Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2023.02.27. 10:31 futotuz

Pánformáció.

Címkék: pánformáció

Pánformáció.

A pánspermia fogalma, egy görög eredetű összetett szó. Amely a „minden” és a „mag” fogalmait kapcsolja egybe, és arra utal, hogy az Univerzumban, mindenhol jelen vannak az élet magvai. Így a pánspermia elmélet hipotézise alapján, a földi élet is ilyen univerzális magvakból, spórákból, csírákból, spermiumokból jöhetett létre a Földön. Erre utal az exogenezis kifejezés is. Ami konkrétan azt jelenti, hogy a földi életformák, a világűrből származtathatók. Vagyis az élet, a Földön kívülről érkezett és honosodott meg a bolygónkon. De magára az élet eredetére, éppúgy nem ad magyarázatot.

A pánspermia elméletre, már nagyon sokféle teoretikus elképzelés utal. Én pedig tulajdonképpen, egy egészen új teóriát állítok most itt fel. Ami nem igazán arról szól, hogy az élet képzeletbeli magjai, az Univerzum terében vannak elszórva, hanem arról, hogy az anyagi élet ideális informatív értékei, a kozmikus szintű mágneses hullámokban vannak kódolva. Mint az ideák képzeletbeli világában. Amit arra alapozok, hogy az abszolút Létezés, eleve kétféle valóságon nyugszik. Az általunk is jól ismert objektív, elektromos anyagi valóságon, és az azzal éppen ellentétes tulajdonságú szubjektív, mágneses valóságon.

Most persze, bárki mondhatja azt, hogy „a bioszféránkban az objektív valóság, elektromos és mágneses is egy időben”. Amit én, tökéletesen el is fogadok. Mert valóban, az objektív valóság, éppúgy elektromos, mint ahogyan mágneses tulajdonságú. Mert a mágneses valóság, éppúgy kitölti az anyagi szintű atomok szerkezeteit belül, mint ahogyan körül öleli azokat kívülről. Ez azért van, mert az elektromos anyagi valóság részhalmazai, az általunk teljesen láthatatlan mágneses valóságból és abban nyilvánultak meg. A meg nem nyilvánult mágneses valóságból. Így lettek azok „elektromágneses” jellegű események. De az indukció jól értelmezhető fizikai jelensége, mégis egyértelműen arra utal, hogy az elektromos események, mindig mágneses okokra vezethetők vissza. Amit az induktív viszony tart folyamatos jelleggel egységben.

Ha azonban, a légterünkben felfelé haladunk, és az egyre ritkuló anyai rétegeken is áthaladunk, akkor a bolygó és csillagközi térbe kerülünk. Az űrbe. Ahol már nincsen elektromos anyagi minőség. Ami természetesen nem üres, hanem a mágneses alaphalmaz oszthatatlan alaptömegekből álló egységes közege tölti ki.  Az Univerzumnak ebben a szubjektív jellegű közegében, az oszthatatlan alaptömegek állandóan csak rezegnek. Egymást félre lökni vagy félre tolni, önerőből képtelenek. Egy tökéletesen együtt rezgő, egységes mátrix rendszert alkotnak. Mert sem stabil felfüggesztésük, sem fix lerögzítésük nincsen az oszthatatlan alaptömegeknek. Így az egyensúlyi helyzetüket folyamatosan keresik. A szervezettnek minősülő együttes rezgéseik által pedig, kozmikus szintű mágneses hullámokat építenek fel.

Ezeknek a longitudinális felépítésű mágneses hullámoknak, két alapvető tulajdonságuk van. A hullámhossz és a frekvencia. A hullámhossznak szerintem, informatív értéke van. Mert az határozza meg, a mágneses hullámok irányát és célját. Míg a hullámhossz mentén felépült frekvencia révén, az oszthatatlan alaptömegek rezgési szintű részerő hatásai terjednek. A hullámhossz által meghatározott egyenes irányba. Egymás után felsorakozott erőimpulzus sorozatok által. Úgy működnek, mint ez egy irányú hatáspumpák. Mágneses alapú torlónyomással terhelve minden anyagi jellegű részhalmaz elektromos erőterét, amivel közvetlen fizikai viszonyban áll. Ilyen módon, mágneses erőtérré alakítva a teljes mágneses alaphalmazt.

A longitudinális jellegű mágneses hullámok, éppen úgy működnek, mint Newton soros ingája. Ahol egy tengelyre fonalakkal, sok egyforma golyót függesztenek fel úgy, hogy azok egymáshoz érjenek. Ha az első golyót kilendítjük, akkor az, a lendületébe invesztált erőhatást, a második golyónak ütközve fogja továbbítani egyetlen, közvetlen érintkezésen alapuló impulzus erőértékével. Ez az impulzus, hullámszerű módon végigfut a teljes golyósoron. Majd az utolsó golyó kilendülését fogja előidézni. Ami éppen annyira fog kilendülni, mint amennyire az első golyót lendítettük ki. Szigorúan megtartva a hullámszerű folyamatban, a hatás megmaradási törvényét.

Ha két, három, vagy éppen négy golyót lendítünk ki kezdetben, akkor két, három, vagy éppen négy golyó fog arányos módon kilendülni a hullámfolyamat végén. Mert az utolsó golyók, a további impulzusátadás lehetőségének a hiányában, a saját lendületük kialakítására fogják felhasználni azt az erőhatást, amit az inga elején használtunk.

Az anyagi részhalmazok elektronjai pedig, az elektrosztatikus erőtereiket, ugyanazokból az oszthatatlan alaptömegekből építik fel, mint amelyek a mágneses alaphalmazt alkotják. Ezért láthatatlanok számunkra, az elektromos erőterek is. A kétféle erőtér között pedig, az a különbség, hogy a mágneses erőtérben a hatásterjedés iránya, mindig lineáris. Azaz egyenes irányú. Míg az elektronok elektrosztatikus erőtereiben, mindig centrális. Ezért a belőlük formálódó elektromos erőterek számára, szinuszos jelleget öltenek.

A mágneses frekvencia hatása pedig, amelyik a mágneses hullámokban terjed, az oszthatatlan alaptömegek egy irányú rezgési szintű részerő impulzusai által, nem más, mint az energia áramlása. Ezért hívták a régi tudósok az energiát, Isteni hatásnak. Mert nem hat közvetlen módon az anyagi minőségek elektronjaira, hanem azok elektrosztatikus erőterein keresztül befolyásolja az elektromos események történéseit. Induktív jellegű közvetett hatásra. Ami a mágneses erőtér és az elektronok elektrosztatikus erőterei között valósul meg. Állandó jelleggel.

Így induktív hatásra, a mágneses hullámhossz informatív értékei alakulnak át, elektromos okokra visszavezethető formációkká. Amelyek segítségével, strukturális alakzatokat vesznek fel, az atomokból álló anyagi részhalmazok. A mágneses frekvencia által közvetített energia pedig, elektromos erőhatásokká alakul, az induktív hatásnak köszönhetően. Vagyis, az indukció transzformálja, konvertálja, modulálja, alakítja át a mágneses alapú szubjektív információt és energiát, elektromos anyagi struktúrákká. Azok mechanikus jellegű objektív formáivá és elektromos erőhatásaivá.

A kétféle erőtér között pedig, éppen úgy működik az induktív viszony, mint ahogyan a gépjárműveinkbe épített robbanómotorok. Ahol a dugattyúk nagy energiájú lineáris mozgásformái, centrális irányú forgómozgásként jelennek meg a főtengelyre vetítve. Aktivizálható hajtóerőt biztosítva a járművünk számára. Így a mágneses erőtér, lineáris hatásterjedési módja által biztosított mágneses torlónyomás energiája, centrális forgómozgásra készteti, az elektronok elektrosztatikus erőtereit. Amelyeken keresztül, a hozzájuk tartozó elektronok mozgásállapotai megvalósulhatnak vagy módosulhatnak.

A lehető legkisebb elemi kristályszerkezetek az objektív anyagi világunkban szerintem, maguk az atomok. Amelyek, további kristályosodási alakzatokat vesznek fel, mágneses hatásra. Ilyen további kristályosodási alakzatok, a molekulák is. Így az atomokból és molekulákból álló anyagi struktúrák, nagyon sokféle, jóval nagyobb kiterjedésű kristályos megjelenési formákat ölthetnek. Úgy a szilárd anyagi részhalmazokban, mint a folyadékok vagy a gázok részhalmazaiban. De, ilyen kristályos alapú részhalmazok, a biológiai szintű sejtek is. Mint a földi élet alapjai.

A sejtjeink folyadékkristályos szerkezete, víz alapú. A víznek pedig, háromféle jól elkülöníthető halmazállapota van. A szilárd, a folyékony és a gáznemű. A szilárd állagú jég, stabil kristályos szerkezetet alkot. Amikor felolvad, folyadékkristályos szerkezetet vesz fel. Mert az olvadás ténye, nem változtatta meg a molekuláinak a kristályos jellegét. Csupán a kristályos szerkezetű molekulák között fennálló kötéseket befolyásolta. Majd, amikor gőzzé alakul a víz, akkor a molekulái, teljesen kötetlen módon, szabadon szállnak a levegő gáz alapú közegében. De a molekulák további változatlansága miatt, éppúgy egyedi kristályszerkezeteket képviselnek, a gázok légnemű halmazában is. Ezt igazolja az a tény is, hogy a lecsapódás és a lehűtés után, újra szilárd halmazállapotú jéggé fagy meg. Mert a gáz és a folyadék állapotaiban sem „felejtette el” azt, hogy a stabilis molekulái végett, mindvégig kristályos szerkezetet alkotott.

Ilyen víz alapú anyagi folyadékkristályos szerkezetek a sejtjeink is. A tiszta víz, az anyagi minőségek legegyensúlyosabb anyaga. Mert túl azon, hogy a gáz és a szilárd halmazállapotok között van, mint folyadék, még annak is a középső részén helyezkedik el. A savak és a lúgok között. Ilyen módon, az anyagi skála kellős közepén. Ennél fogva a víz, a legideálisabb módon befolyásolható anyag. Az elektronjaira alapozott módon pedig, a kozmikus szintű mágneses hatásokra, a legérzékenyebb folyadék, maga a víz.  Ezért alkalmas arra, hogy a sejtjeink nagy részét alkossa. Így a sejtjeink 70-75 %-át építi fel. A kozmikus szintű mágneses hullámok induktív hatásai pedig, a víz alapú élő sejteket képesek a legideálisabb módon befolyásolni. Erre utalnak Masaru Emoto kísérletei is a vízzel.

Ezért, a kozmikus szintű mágneses hullámok, különböző hullámhosszokon és frekvenciákon, más és más jellegű anyagi struktúrákat alakíthatnak ki. Így a sejtes alapú életet is. Ezért például, a mi lelkünk, nem más, mint a mi anyagi minőségünkre irányuló, kozmikus szintű mágneses hullámunk frekvenciája által közvetített energia. Ami induktív hatásra, bioelektromos jellegű lelki érzésekkel ruház fel bennünket. Amelyek az elménkben tudatosodnak. Ott, ahol a szellemi gondolataink bioelektromos jellegű informatív értékei is értelmet nyernek.

Egy felnőtt emberre irányuló kozmikus szintű mágneses hullám, körülbelül 21 grammnyi mágneses torlónyommással terheli a testünket, amíg lelki érzéseket biztosít számunkra. A halál pillanatában, ez a kozmikus jellegű induktív hatás megszűnik. Így a mágneses alapú torlónyomása is felszabadul. Ezért lesz a halott ember, körülbelül 21 grammal könnyebb akkor, amikor a lélek, mint a reá irányuló kozmikus szintű mágneses hullámának a frekvenciája, már nem terheli rá az élettelen testére a torlónyomását.

Ahogy az élettelen anyagi struktúrákat, úgy az élő anyagi szerkezeteket is, a kozmikus szintű mágneses hullámok alakítják ki. Induktív hatásra. A Földünk folyamatosan szaporodó természetes bomlástermékeiből. Amit a fizikai, a kémiai, és a biológiai szintű anyag elbomlások folyamatai termelnek. A fizikai szintű maghasadással, a kémiai szintű vegyülési hajlammal, valamint a biológiai szintű élettel. Ahol a folyton szaporodó élőlények sokfélesége, természetesen egymást fogyasztja, a biológiai szintű elbomlás érdekében.

A kozmikus szintű mágneses hullámok konfrontációja tehát, kialakította az összetett szerkezetű elektromos anyagi valóság kozmikus szintű „atomjait”. Amit az égitestek képviselnek. A csillagokat, a bolygókat és azok holdjait. Majd az égitestek fizikai bomlástermékei, kialakították a saját folyadék és gáznemű részhalmazaikat. Amit, a mi Földünk esetében, a tengerek és a légtér képvisel. Majd a további fizikai jellegű anyag elbomlási folyamatok, lehetővé tették a kémiai szintű anyagok vegyülési hajlamait. Amelynek hatására, kialakultak a fehérje alapú szerves anyagok. Majd az élő sejtek is. De ezeket az elbomlási folyamatokat, a kozmikus szintű mágneses hullámok különböző szintű szubjektív rezgései okozták. Majd újabb, egyre bonyolultabb strukturális rendszerbe rendezték őket. Amit a szaporodásra képes élet képvisel.

Éppen olyan pontosan és precízen behangolt módon, mint ahogyan a kozmológiai állandók is funkcionálnak a mágneses alaphalmazban. Szabályozva ez által, az anyagi struktúrák induktív alapon fenntartott elektromos rezgéseit. Mert az anyagi világunkban, az atomokra visszavezetett módon, minden dolog és esemény, elektromos rezgésnek minősül. Mégpedig, a kozmikus szintű mágneses hullámok által fenntartott induktív rezgéseknek. Már vagy harminc féle ilyen kozmológiai állandót ismer a tudomány. Mint például, a fény sebessége is. De az én véleményem szerint, a különböző szintű életformákat is ilyen, még fel nem fedezett kozmológiai állandók határozzák meg.

Ha tehát, a kozmikus szintű mágneses hullámokban van kódolva, minden elektromos dolog és jelenség elvi lehetősége, mint idea, akkor az élet minden lehetséges formája is. Ilyen módon, nem csupán a mi Földünkre lehet jellemző az élet. Hanem minden olyan bolygóra az Univerzumban, amelyiken az anyag elbomlási folyamatok, lehetővé tették azt, hogy a kozmikus szintű mágneses hullámok hatására, kialakulhasson az élet. Ideális formákat öltve. Úgy a növényi élet, mint az állati életformák, illetve az értelmes emberi élet is.

Erre utalnak a Földünkön kialakult jégkorszakok is. Amelyek hatására, szinte mindig kipusztult a teljes élet. Majd a szükségszerű kontinensmozgások és egyéb vulkanikus aktivitások után, amikor már megszelídült a Föld, mindig újra kialakult újra az élet. Az értelmes emberi életformával együtt. Mert a kozmikus szintű mágneses hullámokban kódolt módon, mindig jelen van az Univerzum mágneses terében az, az univerzális jellegű információ, amelynek alapján bárhol kialakulhatnak azok ideális esetben.

Így a pánspermia elmélet tulajdonképpen, olyan kozmikus szintű információs elméletté fejlődhet, amelyben az élet lehetősége is precízen kódolva van. Ideális módon. A kozmikus szintű mágneses hullámok hullámhosszaiban. Az Univerzum mentális adatbázisában. Valamint, mindig megjelenik az élet, amikor egy bolygón, ideálissá válnak hozzá a biológiai feltételek. Amikor a fizikai szintű bomlástermékek, olyan kémiai reakciókba kezdenek, amelyek hatására, szerves anyagok alakulhatnak ki. Ezek az alapvető szerveződési fokozatok szükségesek ahhoz, hogy a kozmikus szintű mágneses hullámokban kódolt információk hatására, az élet kialakulhasson egy bolygón. Így a mi Földünkön is.

Ez az általam kigondolt „pánformáció” elmélete. Ami arra utal, hogy az elektromos anyagi formációk, az Univerzum mágneses hullámainak a hullámhosszaiban vannak kódolva, mint ideális alapvető információs értékek. Amelyek különböző rezgésszintű ideákként, bárhol megjelenhetnek a világegyetemben, ahol már ideálisak arra az elektromos anyagi feltételek. Így a materializáció, az anyagi fejlődés, a mágneses információk hatására jön létre. Ideális módon szerveződő esetekben.

Ezen az elven alapszik, a ma már híresnek mondható hullámgenetika gyorsan fejlődő tudománya is. Amit Pjotr Garjajev professzor alapított meg. Az élete árán is. Így a tanítása, egyszerűen fogalmazva arról szól, hogy a mi biológiai szervezetünk, olyan elektromos tulajdonságú anyagi „szerkezet”, ami folyamatosan rezgésben van. Ezeket a bioelektromos rezgéseket alapvetően, a kozmikus szintű mágneses okok határozzák meg. Induktív hatásra. Csakhogy, ha egyéb drasztikus mágneses hatásoknak tesszük ki az élő szervezeteket, akkor károsan befolyásoljuk, azok egészséges testi jellegű biológiai folyamatait.

Ez a folyamat természetesen, fordítva is működik. Egy megbetegedett szervezetet például, tökéletesen meg lehet gyógyítani, a reá irányított, megfelelő rezgési szintű mágneses hullámokkal. Amilyen rezgéseket, a kozmikus szintű mágneses hullámai is biztosítanak számára.  Mert a betegség kialakulása, szinte minden esetben, pszichoszomatikus jellegű. Ami azt jelenti, hogy a pszichénket képviselő elménket rosszul használjuk. Így az, eltorzult agyi mágneses hullámokat gerjeszt számunkra, és a torz rezgésének megfelelő betegség ilyen módon, máris manifesztálódik a szervezetünkben.

De hogyan lehet az elménket rosszul használni? A magyarázat nem bonyolult. Olyan módon, hogy a kellemetlen szellemi gondolataink által, negatív lelki érzéseknek adunk lehetőséget az elménkben. Amikor az elménk, nem a szeretetet szolgálja. Mert természetes esetben, éppen fordítva működik az elménk. Amikor a szeretettel teljes kellemes szellemi gondolataink hatására, pozitív lelki érzéseket aktivizálunk az elménkben. Mert a lelki érzéseink, mint mentális erőhatások, mindig bennünk munkálkodnak. A pozitív lelki érzéseink építenek, míg a negatív érzéseink rombolnak bennünket.

A gyógyulás lehetősége pedig, csak akkor alakulhat ki, ha a beteg ember már, tudatosan is az egészséges állapot felé fordul. Amikor már nem a betegségével foglalkozik az elméjében. Hanem az egészséges testi állapot tudatában van. Mert az egészségre való tudatosságunk, az egészség pozitív rezgéseit vetíti a testünk felé. Ha pedig, a hullámgenetika lehetőségeit használjuk, akkor a gyógyulást, az egészség állapotát biztosítani képes mágneses hullámokkal lehet kiprovokálni. Mert a bioelektromos kristályokon nyugvó sejtes alapú szervezetünk, a mágneses hullámokra igen érzékeny. Bár a kozmikus szintű mágneses hullámok irányítják egészséges módon, de az elménk agyi mágneses hullámai is képesek a rezgéseit befolyásolni. Úgy pozitív, mint negatív értelemben. De a közeljövőben, ahogy azt Garjajev professzor olyan csodálatos módon elképzelte a hullámgenetika segítségével, a gyógyítás szolgálatába lehet állítani majd a mágneses hullámokat is. Csupán a hullámhossz és a frekvencia szerinti rendben kell meghatározni, azok szervezetünkre gyakorolt kozmikus hatásait.

A kristálygyógyászat pedig, azon az biológiai észrevételen alapszik, hogy a szilárd halmazállapotú kristálykövek, jótékony hatással vannak az élő szervezetekre. Ezek többnyire, olyan népi eredetű megfigyeléseken alapuló bölcsességek, amit az ezoterikus tanítások is átvettek. A hatásuk szerintem azon alapszik, hogy a kristályok, mindig a reájuk ható mágneses hullámok alapján rezegnek. Ha ez az állandónak mondható kristályrezgési szint, megfelel az egyén egészségét biztosítani képes kozmikus jellegű rezgési szintjének, akkor a test sejtrezgéseit, jótékony formában befolyásolhatja.

Mert a sejtjeink, éppúgy képesek a kristályrezgéseiket átvenni, mint az agyi rezgéseinket. Amit a tobozmirigyünk rezgése garantál számunkra. Mert a tobozmirigy, olyan agyi kristályszerkezet a fejünkben, ami az elménk által biztosított tudatossági szintűnk alapján veszi fel a rezgési szintjét. Amit az idegi rendszerünk, azonnal közvetít is a sejtjeink felé. Így a sejtjeinkben funkcionáló DNS lánc, olyan biológiai szintű kristályos szerkezet, ami a sejtjeink ideális szaporodását határozza meg. De egészséges sejtszaporulatot, csak egészséges rezgési szintű sejtek képesek produkálni.  

Ezzel szemben, a gyógyító kristályunk rezgési szintje állandó. Éppen olyan formában, mint a kvarcóránkba épített kvarckristály. Ami állandó rezgési szintet biztosít, a digitális óránk egyenletes járási ütemezése számára. Így a gyógyító kristályunkat nem befolyásolják, a folyton csapongó szellemi gondolataink által káros mértékben változó tudati állapotaink. Ilyen módon, olyan stabil rezgéseket biztosíthat a sejtjeink számára, amelyek egészséges rezgési szinten tartják azokat.

Így a gyógyító kristályok alkalmasak arra, hogy állandó rezgési szintet biztosítsanak számukra. De a különböző gyógyító kristályok, a különböző szerveink egészséges rezgéseit közvetíthetik csak. Persze az is lehetséges, hogy létezik olyan kristály is, amelyik a teljes szervezetünk egészséges rezgéseit képes felénk közvetíteni. Nagyon valószínű az, hogy ilyen például, a hegyikristály. De a tökéletes egészség előfeltétele, akkor is mindig az marad, ha a tobozmirigyünk rezgési szintjét, az egészségre tudatos gondolkodásmódunk határozza meg az elménkben. Így az elménk szellemi szinten irányított ezoterikus képessége, olyan spirituális jellegű, lelki eredetű bioelektromos aktivitást biztosíthat a testünk számára, ami az egészségtudatosságunk pozitív rezgéseivel látja el azt.  

A testünkön hordott kristályok pedig, arra alkalmasak igazán, hogy az egyre aktívabb elektromos gépeink által generált mágneses hullámok káros rezgései ellen felvértezzenek bennünket. Vagy például, az eleve károsnak minősülő mágneses rezgések ellen védjenek meg minket. Amit a rádió, a televízió, a telefonos és számítógépes hálózatok és berendezések folyamatos szaporodása jelent. Vagy például, a mikrohullámú sütő működése is okozhat. Mert sajnos, már nagyon káros mágneses rezgések özönében élünk.

Így a „pánspermia” fogalmát, a „pánformáció” elmélete válthatja fel. Ami arra utal, hogy az Univerzum mágneses erőterében, a kozmikus szintű mágneses hullámokban kódolt információ, mindenhol jelen van. Amely információk, a kozmikus szintű mágneses energia hatására, bármelyik bolygón megteremtik az élet lehetőségét, ahol arra már adottak, az anyagi jellegű elektromos feltételek. Mert az elektromos anyagi eseményszerűségek, mindig a mágneses erőtérben valósulnak meg. Rezgési szinten.

Ebből persze az is egyenesen következik, hogy az evolúciós törzsfejlődés elmélete hamis. Amelyik a fajok egymásba módosulásáról szól. Mert a természetes kiválasztódás valós folyamata, éppen a fajok tisztaságára felügyel. Így a természetes kiválasztódás és az evolúció, egymás ellenelméleteit alkotják. Az egyik, minden bizonnyal téves. Én pedig, az evolúcióra szavazok. Mert a természetes kiválasztódás folyamatait, állandóan bizonyítja a biológia tudománya.

Mert az én véleményem szerint, minden fajnak, megvan a saját kozmikus szintű hulláminformációja. Más és más hullámhosszúságú és frekvenciájú mágneses hullámokban kódolva. Amit ez a pán formációs elképzelés tárgyal. Mert, minden elektromos anyagi rezgés, mágneses okokra vezethető vissza. Így az elektromos anyagi rezgések, csupán másodlagos szekunderrezgések, az elsődlegesnek mondható, mágneses alapú primer rezgésekhez viszonyítva. Amelyek induktív módon közvetítik a rezgési feltételeiket az elektromos anyagi minőségekre. Az anyagi rendszerű világmindenségben, a mágneses alapú Univerzumon belül.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2023.02.27.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8118059408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása