Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2017.07.20. 09:24 futotuz

Meggyőződés.

Címkék: meggyőződés

Meggyőződés.

Az emberi igazság relatív. Mert midig beárnyékolja a tévedés lehetősége. Mivel az elménk, sohasem találkozik közvetlen módon a valósággal. Információkat, csak az öt érzékszervünk biztosít számára. Erősen korlátozott módon. Ennél fogva bizony, hinnünk kell az érzékszerveink által küldött részinformációk igazságértékeiben. Így az elménkben kialakuló hiteink, csupán valószínűsíteni képesek azt az adott igazságot, amire éppen irányulnak.

Amennyiben azonban, az igazságot egy lineáris skálára vetítjük, akkor az emberi relatív igazság felől haladhatunk elméletben, az abszolút igazság felé. Mert az abszolútként értelmezhető teljes igazságnak, csupán egy-egy eleme, minden relatív részigazság. Éppen olyan módon, mint ahogy a fák, csupán egy-egy relatív alkotóeleme, a teljes erdőnek.

Ezért, az igazság lineáris skáláján, van egy mentális pont, amit elméletben meghaladva, ráláthat az ember a teljes, az abszolút igazságra. Sohasem láthatja az emberi értelem a teljes igazságot, mert az elméjével beláthatatlan számára az. De szükség esetén, olyan bizonyosságként elfogadható részigazságokat fedezhet fel benne, amilyenre éppen szüksége van az emberi értelemnek.

Ez a mentális pont képviseli az elménkben, a megvilágosodást. Amely stabilan bekapcsolja a hatodik érzékünket. Ezzel a hatodik érzékünkkel, az elektromos anyagi valóságot, induktív módon működtetni és irányítani képes, mágneses valóságba tekinthetünk. Ami számunkra a tévedhetetlen, azaz abszolút igazság birodalma. Ezért számunkra a teljes igazság, odaát van, az elektromos anyagi valóságon túl, a mágneses valóságban.

Mert szerintem, a létezést eleve kétféle valóság építi fel. Az objektívnek megismert elektromos anyagi valóság, és a szubjektívnek minősíthető mágneses valóság. Minden összetett elektromos anyagi megnyilvánulás, a mágneses valóság oszthatatlan alapelemeiből tevődött össze, és nyilvánult meg, az objektív valóság részeként. Így az anyagi minőségek, az Univerzum mágneses alaphalmazának, az összetett elektromos részhalmazai.

Ennél fogva, a mágneses alaphalmaz biztosít mozgási, azaz létezési teret, a benne megnyilvánult összetett elektromos anyagi részhalmazok számára. Éppúgy körülölelve az anyagi halmazokat, mint ahogy kitöltve azok atomjainak a belső terét, és az általuk felépült rács és kristályrács alapú szerkezeteiket.

Ezért az anyagi minőségeket szemlélve, a mágneses és az elektromos tulajdonságok, együtt mutatkoznak meg, a tudós emberek számára. De az indukció jelensége, határozottan utal arra, hogy két teljesen különböző dolog észlelhető, az összetett szerkezetű elektromos anyagi megnyilvánulásokban. Csupán együtt észlelhetők azok.

Az anyagi minőségeken kívüli bolygó és csillagközi térben, nem jellemző az elektromos tulajdonság. Ott inkább, csak a mágneses adottságok uralkodnak. Ezt a mágneses teret hívták a régi tudós emberek, éternek. Az én véleményem szerint, ezt az éternek nevezhető mágneses alaphalmazt, az oszthatatlan alaptömegek teljes közege építi fel. Amelyben a teljesen egyenrangú oszthatatlan alaptömegek, amelyeknek sem alátámasztása, sem pedig, felfüggesztése nincsen, csupán állandóan rezegnek. Egy folyton rezgő mátrixszerű alapközeget alkotva. Amelyben a mátrix jelleget az biztosítja, hogy egyenrangú alaptömegekként, sem félrelökni, sem pedig, félretolni nem képesek egymást.

Az oszthatatlan alaptömegek szervezetlen rezgéseit nem tudjuk érzékelni. A szervezett együttrezgéseik azonban, mágneses hullámokat alakítanak ki a térben. Amelyekben a hullámhossz képviseli a mágneses információ értékét, míg a frekvencia, a mágneses energiát közvetíti. Diszkrétnek mondható, állandó erőimpulzus sorozatok formájában. Így a mágneses hullámokban, mindig a mágneses hullámhossz informatív értéke határozza meg azt, hogy a mágneses frekvencia energiaértéke, milyen mértékű induktív munkát végezzen, az elektromos tulajdonságú anyagi részhalmazokon.

A mágneses alaphalmazban zajló induktivitás pedig, éppen azt jelenti, hogy a mágneses hullámok, mindig az összetett elektromos részhalmazok legkisebb objektív alkotóelemeire fejtik ki a hatásukat. Mégpedig, az elektronokra. Így azok mozgásállapotait közvetlen módon befolyásolva, a teljes anyagi halmazra hatást gyakorolnak. Az anyagi minőség szempontjából tekintve belső, azaz térfogati jelleggel. Így a szemlélő ember számára úgy tűnik, hogy közvetett módon jön létre az észlelhető hatásváltozás.

Amikor tehát, megvilágosodik az ember elméje, akkor gyakorlatilag annyi történik, hogy a hatodik érzék segítségével, a mágneses összefüggésekre is nyitottak leszünk. Láthatjuk az elektromos anyagi testeknek azt az auráját, amely mágneses alapú energetikai szempontból véve, meghatározza a testek induktív létezési feltételeit. Ezek a mágneses hullámok, könyörtelen módon fejezik ki az anyagi testekre jellemző induktív igazságokat. Mert az induktív viszonyban, nincsen tévedés. Ez lesz a relatív hit helyett, az abszolút értékű meggyőződésünk bizonyossága.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2017.07.20.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8812675999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása