Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2022.05.12. 21:25 futotuz

Isteni mátrix.

Címkék: isteni mátrix

Isteni mátrix.

Ezzel a címmel jelent meg Gregg Braden új könyve. Ami röviden arról szól, hogy van egy stabil halmaz az Univerzumban, amit kizárólag Isten ural, és amelynek kvantummechanikai szintű hatása van az objektívként megismerhető anyagi valóságra. Ilyen módon az író, nyíltan összekapcsolja a tudomány eddigi materialista eredményeit, az Isteni eszmék idealizált vallásos alapjaival. Mert szerinte, a bolygó és csillagközi tér nem üres, ahogy azt a tudomány sugallja, hanem egy egységes halmaz, amely egy kozmikus mező erőterét képviseli. Az a kozmikus szintű erőtér az, amely a tudományos szinten értelmezhető Isteni mátrixot alkotja. De, hogyan lehetséges ez?

Az én véleményem szerint, természetesen lehetséges. Mert, ha a légterünkben felfelé haladunk, akkor elhagyjuk a bioszféránk határát, és abba a közegbe kerülünk, ami bolygó és csillagközi térként, már nem képvisel anyagi minőséget. Mert, semmiféle elektromos vonatkozása nincsen. Az űrhajóink mégis ebben a halmazban közlekednek. A műholdjaink, szintén ezt a közeget használják arra, hogy a Föld körül, egy geostacionárius pályán keringve, együtt mozogjanak a bolygónkon meghatározott ponttal. Mintha egy képzeletbeli zsinór tartaná a Földünkhöz képest stabilnak látszó helyzetben őket.

Ennél fogva az űr, amit a bioszféránkon kívüli tér jelent, nem lehet üres. Mert mozgási teret biztosít az anyagi minőségek számára. Márpedig mozgás, valamilyen állapot béli változás, csak valamilyen közegben jöhet létre. Amelyhez képest, amelyhez viszonyítva, amelyre támaszkodva, megvalósulhat az észlelt változás. Ez a tér képviseli azt a kozmikus szintű alaphalmazt, amelynek a teljes közege, az Isteniként értelmezhető mátrixot alkotja. De, azért nevezik ezt Isteni mátrixnak, mert benne a hatásokat közvetíteni képes kvantummechanikai folyamatok, az emberi szem számára teljesen láthatatlanok. Ezért, csak logikai szinten lehet kiokoskodni azt, hogy ez a kozmikus szintű alaphalmaz, érzékelhető hatásokat képes gyakorolni az anyagi világunkra. De, hogyan fogadható ez el a mai, általánosan művelt értelmes ember számára?

Tanult villanyszerelőként, az én véleményem az, hogy a valóság, amelyben élünk, elektromos és mágneses egy időben. Vagyis, nem „elektromágneses”, ahogyan azt a tudomány állítja, hanem elektromosan mágneses. Ami azt jelenti, hogy a mágneses erőtér, folyamatosan induktív hatással van az elektromos erőterekre. Ha pedig, a légterünkben felfelé haladva, elhagyjuk a bioszféránkat, és a bolygó és csillagközi térbe kerülünk, akkor az már, kizárólag a mágneses tér birodalma. Amelyben, már nincsen elektromosan jellemezhető anyagi tulajdonság.

Vagyis számunkra, az a létezés valóságának egy másik világa. Egy egészen más világ. Egy olyan mágneses alaphalmaz, amelyben a longitudinális felépítésű mágneses hullámok, erőtérré alakítják az alaphalmazt. Mágneses mezőt formálva belőle. Egységes erőtérként pedig, csak az elektromos anyagi valóság felé közvetítheti azt a mágneses hatást, ami benne uralkodik. Vagyis, a kozmikus szintű mágneses erőtér és az elektromos tulajdonságú anyagi világ, állandó induktív viszonyban áll egymással.

Kezdjük ezt az alapoknál. A mágneses alaphalmazt, az Univerzum oszthatatlan alaptömegeinek a teljes közege alkotja. Ezek az oszthatatlan alaptömegek, az elektronoknál körülbelül tízezerszer kisebbek. Oszthatatlan alaptömegekként, az elektrosztatikus megosztás képességével nem rendelkezhetnek. Mert azzal, csak összetett szerkezetű anyagi minőségek bírnak. Így az oszthatatlan alaptömegek teljes közegének jutott az Univerzumban, a mágneses hullámok kialakítási képessége.

Az oszthatatlan alaptömegek, teljesen kitöltik az Univerzum minden lehetséges terét. Ezek teljesen egyenrangú alapkiterjedések. Ezért egymást félre tolni vagy félre lökni önerőből képtelenek. Viszont, sem stabil felfüggesztésük, sem pedig, fix alátámasztásuk nincsen. Egymás relatív alátámasztását biztosítják. Ezért a nyugalmi helyzetüket folyamatosan keresve, állandóan csak rezegnek. Egy folyton rezgő mátrix rendszert alkotva. A szervezettnek minősülő, kényszerű együttes rezgéseik pedig, longitudinális felépítésű, azaz egyenes irányultságú mágneses hullámokat alakítanak ki a közegükben.

Vagyis, az ilyen módon kialakult mágneses hullámokban, az oszthatatlan alaptömegek által biztosított rezgési szintű részerők, a hullámhossz által meghatározott irányba terjednek. Mégpedig, a frekvencia révén kialakított, és egymás után felsorakozott erőimpulzus sorozatok által. Amely erőimpulzus sorozatokat, kvantumokként értelmez a tudomány. Ezek a kvantumok pedig, periodikus jelleggel közvetítik azokat a rezgési szintű erőhatás impulzus csomagokat, amelyek a mágneses frekvenciát alkotják. Ezt a mágneses hullámokban folytonossá vált rezgési szintű erőhatások közvetítési módját nevezhetjük energiának.

Vagyis az energia, nem az anyagi testek sajátságos tulajdonsága, ahogyan azt a tudomány hibásan értelmezi. Hanem a mágneses hullámokban terjedő rezgési szintű erőhatásoknak a folytonossága. Így a mágneses hullámok, olyan erőtérré alakították a mágneses alaphalmazt, amely kozmikus szintű mágneses mezőként, folyamatos induktív hatást gyakorol az elektromos tulajdonságú anyagi részhalmazok elektronjainak az elektrosztatikus erőtereire. Vagyis, az induktív hatás lényege az, hogy a mágneses erőtér hatást gyakorol, az elektronok elektrosztatikus erőtereire. Egy adott anyagi részhalmazon belül, minden elektron elektrosztatikus erőterére egy időben.

Mert az elektronok, mint az anyagi minőségek legkisebb alkotóelemei, a hozzájuk közel álló oszthatatlan alaptömegekből építik fel az elektrosztatikus erőtereiket. Amely erőterek, hűségesen követik az elektronjaik alakját és megszerzett forgó és keringő mozgásformáit. Ennél fogva, a lineáris felépítésű mágneses erőtérrel szemben, az elektronok elektrosztatikus erőterei, centrális felépítésűek. Ugyanannak az alaphalmaznak az alkotóelemeiként azonban, mint erőterek, mindenképpen egymás ellen munkálkodnak. Ilyen módon, egymás erőhatását próbálják a másikra erőszakolni, az egységesnek mondható nyugalom elérése érdekében. Amit ezért, csak relatív módon képesek kialakítani. Ezt képviseli az, az égi harmónia, amit az égitestek állandó mozgása mellett, mégis egy folyamatosan stabil állapotnak érzékelünk.

Így a számunkra teljesen láthatatlan induktív folyamatok, gyakorlatilag úgy működnek, mint ahogyan a közlekedési járműveinkbe épített robbanómotorok. Ahol a főtengelyen megjelenő centrális irányú forgatóerőt, a dugattyúk lineáris mozgásformái valósítják meg. Az indukció esetében pedig, a lineáris felépítésű mágneses erőtér, közvetlen hatást gyakorol, az elektronok centrális felépítésű elektrosztatikus erőtereire. Gyorsítva vagy lassítva az erőterek mozgásformáit. Ilyen módon, az elektronok mozgásformáit, közvetett jelleggel befolyásolva. Az ő elektrosztatikus erőtereiken keresztül.

Ezért nevezték a régi fizikusok az energia hatását, bűvös cselekedetnek vagy Isteni tettnek. Mert számukra, nem volt látható az a mágneses módon értelmezhető kölcsönhatási forma, amit az induktivitás valósít meg. Ezt az állandó jellegű induktív viszonyt próbálja értelmezni a részecskék szintjén, a kvantummechanika tudománya is. Valahogy úgy, mintha mikroszkóppal néznének egy elefántot, és az így kapott kutatási eredményeikből állítják fel a tudományos meghatározásaikat. Attól azonban, az induktív viszony még állandó a mágneses és az elektromos erőterek között.

A mágneses hullámoknak, két alapvető összetevője van. A hullámhossz és a frekvencia. Szerintem, a hullámhossznak informatív értéke van. Mert egyértelmű különbséget képes tenni a mágneses hullámok között. Míg a frekvencia által, az energia terjed. Egymás után felsorakozott, periodikus erőimpulzus sorozatok formájában. Így a mágneses hullámokban, nem az oszthatatlan alaptömegek száguldoznak, hanem csak az általuk közvetített rezgési szintű erőhatások terjednek mindig egy irányba. Vagyis, a mágneses hullámok úgy működnek, mint a „hatáspumpák”. Felépítésüket tekintve pedig olyanok, mint a Newton által kidolgozott sorosingák.

Ez a folyamatosan fennálló induktív viszony arról szól, hogy a mágneses hullámokban terjedő szubjektív energia, az elektronok elektrosztatikus erőtereit befolyásolva, olyan objektív erőhatásként jelenik meg az elektronok mozgásformáiban, ami képes megváltoztatni az anyagi halmazuk általunk viszonyítható állapotait. Ebből kifolyólag, ahogy az erő objektív munkavégző képességet jelent, úgy az energia, szubjektív munkavégző képességként jut érvényre az anyagi világunk objektív valóságában. Ilyen módon, a már elvégzett munka képviseli azt az állapotváltozási értéket, amelyből bármelyik hatás értelmes módon viszonyítható.

Ilyen módon, a kozmikus szintű mágneses hullámok, induktív jelleggel alakították ki és tartják fenn azokat az anyagi formákat, amelyeket az általunk megismerhető elektromos anyagi részhalmazok képviselnek. A hullámhossz informatív értékei határozzák meg azt az anyagi formát, amit az elektromos anyagi részhalmazoknak fel kell venniük, míg a frekvencia energiahatása valósítja meg aztokat számunkra. Azokat az anyagi formákat, amelyek az objektív anyagi valóságunkat alkotják. Beleértve az élet minden lehetőségét. Az értelmes emberi életformát is.

Ilyen alapon, teljes nyugalommal kijelenthető az, hogy az elektromos tulajdonságú objektív anyagi valóság, a mágneses alaphalmaz induktív hatásának köszönheti a létezését. A mágneses valóság alakította ki és tartja folyamatosan, általunk viszonyítható állapotban. Ezek a stabilis létezési állapotok változnak meg, az energia induktív hatására. Az anyagi világunkban észlelhető eseményeket és jelenségeket előidézve ez által. Mert az elektromos anyagi formákat, a mágneses hullámok hullámhosszainak az informatív értékei határozzák meg. Míg az objektív elektromos anyagi létezésüket, a mágneses hullámok frekvenciáinak az energiaértékei biztosítják. Folyamatos jelleggel.

Ha tehát, az energia képviseli azt a bűvös cselekedetet vagy Isteni hatást, ami az anyagi valóságot induktív módon kialakította és fenntartja, akkor az energiát közvetíteni képes mágneses hullámok teljes közege építi fel azt a mágneses alaphalmazt, amely az Isteniként értelmezhető mátrixot biztosítani képes. Mint olyan kozmikus mezőt, amelyben az anyagi dolgok és események megvalósulhatnak. Ahhoz azonban, hogy tisztán megértsük azt, hogy mitől Isteni számunkra ez a mágneses alapú mátrix rendszer, egy egészen másfajta logikára is szükségünk van.

Mert, az a mágneses alaphalmaz, amelyikben a mágneses hullámhossz által, információ alakulhat ki, tárolódhat el, és közlődhet induktív módon az elektromos anyagi részhalmazok felé, elmének és memóriának minősül. Mégpedig, az Univerzum abszolút Elméjének és Memóriájának. Amelynek ennél fogva, szintén abszolút értékű Intelligenciája és Tudatossága van. Ezt a kozmikus szintű mágneses Tudatosságot nevezi az idealista filozófia Istennek. Aki a végtelen Intelligenciájának köszönhetően, beállította azokat az kozmológiai állandókat, amelyek szerint az objektív anyagi világunk valósága működhet. Ezeknek a mágneses alapú kozmológiai állandóknak a létezése, a kvantummechanika értelmezése szerint is, intelligens Univerzumra utal.

Ha tehát, elfogadjuk azt a tényt, hogy az elektromos tulajdonságú fejünk elektromos anyagi szerkezetében, az a maroknyi agyunk, relatív tudatosságú mágneses intelligenciát képviselhet, amíg tudatosak vagyunk, akkor az is nyilvánvaló lehet számunkra, hogy a tisztán mágneses alaphalmaz, abszolút Tudatosságú Elmének és Memóriának minősül. Ha pedig, Istent az Univerzum kozmikus szintű Tudatosságaként fogjuk fel, akkor nem is olyan abszurd dolog az, hogy minden elektromos anyagi megnyilvánulást, induktív módon alakított ki és működtet.

Isten tehát, mint a mágneses valóság mátrix alapú egységes mezője, abszolút Tudatos módon teremtette meg és irányítja, az anyagi minőségek elektromos alapú létezését. Ezt nagyon könnyedén megteheti, mert az elektromos anyagi minőségek atomjait, és az atomok által felépített rács és kristályrács alapú szerkezeteit, belül ugyanaz a mágneses alaphalmaz tölti ki, mint amelyik körül öleli azokat. Így az objektívként megismert anyagi valóság, elektromos és mágneses tulajdonságú egy időben. Ezért lett Maxwell óta „elektromágneses”. De amíg, egységes módon elektromágnesesnek tekintjük azokat, addig szemet hunyunk, a közöttük fennálló állandó induktív viszonyról. Amelyben a mágneses erőtér, közvetlen módon befolyásolja, az elektronok elektrosztatikus erőtereit.

Így az én véleményem szerint, a mágneses alaphalmaz az, az Isteni mátrix, amelyben az Isten kozmikus szintű akarata érvényesül. Az indukció jelensége révén. Mert az elektromos tulajdonságú anyagi világ objektív valóságával szemben, a mágneses alaphalmaz, a szubjektív valóságot testesíti meg. Azt a mágneses mezőt, amelyben az Isteni mátrixnak köszönhetően, a kozmikus akarat induktív módon átalakul, átlényegül, átkonvertálódik, és anyagi szintű elektromos dolog és esemény lesz belőle. Ahol a mágneses hullám informatív értéke és energiája, elektromos anyagi formát ölt. Azaz megnyilvánul.

Ebből kifolyólag, azt is mondhatjuk, hogy az elektromos tulajdonságú objektív anyagi világ, a mágneses alapú szubjektív valóság induktív megtestesülése. Természetesen beleértve, a relatív értelemmel bíró embert is. Ilyen alapon, Isten személyes megnyilvánulásai vagyunk. Vagyis, minden ember, egy relatív Isten. Akit az abszolútként értelmezhető Isten állandóan éltet a lélek által. A lelki vágyainkon keresztül pedig, állandóan elküldi számunkra azt a kozmikus akaratát, aminek a megvalósulása boldoggá tehetne bennünket. Csak a szellemi gondolataink segítségével, képzeletbeli mentális formát kell biztosítanunk a lelki vágyainknak ahhoz, hogy Isteni rendben megvalósuljanak azok. Erről szól a tudatos teremtés lehetősége, ami szintén egy személyünkre szabott, Isteni hatáskört jelent az életünkben. Ha megértjük a működését.

Az elektromos objektív anyagi valóság tehát, a szubjektívként értelmezhető mágneses valóságban nyilvánult meg. Így a mi személyes relatív emberi elméink, az Univerzum abszolút Elméjében lehetnek csak aktívak. Ilyen módon, állandó mentális viszonyban állunk az abszolút Elmét jelentő Istennel. Az Ő Isteni mátrix felépítésű mágneses mezőjén keresztül.  Ami teljesen áthat, minden lehetséges anyagi megnyilvánulást.

Ezért, a személyes módon formált hiteink, EEG agyi mágneses hullámokként jelennek meg, az elektromos tulajdonságú fejükben. Ilyen módon pedig, az Isteni mátrixot jelentő mágneses valóságban. Abban a mágneses mezőben, amelyben az elektromos anyagi valóság létezési feltételei meghatározottak. Ami azt jelenti, hogy minden olyan hitünk, amit a mágneses valóságba vetítünk, az induktív megvalósulása felé fog törekedni. Mint olyan mágneses információk, amelyek az Isteni mátrix abszolút tudatos Elméjében, az anyagi megvalósulás előfeltételeit képesek meghatározni. Ilyen módon, a mi relatív emberi elméinkkel, a tudatos teremtés Isteni lehetőségével rendelkezünk.

Mert a szellemi gondolataink és a lelki érzéseink tudatosodhatnak csak az elméinkben. Így az elménk alapfeladata nem az, hogy gondolkodjon. Azt szellemi szinten végezzük el. Az elménk feladata az, hogy a benne tudatosodó szellemi gondolatainkat és lelki érzéseinket, egy közösen kezelhető mentális egységgé alakítsa. EEG agyi mágneses hullámmá. Vagyis, hitté. Így a hiteink, a mi személyes szabad akaratunkat fejezik ki, agyi mágneses hullámokként. Amelyben a szellemi gondolataink informatív értékei határozzák meg azt a mentális formát, amit az elménkben hozzá csatolt lelki érzéseink mentális erőhatásainak meg kell valósítania. Ez a tudatos teremtés lényege. Amely mentális folyamatban, éppen az Isteni mátrix mágneses mezőjét használjuk kozmikus szintű erőtérként arra, hogy a benne zajló elektromos anyagi dolgokat és eseményeket, a vágyaink szerint megváltoztassuk.

Ilyen módon az Isteni mátrix, folyamatosan a rendelkezésünkre áll. Mert, ha Isten éltet bennünket a lélek által, és a lelki vágyainkon keresztül, Isten közvetlen akarata tudatosodhat az elméninkben, akkor számunkra az a természetes, hogy Isten akaratát mentális módon követve, képzeljük el a vágyaink valóságát. Amikor az elménkben tudatosodó lelki vágyunkat elképzeljük valóságosnak a szellemi gondolataink segítségével, akkor határozzuk meg a lelki vágyaink mentális formáit. Így a reális elképzeléseinkben, a lelki vágyaink mentális erőhatásai és a szellemi gondolataink informatív értékei egyesülnek, EEG agyi mágneses hullámokká. Olyan mentális módon kezelhető mágneses hullámokká, amelyek az Univerzum mágneses terében képviselhetnek, változást jelentő aktív eseményeket.

Így a teremtésre méltó hiteink, a reális elképzeléseink alapján készülnek az elméinkben. Mert amiben nem hiszünk, az eleve elképzelhetetlen számunkra. Ennél fogva, csak abban híhetünk igazán, amit valóságosnak tudunk elképzelni, az értelmes szellemi gondolataink segítségével. Az elképzeléseink pedig, annál valóságosabbak számunkra, minél jobban beleképzeljük magunkat is, a vágyott dolog vagy esemény valóságába. Így válnak a kifejezésre juttatott hiteink, olyan elménkben látható meggyőződéseinkké, amelyek a valóságban még nem is léteznek. Így a hiteink, mint az elménkben már tisztán látott meggyőződéseink, már olyan mentális terveink, amelyek a megvalósulásuk felé törekednek. Nézzük ezt a gyakorlatban.

A lélek által, minden embert Isten éltet. Ha probléma elé állít bennünket az élet, akkor Isten, mindig küld nekünk egy intelligens lelki vágyat, ami már a problémánk megoldott állapotára utal. Így a lelki vágyainkban, azok az Isteni akaratok bújnak meg, amit követve, boldogok lehetünk. De a lelki vágy, csupán egy intelligens érzés, ami mentális erőhatást képvisel. Ezért kell a szellemi gondolataink informatív értékeivel, valóságosnak elképzelni a lelki vágyainkat. Ilyen módon, értelmes mentális formákat határozhatunk meg a lelki vágyainknak. Vagyis a hiteinkben, a vágyaink lelki erőhatásai és az elképzeléseink szellemi szintű informatív értékei integrálódnak. Egyesülnek, egy közös cél érdekében.

Úgy is mondhatjuk, hogy az értelmes szellemi gondolataink segítségével, olyan mentális formákat határozhatunk meg magunknak, amelyeket a hozzájuk csatolt lelki érzéseink fognak megvalósítani számunkra. Így a vágyaink lelki érzéseiben tudatosodó Isteni eredetű teremtő erő, és az ember szellemi gondolatai által meghatározott forma, a reális elképzeléseinkben egyesülnek, és egy közös EEG agyi mágneses hullámmá alakulnak ott.

Ezek a mi gyengécske agyi mágneses hullámaink, természetesen alkalmatlanok arra, hogy komoly változást idézzenek elő a mágneses valóságban. Viszont, arra tökéletesen alkalmasak, hogy a hullámhosszuknak megfelelő kozmikus szintű mágneses hullámokat aktivizálják, és vágyaink szerint elképzelt valóság kialakítása érdekében vezéreljék. Amelyek induktív módon hatást gyakorolnak az elektromos anyagi valóság dolgaira és eseményeire, és a lelki vágyaik alapján, a hiteinkben kódolt formában valósítják meg azokat számunkra.

Az ilyen módon formált reális elképzeléseink, mint mágneses hullámok, a megtapasztalható anyagi eseményeink elé kúsznak. Mert a mágneses hullámokban, a hatásterjedés sebessége fénysebességű. Míg az elektromos anyagi valóságban, legfeljebb egyharmad fénysebességet érhet csak el. Mert az elektronok, körülbelül ilyen sebességgel mozognak az atommagjaik körül. Így a mentális módon formált hiteink, mint agyi mágneses hullámok, beállítják számunkra azokat a kozmikus szintű induktív előfeltételeket, amelyek alapján megtapasztalhatjuk majd a valóságunkat.

Ezt úgy is mondhatjuk röviden, hogy a képzelet teremti a valóságot. Így a reális elképzeléseink, olyan mentális terveink, amelyek a megtapasztalható valóság átalakítására irányulnak. Mert semmi sem alakult ki a természetben emberi alkotásként, amit előtte valaki, el nem képzelt volna valóságosnak. Előre megtervezett módon. Így a képzeletünkben megjelenő terveink, olyan valóság képét vetítik elénk, amit szeretnénk megtapasztalni. Ez a belső bizonyosság fog bennünket motiválni arra, hogy saját magunk is a megvalósítás érdekében munkálkodjuk. Vagyis, a terveinkben meghatározott hiteink nélkül, nem is tudnánk értelmes módon cselekedni.

Így vannak rövid, közép, és hosszútávú hiteink. A rövidtávú hiteink, olyan elképzeléseink, amelyek pár másodpercre vetítik előre a terveinket. A folyamatos cselekvés érdekében. A középtávú hiteink, olyan reális elképzeléseink, amelyek néhány másodperctől, néhány óráig is képesek előre vetíteni a terveiket.  Míg a hosszútávú hiteink, olyan reális elképzeléseink, amelyek néhány órától, akár évekre előre is képesek vetíteni, a vágyainkban meghatározott terveinket. De az értelmes tervezettség, mindig az elménkben formált reális hiteink alapján fejeződik ki az életünkben.

A hiteink tehát, olyan sajátságos tervek az elménkben, amelyeket a lelki vágyaink szerint alakítottunk ki. Mivel a lelki vágy, mindig Isten reánk irányuló közvetlen akarata, ezért a hiteinkben már, olyan terveink alakulnak ki, amelyek Isten valóságformáló akaratát és a mi szellemi szintű elképzeléseinket is tartalmazza. Az ilyen módon formált hiteinkben tehát, Isten és ember, közös akaraton van. Vagyis, ezt a képzeletformáló mentális tervezgetést, minden esetben el kell végeznünk az elménkben, ha Isten reánk irányuló akaratát szeretnék követni.

Vagyis, nem elég egyszerűen Istenre bízni a megvalósulás elvi lehetőségét. Mert Isten akarata, már tudatossá vált az elménkben. Mint lelki vágy. Isten tehát, már elvégezte azt a mentális munkát, amit az elménkbe irányított. Amikor tehát, azt imádkozza valaki, hogy „LEGYEN MEG A TE AKARATOD”, akkor gyakorlatilag azt fejezi ki, hogy történjen minden a vágyaiban tudatosodó Isteni akarat szerint. De az nem valósulhat meg, ha szellemi szinten nem fejezi ki értelmes módon a lelki vágyait. Mert a lelki vágy mentális erőhatásait, csak a szellemi gondolataink informatív értékei képesek a megvalósulás közös célja felé irányítani. 

Olyan ez, mint egy mentális fegyver. Amelyben a lelki érzéseink a lőszerek, és a szellemi gondolataink határozzák meg az értelmes céljainkat. Így a relatív emberi intelligencia és az abszolút Isteni Intelligencia, egy közös akaraton van a reális elképzeléseinkben. Amelyek a kifejezésre juttatott hiteinket képviselik. Így Isten, az emberen keresztül alakítja számunkra a megtapasztalható valóságunkat. De felmerül a jogos kérdés, hogy miért ilyen rossz a világ, ha Isten mindent ilyen jól eltervezett?

Pedig, a válsz egyszerű. Az emberi világ Istentelenné vált. Ahol az emberek, nem veszik figyelembe azt, hogy a lélek által Isten élteti őket. Így az Isten által üzent lelki vágyaikat is figyelmen kívül hagyják. Vagyis, a reális elképzeléseiket, a folyton kalandozó szellemi gondolataik alapján formálják az elméikben. Ilyen módon, teljesen kifordult az elménk használatának a gyakorlata. A lelki vágyaink reális elképzelései helyett, olyan szellemi szinten irányított elképzeléseket formálunk az elménkben, amelyekhez lelki érzéseket csatolunk.

Csakhogy, a kellemetlen szellemi gondolatainkhoz, teremtésre méltatlan negatív lelki érzéseket társít az elménk. Ilyen módon pedig, nem Isteni szintű tökéletes megoldásokat teremtünk, hanem újabb problémákat. Úgy önmagunknak, mint mások számára. Teljesen megbolondítva ez által, a társadalmi életünket. Amelyben az értelmes emberek, már nem képesek egymásban Istent tisztelni. Nem becsülik egymásban Isten lelki szintű egységét. Inkább gyűlölik, a szellemi szintű emberi különbözőséget.

Pedig, a szellemi szintű különbözőségünknek egyetlen értelme van csupán. Mégpedig az, hogy a lélek által éltetett emberekben Isten, minél színesebb formában tapasztalja meg az anyagi szintű valóságot. De, ahogy Isten számára tökéletesen elfogadható ez a szellemi szintű különbözőség, úgy az emberi társadalomban már, elfogadhatatlannak ítéljük azt. Pedig, a túrizmus éppen arról szól, hogy megismerjük egymás kultúrájában gyökerező szellemi szintű különbözőségünk mértékét. Míg a politika, éppen azt próbálja eltörölni. Csak a politika, sokkal nagyobb karhatalommal rendelkezik az emberi társadalomban.  

Ahhoz, hogy sokkal jobb legyen a megtapasztalható világunk valósága, éppen arra van szükség, hogy az Isteni mátrix működését, éppen a politikusok tanulják meg legelőszőr. E nélkül az ismeret nélkül, nem lehet aktív egyetlen politikai rendszer sem. Éppen a béke és a biztonság megteremtése érdekében. Mert a társadalmi jólét, nem alakítható ki úgy, hogy az emberek szellemi szintű különbözőségére alapozunk. Azt, csak a lelki egységtudatunkkal lehet megteremteni. Amelyben a szellemi szintű különbözőségünk megszelídülhet.

Csak így válhat a relatív tudatossággal rendelkező értelmes ember, Istentudatos EMBERRÉ. Aki már, relatív Isten lehet ebben a világban. Aki minden relatív embertársát, úgy fogadja el ítélkezés nélkül, ahogyan ő van. Mert a szellemi szintű tudatosságunk, folyamatosan változó relatív tényező. Így, minden embernél más időpontra esik a mentális változás képessége. De a reális tömegtájékoztatásnak köszönhetően, ebben az írásban közölt igazság is átmehet a köztudatba. Alapjaiban megváltoztatva, megreformálva, az emberek szellemi szintű gondolkodásmódját.

Mert, senki sem lehet hívő ember igazán, aki nem követi szellemi szinten a problémái után tudatosodó lelki vágyait. Isten reánk irányuló személyes akaratát. Amelynek segítségével, teremtésre méltó hitet formálhatunk a tudatos elméinkben. Vagyis, olyan mentális utasításokat küldhetünk az Isteni mátrix mágneses mezőjébe, amely alapján ott kialakulnak azok az induktív előfeltételek, amelyek az elektromos anyagi valóságunk megtapasztalható dolgait és eseményeit meghatározzák.

Nem elég Istenben hinni. Istenként kell gondolkodni ahhoz, hogy szebb és jobb világot tapasztaljunk meg. Mert a mi relatív emberi tudatosságunk, Isten abszolút Tudatosságában működik. Az Isteni mátrixban.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2022.05.12.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8317830265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása