Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2021.06.20. 06:43 futotuz

Vírusvédettség.

Címkék: vírusvédettség

Vírusvédettség.

A rengeteg áldozat azt bizonyítja, hogy az egészségügy, még mindig szinte teljesen tehetetlen a vírusfertőzésekkel szemben. Mert a segíteni akarás, és a steril körülmények, nem nagyon befolyásolták a vírusfertőzés ártó hatásait. Így a vírusfertőzésekkel szemben, éppúgy kiszolgáltatottak a megfertőződött betegek, mint az őket kezelő egészségügyi alkalmazottak.

Ezért, a vírusfertőzésekkel szemben, a védőoltás látszik a legideálisabb megoldásnak. De beoltani, csak egészséges embereket érdemes. Mert a beteg emberekben, az oltás hatására változni, mutálódni fog a vírus. Viszont a mutáns vírusok ellen, már nem nyújt védelmet a specifikus oltás. Mert az oltás, ideiglenesen átveszi a szervezet védelmét az immunrendszertől, de csak egy meghatározott fajta vírusra képes figyelmet fordítani. Így a mutáns vírusok, gond nélkül képesek fertőzni a beoltott embereket is.

Ezt az oltással kapcsolatos egészségügyi álláspontot, a politikai hatalom is átvette. Így az egészségügyi tehetetlenséggel szemben, a politikai aktivitás vált a nép érdekében meghatározóvá.  A járvánnyal kapcsolatos válságkezelés eszközéül szolgálva. Így a politikusok szerint, a minél nagyobb létszámú beoltottság garantálhatja csak a vírusfertőzések megszűnését. Ezért, minden lehetséges politikai praktikát kitalálnak ahhoz, hogy az oltási kedvet felfokozzák a nép köreiben. Esküdt ellenségnek kikiáltva az oltatlanokat. Mert szerintük, ha a beoltottak védettséget élveznek, akkor az oltatlanok lehetnek csak a potenciális fertőzés lehetséges alanyai. Annak ellenére, hogy az egészségesek már régen túl vannak a fertőzésen. Enyhe tünetekkel megúszták azt. Ennél fogva, már védőoltás nélkül is, természetes védettséget élveznek a vírusfertőzéssel szemben.

Ezért, a covid 19 vírus ellen beadott védőoltás, csak a covid 19-es vírusfertőzés ellen nyújt időszakos védelmet. Ezért szükséges a védőoltást három-négyhavonta megismételni. Ilyen módon emlékeztetni a szervezetet arra, hogy milyen fertőző ellenség ellen van beoltva. Vagyis, a beoltott szervezetet, folyamatosan kell újabb oltásokkal mérgezni ahhoz, hogy a védettségét fenn tudja tartani. Mert az oltás, éppúgy méreg az egészséges emberek számára, mint a gyógyszer. Ezért, ha én egészséges létemre nem szedek gyógyszert, attól még nem vagyok gyógyszerellenes. Ha pedig, egészséges létemre nem oltatom be magamat, attól még nem vagyok oltásellenes. Csak, nincsen rá szükségem.

Mert a szervezetem, elég jól megbirkózott a vírusfertőzéssel, természetes úton is. Hiszen, enyhe tünetekkel átvészeltem a járványt, már a kezdeti szakaszában. Sőt, mi több, vannak olyan ismerőseim akik, szinte teljesen tünetmenetesen vészelték át. Ezért, teljesen értelmetlen számunkra a védőoltás. Éppen ellenkezőleg, az egészségügynek pont az ilyen embereket kellene tüzetesebben megvizsgálnia ahhoz, hogy rájöjjön végre arra, hogy miért tudtunk természetes védettségben élni a járvány ideje alatt is. Mert, ha az egészségügy rájön a természetes védettség okára, akkor éppen az a cél, hogy ilyen természetes védettséget kell kialakítani minden beteg, fertőzött ember szervezetében is ahhoz, hogy mielőbb meggyógyuljon. Oltás nélkül is.

Mert, védőoltás nélkül is hatásosan lehet védekezni a vírusfertőzések ellen. Az egészséges szervezet ezt tudja. Hiszen a légterünkben, állandóan vannak vírusok. Ilyen módon, mindig ki vagyunk téve a vírusfertőzések lehetőségeinek. De a szervezetünk, természetes módon képes védekezni ellenük. Az viszont igaz, hogy ez a természetes egészségi állapot, bármikor megváltozhat. Meggyengülhet, megöregedhet, megbetegedhet. Vagyis, kiszolgáltatottá válhat a vírusfertőzésekkel szemben.

Ezért érdemes megismerni a vírusfertőzés egészségügyi folyamatát. A „vírus” szó magyar jelentése az, hogy „méreg”. Így a vírusfertőzés gyakorlatilag, sejtes alapú mérgezést jelent. A vírus tehát, egy légáramlattal terjedő mikrokristály. Ami a folyamatos légzés kényszere miatt, az orrüregeinkbe hatolva, annak nyálkahártyáján tapad meg. Éppen úgy, mint az illatkristályok. Ott nyolc-tíz napig lappangva kristályosodik, amíg az egyre gyarapodó mennyisége a tüdőbe kerül. A tüdő nyálkahártyáján ismét megtapad, és további kristályosodási folyamattal gyarapodik tovább. A tüdő nyálkájával keveredve azonban, a tüdő sejtjeibe kerülhet. Ahol a vérben található fehér vérsejtek, mint ölősejtek, megpróbálják izolálni, esetleg elpusztítani a megfertőződött sejtet. Ez az immunfolyamat okozza a tüdőgyulladást.

A tüdő sejtjeibe kerülve, a vírus oltókristályként átírja, a sejt genetikai kódjában rögzített saját kristályosodási programját. Amit a sejt természetes növekedése jelent. Ezért a megfertőzött sejtet arra készteti, hogy a fertőző vírus saját genetikai kódjának megfelelő vírusokat kristályosítson a beteg sejt. Így a megfertőzött sejt, 20-25 perc elteltével, 200-250 darab ugyanolyan fertőzőképes vírussá osztódik szét. Miközben a sejtes alapú kristályosodási folyamatai, mindvégig egészséges folyamatnak tűnnek a mikroszkóp alatt. Ilyen módon, a megfertőzött sejtből keletkező vírusok, további fertőzéseket idéznek elő, a szervezet legközelebbi sejtjeibe kerülve.

Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor a légtérben állandóan terjedő vírusok, már régen kiirtották volna a sejtes alapú életformákat. De a vírus oltókristályként, csak túltelített oldatban képes érvényesülni. Vagyis, az érintett sejtek túl savas kémhatású plazmaanyagában. Ha a sejtek, csak enyhén savas kémhatásúak, akkor a beléjük került vírusokat, a fehér vérsejtek könnyedén izolálják és kitakarítják a sejtből. Mert a sejt plazmaanyaga, nem biztosít, a fertőzőképes vírus számára túltelített oldatot. Így a vírusfertőzés nem jöhet létre.

A sejtjeink, az anyagcsere jellegű folyamataink során kapnak, a véráram közvetítése által olyan tápanyagokat, amelyek szükségesek a sejtes alapú kristályosodási folyamataikhoz. Ezért a hasnyálmirigy, biológiai szintű szódabikarbónát termel számunkra azért, hogy az étkezés során bevitt táplálékaink pH értékét beállítsa vele. Ezért a gyomortartalmat képviselő táplálékainkat, enyhén savas kémhatásúra szabályozza be. Amit a bakteriális törzseink szednek szét, bontanak el, és így kerül a véráramba. Ha tehát, a hasnyálmirigyünk egészséges, és megfelelő mennyiségű biológiai szintű szódabikarbónát termel számunkra, akkor a sejtjeink pH egyensúlyban vannak. Enyhén savas sejtes közegként, alkalmatlanok arra, hogy bennük a vírus oltókristályként funkcionálva, mérgezésen alapuló vírusfertőzést idézzen elő.

Ha azonban, túl savas étrendet folytatunk, vagy a hasnyálmirigyünk nem termel elegendő biológiai szintű szódabikarbónát számunkra, mert betegek vagy már idősek vagyunk, akkor a szervezetünk sejtjei túlzottan elsavasodhatnak. Vagyis, alkalmasakká válnak a sejtes alapú vírusfertőzésekre. Ezért, az én javaslatom az, hogy minden nap, amíg a járvány tart, igyunk meg éhgyomorra egy pohár vizet, amibe egy fél citrom levét és egy csapott kávéskanálnyi szódabikarbónát kevertünk el. Ilyen módon, a szervezetünk napi védelmét megoldhatjuk akkor is, ha gyengébb már a hasnyálmirigyünk. A citrom leve pedig, csak katalizálja ezt az áldásos folyamatot.

Ettől azonban, még megfertőződhetünk a légáramban lévő vírusok által. Ez a most fertőző koronavírus, egy száraz vírusnak minősül. Ami azt jelenti, hogy nem jár az orrüregben való kristályosodási folyamata nyákképződéssel. A régi influenzavírusok nedvesek voltak. Erős nyákképző hatással párosultak. Ezért, egy hét alatt, az olyan ember is meggyógyult, aki nem ment vele orvoshoz. Mert az állandó orrfújás kényszere miatt, a vírus is kitisztult az orrüregből. A koronavírust azonban, nedvessé kell tenni ahhoz, hogy a nyolc-tíznapos lappangási időben, kitisztuljon az orrüregünkből. Erre háromféle lehetőség kínálkozik.

Az első lehetőség az, hogy forró kamillateás inhalálással gőzöljünk, naponta legalább kétszer. Mert a kamillatea forró gőzében, úgy 56 fok körül, a vírus kristályszerkezete megolvad, és elkeveredik a közben keletkező nyákkal. Így az orrfújás kényszerének köszönhetően, a vírus is könnyen kitisztulhat az orrüregünkből.

Második lehetőség, az erős ételek fogyasztása. Naponta legalább két alkalommal. Hagyma, paprika, torma. Mert az erős étel hatására, az ember taknya-nyála összefolyik. Ebben a gyorsan képződő nyákban, feloldódik a vírus kristályszerkezete is, és az orrfújás kényszere miatt, könnyen kitisztul az orrüregből.

Harmadik lehetőség, a lúgos kémhatású tüsszentőpor használata. Naponta legalább két alkalommal. Például, porrá reszelt szappan formájában. De más jellegű mosópor is alkalmas. Esetleg szódabikarbóna. Ha a tenyeredbe teszel belőle egy csipetnyi mennyiséget és az orroddal felszippantod azt, akkor az is az orrüreg nyálkahártyáján fog megtapadni. Ahol a vírus kristályosodik. Ennél fogva, a lúgos kémhatású tüsszentőpor, feloldja a vírus savas kémhatású kristályos szerkezetét. Ami a közben keletkező nyákkal keveredve, a hirtelen erősödő tüsszentés kényszere miatt, könnyen kitisztul az orrüregből. 

Ilyenkor érdemes előre előkészíteni, megfelelő mennyiségű zsebkendőt, mert a tüsszentés nagyon hamar következik be. Ráadásul, többször is megtörténik egymás után. Gyermekek vagy idősek esetében, érdemes a helyiség légterébe fújni a tüsszentőpornak használható lúgos port, hogy a folyamatos légzés által, az orrüregükbe kerüljön a tisztító jellegű szer. Ilyen módon, úgy tisztulhat ki az orrüregük, hogy gyakorlatilag észre sem veszik azt. Csak jókat tüsszögnek tőle.

A vírusfertőzések ellen tehát, a megelőzés a lehető legjobb módszer. Sokkal kevesebb savasító jellegű étrendet érdemes követnünk. Gyakorlatilag, diétásabb étrendet. Nem árt az sem, ha átmenetileg kicsit kevesebbet eszünk. Valamint, érdemes elkerülni a szénsavas italokat. Helyettük inkább, enyhén lúgos italok fogyasztását érdemes favorizálni. Ilyen módon az egészség, járvány idején is fenntartható.

Ma a védettségi igazolvány, különböző alapjogokat biztosít a vírus ellen beoltott emberek számára. Éppen annyi alapjogot, mint amennyi alapjogtól megfosztja az állam az oltatlan, egészséges embereket. Mert ez már, nyilván nem egészségügyi, hanem politikai szintű rendelkezés. Pedig, az egészséges emberek korlátozása, egyáltalán nem indokolt. Mert ma, az oltott és oltatlan, együtt dolgozhat egész nap. Együtt utazhat a tömegközlekedési eszközökön. Akkor is, ha nagy a tömeg. Együtt vásárolhat az üzletekben. Együtt intézkedhet a hivatalokban. Csupán a mindennapi szórakozás lehetőségeiből vannak kirekesztve, az oltatlan egészséges emberek. Teljesen érthetetlen módon. Erőszakos módon diktált, politikai érdekből.

A „védettségi igazolvány”, egy teljesen hamis elnevezés. Mert a vírusfertőzés ellen beoltott ember is lehet vírushordozó. Akinek az orrüregében fertőzőképes vírus kristályosodik. Így nyolc-tíz napig, éppúgy képesek észrevétlenül fertőzni, mint az oltatlanok, ha vírushordozókká válnak. Majd valószínű az, hogy a tüdejükbe jutó vírus, enyhébb lefolyású fertőzést okozhat csak, a védőoltásnak köszönhetően. De attól még, képesek másokat is közben megfertőzni.

Ráadásul, ha mutáns vírus hordozóivá válnak, akkor a védettségi igazolványukat hiába lobogtatják. Hiába mutatják fel a mutáns vírusnak. Mert a koronavírus elleni védőoltás, nem biztosít védelmet a megváltozott kristályszerkezetű mutáns vírusokkal szemben. Így a védettségiként értelmezett oltási igazolvány, hamis illúzióban ringatja a beoltott embereket. Mert a védettség szó fogalmi jelentése éppen az, hogy a vírusfertőzésekkel szemben vált védetté a beoltott ember. Csakhogy, a mutáns vírusokkal szemben, nem biztosít védelmet a koronavírusra adott oltás.

Ezzel szemben, az általam javasolt egészségügyiként értelmezhető házi praktikák, bármilyen vírusfertőzés ellen hatásosak. Mert napi szinten felkészítik a szervezet sejtjeit, a vírustámadások elvi lehetőségére. Hiszen, minden vírus, ugyanilyen feltételekkel képes csak megfertőzni a szervezetünk sejtjeit. Ezért, bármilyen vírus ellen hatásosak. Oly annyira, hogy más élőlény esetében is bevethető. Így állatok és nővények vírusfertőzése ellen is hatásos, ha a napi italukba vagy öntözővizükbe szódabikarbónát keverünk. A méretüknek megfelelő mennyiségű szódabikarbónát. Ami nem is olyan túl sok. Mert, egy felnőtt embernél naponta, egy csapott kávéskanálnyi mennyiséget tesz ki csupán.

Ez biztosít igazi védettséget. Mert, bármilyen fajta vírustámadás ellen hatásos, ami a légtérben terjedhet. De, elég jó védelmet nyújthat akkor is, ha étellel vagy itallal kerül a vírus a szervezetünkbe. Illetve, a szódabikarbóna alkalmas arra is, hogy olyan egyéb vírusproblémákat szüntessen meg a szervezetünkben, amelyek már évek óta terhelik azt. Mert a szódabikarbóna tisztító, fertőtlenítő, méregtelenítő hatása, a szervezetünkön belül is jól bevethető. A sejtjeink tisztítására. Azok pH egyensúlyának a beállítására. Ami a fizikai szintű egészségünk alapja.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2021.06.20.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr816599148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása