Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2015.09.27. 09:34 futotuz

Angyalkommunikáció.

Címkék: angyalkommunikáció

Angyalkommunikáció.

 

Amikor az ember olyan nagy bajba kerül az életében, amit saját erejéből és tudásából képtelen megoldani, szinte azonnal égi segítséget kér. „Édes Istenem, most segíts.” Hangzik el nagyon gyakran. Vagy esetleg, a saját védőangyalukat hívják, az ezoterikus témában jártasabb emberek segítségül. Esetleg, egy-egy speciális feladatra képes angyalt, aki szerintük, képes lehet a túlvilágról kezdeményezett ezoterikus szintű segítségnyújtásra.

 

A személyes védőangyal, vagy az egyéb Isteni eredetű angyali teremtmények, a mi ezoterikus szolgálóink. Akiknek a spirituális szintű szolgálatait igénybe vehetjük, ha felkérjük őket egy adott feladatra. Kérdezhetünk tőlük, tanácsot kérhetünk tőlük, és valamilyen konkrét dolog elvégzését is kérhetjük tőlük. Képzeljük el azt, hogy közvetlenül a vállunk mögött vannak, és kérjük a segítségüket. Amikor az angyalokkal fenntartható kommunikációs viszony már begyakorlott dolog az életünkben, akkor már az is elég, ha egyszerűen azt mondjuk, hogy „angyalok segítsetek”.

 

Az angyalokkal kommunikálhatunk szóban, írásban, és a gondolataink segítségével is. Mert bármelyik értelmes kifejező képességünket megértik. Bármilyen nyelven történik is az. Csak a tetteikben vannak korlátozva az angyalok, az értelmükben nem. Így az angyalmágia földi rituáléira, főképpen az embereknek van szüksége, hogy a hitükben erősödhessenek. A vágyaink által megfogalmazható kéréseinket pedig, lehetőleg már a reális képzeletünkbe ágyazva tálaljuk az angyalok elé.

 

Jó néhány ezoterikus tanító tart angyalkommunikációs tanfolyamot. Ennek alapja az, hogy Isten, a világ teremtése során, az angyalokat is megteremtette, és így, minden embernek jutott, legalább egy saját védőangyala. Aki nem szól bele közvetlen módon az életünkbe, mert tiszteletben tartja a szabad akaratunkat, de veszélyessé vált élethelyzetekben, mégis segítséget nyújthat számunkra kérés nélkül is, ha az Isteni rendelés szerint, nem jött még el a halálunk ideje.

 

Bár az, még nem tisztázott dolog az ezoterikus tanításokban teljes mértékben, hogy az angyalok szellemi vagy lelki eredetű lények. De azt állítják, hogy nem segítenek soha, ha az a dolog vagy esemény, amire kérjük őket, karmikus eredetű. Vagyis, az Isteni rendelés szerint, meg kell tapasztalnunk ahhoz, hogy a lelkünk fejlődni tudjon általuk. Egyébként, mindig körülöttünk vannak és a kéréseinket lesik.

 

Hát, körülbelül ennyi értelmes dolgot tudtam összegyűjteni a témáról az interneten. No meg azt, hogy egy ilyen angyalkommunikációs tanfolyam ára, körülbelül húszezer forintba kerül. Ha a tanári fokozatot is el akarjuk érni, akkor az már majdnem százezerbe kerül. Így erősen meggondolandó dolog az, hogy belevágjon-e az ember. Mert aki számára magasnak tűnik ez az összeg, annak az életében valószínű az, hogy még nem sok segítséget nyújtottak az angyalok. Most pedig, nézzük meg azt, hogy hogyan működik az angyalkommunikáció, az én személyes elgondolásom szerint.

 

Az angyal szó fogalmi jelentése szerint, „küldöttet” jelent. Isten képviselőjét, küldöttét. Így először, Isten fogalmi jelentését kell tisztáznunk. Majd az után, az angyalok mibenlétét. Végül pedig, rátérhetünk a velük való kommunikáció elvi lehetőségére.

 

Az Univerzumban, az energia, egy és oszthatatlan. Mert a tudomány állítása alapján, az energia soha nem vész el, csak átalakul. Az elektromos anyagi minőségeket működtetve pedig, mindig új, és megint újabb megnyilvánulási módot talál magának. Így energiát teremteni és elpusztítani képtelenség. Ezért az energia, tökéletesen uralja az Univerzum mágneses alapközegét, amely így mozgási, létezési teret biztosít, az elektromos tulajdonságú összetett anyagi részhalmazok számára.

 

Ennél fogva, az energia, az oszthatatlan alaptömegekből álló mágneses alaphalmaz mágneses hullámaiban terjed. A longitudinális, azaz egyenes vonalvezetés által felépülő mágneses hullámoknak alapvetően, két összetevőjük van. A hullámhossz és a frekvencia. Szerintem, a mágneses hullámhossz képviseli az információt, míg a mágneses frekvencia által terjed az energia. Minden mágneses hullámban.

 

Így a mágneses alaphalmaz, amelyben a mágneses hullámok kialakulnak, tárolódnak és közlődnek, az összetett szerkezetű elektromos anyagi részhalmazok felé, az Univerzum abszolút Memóriájaként fogható fel. Amelyben a sokféle mágneses hullámhossz képviseli együttesen a tiszta, azaz Szent Szellemiséget, míg a hozzájuk tartozó frekvenciák összessége, a hatóképes Szent Lelket. Így ennek az abszolút értékű Memóriának az öntudatát hívhatjuk Istennek. Aki az ő saját önrendelkezési joga alapján, megteremtette önmagában és önmagából, az összetett szerkezetű és elektromos tulajdonságú anyagi valóságot.

 

Így az anyagi valóság, olyan a mágneses alaphalmaz számára, mint a szivacs. Amit az tökéletesen körülölel, és belül is kitölt teljes mértékben. Így a mágneses alaphalmaz és az elektromos anyagi részhalmazok közötti állandó viszonyt, az induktivitás jelensége képviseli. Ami azt jelenti, hogy az anyagi szintű elektronok, az ő saját elektromos térerőiket, ugyanabban a mágneses alaphalmazban alakítják ki, mint amelyikben a mágneses hullámok terjednek. Ezért a kétféle erőtér, óhatatlanul is egymás ellen fejti ki az induktív hatását.

 

Az a különbség közöttük, hogy az egyenes vonalvezetéssel ábrázolható mágneses tulajdonságokkal szemben, az elektromos térerők centrálisak. Mert a folyton forgó és keringő elektronjaikat követik. Ezért az indukció jelensége, éppen azt jelenti, hogy a kétféle halmaz erőterei között, fizikai szintű hatáskiegyenlítés folyamata zajlik.

 

Az élő anyagi megnyilvánulások között pedig, az értelmes embernek jutott az a szerep, hogy a lélek által működtetve, sajátságos szellemiséget is tudjon magának kialakítani. Ami azt jelenti, hogy mentális módon képes megérteni és tudatosan is igazodni, a körülötte zajló életeseményekhez. Ez pedig, egyfajta relatív öntudatot jelent számunkra. Amelyben az önrendelkezési jogunk kristályosodik ki.

 

Az értelmes ember tehát, az egyetlen élőlény a Földünkön, akit Isteni minőségű lélek animál, azaz éltet. Amelyben az értelem kibontakozhat, a szellemi ismeretek fokozatos halmozásával. Így lehetőségünk nyílik arra, hogy az ezoterikus tanokat követve, olyan spirituális képességekre tegyünk szert, amelyben az emberi mivoltunk szellemi minősége, megértheti az Isteni minőségű lelkünk univerzális érdekeit.

 

Ez a mentális összefüggés, ez a biológiai szintű induktív viszony teszi lehetővé számunkra azt, hogy a személyes öntudatunkkal, kommunikálni tudjunk Istennel, az Univerzum öntudatával. Mert Isten, mint intelligens energia, egy és oszthatatlan. Így bennünk is csupán elkülönült, nem nem vált el önmagától. Elkülönült, a személyes megtapasztalás lehetősége miatt. Ezért minden ember egyedi, és megismételhetetlen. Így minden ember, sajátságos élettapasztalatokkal bővíti, az Isteni szintű mindent-tudást.

 

Amikor az életünk folyamatában, születik bennünk egy vágy, az egy lelki érzésünk. Ami nem más, mint a mi sajátságos Isteni minőségünk akarata. Ezért nem az a reális életcél, mint a legtöbb ezoterikus tanítás alapján, hogy elnyomjuk a vágyainkat, hanem éppen az, hogy az Isteni rendelés alapján megéljük azokat. Ezért, ha nem vagyunk képesek saját erőből vagy tudásból megtapasztalni azokat, akkor a saját személyes öntudatunk, felveheti a kapcsolatot az Univerzum öntudatával vagyis, Istennel.

 

Mégpedig, Isten képviselőin keresztül. Akik Isten küldötteiként, bennünket kell, hogy szolgáljanak. Mert közvetlen mágneses kapcsolatot jelentenek, a kétféle Isteni szintű öntudat között. Így az agyalok nem mások, mint a különböző hullámhosszúságon kialakult mágneses hullámok, az Univerzum mágneses terében. Amelyek, csak akkor aktivizálhatóak az életünkben, ha azonos hullámhosszúságú agyi mágneses hullámok segítségével, arra késztetjük őket.

 

Ez alapvetően kétféleképpen valósítható meg. Az egyik módszer az, amikor elképzeljük a vágyaink elvi megvalósulási feltételeit, és közvetlen módon kérjük az angyalok segítségét. Ha a kérésünk nem ütközik univerzális szintű korlátozásba, akkor a hitünk szerint, megvalósul a kívánt dolog vagy esemény. Ezt nevezik az ezoterikusok, angyalkommunikációnak. Ez egy alárendelt típusú mentális lehetőség. Amelyben az értelmes ember tudatosan elfogadja azt, hogy Isten azért segít rajta az ő angyalai által, mert őt magát is, Isteni eredetű lélek élteti.

 

De tudva azt, hogy bennünket Isteni eredetű lélek éltet, biztosnak kell lennünk abban is, hogy közvetlen módon, Isteni képességekkel is rendelkezhetünk. Aki ebben hisz, máris megtalálta azt a másik fölérendelt ezoterikus módszert, ami által Isteni segítséggel élhet.

 

A dolog lényege az, hogy nem Istenhez kell imádkoznunk, hanem Istenként. Isten anyagi szintű megnyilvánulásaiként, tudatosan. Mert az ima, itt azt jelenti, hogy a lelki vágyainkat, képzeljük el a szellemi gondolataink segítségével már valós dolognak vagy eseménynek, majd mondjuk azt, hogy „ÁMEN”. Az ámen kifejezéssel ugyanis, az Isteni minőségünk hoz felelős határozatot, a képzeletünkben formált vágyott dolog vagy esemény megvalósulása érdekében. Mert a reális képzeletünk által megbizonyosodott a felől, hogy a szellemi gondolatainkkal közös nevezőn, közös akaraton vannak.

 

Ezek a mentális döntéseink lesznek, a mi hiteink. A szellemi és lelki egységünk közös akaratai. A mi személyes angyalaink. Amelyek, mint agyi mágneses hullámok, kommunikációs viszonyba kerülnek Isten univerzális angyalait képviselő mágneses hullámokkal. Így a mi gyengécske energiájú agyi mágneses hullámaink, tökéletesen alkalmasak arra, hogy az Univerzum nagy energiájú mágneses hullámait vezéreljék, amennyiben azonos a mágneses hullámhosszuk. Amennyiben ez a mentális vezérlés létrejön, az Univerzum nagy energiájú mágneses hullámai, induktív módon megteremtik számunkra azt az elektromos anyagi valóságot, ami az elképzelt vágyunkban szerepelt.

 

Minden az egyidejűségen múlik. Mert hiába akarok én életerőt biztosítani most, a jelenben, olyan dolog vagy esemény megváltoztatása érdekében, amely nem a jelenben létezik. Ami, csak volt a múltamban, vagy esetleg lehetséges lesz a jövőmben. Olyan ez, mint például, a labdázás. Aki a már elröppent labdát akarja megrúgni, elkésett. Vagy éppúgy, hiába rugdalózunk, ha a labda még nincs is a helyszínen. A labdának, és a rúgás erejét képviselő lábunknak, itt és most kell találkoznia ahhoz, hogy a rúgás ereje megtapasztalt élmény lehessen számunkra.

 

Nincsen ez másképpen, a mentális erőhatásainkkal sem, amit a lelki érzéseink jelentenek. Csak a jelenben, itt és most tudjuk őket aktivizálni. A múltba vagy a jövőbe irányított mentális erőhatásaink, rendre célt tévesztenek. Mert nincsen meg a szükséges egyidejűségük. Mert a lelki erőhatásaink és a szellemi gondolataink szükséges egyidejűségét, a reális képzeletünk tudja csak megvalósítani. Itt és most, a jelen pillanatában.

 

Ezért a reális képzelettel formált hit, egyfajta aktív meditációt jelent. Amelyben a lelki jelenlétünk teremtésre képes pozitív érzéseit, tudatosan összekapcsoljuk, a szellemi szinten formált reális elképzeléseinkkel az elménkben. Az agyunk pedig, mágneses hullámokat formál ezekből a hiteinkből. Azért, hogy az ilyen módon kialakult mágneses hullámaink, kompatibilisek legyenek az Univerzum terében honos mágneses hullámokkal. Hogy a hullámhosszuknak megfelelően, vezérelni tudják azokat, az induktív munkavégzés feladatára. Amit már, tudatos teremtésként értékelhetünk.

 

A mágneses agyi hullámainknak szerintem, más logikus értelme nincsen. Mert mi végre termel, az elektromos tulajdonságú elménk, és anyagi szerkezetű agyunk mágneses hullámokat? Egy zárt elektromos rendszeren belül, bőven elég lenne az elektromos hullám is. De az anyagi szintű testünk, nyitottnak minősül mágneses szempontból tekintve. Mert az anyagi szintű atomjainkat és azok biológiai szintű strukturális szerkezeteit, a mágneses tér tölti ki. Ezért az agyi mágneses hullámainkkal igazodunk, az Univerzum mágneses alaphalmazához.

 

Az ezoterikus tanok, gyakran azt tanítják, hogy tudatosan nyomjuk el a vágyainkat. Mert a lelki vágyaink alkalmasak arra, hogy lekössék a szellemi gondolatainkat. Márpedig, a passzív meditációhoz, éppen arra van szükség, hogy az elménket lecsendesítsük a szellemi gondolatainktól. Hogy a lelki jelenlét tudati állapotában tartózkodhassunk. Amelyben esetleg, valamikor talán, meg is világosodhatunk.

 

Ezzel szemben, én azt magyarázom, hogy igenis, figyelmet kell fordítanunk a lelki vágyainkra. Mert azok, nem mások, mint a mi személyes Isteni minőségünk akaratai. Amelyek azért tudatosodtak az elménkben, hogy szellemi szinten kifejezésre juttassuk őket, a valóságot előre vetíteni képes reális képzeletünk segítségével. Mert a mentális egységünk érzete, csak akkor tapasztalható meg, ha a szellemi gondolataink és a lelki érzéseink, egy közös célt szolgálva, a mi személyes hiteinkké alakulnak.

 

Így a képzeletünk által, a szellemi gondolataink aktivitása mellett is, a lelki jelenlétben tartózkodhatunk. Mert a vágyott dolgokat vagy eseményeket elképzelni, csak itt és most tudjuk, a lelki jelenlétünkben. Így a képzeletünkben integrálódott szellem és lelki egységünk, a mi személyes hiteinket képezve, a megvalósulás felé fognak törekedni. Mert gyengécske mágneses agyi hullámokként, az Univerzum nagy energiájú mágneses hullámait képesek vezérelni, ha azonos a hullámhosszuk.

 

Így a kérésünk vagy az utasításunk, kialakult mágneses agyi hullámként, mindig megtalálja az Univerzumban, a maga specifikus teremtő angyalát. Mint azonos hullámhosszúságú, de nagy energiájú mágneses hullámot. Amely alkalmas arra, hogy induktív módon befolyásolja vagy átalakítsa, a mi megtapasztalható anyagi szintű elektromos életeseményeinket.

 

Sajnos, az ezoterikus szempontból képzetlen embert, spirituális mélypont jellemzi. Mert az agyi mágneses hullámait képviselő hiteit, hol pozitív, hol pedig, negatív lelki érzésekkel tölti fel az elméjében. Mert az elméjét, hol kellemes, hol pedig, kellemetlen szellemi gondolatok uralják. Így önmagukra nézve legnagyobb veszélyt, azok a hitetlen emberek jelentik, akik szkeptikus módon, pesszimista hozzáállással élik a valóságukat.

 

Mivel a valóságról, csak közvetett módon, az érzékszerveink informálhatnak bennünket, ezért hinnünk kell azok valóságot kifejezni képes informatív értékeiben. Így hitben, különböző beállítottságú emberek vagyunk. Még akkor is, ha azonos nevelésben részesültünk esetleg. Ezért, a mi személyes felelősségünk az, hogy pozitív vagy negatív hiteket formálunk-e az elménkben. Mert megélni, tapasztalatot szerezni róluk, élvezni vagy elszenvedni nekünk, magunknak kell.

 

De ha az általam javasolt tudatos teremtés lehetőségét válasszuk, a lelkünk Isteni minőségének biztos tudatával, akkor esélyünk nyílik arra, hogy az ilyen módon gyakorolt spirituális élet megtapasztalásával, az ezoterikus fejlődés csúcsára jussunk. Amikor az ember, már nem kiszolgáltatottja többé az anyagi valóságnak, hanem ura annak. Vagyis, az Isteni minőségünk biztos tudatával, megvalósult Istenekké válhatunk itt, a földi életünkben. Megtapasztalhatjuk Isten”országát”. Így a megvilágosodásunkat követő megigazulásunk is bekövetkezhet. Ami teljesen azonos értékű, az ujjá-születéssel.

 

Mindenki ugyanazzal az életfeladattal született ide, ebbe a földinek nevezett elektromos anyagi valóságba. Azzal a céllal, hogy megtapasztalva az önmagunk Isteni minőségét, a tudatos teremtés lehetőségét gyakorolva, uraljuk az anyagi valóságot. Azon a helyszínen, ahol éppen élünk. Az emberi társadalom egyik fogaskerekét alkotva, megtaláljuk önmagunk egységét. Ami a teremtőképes pozitív hiteink formálásával lehetséges. Itt és most, az elménkben.

 

Mert a spirituális csoda itt dől el, a koponyáink hegyében. A fejünkben. Ahol mentális egységként szolgálhatjuk a teremtés folyamatát, vagy szintén mentális különbözőségként, továbbra is akadályozhatjuk azt. Rajtunk áll az, hogy a szellemi gondolatainkat, a lelki érzéseink szolgálatába állítjuk-e. De az, a mi saját felelősségünk is egyben.

 

Bármilyen feladat elé állít is bennünket az élet, azonnal megjelenik az elménkben egy vágy, hogy azt, számunkra pozitív módon tapasztaljuk meg. Természetesen, belebonyolódhatunk annak szellemi szintű megvalósításába, ahogyan azt átlagemberként már megszoktuk. De az elménket, akkor használjuk helyesen, ha az ügy érdekében, közös nevezőre hozzuk a szellemi gondolatainkat a pozitív lelki érzéseinkkel.

 

Ezt pedig, a reális képzeletalkotás képességével érhetjük csak el. Ebben a képzeletben, a vágyott célt, mint végeredményt rajzoljuk vagy vetítjük magunk elé, és ezt a mentális formát közben folyamatosan, pozitív lelki érzésekkel töltjük fel. Majd azzal a biztos tudattal, hogy a lelkünk által Isteni minőség éltet bennünket, az „ÁMEN” kifejezéssel, határozunk arról, hogy megvalósuljon az elképzelésünk. Az Univerzum pedig, mint Isteni minőség garantálja, hogy mielőbb megtapasztaljuk azt.

 

A dimenzió nélküli mágneses valóságból, könnyen átlátható a mi háromdimenziós elektromos anyagi valóságunk. Így Isten, mint az Univerzum abszolút öntudata, könnyedén átlátja, a mi három dimenzión megvalósult relatív öntudatainkat. Ezért, az abszolút és a mi relatív öntudataink között, az a biológiai szintű induktív viszony jelenti azt a mentális kapcsolatot, amelyben Isten, a mi Isteni minőségű lelkeinkkel képes információt cserélni. A közvetítők pedig, a különböző hullámhosszúságú mágneses hullámok. Mint az Univerzum öntudatának a küldöttei.

 

Ha pedig, bizonytalan valaki abban, hogy egy angyal jó vagy ártó szándékkal jelenik meg az életében, egyszerűen kérje meg arra, hogy áldja meg Istent. Mert a bukottnak ismert angyalok, teljesen alkalmatlanok arra. Isten angyalai azonban, Isten fényében ragyognak, ha megjelennek, és Isten áldását hordozzák állandóan.

 

De szerencsére, nem megidéznünk kell az angyalokat, hanem utasítanunk őket a teremtésre. Így nem spiritisztának kell lennünk hanem, csak spirituális lénynek kell maradnunk. Akik a kellemes szellemi gondolataik segítségével, pozitív lelki érzéseket tudnak irányítani, a vágyaik elképzelt megvalósulásai érdekében. Ez a sajátságosan mentális egység biztosít lehetőséget arra, hogy Istennel is mentális egységben éljünk. Szerintem, az angyalkommunikáció, valahogy így működik. Ehhez kívánok a kedves olvasóimnak, sok sikeres és boldog tudatos teremtési élményt.

 

Matécz Zoltán

2015.09.27.

matecz.zoltan@gmail.com

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr477842148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása