Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2021.06.12. 05:36 futotuz

Kristálybiológia.

Címkék: kristálybiológia

Kristálybiológia.

A materialista világnézet alapján, az élet nem más, mint az anyag legmagasabb rendű szerveződése. Biztosan van benne valami, de ez persze, nem mondható egyértelmű meghatározásnak.  Ezért, nagyon sokan, és persze sokféleképpen próbáltak tudományos értékű meghatározást találni az élet mibenlétére. De sajnos, a mai napig, mégsem rendelkezünk az élet olyan értelmezésével, amit minden tudományos szakember, egyértelműen el tudna fogadni.

Ha már az anyag legmagasabb fokú szerveződéséről van szó, akkor először is, nézzük a dolgot az anyagelbontás logikája szerint. Az anyagok alapvetően, három csoportba rendezhetők. A fizikai szinten, radioaktív módon elbomló anyagokra, egészen az ólomig. Az ólomtól a hidrogénig, kémiai szintű anyagelbomlási folyamatok zajlanak. Amit a vegyülési képesség jelent. Majd a szervessé vált anyagokban koncentrált hidrogént, a biológiai szintű élet képes elbontani. Ezért fogyasztunk minél nagyobb hidrogénszámú szénhidrogén alapú vegyületeket. Így a sejtjeinkben szerintem, a hidrogén ég el, vegyileg tiszta vízzé. Ami a sejtjeink számára, a legideálisabb oldószer.

Most pedig, nézzük magát az anyagi minőséget. Szinte minden szilárd anyag, valamilyen rács vagy kristályrács alapú szerkezettel lehet csak elektromosan stabil. Amikor hőkezelésnek vetjük alá őket, akkor elveszítik ugyan a szilárd állapotukat, de a kristályos jellegük csak módosul. Gyakorlatilag, folyadékkristályokká alakulnak azok. További melegítés hatására, gőz vagy gáz szerkezetet vesznek fel. Amelyben elveszítik ugyan a folyadékkristályos állapotukat, de gőz vagy gáz alapú légnemű mikrokristályokká módosulnak. Vagyis nagyon apró, szilárd mikrokristályos szerkezetekké.

Itt van például, a víz. Három halmazállapota lehetséges. A kristályos szerkezetű szilárd jégből, hő hatására víz lesz. Folyadékkristállyá alakul. További hő hatására, gőz lesz belőle. Légnemű kristályszerkezet. Hőelvonással pedig, a lecsapódó gőz, megint vízzé alakul. Így a gőzkristályokból, folyadékkristályos szerkezet lesz. Ha pedig, még tovább hűtjük, ismét szilárd szerkezetű jéggé dermed. Kristályos szerkezetű szilárd anyaggá. Mert a halmazállapot változásai közben, mindvégig megtartotta a kristályos tulajdonságát. Csak ilyen módon képes ismételten, szilárd kristályos állapotot felvenni.

A sejtjeinkben zajló élet pedig, hetven százalékban víz alapú. Vagyis, a sejtjeink plazmaanyaga, éppen a víznek köszönhetően, alapvetően kristályos szerkezetű. Mégpedig, folyadékkristályos összetételű. Ebből azonnal adódik az is, hogy a víz alapú sejtes élet, nem más, mint biológiai szintű kristályosodási folyamat. Így a többsejtű életformákban, mint például az emberben is, olyan sejtes alapú kristályosodási részfolyamatok zajlanak, amelyekhez az kristályosodási alapanyagokat, az anyagcsere folyamataink során vesszük fel.

Amikor táplálkozunk, akkor hidrogénben gazdag szerves szénvegyületeket fogyasztunk. Valamilyen más élőlény biológiai szintű alkotóelemeit. Ilyen módon, nagyon kevés szervetlen dolog képezi, az anyagcsere jellegű folyamataink aktív részét. Talán, csak a só. De amikor iszunk vagy folyamatosan lélegzünk, akkor főképpen, a szervezetünk számára fontos szervetlen anyagokat vesszük magunkhoz.

Az egészséges táplálkozás lényege ezért az, hogy minél több szerves módon megkötött hidrogénhez juttassuk a szervezetünket. Másképpen fogalmazva, a túlzott hőkezelésnek kitett ételeink, elveszítik a hidrogénben dús állapotukat, és egyre jobban terhelik a szervezetünket. Ezért hívják a hosszan főzött magyaros ételeket, nehéz ételeknek. Amitől az orvos eltiltja a beteg embereket. Diétára fogva őket. Mert a diétás ételek, éppen a kevesebb hőkezelés miatt, még sokkal dúsabbak hidrogénben.

A szervezetünkbe vitt folyadék és táplálék, a gyomorba kerül, és ott a saját baktériumtörzseink feladata az, hogy kémiai szintű alkotóelemeire bontsa azokat. Majd a véráramba kerülve, könnyen eljuthatnak a sejtjeinkhez. Ahol a hidrogén elégetése során víz keletkezik. Miközben a hidrogén égési folyamata, életerővel látja el a sejtet. A többi anyagi minőség pedig, a sejt saját biológiai szintű kristályosodási folyamatait szolgálja ki. Vagyis, a sejt DNS kódjában rögzített kristályosodási programja alapján hasznosítja a sejt, a vér által bele szállított tápanyagokat. Így a sejtes alapú genetikai kód, valójában a sejt saját kristályosodási programját határozza meg.

A sejtjeink tehát, úgy növekednek, hogy a saját kristályosodási programjuknak megfelelően, hasznosítják a vér által szállított tápanyagokat. Ilyen módon, a sejtes alapú kristályosodási program szerint gyarapodó sejtek, amikor elérnek egy kritikus értéket, akkor egyszerűen kettéosztódnak. Testvériesen megfelezve a sejt minden lehetséges alkotóelemét. Ilyen módon, két teljesen egyforma alapsejtté alakulnak. Amelyekben tovább folytatódhatnak, a sejtes alapú kristályosodási folyamatok.

Ezért, csak azok a sejtek és sejtszövetek maradhatnak életben, amelyeket a vér által kiszolgálnak a szervezet baktériumai. Ha egy sejt vagy sejtszövet kimarad a vérkeringésből, akkor azt, erős zsibbadással jelzi a szervezet. Ha pedig, egy testrész elválik a szervezettől, akkor kikerül a vér által szállított tápanyag ellátásból, és hamar elhal. Ezért azt is mondhatjuk, hogy a sejtjeink zárt, anyagi jellegű kristályosodáson alapuló biológiai szintű életképességét, a vérünk biztosítja.

Amikor pedig, operálnak valakit, és valamilyen más élőlény sejtes alapú szövetét próbálják beültetni a szervezetébe, akkor az a kísérlet, azért nem valósulhat meg, mert minden élőlénynek, egészen mások a sejtes alapú kristályosodási előfeltételei. Ami sejtenként, a DNS kódban van meghatározva. Ennél fogva, az emberi szervezet, nehezen fogadja el más élőlények sejtszöveteit a sajátjának. Mert a genetikai kódjában, egészen más kristályosodási feltételek kódjai vannak rögzítve, mint az emberi szervezet sejtjeiben.

Amikor pedig, megérti valaki azt, hogy a biológiai szintű sejtes élet, a sejtekben koncentrált kristályosodási folyamatokon alapszik, akkor válik nyilvánvalóvá számára az, hogy a vírusok, mint élettelen mérgező mikrokristályok, hogyan képesek ártani nekünk. Mert a vírus szó fogalmi jelentése az, hogy méreg. Ilyen módon, méregként kerül a szervezetünkbe, és mérgezést okozva képes ott ártani nekünk. Mégpedig olyan módon, hogy a sejtjeinkbe kerülve, átprogramozzák a sejtjeink genetikai szintű kristályinformációit. Ilyen módon, alkalmasak arra, hogy teljesen átkristályosítsák a méreganyagukkal megfertőzött sejtjeinket.

A vírus, egy apró méretű mikrokristály. A légáramlattal száll, mint a por. Mint a virágpor, vagy egyéb más illatkristályok. A légterünk, állandóan terhelt ilyen mikrokristályokkal. Ezért a szervezetünk, állandóan ki van téve a lehetséges „vírustámadásoknak”. A táplálékaink is tele vannak vírusokkal. De az egészséges szervezet, elég jól védekezik, az ilyen irányú fertőzésekkel szemben. Amit a vírus, mint méreg okozhat.

Amit szilárd anyagként megeszünk vagy folyadékként megiszunk, az a nyelőcsövünkön keresztül jut a gyomorba. Ahol az anyagelbontásért felelős baktériumaink általában, közömbösíteni tudják a mérgező hatásukat. Így a vírusok mérgező hatása, inkább csak az egyéb életnedveinken keresztül, vagy a légzés által árthatnak nekünk. Amikor kikerülik az emésztőrendszerünk bakteriális szintű védelmi blokkjait.

Így a nyílt sebek által a véráramba kerülő vírusok, bakteriális ellenőrzés nélkül kerülhetnek a szervezetünkbe. Sokkal könnyebben fertőzve az érintett sejtjeinket. A vírus által megfertőzött sejtjeinknek, megváltoznak a kristályosodási feltételei. Amit a vérben található fehér vérsejtek, mit ölősejtek felügyelnek. Így a vírusok által mérgezett sejtjeinket, szervezetidegenként izolálják, vagy akár el is pusztítják azokat azért, hogy védelmezzék a teljes szervezetünket. Ezek lesznek, az úgynevezett gyulladásos tünetekkel járó testi folyamataink.

Amikor pedig, a légáramon keresztül jut a vírus az orrunkba, akkor a mikrokristályos szerkezete, az orrüreg nyálkahártyáján tapad meg. Ott zavartalan módon kristályosodhat tovább a nélkül, hogy az, a mi egészségünket éppen befolyásolná. Ilyenkor vagyunk vírushordozók, akik nem fertőzöttek még, de már fertőzésre alkalmas vírusgazdák. Mert a folyamatos légzés miatt, már olyan víruskristályokat lélegzünk, köhögünk, vagy tüsszentünk kifelé, ami másokat is megfertőzhet.

Ahogy kifelé lélegezve, a veszélyes vírus a légáramba kerülhet, úgy befelé lélegezve, a tüdőbe jutva is veszélyes lehet. Mert a tüdő nyálkahártyáján ismét megtapadva, éppúgy képes tovább kristályosodni, mint az orrüregben. Csakhogy, a tüdő nyálkahártyáján kristályosodó vírus egy része, folyadékkristályos állapotba kerülve, könnyedén bekerülhet a tüdőnk sejtjeibe. A sejt apró kapillárisain keresztül. Ahol a vírus folyadékkristályos szerkezete, mint méreg, könnyen megfertőzi az érintett tüdősejteket.

A vírus által megfertőzött sejtben, átírja a sejt genetikai kódjában rögzített saját kristályosodási programját. De erre, csak akkor képes a vírus, ha az érintett sejt túl telített oldatnak minősül. Vagyis, ha a sejt, túl savas kémhatású. Ha csak enyhén savas az érintett sejt kémhatása, akkor a vírusfertőzéssel járó mérgezés nem jöhet létre, és a vírus könnyedén kitisztul a sejtből.

Ahhoz, hogy a sejtjeink ne legyenek túl savas kémhatású túltelített oldatok, a szervezetünk természetes módon úgy felügyel, hogy a hasnyálmirigyünk biológiai szintű szódabikarbónát termel számunkra. Amit a gyomortartalomhoz adagolva, beállítja annak a számunkra ideális pH értékét. Mégpedig, enyhén savas kémhatásúra. Így a sejtjeinkbe jutó táplálékok, nem savasíthatják el túlzottan, a sejtjeink plazmaanyagát. Alapvetően, ez az oka annak, hogy nagyon sok egészséges ember, nem fertőződik meg a vírussal. Vagy, csak enyhe tünetekkel párosul a vírusfertőzöttségük. Mert a hasnyálmirigyük tökéletes módon működik.

Ha azonban, túl erősen savasító jellegű étrendet követünk, vagy a hasnyálmirigyünk nem termel elegendő biológiai szintű szódabikarbónát, mint egy beteg vagy idős embernél, akkor a sejtek elsavasodása elkerülhetetlen. Így a sejtek túl savassá válnak, és túltelített oldatoknak minősülnek, a vírus mikrokristálya számára. Vagyis, a vírusfertőzés könnyedén megvalósulhat bennük. Amelynek keretében, a vírus mikrokristályos anyaga, átírja a sejt saját genetikai szintű kristályinformációját, és a saját kristályinformációja alapján átkristályosítja a sejtet. A vírusfertőzés által átkristályosodó sejt, mindvégig éppen úgy működik, mint egy normális módon kristályosodó sejt, azzal a különbséggel, hogy a 20-25 perc alatt lezajló sejtosztódás során, 200-250 darab vírussá osztódik a sejt. Amelyek azonnal, további vírusos alapú sejtfertőzésre alkalmasak.

Ezért járvány idején, nagyon célszerű dolog az, ha minden nap megiszunk éhgyomorra egy pohár vizet, amibe egy fél citrom levét és egy csapott kávéskanálnyi szódabikarbónát kevertünk el. Így a külső forrásból származó szódabikarbóna, besegít a gyomortartalom pH egyensúlyának a beállításában. Amit a fél citrom leve, csak katalizál. Ezzel a vírusfertőzés lehetősége, a minimálisra csökkenthető.

Ha pedig, valakinek a vírustesztje pozitív lett, mert az orrüregében már kristályosodik a vírus, annak is van jó megoldás. Mert ez a vírusfertőzés, száraznak mondható. Vagyis, nem jár erős eltaknyosodással. Ezért, mielőbb nedvessé kell tenni a folyamatot. Még, mielőtt a tüdőbe juthatna. Erre, három lehetőség kínálkozik. Az első, a kamillateás inhalálás. Naponta legalább két alkalommal. Mert a forró, 56 foknál magasabb hőmérsékletű kamillagőzben, az orrüregben kristályosodó vírus szilárd anyaga megolvad, és a közben keletkező nyákkal együtt, az orrfújás lehetőségével eltávozik az orrüregből.

Második lehetőség, az erős ételek fogyasztása. Szintén naponta kétszer. Mert, amikor erős ételt fogyaszt az ember, akkor a taknya-nyála összefolyik, és az orrüregben kristályosodó vírussal keveredve, könnyedén kitisztul. Mégpedig a kényszerű orrfújás lehetőségével. Ilyen ételek lehetnek például, a hagyma, a paprika, vagy a torma.

Harmadik lehetőség, a tüsszentőpor használata. Például, porrá reszelt szappan. Amiből egy csipetnyit a tenyerünkre teszünk, és az orron át felszippantjuk. Naponta legalább két alkalommal. A lúgos kémhatású szappanpor, az orr nyálkahártyáján tapad meg. Éppen úgy, mint a vírus. Ott feloldja a vírus savas kémhatású anyagi szerkezetét, és a gyorsan keletkező nyákkal keveredve, a többszöri tüsszentés kényszere miatt, könnyen kiürül az orrüregünkből. Célszerű egy zsebkendőt előkészíteni, mert az ilyen nyákképződés igen aktív folyamat.

A régebbi típusú influenzás vírusfertőzések, eleve nedvesek voltak. Így a nyákképző hatásuk miatt, azok az emberek is hamar meggyógyultak, akik nem is mentek el orvoshoz. Mert, ritkán jutott el a folyamat, a tüdő megfertőzéséhez. Ez a mostani koronavírus azonban, száraz vírusfertőzésnek minősül. Ezért szükséges ilyen légúti praktikákat bevetni ahhoz, hogy az orrüreg tisztasága garantált legyen. Így a pozitívként megállapított teszt után, szintén célszerű a napi szintű szódabikarbónás folyadék fogyasztása. A járvány teljes időtartamára. E mellett, főképpen diétás és lúgosító jellegű ételek fogyasztása is ajánlott. Esetleg a laza böjt. Éppen azért, hogy a gyomortartalom pH értéke, mindig megfelelő maradjon. Főképpen beteg és idős embereknél. Akiknél a hasnyálmirigy működése bizonytalan lehet.

Ha pedig, valakinek már a tüdejében kristályosodik a vírus, és tüdőgyulladást okoz benne, akkor elnehezül a légzése, és lélegeztető gépre kapcsolják. Így a gépi lélegeztetés során, enyhén lúgos kémhatású párlattal, ki lehet mosni a tüdejét. Hogy a tüdőgyulladást okozó vírusok, leoldódjanak a tüdő nyálkahártyájáról. Így a gépi lélegeztetéssel kezelt beteg, hamarabb lekerülhet le a lélegeztető gépről. Közben az infúziójába, megfelelő mennyiségű szódabikarbóna keverhető, hogy a tüdő gyulladásába került sejtjeit, mihamarabb kifertőtlenítse.

Mivel minden vírus apró méretű mikrokristályként, ugyanilyen módon fertőz, ezért általánosságban elmondható az, hogy ez a módszer, bármilyen vírusfertőzéssel szemben bevethető. Ráadásul, mivel az állatok és a növények is többsejtű életformát valósítanak meg, ezért az ő vírusfertőzésük ellen is hatásosan használható. Mégpedig úgy, hogy az italukba vagy az öntözővizükbe, megfelelő mennyiségű szódabikarbónát keverünk, és azzal itatjuk vagy öntözzük őket. Akkor, nem szükséges, teljes állat vagy növényállományokat kiirtani.

Mert az, elég morbid dolog, hogy amikor a természet védelme érdekében, tudatosan védjük a fajokat, akkor közben, az esetlegesen vírusfertőzött fajokat, az utolsó szálig kiirtjuk könyörtelenül. Mert félünk a vírusfertőzés elvi lehetőségétől. Illetve azért, hogy a vírusfertőzés ne terjedjen tovább, az adott faj távolabbi egyedeiben. Mert nem ismerjük, a vírusfertőzés gyógyításának az ideális lehetőségét.

Ahhoz, hogy a világunkban kevesebb vírusfertőzés alakuljon ki, arra van szükségünk, hogy az erősen savasító jellegű ételeinket és italainkat meg kell szüntetni. Így a gasztronómusok feladata az lehet, hogy minden étel és ital pH értékét meghatározva és feltüntetve engedjék csak forgalomba a készételeket. Mivel azonban, az ételeink oroszlánrésze savasító jellegű, ezért célszerű inkább az italainkat lúgosabb kémhatásúakra cserélni. Az erősen szénsavas italaink helyett. Oly annyira, hogy a kórházakban és munkahelyeken, célszerű ilyen enyhén lúgos kémhatású italokat alkalmazni védőital gyanánt. Mert a hangsúly, a tervszerű megelőzésen van.

Így a többsejtű zárt biológiai rendszerek, mint például, az ember is, olyan folyamatosan kristályosodó sejtekből állnak, amelyeket a sajátságos bakteriális élet tart működésben úgy, hogy az anyagcsere jellegű folyamataink által bevitt táplálékaink szakszerű elbontását végzik el, és a vér által juttatják a sejtjeinkhez. Ahogy a bioszféránk minden lehetséges pontján megtalálhatók, a szerves anyag elbontásáért felelős baktériumok, úgy a zárt szervezetünk sem nélkülözheti őket. Így minden lehetséges többsejtű életformának, sajátságos baktériumtársadalma képviseli azt a specifikus baktériumflóráját, ami az ő sejtes alapú kristályosodási folyamatait képes kiszolgálni.

A baktériumok azonban, egysejtű életformákként, teljesen önellátóak. A saját kristályosodási folyamatukhoz, maguk veszik fel a táplálékot. Olyan apró méretekben, amit már nem szükséges tovább bontani. Így a többsejtű szerves életformákban, teljesen otthonosan érzik magukat. Miközben teljesen szétszedik számunkra a táplálékainkat, ők maguk is táplálkoznak. Így a bakteriális flóránk egészsége is attól függ, hogy milyen minőségű ételeket és italokat fogyasztunk. Ha a táplálékaink erősen savasító jellegűek, akkor az, a bakteriális flóránk számára is ártalmas. Így olyan betegségek alakulhatnak ki a szervezetünkben, amelyek valamelyik baktériumtörzsünk létszámának a csökkenésére vagy a hiányára vezethető vissza. Szinte minden betegségünk ilyen eredetű, amelyikhez az orvosunk szigorú diétát rendel.

A nátrium-hidrogén-karbonát vagyis, a szódabikarbóna, szintén egy por alakú mikrokristályos szerkezet. Ami vízbe vagy vizes oldatba kerülve, növeli annak a pH értékét. Vagyis, lúgosítja azt. A túlzottan lúgos kémhatású folyadékokat pedig, az enyhén savasabb kémhatás felé rendezi. Ezt teszi a sejtjeinkben is. Mert a sejtjeink, nagymértékben vízalapú folyadékok. Ezért termel számunkra a hasnyálmirigyünk is, biológiai szintű szódabikarbónát. A pH egyensúlyunk fenntartása érdekében. Mert az egészséges szervezet pH egyensúlya, enyhén savas kémhatást igényel. Amit a szódabikarbóna szabályoz. Amelyben a sejtjeink genetikai szintű kristályosodási folyamatai, magabiztosan megvalósulhatnak.

Érdemes szót ejteni még, a védőoltásokról. Mert a jelenleg dúló pandémiás szintű világjárványban, bárki megfertőződhet. Majd, mint vírusgazda, a szervezetében tovább termeli a fertőzőképes vírusokat, amelyekkel másokat is megfertőzhet. Így a tervszerűen beadott védőoltás látszik a legideálisabb védekezési lehetőségnek. Mivel az orvostudomány gyakorlatilag teljesen tehetetlen a vírusfertőzésekkel szemben, ezért a politika vette át az oltások által megvalósítható védekezés, egyetlen célszerűnek látszó lehetőségét.

Csakhogy az oltás, az egészséges emberben védelmet nyújt ugyan, a covid 19 elnevezésű vírusfertőzésekkel szemben, de átveszi a hatalmat a szervezet fehér vérsejtjei fölött. Amelyek, mint természetes immunsejtek felügyelnek a sejtjeink kristályos alapú tisztaságára. Így a koronavírussal szemben védettek lehetünk ugyan, de a többi mutáns vírussal szemben, teljesen kiszolgáltatottakká válhatunk. Ha pedig, eleve fertőzött embert oltanak be, akkor annak a szervezetében, a vírus által megvalósuló sejtes alapú mérgezés, olyan átkristályosodási feltételeket határoz meg, amelyek megváltozott kristályszerkezetű mutáns vírusok kialakulását teszik lehetővé. Így a fertőzött ember szervezetében az oltás, vírusos alapú mutációkat eredményezhet. Ami ellen a koronavírus fertőzésére irányuló oltás, már lehet, hogy hatástalan.

Jó hír az, hogy a politikai szinten irányított, kényszerű okok miatt beoltott emberek szervezetéből kitisztítható az oltás méreganyaga. Mégpedig, a fent említett szódabikarbónás ital rendszeres fogyasztásával. Mert, ahogy a lúgos kémhatású szappan, könnyedén közömbösítheti, az alapos kézmosás alkalmával a vírusok savas kémhatású kristályszerkezeteit, úgy a lúgos kémhatású szódabikarbóna, a sejtjeink fertőtlenítését láthatják el. Közömbösítve és kitakarítva onnan, minden vírusfertőzésre alkalmas idegen kristályszerkezetet. Így az oltás méreganyagát is.

Ezért az életünk, objektív anyagi szempontból szemlélve, szerintem nem más, mint a sejtjeinkben megvalósuló kristályosodási folyamatok folytonossága, amit a baktériumaink látnak el, az anyagcsere jellegű folyamataink elbontott termékeiből. Itt most, nem térek ki az élet szellemi és lelki vonatkozásaira, mert azok az elvek, tovább bonyolítanák az emberi élet leírását. Röviden talán, csak annyit jegyeznék meg, hogy szerintem, az anyagi mivoltunk elektromos adottságunk, a szellemi mivoltunk mágneses adottságunk, így a lelki mivoltunkat, a kettő között fennálló, állandó induktív viszonynak köszönhetjük.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2021.06.12.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4916589726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása