Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2022.10.21. 05:02 futotuz

Holt a hit.

Címkék: holt a hit

Holt a hit.

„Mert amiképpen holt a test lélek nélkül, aképpen holt a hit is cselekedetek nélkül.”

                                                        Jakab-2/26.

Tulajdonképpen arról van szó, hogy a mindennapi cselekedeteink, hűségesen visszatükrözik a hitünket. Mert, az értelmes ember, csak olyan cselekedeteket hajt végre, amelyekben valóban hisz is. Másképpen fogalmazva, a hit olyan cselekedetvezérlő szellemi gondolat, amelyikhez a lelki érzéseinket is hozzáadtuk az eménkben. Éppen a cselekvés megvalósulása érdekében.

Leggyakrabban, azok a kellemes szellemi gondolataink jutnak érvényre a hiteinkben, amelyeket helyesnek és jónak tartunk, és pozitív lelki érzéseket tudunk az elménkben hozzájuk csatolni. De sajnos, éppúgy hitként érvényesülnek, a kellemetlen szellemi gondolatainkra aktivizált negatív lelki érzéseink is. Mert lelki érzésekként, a valóság formálására, alakítására alkalmas mentális erőhatások azok. A negatív hiteinkbe ágyazódva.

Ilyen értelemben véve, létezik pozitív és negatív hit is. A pozitív hiteinket, a kellemes szellemi gondolatainkra aktivizált, pozitív lelki érzéseink biztosítják. Míg a negatív hiteink, a kellemetlen szellemi gondolatok miatt alakulnak ki, miközben negatív lelki érzéseket aktivizálnak az elménkben. Ezek a hiteink, mint a lelki érzéseinkkel alátámasztott cselekedetvezérlő szellemi gondolatok határozzák meg, a mindennapi tetteinket. De a hiteink polaritását, mindig a szellemi gondolatainkhoz társított lelki érzéseink polaritása határozza meg.

Csak olyan ember képes ÚR lenni az elméjében, aki uralkodni képes az indulatain. Aki kizárólag kellemes szellemi gondolatokhoz társít az elméjében pozitív lelki érzéseket. Aki viszont, kellemetlen szellemi gondolatokkal terheli az elméjét, annak az embernek az elméjét, éppen a gondolatai uralják. Mert azok a szellemi gondolatok, csak negatív lelki érzések alapján formálhatják a megtapasztalható sorsát. További kellemetlenségeket és problémákat előidézve ez által az életében.

Így a hitünk tulajdonképpen, mindig olyan mentális formában kialakított tervünk, ami a jövő lehetséges dolgaira és eseményeire irányul. Vagyis, olyan terveink azok, amelyek még nem tapasztalhatók meg a jelen pillanatában. Viszont, a lelki vágyaink alapján már, valóságos elképzeléseket formáltunk róluk. Vagyis, az elménkben, már tisztán láttuk a vágyunk lehetséges megvalósulását. Tulajdonképpen, ez a mentális élmény motiválja az embert arra, hogy minden gondolatát, kimondott szavát, és megcselekedni szánt tettét, az elképzelt vágya megvalósulása érdekében használja fel. Ezt hívhatjuk céltudatosságnak.

Ennél fogva, egy valóban céltudatos ember, mindig a lelki vágyainak a megvalósulása érdekében munkálkodik. Olyan reális elképzelések alapján, amelyekben már, meghatározta önmaga számára az értelmes céljait. Ezeket az előre megtervezett céljainkat nevezhetjük, a kifejezésre juttatott hiteinknek. Ezért, minden alkalommal, amikor lelki vágy ébred az elménkben, azt minden esetben kifejezésre kell juttatnunk önmagunk számára, a szellemi gondolataink informatív értékeivel azért, hogy értelmes célokat határozzunk meg általunk. Minél tökéletesebben megtervezett módon.

Mert a lelki vágyaink, akármilyen szépek és jók legyenek is azok, csupán olyan intelligens érzéseink, amelyeknek csak mentális módon irányítható erőértékeik vannak. Éppen ezért szükséges az, hogy a szellemi gondolataink informatív értékeivel, olyan mentális formákat határozzunk meg a lelki vágyaink számára, amelyek képi vagy filmszerű formát öltve, értelmes módon képesek kifejezésre juttatni, konkretizálni a vágyainkat. Mert a valóságos elképzeléseink nélkül, csak céltalan lelki erőhatásokká, sóvárgásokká silányulhatnak az elménkben a vágyaink. Mert a megvalósulásuk érdekében, nem terveztük meg azok szellemi szintű formáit. Vagyis, nem határoztunk meg számunkra, konkrét módon értelmes célokat az elménkben.

Mert a vágyaink, olyan mentális módon irányítható intelligens erőhatásokat képviselő lelki érzéseink, amelyek a lelkünkből, az életünk energiájából származtathatók. Erőhatásként pedig, éppúgy irányítanunk kell őket, mint bármilyen más fizikai szintű erőhatást. Vektoriális módon, arra a célra, amelynek a megváltoztatását tervezzük. Ilyen módon, bármilyen munkavégzésre használt fizikai erőnket, valamilyen szellemi szinten megtervezett céltudatossággal irányíthatjuk. Így az erőnk nem vész el, csupán a munkavégzésünk állapotváltoztató hatásának a következtében, elvégzi a kívánt fizikai szintű állapotbéli változást.

Gyakorlatilag, éppen ugyanilyen formában kell hasznosítanunk a lelki vágyaink mentális módon irányítható erőértékeit is. A szellemi gondolataink informatív értékeinek a segítségével, olyan értelmes célokat kell meghatároznunk számukra, amelyek a konkrét módon kitűzött céltudatosságuk által, már motivációs értéket biztosítanak nekünk. Így válnak a folyton változó relatív hiteink, olyan kifejezésre juttatott cselekedetvezérlő szellemi gondolatokká, amelyekhez az elménkben, a lelki érzéseinket is hozzáadtuk.

Ha tehát, nem képzeljük el a szellemi gondolataink informatív értékeivel, azokat a mentális formákat, amelyek értelmes célokat képesek meghatározni a vágyaink számára, akkor azok céltalanokká válnak. Mert nem nyernek értelmes módon megtervezett konkrét kifejezettséget tőlünk. Ennél fogva, egyszerű sóvárgásokká silányulnak az életünkben. Olyan céltalan lelki erőhatásokká, amelyek a fennálló hiányérzet miatt, csupán bennünket marcangolhatnak. Ilyen módon, akármilyen szép és jó is volt az a lelki vágy, a megvalósulatlansága miatt, hiányérzetet biztosíthat csak számunkra és ezért, átpolarizálódik az elménkben. Mint jogosnak vélt hiányérzet, kizárólag ellenünk fordul.  Majd, mint sóvárgás, bennünk fog csupán aktív maradni.

A sóvárgás lényege abban rejlik, hogy minden értelmes ember tudja azt, hogy a lélek által Isten élteti. Ilyen módon, a lelki vágyaink, az Isten reánk irányuló szándékai. Vagyis, olyan értelmes lelki érzések azok, amelyek olyan nemes Isteni célokra irányulnak, amelyek azonnal boldoggá tehetnének bennünket, ha megvalósulnának. De a megvalósulásukhoz, nekünk is hozzá kell járulnunk. Mégpedig olyan módon, hogy a lelki vágyainkat, minden esetben el kell tudnunk képzelni valóságosnak. A szellemi gondolataink informatív értékeivel tehát, értelmes módon irányíthatjuk, az Isten által biztosított lelki vágyaink mentális erőhatásait, a megvalósulásuk érdekében.

Mert Isten a teremtő. Így az általa biztosított lelki vágyaink, olyan lelki erőhatások, amelyeknek éppen arra van szükségük a megvalósulásukhoz, hogy mi magunk határozzunk meg számukra értelmesnek vélt célokat. A szellemi gondolataink informatív értékeivel. Így, értelmes módon kifejezésre juttatva a lelki vágyainkat. Ez a szellemi szinten értelmes kifejezettség jelenti Isten számára azt, hogy a megvalósulás érdekében, tökéletesen egyetértünk a lelki vágyaink által megüzent, reánk irányuló teremtési szándékaival. Vagyis, a szellemi gondolataink segítségével, közös nevezőre hozhatjuk magunkat, a lelki vágyainkban megjelent Isteni szándékokkal. Ez a közös egyetértésen nyugvó szabad akarat szükséges ahhoz, hogy a vágyaink Isteni rendben megvalósuljanak az életünkben.

Isten a teremtés érdekében, csupán javaslatot tesz számukra az által, hogy a lelki vágyaink által, megüzeni nekünk a szándékait. A megvalósulásuk érdekében, nekünk kell szinkronba hozni a szellemi gondolatainkat, a lelki vágyainkban tudatosodott Isteni szándékokkal. Különben, nem jöhet létre a megvalósulás. Mert Isten, nem erőlteti reánk az akaratát. A lelki vágy által, csupán javaslatot tesz számunkra, a megvalósulás lehetséges megoldásáról. Ami a boldogságunkat eredményezheti. Reánk bízza azt, hogy szellemi szinten szabadon követve, értelmes módon kifejezésre juttatjuk a lelki vágyainkat, vagy sem. Mert a megtapasztalás, a mi örömünk vagy gondunk lehet csupán.

Ahogy a lelki vágyaink, a szellemi gondolataink informatív értékei nélkül, céltalan sóvárgásokká silányulnak, úgy a legszebb elképzeléseink pedig, hatástalanok maradnak, a hozzájuk csatolható lelki érzéseink nélkül. Vagyis, egyszerű fantáziálgatások maradnak számunkra az elképzeléseink, ha az elménkben, nem társítunk hozzájuk lelki érzéseket. Ilyen módon a teremtés folyamatát, mi magunk is kezdeményezhetjük. Az értelmes szellemi gondolatainkra alapozott reális elképzeléseinkkel. Csupán arra van szükségünk, hogy lelki erőhatásokat társítsunk az elképzeléseinkhez az elménkben.

Lelki erőhatásokkal, a teremtés mindenképpen megvalósul. De azt tudnunk kell, hogy csak a pozitív lelki érzéseink lesznek számunkra igazán hasznosak. A negatív lelki érzéseink, számunkra káros dolgok és események sorsszerű megvalósulásait teszik csak lehetővé. Ezért, mindig nekünk, saját magunknak kell uralkodnunk a szellemi gondolatainkon. Mert, csak a kellemes szellemi gondolataink alkalmasak arra, hogy a lelki érzéseinket, pozitív polaritással aktivizálják. A kellemetlen szellemi gondolataink, mindig negatív lelki aktivitást váltalak ki belőlünk.

Ezért, sohase hozzál meg felelős döntést haragból. Ha indulatos vagy, számolj előbb háromig. Esetleg, ha kell, tízig. Vagy éppen, aludj rá egyet. Mert az indulatos, haragos, vagy a gyűlölettel teljes döntéseink, csak alacsony frekvenciás, negatív lelki érzéseket képesek aktivizálni az elménkben. Amelyek, további viszályok megvalósulását tehetik csak lehetővé számunkra. Magas frekvenciás pozitív lelki érzéseket, amelyek örömöket okozhatnak, csak kellemes szellemi gondolatokkal lehet aktivizálni az elménkben. Ezért, csak addig vagy ÚR az elmédben, amíg a magas frekvenciás örömérzések kiváltására alkalmas, kellemes szellemi gondolatokkal töltöd fel azt. Azokat tudatosítod az elmédben.

De hogyan lehet mindig, csak kellemes szellemi gondolatokkal feltölteni az elménket, amikor állandóan problémák jelentkeznek az életünkben? A megoldás nem bonyolult. Ha tudod azt, hogy a problémák nem azt ellenségeid. Hanem éppen ellenkezőleg, mindig új lehetőséget biztosítanak számodra ahhoz, hogy a vágyaidban jelentkező ideális megoldások elképzelésével, részt vehess a tudatos teremtés mentális gyakorlatában. Az Isteni teremtésnek abban a részében, amit te magad kezdeményezhetsz, a számodra helyes megoldás reális elképzelésével. Amely megoldásokat, mindig megüzeni számodra Isten, a lelki vágyaidban.

Amikor ugyanis, probléma elé állít az élet, akkor minden esetben jelentkezik egy lelki vágy az elmédben. Ami már, a számodra helyes megoldás érzetével kecsegtet. Ezt a lelki vágyat kell mindig valóságosnak elképzelned. Mert, amikor egy problémád megoldásának, a számodra legjobbnak tűnő konkrét lehetőségét elképzeled valósgosnak, akkor örömérzések ébrednek a lelkedben. Teremtésre érdemes lelki erővel feltöltve az elképzelésedet. Ilyen módon kezdeményezheted a tudatos teremtés lehetőségét, te magad is.

Mert, te magad is Isteni eredetű értelmes lény vagy. Úgy is mondhatnám, hogy minden értelmes ember, egy relatív Istenség. Ahhoz azonban, hogy ez valóság legyen számunkra, abszolút módon hinnünk kell, az Istennel való mentális azonosságunk lehetőségében. Ez az abszolút jellegű Istenhitünk tesz bennünket alkalmassá arra, hogy a lelki vágyainkban jelentkező Isteni szándékokat, minden folyton változó relatív esetben, el tudjuk képzelni valóságosnak Isten számára. Mert Isten, csak akkor teremti meg számunkra azokat, ha a szellemi gondolataink informatív értékeivel, értelmes formában juttatjuk azokat kifejeződésre.

Mert Isten a teremtő. A Genezis időszakában, mindent megteremtett ahhoz, hogy az elektromos anyagi világ, induktív módon működhessen, az Ő mágneses alapú valóságában. Ebbe az elektromos anyagi valóságba teremtette bele, a szellemi szintű értelemmel bíró embert is. Akit tulajdonképpen, Ő maga éltet a lélek által. Az óta pedig, a folyton változó relatív hiteink teremtője. Így teremtett saját magának, állandó jellegű teremteni valót általunk.

A tudomány megállapítása alapján, az információ exponenciális módon szaporodik. De, az sem szaporodhat a végtelenségig. Így, ha a mágneses valóságban az információt, a kozmikus szintű mágneses hullámok hullámhosszai képviselik, akkor azok, induktív módon visszahatva az elektromos anyagi valóságra, induktív munkára fogják a mágneses frekvencia által közvetíthető energia hatásait. Ennél fogva, Isten mágneses valóságában, mindig a mágneses hullámok hullámhosszainak az informatív értékei határozzák meg azt, hogy a frekvenciájuk energiaértéke, milyen mértékű induktív munkát végezhet, az elektromos tulajdonságú anyagi részhalmazokon.

Másképpen fogalmazva, a mágneses hullámhossz in-formációs értéke, éppen azt jelenti, hogy az induktív jelleggel megvalósítható elektromos anyagi formáció, a mágneses hullám hullámhosszában van kódolva. Ami a mágneses frekvencia induktív hatására fog kialakulni, az elektromos tulajdonságú anyagi világban. Így a mágneses in-formáció és az elektromos anyagi formációk, az energia induktív hatása alatt, egyensúlyt tartanak fenn az Univerzumban. Amit az égi harmónia jelent számunkra.

Így a bolygó és csillagközi tér, olyan mágneses alaphalmazt képvisel, amelyben a kozmikus szintű mágneses hullámok „terjedhetnek”. De ez a kifejezés egy kicsit erős, mert sohasem a hullámok terjedéséről van szó valójában, hanem a hullámok frekvenciái által közvetített energia terjedéséről csupán. Maguk a mágneses hullámok, csupán felépülnek a mágneses térben. Mint állandóan jelenlévő láthatatlan húrok. Amelyek hullámhossza mentén a frekvencia által, az energia hatása terjedhet. Éppen úgy, mint Newton soros ingája esetében.

Ebből és ebbe a mágneses térbe alakultak ki, az elektromos anyagi valóság részhalmazai. Az égitestek. Mint az Univerzum „atomjai”. Így a mi Földünk is. Ezért az objektívnek megismert valóság, már objektív és szubjektív egy időben. Vagyis, elektromos és mágneses egyszerre. Amit itt, a mi földi bioszféránkban, már „elektromágnesesnek” értelmeznek. Maxwell óta. De azt tudnunk kell, hogy az „elektromágneses” jelenségeket, elektromos és mágneses adottságok is jellemzik, amelyeket induktív viszony tart egy állandónak elfogadott egységben.

Úgy is mondhatnám, hogy az elektromos anyagi dolgokat és jelenségeket, az induktív viszony tartja állandó mágneses hatás alatt. Vagyis, az elektromos anyagi jelenségek, olyan szekunder másodrezgések, amelyek a mágneses alapú primer alaprezgésekre vezethetők vissza. Kivétel nélkül.

Ha pedig, a kozmikus szintű mágneses térben, a mágneses hullámok hullámhosszaiban információ alakulhat ki, tárolódhat el, és közlődhet induktív módon az elektromos anyagi részhalmazok felé, akkor a mágneses alaphalmaz elmének és memóriának minősül egyben. Az Univerzum abszolút Elméjének és Memóriájának. Amelynek ennél fogva, abszolút Intelligenciával rendelkező, sajátságos Öntudata és Tudatossága van. Ezt a kozmikus szintű abszolút Tudatosságot nevezhetjük Istennek. Aki, önmaga mágneses valóságát, tudatosan úgy állította be, hogy a kozmológiai állandóinak köszönhetően, induktív módon van irányítva az elektromos anyagi valóság. Ilyen kozmológiai állandó például, a fény sebessége is.

A longitudinális, azaz egyenes irányú kozmikus szintű mágneses hullámokat, hullámhossz és frekvencia is jellemzi. A hullámhossznak informatív értéke van. Míg a frekvencia révén, az energia terjed. A hullámhossz mentén felsorakozott erőimpulzus sorozatok által.  Éppen úgy, mint Newton soros ingája esetében. Ilyen módon, a hullámhossz határozza meg az Isteni szándékot, míg a frekvencia, a hatóképes Isteni akaratot képviseli. Úgy is mondhatnám, hogy a kozmikus szintű mágneses hullámok együttes hullámhosszai, Isten Szent-Szellemét képviselik, míg a frekvenciáik a Szent-Lelkét. Miközben az állandó két irányú induktív viszonynak köszönhetően, Isten folyamatosan mentális viszonyban létezik velünk.

Ettől válik értelemszerűen Szubjektív-Objektummá számunkra Isten, miközben mi magunk, objektív-szubjektumok lehetünk csupán. Így Isten, az állandóan gondolkodó abszolút Létezés. Míg mi emberek, a relatív módon megnyilvánult, anyagi szinten létező, szellemi szintű gondolkodókat valósítjuk meg. De az állandó induktív viszonynak köszönhetően, folyamatos mentális viszonyban állunk Istennel. Ha akarjuk, ha nem. Mert minden értelmes ember, egy relatív Istenség. A mágneses alapú Isten, elektromos anyagi kiterjesztése. Tulajdonképpen, ezért hal el a hitünk, a hozzájuk rendelhető cselekedeteink nélkül. Mert nincsen bennünk olyan konkrét céltudatos tervszerűség, ami a lelki vágyaink megvalósulásait célozhatná meg.

Ezért kedves Olvasóm, te minden este lefekvés után, de még elalvás előtt, képzelj el valóságosnak néhány olyan dolgot és eseményt, amit másnap szeretnél megtapasztalni. Vagyis, tervezz meg magadnak szellemi szinten olyan konkrét értelmes célokat, amelyeket a lelki vágyaid szerint kívánsz megtapasztalni. Majd azzal a biztos tudattal térj nyugovóra, hogy mindent jól megterveztél Isten számára. Mégpedig, a teremtés érdekében. Másnap pedig, megtapasztalhatod a teremtés csodáját az életedben. Mert tudatosan elvégezted azt a mentális munkát, amire Isten hívta fel a figyelmedet, a lelki vágyaiddal.

Mivel szellemi szinten ápoltad, gondoztad, nevelted a lelki vágyaidat, és elképzelted azokat valóságosnak, ezért életben tartottad azokat. Vagyis, a lelki vágyaink olyanok, mint a magvak. Amit nekünk kell a szellemi gondolataink segítségével értelmes módon elvetnünk ahhoz, hogy a valóság termését learathassuk a megtapasztalásuk által. Így a folyton változó relatív vágyaink reális elképzelései nélkül, holt marad az Istenbe vetett abszolút hitünk.

Amikor Istenben abszolút módon hiszünk, akkor tudatosan is elfogadjuk Őt, a szellemi szintű relatív elképzeléseink teremtőjének. Így a szellemi szintű reális elképzeléseink, olyan mentális formákat határoznak meg tervszerű módon, amelyek az életünk folyamatában jelentkező lelki vágyainkat konkrét módon tükrözik. Ilyen módon él Isten rajtunk keresztül. A mi szellemi szintű szabad akaratunkkal tökéletes szimbiózisban. De ez a boldogságunkat előidézni képes mentális szimbiózis, csak akkor valósulhat meg az életünkben, ha mindig a lelki vágyaink szerint formáljuk a valóságos elképzeléseinket az elménkben.

Mert addig, az Istenbe vetett abszolút hitünknek köszönhetően, minden vágyainkban jelentkező relatív hitünket, az Isteni teremtés érdekében tervezzük meg. Gyakorlatilag, éltetjük azokat a lelki vágyinkat, amelyek valóságát, szellemi szinten konkrét módon előre megtervezzük. Ilyen értelemben véve, éppen az Istenbe vetett abszolút hitünk válik holttá, ha a folyton változó relatív hiteinket nem képzeljük el valóságosnak. Mert, a lelki vágyaink szerint formált relatív hiteink megvalósulásai igazolhatják csak számunkra, a lehető legideálisabb módon azt, hogy az abszolút hitünket képviselő Isten, mint teremtő, munkálkodik az életünkben. 

Hiszen az élet, olyan állapotváltozási folyamat számunkra, amelyben tudatosan kell részt vállalnunk. De, ha ezeket a sorsszerű állapotváltozásainkat, Isten teremtői jellegű induktív munkájának tudjuk be, amelyek szerint, az elektromos anyagi valóság részeseményeit működteti mágneses alapon, akkor a vágyainkban jelentkező Isteni akarattal szinkronban élhetünk. Mert a vágyaink alapján kifejezésre jutatott relatív hiteink, mint EEG-agyi mágneses hullámok jelennek meg a mágneses valóságban. Vagyis, érdemi változásokat generálnak abban.

Az elektromos tulajdonságú agyunk tehát, EEG-agyi mágneses hullámokat gyárt, a konkrét módon kifejezésre juttatott relatív hiteinkből.  Amelyek alkalmasak arra, hogy a mágneses valóságban, beállítsák számunkra azokat az induktív paramétereket, amelyek a lelki vágyainkat képesek megvalósítani, a kozmikus szintű mágneses hullámok által. Amelyek az elektromos anyagi eseményeket egyébként is működtetik. Vagyis, nem a mi gyengécske agyi mágneses hullámaink teremtik meg számunkra a valóság megtapasztalható részeseményeit. Azok csupán vezérelni, átállítani képesek, az elektromos anyagi valóság működését meghatározó, kozmikus szintű mágneses hullámok induktív paramétereit.

Mert az induktív hatás két irányú jelenség. Az elektromos anyagi jelenségek, mágneses hullámokban kódolt változásokat idéznek elő a mágneses térben. Míg a kozmikus szintű mágneses hullámok, elektromos anyagi változások lehetőségeit határozzák meg. A mágneses alaphalmaz kozmikus terében, a mágneses hullámok képviselik a változás elvi lehetőségét. Mégpedig, a hullámhossz mentén kialakult frekvencia révén. Amelyben az energia képes terjedni és induktív hatást gyakorolni, az elektromos anyagi részhalmazokra.

Az elektromos anyagi részhalmazok pedig, induktív módon szót fogadnak a kozmikus szintű mágneses utasításoknak. Így a mágneses hullámok frekvenciáiban közölt energia hatása alatt, olyan formációkat vesznek fel az elektromos anyagi részhalmazok, amit a mágneses hullámhossz informatív értékei határoznak meg. Mert a mágneses hullámhossz informatív értékeiben, kódolva van az a forma, amit az induktív módon érintett elektromos anyagi részhalmaz felvehet. Ezeket az alapvető induktív viszonyokat képesek szabályozni, befolyásolni az elménkben kialakított EEG-agyi mágneses hullámaink. Mint mentális eredetű mágneses visszacsatolások.

A lelki vágyaink pedig, olyan mentális visszacsatolások a mágneses alaphalmazból, amelyek éppen számunkra biztosítanak olyan intelligens erőhatásokat, amelyek alapján Isten kívánja rendezni az életünket. Éppen a boldogságunk érdekében. Mert a lélek által Isten, a boldogságot kívánja megtapasztalni az életünkben. Ezért, holt az a hit, amelyik nem biztosít számunkra olyan lelki erőhatásokat, amelyekkel a helyes és jó cselekedeteinket, a lelki vágyaink szerint végre tudjuk hajtani.

Ha tehát, egy lelki vágy konkrét elképzelése során, nem ébred bennünk olyan jószándék, amely a szeretetet képes közvetíteni akárki felé, akkor egyszerűen holt a hitünk. Mert nem élünk annak a lehetőségével, hogy tudatosan tegyük a szép és jó dolgokat. Ami boldoggá tehet bárkit. Mert a többi embertársunkat is, legyenek ugyan bármilyen szellemi szinten vezérelt emberek, akkor is Isteni eredetű lélek élteti. Ezért, amikor mások érdekeit szolgálod szeretettel, akkor a bennük rejlő Istent élteted. Mert közöttetek, a szeretet munkálkodik. Ez az Isteni szeretet élteti, a konkrét módon megfogalmazható relatív hiteidet.

Amikor tehát, a szellemi gondolataidban, a kimondott szavaidban, vagy a megcselekedett tetteidben, nem tükröződik vissza az Isteni szeretet, akkor holt a hited. Mert nem Isten szeretettel teljes akaratát közvetíted mások felé. Amikor a holt hited szerint élsz, te magad is relatív módon halott vagy. Betegesen vegetálsz csupán az élet folyamatában. A biztos halál felé élsz.

Amikor mások törődnek veled, vagy éppen te magad törődsz másokkal, akkor éltet téged a szeretet. Mert a lelkeitek koherens állapotban, szinkronban vannak egymással. Magas frekvenciás lelki állapotban, amit szeretetnek hívunk. Mert Isten, csak ebben a magas frekvenciás lelki állapotban képes munkálkodni közöttünk. Az Ő végtelen Szeretetével. Ami képes életben tartani bennünk, a folyton változó relatív hiteinket is.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2022.10.21.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3417959048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása