Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2016.11.12. 15:16 futotuz

Hogy vagy?

Címkék: hogy vagy

Hogy vagy?

A köszönés után, szinte minden esetben felmerül ez a kérdés, ha két ismerős ember találkozik. Mert az ismerősünktől tudni szeretnénk azt, hogy jól megy-e a sora az életében. Hogy mi újság van vele. Milyen közlendője van számunkra. Milyen híreket tud mondani nekünk, önmagáról.

Ilyenkor többnyire, azt szeretnénk hallani, hogy milyen kellemes életesemények tették színesebbé a napjait, amióta nem találkoztunk. Ezzel ellentétben azonban, nagyon sokan, az aktuális egészségügyi problémáikkal terhelnek bennünket. Nem pusztán megemlítik azokat, hanem teljes részletességgel tárgyalják ki nekünk, annak minden lehetséges módon érezhető hatását. Figyelembe sem véve azt az apró körülményt, hogy mi, nem az orvosai vagyunk. Hanem csupán, a hogylétéről érdeklődő ismerősei.

Nem mintha érzéketlen lennék, az ismerőseim egészségügyi problémájával szemben, mintha egyáltalán nem érdekelne a hogylétük csak, mint a legtöbben, én is tehetetlen voltam eddig, ebben az ügyben. Régebben, kissé zavart az ilyen irányú kitárulkozás. Ma már azonban jól tudom, hogy minden ilyen panasz, egy-egy mentális „segélykiáltásnak” minősül.

Bár azt is tudom, hogy az egészségügyi problémáját, ő maga idézte elő. Mert minden betegség, vagy a tartós egészségtelen életmód következménye, vagy pedig, pszichoszomatikus módon jön létre. Ami azt jelenti, hogy az elméjét képező pszichéjét, hibásan használta. Ezért ez a mentális hiba szomatikus, azaz testi elváltozásokat idézett elő a testében. Mert az elméjét, egészségtelen módon használta.

Mivel az elméjébe, szeretetellenes kellemetlen szellemi gondolatokkal, negatív lelki érzéseknek biztosított, sorsformáló mentális feladatot. Mert a lelki érzéseink, a mi mentális erőimpulzusaink. Erőként pedig, munkavégző képességek. Amelyek mindig elvégzik, az elménkben formált, hiteinkbe ágyazott életfeladatukat.

Ezek a negatív hitek, az elme mentális háttértárolójában, az emlékek raktárában vagyis, a memóriában, folyamatosan tovább dolgoznak, és leépítik az egészséget. Mert a lelki érzés, negatív formát öltve olyan, mint a mentális szintű öngyilkosság. Szép lassan, de biztosan emészt és öl. De mit tehetek én akkor, ha már meghallgattam az egészségromlásáról szóló beszámolóját?

A betegsége elemi oka az, hogy túl sokat foglalkozott szellemben, mások ügyeivel. Szellemben elítélte azokat, majd negatív hiteket támasztva azokkal szemben. A bennük rejlő negatív lelki erőhatásokat pedig, egyszerűen önmaga ellen fordította. Egyetlen ellenszere van a dolognak, a feltétel nélküli megbocsátás. Mert ezek a negatív lelki érzések, gátat vetnek a pozitív lelki érzések, építő jellegű mentális munkáinak. Mert egyszerűen, közömbösítik azokat. Mivel a háttérben aktív negatív lelki erők, kioltják a pozitív lelki érzések mentális hatásait.

Majd a megbocsátást követően, befelé kell fordulnunk, önmagunkba. Lásd magad az elmédben olyannak, akinek a fájdalmas testrészei sötétek. Majd a lelked tiszta, szellemi gondolatoktól mentes „fényével”, képzeletben világítsd be a tested sötét foltjait. Mert ahová a lelkünk szeretetteljes tiszta fénye világít, ott a sötét foltokat képező fájdalmak és betegségek megszűnnek. Egyszerűen feloldódnak, regenerálódnak.  Mert a tökéletesen tiszta és fényes szeretet, nem tűri bennünk, a szeretet ellenes megnyilvánulásokat. Amit a betegségeink és fájdalmaink sötét foltjai jelentenek.

Majd, csak ezek után jöhet, az én mentális segítségem. Történetesen az, hogy mint jó ismerősömet, elképzellek olyan egészségesnek, amilyennek valójában látni szeretnélek. Ezekhez a csodálatos elképzeléseimhez természetesen, pozitív lelki érzéseket biztosít az elmém. Majd az örömérzések mentális élményeit élvezve, kijelentem azt, hogy LEGYEN. Azaz, ÁMEN.

Amikor az ÁMEN szót kijelentem, akkor gyakorlatilag, a lelkem által bennem élő Isteni minőségem jelenti ki, a közvetlen teremtésre irányuló utasítását. Amely szerint, azt kívánja a gyakorlatban megtapasztalni, amit az elmémben látott, a szellemi gondolataim által formált elképzeléseimben.

Mivel ezt a mentális képet számomra, kellemes szellemi gondolatok formálták az elmémben, ezért ahhoz, csak pozitív, teremtő erejű lelki érzéseket biztosít az elmém. Amelyek aktivizálása során, elkezdődik a megvalósítás. Mert a tudatos teremtés hatáskörébe rendeltem, a pozitív lelki érzéseimet. A kellemes szellemi gondolataim által formált mentális képzeletemmel. Így az elmémből kivetített pozitív lelki érzéseim, segítenek neked megteremteni azt az egészséget, amelyiken már te magad is munkálkodsz.

Ezt azért teszem, hogy a lélek által benned élő Isteni minőséged, jól érezze magát. Hogy legközelebb, amikor újra találkozunk, jó híreket osszál meg velem. Mert a jó híreidtől, az én Isteni minőségem is jobban érzi magát bennem. Mert amíg hallgatlak, érzem az örömöt. Így együtt tudok veled örülni, a te személyes életsikereidnek. Mert lélekben, továbbra is egyek vagyunk.

 

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2016.11.12.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8911955751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása