlétét biztosítja a tudatos elménkben.

Az imaginációs technikák pedig, valamilyen képzeletbeli valóságról szólnak, amelyben megpihenhet a meditáló emberi elme. Ezért, az imagináció során, már valamivel magasabb rezgési szintet érhet el a tobozmirigy is. De ettől sokkal magasabb rezgési szintekre fokozható, ha a lelki vágyainkat képzeljük el valóságosnak, és beleéljük magunkat az elképzelésünkbe. Mert a reális képzeletalkotás is, egy olyan imaginatív mentális folyamat, amelyik meditatív elmeállapotnak minősül. Mivel, a valóságos elképzelésünk idejére, a lelki jelenlétünkben tartja, a vágyainkra irányuló szellemi gondolatainkat.

Ezért, az igazi meditáció, az a személyesen formált ima, amelyben imaginatív módon elképzeljük a vágyainkat valóságosnak, és amíg beleéljük magunkat, addig a lelki jelenlét meditatív elmeállapotában tartózkodunk. Ebben az elmeállapotban fokozódik a tobozmirigyünk rezgése igazán. Mert ilyenkor, a lélek, már él rajtunk keresztül. A bennünket éltető Isteni minőségű lelkünk.

Az aktív tobozmirigy tehát, azért „ébredt fel”, mert a lelki aktivitásunk miatt, magasabb rezgési szintre került. Ahogyan alkalmas arra, hogy a hiteinket kivetítse az elektromos anyagi valóságunkba, úgy fordított, inverz módon arra is alkalmassá válik, hogy a számunkra külsőnek minősülő kozmikus szintű mágneses hullámokat érzékelje számunkra. Intuitív módon. Így a magasabban rezgő tobozmirigy, alkalmas arra, hogy minden lehetséges biológiai szintű érzékszervünket pótolja és kiegészítse. Mert, nem csupán a korlátozott érzékszerveink érzékelési tartományait észleli, amit a mágneses hullámok idéznek elő az elektromos anyagi valóságban, hanem közvetlenül a teljes kozmikus szintű mágneses információkat.

Ilyen módon, ahogy a tobozmirigy aktív rezgéssel képes arra, hogy az agyi mágneses hullámainkat kivetítse számunkra az anyagi valóságunkba, úgy arra is alkalmas, hogy az anyagi világot működtető egyéb mágneses hullámokat is érzékelje. Ezt nevezzük hatodik érzéknek. Olyan spirituális szintű lelki érzékelésnek, ami magasan felülmúlja az öt érzékszervünk korlátozott képességeit. Amelyek, csak a szellemi szinten kezelhető információs igényeinket képesek kielégíteni. Erősen korlátozott módon.

Így a tobozmirigy olyan, mint egy mágneses jellegű adó-vevő berendezés. Mert például, amilyen szellemi gondolatokkal hangoljuk be, olyan kozmikus szintű mágneses hullámok fogadására válik alkalmassá. Ilyen módon, amikor egy probléma ismeretében, a problémára fókuszálunk a tudatos elménkkel, mert annak a lehetséges megoldását boncolgatjuk, de szellemi szinten nem jutunk dűlőre, akkor az elménk belefárad és elkezd egészen más gondolatokkal foglalkozni. Miközben a lelkünkben érezzük azt, hogy léteznie kell egy értelmes megoldásnak a felmerült problémánkra. Amire hangolódtunk.

Majd közben, intuitív módon beugrik a vágyott megoldás elvi lehetősége. A nélkül, hogy éppen foglalkoznánk azokkal, a szellemi gondolatainkkal. Egyfajta, heuréka jellegű élményben részesülve. Amikor az értelmes elme, éppen nem foglalkozik a probléma megoldásával, csak hirtelen felismeri és megérti azt, látszólag teljesen érthetetlen módon. Nos, hát ez az intuíció jelensége, amikor a szellemi gondolatainkkal felfokozott lelki érzéseink hatására, a tobozmirigyünk magasabb rezgési szinten rezegve, képes fogadni azt a kozmikus szintű mágneses hullámot, amelyik a felmerült problémánk tökéletes megoldását hordozza.

Ilyen módon, a tobozmirigy által felfogott kozmikus szintű mágneses hullám informatív értéke, olyan képzetet alkot az elménkben, amely által azonnal tudatosodik annak a szellemi szinten kezelhető mentális üzenete. Úgy is mondhatnám, hogy a tobozmirigyünk aktív rezgése, éppúgy alkalmassá tesz bennünket az agyi mágneses hullámaink közvetítésére, mint a kozmikus szintű mágneses hullámok fogadására. Így az intuitív agyi lehetőségeinkkel, akkor is hozzájuthatunk egy problémánk megoldásához, ha nem a hiteinkbe ágyazva képzeljük el azok lehetséges valószínűségét hanem, ha a tobozmirigyünket tesszük azokra fogékonnyá. Ez azért van így, mert Isten, sohasem hagy magunkra bennünket.

Mert az által, hogy egy felmerült problémánk lehetséges megoldásaira fókuszálunk a tudatos elménkkel, éppen arra a kozmikus szintű mágneses hullámhosszra hangolódunk, amelyikben megvan a számunkra elfogadható tökéletes válasz. Mert így, a problémánk szellemi szintű hullámhossza alapján, ugyanolyan hullámhosszúságú választ kaphatunk Istentől. A kozmikus szintű abszolút öntudattól. Az Univerzum teljes tudatosságától. Aki, önmaga szubjektív mágneses hullámai által működteti induktív módon, az objektív elektromos anyagi világunk valóságát.

Így a tobozmirigyünk, a kétféle valóság között biztosít olyan mágneses kapcsolatot, amelyben az értelmes ember, ráeszmélhet önmaga Isteni minőségére. Amilyen mértékben növekszik bennünk, az Istennel való önazonosságunk szellemi szintű mértéke, olyan mértékben fog a lelki aktivitásunk is növekedne. Ami a tobozmirigyünk rezgési szintjét fokozza.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2021.04.10.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr516496288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása