Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2014.05.13. 10:04 futotuz

Hited meggyógyított.

Címkék: hited meggyógyított

Hited meggyógyított.

Bár nem volt orvos, de a tudatos teremtés személyes lelki adottságával, nagyon sok embert gyógyított meg, és ennek tetejébe még, halottakat is képes volt feltámasztani. Tökéletesen uralta az elektromos tulajdonságú anyagi minőségeket. Hitében Istenként élt Jézus, az embernek fia. Sőt, mi több, olyan beteget is gyógyított, aki távol volt tőle, és csak egy római katona kérte az áldásos segítségét. Majd szintén sok olyan beteg ember volt, akik Jézus közelségében, vagy a mestert közvetlen módon megérintve, spontán módon gyógyultak meg. Nekik egyszerűen azt mondta, hogy a hited meggyógyított.

Valójában ezt úgy értette, hogy az a hited gyógyított meg, amelyik eddig képes volt arra, hogy megbetegítsen. Amíg a hitedet, fordított értelemben használtad. Az egészséged ellen. Amíg a hitedet, nem az egészségedre koncentrálva alakítottad ki. Amíg nem a szeretetet szolgálta az elméd. Amíg a neheztelés, a harag, és a gyűlölet negatív érzéseinek, helyt adtál a szívedben, mert az elmédben, olyan szellemi gondolatokkal foglalkoztál amelyekkel, csak a szeretet ellen tudtad használni, a lelkedből származó életerő impulzusaidat, vagyis az érzéseidet. Ez az értelmezés ma már, mindenkinek szól, aki nem egészséges.

A lélek, az anyagi minőségű testünk életenergiája. Így a belőle nyerhető lelki érzéseink, a mi sajátságos életerő impulzusaink. A szeretet nélküli szellemi gondolataink, negatív lelki érzések kiváltását eredményezik, amelyek éppen ellenünk végzik el a mentális munkájukat. A pszichoszomatikusként értelmezett testi és szellemi betegségeinket előidézve. A szeretettel teljes szellemi gondolataink pedig, a testi és szellemi egészségünkért felelős, pozitív lelki érzéseink kiváltására alkalmasak. Amelyek ennél fogva, hasznosak számunkra.

Amikor tehát, azt állítom, hogy a jól kialakított hitünk meggyógyít, illetve egészséges állapotban képes tartani bennünket, akkor ezzel ellentétben, egyúttal azt is állítom, hogy a rosszul kialakított hiteink megbetegítenek. Ezért, a szeretet lelki érzéseit kiváltani nem képes szellemi gondolataink, eleve beteges gondolatoknak minősülnek. Miattuk alakulnak ki szép lassan, a pszichoszomatikus betegségeink. Éppen olyan módon, ahogy a dohányzás sem azonnal öl meg bennünket, hanem a károsként értelmezhető hatása, lassacskán halmozódik fel a szervezetünkben, és lehetetlenné teszi az életet bennünk. Ez azért van, mert a psziché, azaz a lélek által biztosítható érzéseinket, mint mentális erőhatásokat, negatív értelemben, azaz önmagunk ellen használjuk, mindaddig, amíg kifogásokat keresünk, neheztelünk, bosszúsak vagyunk, haragszunk, utálkozunk, vagy éppen gyűlölünk.

Így a beteg embereknek, Jézussal ellentétben, én csak azt tudom mondani, hogy a hited megbetegített. Mert a hiteddel, nem a szeretetet szolgáltad. Ezért a kialakult betegséged arra figyelmeztet téged, hogy eljött az ideje annak, hogy mentális módon megváltozz, és csak olyan szellemi gondolatokkal foglalkozz az elmédben, amelyek pozitív lelki érzések kiváltására alkalmasak. Ezért a betegség kellemetlen dolog ugyan az életedben, de nem az ellenséged. Csupán általa üzen neked, a te saját Isteni minőséged, vagyis a lelked, hogy nem hagyod őt érvényesülni az életedben. Hogy az akaratos és erőszakos szellemi gondolataiddal, elnyomod az elmédben azt a lelki lehetőséget, hogy a szeretet érzései munkálkodjanak benned. Mert az elvakult haragodban, szóhoz sem tud jutni az életedben.

Itt az „elvakultság” kifejezése, éppen arra utal, hogy a kellemetlen szellemi gondolataiddal vakítod el, a lelki érzéseid szeretetre irányuló természetes törekvéseit. Éppen az által, hogy a kellemetlen szellemi gondolataiddal, negatív irányba polarizálod, az életenergiádból származó lelki érzéseidet. Így a lelki érzéseid, nem a természetes módon fejtik ki az életedre a hatásukat. Vagyis, ártalmasak reád nézve. Mivel feszültté, ingerültté, idegessé tesznek téged, és ebben a felfokozott idegi állapotban, minden testi és szellemi működésünk alulvezérelt. Vagyis, legfeljebb csak félig-meddig sikeres. Így a testünkben és a szellemiségünkben, felgyülemlik az a méreganyag, amit a jól működő szervezetünknek kellene kiürítenie. Ahogy az ember, szellemi szinten mérges lesz tőle, éppen olyan módon, testi szinten is méreganyagokkal válunk telítetté. Ezért a harag, nem csupán rossz tanácsadónk, hanem a testi egészségünk lerombolója is.

Így az értelmes ember, tudomásul veszi a számára kellemetlennek minősülő híreket vagy eseményeket, de gondosan vigyáz arra, hogy ne társítson hozzájuk negatív lelki érzéseket.  Hogy azok a kellemetlen hírek és események, ne polarizálhassák negatív irányba, az életenergiájából származó lelki érzéseit. Mert a szellemi gondolataink irányítják a lelki érzéseinket. Amikor tehát, tudomásul vettük a kellemetlen híreket vagy eseményeket, akkortól már, a lehetséges megoldáson gondolkodjunk. Mert a lehetséges jó megoldás szellemi gondolata, nem polarizálja negatív irányba a lelki érzéseinket, hanem éppen ellenkezőleg, még pozitívabb állapotba hozza őket. Mivel a helyes megoldás mentális szintű érzete már, arra motivál bennünket, hogy helyesen cselekedjünk a megvalósulás érdekében.

Ezért az elménkben, ahol tudomásul vettük a probléma jelentkezését, a lehetséges megoldás reális elképzelését kell kezdeményeznünk. Amint megvan a lehetséges megoldás szellemi képe az elménkben, mint minden lehetséges részletre kiterjedő reális képzelet, máris lehetőséget biztosítunk a lelkünknek arra, hogy pozitív érzésekkel töltse fel a képzeletünkben kialakított új formát. A probléma lehetséges megoldásának a terve, olyan hitet képvisel az elménkben, amely mindig a megvalósulás felé fog törekedni, és a felelős kilétének ismeretét már, szinte feleslegessé is teszi. Ezért, az értelmes ember, nem a felelőst keresi először, hanem a reális megoldás felé fordítja a figyelmét. 

Az elménket tehát, akkor használjuk helyesen, ha megoldás-centrikusak vagyunk. Ráadásul, a megoldásokra irányuló törekvéseinkben, az aktív cselekvőképességünk szeretete húzódik meg. Mert az élet, éppen a cselekvéseink által válik értelmessé és hasznossá számunkra. Mivel a hasznos cselekvéseink képesek arra, hogy sikerélményekkel ajándékozzanak meg bennünket. Fokozva ez által, a lelkünkből eredő örömérzéseinket. Amelyek révén, az Isteni minőségünk vagyis, a lelkünk él rajtunk keresztül. Természetes szeretetet sugározva a környezetünkbe. Aki ilyen módon használja az elméjét, mindig a szerethető megoldásokra koncentrálva a pozitív lelki érzéseit, sikeres és boldog emberré válik. Akit a saját Isteni minősége éltet.

Mert nem hagyja azt, hogy a kellemetlen szellemi gondolatai, amelyek állandóan a lehetséges vagy valós problémákra fókuszálnak, és folyton a felelőst keresik, azok irányítsák az elméjét. Hanem tökéletesen megelégszik azzal, hogy a lehetséges megoldásokra fordítja az elméje figyelmét. Amelyek olyan szellemi gondolatokkal foglalkoznak, amelyek a felszínre törő pozitív lelki érzéseit, reális céltudattá alakítják. Ez a pozitív hit természetes kialakításának a módja. Nem ördöngösség, bármelyik értelmes ember megteheti. Csupán arra van szükség, hogy a felmerülő problémák helyett, a lehetséges megoldásokra kell figyelmet fordítanunk. Mert nem a problémák az ellenségeink, hanem a róluk alkotható negatív hiteink, amelyek tovább fokozzák bennünk a problémáink jelentőségét.

Minden probléma, jelzés értékkel bír, és lehetőséget biztosít számunkra arra, hogy az ideálisan jó megoldásokat kigondolva és elképzelve, a megvalósulás hatáskörébe rendeljük azokat. Ami a tudatos teremtés előfeltétele bennünk. Vagyis, az Isteni minőségünk aktivitásának a legideálisabb lehetősége. Mert tudomásul kell vennünk azt, hogy a lelkünk által, Isteni minőséggel élve, nem élhetünk az Isteni eredetű szeretetadottságaink nélkül. Az természetellenes dolog, és e miatt, a pszichoszomatikus eredetű betegségeink előfeltétele. De amint átlátjuk végre, ezeket az alapvető mentális összefüggéseket, és az alapján cselekszünk tovább szeretettel, máris a gyógyulás útjára léptünk. Mert az egészséges életutat választottunk. Amelyben már, a teremtésre képes Isteni minőségünk játssza a főszerepet, a tudatos elménkben.

Mert minden itt dől el, az elménkben. Ahogyan gondolkodunk, a szellemi információinkat használva, úgy alakulnak a lelki érzéseink, amelyek formálják a testi egészségünket. Így, mi magunk vagyunk a felelősek a szellemi gondolatainkért, és az általuk okozott lelki eredetű egészségkárosodásokért. Mint pszichoszomatikus betegségekért. Így a felelőtlen szellemi gondolataink, az egészségünk ellen irányulnak. Mert szeretetellenes negatív lelki érzésekkel társulnak az elménkben.

Ha tehát, kedves olvasóm, beteg vagy és szeretnél meggyógyulni bármilyen egészségügyi problémádból, hagyd, hogy a szeretettel teljes pozitív hited irányítsa az életedet. Mindig az egészségre, és a lehetséges problémamegoldásokra koncentrálva. Mert akkor, a hited meggyógyít, ahogy azt Jézus is megígérte.

Matécz Zoltán

2014.05.13.

matecz.zoltan@gmail.com

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr796159403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása