Hirdetés

HTML

Hirdetés

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

Írásaim

Címkefelhő

Futótűz

A fizika, az objektív valóság megismerését célozza meg. Az én véleményem szerint pedig, az abszolút létezés valósága, objektív és szubjektív egy időben. Így én, a megismert objektív valóság hibáira irányítom a figyelmet, és a szubjektív valóság létjogosultságára.

Friss topikok

  • gigabursch: "Így a tudományos szakembereknek, éppúgy hinniük kell a méréseik eredményeiben, azok informatív ér... (2023.01.08. 11:26) Tudomány vagy Isten.
  • TanBá: Mára már van Tudományos Isten. A Tudományos Isten bizonyítás zanzásítva, avagy IGe istenérve 1... (2022.11.19. 13:06) Tudományos Isten.
  • Zsofazsofa: youtu.be/iDEppXwWHag (2022.10.22. 19:17) Istenként élni.
  • Zsofazsofa: youtu.be/PqN7LV2VvYs (2022.10.22. 19:14) Isten éltessen.
  • gigabursch: "Mert, ha egy gyurmából készült golyó gömb alakját megváltoztatjuk és kockát formálunk belőle, akk... (2022.01.27. 07:43) Pi változó értékei.

(KFG - Korlátolt felelősségű gondolataim.)

2017.09.12. 10:59 futotuz

Rákosoknak

Címkék: rákosoknak

Rákosoknak.

Néhány írásom, olyan egészségügyi problémákat feszeget, amelyek miatt, sokan azt képzelik, hogy hatásosan tudok segíteni a rákos betegeken. Előre kijelentem azt, hogy nem vagyok orvos. Semmiféle egészségügyi képesítésem nincsen. Csupán műkedvelő amatőr vagyok ezen a téren is. Egy olyan szabad gondolkodó, aki tanult villanyszerelőként, elektromos oldalról közelíti meg a problémát. Az eredményeimet pedig, bárkivel szívesen megosztom.

A sejtalapú élő szervezetek, alapvetően kétféle energiafelhasználási módot használnak. Normális, kiegyensúlyozott állapotban, 1,2 voltos sejtfeszültségen, oxidációs folyamatot végeznek. Miközben hasznosítják a szénhidrogén alapú táplálékaink hidrogénmennyiségét. Amit a sejtek, vízzé égetnek el. Így a sejtekben kialakuló víz, mint égéstermék, a bioszféra számára legideálisabb oldószer, azonnal kiöblögeti a sejtekből, az ott feleslegessé vált és elhasználódott anyagi maradványokat. A sejtbe vitt egyéb tápanyagokból pedig, a sejt anyagi szerkezete képes megújulni.

Amikor azonban, a szervezetet komolyabb fizikai terhelés éri, sportolás vagy munkavégzés során, akkor az érintett sejtcsoportok, automatikus módon átkapcsolnak, egy takarékosabb energia felszabadítási módozatra. Amelyben a sejtek tartalékait, minél hosszabb ideig képesek hasznosítani. Hiszen a sejtek nem tudják azt, hogy meddig tart a biológiai túlterhelés. Mivel a nagyfokú megterhelés miatt, a sejtfeszültség 1 volt alá esik, az érintett sejtek elkezdenek fermentálni. Azaz, erjedéses biológiai folyamatot végeznek. Amelyben a tápanyagok tulajdonképpen, csak rohadnak. Ez rövidebb távon, egy jóval takarékosabb energia felszabadítási módot jelent.

Fermentációs ciklusban ugyanis, nem a hidrogént hasznosítják a sejtek, hanem az sejtbe kerülő egyéb tápanyagok vegyi úton való elbontásán, átalakításán fáradoznak. Ez persze, az oxidációs folyamattal ellentétben, nem termel víz alapú égésterméket. Így a sejtek öntisztító biológiai folyamatai addig leállnak. Ezért, a fermentáló sejtek és sejtcsoportok, kikerülnek az oxidációs szintű anyagcsere folyamatok öntisztító hatásából. Ha kapnak is tápanyag utánpótlást a vérből, kiüríteni a sejtszennyeződéseket nem képesek. Mert hiányzik hozzá a víz, mint ideális oldószer.

Ha a fizikai megterhelés után, nem képesek a sejtek és sejtcsoportok visszakapcsolni, a számukra természetes oxidációs ciklusaikra, mert a sejtfeszültségük alacsony maradt, akkor kénytelenek a fermentációs ciklus szerint tovább erjedni. Amelyben a túlerjedés már, sejtrohadásnak minősül. Ebben a túlerjedt sejtállapotban alakul ki a rák. Egy olyan egészségtelen életforma a szervezeten belül, amely rohadás végtermékeit hasznosítja, éli fel.

A rák tehát, addig marad fenn, amíg az alacsony sejtfeszültség, nem teszi lehetővé újra, az oxidációs ciklus beindulását. Egyre fokozva és továbbterjesztve a sejtek között a fermentáló hatást. A rákos sejtekből kiszoruló erjedt és folyékony sejtplazma közege, a többi sejt kapillárisaiba hatolva, lecsökkenti azok sejtfeszültségeit is. Így a rák, mint betegség, az egymás mellett lévő sejtekre hatást gyakorolva, egyre csak szaporodik, terjeszkedik. Egészen addig, amíg a szervezet adott sejtcsoportján belül, fel nem „élik”, a szerv természetes funkcionális képességeit.

Ha a rákos sejtek sejtfeszültségét, fel tudnánk emelni az oxidációs ciklusukhoz szükséges 1,2 voltos sejtfeszültségre, akkor a fermentáció azonnal leállna. Mert az oxidáció során kialakult víz, természetes módon elkezdené kitisztítani a rákos sejtek belső, fermentáció által keletkezett szennyeződéseit. Ilyen módon, a rákos sejteket teljesen kitisztítva, a szervezet egészséges állapotba hozhatnák.

Az erjedést fokozni képes cukor megvonásával, és a nátriumalapú só tudatos bevitelével, a sejtek biológiai szintű elektrolit tulajdonsága, erősen fokozható. Amelyben a kívánt oxidációs sejtfeszültség ismét kialakulhat. Ha a táplálékfelvétellel nem oldható meg a fermentáló rákos sejtek sejtfeszültség fokozása, akkor művi úton kell azt megoldani. Közvetett módon infúzióval, vagy a rákos sejtekbe és sejtcsoportokba, közvetlen módon fecskendezett sóoldattal. Mert a kívánt hatás, csak a sóháztartás fokozásával érhető el. A cukorfélék teljes kiiktatása mellett.

Az egészséges szervezet sejtjei és sejtcsoportjai számára, teljesen természetes ez az oxidációsról fermentációsra történő automatikus ciklusváltás. Ezzel szemben, a beteg vagy öreg szervezet elgyengült sejtjei számára már, komoly kihívást jelenthet a folyamat. Mert a legyengült szervezet sejtjei számára, ez relatív megterhelésnek minősül. Amelynek hatására, automatikus módon átkapcsolnak a sejtek fermentációs ciklusba.

Visszakapcsolni pedig, nem képesek a sejtek, mert betegség vagy az öregség által kialakult szervezeti gyengeség, továbbra is relatív túlterhelésnek minősül a sejtek számára. Így a tartós fermentáció miatt kialakult rák, a sejtes túlerjedés folyamata miatt, tovább burjánzik, a folyamatosan rohadó sejtek és sejtcsoportok plazmaközegeiben. Egészen addig, amíg a szervezet érintett szervei, teljesen le nem állnak. Akkor következik be, a halál.

Az orvostudomány azt állítja, hogy minden betegségünk, pszichoszomatikus eredetű. Ez azt jelenti, hogy a pszichénket képviselő elménket rosszul használtuk, ezért szomatikus, azaz testi elváltozásokat okoztunk magunknak. De, hogyan lehet az elménket rosszul használni? A magyarázat egyszerű. Hát úgy, hogy kellemetlen szellemi gondolatatok által, negatív lelki érzéseknek biztosítunk az elménkben, valóság formálására képes lehetőséget.

Ez többnyire az indulatokban, az idegességben, a neheztelésben, a haragban, és a gyűlöletben nyilvánul meg. Ami az elménkben formált hiteinkbe ágyazódva, az elménk háttértárolójába, a memóriánkba kerülve, tovább dolgozik olyan módon, hogy nem is vagyunk tudatosak a hatására. Ezért a kórházak tele vannak olyan betegekkel, akik valamilyen negatív hit által, valamilyen neheztelést, haragot, vagy gyűlöletet cipelnek. Valamelyik rokonuk, ismerősük, vagy egyéb embertársaik iránt.

Mentális gyógymódot jelent, az azonnali és feltétel nélküli megbocsátás. Mert a harag minden terhe, bennünket emészt. Tönkretéve az egészségünket. Így a megbocsátás, nem szívesség a haragossal szemben, hanem elemi lehetőség a saját gyógyulásunkra. A megbocsátás által ugyanis, elvonjuk a negatív hitünkből, a benne tárolt negatív lelki érzéseket. Így a lelki érzések hiányában, már nem képes az adott emlék ártani nekünk.

Mondd ki bátran azt, hogy „Itt és most, minden haragosomnak megbocsátok. Nem haragszok senkire. A lelkem által bennem élő Isten áldását küldöm feléjük. Így szeretettel gondolok reájuk, és csak pozitív lelki érzéseket irányítok feléjük. Mert minden embertársamat szeretem.” A megbocsátásod ékes bizonyítéka pedig az, hogyha bármelyik volt haragosodra gondolsz, már nem érzel kellemetlen negatív lelki érzéseket irántuk.

Másik mentális gyógymódot jelent az, ha egyszerűen felismerve az ártó hatás komikus jellegét, amely szerint, másokra haragszunk és közben, saját magunknak ártunk, akkor kinevetjük magunkból a régi haragjainkat. Amikor nevetünk a haragos emlékeinken, akkor a nevetésünk, feleslegessé teszi azok szellemi szintű informatív értékeit. A memóriánkban feleslegessé vált szellemi gondolatok emlékei mellől, felszabadulnak a lelki érzések is. Így az ártó hatásuk automatikusan megszűnik.

Ezért, nevesd ki saját magad ostobaságát, hogy eddig haraggal éltél. Majd nevess minden humoros dolgon. Olvass vicces lapokat. könyveket. Hallass sok kabarét a rádióban. Nézz vidám filmeket a tévében. Kösd le az elmédet, minden vidámsággal. Csak a nyavalyáddal ne foglalkozz érdemben. Mert a nevetés, nagyon sokat segít abban, hogy a szervezeted ellazuljon a harag feszült állapotaiból.

Mert a betegségről szóló szellemi gondolataidhoz, csak negatív lelki érzéseket biztosíthat az elméd. Azok pedig, destruktív módon leépítik a szervezetedet. Mert a negatív lelki érzéseid, kizárólag benned végzik el az ártó hatásaikat. Könyörtelenül. Akire haragszol, az nem is tud arról, hogy negatív lelki érzésekkel illeted. Mert őt, nem érinti a dolog.

Ha mégis foglalkozol a már megszerzett betegségeddel, akkor ne lesújtó szellemi gondolatokkal tedd azt. Hanem használd a fantáziádat. Képzeld egészségesre magad. Képzeld el azt, hogy egy kicsi méretű festő van benned, és a csúnya fekete rákos sejtjeidet, állandóan átmeszeli szép fehérre. Így a csukott szemeden keresztül, lásd a rákos testrészedet fehérre meszelt állapotban. Ha ennek a tiszta, higiénikus módon átfestett testi állapotnak tudsz örülni, akkor a pozitív lelki érzéseid, konstruktív módon fogják befolyásolni az állapotodat. Vagyis, a gyógyulás folyamatát fokozzák benned.

Természetesen, minden más reális elképzelés képes segíteni, ha a rákos sejtek egészségesre változtatását célozzák meg. Mert, ahogy minden betegségünk pszichoszomatikus módon szerezhető be, úgy az egészség is. Csak az elménket kell konstruktív módon használni. Mert, minden az elménkben dől el. A kellemes szellemi gondolatainkhoz csatolható pozitív lelki érzések közvetítésével.

Ilyen módon, elképzelhetsz magadban egy kisdoktort is, aki szép fehér injekciós fecskendővel, beoltja a sötét rákos sejtjeidet. Vagy például, a sötét sejtekbe egy kisméretű villanyszerelő, beszereli az áramot, és szép sorban, felkapcsolgatja bennük a villanyt. Világossá, egészségessé téve ez által a sejtjeidet. Teljesen mindegy az, hogy milyen mentális megoldást választasz, az a lényeg, hogy ha már úgyis, a betegségedre terelődnek a szellemi gondolataid, akkor tedd őket hasznossá magad számára. Ilyen módon, nem kell küzdened a betegségeddel, hanem tudatosan megváltoztathatod azt. Mégpedig, az egészség javára.

Ami ellen ugyanis küzdesz, harcolsz, azt a kellemetlen szellemi gondolataidhoz társuló negatív lelki érzéseiddel, folyamatosan támogatod. Így a haláltól való félelem, a halált hozza el számodra. A betegségtől való félelem, a betegség létezési jogosultságát tartja meg benned. A neheztelés, a harag, és a gyűlölet negatív lelki érzései pedig, a betegség könyörtelen kialakulásához vezetnek.

A szellemi gondolataid segítségével, szőj terveket. Nagyon sok pozitív lelki érzéssel. Mert az egészséges emberek, ezt teszik. Gondolkozz, és főképpen érezz úgy, mint ahogyan azt egészséges korodban tetted.

Ha már nem a beteg állapotod köti le minden figyelmedet, akkor a betegség, magától elmúlik. Mert minden betegség, figyelmeztet valamire. Ha nem foglalkozol a betegséggel, és csak az egészségre koncentrálsz, akkor a betegség elérte a célját és felszívódik. Mert nyilvánvaló módon, megértetted az üzenetét. Amely a feltétel nélküli megbocsátásról és az egészséges gondolkodásmódról szól. Amely, csak pozitív lelki érzéseket támogat az elmédben.

A táplálkozásban is változásra lesz szükséged. Mert a sejtjeid elektrolit oldatát képező sejtplazmád számára, főképpen sóra van szükséged. Hogy bennük a kívánt sejtfeszültség, ami az oxidációs ciklust elindíthatja, magasabb szintre fokozódjon. Mégpedig, kizárólag a nátrium-klorid alapú sóra van szükséged. Amit az infúzióba is tesznek. A kálium alapú só, méreg. Mert fokozza ugyan a sóháztartást a sejtjeinkben, de a kálium, nem tisztul ki a szervezetből. Legjobb lenne, az egyszerű tengervíz. Mert abban, a nátriumsó mennyisége ideális.

Közben a cukorháztartást a minimumra kell csökkenteni. Mert a sejtekbe kerülő cukor, erősen rontja, közömbösíti a sejtplazma anyagának az elektrolit jellegét. Amelynek hatására, megszűnik benne az elektromos vezetőképesség. Olyan, mintha kihúztuk volna a sejtjeinket a konnektorból. Mert megszűnik benne, az oxidációhoz szükséges sejtfeszültség.

A táplálkozásra természetesen szükség van. Mert a sejtjeink, a táplálékainkból nyerik a táplálásukhoz szükséges anyagokat. De a főtt ételeket érdemes elkerülni. Mert minden hőkezelés, gyengíti a táplálékaink tápértékét. Mivel a hőkezelés során, ahogy egyre jobban vegyül az étel, mindig több és több hidrogén szabadul fel. Márpedig, a sejtes alapú oxidációs folyamatainkhoz, éppen a sok hidrogénre van szükségük a sejtjeinknek. Ezért főképpen nyers, vagy csak párolt ételek fogyasztását javasolnám.

A natúr gyümölcsök és zöldségfélék, természetes módon kötötték meg azokat a tápanyagokat, amelyekre a szervezetünknek szüksége lehet. Ezért, ezeket is nyersen érdemes fogyasztani. Az ő maximális tápértékeikkel.

Természetesen, kerülni kell az alkohol és a dohányzás minden formáját. Ennél fogva, még a passzív dohányzás is ártalmas. Mert a dohányfüstben, sokkal kevesebb az oxigén. Így a sejtjeink, a füstös környezetben, kevesebb oxigénhez juthatnak. Pedig, a sejtjeink oxidációs folyamataihoz tiszta, oxigéntől dús levegőre van szükségünk.

Mindezt megtehetik a betegek, öntevékeny módon, vagy az egészségügyi dolgozók felügyelete mellet. De az egészségügy ma még, kemoterápiával „gyógyít”. Azt azonban tudni kell, hogy a kemoterápia nem gyógyítja meg a rákos sejteket, hanem elpusztítja azokat. Éppen azért, hogy a beteg sejtek, ne legyenek képesek arra, hogy a mellettük lévő egészséges sejteknek továbbadják a nyavalyát.

De a kemoterápia, amelyik elpusztítja a rákos sejteket, megöli a mellettük lévő egészségeseket is. Így nagyon sok esetben, a rák megszűnik ugyan a szervezetben, de a beteg nem éli túl, mert annyi egészséges sejt is elpusztult a környezetében, hogy az élet lehetetlenné vált e miatt. Ezért hallani azt a kifejezést, hogy „a kemoterápia a jövőben, egészségügyi bűncselekmény lesz”.

Hasonló a helyzet, az izotópos kezelésekkel. Mert az izotópok, radioaktív elemek, amelyek sejtpusztító képességgel rendelkeznek. Ezért különítik el a radioaktív módon kezelt betegeket a környezetüktől. Hogy a szeretteikre ne terjedjen át a radioaktív sejtbomlás képessége. A kezeléstől függően, akár több napig, vagy hétig is elkülönítve kell élniük. Ezért elképzelhető az, hogy ha a kezelés ilyen ártalmas a beteg ember környezetében élőkre, akkor milyen erős hatással lehet a betegre?

Ezért kedves Olvasóm, mindig egészségtudattal élj. A kellemes szellemi gondolataid mentális hatására aktivizálható, pozitív lelki érzéseiddel. Azzal a biztos tudattal, hogy az ilyen hasznos gondolkodásmód, csak egészséget teremthet neked. Mert, ha a betegség bármilyen formájára gondolsz, a hozzá csatolható negatív lelki érzéseid, megteremtik számodra azt. Aki így tesz, betegségtudatos módon él. Mert minden testi állapotod, így az egészséged is, az elmédben dől el. Pszichoszomatikus jelleggel.

Legyél tehát, egészségtudatos akkor is, ha beteg vagy éppen. Mert az egészségről szóló kellemes szellemi gondolataid, a hozzájuk társuló pozitív lelki érzések hatására, pszichoszomatikus módon, fenntartják benned az egészséget. Betegség esetén pedig, megfordítják az állapotot. Így a betegségek manifesztálódásai, éppen arról szólnak, hogy valamikor az elmédben, kellemetlen szellemi gondolatok hatására, negatív hiteket formáltál, és azok által, kinyitottál egy mentális „ajtót” a betegségek számára.

Most pedig, nyisd ki azt a mentális „ajtót”, az egészség számára. Élj mindig, egészségtudatos módon. Vagyis, ne gondolj a betegségeknek, még az elvi lehetőségeire sem. Mert, csak az egészségesek élnek igazán. A betegség minden formája, relatív halálnak minősül. Eltávolodásnak az egészséges életviteltől. Ezért mondja a magyar ember, még az egyszerű tüsszentés esetén is azt, hogy „Kedves egészségedre”. Hogy, még csak, ne is gondolj arra, hogy esetleg, valamilyen betegség kerülget téged, és azért tüsszentettél. Vagyis, ez az ősnyelvünkből származó jókívánságunk, felhívja a figyelmünket arra, hogy csak az egészségre gondoljunk. Egészségtudatos módon.

Ha pedig, valakit elküld a kezelőorvosa azzal, hogy búcsúzzon el a szeretteitől, mert még van egy „X” ideje erre, akkor az még nem a vég. Mert ezzel, csak azt állítja a doktor, hogy az orvostudomány mai állása szerint, nincsen további elfogadott gyógymód a betegségre. Vagyis, hogy most már, teljesen tehetetlen a betegséggel szemben. Ez azonban, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem gyógyulhat meg valaki.

Aki elfogadja az orvos javaslatát, beletörődik az állapotába, és nem tesz ellene semmit. Gyakorlatilag feladja. Pedig, ha a betegsége pszichoszomatikus módon alakult ki a szervezetében, akkor pszichoszomatikus módon, meg is szüntethető. Csupán arra van szükség, hogy az elménket képviselő pszichénket, konstruktív módon használjuk. Vagyis, a kellemes szellemi gondolatainkhoz, mindig pozitív lelki érzéseket társítsunk. Hogy a pozitív lelki érzéseink, megvalósítsák bennünk, a vágyott egészséges állapotot.

Az általam javasolt tudatos teremtés lényege az, hogy a vágyaid megvalósulását, képzeld el minél valóságosabbnak, a szellemi gondolataid segítségével. A beteg ember elemi vágya az, hogy egészséges legyen. Ezért, az egészséges testi állapotot kell elképzelni, és azt az elképzelést kell feltölteni közben, minél több pozitív lelki érzéssel. De tudd azt, hogy nem a tudatos teremtés a csodálatos dolog igazán, hanem a csoda, éppen Te magad vagy. Mert Isteni eredetű lélek éltet.

Ez a mentális módszer, minden pszichoszomatikus módon szerzett betegség gyógyítására alkalmas. Mert, ez az egyetlen pszichoszomatikus gyógymód. Ezért, mindenkinek sok szép és kellemes, egészséges szellemi gondolatot kívánok, a hozzájuk társítható pozitív lelki érzésekkel. Jó egészséget, minden kedves olvasómnak.  Majd egészségtudatos életvitelt kívánok hozzá.

Matécz Zoltán

matecz.zoltan@gmail.com

2017.09.12.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futotuz.blog.hu/api/trackback/id/tr512823408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása