Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2021.05.26. 07:57 futotuz

Nyájimmunitás.

Címkék: nyájimmunitás

Nyájimmunitás.

Ma még rejtély az orvostudomány előtt, hogy a pandémiás járványt okozó vírusfertőzés, miért kerül el bizonyos embereket. Valamint az, hogy ha megfertőz is valakit, miért jár az enyhe tünetekkel, miközben több tízezren halnak meg a fertőzéstől. Ez az egészségügyi rejtély arra utal, hogy az orvostudomány, még mindig tehetetlen a vírusfertőzésekkel szemben. Nem értik azt, hogy hogyan működik, és e miatt, hogyan lehet ellene hatásosan védekezni. Mert a taps, nyilván nem képes meggyógyítani senkit. Csupán jólesik azoknak, akik a maguk módján, megpróbálnak mégis segíteni a megfertőződött embereken.

Alapvetően az a probléma, hogy a vírust, mint élettelen mikrokristályt, élőnek tekintik a szervezeten belül. Egy olyan élősködő élőlénynek, amelyik a sejtekbe jutva, felülírja az érintett sejt genetikai kódját, és önmagához hasonló vírusokat nemz. Így a sejtbe kerülése után 20-25 perc múlva, mintegy 200-250 darab vírusra esik szét a megfertőzött sejt. Miközben a megfertőződött sejt, látszólag mindvégig ugyanúgy működik, mintha teljesen egészséges lenne. Amit elektronmikroszkóppal figyelnek mindvégig. Vagyis, nem is tudják biztosan azt, hogy mi történik a megfertőzött sejten belül.

Tegyük fel, hogy az, az élettelen mikrokristály, amelyik korlátlan ideig képes megőrizni a fizikai szintű mikrokristályos szerkezetét, az élő szervezetbe jutva is élettelen kristály marad. Azzal a különbséggel, hogy a biológiai szintű szervezetbe kerülve, folyadékkristályos szerkezetté képes alakulni. Ilyen módon, a légtérben porszemként szálló vírus, az orrüreg nyálkahártyáján megtapad. Épp úgy, mint az illatkristályok. Majd a nyálkahártya szerves anyagát arra használja, hogy abban kristályosodik. Amíg kevés vírus van az orrüreg nyálkahártyáján, addig az ember csupán vírushordozónak minősül. Ilyenkor az ember, már fertőzőképes. Nyolc-tíz nap alatt azonban, olyan mértékű kristályosodás zajlik az orrüreg nyálkahártyáján, ami a folyamatos ki és belégzés miatt, éppúgy bekerül a légtérbe, mint a tüdőbe.

Alapvetően kétféle influenzás tünete van a vírusfertőzéseknek. Nedves és száraz. A nedves vírusfertőzés során, a megfertőződött ember taknya-nyála összefolyik, és a folyamatos orrfújás kényszere miatt, a vírus egy hét alatt kitisztul az orrüregből. Így azok is hamar meggyógyulnak, akik el sem mentek orvoshoz. Mert, kevesebb vírus jut a tüdőbe, így ritkábban jár a tüdőgyulladás veszélyével. Ami komolyabb egészségügyi problémákat okozhat.

Ez a mostani koronavírus azonban, legtöbbünknél száraz vírusfertőzést eredményez. Mert nem jár komolyabb el-taknyosodással. Ezért, a nyolc-tíz napos lappangási idejében, nedvessé kell tenni ahhoz, hogy természetes módon kitisztulhasson az orrüreg nyálkahártyájából. Mégpedig, az orrfújás kényszerével. Erre, alapvetően háromféle megoldás kínálkozik. Ha már pozitív vírusfertőzöttként lett valaki megállapítva. De a pozitív teszt nélkül is bátran alkalmazhatók, egyszerű megelőzésként.

Az első lehetőség, a kamillateás inhalálás. Naponta legalább két alkalommal, 15-20 percig. Az orrüregbe tapadt és kristályosodó vírus ugyanis, 56 fokon elveszíti a szilárd kristályos állapotát, és folyadékkristállyá alakulva, könnyen összekeveredik a közben keletkező nyákkal. Így az orrfújás kényszerével, kitisztulhat az orrüregből.

A második lehetőség, az erős ételek fogyasztása. Szintén, naponta legalább kétszer. Paprika, hagyma, torma, stb. Mert az erős és fűszeres ételek fogyasztásakor, az ember taknya-nyála összefolyik, amivel a vírus összekeveredik, és a kényszerű orrfújás lehetőségével, kiürül a vírus is az orrüregből.

A harmadik lehetőség pedig, a tüsszentőpor alkalmazása, naponta legalább két alkalommal. Ez lehet porrá reszelt szappan is. Ebből kell egy csipetnyi mennyiséget a tenyerünkbe tenni, és az orrunkkal felszippantani. A tüsszentőpor, éppúgy megtapad az orr nyálkahártyáján, mint a vírus. Viszont, a lúgos kémhatásánál fogva, feloldja a vírus savas kémhatású kristályszerkezetét. Így a közben keletkező nyákkal keveredve, az orrfújás kényszerével, kitisztul az orrüregből. Ilyenkor érdemes egy zsebkendőt előre előkészíteni, mert a szappan pora, erősen irritálja az orrunkat és többszöri tüsszentésre kényszeríti azt. Miközben a vírussal keveredett nyák, a tüsszentés nagyon erős kifelé ható légnyomására, eltávozik az orrüregből.

Egy pozitív teszttel rendelkező ember, így védekezhet a további fertőzés ellen. Ha azonban, valakinek már a tüdejébe került a vírus, akkor az, a tüdő nyálkahártyáján tapad meg. Épp úgy, mint ahogyan az orr nyálkahártyáján is megtapadt. Ahogy a tüdőben kristályosodik, egy része folyadékkristállyá alakul, és a tüdő sejtjeibe is bekerül. Gyakorlatilag megfertőzi azokat. A vérben áramló fehér vérsejtek pedig, mint ölősejtek, arra kényszerülnek, hogy izolálják vagy megöljék azokat a sejteket, amelyek vírusfertőzést szenvedtek. Ez a biológiai szintű immunharc eredményezi a tüdőgyulladást. Ennél fogva, minél több sejtet fertőz meg a vírus, annál nagyobb léptékű a tüdőgyulladás mértéke is.

A „vírus” szó, „mérget” jelent. Így a vírusfertőzés nem más, mint mérgezés. A sejtjeinkbe kerülve pedig, sejtes alapú mérgezés. Amit a vérben közlekedő ölősejtek természetesen felfedeznek, és aktívan harcolnak ellene. Ez a harc állandóan zajlik a szervezetünkben valamilyen mértékben. Mert a légterünk, állandóan tele van vírusokkal. Gyakorlatilag, mindenféle vírussal. Csak most, éppen a koronavírus van nagyobb koncentrációban. Ezért képes ilyen mértékű pandémiás fertőzésekre.

De a sejtjeinkben, csak akkor képes mérgezést okozni, ha ott oltókristályként tud funkcionálni. A nélkül, könnyen kitisztul a sejtekből. Ahhoz, hogy a vírus oltókristályként szerepeljen a sejtbe kerülve, arra van szüksége, hogy a sejt plazmaanyaga túltelített oldat legyen. Vagyis, túl savas kémhatású legyen az anyagi minősége. Erre azonban, a hasnyálmirigyünk vigyáz. Mert az étkezéssel bevitt táplálékaink pH egyensúlyát állítja be olyan módon, hogy biológiai szintű szódabikarbónát termel számunkra. Annyi biológiai szintű szódabikarbónát adagol a táplálékainkhoz a gyomorban, hogy azok, legfeljebb enyhén savas kémhatásúak lehetnek utána.

Így a véráramba kerülő elbontott táplálékaink, enyhén savas állapotban tartják a sejtjeink plazmaanyagát. Ez által, természetes védelmet nyújtva, a lehetséges vírusfertőzések ellen. Mert az enyhén savas kémhatású sejtekben, nem képes a vírus oltókristályként funkcionálni. Így könnyedén kitisztul a sejtből. Alapvetően, ez az oka annak, hogy sokan nem fertőződtek meg, vagy az esetleges fertőzöttségük, csak igen enyhe tüneteket produkált. Mert a hasnyálmirigyük jól működik.

Azok az emberek azonban, akik túl savasító jellegű ételeket és italokat fogyasztanak, vagy nem működik megfelelő módon a hasnyálmirigyük, természetesen veszélyeztetettebbek a vírusfertőzésekkel szemben. Így a betegek és az idősek, sokkal nagyobb veszélyben vannak. Mert az ő szervezetük sejtjei, túl savas kémhatásúak, túltelített oldatnak minősülnek, és így a bekerülő vírusok, oltókristályként képesek funkcionálni bennük.  Sejtes alapú mérgezést okozva.

Ezért, a járvány idejére én azt tanácsolom, hogy mindenki igyon meg minden nap éhgyomorra egy pohár vizet, amibe egy fél citrom levét és egy csapott kávéskanálnyi szódabikarbónát kevert el. Ilyen módon, nem szükséges az étrenden számottevően változtatni, mert a külső forrásból származó szódabikarbóna besegít a hasnyálmirigynek. Lúgosító hatásával, enyhén savas állapotban tartja a sejtjeinket. Amelyben a vírus már fertőzésképtelen. A citrom leve pedig, csak katalizálja ezt a kémiai folyamatot.

Amikor a sejt túl savas kémhatású vagyis, túltelített oldatnak minősül, akkor a vírus oltókristályként megmérgezi a sejt belső folyadékkristályos szerkezetét. Ennek a mérgezésnek a hatására, a vírus a saját kristályinformációját, a sejt DNS-ben kódolt saját genetikai kristályinformációjába ülteti. Röviden, „átírja” a sejt saját genetikai szintű kristályinformációját. Ilyen módon a folyamatosan kristályosodó sejtet arra készteti, hogy a vírus kristályinformációjának megfelelő víruskristályokat állítson elő. Ezért ez az átkristályosodási folyamat, mindvégig természetesnek látszik a mikroszkóp alatt.

Mert az egészséges sejt is egy folyadékkristályos szerkezet. Amelynek a természetes kristályosodási folyamatait, a vérben szállított tápanyagok tartják fenn. A sejt kristályosodási feltételei pedig, a DNS láncban vannak kódolva. Így a szervezet által termelt interferon, csak olyan mértékű osztódást engedélyez a sejtjeink számára, amelyik két egyenlő részre osztja, a folyamatos kristályosodás miatt egyre csak gyarapodó sejtjeinket.

A vírusfertőzéssel sújtott sejtben azonban, ez az interferon által meghatározott osztódási lehetőség van felborítva. Így a vírusfertőzött sejt, nagyon sokfelé osztódva, fertőzőképes vírusokat termel, miközben átkristályosodik. Ezért a természetes osztódása után, maga a sejt tulajdonképpen megszűnik. Vírusokká alakul. Ezt az átkristályosodási folyamatot próbálják az ölősejtek megakadályozni. Akár úgy is, hogy a fertőzött sejtet elpusztítva, megvédik a szervezetet a további mérgezéstől.

Amikor egy ember védőoltást kap a vírusfertőzés ellen, akkor az oltásban lévő több billió vírus vagy vírusalkatrész, megfertőzi az egész szervezetet. Nem csupán a tüdőt. Ezért a szervezetben, bárhol kialakulhat gyulladás. Főképpen az oltás helyén. Ezek a belső gyulladások, egy egészséges emberben nem olyan számottevőek. De egy beteg vagy idős emberben végzetesek is lehetnek. Mert a beteg vagy gyenge szervezetben kialakuló gyulladások, egyéb szövődményeknek mutatkozva, meg is ölhetik az embert. Így pusztult el már ez idáig, közel 30 ezer honfitársunk. A krónikussá vált egyéb szövődményeik miatt.

Az egészségügy tehetetlensége miatt, az oltás látszik a legjobb megoldásnak. Ezt az elvet, a politikai vezetés felkarolta és erőnek erejével szorgalmazza is. Így már, közel ötmillió honfitársunk lett beoltva. Mert a beoltott létszámhoz kötik a járvány miatt bevezetett korlátozások feloldásának a részleteit. Ezért, nagyon sok egészséges ember lett megfertőzve oltással, hogy „védettséginek” nevezett oltási igazolványt kapjon. Sok embert a munkája miatt köteleztek, mások pedig, hallgattak a politikai szintű propaganda „megvezetéseire”. Megint mások pedig, a külföldre utazás lehetőségét látják az oltásban. Most pedig, a fiatalok kerültek terítékre. Azzal zsarolva őket, hogy addig „nincs discó és buli”, amíg nincsen oltási igazolvány.

Pedig, a védőoltások hatásaiért, senki sem vállalja a felelősséget. Sem a gyártó, sem a forgalmazó, sem az egészségügy, sem a kormány. Mert olyan gyorsan lettek kikísérletezve, hogy a szükséges teszteket, nem volt idő elvégezni. Ezért, kizárólag önkéntes alapon vállalható a védőoltás, így mindenki maga vállalja a felelősséget érte. Illetve, ha a gyermekednek adatod be, akkor azért is te magad vagy a felelős. Mert, a szülői hozzájárulásod szükséges a gyermeked beoltásához. A plakátok, a TV és a rádió, azt harsogják, hogy ne hallgassanak az emberek az „oltásellenesekre”. Csak az a tuti védelem, amit a kormány diktál. De felelősséget nem vállalnak érte. Pedig, ebben az esetben, csak a kormány lehet a felelős. Azon belül is a kormányfő, aki diktatórikus módon, egy személyben határoz mindenről.

Ez a politikai szinten erőltetett oltási kényszer már addig fajult, hogy az oltatlan embereket, már nem fogadják az egészségügyben csak akkor, ha oltási igazolványt mutatnak, vagy 11 500 forint ellenében, friss negatív koronatesztet csináltatnak maguknak.  A saját költségükön. Ez miniszterelnöki rendelet. Vagyis, az egész járvány alatt dolgozhattak az oltatlanok becsülettel, fizethették a társadalombiztosítást, de most, ha orvoshoz kell esetleg menniük, mégis kiszolgáltatottak a politikai szintű járványkezelési intézkedésekkel szemben. Egészséges ember létükre. Ez a rendelkezés, az oltatlan egészséges emberek politikai szintű üldözését valósítja meg.

Mert ezek, nem egészségügyi rendelkezések. Hiszen az egészségügy, az egészségeseket nem korlátozza. Akkor sem, ha nincsenek beoltva. Ez csupán politikai mérce. Bár ingyen kapja minden állampolgár a közpénzből vett védőoltást, de mégis nagy üzlet ez a politikai vezetőinknek. Épp úgy, mint a járvánnyal kapcsolatos egyéb eszközök forgalmazása. A maszkok, a fertőtlenítők, a lélegeztetők, a légszűrők, a védőoltások, a védettségi igazolványok, a stb. Ezek nem orvosi kellékek, hiszen az egészségügynek is alig jut belőlük néha. Ezeknek már, üzleti céljuk van.

Ha egy egészséges ember védőoltást kap, akkor az adott vírussal szemben időlegesen védettséget élvezhet. Ezért kell az oltást időszakonként megismételni. Mindig újra emlékeztetni kell a szervezetet. Csakhogy, amikor az oltás méreganyaga bekerül a szervezetbe, akkor azzal a mérgezéssel, felülírja a szervezet saját immunális védekezőképességét. Amit a fehér vérsejtjei biztosítottak. Így a fehér vérsejtek, nem képesek észrevenni időben, ha egy másik, mutáns vírus került a szervezetbe. Vagyis, míg a koronavírussal szemben védettséget biztosít a védőoltás, addig a mutánsokkal szemben, kiszolgáltatottá teszi a beoltott szervezetet.

Ha egy fertőzött embert oltanak be, akkor annak a szervezetében, kettős mérgezés fog érvényesülni. A vírus méreganyaga és az oltás méreganyaga. Ez az egyidejű kettős mérgezés, mutációra kényszeríti a fertőző vírust. Így alakult ki a magasan oltott társadalmakban olyan vírus-mutáció, amely új fertőzési hullámmal sújtotta őket. Mint például, Anglia. Élen jártak az oltakozásban, elérték a politikai szinten kívánatos nyájimmunitást, most pedig, kiszolgáltatottakká váltak a mutáns vírusokkal szemben. Mert a mutáns vírusnak, hiába mutatják fel a védettségi igazolványukat.

A levegő, az élet legelemibb alapeleme. Hiszen állandóan lélegzünk. Megszakíthatatlan módon. De az egészséges életet, csak a tiszta levegő szolgálhatja. Így a maszkok kötelező jellegű viselése, életellenes dolog. Mert, éppen a szabad légzés lehetőségétől fosztja meg az embert. A fertőzött embernek azért kötelező hordani, mert akkor kevésbé fertőznek. De a maszkban való lélegzés során, az a vírus is a tüdejébe kerül, amit amúgy kifelé lélegezhetett volna. Vagyis, a saját fertőzöttségének a mértéke fokozódik a maszk viselése közben.

Míg az egészséges embernek, azért kötelező a maszk, hogy ne fertőződjön meg olyan könnyen. Csakhogy, az állandóan hordott maszkban, olyan baktériumok tenyésznek meg, amelyek a tüdőbe kerülve, bakteriális eredetű tüdőbetegségek okozói lehetnek. Ilyen módon, éppúgy az egészségügyi ellátást terhelik, mint a vírussal fertőzöttek. Ezért a maszk kötelező viselése, csak zárt helyeken lehet indokolt, ahol az emberek túl közel tartózkodnak egymáshoz. Nyílt terepen, közterületeken, megfelelő távolságtartás mellett, teljesen indokolatlan.

Az éjszakai kijárási tilalom pedig, megint csak politikai döntés. Mert éjszaka, szinte mindenki alszik, aki csak teheti. Ezért, sokkal kevesebb ember tartózkodik a közterületeken. Így, jóval könnyebb a szükségszerű távolságtartás mellett közlekedni. Ezért, ezek a politikai rendelkezések, csak a társadalom „megfélemlítésére” alkalmasak. Ráadásul, az egészséges embereket éppúgy sújtja, mint a megfertőzött betegeket.

Mivel minden vírus, a fent leírt módon fertőz, ezért a hangsúly a mérgezés megelőzésén van. Amit kevesebb étel fogyasztásával, diétával, szénsavmentes italok fogyasztásával, és napi szinten bevitt szódabikarbónával könnyen szabályozhatunk. Oly annyira, hogyha a növényeink vagy az állataink fertőződnek meg valamilyen vírussal, akkor ők is elég jól kikezelhetők szódabikarbónás oldattal. Nem szükséges az egész állományt megsemmisíteni. Amire sajnos, volt már példa bőven.

Ha pedig, valakit a megelőzés hiányában, mégis kórházba visznek, és lélegeztető gépre kerül, akkor az ő tüdejébe, olyan alkoholos vagy lúgos párlatot kell a gépi levegőárammal biztosítani, amely alkalmas a tüdeje nyálkahártyás felületét fertőtleníteni. Mert pusztán a lélegeztetés, nem szünteti meg a tüdő nyálkahártyáján aktív vírusok kristályosodási folyamatait. Ilyen módon, a tüdő nyálkahártyáján, a kristályosodás által okozott vírusos fertőzés, megszüntethető és kiszellőztethető. A beteg pedig, sokkal hamarabb lekerülhet a lélegeztetését végző gépről.

Nagyon valószínű az, hogy az infúzióba kevert szódabikarbónával pedig, a sejtek pH szintje beállítható. Így a sejtes alapú mérgezés hatása, közvetlen módon korlátozható. A véráramba adagolva. Mert egy vírusfertőzésben szenvedő embernek, erre van a legnagyobb szüksége.

Mert az a vírus, ami az egyszerű szappanos kézmosással nagyon könnyen közömbösíthető, az csak az egészségügyi tehetetlenség miatt lehet ilyen veszélyes számunkra. Hiszen, amikor alaposan kezet mosunk, akkor a szappan lúgos kémhatása közömbösíti, a vírus savas kémhatású kristályszerkezetét. Ha ez ilyen egyszerű a szervezetünkön kívül akkor, csak azért lehet bonyolult a szervezetünkön belül, mert az egészségügy nagyon rosszul kezeli a fertőzést. Mert élőlényként, mikroorganizmusként tekint a vírusra. Meg akarja ölni az élettelen vírust, ami méregként fertőz. Így, teljesen esélytelen a dolog.

Tudomásul kell vennünk végre azt, hogyha a szilárd anyagok minden lehetséges formája, valamilyen rács vagy kristályrács alapú szerkezetet alkot, akkor a vírus is ilyen élettelen mikrokristály csupán. Ha az anyagokat fizikai hatásoknak tesszük ki, akkor elveszítik ugyan a szilárd szerkezetüket, de a kristályos jellegük megmarad. Folyadékkristályokká alakulnak. További fizikai hatásra, gőzkristályokká, légnemű kristályokká alakulhatnak. Csak ilyen módon képesek fordított fizikai folyamatokkal, újra eljutni a kristályos szerkezetű alaphelyzetükbe. Ami ismét szilárd rács vagy kristályrács szerkezetet biztosít számunkra. Másképpen ez nem megy.

Elég, csak a vízre gondolni. Ami szilárd állapotban jég. Stabil kristályos szerkezettel rendelkezik. Míg gőz állapotában, légnemű kristályszerkezetek sokasága. De a hó is kristályszerkezettel rendelkező szilárd állagú víz. Így a víz, szintén kristályos szerkezet. Folyadékkristályos. Ezért képes a szervezet sejtjeinek az anyagi minőségét 70 százalékban képviselni. Így a sejtjeink, folyadékkristályos szerkezetű zárt biológiai egységek. Ezért a sejtjeink szaporulata, a sejtek belső kristályosodási folyamatainak az eredménye. Ami az osztódás után kétfelé vált sejtekben, tovább folytatódik.

Ahhoz tehát, hogy ennek az írásnak a mondanivalóját tökéletesen megértse valaki, arra van szüksége, hogy a kémiai szintű kristályosodási folyamatokkal tisztába kerüljön. Valamint, a mérgezést jelentő átkristályosodási folyamatok kémiai feltételeivel. Mert a sejtes alapú biológia nem más, mint szerves-kémia. Ami a sejtes szintű kristályosodási folyamatokon alapszik. Sajnos, ebbe képes a vírus, mint méreg beleavatkozni. Méreganyagával átkódolni, a sejt saját kristályosodási programját. A sejt genetikai kódját.

Így a szervezetünk sejtjeiben zajló természetes kristályosodási folyamatokat a hasnyálmirigyünk szabályozza. Biológiai szintű szódabikarbóna szükségszerű adagolásával. Amellyel a szervezetünk sejtjeinek a pH egyensúlyát enyhén savas kémhatásúra állítja be. Ebben a munkájában segíthetünk járvány idején, külső forrásból származó szódabikarbóna bevitelével. Hogy a szervezetünk vírusokkal szemben fennálló immunlehetőségei ideálisabbak legyenek. Különösen a gyengébb fizikumú, betegesebb vagy idősebb emberek esetében.

Egy népcsoport valós nyájimmunitása, nem növekszik akkor, ha a vírusra amúgy is immunis embereket is beoltjuk. Éppen ellenkezőleg, azt kellene mielőbb vizsgálni, hogy mitől immunis természetes módon az, aki nem betegszik meg. Mivel, az a vírusok elleni hatásos küzdelem, lehető legtermészetesebb módja. Ami szerintem, az ideális pH egyensúlyban rejlik. Abban a tényben, hogy a szervezetünket alkotó sejtjeink, enyhén savas kémhatásúak. Amit kevesebb étkezéssel, diétával, lúgosító étrenddel, és lúgosító italok fogyasztásával, aránylag könnyedén el lehet érni.

Az egészséges ember számára a gyógyszer méreg. A beteg számára is, addig gyógyhatású a szer csupán, amíg a szervezete az egészség felé nem fordul. Így az oltás is gyógyszernek minősül. Vagyis, méreg az egészségesek számára. Ezért, egészségügyi szempontból véve, teljesen indokolatlan azok számára, akik nem fertőződtek meg, vagy csak enyhe tünetekkel vészelték át a fertőzést. Az lehet, hogy szépen hangzik az, hogy mindenki védett lehet az oltásnak köszönhetően. De ez, nem lehet egészségügyi döntés. Csupán politikai. Akkor is, ha hasznosnak látszik a célja.

Így az olyan ember, aki orvosi intelemre, nem szed minden ok nélkül gyógyszereket, „gyógyszerellenesnek” minősül. Aki nem oltatja be magát indokolatlanul, az pedig, „oltásellenes”. De ezt én, büszkén vállalom is. Mert hála az Istennek, egészséges vagyok. Ahogy az egészséges állapotomhoz, nincsen szükségem gyógyszerekre, úgy a vírusfertőzés elleni védőoltást is tudom nélkülözni. Még akkor is, ha a politikai nézet szerint, egy oltatlan ember olyan, mint egy biológiai szintű „időzített bomba”. Akiben a vírusfertőzés bármikor kialakulhat. Azt figyelembe sem veszik, hogy már régen túl vagyok rajta. Gyenge tünetekkel átvészeltem, és már egészséges vagyok. Azóta pedig, minden nap iszok szódabikarbónás italt, hogy megelőzzem a vírusfertőzöttség lehetőségét.

Az pedig, hogy az egészséges oltatlanokat, szinte már üldözi az állam politikai vezetése, teljesen abszurd. Miközben eddig, mindvégig reájuk támaszkodott a járvány ideje alatt. Úgy munkavégzés, mint adózás szempontjából. Ezért, miközben az egészségügy célja az, hogy egészséges maradjon a társadalom, addig a politika célja éppen ellentétes. Mert a vírusfertőzéssel szemben, természetes immunitás is a rendelkezésünkre áll. Mivel, a politikai nyomás ellenére sem vagyok hajlandó szégyellni azt, hogy védőoltás nélkül is egészséges vagyok.

Ezért, mivel természetes módon immunisak vagyunk a vírusfertőzésre, ezért a „nyájnak” ez a része, már immunitással rendelkezik. Ilyen módon, csak azokat kell beoltani, és a „nyájunk” immunitásához igazítani, akikben az a természetes immunitás nem működik megfelelően. Mert a „nyájimmunitás”, éppen azt jelenti, hogy a társadalmi közösségen belül, mindenki védettséget élvez a vírusfertőzéssel szemben. De, akiben a védettség természetes körülmények között is fennáll, azt már nem szükséges védetté tenni védőoltásokkal. Mert azok számára a védőoltás, csak méreg lehet.

Ilyen módon, nem az egészségeseket kell védeni, hanem a fertőzésre hajlamos embereket. Az egészségesek száma jóval nagyobb lehet a társadalmunk „nyájában”, ha a fent leírt megelőzési praktikákat tudatosan is alkalmazzák. Úgy a magánéletben, mint az egészségügyben. Ehhez, jó egészséget kívánok mindenkinek.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2021.05.26.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8816572062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása