Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2017.05.16. 11:25 futotuz

Ne nagyon éld bele magad.

Címkék: ne nagyon éld bele magad

Ne nagyon éld bele magad.

Amikor valaki, meg akar kímélni bennünket attól, hogy csalódás érjen minket, akkor ezt a tanácsot adja nekünk. Látszólag teljesen jó indulattal. Amely tanácsban, semmiféle rosszakarat nem fedezhető fel. Csupán arra utal, hogy szerinte, nem jöhet össze az általunk tervezett dolog vagy esemény, mert ő ezt már valószínűleg kipróbálta, és a saját tapasztalata alapján, kudarcot vallott.

Holott a beleélés, tulajdonképpen éppen azt jelenti, hogy egy vágyott dologgal vagy eseménnyel foglalkoztatjuk az elménket. Reális módon elképzeljük annak, a számunkra legideálisabb formáját, a kellemes szellemi gondolataink segítségével. Majd pozitív lelki érzésekkel támogatjuk meg, ezt az elménkben kialakított mentális képünket. Vagyis, a szellemi gondolataink informatív értékeivel kialakított mentális formánkat, feltöltjük lelki érzéseken alapuló, mentális teremtő erőt biztosító tartalommal. Következésképpen animáljuk, működtetjük, éltetjük magunkban, ezt a vágyunkról alkotott csodálatos képet.

A lelkünk által, Isten éltet bennünket. Így a szellemi gondolataink által formált mentális képeinket vagy filmjeinket, Isten szemléli az elménkben. Majd Ő maga biztosítja hozzá a teremtésre alkalmas pozitív lelki érzéseket. Mert lelki szinten, tökéletesen egyetért azzal a reális elképzeléssel, amit az elménkben lát. Mivel az elképzeléseink, a lelki vágyainkat fejezik ki. Vagyis, éppen az Isteni minőségünk személyes akaratának biztosítanak reális alapú mentális formát.

Amikor az életeseményeinkben problémákba ütközünk, akkor a lelkünk által bennünk élő Isten, mindig küld nekünk egy megváltó érzést. Ez pedig, mindig az aktuális lelki vágyunk. Amely vágy, a számunkra ideális megoldásra irányul. Aki az Isten küldöttét, a problémától megváltani képes megváltó lelki érzését követi, a vágyait fogja követni az elméjében. Vagyis, a valóságos képzelet szintjére emelni azt.

Tulajdonképpen, aki a lelki vágyait képes reális módon, a lehető legrészletesebb gondossággal elképzelni, az olyan ember, a lehetséges kellemes szellemi gondolatait teljesen összeszedve, olyan mentális képet készíthet az elméjében, amelyben a szellemi érettsége tökéletesen visszatükröződik. Mert az elképzeléseinket szemlélő Isteni minőségünk, éppen arra kíváncsi, hogy szellemi szinten, érettek vagyunk-e az elménkben elképzeld dolog vagy esemény elfogadására.

Tulajdonképpen arról van szó, hogy amiben nem hiszünk, az elképzelhetetlen számunkra. Ennél fogva, amiben hiszünk, azt az elképzeléseink szintjére kell emelnünk az elménkben. Éppen azért, hogy a lelkünk által bennünk élő Isteni minőségünk, minél tisztábban lássa azt, hogy szellemben már, alkalmasak vagyunk a kívánt dolog vagy esemény sorsszerű megélésére.

Ahhoz, hogy a megtapasztalt valóságunk állapota megváltozzon, arra van szükségünk, hogy realizáljuk az elménkben azt a vágyott állapotváltozást, amelynek a valóságát szeretnénk megélni. Mert a megtapasztalásuk során, realitássá váltak, a reális módon elképzelt vágyaink. Ilyen módon, a hiteink valóságformáló pozitív lelki hatást, a reális elképzeléseink segítségével képesek aktivizálni számunkra az elménkben.

Úgy is mondhatnám, hogy a hittel felvértezett ember, erős ember. Mert az elméjében, mindig teremtésre alkalmas, pozitív lelki erők ébrednek. Így a sors által biztosított „mókuskerékben”, életképesen vehet részt. Mert a gondtalan élet gyakorlatilag azt jelenti, hogy a pozitív lelki érzéseinket, mindig tudatosan irányítjuk, a kellemes szellemi gondolataink közreműködésével. Aki a lelki érzései nélkül él, vegetál csupán az életben. Mert erőtlenül vergődik, a sors szeszélyeinek a viharában. Életerős ember hit nélkül, senki sem lehet. Mert mentális erőt, a hiteinkbe ágyazott pozitív lelki érzéseink biztosítanak számunkra.

A szellemi gondolataink Istentől elvárt alapfeladata tehát az, hogy az elménkben, értelmes módon juttassák kifejezésre, a vágyainkban rejlő pozitív lelki érzéseinket. Ezért, a „Ne nagyon éld bele magad” kijelentés, éppen arra utal, hogy ne adj az elképzeléseidhez, teremtésre képes pozitív lelki érzéseket. Olyan sugalmazás ez, amely éppen arra utal, hogy még csak ne is képzelődj. Vagyis következésképpen, a tudatos teremtés ellen irányul.

Ilyen teremtés ellenes tanácsot, csak a hátsó gondolataink, vagy a mások által sugallt hátsó gondolatok biztosítanak számunkra. Mert a Sátán jelentése az, hogy „ellenfél”. Aki ilyen módon, Isten ellenfele a teremtésben. A teremtés ellentéte pedig, a pusztítás. Ilyen módon, ezek a sugalmazások, a teremtés ellen irányulva, a pusztítást szolgálják az elménkben. Történetesen azt, hogy a tudatos teremtés aktusa, már az elménkben meghiúsuljon.

Mert az első gondolatunk, szinte minden esetben, a lelki vágyunkat fejezi ki. A második, vagy a többi hátsó gondolatunk azonban, vagy a mások által biztosított sugalmazások, már a vágyunk ellen irányulnak. Ilyen módon, a teremtés ellen. A mi felelősségünk az, hogy melyik megoldást válasszuk. Ha a vágyat követjük, boldogok leszünk. Ha a vágyat elvetjük, attól pedig, boldogtalanok lehetünk.

Mert az Isteni eredetű lélek által éltetve, boldogtalanok leszünk, ha a lelki vágyaink nélkül élünk. Ezért, igenis éld bele magad a vágyaidba. Ami azt jelenti, hogy a vágyaidról alkotott, valóságot tükröző reális elképzeléseidhez, nyugodtan biztosíts pozitív teremtőképes lelki érzéseket. Mert a sorsodat formálni képes csoda, a te saját elmédben történik meg. A szabad akaratod hatására. De szabad akaratod, csak addig lehet, amíg nem a vágyaid ellen irányuló hátsó gondolatokra, vagy mások szkeptikus sugalmazásaira hallgatsz.

Mert a lélek által benned élő Isten, nem élhet addig szabad életet, amíg nem a vágyaidat szolgálják a szellemi gondolataid. Ez a boldogságod záloga.

Mert, ha a vágyaidtól elfordulva élsz, és boldogtalan vagy, akkor az, nem jelent számodra mást, mint azt, hogy a benned élő Isten nélkül élsz. Őt a testedben, rabságra Ítéled. Aki nem érzi jól magát benned. Ezért, nem képes arra, hogy pozitív lelki érzéseket biztosítva, boldoggá tegye az éltedet.

Ezért a „beleélés”, éppen azt jelenti számodra, hogy a lelki vágyaidat szellemi szinten kifejezésre juttatva, a benned élő Isteni minőségeddel, közös akarattal élsz. Így a szellemi gondolataidat, szinkronba hozod a lelki vágyaiddal. Egy olyan valóság megteremtése érdekében, ami boldoggá tehet.

Ezt szabad akarattal, csak úgy teheted meg, ha nem hallgatsz a hátsó gondolatok és külső sugalmazások racionális ellenérveire. Mert azok, mindig a vágyad ellen irányulnak. Így a teremtés ellen. Vagyis, a lélek által benned élő Isteni minőséged akarata ellen.

Amikor azt kívánom neked, hogy élj boldogan, akkor azt fejezem ki ez által, hogy élj a vágyaid szerint. Azt kívánom, hogy a lelki vágyaid, mindig teljesüljenek. De ez a reális elképzeléseid nélkül, gyakorlatilag elképzelhetetlen. Mert a képzeletedben egyesül a szellemi szintű mentális forma, a pozitív lelki érzéseid teremtőképes mentális erőhatásaival.  Mert csak azt tapasztalhatod meg a sorsod valóságaként, amihez erőt biztosítasz. Mentális erőt. Amit a pozitív lelki érzéseid biztosítanak számodra.

E miatt, ha felismerted a vágyadban rejlő Isteni üzenetet, akkor nyugodtan éld bele magad. Vonulj félre az elméd magányába, és a szellemi gondolataid segítségével, meditatív módon irányítsd azokat a pozitív lelki érzéseidet, amelyek képesek arra, hogy a megtapasztalható sorsodként, megteremtsék számodra a vágyott dolog vagy esemény valóságát.

Ehhez a mentális munkához, kérd a benned élő Isteni minőséged segítségét. Mert ember és Isten, elválaszthatatlanok egymástól. Szimbiózisban élünk mindaddig, amíg rá nem jövünk arra, hogy a két tényező végül is, egy és ugyanaz. Mert minden élet, Isten létezését szolgálja. Az értelmes emberi élet pedig, szellemi szinten képes ezt megérteni. Így a tökéletes megértés során, Istenekké válhatunk. Ez a mentális fejlődésünk célja. Nyugodtan éljük csak bele magunkat.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2017.05.16.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2212508569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása