Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • Mesterséges Geci: OMFG... azt hittem a "Bölcs Árnyék" és még millió meg egy nicken író futóbolond egyedül van. Miért... (2024.08.29. 00:23) Fehér lyuk.
  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2024.10.12. 06:55 futotuz

Lelki érzéseink.

Címkék: lelki érzéseink

Lelki érzéseink.

Szerintem a lélek, az életünk energiája. Ami egy kozmikus szintű mágneses hullám frekvenciája által éltet bennünket, induktív módon. Mint minden élőlényt a világunkban. Így a sokféle életforma arra utal, hogy a lélek nem más, mint az élőlényekre irányuló kozmológiai állandó. Amely szerint, a lélek által, Isten élteti az embert is. Isten, az Univerzum mágneses alapú Öntudata és Tudatossága. Aki a mágneses alapú kozmológiai állandók révén tökéletesen, finoman hangolt módon működteti induktív jelleggel, az elektromos tulajdonságokkal jellemezhető objektív anyagi világot. Beleértve, a mi személyes életünket is.

A mágneses alapú lélekkel szemben, az induktív módon kialakult lelki érzéseink viszont, már olyan belső bioelektromos hatások, amelyeknek a frekvenciája által, mentális módon irányítható erőhatásokat biztosíthatunk a tudatos cselekedeteinkhez. Vagyis, a mágneses alapú lelkünk energiája, induktív módon biztosít számunkra, lelki érzéseken alapuló és mentális módon irányítható elektromos erőhatásokat. Így a lelki érzéseink, mint bioelektromos erőhatások, már polaritással rendelkeznek. Ezért, vannak pozitív és negatív lelki érzéseink is. Amelyeket a szellemi gondolataink informatív értékei irányítanak. Mint mentális visszacsatolás működik minden lelki érzésünk, a cselekedeteink végrehajtása érdekében. Amely mentális visszacsatolást tulajdonképpen, motivációként értelmeznek.

A cselekedeteink végrehajtása érdekében, folyamatosan mentális terveket szövögetünk az elménkben. A reális elképzeléseink szintjén. Ahol a szellemi gondolataink informatív értékeinek a segítségével, a számunkra kívánatos dolog vagy esemény mentális formáját határozhatjuk meg. Mint reális elképzeléseket. Majd az elménk, ezekhez a szellemi szinten kialakított mentális képi formáinkhoz rendel lelki érzéseket. Tulajdonképpen feltölti a szellemi szintű mentális képi formánkat lelki tartalommal. Az elménk egyesíti, integrálja őket. Az általunk vágyott cél érdekében. Így, olyan mentális módon irányítható lelki erőhatásokkal tölti fel az elképzeléseinket, amelyek visszacsatolt módon, motivációs képességet biztosítanak számunkra, a képzeteink mielőbbi megvalósulása érdekében.

Így vannak rövid, közép és hosszútávú hiteket képviselő mentális terveink is. A rövidtávú terveink, olyan reális elképzelések az elménkben, amelyek néhány másodpercre vetítik csupán előre a hiteinket. A középtávú elképzeléseinkkel, néhány másodperctől, akár néhány óráig is előre tudjuk vetíteni az elképzeléseink által biztosított hiteinket képviselő terveinket. Míg a hosszútávú terveink segítségével, néhány órától, akár néhány évre is előre tudjuk vetíteni az elképzeléseink által formált hiteink tervszerűségét. Így a terveink megvalósulásáig motiválnak bennünket visszacsatolt módon, a mentális terveinkhez rendelt lelki érzéseink.

Ezek a bioelektromos jellegű lelki érzéseink, lehetnek pozitív vagy negatív polaritásúak. Attól függően, hogy milyen minőségű szellemi gondolatokra lettek aktivizálva az elméinkben. Így a kellemetlen szellemi gondolatokkal formált reális elképzeléseinkhez, negatív lelki érzéseket társít az elménk. Míg a kellemes szellemi gondolatainkkal formált reális elképzeléseink, pozitív lelki érzésekkel társulnak az elméinkben.

Ahogy a pozitív lelki érzéseink, örömélményeket biztosítanak számunkra, boldoggá téve bennünket, úgy a negatív lelki érzéseinkből, éppen az örömteli élmények hiányoznak. Mint bioelektromos hatások, éppen úgy bennünk munkálkodnak, mint a pozitív lelki érzéseink mentális erőhatásai. Ami azt jelenti, hogy a negatív lelki érzéseink, bennünket tesznek boldogtalanná. Akaratlanul is. Itt jön a képbe, a pszichoszomatika. Ami arra utal, hogy minden betegségünk, pszichoszomatikus eredetű. Vagyis a betegségeink, olyan testi elváltozások, amelyeket lelki okok idéztek elő. Méghozzá, a pozitív lelki érzéseinkkel szemben, éppen a negatív lelki érzéseink mentális erőhatásai okozták azokat számunkra.

Nehéz eligazodni a lelki érzéseink misztikus birodalmában. Mert már, vagy 300-350 féle lelki érzésről tárgyal a pszichológia folyamatosan fejlődő tudománya. Amelyek mentális viszonyban állnak egymással. Ami azt jelenti, hogy a szellemi gondolataink hatására, nem csupán egy, hanem egymáshoz csatolt módon, több lelki érzésünket is aktivizálja az elménk. Attól függően, hogy hány lelki érzésünk mentális erőhatására van szükségünk a megvalósulást illetően. Ilyen módon, nagyon sokféle frekvenciájú bioelektromos hullám alakulhat ki az elménkben.

Ahogy az elménkben aktivizált pozitív lelki érzéseink hatására, boldogok lehetünk, mert kiegyensúlyozzák a sejtes szintű testünk rezgési állapotait, úgy a negatív lelki érzéseink hatására, éppen ellentétes módon, feszültek leszünk. Akár tartósabban is. Ezek a testünkben kialakult feszült sejtes állapotok, rendellenes sejtosztódási folyamatokat eredményezhetnek bennünk. Amelyek hatására, kialakulhatnak a testi betegségeink. A lelki érzéseink frekvenciájától függően, valamelyik adott testrészünkben vagy akár, az egész szervezetünket érintve.

Az elménkben formált elképzeléseinkhez társult lelki érzéseink azonban, miközben bioelektromos hullámot alakítanak ki, EEG műszerrel mérhető agyi mágneses hullámot bocsátanak ki a fejünkből. Ami már, a mi értelmes módon kifejezésre juttatott hitünket képviseli a mágneses valóságban. Ez a gyengécske energiájú mágneses hullám, szinte teljesen alkalmatlan arra, hogy az elektromos anyagi valóságot közvetlen módon befolyásolja induktív jelleggel. De arra igenis alkalmas, hogy az Univerzum végtelen mágneses erőterében, megkeresse a hullámhosszúságának megfelelő, de jóval magasabb frekvenciájú kozmikus szintű mágneses hullámokat és azokat, az elképzelésünkben realizált valóság kialakítása érdekében aktivizálják. Vagyis, az általunk elképzelt valóság induktív megvalósítása érdekében vezéreljék őket.

A kozmológiai állandók révén, amúgy is az Univerzum kozmikus szintű mágneses hullámai irányítják az elektromos anyagi rezgéseket. A mi agyi mágneses hullámaink által kifejezett hiteink, csupán módosítanak kissé ezeken a precízen behangolt induktív anyagi állapotokon. Éppen azért, hogy az elképzelésünkben meghatározott dolgok vagy események, a saját lelki vágyaink szerint megvalósuljanak. Így a hiteink által képzeletben tervszerűen realizált mentális valóság dolgai és eseményei induktív módon, a megtapasztalható anyagi világunk realitásaivá válhatnak. Ez a tudatos teremtés lényege.

A szellemi gondolatainknak tehát, csak informatív értékeik vannak. Erőt nem képviselnek azok. Viszont az által, hogy a szellemi gondolataink, lelki érzések mentális erőhatásait aktivizálják az elméinkben, mégis teremtő erőhatásokat irányítanak. Ezért, egyáltalán nem mindegy az, hogy mit mondunk vagy mit képzelünk el valóságosnak. Mert a hittel kimondott szavaink vagy a reális elképzeléseink, mentális erőhatásokat ébresztenek az elménkben, amelyek lelki érzésekként, a valóságunk induktív átalakítására, teremtésre hajlamosak. Ennél fogva, csak olyan dologról vagy eseményről érdemes beszélnünk vagy reális elképzeléseket formálnunk, amelyek megvalósulása, mindig örömöt okozhat számunkra.

Mert a lelki érzéseink, olyan mentális módon irányítható erőhatások, amelyek az elménkben kialakuló bioelektromos hullám frekvenciájaként, bennünk munkálkodnak, miközben visszacsatoló módon motiválnak bennünket a megvalósulást illetően. Míg agyi mágneses hullámunkba ágyazódva, a megtapasztalható anyagi valóságunk alakítására, formálására, teremtésére alkalmas hitünket képviselik.

Így a lelki érzéseink, mint mentális módon irányítható erőhatások, folyamatosan befolyásolják, alakítják, formálják az életünk megtapasztalható agyagi dolgait és eseményeit. Akkor is, ha ezt a tényt nem vesszük figyelembe. Mert ma még, az emberek 99%-a, tudatlan ebben az ügyben. Így a társadalomban élő emberek zöme, úgy használja ezoterikus ismeretek nélkül, teljesen öntudatlan módon a lelki érzéseit, hogy közben nem is veszi figyelembe, azok spirituális jellegű mentális erőértékeit. Még a többdiplomás tanult emberek sem.

Mert az ezoterikus jelző, éppen arra utal, hogy szellemi szinten tisztában vagyunk, a spirituális jellegű lelki érzéseink várható természetes hatásaival. Vagyis azzal, hogy a pozitív lelki érzéseink rajtunk segítenek, míg a negatív lelki érzéseink, éppen nekünk ártanak. Ellenünk munkálkodnak. Mert a lelki érzéseink akár pozitív, akár negatív polaritást nyerjenek is a tudatos elménktől, mindig bennünk hatásosak. Pszichoszomatikus jellegű biológiai változásokat kiváltva a testünkben.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2024.10.12.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8318706522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása